Halvat lennot Braga

Nähtävyydet ja Kohteet

Bragan tuomiokirkko

Bragan tuomiokirkko, virallisesti Sé de Braga, on yksi kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Se on yksi Portugalin vanhimmista ja tärkeimmistä historiallisista rakennuksista, ja sen rakentaminen alkoi 1100-luvulla. Kirkkoa on laajennettu ja kunnostettu eri aikakausina, ja se yhdistelee romaanista, barokkia ja renessanssityyliä. Kirkon sisällä kannattaa ihailla sen upeaa alttaritaulua sekä kultaista kattoa.

Bom Jesus do Monte

Bom Jesus do Monte on kuuluisa uskonnollinen kohde Bragassa. Se on basilika, joka sijaitsee ulkopuolella kaupungin keskustaa. Basilikan edustalta johtaa vaikuttava portaat, jotka koostuvat 573 askelmasta. Portaat ovat suosittu kävelypaikka ja niitä käytetään myös yksittäisenä pyhiinvaellusreittinä. Ylhäältä portaiden päältä voi nauttia upeasta näköalasta kaupunkiin.

Bragan piispanpalatsi

Bragan piispanpalatsi sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa. Se on entinen piispan asuinpaikka, joka rakennettiin 1500-luvulla. Palatsi on arkkitehtonisesti vaikuttava ja sen sisätiloissa voi ihailla muun muassa antiikkihuonekaluja ja taidekokoelmia. Lisäksi palatsin puutarha tarjoaa rauhallisen keitaan kaupungin keskellä.

Guimarães

Guimarães on lähellä sijaitseva kaupunki, joka on pääkaupunki Bragan alueella. Se on merkittävä Portugalin historiallinen kohde, sillä se on maan syntymäpaikka. Guimarães oli Portugalin ensimmäinen kuninkaallinen pääkaupunki, ja sieltä löytyy useita historiallisia rakennuksia, kuten Guimarãesin linna ja Dukessa Palatsi. Kaupunki on myös maineikas portugalilaisen arkkitehtuurin ja perinteiden keskus.

Viana do Castelo

Viana do Castelo sijaitsee lähellä Bragaa, meren rannalla. Kaupunki tunnetaan kauniista rannastaan ja värikkäistä kalastajataloistaan. Viana do Castelo tarjoaa vierailijoille myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Viana do Castelon katedraalin, joka on yksi Portugalin tärkeimmistä renessanssirakennuksista. Lisäksi kaupungissa voi vierailla muun muassa historiallisessa keskustassa ja kauniissa puistoissa.

Kulttuuri ja Historia

Historialliset kohteet

– Bom Jesus do Monte -kirkko: Paikallinen maamerkki, joka on rakennettu 1700-luvulla ja tunnetaan useista keisarikuntansa ulkopuolelta tulevista portaita.
– Bragan katedraali: Roomalaiskatolinen katedraali, joka on rakennettu 1000-luvulla. Se on yksi Portugalin vanhimmista katedraaleista.
– Guimarãesin linna: Sijaitsee lähellä Bragaa ja on Portugalin symbolinen paikka, jossa uskotaan olevan maan syntymäpaikka.
– Roman Thermae: Antiikin roomalaiset kylpylät, jotka ovat peräisin 3. vuosisadalta. Tämä on yksi Portugalin parhaiten säilyneistä roomalaisista rakenteista.

Museot

– Bragan piispallinen museo: Taide- ja historia-museo, joka sisältää kokoelman kirkkotaiteita ja arkeologisia esineitä.
– D. Diogones de Macedo -museo: Kansallismuseo, joka esittelee Bragan alueellista historiaa ja kulttuuriperintöä.
– Biscainhos-palatsimuseo: Entinen aatelispalatsi, joka esittelee barokkiajan elämää ja taidetta.

Tapahtumat ja festivaalit

– Romarias: Peregrination festivaalit, jotka sisältävät uskonnollisia kulkueita ja perinteisiä juhlallisia seremonioita.
– Semana Santa: Pääsiäisviikkoa pidetään perinteisesti Bragassa suurella hartaudella ja seremonialla.
– Santuário do Sameiro festivaali: Vuosittainen juhla, joka pidetään Bom Jesus do Monte -kirkossa, sisältää kulkueita, musiikkiesityksiä ja ilotulituksia.

