Halvat lennot Bristol

Nähtävyydet ja kohteet

1. Cliftonin riippusilta

Cliftonin riippusilta on yksi Bristolin tunnetuimmista maamerkeistä. Se avattiin vuonna 1864 ja se yhdistää Cliftonin kylän ja Leigh Woodsin alueen toisiinsa. Riippusilta on 214 metriä pitkä ja sen kaksi riippuvaa kaarta ovat suosittuja näköalapaikkoja. Silta tarjoaa upeat näkymät Avon-joelle ja kaupungin yli.

2. SS Great Britain

SS Great Britain on Bristolin satamassa sijaitseva entinen höyrylaiva, joka oli ensimmäinen propellikäyttöinen Atlantin ylittänyt matkustajalaiva. Laiva rakennettiin vuonna 1843 ja se oli tuohon aikaan tekninen ihme. Nykyisin SS Great Britain toimii museona ja siellä voi tutustua laivan historiaan ja elämään merillä.

3. Brunelin maailmanperintökohteet

Bristolissa voi tutustua maailmankuulun insinööri Isambard Kingdom Brunelin perintöön. Brunel oli brittiläinen insinööri, joka muun muassa suunnitteli Cliftonin riippusillan ja SS Great Britainin. Bristolissa voi käydä esimerkiksi Brunelin kenkämuseossa, jossa esitellään hänen suunnittelemiaan kenkiä ja muita tuotteita.

4. Bristolin katedraali

Bristolin katedraali, virallisesti Pyhän ja epäjaatetun Kolminaisuuden kirkko, on yksi Englannin suurimmista ja vaikuttavimmista gotiikan tyylistä rakennetuista katedraaleista. Se rakennettiin vuosina 1140-1490 ja sen korkein torni kohoaa 68 metrin korkeuteen. Katedraalissa voi tutustua sekä sen historialliseen arkkitehtuuriin että nykyaikaiseen taiteeseen.

5. Bristol Zoo

Bristol Zoological Gardens, tuttavallisemmin Bristol Zoo, on yksi Ison-Britannian vanhimmista eläintarhoista. Eläintarhassa voi ihailla yli 400 eläinlajia, kuten leijonia, pingviinejä ja norsuja. Bristol Zoossa on myös tarjolla opastettuja kierroksia ja erilaisia tapahtumia.

6. M Shed

M Shed on museo, joka kertoo Bristolin kaupungin historiasta. Museo sijaitsee historiallisessa vesirintamassa, jossa se toimi aikoinaan satamavarastona. M Shed tarjoaa näyttelyitä Bristolin paikallishistoriasta, kuten lähiöelämästä, merenkulusta ja teollisuudesta. Museo tarjoaa myös interaktiivisia näyttelyitä ja opetusohjelmia.

Kulttuuri ja Historia

1. Bristolin katedraali

Bristolin katedraali on keskeinen osa kaupungin historiaa ja arkkitehtuuria. Se rakennettiin 1100-luvulla normandialaiseen tyyliin ja on myöhemmin kokenut useita laajennuksia ja uudistuksia. Katedraali on tunnettu kauniista goottilaisista ikkunoistaan ja vaikuttavasta sisätilastaan. Se toimii myös tärkeänä uskonnollisena ja kulttuurisena kohtaamispaikkana, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

2. Bristol Old Vic

Bristol Old Vic on Englannin vanhin jatkuvasti toiminnassa oleva teatteri. Se perustettiin vuonna 1766 ja on sittemmin kasvanut tärkeäksi osaksi Bristolin kulttuuritarjontaa. Teatteri esittää monipuolista ohjelmistoa, johon kuuluu sekä klassisia näytelmiä että uusia teoksia. Bristol Old Vic on myös koulutuslaitos, joka tarjoaa teatterialan opetusta ja koulutusta.

3. Brunelin suunnittelemat rakennukset

Bristolissa on useita merkittäviä rakennuksia, jotka on suunnitellut kuuluisa brittiläinen insinööri Isambard Kingdom Brunel. Hän suunnitteli esimerkiksi ss Great Britain -laivan, joka oli aikanaan maailman suurin ja ensimmäinen teräksestä rakennettu laiva. Lisäksi hän suunnitteli Cliftonin riippusillan, joka on tullut tunnetuksi kaupungin maamerkkinä.

