Halvat lennot Almere

Nähtävyydet ja kohteet

1. Almeren ostoskeskukset

Almere tarjoaa useita ostoskeskuksia, kuten Citymall, Forum ja Buitenmere. Näissä keskuksissa on monipuolinen valikoima kauppoja ja ravintoloita, jotka tyydyttävät erilaisia ostostarpeita.

2. Almere Centrum

Almere Centrum on kaupungin keskusta-alue, jossa on moderni arkkitehtuuri ja vilkas kaupunkielämä. Alueella sijaitsevat muun muassa ostoskeskukset, ravintolat, teatterit, elokuvateatteri ja kirjasto.

3. Almere Binnenstad

Almere Binnenstad on toinen keskeinen alue kaupungissa, joka tarjoaa historiallista charmia. Alueella on kapeita katuja, viehättäviä kanavia ja historiallisia rakennuksia. Almere Binnenstad on myös suosittu paikka ostoksille ja illalliselle nauttimiselle.

4. Almere Oostvaardersplassen

Almere Oostvaardersplassen on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee kaupungin itäpuolella. Alueella voi vaeltaa ja ihailla luonnon kauneutta sekä nähdä monenlaisia lintuja, eläimiä ja kasveja.

5. Almere Strand

Almere Strand on suosittu virkistysalue kaupungin länsiosassa. Alueella on pitkä hiekkaranta, jossa voi rentoutua, nauttia auringosta ja osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Almere Strandilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

6. Oodi

Oodi on Almeren erottuva maamerkki ja taideteos. Se koostuu kolmesta suuresta pystysuorasta pylväästä, jotka on aseteltu rannalle. Oodi on suunniteltu kuvaamaan ihmisen kaipuuta avautua kohti horisonttia ja tunnustaa paikan merkityksen.

7. De Kemphaan

De Kemphaan on toiminnallinen luontoalue, jossa on monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Asiakkaat voivat esimerkiksi kiivetä seikkailuradalle, vuokrata polkupyöriä tai tutustua eläintarhaan ja puutarhaan.

8. Almerein arkkitehtuuri

Almere on tunnettu modernista arkkitehtuuristaan. Kaupungissa on runsaasti erityylisiä ja innovatiivisia rakennuksia, kuten De Citadel -rakennus, Den Uyl Park -asunnot ja Silo House.

9. Vapauden aukio (Stadhuisplein)

Vapauden aukio on vilkas ja keskeinen alue Almeren kaupungintalon ympärillä. Täällä sijaitsee useita ravintoloita, terasseja ja kauppoja. Kesäisin aukiolla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

10. Almere Jungle

Almere Jungle on eksoottinen eläinpuisto ja kasvitieteellinen puutarha Almeren kaupungissa. Puistossa vierailijat voivat tutustua erilaisiin trooppisiin eläimiin, kasveihin ja ekosysteemeihin. Siellä on myös mahdollisuus ruokkia eläimiä ja osallistua opetusohjelmiin.

Kulttuuri ja Historia

Almere Nykytaidekeskus

Almere Nykytaidekeskus on kaupungin merkittävin taidemuseo ja keskus nykytaiteelle. Se esittelee monipuolisesti eri taiteenalojen teoksia ja järjestää vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Arktikumin lähihistoriamuseo

Arktikumin lähihistoriamuseo on keskus, joka keskittyy Almeren ja sen ympäristön lähihistorian tutkimiseen ja esittelyyn. Museo tarjoaa näyttelyitä ja kokoelmia, jotka valottavat alueen kehitystä ja historiallisia tapahtumia.

Stadsartiest de Bijl

Stadsartiest de Bijl on Almeren kaupungin nimittämä taiteilijaresidenssi, joka tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden työskennellä ja luoda teoksiaan kaupungissa. Residenssi edistää kulttuurista monimuotoisuutta ja taiteen läsnäoloa Almeressa.

Almere Historiallinen museo

Almere Historiallinen museo kertoo kaupungin historiasta ja kehittymisestä. Museo esittelee näyttelyiden ja kokoelmien avulla Almeren perustamisen tarinaa ja kaupungin menneisyyttä eri aikakausilta.