Perinteet ja kulttuuri

– Fado: Bragassa ja ympäri Portugalin Fado on perinteinen musiikkigenre.
– Bragan gastronomia: Alueelle tyypillisiä ruokia ovat caldo verde (kaalisosekeitto), bacalhau à Brás (turskaa), ja rojões (paistettua possua).
– Vinho Verde: Alueella tuotetaan myös kuuluisaa vihreää viiniä, VinhoVerdea, joka on raikas ja kevyt juoma.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Bragassa on rikas ruokakulttuuri, joka sisältää perinteisiä portugalilaisia ruokia sekä paikallisia erikoisuuksia. Alueella suositaan tuoretta mereneläviä, lihaa ja paikallisia vihanneksia.

Portugalilaiset ravintolat

Bragassa on useita perinteisiä portugalilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat klassisia portugalilaisia ruokia kuten bacalhau (kuivattu ja suolattu turska), Francesinha (paikallinen herkkuruoka) ja pastel de nata (portugalilainen kanamunapasteija).

Kansainväliset ravintolat

Kaupungissa on myös valikoima kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia, intialaisia ja japanilaisia ​​ravintoloita. Näissä ravintoloissa voi nauttia erilaisia ​​maailman keittiöiden herkkuja.

Viinitilat ja viinitasting

Braga sijaitsee Vinho Verde -viinialueella, ja kaupungin ympäristössä on useita viinitiloja. Näillä viinitiloilla voi osallistua viinitastingiin ja oppia alueen viinien valmistuksesta.

Kahvilat

Bragassa on runsaasti kahviloita, joissa voi nauttia perinteisiä portugalilaisia kahvijuomia, kuten espressoa ja galãoa. Kaupungin keskusta-alueilla on myös useita kahviloita, joista voi ihailla kaupungin kauneutta ja nauttia samalla kupin kahvia.

Paikalliset markkinat

Bragassa voi vierailla paikallisilla markkinoilla, joilla myydään tuoretta ruokaa ja paikallisia herkkuja. Näillä markkinoilla voi ostaa esimerkiksi tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa ja juustoja.

Pikaruokapaikat

Kaupungissa on myös pikaruokapaikkoja, kuten hampurilaisravintoloita ja pizzerioita, josta voi ostaa nopeasti valmistettua ruokaa. Näiden paikkojen valikoima vaihtelee, mutta yleisesti ottaen ne tarjoavat tyypillisiä pikaruokavaihtoehtoja kuten hampurilaisia, ranskalaisia ​​ja pizzaa.

Vapaa-ajan aktiviteetit

1. Luonnossa liikkuminen

Braga tarjoaa upeat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Kaupungin ympäristössä on useita upeita luontopolkuja, joilla voi kävellä, pyöräillä tai patikoida. Lisäksi lähellä sijaitsee kansallispuisto, jossa voi tutustua paikalliseen kasvistoon ja eläimistöön.

2. Urheilu

Bragassa on monipuoliset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen. Kaupungista löytyy useita liikuntakeskuksia, joissa voi käydä kuntosalilla, pelata erilaisia pallopelejä tai osallistua ryhmäliikuntatunneille. Lisäksi kaupungilla on hyvät puitteet erilaisten ulkoliikuntalajien, kuten jalkapallon, tennisen ja golfin harrastamiseen.

3. Kulttuuritapahtumat

Braga on kulttuurin keskus, ja kaupungissa järjestetään vuosittain lukuisia erilaisia kulttuuritapahtumia. Näihin kuuluvat esimerkiksi musiikkikonsertit, teatteriesitykset, tanssiesitykset ja taidenäyttelyt. Lisäksi kaupungin keskustassa on lukuisia kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia ja museoita, joissa voi tutustua Bragan rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin.

4. Ostokset ja shoppailu

Bragassa on lukuisia ostoskeskuksia, tavarataloja ja pieniä putiikkeja, joissa voi tehdä ostoksia ja shoppailla. Kaupungin keskustassa on myös viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi levähtää ostosten lomassa.

