Halvat lennot Catania

Nähtävyydet ja kohteet

Cataniassa on monia upeita nähtävyyksiä ja historiallisia kohteita, jotka kertovat kaupungin rikkaasta menneisyydestä ja kulttuuriperinnöstä. Tässä muutamia suosittuja nähtävyyksiä, joita kannattaa vierailla Cataniassa:

1. Piazza del Duomo

Piazza del Duomo on Catanian keskusaukio, jolla sijaitsevat kaupungin tärkeimmät rakennukset. Aukiolla voi ihailla kaunista Fontana dell’Elefante -suihkulähdettä, joka symboloi kaupungin suojeluseläintä, norsua. Täällä sijaitsee myös Cathedrale di Sant’Agata, kaupungin upea katedraali.

2. Teatro Massimo Bellini

Teatro Massimo Bellini on Catanian tärkein oopperatalo, joka on omistettu kuuluisalle italialaiselle säveltäjälle Vincenzo Bellinille. Täällä pääsee nauttimaan upeasta oopperaesityksestä tai konsertista ja ihailemaan teatterin upeaa arkkitehtuuria.

3. Castello Ursino

Castello Ursino on vanha linna, joka sijaitsee Catanian keskustassa. Se oli alun perin rakennettu linnoitukseksi kaupungin suojaksi ja myöhemmin sitä käytettiin myös asuinpaikkana. Nykyään Castello Ursino toimii Museo Civico -museona, jossa vieraat voivat tutustua Catanian taiteeseen ja historiallisiin kokoelmiin.

4. Via Etnea

Via Etnea on Catanian tärkein ostoskatu, joka kulkee suoraan Piazza del Duomolta kohti Etnaa. Tällä vilkkaalla kadulla voi shoppailla erilaisia tuotteita ja nauttia herkullisista paikallisista herkuista kahviloissa ja ravintoloissa.

5. Etna-vuori

Catania sijaitsee Etna-vuoren juurella, joka on Euroopan aktiivisin tulivuori. Vuorelle järjestetään retkiä ja patikointireittejä, joissa voi ihailla upeita näköaloja ja tutustua tulivuoren luontoon. Retkellä voi myös tutustua Etna-vuoren viinitiloihin ja maistella alueen herkullisia viinejä.

6. Monastero dei Benedettini

Monastero dei Benedettini on entinen benediktiiniluostari, joka sijaitsee Cataniassa. Se on yksi suurimmista luostarikomplekseista Italiassa ja tarjoaa upeita esimerkkejä barokkiarkkitehtuurista. Monastero dei Benedettinissä voi vierailla ja tutustua luostarin historiaan sekä ihailla sen upeita käytäviä, kirkkoja ja pihoja.

7. Piazza Stesicoro

Piazza Stesicoro on toinen tärkeä aukio Cataniassa, jolla sijaitsee antiikin amfiteatterin rauniot. Tämä antiikin Rooman aikainen amfiteatteri, joka aikoinaan veti tuhansia katsojia gladiatoritaisteluihin, on edelleen nähtävissä aukion yhteydessä.

Tämä oli vain muutamia esimerkkejä Catanian upeista nähtävyyksistä ja kohteista. Kaupunki tarjoaa paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista.

Kulttuuri ja Historia

1. Antiikin aika

Catania perustettiin noin 700-luvulla eaa. Antiikin aikana kaupunki oli merkittävä satamakaupunki sekä tärkeä kauppapaikka. Se oli osa antiikin Ateenan, Rooman ja Karthagon valtakuntia eri aikoina.

2. Rooman valtakunta

Rooman valtakunnan aikana Catania kukoisti taloudellisesti ja kulttuurisesti. Kaupunki sai useita julkisia rakennuksia, kuten amfiteatterin, teatterin ja kylpylöitä. Rooman aikaisia raunioita on edelleen nähtävillä Cataniassa.