Almere Jazz Festival

Almere Jazz Festival on vuosittainen musiikkitapahtuma, joka esittelee kansainvälisiä jazz-artistejä ja tarjoaa monipuolisen musiikkiohjelman. Festivaali kerää yhteen jazz-musiikin ystävät ja tarjoaa elämyksiä eri genreistä ja tyyleistä.

Muistomerkit ja historialliset rakennukset

Almeerasta löytyy useita muistomerkkejä ja historiallisia rakennuksia, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä. Näitä ovat esimerkiksi De Groene Kathedraal, Antony Gormleyn Exposure, ja Kasteel Almere.

Ruokailu ja Ravintolat

Paikalliset erikoisuudet

Almere ei ole erityisesti tunnettu omista paikallisista erikoisuuksista tai ruokalajeista.

Suositut ravintolat

– De Beren: Tunnettu ravintola, joka tarjoaa monipuolisen ruokalistan, erityisesti hampurilaisia ja pihvejä.
– Vapiano: Ketjuravintola, joka tarjoaa italialaista ruokaa, kuten pastaa ja pizzaa.
– Rosita’s: Meksikolainen ravintola, jossa on tarjolla autenttista meksikolaista ruokaa, kuten tacot ja enchiladat.
– Woodstone Pizza and Wine: Ravintola, joka tarjoaa erilaisia pizzoja ja viinejä.
– De Vooght: Kodikas ravintola, jossa on laaja valikoima erilaisia ruokia, kuten hampurilaisia, salaatteja ja pastoja.

Kahvilat

– Starbucks: Kansainvälinen kahvilaketju, jossa voi nauttia erilaisia kahvi- ja teevalikoimia sekä leivonnaisia.
– Bagels & Beans: Ketjuravintola, joka tarjoaa erilaisia bagel-aterioita yhdessä kahvin tai teen kanssa.
– Coffeecompany: Kahvila, jossa on tarjolla laaja valikoima kahvia, teetä ja muita juomia sekä leivonnaisia.
– Coffee Fellows: Eurooppalainen kahvilaketju, joka tarjoaa erilaisia kahvi- ja teevalikoimia sekä pientä purtavaa.
– Anne & Max: Kodikas kahvila, jossa voi nauttia kahvikupposen lisäksi myös aamiaista, lounasta tai välipalaa.

Pikaruokaravintolat

– McDonald’s: Tunnettu kansainvälinen pikaruokaketju, joka tarjoaa hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja muita pikaruoan herkkuja.
– Burger King: Toisena kansainvälisenä pikaruokaketjuna tarjoaa myös hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja muita pikaruoan vaihtoehtoja.
– KFC: Kanapikaruokaravintola, joka tunnetaan erityisesti kanasta valmistetuista ruoistaan, kuten fried chickenistä ja snack boxeista.
– Subway: Ketjuravintola, joka tarjoaa erilaisia tuoreita Sub -leipiä ja salaatteja.
– Febo: Hollantilainen pikaruokaketju, joka tunnetaan automaattiruoasta. Ravintolan seinistä voi ostaa erilaisia pikkupurtavia automaateista.

Vapaa-ajan aktiviteetit Almeressa:

1. Kulttuurin ja taiteen kokeminen

Almere tarjoaa monia mahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen kokemiseen. Kaupungissa on useita museoita, kuten Kuvitettu tarina -museo, joka keskittyy kuvakirjallisuuteen, ja Visioon Almere -museo, joka esittelee kaupungin suunnittelua ja arkkitehtuuria. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia taidegallerioita, teatteriesityksiä ja musiikkitapahtumia.

2. Luonnon kauneudesta nauttiminen

Almere sijaitsee lähellä luonnonkauniita alueita, kuten Oostvaardersplassenin luonnonsuojelualuetta ja Almeerderhoutin metsää. Näissä alueissa voi patikoida, pyöräillä tai rentoutua ulkoilmassa. Lisäksi kaupungissa on useita puistoja ja viheralueita, joissa voi nauttia ulkoilusta ja piknikistä.