4. Bristol Museum and Art Gallery

Bristol Museum and Art Gallery on tärkeä museo ja taidegalleria kaupungissa. Se sijaitsee kauniissa Georgian-tyylisessä rakennuksessa ja tarjoaa monipuolisen kokoelman taide- ja historiallisia esineitä. Museossa voi tutustua muun muassa Egyptin muinaishistoriaan, eläinten näyttelyihin ja paikallisen taiteen teoksiin. Bristol Museum and Art Galleryssa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

5. Banksyn teokset

Kuuluisa katutaiteilija Banksy on lähtöisin Bristolista, ja kaupungissa voi nähdä useita hänen teoksiaan. Banksy tunnetaan provokatiivisista ja poliittisista graffiteistaan, jotka ovat saaneet paljon huomiota kansainvälisesti. Hänen teoksiaan voi löytää Bristolin kaduilta ja seinistä, ja ne ovat usein osa kaupungin katutaidekierrosta. Banksyn teokset ovat tärkeä osa Bristolin kulttuuri- ja taideperintöä.

Bristol – Ruokailu ja Ravintolat

1. Parhaat ravintolat Bristolissa

– Casamia
– Bulrush
– Wallfish Bistro
– Paco Tapas
– The Pony & Trap
– Wilks
– Adelina Yard
– Box-E
– The Ethicurean
– The Lock Up

2. Tyypilliset ruokalajit Bristolissa

– Bristol on tunnettu kalateollisuudestaan, joten kalaruokia on tarjolla runsaasti. Suosittuja ovat esimerkiksi fish and chips sekä kalakeitot.
– Myös burgereita ja grilliruokia löytyy laajasti Bristolin ravintoloista. Täytetyt hampurilaiset ja pulled pork -sandwichit ovat suosittuja vaihtoehtoja.
– Bristolissa on myös paljon kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat esimerkiksi italialaista, intialaista, kiinalaista ja thaimaalaista ruokaa.
– Perinteiset brittiläiset ruoat, kuten Sunday roast (paistettu sunnuntaipäivällinen), shepherd’s pie (lampaanlihaa ja perunamuusia), ja Cornish pasty (piiras), ovat myös suosittuja Bristolissa.

3. Suosittuja kahviloita ja leipomoita Bristolissa

– Ahh Toots
– Pinkmans
– Hart’s Bakery
– Spicer+Cole
– Bakers & Co
– The Bristol Loaf
– Full Court Press
– Baristas’ Coffee Collective
– Mockingbird Cafe
– Small Street Espresso

4. Paikalliset erikoisuudet ja ruokamarkkinat

– Bristol Biera
– St Nicholas Market
– Wapping Wharf
– Gloucester Road Independent District
– Bristol Farmers’ Market
– The Exchange
– The Source
– Tobacco Factory Market
– Bristol Harbourside Market
– Better Food Company

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Museot

Bristolissa on useita museoita, kuten Bristol City Museum and Art Gallery, jossa voi tutustua kaupungin historiaan ja taiteeseen. Myös Bristol Museum & Science Center tarjoaa näyttelyitä sekä taiteesta että tiedeaiheista. SS Great Britain -museo puolestaan esittelee 1800-luvun höyrylaivan historiaa.

Taidenäyttelyt

Bristolissa voi nauttia myös erilaisista taidenäyttelyistä. Arnolfini on taidemuseo ja näyttelytila, joka keskittyy nykytaiteeseen. Spike Island on taiteilijoiden työtila ja galleria, jossa voi tutustua ajankohtaisiin taiteilijoihin sekä heidän teoksiinsa.

Keskiaikainen arkkitehtuuri

Kaupungin vanhassa kaupunginosassa voi ihailla useita keskiaikaisia rakennuksia, kuten St. Mary Redcliffe -kirkkoa ja Bristol Cathedral -katedraalia. Myös Bristol Old Vic, joka on Englannin vanhin teatteri, sijaitsee historiallisessa keskustassa.

