Halvat lennot Canillo

Nähtävyydet ja kohteet

Canillo Ski Resort

Canillo Ski Resort on suosittu laskettelukeskus Andorran Canillossa. Alue tarjoaa laajan valikoiman rinteitä eri tasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Canillo Ski Resort on myös tunnettu hyvistä hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksista sekä kauniista maisemista Pyreneiden vuoristossa.

Canillo Old Town

Canillon vanhakaupunki tarjoaa viehättävän kävelykierroksen historiallisessa ympäristössä. Alueella on säilynyt monia perinteisiä rakennuksia, kapeita kujia ja vanhoja kirkkoja, mikä tarjoaa mahdollisuuden tutustua Canillon rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Sant Joan de Casellesin kirkko

Sant Joan de Casellesin kirkko on romaanista arkkitehtuuria edustava kirkko, joka sijaitsee Canillon kunnassa. Kirkko on rakennettu 11. tai 12. vuosisadalla ja on huomionarvoinen arkkitehtuurisista yksityiskohdistaan, kuten sen kellotornista ja freskoista.

Meritxellin pyhäkkö

Meritxellin pyhäkkö on tärkeä uskonnollinen paikka Andorran Canillon kunnassa. Pyhäkkö on omistettu Pyhälle Neitsyt Marialle ja on tärkeä uskonnollinen kohde paikallisille asukkaille ja pyhiinvaeltajille. Meritxellin pyhäkkö tarjoaa myös upean arkkitehtuurinäkymän.

Museo Rakkaus Meritxell

Museo Rakkaus Meritxell on pieni museo, joka esittelee Andorran perinteistä kulttuuria ja taiteita. Museossa on näyttelyitä, jotka esittelevät perinteisiä käsityötekniikoita, paikallisia taiteilijoita ja Andorran historiaa. Museo sijaitsee Meritxellin pyhäkön vieressä ja tarjoaa syvemmän ymmärryksen alueen kulttuurista ja historiasta.

Palau de Gel de Canillo

Palau de Gel de Canillo on monitoimihalli, jossa on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja, kuten jäähiihtoa, jääkiekkoa ja luistelua. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua Andorran jääurheilun historiaan ja tarjoaa viihdykettä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Grandvalira Canillo Bike Park

Grandvalira Canillo Bike Park on suosittu pyöräilykeskus Canillon alueella. Parkissa on monenlaisia polkuja ja reittejä, jotka sopivat eri tasoisille pyöräilijöille. Alue tarjoaa upeat näkymät Pyreneiden vuoristoalueelle ja monipuoliset mahdollisuudet maastopyöräilyyn.

Palau de Gel de Andorra la Vellassa

Palau de Gel de Andorra la Vellassa on urheilukeskus, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, kuten jäähiihtoa, jääkiekkoa ja curlingia. Lisäksi paikassa on myös uima-allas, kuntosali ja seinäkiipeilymahdollisuudet.

Kulttuuri ja Historia

1. Paikallinen kulttuuri

Canillon paikallinen kulttuuri on vahvasti vaikuttunut alueen perinteistä ja historiasta. Katalaanit ovat alueen hallitseva kulttuuriryhmä ja Canillossa voi kokea monia perinteisiä katalonialaisia tapoja, ruokia ja juhlia.

2. Nähtävyydet

Canillossa on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Pyhän Johanniksen kirkko. Tämä romaanista tyyliä edustava kirkko on peräisin 11. vuosisadalta ja on yksi alueen vanhimmista rakennuksista. Canillossa sijaitsee myös Andorran marraskuun 20:nnen vuosipäivän muistomerkki sekä Päivätorni.

3. Museot

Canillolla on museo nimeltä ”Museu de la Moto”, jossa on esillä laaja kokoelma moottoripyöriä eri aikakausilta. Museo on omistettu moottoripyörien historialle ja niiden vaikutukselle alueelle.