3. Urheilu ja liikunta

Almere tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia urheiluun ja liikuntaan. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia, uimahalleja ja urheilukenttiä. Lisäksi Almere tarjoaa erilaisia ulkoilma-aktiiviteetteja, kuten purjehdusta, melontaa, golfausta ja ratsastusta.

4. Ostosten tekeminen

Almere tarjoaa monia mahdollisuuksia ostosten tekemiseen. Kaupungissa on useita ostoskeskuksia, kuten Citymall Almere ja Almere Buiten, joissa on laaja valikoima erilaisia kauppoja ja ravintoloita. Lisäksi kaupungissa on viikoittaisia toritapahtumia, joissa voi ostaa tuoreita elintarvikkeita ja muita paikallisia tuotteita.

5. Vesiaktiviteetit

Almere sijaitsee Ijssel-meren lähellä, mikä tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Kaupungissa on useita venesatamia, joista voi vuokrata veneen tai osallistua purjehduskurssille. Lisäksi Almere tarjoaa mahdollisuuden melontaan, purjelautailuun ja kalastukseen.

6. Ravintolat ja yöelämä

Almeressa on laaja valikoima ravintoloita eri ruokakulttuureista. Kaupungissa on tarjolla erilaisia ruokia ja juomia, kuten hollantilaisia herkkuja, kansainvälisiä keittiöitä ja moderneja ruokaelämyksiä. Lisäksi Almere tarjoaa monia baareja, klubeja ja yökerhoja, joissa voi viettää iltaa musiikin ja viihteen parissa.

Suositut hotellit Almeressa

1. Apollo Hotel Almere City Centre

Apollo Hotel Almere City Centre sijaitsee Almeren kaupungin keskustassa. Hotellissa on moderneja huoneita, joista on näkymät joko kaupungille tai järvelle. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja sauna. Lisäksi hotellin vieressä on useita ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.

2. Van der Valk Hotel Almere

Van der Valk Hotel Almere sijaitsee länsipuolella Almeren keskustaa. Hotellissa on tilavia ja tyylikkäitä huoneita, joista on joko kaupunki- tai järvinäköala. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, uima-allas, kuntokeskus ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Hotellista on myös hyvät yhteydet Almeren keskustaan ja lähialueille.

3. Van der Valk Hotel Almere

Bastion Hotel Almere sijaitsee Almeren eteläosassa, lähellä valtateitä A6 ja A27. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja taulu-tv. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Lisäksi hotellin lähellä on kauppakeskus ja muita ostosmahdollisuuksia.

4. Hotel Finn Almere

Hotel Finn Almere sijaitsee Almeren keskustassa ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, joista on näkymät kaupungille. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Hotelli on myös hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.

5. Hotel Almere

Hotel Almere sijaitsee Almeren keskustassa, aivan rautatieaseman vieressä. Hotellissa on tilavat huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja taulu-tv. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Lisäksi hotellin läheltä löytyy useita ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.

6. Apollo Hotel Almere City Centre

Apollo Hotel Almere City Centre sijaitsee Almeren kaupungin keskustassa. Hotellissa on moderneja huoneita, joista on näkymät joko kaupungille tai järvelle. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja sauna. Lisäksi hotellin vieressä on useita ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita.

7. Bastion Hotel Almere

Bastion Hotel Almere sijaitsee Almeren eteläosassa, lähellä valtateitä A6 ja A27. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja taulu-tv. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Lisäksi hotellin lähellä on kauppakeskus ja muita ostosmahdollisuuksia.

Turvallisuus Almeerassa

Poliisi ja rikollisuus

– Almeeren poliisi vastaa kaupungin lainvalvonnasta ja rikosten ennaltaehkäisystä.
– Kaupungissa on useita poliisiasemia, jotka palvelevat asukkaita eri alueilla.
– Rikollisuudella on taipumus olla vähäistä Almeeren alueella verrattuna muihin Hollannin kaupunkeihin.
– Poliisi työskentelee tiiviissä yhteistyössä paikallisten yhteisöjen kanssa turvallisuuden ylläpitämiseksi.