Luonnossa liikkuminen

Bristolin lähialueella on luontoa, jossa voi harrastaa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja. Ashton Court Estate tarjoaa mahdollisuuksia kävely- ja pyöräilyreitteihin sekä piknik-alueisiin. Blaise Castle Estate puolestaan tarjoaa mahdollisuuksia retkeilyyn ja lenkkeilyyn kauniissa ympäristössä.

Urheilu

Bristol City Football Club ja Bristol Rovers Football Club ovat kaupungin jalkapalloseurat, joiden pelejä voi käydä seuraamassa. Myös Bristol Bears Rugby Club sekä Bristol Flyers Basketball Club tarjoavat urheiluviihdettä. Paikalliset kuntosalit ja uimahallit ovat myös suosittuja vapaa-ajan aktiviteetteja.

Suositut hotellit Bristolissa:

1. The Bristol Hotel

The Bristol Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Bristolin kaupungin keskustassa, lähellä suosittuja nähtävyyksiä kuten Bristolin satamaa ja Cabotin sirkusta. Hotelli tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä huoneita, joissa on mukavuudet kuten taulutelevisio, ilmainen Wi-Fi, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä työpöytä. Lisäksi hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan laadukkaita aterioita, ja terassi, jolta on upeat näkymät kaupunkiin.

2. Radisson Blu Hotel, Bristol

Radisson Blu Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Bristolin keskustassa, lähellä nähtävyyksiä kuten St. Nicholas Marketia ja Bristol Cathedralia. Hotelli tarjoaa nykyaikaisia huoneita, joissa on ilmastointi, taulutelevisio, minibaari, työpöytä ja ilmainen Wi-Fi. Vieraat voivat nauttia hotellin ravintolassa kansainvälisiä herkkuja ja rentoutua baarissa. Radisson Blu Hotelista on myös upeat näkymät kaupungin ylle.

3. Bristol Marriott Royal Hotel

Bristol Marriott Royal Hotel sijaitsee Cliftonin kaupunginosassa, lähellä Clifton Suspension Bridge -siltaa ja Bristol Zooa. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä ja tilavia huoneita, joissa on ylelliset vuoteet, laadukkaat vuodevaatteet ja työpöytä. Vieraiden käytettävissä ovat myös hotellin kuntosali, sisäuima-allas ja spa-tilat. Ravintolassa tarjoillaan monipuolinen valikoima herkullisia ruokia.

4. Mercure Bristol Grand Hotel

Mercure Bristol Grand Hotel sijaitsee Bristolin keskustassa, lähellä Broadmead-ostoskeskusta ja Bristol Hippodrome -teatteria. Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on modernit mukavuudet, kuten taulutelevisio, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä brittiläisiä ruokia, ja baari, jossa voi rentoutua hyvän juoman äärellä.

5. Holiday Inn Bristol City Centre

Holiday Inn Bristol City Centre sijaitsee aivan Bristolin keskustassa, lähellä Temple Meadsin rautatieasemaa ja Cabot Circusta. Hotelli tarjoaa viihtyisiä ja modernisti sisustettuja huoneita, joissa on ilmastointi, satelliitti-tv, työpöytä ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä herkkuja, ja baari, jossa voi rentoutua juoman äärellä.

Turvallisuus ja terveys

Rikollisuus

Bristol on turvallinen kaupunki, mutta siellä esiintyy silti jonkin verran rikollisuutta. Sitä esiintyy erityisesti kaupungin keskustassa ja tietyillä alueilla, kuten St Paul’sissa ja Lawrence Hillissä. Yleisin rikollisuuden muoto on varkaus ja omaisuudenryöstö. Matkailijoiden tulisi olla tarkkaavaisia ja pitää huolta arvotavaroistaan erityisesti vilkkailla paikoilla.