5. Ravintolat ja yöelämä

Bragassa on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, joissa voi nauttia niin paikallisia herkkuja kuin kansainvälisiä ruokia. Kaupungissa on myös useita baareja ja yökerhoja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia musiikista ja seurasta.

6. Ranta-aktiviteetit

Vaikka Braga ei itse sijaitse meren rannalla, lähellä kaupunkia on upeita rantoja, jonne voi lähteä rentoutumaan ja nauttimaan auringosta. Rannoilla voi harrastaa erilaisia vesiliikuntalajeja, kuten uimista, surffausta ja purjelautailua.

7. Museot ja nähtävyydet

Bragassa on useita mielenkiintoisia museoita ja nähtävyyksiä, joihin kannattaa tutustua. Näihin kuuluvat esimerkiksi Bragan katedraali, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, sekä Bragan arkeologinen museo, jossa voi oppia lisää alueen rikkaasta historiasta.

8. Elokuvateatterit ja esitykset

Bragassa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä, joihin voi osallistua ja nauttia taiteesta.

Suositut hotellit Bragassa

1. Hotel Mercure Braga Centro

Hotel Mercure Braga Centro sijaitsee Bragan keskustassa ja tarjoaa moderneja huoneita ja hyviä palveluita. Hotellin vieressä on ostoskeskuksia ja ravintoloita, ja nähtävyydet kuten Bragan katedraali ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntokeskus ja pysäköintialue.

2. Hotel Bracara Augusta

Hotel Bracara Augusta sijaitsee Bragan historiallisessa keskustassa ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita ja ystävällisen palvelun. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin nähtävyyksiä, kuten historiallista Rooman kaupunginporttia ja Biscainhoksen kirkkoa. Hotellissa on myös ravintola ja aamiaishuone.

3. Hotel do Parque

Hotel do Parque sijaitsee kauniilla paikalla Gerêsin kansallispuiston vieressä ja tarjoaa rentouttavan loman luonnon ympäröimänä. Hotellilla on mukavat huoneet, joissa on näkymät vuorille tai puutarhaan. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, uima-allas ja kuntokeskus. Alueella voi harrastaa esimerkiksi vaellusta, kalastusta ja pyöräilyä.

4. Hotel Lamaçães

Hotel Lamaçães sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Bragan keskustaa ja tarjoaa edullisia huoneita ja ystävällisen palvelun. Hotellissa on viihtyisät ja tyylikkäät huoneet sekä ilmainen pysäköintialue. Hotel Lamaçães on hyvä vaihtoehto matkailijoille, jotka etsivät budjettiystävällistä majoitusta.

5. Hotel Dona Sofia

Hotel Dona Sofia sijaitsee Bragan keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita ja ystävällisen palvelun. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin nähtävyyksiä, kuten Bragan Raatihuoneen aukiota ja São Joãon kirkkoa. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ilmainen pysäköintialue.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Braga on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki.
– Poliisi ja turvallisuusviranomaiset valvovat aktiivisesti kaupungin turvallisuutta.
– Matkailijoita kehotetaan kuitenkin noudattamaan yleisiä varovaisuuden ja turvallisuuden periaatteita, kuten huolehtimaan arvoesineistä ja välttämään pimeitä ja vähemmän valaistuja alueita öisin.

Liikenne

– Bragassa on hyvin järjestetty julkinen liikennejärjestelmä, joka tarjoaa turvallisia matkustusmahdollisuuksia kaupungin eri osien välillä.
– Liikennesäännöt ja -merkit noudattavat kansainvälisiä standardeja, ja poliisi valvoo liikennettä aktiivisesti.
– Jalankulkijoiden tulee olla tietoisia autoliikenteestä ja käyttää suojateitä, kun ylittävät katua.

Pelastuspalvelut

– Bragassa on hyvin organisoitu ja tehokas pelastuspalvelujärjestelmä.
– Alueen poliisilla, palokunnalla ja terveydenhuollon ammattilaisilla on kattava valmiussuunnitelma mahdollisten hätätilanteiden varalle.
– Kaupungissa on myös useita sairaaloita, jotka tarjoavat korkealaatuista hoitoa erilaisiin terveysongelmiin.