Palo- ja pelastuspalvelut

– Almerella on oma palo- ja pelastuspalvelu, joka vastaa hätätilanteiden hallinnasta ja pelastustoimenpiteistä.
– Palvelu pyrkii varmistamaan nopean ja tehokkaan reagoinnin onnettomuuksiin ja muihin hätätilanteisiin.
– Kaupunki tarjoaa myös paloturvallisuuskoulutuksia ja -ohjeita asukkaille.

Liikenneturvallisuus

– Almere pyrkii varmistamaan liikenneturvallisuuden kaupungissa.
– Kaupungissa on kehitetty tiettyjä toimenpiteitä, kuten nopeusrajoituksia, turvallisia kevyen liikenteen väyliä ja liikennesuunnitelmia, jotka edistävät turvallista liikkumista.
– Poliisi valvoo liikennettä aktiivisesti varmistaakseen sääntöjen noudattamisen ja liikenneturvallisuuden.

Terveys Almeerassa

Lääkäripalvelut

– Almeereen alueella on useita terveyskeskuksia ja lääkäriasemia, joissa tarjotaan perusterveydenhuoltopalveluita.
– Lääkärit tarjoavat hoitoa ja neuvontaa erilaisiin terveysongelmiin.
– Myös erikoislääkäreitä on saatavilla tietyillä erikoisaloilla.

Sairaala

– Kaupungissa on yksi sairaala, joka tarjoaa monipuolisia hoitoja ja palveluita.
– Sairaalassa on erikoistuneita osastoja eri sairauksien ja vammojen hoitoon.
– Päivystysosasto on avoinna ympäri vuorokauden hätätilanteita varten.

Apua ja tukipalvelut

– Almeereella on erilaisia ​​apua ja tukipalveluita tarjoavia järjestöjä ja yhteisöjä.
– Näihin kuuluvat esimerkiksi mielenterveyspalvelut, päihdeterapiakeskukset ja perheen tukikeskukset.
– Näiden palveluiden tarkoituksena on tarjota tukea henkiseen hyvinvointiin ja auttaa eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Rannat ja Vesistöt

1. Houtribhoek-ranta

Houtribhoek-ranta sijaitsee Almeren kaupungin eteläpuolella. Se on suosittu paikka ulkoiluun ja virkistäytymiseen, ja siellä on hiekkarantoja ja kauniita kävelyteitä.

2. Muiderzand-järvi

Muiderzand-järvi on suuri järvi Almeren itäpuolella. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia vesiurheiluun, kuten purjehdukseen, melontaan ja kalastukseen. Järven ympäristössä on myös viihtyisiä piknik-alueita.

3. Weerwater-järvi

Weerwater-järvi on suuri järvi Almeren keskellä. Järvi on suosittu paikka lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja piknikille lämpimänä aikana. Siitä on myös upeat näkymät Almere City Centerin moderneille rakennuksille.

4. Noorderplassen-järvi

Noorderplassen-järvi on kaunis järvi Almeren pohjoisosassa. Se tarjoaa mahdollisuuksia vesillä liikkumiseen, kuten purjehdukseen ja melontaan. Järven ympäristössä on myös viihtyisä kävelypolku.

5. Ijmeer-järvi

Ijmeer-järvi sijaitsee Almeren kaupungin länsipuolella ja se on osa Hollannin suurta Ijsselmeer-järveä. Järvi on suosittu paikka veneilyyn ja kalastukseen sekä pitkiin kävelyretkiin rantaviivaa pitkin.

Yöelämä ja Viihde Almeressa:

1. Baarit ja klubit:

Almeressa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia musiikista ja juomista. Suosittuja baareja Almeressa ovat esimerkiksi Café op 2, Where Else, ja City-Pub. Klubivalikoimaan kuuluu esimerkiksi populaarikulttuurin klubiympyröihin keskittynyt Jacks Music Bar.

2. Elokuvateatterit:

Almeressa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Esimerkkejä Almeren elokuvateattereista ovat Kinepolis Almere, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia eri genreistä, sekä JT Almere, joka tarjoaa myös laajan kattauksen elokuvia eri kieli- ja tekstitysvaihtoehdoilla.