4. Perinteet ja festivaalit

Canillossa vietetään vuosittain erilaisia perinteitä ja festivaaleja, jotka heijastavat alueen kulttuuria ja historiaa. Esimerkiksi paikallinen Pyhän Johanniksen kirkko juhlii vuosittain omistuspäiväänsä ja käynnistää lukuisia uskonnollisia toimintoja, musiikkiesityksiä ja ruokajuhlia.

5. Kulttuuritapahtumat

Canillossa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja tanssiesityksiä. Nämä tapahtumat tuovat alueelle eloisaa tunnelmaa ja tarjoavat mahdollisuuden kokea paikallista taidetta ja musiikkia.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen

Canillo on sitoutunut vaalimaan omaa kulttuuriperintöään. Paikallishallinto tarjoaa tukea ja resursseja perinteiden säilyttämiseen, kouluttaa alueen asukkaita perinteisten taitojen ylläpitämisessä ja järjestää tapahtumia, jotka rohkaisevat alueen asukkaita osallistumaan kulttuuriperinnön vaalimiseen.

Tässä on tietoa Canillon ruokailusta ja ravintoloista:

Katalonialainen ruoka

Canillossa voi nauttia herkullisesta katalonialaisesta ruoasta, joka on alueelle tyypillistä. Katalonialaisessa keittiössä käytetään runsaasti tuoreita ja paikallisia raaka-aineita, kuten kalaa, äyriäisiä, lihaa, vihanneksia ja oliiviöljyä. Suositeltuja ruokalajeja ovat esimerkiksi paella, fideuada (nuudeleita ja äyriäisiä) ja botifarra (katalonialainen makkara).

Perinteiset ravintolat

Canillossa on useita perinteisiä ravintoloita, joissa voi kokea paikallisen tunnelman ja maistella perinteisiä ruokalajeja. Nämä ravintolat tarjoavat usein laajan valikoiman katalonialaisia ​​herkkuja, kuten tapaksia, jamonia (kinkkua), juustoja ja erilaisia ​​liha- ja kalaruokia. Täällä voit tutustua perinteiseen katalonialaiseen keittiöön ja nauttia herkullisesta ruoasta.

Kansainväliset ravintolat

Lisäksi Canillossa on useita kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​keittiöitä eri puolilta maailmaa. Voit löytää esimerkiksi italialaisia, ranskalaisia, kiinalaisia ​​ja sushiravintoloita. Nämä ravintolat tarjoavat laajan valikoiman ruokalajeja, joten jokainen löytää varmasti jotain mieluisaa.

Kahvilat ja leipomot

Canillossa on myös useita kahviloita ja leipomoita, joissa voit nauttia tuoreesta kahvista ja leivonnaisista. Voit istua kahvilassa, rentoutua ja nauttia paikallisista leivonnaisista ja leivistä. Joissakin kahviloissa voit myös nauttia kevyemmän lounaan tai illallisen.

Pikaruokaravintolat

Jos etsit nopeaa ja edullista ruokailuvaihtoehtoa, Canillossa on myös pikaruokaravintoloita. Näissä ravintoloissa voit tilata esimerkiksi hampurilaisia, pizzoja tai street food -ruokia. Ne tarjoavat nopean ja kätevän vaihtoehdon, jos haluat syödä kiireisen päivän aikana.

Upeat näköalapaikat

Canillossa on myös useita ravintoloita ja kahviloita, jotka sijaitsevat upeissa näköalapaikoissa, kuten vuoristomaisemissa. Nämä paikat tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon ja mahdollisuuden nauttia ateria tai juoma upeassa ympäristössä.

Ravintoloiden arvostelut ja suositukset

Voit löytää Canillon ravintoloista arvosteluja ja suosituksia matkailusivustoilta tai paikallisilta asukkailta. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen ravintolan laadusta ja palvelusta ennen kuin teet päätöksen, missä syödä. Voit myös kysyä suosituksia hotellilta tai muiltakin turisteilta.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Talviurheilu

Canillo tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet talviurheiluun, erityisesti lasketteluun ja lumilautailuun. Canillon ski resort tarjoaa yli 100 kilometriä moitteettomia rinteitä kaikentasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille. Alueelta löytyy myös laaja valikoima hissejä ja gondoleita, joten pääset kätevästi liikkumaan rinteiden välillä.