Matkailijoiden terveys

– Braga on terveydenhuollon suhteen kehittynyt kaupunki, jossa on hyviä terveyspalveluita ja klinikoita.
– Matkailijoita suositellaan ottamaan matkavakuutus ennen matkaa, jotta mahdollisten sairauksien tai tapaturmien varalta on asianmukainen vakuutusturva.
– Lisäksi matkailijoita kannustetaan huolehtimaan säännöllisestä käsihygieniasta ja juomaveteen kannattaa suosia pullotettua vettä välttääkseen mahdollisia vatsavaivoja.

Rannat ja Vesistöt

Rio Caldo

Rio Caldo sijaitsee Bragan kaupungin eteläosassa. Se on suosittu kohde paikallisille ja matkailijoille, jotka haluavat viettää päivää uimalla ja aurinkoa ottaen. Rannalla on hiekkaa ja kiviä, ja siellä on myös pieniä kahviloita ja ravintoloita.

Gerêsin padon vesistö

Gerêsin pato sijaitsee Bragan länsipuolella ja on suuri veden varastointialue, jossa on kaunis maisema ja mahdollisuus erilaisiin vesitoimintoihin, kuten purjelautailuun ja melontaan. Alueella on myös kävelyreittejä, jotka tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Peneda-Gerêsin kansallispuisto

Peneda-Gerêsin kansallispuisto on suuri luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Bragan pohjoisosassa. Kansallispuistossa on useita järviä ja vesiputouksia, jotka tarjoavat upeat mahdollisuudet patikointiin ja retkeilyyn. Lisäksi alueella on upeita maisemia ja monipuolinen eläimistö ja kasvillisuus.

Cávado-joki

Cávado-joki kulkee Bragan kaupungin läpi ja tarjoaa kauniin vesistön kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Joki tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten melontaan ja kalastukseen, ja sen varrella on myös rantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta.

Ofirin ranta

Ofirin ranta on yksi Bragan suosituimmista rannoista. Se sijaitsee kaupungin pohjoisosassa lähellä Atlantin valtamerta. Ranta on pitkä ja hiekkainen, ja sieltä löytyy useita rantabaareja ja ravintoloita. Ofirin ranta on erityisen suosittu surffauksen harrastajien keskuudessa.

Esposenden ranta

Esposenden ranta sijaitsee Bragan eteläosassa ja on suosittu kohde sekä paikallisille että matkailijoille. Rannalla on hiekkaa ja kiviä, ja siellä on monia aktiviteetteja, kuten purjelautailua, lentopalloa ja melontaa. Rannan läheisyydessä on myös baareja, ravintoloita ja muita palveluita.

Yöelämä ja viihde

Ravintolat

Bragassa on monipuolinen ravintolatarjonta, josta löytyy vaihtoehtoja eri ruokakulttuureista ja hintaluokista. Tarjolla on perinteisiä portugalilaisia ruokia, kuten bacalhaua (suolattua turskaa) ja francesinhas (paahdettua leipää täytettynä lihalla ja juustolla). Lisäksi kaupungissa on ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälistä keittiötä, kuten italialaisia, kiinalaisia ja intialaisia ruokia.

Baari- ja yökerhokulttuuri

Bragan yöelämä on vilkas etenkin viikonloppuisin. Kaupungissa on lukuisia baareja, joissa voi nauttia juomia ja seurustella ystävien kanssa. Baarit tarjoavat yleensä laajan valikoiman juomia, kuten paikallisia viinejä ja portviiniä, olutta sekä cocktaileja. Useat baarit järjestävät myös elävää musiikkia ja DJ-esityksiä.

Bragassa on myös useita yökerhoja, jotka soveltuvat erityisesti niille, jotka haluavat tanssia ja juhlia myöhään yöhön. Yökerhojen tarjonta vaihtelee musiikkityylien, kuten popin, EDM:n ja hiphopin, suhteen. Jotkut yökerhot tarjoavat myös vip-tiloja ja palveluja.

Kulttuuritapahtumat

Bragassa järjestetään vuosittain useita kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat viihdettä eri taiteen muodoissa. Kaupungin teattereissa voi nauttia musikaaleista, draamaproduktioista ja tanssiesityksistä. Lisäksi Bragan konserttisalit tarjoavat monipuolista musiikkiohjelmaa, kuten klassista musiikkia, jazzia ja kansanmusiikkia.