Turvallisuustoimenpiteet

Bristolissa on useita turvallisuustoimenpiteitä, joita kaupunki toteuttaa rikollisuuden vähentämiseksi. Näihin kuuluvat muun muassa lisääntynyt poliisin läsnäolo, valvontakameroiden käyttö, rikollisuutta ehkäisevät kampanjat ja neuvontapalvelut. Lisäksi kaupunki on parantanut valaistusta ja muuta infrastruktuuria tietyillä alueilla, jotta turvallisuus paranisi.

Terveyspalvelut

Bristolissa on kattava terveydenhuoltojärjestelmä, joka tarjoaa laadukasta hoitoa asukkaille ja matkailijoille. Kaupungissa on useita sairaaloita, terveyskeskuksia ja erikoislääkäreitä eri aloilta. Yleinen terveyspalveluiden taso on hyvä ja lääketieteellinen huolto on helposti saatavilla.

Turvallisuus hätätilanteissa

Bristolin hätätilanteissa yleinen hätänumero on 999, johon soittamalla saa nopeasti apua. Tämä numero on tarkoitettu vakavien hätätilanteiden, kuten ryöstöjen, pahoinpitelyjen tai tulipalojen ilmoittamiseen. Lisäksi kaupungissa on myös muita tukipalveluja, kuten NAPAC (National Association for People Abused in Childhood), joka tarjoaa tukea lapsuudessaan hyväksikäytetyille aikuisille.

Yleinen terveys ja hyvinvointi

Bristol panostaa paljon asukkaidensa terveyteen ja hyvinvointiin. Kaupungissa on monia terveys- ja kuntokeskuksia, joissa asukkaat voivat harrastaa liikuntaa ja osallistua erilaisiin ryhmäaktiviteetteihin. Lisäksi kaupungissa on paljon puistoja ja ulkoilualueita, joissa asukkaat voivat rentoutua ja nauttia luonnosta.

Rannat ja Vesistöt

Bristolin satama

Bristolin satama sijaitsee kaupungin keskustassa Avon-joen suistossa. Satama on yksi Englannin suurimmista satamista ja toimii tärkeänä kaupan ja matkailun keskuksena. Satamassa on monia laiturialueita, joista lähtee sekä matkustaja- että rahtilaivoja. Satamassa on myös useita ravintoloita, kauppoja ja muita palveluita.

Cliftonin sillat

Cliftonin sillat ovat kuuluisa nähtävyys Bristolissa. Cliftonin riippusilta, joka ylittää Avon-joen, on yksi maailman pisimmistä riippusilloista. Lisäksi Avon-joen yli kulkee myös Cliftonin kaarisilta. Näiden kahden sillan välissä on komea rotko, josta avautuu upea näkymä joelle ja kaupunkiin.

Avon-joen kävelyreitit

Avon-joen varrella Bristolissa on useita kauniita kävelyreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia kaupungin vesistöistä ja maisemista. Esimerkiksi Avon Gorge -rotkon ympäristössä kulkeva reitti tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuuden kokea luonnonkauneutta kaupungin keskustan lähellä.

Bristol Channel

Bristol Channel on Englannin kanaali, joka erottaa Etelä-Walesin rannikon Englannin rannikosta. Bristolissa kanava avautuu mereen, ja se tarjoaa mahdollisuuden merellisiin harrastuksiin ja aktiviteetteihin. Kanavalla voi esimerkiksi veneillä, kalastaa tai vain nauttia merellisestä tunnelmasta.

Reitit ja retkipaikat vesistöillä

Bristolissa on monia reittejä ja retkipaikkoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin ympäristössä oleviin vesistöihin. Esimerkiksi Boat Trip Bristol -venematkoilla pääsee tutustumaan Bristolin sataman ja Avon-joen maisemiin. Lisäksi kaupungin lähistöllä on kauniita järviä ja luonnonpuistoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden retkeilyyn ja luonnonkauneuden kokemiseen.

Yöelämä ja viihde Bristolissa:

1. Baarit ja klubit

Bristolissa on lukuisia baareja ja klubeja, jotka tarjoavat erilaisia juomia, musiikkia ja viihdetapahtumia. Joitakin suosittuja baareja ja klubeja ovat Motion Bristol, joka on suuri tapahtumatila, jossa järjestetään usein elektronisen musiikin keikkoja ja klubeja. Thekla on klubi, joka sijaitsee laivassa, ja siellä voi nauttia live-musiikista monenlaisia genrejä. Lakota Gardens on avoin ulkotila, jossa järjestetään monenlaisia tapahtumia, kuten klubeja, konsertteja ja festivaaleja.