Retkeily ja patikointi

Canillon upeassa luonnossa on runsaasti merkittyjä reittejä retkeilyyn ja patikointiin. Voit tutustua alueen upeisiin maisemiin patikoimalla yhdellä monista poluista. Suositeltuja polkuja ovat esimerkiksi Pessons-järviä yhdistävä reitti sekä Juberri-laakson kiertävä polku.

Pyöräily ja moottoripyöräily

Canillon vuoristoinen ympäristö tarjoaa upeat puitteet pyöräilyyn ja moottoripyöräilyyn. Voit tutustua kaupungin ympäristöön ajamalla maastopyörällä tai nauttia serpentiiniteistä moottoripyörällä. Alueella on myös mahdollista vuokrata pyöriä eri pituisten ajoreittien suorittamiseen.

Golf

Canillon ympäristössä sijaitsee upea golfkenttä, Golf Soldeu, joka tarjoaa hienon pelikokemuksen maisemallisesti upeassa ympäristössä. Kenttä on suunniteltu haastamaan pelaajat eri tasoilla, ja siellä järjestetään myös ammattilaisturnauksia.

Ratsastus

Canillolla on useita ratsastuskeskuksia, jotka tarjoavat ratsastustunteja kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille. Voit nauttia upeista ratsastuspoluista Canillon ympäristössä ja tutustua alueen maisemiin hevosen selästä käsin.

Ravitsemus ja viihde

Canillon keskustassa on monia ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia erilaisista ruokailu- ja juomaelämyksistä. Paikalliset ravintolat tarjoavat perinteisiä Andorran ruokia sekä kansainvälisiä herkkuja. Illanviettoa varten kaupungissa on myös erilaisia ​​klubeja ja yökerhoja, joissa voit viettää aikaa ja nauttia musiikista ja tanssista.

Suositut hotellit Canillossa

1. Hotel Caribou

Hotel Caribou sijaitsee keskeisellä paikalla Canillon kaupungissa lähellä hiihtohissejä. Hotellissa on viihtyisät huoneet ja palvelut, kuten ravintola, baari ja sauna. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, ja hotelli tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille.

2. Hotel Font D’Argent Canillo

Hotel Font D’Argent Canillo on moderni ja tyylikäs hotelli, joka tarjoaa vierailleen korkealuokkaiset mukavuudet ja palvelut. Hotellihuoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja, ja hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisia ruokia. Hotellin sijainti Canillon keskustassa tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon matkailijoille.

3. Hotel Bonavida

Hotel Bonavida on viehättävä perheomisteinen hotelli, joka tarjoaa lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Hotellihuoneet ovat viihtyisiä ja hyvin sisustettuja, ja hotellin ravintolassa on tarjolla paikallisia herkkuja. Hotelli sijaitsee kätevästi Canillon hiihtokeskuksen läheisyydessä.

4. Hotel Magic Canillo

Hotel Magic Canillo on suosittu hotelli, joka tarjoaa laadukasta majoitusta ja monipuolisia palveluita. Hotellista löytyy modernit ja tyylikkäät huoneet sekä ravintola, jossa voi nauttia herkullisista ruoista. Hotelli sijaitsee kätevästi Canillon keskustassa ja on helppo lähtöpiste aktiviteeteille.

5. Aparthotel Roc del Castell

Aparthotel Roc del Castell tarjoaa viihtyisiä huoneistoja ja monipuolisia palveluita vierailleen. Huoneistot ovat tilavia ja hyvin varusteltuja omalla keittiöllä ja oleskelutilalla. Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisia aterioita, ja hotellin sijainti Canillon keskustassa mahdollistaa helpon pääsyn kaupungin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

Turvallisuus

Julkinen turvallisuus

Canillossa on hyvä julkinen turvallisuus, ja alueelta löytyy poliisiasema, joka vastaa lainvalvonnasta ja yleisestä järjestyksestä.

