Halvat lennot Bielefeld

Nähtävyydet ja Kohteet

Bielefeldin linna

Bielefeldin linna, tunnetaan myös nimellä Sparrenburg, on keskiaikainen linna kaupungin keskustassa. Se on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Linnassa on myös museo, jossa voi tutustua alueen historiallisiin näyttelyihin.

Oststrasse

Oststrasse on Bielefeldin pääkatu, joka on täynnä kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Tällä vilkkaalla kävelykadulla voi tutustua paikalliseen kaupunkikulttuuriin, tehdä ostoksia ja nauttia herkullisesta ruoasta. Oststrasse on täydellinen paikka shoppailuun ja ihmisten katseluun.

Kunsthalle Bielefeld

Kunsthalle Bielefeld on modernin taiteen museo, joka sijaitsee Bielefeldin kaupunginpuistossa. Museossa on laaja kokoelma eurooppalaista ja amerikkalaista taidetta, kuten maalauksia, veistoksia ja valokuvia. Se on suosittu kohde taiteen ystäville ja tarjoaa kiinnostavan näyttelyn nykypäivän taiteesta.

Botanischer Garten Bielefeld

Botanischer Garten Bielefeld on kaunis kasvitieteellinen puutarha, jossa voi nauttia vehreästä ympäristöstä ja monipuolisesta kasvilajistosta. Puutarhassa on erilaisia kasvihuoneita, kukkapenkkejä ja kävelyreittejä, joilla voi tutustua erilaisiin kasveihin ja kukkiin. Se on rauhallinen paikka rentoutumiseen ja luonnon ihailemiseen.

Kunstmuseum Ravensberg

Kunstmuseum Ravensberg on taidemuseo, joka sijaitsee Bielefeldin vanhassa kaupungissa. Museossa on laaja kokoelma paikallisen alueen ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia. Se tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman alueen taiteelliseen historiaan ja nykypäivän taiteeseen. Museossa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Tierpark Olderdissen

Tierpark Olderdissen on eläintarha, joka sijaitsee kauniissa puistoalueella Bielefeldin ulkopuolella. Eläintarhassa voi nähdä erilaisia kotieläimiä sekä villieläimiä, kuten hirviä, susia ja pöllöjä. Alueella on myös kävelyreittejä ja leikkipaikkoja, joissa voi viettää aikaa perheen kanssa. Tierpark Olderdissen on suosittu kohde erityisesti lasten keskuudessa.

Kulttuuri ja Historia:

Kulttuuri:

– Bielefeldissä on useita kulttuurikohteita, kuten teattereita, museoita ja gallerioita.
– Bielefeldin teatteri (Theater Bielefeld) tarjoaa näytelmiä, oopperaa ja balettia.
– Sparrenburgin linnoitus on suosittu nähtävyys, jossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten kesäteatteria.
– Kunsthalle Bielefeld on merkittävä taidegalleria, jossa on esillä moderneja ja nykytaiteen teoksia.
– Bielefeldin filharmoninen orkesteri (Bielefelder Philharmoniker) tarjoaa klassista musiikkia kaupungin konserttisalissa.
– Joka vuosi Bielefeldissä järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten teatterifestivaaleja, musiikkifestivaaleja ja taidenäyttelyitä.

Historia:

– Bielefeldin historia ulottuu aina keskiajalle asti, ja kaupungin perustamisesta on arvioitu kuluneen yli 800 vuotta.
– Kaupunki kasvoi tärkeäksi kauppapaikaksi 1300-luvulla ja tuli tunnetuksi erityisesti tekstiiliteollisuudestaan.
– Bielefeldin talous perustui pitkään puuvilla- ja pellavateollisuuteen, ja kaupungista tuli tärkeä tekstiilikaupan keskus.
– Toisen maailmansodan aikana Bielefeld kärsi pommituksista, mutta kaupunki onnistui jälleenrakentumaan sodan jälkeen.
– Nykyään Bielefeld on moderni kaupunki, joka yhdistää historian ja nykykulttuurin.