Kaupungin museot tarjoavat myös kulttuurista viihdettä. Voit tutustua Bragan historialliseen ja taiteelliseen perintöön, kuten Antonio Monteiron arkeologiseen museoon, jossa on esillä esihistoriallisia löytöjä. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, kuten jooga-, tanssi- ja kirjallisuustapahtumia, jotka tarjoavat viihdettä eri kiinnostuksen kohteille.

Luontokohteet ja Retkeily

National Park of Peneda-Gerês

– National Park of Peneda-Gerês on kansallispuisto Bragassa ja se sijaitsee Portugalissa.
– Puisto tarjoaa upeita maisemia, jokia ja vesiputouksia sekä erilaisia luontopolkuja.
– Alueella voi kävellä ja retkeillä kauniissa ympäristössä ja ihailla alueen rikasta eläimistöä ja kasvillisuutta.
– Myös leirintä, kalastus ja melontamahdollisuuksia tarjotaan puiston alueella.

Serra da Cabreira

– Serra da Cabreira on vuoristo Bragassa, Portugalissa.
– Se on suosittu retkeily- ja vaelluskohde, josta avautuu upeat näköalat ympäröivään maisemaan.
– Alueella on erilaisia vaellusreittejä eri vaikeusasteille, joten kaiken tasoiset retkeilijät löytävät sopivan reitin.
– Serra da Cabreirassa voi myös tutkia alueen luontopolkuja ja nauttia rauhallisesta luonnosta.

Braga Botanical Garden

– Braga Botanical Garden on kaunis puisto Bragassa, Portugalin kaupungissa.
– Puisto on tunnettu monipuolisesta kasvistostaan, kauniista kukistaan ja vehreästä ympäristöstään.
– Alueella voi kävellä ja ihailla eri kasvilajeja sekä rentoutua vihreässä ympäristössä.
– Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä, jotka keskittyvät kasvien maailmaan.

Monte do Picoto

– Monte do Picoto on vuori Bragan kaupungin lähellä, Portugalissa.
– Se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja kaupunkiin.
– Vuorelle voi nousta jalan tai vuoristoradalla, ja sen huipulta voi ihailla auringonlaskua tai nauttia piknikistä.
– Monte do Picotolla voi myös patikoida tai pyöräillä ja tutkia alueen luontoa.

Outeiro das Bruxas

– Outeiro das Bruxas on luonnonmuodostelma Bragan kaupungin lähellä, Portugalissa.
– Se on tunnettu kivimuodostelmastaan, joka muistuttaa noitien taloa.
– Alueella voi kävellä tai patikoida ja tutustua kiehtovaan kivimuodostelmaan.
– Outeiro das Bruxas tarjoaa myös upean näköalan ympäröivään maisemaan.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Bragassa

Bom Jesus do Monte -kirkko

Bom Jesus do Monte on tunnettu barokkityylinen kirkko ja pyhiinvaelluskohde, joka sijaitsee Bragan kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1700-luvulla ja se on Portugalin yksi tärkeimmistä uskonnollisista monumenteista. Kirkon erityinen piirre on sen puun kautta kulkevat tikkaat, jotka johtavat kirkon sisäänkäynnille.

Sé de Braga -tuomiokirkko

Sé de Braga on Bragan tuomiokirkko ja yksi Portugalin vanhimmista ja tärkeimmistä kirkollisista rakennuksista. Se rakennettiin alun perin 1100-luvulla ja on sittemmin kokenut erilaisia ​​uudistuksia ja laajennuksia. Tuomiokirkko edustaa eri arkkitehtonisia tyylejä, kuten romaanista, goottilaista ja barokkia.

Santa Cruzin kirkko

Santa Cruzin kirkko on historiallinen katolinen kirkko, joka sijaitsee Bragan keskustassa. Kirkko on rakennettu 1500-luvulla ja siinä yhdistyvät goottilainen, renessanssi ja barokkityylit. Santa Cruzin kirkko on myös tunnettu maalauksistaan, veistoksistaan ja alttarikaapeistaan.