Liikenneonnettomuudet

Liikenneonnettomuudet ovat melko harvinaisia Canillossa. Alueella on hyvin hoidettu ja turvallinen tieverkosto, ja paikallisilla teillä on hyvät liikennemerkit ja valaistus. Tienkäyttäjien on kuitenkin aina noudatettava tieliikennelakeja ja varottava liikenteessä.

Rikollisuus

Canillossa on yleisesti ottaen vähän rikollisuutta. Matkailijoiden on silti hyvä noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita ja pitää huolta tavaroistaan esimerkiksi rantojen ja vilkkaampien alueiden varkausriskien vuoksi.

Hätätilanteet

Canillossa on hätänumero 112, johon voi soittaa kaikissa hätätilanteissa. Alueella on myös sairaala ja terveyskeskus, johon voi hakeutua tarvittaessa lääketieteellistä apua varten.

Terveys

Lääketieteelliset palvelut

Canillossa on sairaala ja terveyskeskus, jotka tarjoavat terveydenhuoltopalveluja. Alueella on myös apteekkeja, joista voi ostaa resepti- ja itsehoitolääkkeitä.

Terveydenhuolto matkailijoille

Matkailijoiden tulee huolehtia matkavakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset sairaanhoitokulut. Canillossa on lääkäriasemia ja sairaalan päivystysosasto, jossa voi hakeutua tarvittaessa lääketieteelliseen hoitoon.

Rokotukset

Canillo ei ole tunnettu erityisistä rokotusvaatimuksista. Matkailijoiden on kuitenkin hyvä tarkistaa ajantasaiset rokotussuositukset maan terveysviranomaisilta ennen matkaa.

Koronavirus

Canillossa on voimassa koronavirustilanteesta johtuvia rajoituksia ja suosituksia. Matkailijoiden tulee seurata paikallisia viranomaisten ohjeita ja varotoimenpiteitä sekä noudattaa terveys- ja hygieniakäytäntöjä, kuten maskien käyttöä ja turvavälien pitämistä.

Rannat ja Vesistöt

Canillon kylä

Canillon kylä sijaitsee Andorralla Pyreneiden vuoristossa. Alueella ei ole luonnonjärviä tai merenrantaa, joten rantoja tai vesistöjä ei ole Canillon kylässä.

Estany de les Abelletes

Estany de les Abelletes on pieni tekolampi Canillon kylän lähellä. Lampi sijaitsee Estany de Juclar -pohjaveden altaan yläpuolella. Estany de les Abelletes tarjoaa kauniin maiseman ja mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä.

Estany del Forn

Estany del Forn on toinen tekolampi Canillon kylän lähellä. Tämä lampi sijaitsee Grandvaliran hiihtokeskuksen alueella ja tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään vuoristoon. Estany del Forn on suosittu paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa ulkoiluretkien ja luonnon havainnoinnin vuoksi.

Rannat ja vesistöt lähialueilla

Vaikka Canillon kylällä itsessään ei ole rantoja tai luonnonvesistöjä, alueella on kuitenkin mahdollisuus nauttia vesistöistä ja rannoista lähialueilla. Esimerkiksi lähellä sijaitsevat järviä ja joen rantoja, kuten Estany de Juclar ja Montaupin järvi sekä rannat Andorran pääkaupungissa Andorrassa la Vellassa. Nämä kohteet tarjoavat mahdollisuuden vesiaktiviteetteihin ja rentoutumiseen vedessä.

Yöelämä ja Viihde

Ravintolat ja baarit

Canillossa on useita ravintoloita ja baareja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomia. Ravintolavalikoima vaihtelee perinteisistä paikallisista ravintoloista kansainvälisiin ruokapaikkoihin. Baarit tarjoavat virkistäviä juomia ja usein niissä järjestetään myös viihdeohjelmia, kuten live-musiikkia.

Klubit ja yökerhot

Canillossa ei ole suurta valikoimaa klubeja ja yökerhoja. Kaupunki on rauhallisempi ja tunnelmaltaan rento, joten klubikulttuuri ei ole yhtä vahvasti esillä kuin suurissa kaupungeissa. Toisaalta tämä sopii hyvin niille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ilmapiiristä ja välttää suuria ihmismassoja.