Ruokailu ja ravintolat Bielefeldissä

Ruokakulttuuri

Bielefeldissä ruokakulttuuri on monipuolinen ja siellä tarjotaan erilaisia ruokalajeja eri maista. Paikalliset erikoisuudet sisältävät muun muassa leipäjuuston, käristetyn verenmaksa-makkaran ja Westfalikan kinkun.

Ravintolatyypit

Bielefeldissä on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Kaupungista löytyy fine dining -ravintoloita, joissa voi nauttia laadukkaasta ruoasta tyylikkäässä ympäristössä. Lisäksi on saatavilla kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, aasialaisia, meksikolaisia ja kiinalaisia ravintoloita. Paikallisia ruokapaikkoja, kuten olutravintoloita ja perinteisiä saksalaisia ravintoloita, on myös tarjolla.

Bielefeldin suosituimmat ravintolat

Bielefeldissä on useita suosittuja ravintoloita. Näihin kuuluu esimerkiksi ”Meat & Greet”, joka tarjoaa laadukkaita liharuokia ja hampurilaisia. ”Leineweber’s im Kontorhaus” on toinen suosittu ravintola, joka keskittyy perinteiseen saksalaiseen ruokaan. ”Sakura Sushi & Grill” tarjoaa herkullisia sushilajeja ja muita aasialaisia ruokia. ”La Toscana” on italialainen ravintola, jossa voi nauttia tuoreesta pastasta ja pizzaa. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Bielefeldin suosituimmista ravintoloista.

Budget-ruokailu

Bielefeldistä löytyy myös edullisia ruokailuvaihtoehtoja budjettitietoisille matkailijoille. Kaupungissa on useita pikaruokaketjuja, kuten McDonald’s ja Subway, joista voi saada nopeasti ruokaa kohtuulliseen hintaan. Lisäksi monet paikalliset ravintolat tarjoavat lounasbuffetin tai päivän annoksen, joka on usein edullisempi vaihtoehto.

Kahvilat ja leipomot

Bielefeldissä on myös paljon viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia kahvista ja leivonnaisista. Näihin kuuluu esimerkiksi suosittu kahvilaketju ”Café Extrablatt” sekä paikalliset leipomot, kuten ”Bäckerei Brinkhege” ja ”Bäckerei Konditorei Stötzel”. Kahvilat ja leipomot tarjoavat yleensä myös kevyitä ruoka-annoksia, kuten salaatteja ja voileipiä.

Ruokatori

Bielefeldissä järjestetään viikoittain ruokatori, jossa paikalliset tuottajat myyvät tuoreita ruoka-aineita, kuten vihanneksia, hedelmiä, leipää ja juustoja. Ruokatorille voi mennä ostamaan tuoreita raaka-aineita omiin ruoanlaittoihin tai nauttimaan herkullisista välipaloista ja paikallisista herkuista.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Museot

Bielefeldissä on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Bielefeldin taidemuseo, joka esittelee modernia ja nykytaidetta. Myös Historiallinen museo tarjoaa näyttelyitä alueen historiasta.

Puistot ja viheralueet

Kaupunki tarjoaa useita kauniita puistoja ja viheralueita rentoutumiseen ja ulkoiluun. Esimerkiksi Teutoburger Wald -metsäalueella sijaitseva Sparrenburgin linna tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin.

Urheilu ja liikunta

Bielefeldissä on monipuoliset mahdollisuudet urheiluun ja liikuntaan. Kaupungissa on laaja valikoima kuntokeskuksia, uimahalleja ja urheilukenttiä. Lisäksi alueella on useita ulkoilureittejä ja pyöräilyreittejä.

Teatteri ja musiikki

Bielefeldin teatteri tarjoaa laajan valikoiman näytöksiä eri genreistä, kuten draamaa, komediaa ja musikaaleja. Lisäksi kaupungissa järjestetään useita musiikkikonsertteja eri musiikkityyleistä.