São Martinho de Dume -basilika

São Martinho de Dume on antiikin roomalainen temppeli, joka myöhemmin muutettiin kristilliseksi basilikaksi. Se on yksi Portugalin vanhimmista uskonnollisista rakennuksista, joka juontaa juurensa 400-luvulle. Basilikiassa voi ihailla antiikin roomalaisia ​​kivikaiverruksia ja muita historiallisia esineitä.

Mosteiro de São Martinho de Tibães

Mosteiro de São Martinho de Tibães on benediktiiniluostari, joka sijaitsee Bragan kaupungin lähellä. Luostari perustettiin 1000-luvulla ja siitä tuli tärkeä hengellinen ja kulttuurinen keskus keskiajalla. Nykyään monasteeriusinaa voi vierailla ja tutustua sen historiallisiin rakennuksiin ja puutarhoihin.

Palácio do Raio

Palácio do Raio on historiallinen palatsi, joka sijaitsee Bragan kaupungissa. Se rakennettiin 1700-luvulla ja edustaa rococo-tyyliä. Palatsi on tunnettu upeasta fasadistaan ​​ja arkkitehtuuristaan, ja siinä toimii nykyään museo, jossa on näyttelyitä Bragan kulttuurista ja historiasta.

Roman termalicius

Bragassa on myös roomalainen kylpylän jäännöksiä, jotka tunnetaan nimellä Roman termalicius. Nämä kylpylät olivat käytössä roomalaisten aikana ja niitä voi nykyäänkin nähdä Bragan arkeologisessa esihistoriallisessa kokoelmassa.

Theatro Circo

Theatro Circo on historiallinen teatteri, joka sijaitsee Bragan kaupungissa. Se perustettiin vuonna 1915 ja on edelleen aktiivinen teatteri- ja esityspaikka. Theatro Circo tunnetaan upeasta arkkitehtuuristaan ​​ja tarjoaa esityksiä eri taidemuodoista kuten teatterista, tanssista ja musiikista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Bom Jesus do Monte

Bom Jesus do Monte on Bragan suosituin näköalapaikka. Se sijaitsee noin 5 kilometriä kaupungin keskustasta ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät Bragan ympäristöön. Kukkulalle nouseminen tapahtuu pitkää, mutkuraisen stairsten kautta. Matka huipulle kestää noin 20-30 minuuttia ja matkan varrella voi ihailla kauniita maisemia ja useita uskonnollisia patsaita.

Torre de Menagem

Torre de Menagem on linnoituksen torni, joka sijaitsee Bragan keskustassa. Tornista näkee kaupungin ja sen ympäristön panoraamanäkymät. Torniin kiipeäminen on maksullinen ja matka tornin huipulle tapahtuu jyrkkiä portaita pitkin. Huipulta näkee yli kaupungin kattojen ja voi ihailla upeita maisemia.

Monte Picoto

Monte Picoto on Bragan korkein kohta ja tarjoaa upeat näköalat kaupungin ympäristöön. Se sijaitsee noin 6 kilometriä keskustasta koilliseen. Vuoren huipulle voi kiivetä jalan tai käyttää autotietä. Huipulla sijaitsee ravintola, jossa voi nauttia virvokkeita ja ihailla maisemia.

Santa Marta Penha

Santa Marta Penha on Bragan tunnettu näköalapaikka, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella. Sen huipulta voi ihailla upeita panoraamanäkymiä Bragan ympäristöön. Alueella sijaitsee myös Pyhän Martan luostari sekä ravintola ja kahvila.

Nossa Senhora do Sameiro -pyhäkkö

Nossa Senhora do Sameiro on Bragan suosituin pyhäkkö, jossa sijaitsee myös upeat näköalat kaupungin ympäristöön. Pyhäkkö sijaitsee noin 6 kilometriä kaupungin keskustasta Sameiron kukkulalla. Kukkulalle pääsee helposti autolla tai bussilla. Pyhäkköön kuuluu myös iso, valkoinen patsas, joka kohoaa kukkulan huipulle ja tarjoaa upeat maisemat ympäröivälle alueelle.Kohteen sijainti maa on Portugali.

Jätä kommentti