Viihde- ja kulttuuritapahtumat

Canillossa järjestetään erilaisia viihde- ja kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Näihin tapahtumiin kuuluu esimerkiksi musiikkitapahtumia ja festivaaleja, joissa esiintyy paikallisia ja kansainvälisiä artisteja. Lisäksi kaupungin kulttuurikeskuksessa saatetaan näytellä teatteriesityksiä ja järjestää taidenäyttelyitä.

Elokuvateatterit

Canillosssa ei ole omia elokuvateattereita. Lähimmät elokuvateatterit sijaitsevat Andorrassa, jonne pääsee Canillosta helposti bussilla tai autolla. Andorran elokuvateatterit näyttävät sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia eri genreistä.

Urheilu- ja harrastusmahdollisuudet

Canillossa on paljon urheilu- ja harrastusmahdollisuuksia myös illanvieton aikana. Suosittuja aktiviteetteja ovat muun muassa retkeily, pyöräily, hiihto ja lumilautailu. Talvella Canillossa voi nauttia myös jäänluonnista ja luistelusta. Kaupungin läheisyydessä sijaitsevat vuoristot ja luontokohteet tarjoavat upeita maisemia ja ulkoilumahdollisuuksia ympäri vuoden.

Luontokohteet ja Retkeily

Näköalat

Canillossa on useita upeita näköalapaikkoja, joista voi ihailla upeita maisemia. Esimerkiksi Coll de Ordino -näköalapaikalta avautuu henkeäsalpaavat näkymät Canillon laaksoon ja ympäröiville vuorille. Lisäksi Grandvalira -hiihtokeskuksen huipulta voi ihailla upeita maisemia Pyreneiden vuoristoon.

Patikointipolut

Canillossa on lukuisia patikointipolkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen upeaan luontoon ja maisemiin. Esimerkiksi La Coma de Ransolin patikointipolku on suosittu reitti, joka kulkee kauniiden metsien, jokien ja vesiputousten läpi. Lisäksi Sorteny-laakson luonnonpuistossa on useita patikointireittejä, jotka tarjoavat upeita näkymiä vuoristoon.

Puistot ja luonnonsuojelualueet

Canillossa sijaitsee useita puistoja ja luonnonsuojelualueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen luonnon monimuotoisuuteen. Esimerkiksi Sorteny-laakson luonnonpuisto on tunnettu alueen harvinaisten kasvien ja eläinten suojapaikkana. Lisäksi Meritxellin luonnonpuistossa voi ihailla upeita maisemia ja tutustua alueen rikkaaseen kasvillisuuteen.

Järvet ja vesiputoukset

Canillossa sijaitsee useita järviä ja vesiputouksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentouttaviin luontohetkiin. Esimerkiksi Engolasters-järvi on suosittu paikka retkeillä ja nauttia kauniista maisemista. Lisäksi Juclar-järven ympäristö tarjoaa upeita retkeilyreittejä ja mahdollisuuden rentouttaviin piknikhetkiin. Vesiputouksista mainittakoon Valira-joen vesiputous, joka on todella vaikuttava luontokohde Canillossa.

Retkeilyhotellit ja leirintäalueet

Canillossa on useita retkeilyhotelleja ja leirintäalueita, jotka tarjoavat mukavan tukikohdan luontokokemuksille. Esimerkiksi Hotel Roc Meler sijaitsee upeilla näköaloilla Grandvalira-hiihtokeskuksen vieressä ja tarjoaa mukavat majoitustilat retkeilijöille. Lisäksi Canillo Camping on suosittu leirintäalue, jossa voi nauttia luonnonläheisestä tunnelmasta ja majoittua omassa teltassa tai asuntovaunussa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Sant Joan de Caselles -kirkko

Sant Joan de Caselles -kirkko on romaanista tyyliä edustava kirkko Canillon kylässä. Se on rakennettu 11. vuosisadalla ja siinä on tyypillisiä romaanisen tyylin piirteitä kuten paksut kiviseinät ja pyöreä holvattu katto. Kirkon sisällä on lukuisia koristeellisia pylväitä, freskoja ja muita historiallisia elementtejä.