Ravintolat ja kahvilat

Bielefeldissä on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Alueella on tarjolla monenlaisia makuelämyksiä eri hintaluokissa.

Ostokset

Kaupunki tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet kauppakeskuksissa, tavarataloissa ja pienissä erikoisliikkeissä. Tunnettu ostoskatu Bielefeldissä on Niedernstraße, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kauppoja.

Kulttuuritapahtumat

Bielefeldissä järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä ja taidegallerioiden näyttelyitä. Näihin tapahtumiin osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin kulttuurielämään.

Suositut hotellit Bielefeldissä

1. Park Inn by Radisson Bielefeld

Park Inn by Radisson Bielefeld sijaitsee Bielefeldin keskustassa lähellä Bielefeldin yliopistoa. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja taulu-tv. Hotellissa on myös ravintola, baari, sauna ja kuntokeskus.

2. Comfort Garni Hotel Stadt Bremen

Comfort Garni Hotel Stadt Bremen on viihtyisä hotelli Bielefeldin keskustassa. Hotellissa on mukavat huoneet, joissa on oma kylpyhuone ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Aamiaisen voi nauttia hotellin tilavassa ruokasalissa, ja lähistöllä on monia ravintoloita ja kauppoja.

3. B&B Hotel Bielefeld

B&B Hotel Bielefeld sijaitsee Bielefeldin länsiosassa, lähellä Johannisbergin linnaa. Hotelli tarjoaa modernit ja käytännölliset huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja taulu-tv. Aamiaisen voi nauttia hotellin aulassa, ja lähistöllä on myös useita ravintoloita.

4. Mercure Hotel Bielefeld Johannisberg

Mercure Hotel Bielefeld Johannisberg sijaitsee Bielefeldin länsiosassa, lähellä Teutoburgin metsää. Hotellissa on tilavat ja tyylikkäät huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja työpöytä. Hotellissa on myös baari, ravintola ja wellness-alue, jossa on sauna ja kuntokeskus.

5. Légère Hotel Bielefeld

Légère Hotel Bielefeld sijaitsee Bielefeldin eteläosassa, lähellä Weser-joen upeaa maisemaa. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja taulu-tv. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntosali. Lähistöltä löytyy myös ulkoilumaastoja ja retkeilymahdollisuuksia.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Bielefeld on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki.
– Rikostilastot ovat alhaisia verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin Saksassa.
– Viranomaiset tekevät aktiivisesti töitä kaupungin turvallisuuden ylläpitämiseksi ja rikosten ehkäisemiseksi.
– Katuvalaistus on hyvä ja kadut pidetään puhtaina ja kunnossa.
– Poliisi näkyy kaduilla ja tarvittaessa paikalla on myös poliisiasemia.
– Bielefeldissä on myös hyvin toimiva palokunta.

Yleinen terveys

– Bielefeldissä terveyspalvelut ovat laadukkaita ja helposti saatavilla.
– Kaupungissa on useita terveyskeskuksia ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat monipuolisia palveluita.
– Kaupungissa on myös erikoistuneita sairaaloita ja klinikoita, joissa hoidetaan erilaisia sairauksia ja vaivoja.
– Bielefeldissä panostetaan terveysvalistukseen ja tarjotaan erilaisia terveyskampanjoita ja -tapahtumia.
– Kaupungissa on hyvin toimiva ambulanssipalvelu sekä tehokas ensiapukeskus.
– Hygieniataso ja puhtaus kaupungin yleisissä tiloissa ja julkisissa kulkuneuvoissa on korkea.