3. Teatterit ja konserttisalit:

Almeressa on myös useita teattereita ja konserttisaleja, joissa voi nauttia esityksistä ja konserteista. Esimerkiksi Almere Theather tarjoaa monipuolisen valikoiman teatteriesityksiä eri genreistä, kuten draamaa, komediaa ja musikaaleja. Albert Heijn Sporthal on puolestaan konserttisali, jossa järjestetään sekä paikallisia että kansainvälisiä konsertteja.

4. Ravintolat:

Almere tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia ravintoloita eri keittiöistä. Kaupungista löytyy esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia, meksikolaisia ja intialaisia ravintoloita, joiden valikoimista voi löytää herkullista ruokaa eri muodoissaan. Suosittuja ravintoloita Almeressa ovat esimerkiksi La Cubanita, Rosita’s ja Sushi Time.

5. Konsertit ja tapahtumat:

Almere järjestää erilaisia konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden. Esimerkiksi Almere on isännöinyt Almere Jazz Festivalia, joka houkuttelee jazz-musiikin ystäviä ympäri maata. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja festivaaleja, kuten esimerkiksi Almere City run, Almere on the Beach ja Almere on Stage.

Luontokohteet ja Retkeily

Oostvaardersplassen

Oostvaardersplassen on suuri luonnonsuojelualue Almeressa, joka tunnetaan lajirikkaudestaan ja upeasta maisemastaan. Alueella voi bongata monia erilaisia lintuja, kuten taviokuurnia, kurkia ja merikotkia. Lisäksi siellä elää myös suuri määrä erilaisia nisäkkäitä, kuten hirviä, metsäsikoja ja jäniksiä. Alueella voi patikoida erilaisia reittejä pitkin ja nauttia kauniista maisemista.

Almere Forest

Almere Forest on suuri metsäalue Almeressa, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn ja ulkoiluun. Metsässä on useita kävelyreittejä ja pyöräteitä, joita pitkin voi tutustua alueen luontoon. Lisäksi siellä on myös leikkipuistoja, grillauspaikkoja ja järviä, joissa voi uida ja kalastaa. Almere Forest on suosittu kohde paikallisten keskuudessa ja tarjoaa rauhallisen pakopaikan kaupungin vilinästä.

Almere Beach

Almere Beach on Almeren kaupungissa sijaitseva hiekkaranta, jossa voi nauttia aurinkoisista päivistä ja virkistäytyä vedessä. Rannalta löytyy aurinkotuoleja ja sateenvarjoja, joita voi vuokrata, sekä useita rantabaareja ja ravintoloita. Almere Beach on suosittu paikka niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa, ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.

Pampus Island

Pampus Island on pieni saari Almeren edustalla, joka toimii suosittuna retkikohteena. Saarelta löytyy historiallinen linnoitus, joka rakennettiin 1800-luvulla suojaksi Amsterdamin satamaan. Linnoitusta voi tutkia opastetuilla kierroksilla ja sieltä voi ihailla upeita näkymiä ympäröivään saaristoon. Pampus Islandilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja retkiä, kuten viininmaistelua ja luontokierroksia.

Boswachterij Almeerderhout

Boswachterij Almeerderhout on luonnonsuojelualue Almeressa, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnon havainnointiin. Alueella on useita kävelyreittejä, pyöräteitä ja patikointipolkuja, joita pitkin voi tutustua alueen metsiin, lampiin ja soihin. Lisäksi siellä voit nähdä erilaisia eläimiä, kuten kauriita, oravia ja erilaisia lintuja. Alueella on myös nuotiopaikkoja ja eväspöytiä, joissa voi levähtää retkeilyn lomassa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Oude-Kerk

Oude-Kerk on Almeren vanhin ja historiallisesti merkittävin kirkko. Se rakennettiin 1300-luvulla ja kuului alun perin Zamuden linnaan. Kirkollisena rakennuksena se toimi vuoteen 1572 asti, jonka jälkeen se muutettiin asuinrakennukseksi. Nykyisin Oude-Kerkiä käytetään konsertti- ja näyttelytilana.