Canillo -linna

Canillo-linna on historiallinen linna Canillon keskustassa. Se on peräisin 11. vuosisadalta ja se on rakennettu suojaksi paikallisille asukkaille. Vaikka linna on osittain raunioitunut, sen jäänteet tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen historialliseen merkitykseen ja linnojen rakentamistyyliin.

Santa Creu -kappeli

Santa Creu -kappeli sijaitsee Canillon keskustassa ja se on peräisin 16. vuosisadalta. Kappeli on kulttuurinen ja uskonnollinen symboli paikallisille asukkaille, ja siellä voi ihailla barokkikaudelle tyypillisiä taideteoksia ja kuvauksia pyhimyksistä.

Meritxell -pyhäkkö

Meritxell-pyhäkkö on moderni pyhäkkö, joka on omistettu Andorran suojelupyhimykselle Pyhälle Neitsyt Marialle. Se sijaitsee Canillon kaupungin lähistöllä. Pyhäkkö on merkittävä uskonnollinen kohde, ja siellä voi ihailla arkkitehtonisia yksityiskohtia, veistoksia ja maalauksia Pyhästä Neitsyt Mariasta.

Canillo – Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Coll d’Ordino

Coll d’Ordino on näköalapaikka, joka sijaitsee Canillon alueella Andorrassa. Täältä kävijät voivat ihailla upeita maisemia Canillosta ja ympäröivästä luonnosta. Coll d’Ordinolta avautuu näkymät vuorille, laaksoihin ja järville, jotka tekevät siitä suositun paikan ulkoiluun ja valokuvaukseen.

2. Roc del Quer

Roc del Quer on toinen suosittu näköalapaikka Canillolla. Se sijaitsee korkealla kallionkielekkeellä ja tarjoaa upeat näkymät Canillolle ja sen ympäristölle. Roc del Quer tarjoaa myös lasitettua näköalatasannetta, josta kävijät voivat nähdä kauniin maiseman.

3. Palautordera

Palautordera on panoraamapaikka Canillon alueella, josta avautuu upeat näkymät laaksoon ja ympäröivään maisemaan. Paikka tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen ja luonnon tarkkailuun. Palautorderasta voi nauttia patikoiden tai ajamalla paikalle autolla.

4. Parc de la Mola

Parc de la Mola on luonnonpuisto, jossa on upeita näköalapaikkoja Canillon alueella. Puistossa on useita patikointireittejä, jotka vievät kävijät panoraamapaikoille, joista voi ihailla Canilloa ja sen ympäristöä. Parc de la Molassa on myös piknikalueita ja muita palveluita, jotka tekevät siitä suositun paikan ulkoiluun ja rentoutumiseen.

5. Mirador del Collet de Montaup

Mirador del Collet de Montaup sijaitsee Canillon alueella ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät Canillolle ja sen ympäristölle. Tämä näköalapaikka on ihanteellinen paikka valokuvaukseen ja luonnon tarkkailuun, ja se on myös suosittu retkikohde alueella vieraileville matkailijoille.

6. Meritxellin kirkko

Canillon alueella sijaitseva Meritxellin kirkko tarjoaa kauniit näkymät kirkon ympäröivään maisemaan. Kirkko on arkkitehtonisesti kaunis ja siellä voi vierailla ihailemassa sen kauneutta ja samalla nauttia upeista maisemista ympärillä.

7. Juberrien linna

Juberrien linna sijaitsee Canillon alueella ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Linna on historiallinen nähtävyys, jossa voi tutustua alueen historian lisäksi myös ihailla kauniita maisemia linnan ympärillä.

8. Coll de Ordino -tie

Coll de Ordino -tie on maisemareitti Canillon alueella, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon ja maisemiin. Tietä pitkin voi ajaa tai ajaa pyörällä ja samalla nauttia kauniista maisemista, jotka tekevät siitä suositun reitin ulkoiluun ja retkeilyyn.Kohteen sijainti maa on Andorra.

Jätä kommentti