Rannat ja Vesistöt

Bühne Beach

Bühne Beach on Bielefeldissä sijaitseva suosittu järvenranta. Se sijaitsee Teutoburgin metsän reunalla ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua hienolla hiekkarannalla. Rannalla on myös ruohikkoa, jossa voi levätä ja nauttia auringosta. Vesi on puhdasta ja uiminen on sallittua. Rannalla on myös kioski, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Oetker-puisto

Oetker-puisto sijaitsee Bielefeldin eteläosassa ja se on suosittu paikallisten keskuudessa. Puistossa on viehättävä järvi, jossa voi uida ja nauttia vesitoiminnoista. Rannalla on hiekkapohja ja puusto tarjoaa hyvän varjon aurinkoisina päivinä. Puistossa on myös nurmikkoa, jolla voi levätä ja nauttia piknikistä.

Johannisbergin uimalampi

Johannisbergin uimalampi on kaunis järvialue, joka tarjoaa mahdollisuuden uimiseen ja rentoutumiseen. Ranta koostuu hiekasta ja nurmikosta, ja aurinkotuoleja voi vuokrata rentoutumista varten. Uimalampi on suosittu paikka paikallisten keskuudessa, ja siellä on myös kahvila, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä syötävää.

Östliche Großteich

Östliche Großteich on kaunis lampi, joka sijaitsee Bielefeldin itäosassa. Lampi tarjoaa upean näkymän ympäröivään luontoon ja se houkuttelee paikallisia ulkoilijoita. Lampiranta koostuu pääasiassa ruohikosta, mutta siellä on myös pieniä hiekkaranta-alueita, joissa voi levätä ja nauttia auringosta. Lampi on suosittu paikka kävelylle ja piknikille.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja Klubit

Bielefeldissä on monipuolinen valikoima baareja ja klubeja. Suosittuja paikkoja muun muassa Hechelei, jossa on usein live-musiikkiesityksiä, ja Elephant Club, joka on suosittu kohtaamispaikka nuoremmalle väestölle. Oktoberklub ja Forum on toinen suosittu klubi, jossa soi eri musiikkityyliä viikonloppuisin.

Teatterit ja Konserttisalit

Bielefeldissä on useita teattereita ja konserttisaleja, jotka tarjoavat monenlaista viihdettä. Tunnettu teatteri on Bielefeldin teatteri, joka esittää erilaisia teatteriesityksiä aina klassikoista moderneihin näytelmiin. Rudolf-Oetker-Halle on konserttisali, jossa järjestetään konsertteja eri musiikkityyleistä, kuten klassisesta musiikista poppiin.

Elokuvateatterit

Bielefeldissä on useita elokuvateattereita, jotka tarjoavat laajan valikoiman elokuvia eri genreistä. Tunnettu elokuvateatteri on CinemaxX, joka näyttää sekä uusimpia Hollywood-elokuvia että laadukkaita eurooppalaisia elokuvia. Lisäksi löytyy myös pienempiä elokuvateattereita, kuten Lichtwerk, jossa esitetään enemmän taiteellisempia elokuvia.

Konsertit ja Festivaalit

Bielefeldissä järjestetään erilaisia konsertteja ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Sparrenburgfest on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään keskiaikaisen Sparrenburgin linnoituksen ympärillä ja tarjoaa monenlaista viihdettä, kuten musiikkia ja tanssiesityksiä. Lisäksi Bielefeldissä järjestetään erilaisia musiikkifestivaaleja ja konserttisarjoja eri musiikkityyleistä, kuten jazzista rockiin.

Ravintolat ja Kahvilat

Bielefeldissä on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat ruokaa eri maiden keittiöistä. Kauppatorin ympäristössä sijaitsevat ravintolat tarjoavat esimerkiksi saksalaista ja italialaista ruokaa, kun taas ravintoloissa kuten Lieblingsplatte voi nauttia kansainvälisiä makuja. Lisäksi kaupungissa on lukuisia kahviloita, joissa voi rentoutua ja nauttia paikallisista leivonnaisista ja juomista.