2. Teatterit ja esityspaikat

Bristolissa on myös useita teattereita ja esityspaikkoja, joissa voi nauttia elävän musiikin esityksistä, teatteriesityksistä ja stand-up-komiikasta. Bristol Hippodrome on suuri teatteri, joka tarjoaa monenlaisia esityksiä, kuten musikaaleja, draamaa ja tanssia. Tobacco Factory Theatressa voi nähdä laadukkaita teatteriesityksiä, ja Comedy Box on suosittu paikka stand-up-komiikalle.

3. Elokuvateatterit

Bristolissa on useita elokuvateattereita, jotka näyttävät erilaisia elokuvia eri genreistä. Showcase Cinema de Lux on suuri monisaliteatteri, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman uusimpia elokuvia. Watershed on riippumaton elokuvateatteri, joka näyttää taide-elokuvia ja kokeellisempia teoksia. Odeon Bristol on toinen tunnettu elokuvateatteriketju kaupungissa.

4. Live-musiikkipaikat

Bristolissa on myös useita live-musiikkipaikkoja, joissa voi nauttia erityyppisistä musiikkitapahtumista. O2 Academy Bristol on suuri konserttitila, jossa esiintyy usein kansainvälisiä artisteja eri musiikkigenreistä. The Fleece on pienempi keikkapaikka, jossa voi nähdä usein indie- ja rock-esiintyjiä. Colston Hall on suosittu konserttisali klassisen musiikin ja sinfoniaorkestereiden esityksille.

5. Kasinot

Bristolissa ei ole lainkaan kasinoita.

Bristol – Luontokohteet ja Retkeily

Bristolin satama

Bristolin satama on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Satama-alueella voi nauttia kauniista merimaisemista sekä kävellä pitkin sataman reunustamia kävelyreittejä. Satamasta löytyy myös useita ravintoloita ja kauppoja.

Ashton Court Estate

Ashton Court Estate on laaja puistoalue, joka sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Bristolin keskustasta. Alueella on kauniita puutarhoja sekä metsää, ja siellä voi nauttia pitkistä kävelyretkistä tai piknikistä. Ashton Court Estatesta löytyy myös golfkenttä ja päärakennuksessa järjestetään usein erilaisia tapahtumia.

Avon Gorge

Avon Gorge on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Cliftonin kylässä Brisolissa. Alueella on upea rotko sekä Avon-joen ylittävä Cliftonin silta. Avon Gorgeta voi ihailla useista näköalapaikoista tai osallistua opastetuille patikointiretkille.

Tyntesfield

Tyntesfield on upea maatalo ja puutarha, joka sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Bristolin keskustasta. Tämä Victorian ajan maatila tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kauniiseen puutarhaan sekä vierailla sisätiloissa, jotka ovat täysin sisustettu alkuperäisten omistajien aikaiseen tyyliin.

Leigh Woods

Leigh Woods on metsäalue, joka sijaitsee Avon-joen vastakkaisella puolella Cliftonin sillasta. Alueella on useita patikointi- ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat upeita näköaloja yli joen sekä läheisille metsille. Leigh Woods sopii erinomaisesti ulkoilusta ja luonnosta nauttiville.

Fossil Hunting – Kalanhaku

Bristolin alueella on useita paikkoja, joissa voi harrastaa fossiilinmetsästystä. Esimerkiksi Portisheadin ja Austin rannoilta voi löytää fossiloituneita merieläinten jäännöksiä. Fossiilinmetsästys on suosittua erityisesti lapsiperheiden keskuudessa, sillä se tarjoaa jännittävää ja opettavaista toimintaa.