3. Normannien valtakunta

Normannien vallan aikaan Catania oli tärkeä keskus Sisiliassa. Kaupunkiin rakennettiin linnoituksia ja katedraali. Normannien perintö näkyy edelleen kaupungin historiallisessa arkkitehtuurissa.

4. Barokin aika

1600-luvulla Catania koki barokin kauden kukoistuksen. Kaupunkiin rakennettiin upeita barokkityylisiä kirkkoja, palatseja ja muita rakennuksia. Tunnetuimpia barokkirakennuksia Cataniassa ovat Sant’Agata-katedraali ja Elefanttisuihkulähde.

5. Etna-tulivuoret

Catania sijaitsee lähellä Etna-tulivuorta, joka on yksi maailman aktiivisimmista tulivuorista. Tulivuori on vaikuttanut merkittävästi alueen historiaan ja kulttuuriin. Etna-tulivuorta voi tutkia retkeilyreittien avulla ja tulivuoren läheisyydessä on myös Etna-vuoren museo.

6. Teatro Massimo Bellini

Teatro Massimo Bellini on Cataniassa sijaitseva tärkeä oopperatalo. Se on nimetty italialaisen säveltäjän Vincenzo Bellinin mukaan. Teatro Massimo Bellini on tunnettu korkeatasoisista oopperaesityksistä ja se on yksi Sisilian tärkeimmistä musiikki-instituutioista.

7. Museot

Cataniasta löytyy useita merkittäviä museoita, kuten Museo Civico di Catania, joka esittelee kaupungin historiallista ja kulttuurista perintöä. Lisäksi kaupungissa on arkeologinen museo, jossa voi tutustua alueen antiikin aikaisiin esineisiin ja artefakteihin.

Kaupunki ja sen sijainti

Catania sijaitsee Sisilian saarella, Italiassa.

Ruokakulttuuri

Cataniassa ruokakulttuuri on vahvasti Sisilian omaleimaista, ja siellä tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia.

Paikalliset ruoat

Paikallisia ruokia Cataniassa ovat esimerkiksi pasta alla Norma, joka sisältää munakoisoa ja tomaattikastiketta, sekä arancini, paistettuja riisipalloja täytteellä. Myös tuoreet merenelävät sekä grillatut liha- ja kalavartaat ovat suosittuja ruokia.

Pizzat

Cataniassa tarjoillaan perinteisiä napolilaistyylisiä pizzoja, jotka ovat tunnettuja ohuesta pohjastaan ja herkullisista täytteistään. Suosittuja makuyhdistelmiä ovat esimerkiksi mozzarella, tomaatti ja basilika.

Makeat herkut

Makeita herkkuja Cataniassa ovat muun muassa cannoli, ricottatäytteiset leivonnaiset, sekä granita, jäädytetty jälkiruoka, joka tarjoillaan usein briochella.

Ravintolat

Cataniassa on runsaasti ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista.

Trendikkäät ravintolat

Trendikkäitä ravintoloita Cataniassa ovat esimerkiksi Locanda Cerami, joka tarjoaa modernia italialaista ruokaa, sekä Duke Luxury Hotel & Restaurant, jossa voi nauttia gourmet-ruoasta merinäköalalla.

Perinteiset trattoriat

Perinteisiä trattorioita Cataniassa ovat esimerkiksi Trattoria Catania Ruffiana, jossa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia, sekä Trattoria Il Mare, joka tunnetaan tuoreista merenelävistään.

Kahvilat

Cataniassa on lukuisia kahviloita, joissa voi nauttia italialaista espresso-kahvia ja paikallisia leivonnaisia. Suosittuja kahviloita ovat esimerkiksi Pasticceria Savia ja Pasticceria Spinella.

Street food -kojut

Kaupungin kaduilla sijaitsevat street food -kojut tarjoavat nopeita herkkuja. Esimerkkejä suosituista kojuista ovat Antica Sicilia, joka tarjoaa paikallisia herkkuja, kuten arancineja, ja I Vizi del Gattopardo, jossa voi maistella paikallisia lihavarrasleipiä.