Erikoiskaupat ja ostoskeskukset

Bielefeldissä on useita ostoskeskuksia ja erikoiskauppoja, joista voi löytää erilaisia vaatteita, elektroniikkaa, kodintarvikkeita ja muita tuotteita. Ravensberger Park on yksi suurimmista ostoskeskuksista, jossa on paljon erilaisia kauppoja. Lisäksi kaupungissa on myös viehättäviä pieniä putiikkeja ja erikoiskauppoja, kuten kirjakauppoja ja käsityöliikkeitä.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Teutoburger Wald

Teutoburger Wald on laaja metsäalue, joka ulottuu Bielefeldin pohjoispuolelle. Se tarjoaa upeat maisemat, merkityt vaellusreitit ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon.

2. Sparrenburgin linna

Sparrenburgin linna sijaitsee kauniilla kukkulalla kaupungin keskustassa. Linnan ympäristössä on vehreitä puistoalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia piknikille ja rentoutumiseen.

3. Botanischer Garten Bielefeld

Botanischer Garten on Bielefeldin yliopiston ylläpitämä kasvitieteellinen puutarha. Puutarhassa voi tutustua erilaisiin kasveihin ja nauttia kauniista ympäristöstä. Puutarhassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

4. Tierpark Olderdissen

Tierpark Olderdissen on eläintarha Bielefeldin lähistöllä. Eläintarhassa voi nähdä erilaisia kotieläimiä ja villieläimiä. Alueella on myös laaja retkeilyalue, jolla voi patikoida ja nauttia luonnosta.

5. Johannisbergin luonnonsuojelualue

Johannisbergin luonnonsuojelualue on suosittu retkeilykohde Bielefeldin lähellä. Alueella on monipuolista luontoa, kuten metsiä, järviä ja laakeita niittyjä. Alueella on myös useita vaellusreittejä, joilla voi tutustua alueen luontoon.

6. Sparrenburgin luonnonpuisto

Sparrenburgin luonnonpuisto on kaupungin eteläpuolella sijaitseva luonnonsuojelualue. Alueella voi patikoida, pyöräillä tai tutkia alueen luontoa. Luonnonpuistossa on myös ornitologinen puutarha, jossa voi nähdä erilaisia lintulajeja.

7. Obersee

Obersee on kaunis järvi Bielefeldin lähellä. Järven ympäristössä on ulkoilureittejä, piknikalueita ja venevuokrausmahdollisuuksia. Obersee tarjoaa mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä ja nauttia ulkoilusta.

8. Senne

Senne on suuri alanko Bielefeldin ympäristössä. Alueella on laajoja niittyjä, metsiä ja märkiä soita. Senne tarjoaa hyvät mahdollisuudet kävelyretkille ja luonnossa liikkumiseen. Siellä voi myös bongata erilaisia lintulajeja.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Bielefeldin toinen tuomiokirkko

Bielefeldin toinen tuomiokirkko, jonka nimi on Neustädter Marienkirche, on renessanssityylinen luterilainen kirkko. Se on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista rakennuksista, ja sen rakentaminen aloitettiin 1500-luvulla. Kirkko on tunnettu erityisesti kauniista julkisivustaan ja upeasta sisustuksestaan, joka sisältää arvokkaita alttaritauluja ja veistoksia.

Bielefeldin nunnaluostari

Bielefeldissä sijaitsee myös historiallinen nunnaluostari, joka tunnetaan nimellä Kloster Marienfeld. Tämä katolinen luostari on perustettu jo keskiajalla, ja se on säilyttänyt monia alkuperäisiä rakennuksiaan. Luostarin alueella voi vierailla ja tutustua sen historialliseen arkkitehtuuriin sekä vierailla luostarikirkossa, jossa voi ihailla kauniita kirkkomaalauksia ja kulttuuriperintöön liittyviä esineitä.

Sparrenburg-linna

Sparrenburg-linna on yksi Bielefeldin tunnetuimmista historiallisista nähtävyyksistä. Linna rakennettiin 1200-luvulla, ja se oli alun perin strateginen linnoitus. Nykyään Sparrenburg-linna toimii museona, jossa voi tutustua sen pitkään historiaan sekä nauttia upeista näköaloista kaupunkiin. Linna järjestää myös erilaisia tapahtumia ja kierroksia, joilla voi oppia lisää paikallisen alueen historiasta.