Nieuwe Waterweg Hervormde Kerk

Nieuwe Waterweg Hervormde Kerk on Almeren toinen historiallinen kirkko. Se rakennettiin 1500-luvulla ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Keskiajalla se kuului vanhaan Almereen, joka vedenpaisumuksen jälkeen vajosi mereen. Kirkko remontoitiin ja avattiin uudelleen käyttöön vuonna 1947.

Jan van der Togt Museum

Jan van der Togt -museo on Almeren tunnetuin taide- ja lasimuseo. Museo sijaitsee vanhan keramiikkatehtaan tiloissa ja esittelee erilaisia taiteen muotoja, kuten maalauksia, veistoksia ja lasitaidetta. Museo on nimetty sen perustajan, hollantilaisen liikemiehen Jan van der Togtin mukaan.

Almere’s Architectural Institute

Almere’s Architectural Institute on Almeren modernin arkkitehtuurin keskus. Instituutti tarjoaa tietoa kaupungin suunnittelusta ja arkkitehtuurista sekä järjestää näyttelyitä ja opastettuja kierroksia. Se sijaitsee KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) -kulttuurikeskuksessa.

Fort Pampus

Fort Pampus on historiallinen merilinnoitus, joka sijaitsee noin 15 kilometriä Almeresta itään. Linnoitus rakennettiin 1880-luvulla suojelemaan Amsterdamin satamaa. Nykyisin se on suosittu nähtävyys, johon pääsee veneretkellä. Fort Pampus tarjoaa myös opastettuja kierroksia ja järjestää erilaisia tapahtumia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Lelystadin näköalapaikka:

Lelystad on kaupunki Almeren alueella, ja sieltä löytyy näköalapaikka, josta voi ihailla kaupungin maisemia. Näköalapaikalta voi nähdä muun muassa Almereen kuuluvan Markermeer-järven sekä ympäröivän luonnon.

2. Almere Centrum -näköalatasanne:

Almere Centrum on kaupungin keskeinen alue, jossa sijaitsee myös näköalatasanne. Tämä korkeammalla sijaitseva paikka tarjoaa upeat näkymät kaupungin ympäristöön. Tasanteelta voi nähdä esimerkiksi Almere Centrumin vilkkaan kävelykadun ja ympäröivät rakennukset.

3. Almere Strand -ranta-alue:

Almere Strand on kaupungin ranta-alue, josta voi ihastella kaupungin kaunista rantaviivaa. Rannalta voi nähdä myös Almere Pampus -saaren sekä avomerta. Almere Strandilla on myös paljon aktiviteetteja, kuten uimista, aurinkoa ottamista ja erilaisia vesiurheilulajeja.

4. Oostvaardersplassenin luonnonsuojelualue:

Oostvaardersplassen on suuri luonnonsuojelualue Almeren lähellä. Tämä alue tarjoaa upeat näkymät luontoon ja monipuoliseen eläimistöön. Siellä voi nähdä esimerkiksi erilaisia lintuja, hirvieläimiä ja jopa villihevosia. Alueella voi myös tehdä kävelyretkiä ja nauttia kauniista maisemista.

5. Almeren keskustan pilvenpiirtäjät:

Almere keskustassa on useita korkeita rakennuksia, jotka tarjoavat upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Pilvenpiirtäjissä sijaitsevilla näköalapaikoilla voi ihailla Almeren kaupungin sykettä ja maisemia. Näköalapaikoilta näkee kaupungin eri alueita sekä esimerkiksi Almerejärven.

6. Almere Oostvaardersin kansallispuisto:

Almere Oostvaardersin kansallispuisto on suuri suojelualue, jolla voi ihailla kaunista luontoa ja villieläimiä. Kansallispuisto tarjoaa upeat näkymät Almerejärvelle sekä ympäröiviin maisemiin. Puistossa voi tehdä kävelyretkiä, pyöräillä tai vain nauttia rauhallisesta luonnosta.Kohteen sijainti maa on Alankomaat.

Jätä kommentti