Sää Bristolissa vaihtelee vuodenajan mukaan, joten ulkoillessa kannattaa varautua vaihteleviin sääolosuhteisiin. Kaupungissa on myös useita retkeilyreittejä ja ulkoilualueita, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia luonnon ja retkeilyn ystäville.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Bristol Cathedral

Bristolin katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Pyhän Marian katedraali, on keskiaikainen anglikaaninen kirkko Bristolissa. Se on yksi Britannian tärkeimmistä goottilaisista katedraaleista, ja sen valmistumisajankohta on peräisin 1200-luvulta. Katedraali on arvostettu sekä arkkitehtonisista että historiallisista syistä, ja se sijaitsee kaupungin keskustassa.

Clifton Suspension Bridge

Cliftonin riippusilta, joka on suunniteltu ja rakennettu Isambard Kingdom Brunelin toimesta ,on yksi Bristolin tunnetuimmista maamerkeistä. Silta ylittää Avon-joen kahden kallion välissä Cliftonin ja Leigh Woodsin välillä. Se avattiin yleisölle 19. joulukuuta 1864, ja se on edelleen käytössä nykypäivänä. Silta on arvostettu arkkitehtonisesta merkityksestään ja se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin.

Blaise Castle House Museum and Estate

Blaise Castle House Museum sijaitsee Blaise Castle -nimisessä maastossa, joka on historiallinen puisto ja kartano Bristolissa. Kartano on rakennettu 1700-luvulla ja se toimii nykyään museona. Museossa on laaja kokoelma historiallisia esineitä, kuten mööpelejä, maalauksia ja keramiikkaa, ja se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua Bristolin alueen historiaan.

St. Mary Redcliffe Church

St. Mary Redcliffe -kirkko on anglikaaninen kirkko, joka sijaitsee Redcliffe-nimisellä alueella Bristolissa. Kirkko tunnetaan arkkitehtuurisesta merkityksestään, ja sen rakentamisen on arvioitu alkaneen 1200-luvulla. Kirkossa on upea goottilainen ulkoasu ja sisätilat, ja se on yksi Bristolin tärkeimmistä historiallisista kohteista.

SS Great Britain

SS Great Britain oli merkittävä höyrylaiva, joka rakennettiin Bristolissa 1800-luvun puolivälissä. Se oli ensimmäinen teräksestä rakennettu iso matkustajalaiva, ja se loisti innovatiivisilla tekniikoillaan. Laiva on nykyään merkittävä museokohde, joka tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden tutustua laivan historiaan ja merenkulun kehitykseen.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Cliftonin riippusilta

Cliftonin riippusilta on yksi Bristolin tunnetuimmista maamerkeistä. Se ylittää Avonjoen länsirannalta toiselle puolelle, ja sen ylitse kulkee sekä jalankulkijoille että ajoneuvoille tarkoitettu tie.

2. Cabot Tower

Cabot Tower sijaitsee Brandon Hill -puistossa, ja se tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. Torni on nimetty John Cabotin kunniaksi, joka lähti Bristolista vuonna 1497 purjehtimaan kohti Pohjois-Amerikkaa.

3. Leigh Woods

Leigh Woods on metsäalue, josta avautuvat upeat näkymät Avonjoelle ja Cliftonin riippusillalle. Alueella on myös useita kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua luontoon ja nauttia kauniista maisemista.

4. Brandon Hill

Brandon Hill on kaupungin keskustassa sijaitseva puistoalue, josta löytyy myös Observatory-niminen näköalatorni. Puistossa voi kivuta ylös mäkeä ja palkintona aukeavat upeat näkymät yli kaupungin ja sen ympäristön.

5. Purtonin haaksirikkojen hautausmaa

Purtonin haaksirikkojen hautausmaa sijaitsee lähellä Bristolia ja se on ainutlaatuinen nähtävyys. Hautausmaa on perustettu 1800-luvulla ja se sisältää useita vanhoja laivanhylkyjä, joita on käytetty rannan vahvistuksena.

6. The Downs

The Downs on laaja puistoalue, josta avautuvat upeat näkymät yli Avonjoen ja Cliftonin riippusillan. Alueella voi nauttia piknikistä tai kävelystä samalla ihaillen kaunista maisemaa.Kohteen sijainti maa on Englanti.

Jätä kommentti