Stadthalle Bielefeld

Stadthalle Bielefeld on historiallinen rakennus, joka toimii nykyään konsertti- ja tapahtumapaikkana. Rakennus on peräisin 1900-luvun alusta ja edustaa jugend-tyyliä. Stadthalle on ollut tärkeä paikka kulttuuritapahtumille ja konserteille jo vuosikymmenien ajan, ja se tarjoaa myös opastettuja kierroksia, joiden avulla voi tutustua sen ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin.

Altes Rathaus Bielefeld

Altes Rathaus Bielefeld on historiallinen kaupungintalo, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Tämä renessanssityylinen rakennus on peräisin 1500-luvulta ja on yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista maamerkeistä. Altes Rathaus tarjoaa opastettuja kierroksia, joilla voi tutustua sen kauniiseen sisustukseen ja oppia lisää sen historiasta. Rakennus toimii nykyään muun muassa juhlatilana ja näyttelytilana.

Bauernhaus-Museum

Bauernhaus-Museum on ulkoilmamuseo, jossa voi tutustua Bielefeldin alueen perinteiseen maatalouskulttuuriin. Museo esittelee perinteisiä maatiloja ja rakennuksia, jotka ovat peräisin eri aikakausilta. Vierailijat voivat tutustua museossa rekonstruoituihin maatalon sisätiloihin, oppia maatalouselinkeinon historiasta sekä osallistua erilaisiin toiminnallisiin työpajoihin.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Sparrenburgin linna

Sparrenburgin linna sijaitsee Bielefeldin kaupungin keskustassa. Se on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä ja tarjoaa upeat näköalat ympäröivään maisemaan. Linnan rakennus alkoi 1200-luvulla, ja sitä on sittemmin laajennettu useaan otteeseen. Linnassa voi tutustua sen historiasta kertoviin näyttelyihin ja nauttia upeista panoraamanäkymistä sen tornista.

2. Teutoburgin metsän näköalapaikka

Teutoburgin metsä ulottuu Bielefeldin lähialueille ja tarjoaa upeita maisemia ja lukuisia näköalapaikkoja. Esimerkiksi Sparrenberg-vuori, jolla sijaitsee Sparrenburgin linna, tarjoaa huikeat näkymät yli kaupungin. Lisäksi alueella on useita patikointipolkuja, joilta voi ihailla metsän kauneutta ja nauttia upeista näköaloista.

3. Herrenbergin näköalapaikka

Herrenbergin näköalapaikka sijaitsee Bielefeldin eteläosassa. Se on suosittu kohde paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, sillä sieltä avautuvat upeat näkymät kaupungin ylle. Näköalapaikalle pääsee joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä, ja siellä on myös penkkejä ja levähdyspaikkoja maiseman ihailemista varten.

4. Johannisbergin näköalapaikka

Johannisbergin näköalapaikka sijaitsee Bielefeldin eteläosassa Teutoburgin metsän läheisyydessä. Paikalle pääsee helposti autolla tai pyörällä. Johannisberg tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli Bielefeldin ja ympäröivän maaseudun. Alueella on myös puistoalue, jossa voi nauttia ulkoilusta ja piknikistä samalla ihaillen maisemia.

5. Obernbergin näköalapaikka

Obernbergin näköalapaikka sijaitsee läntisessä Bielefeldin kaupunginosassa. Se on suosittu paikka, josta voi ihailla kaunista luontoa ja kaupunkia. Obernbergin näköalapaikalta avautuvat upeat näkymät kaupungin ylle. Alueella on myös penkkejä ja istutuksia, jotka luovat viihtyisän ilmapiirin maisemien nauttimiseen.Kohteen sijainti Bielefeldissä maa on Saksa.

Jätä kommentti