Viinitilat ja viinitasting

Cataniassa on mahdollisuus vierailla viinitiloilla ja osallistua viinitastingsiin. Esimerkiksi Benanti Winery tarjoaa viinimatkoja ja viinimaisteluita, joissa voi tutustua paikallisiin viineihin.

Catania – Vapaa-ajan aktiviteetit

1. Historialliset nähtävyydet

Cataniassa on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Catania-katedraali, joka on rakennettu vuonna 1078 ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Toiseksi merkittävä nähtävyys on Ursino-linna, joka rakennettiin 1200-luvulla ja toimii nykyään museona. Lisäksi Teatro Romano on antiikin roomalainen amfiteatteri, joka on osittain säilynyt ja tarjoaa näyttävän näkymän kaupungin historiaan.

2. Taidegalleriat ja museot

Cataniassa on useita taidegallerioita ja museoita, joissa vierailla. Muun muassa Museo Civico Castello Ursino -linnassa, joka esittelee kaupungin historiaa. Museo Belliniano puolestaan on omistettu taiteilija Vincenzo Bellinille, joka oli syntynyt Cataniassa. Lisäksi Galleria d’Arte Moderna (MODA) tarjoaa modernin taiteen näyttelyitä ja Galleria di Arte Contemporanea (GAC) esittelee nykytaidetta.

3. Puistot ja ulkoilualueet

Cataniassa on useita puistoja ja ulkoilualueita, joiden avulla voi nauttia kaupungin ulkoilmasta. Vinsant-puisto on yksi kaupungin suurimmista puistoista, jossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja ja alueita piknikille. Villa Bellini on myös suosittu puisto, jossa on puutarhoja, suihkulähteitä ja kävelyreittejä. Lisäksi Catanian rannikko tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun, kuten uimiseen ja aurinkoa ottaamiseen.

4. Ostosmahdollisuudet

Cataniassa on useita ostosalueita, joissa voi tehdä ostoksia. Esimerkiksi Via Etnea on pääkatu, jolla on monia kauppoja, pääasiassa kansainvälisten ketjujen liikkeitä. Kävelykatu Corso Italia on myös suosittu ostospaikka, jossa on monia muotiliikkeitä ja putiikkeja. Lisäksi Catanian vanhassakaupungissa on useita käsityöliikkeitä, joissa voi ostaa perinteisiä paikallisia tuotteita.

5. Ravintolat ja kahvilat

Catania tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista. Kaupungin kuuluisa ruokakulttuuri tarjoaa monia herkullisia vaihtoehtoja, kuten pasta alla norma (paikallinen pastaruoka), arancini (paistetut riisipallot) ja cannoli (makea leivonnainen). Lisäksi keskustan alueella on useita kahviloita, joissa voi nauttia cappuccinoa tai espresso.

6. Urheilu ja liikuntamahdollisuudet

Cataniassa on mahdollisuus harrastaa erilaisia urheilulajeja ja liikuntaa. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia ja urheilukeskuksia, joissa tarjotaan erilaisia liikuntapalveluita, kuten kuntosaliharjoittelua, ryhmäliikuntatunteja ja uimahalleja. Lisäksi Catanian rannikolla on mahdollisuus harrastaa esimerkiksi purjelautailua, uintia ja vesihiihtoa.

Suositut hotellit Cataniassa

1. Katane Palace Hotel

Katane Palace Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Cataniassa, aivan vanhankaupungin vieressä. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet, joista osasta on upeat näkymät kaupungin kaduille tai merelle. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kattoterassi.

2. Romano Palace Luxury Hotel

Romano Palace Luxury Hotel on ylellinen hotelli, joka sijaitsee hieman kauempana kaupungin keskustasta. Hotellissa on laadukkaasti sisustetut huoneet sekä useita ravintoloita ja baareja. Hotellin uima-allasalue tarjoaa rentouttavan ympäristön.

3. Four Points by Sheraton Catania Hotel

Four Points by Sheraton Catania Hotel on moderni ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Catanian rautatieasemaa. Hotellissa on viihtyisät huoneet, kattouima-allas ja hyvin varusteltu kuntokeskus.

4. UNA Hotel Palace

UNA Hotel Palace on viehättävä hotelli, joka sijaitsee Catanian vanhassakaupungissa. Hotellista on lyhyt kävelymatka nähtävyyksiin, kuten Catanian katedraaliin ja linnaan. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, ravintola ja baari.

5. Hotel Royal

Hotel Royal sijaitsee lähellä Catanian keskustaa ja tarjoaa mukavat ja viihtyisät huoneet. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto. Hotellista on hyvät kulkuyhteydet kaupungin nähtävyyksiin ja rannalle.

Turvallisuus ja Terveys

#1 Rikollisuus

Cataniassa on jonkin verran rikollisuutta, erityisesti varkauksia ja taskuvarkauksia.

#2 Liikenneonnettomuudet

Liikenneonnettomuuksia sattuu Cataniassa säännöllisesti, ja liikenneturvallisuus ei ole täysin tyydyttävällä tasolla.

#3 Terveydenhuolto

Cataniassa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhuoltoa paikallisille asukkaille ja matkailijoille.

#4 Matkailijoiden terveysriskit

Matkailijoille Cataniassa saattaa olla joitakin terveysriskejä, kuten hyttysen levittämät taudit ja auringonpolttama. On suositeltavaa ottaa huomioon tarvittavat varotoimet terveyden suojaamiseksi.

#5 Luonnonkatastrofit

Catania sijaitsee Etna-tulivuoren lähellä, joten luonnonkatastrofit kuten tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset ovat mahdollisia.

Rannat ja Vesistöt

Rannat:

– Cataniassa sijaitsee useita upeita ja suosittuja hiekkarantoja, kuten Playa Catania, Playa San Giovanni, Playa de Pescheria ja Playa Plaia.
– Rannat tarjoavat kauniit maisemat ja useimmissa on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten snorklaukseen ja vesihiihtoon.
– Rannoilla on myös ravintoloita ja baareja, joista voi nauttia virvokkeita ja paikallista ruokaa.
– Rannat ovat hyvin pidettyjä ja siistejä, ja niillä on usein saatavilla myös suihkuja ja pukukoppeja.

Vesistöt:

– Catania sijaitsee Itä-Sisilian rannikolla ja sen lähellä virtaavat Ionianmeri ja Joonianmeri.
– Ionianmeri ulottuu kaupungin eteläpuolella ja tarjoaa upeat näkymät sekä mahdollisuuden rentouttavaan merenrantaelämään.
– Joonianmeri puolestaan sijaitsee kaupungin pohjoispuolella ja tarjoaa upeat mahdollisuudet purjehdukseen ja veneilyyn.
– Cataniassa on myös joitain jokia, kuten Simetry ja Amenano, jotka virtaavat kaupungin halki.
– Nämä joet eivät ole suuria navigoitavia jokia, mutta tarjoavat kaupungille luonnonkaunista ympäristöä ja vesistöjen läheisyyttä.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja klubit

Cataniassa on laaja valikoima baareja ja klubeja, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja musiikkityyleihin. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Charlottes Pub, Underground Pub ja Borgo Pub, jotka tarjoavat rennon ilmapiirin ja monipuolisen juomavalikoiman. Klubeista maininnan arvoisia ovat Music On The Rocks, Michelangelo ja Mojito, joissa voi nauttia hyvästä musiikista ja tanssia aamuun asti.

2. Teatterit ja elokuvateatterit

Kaupungissa on useita teattereita, joissa voi nauttia kiinnostavista esityksistä. Esimerkiksi Teatro Massimo Bellini on tunnettu oopperatalo, jossa esitetään klassista musiikkia ja oopperoita. Lisäksi Teatro Metropolitan ja Teatro Verga tarjoavat laajan valikoiman näytelmien ja komedioiden esityksiä. Elokuvan ystäviä ilahduttavat paikalliset elokuvateatterit, kuten Multisala Etna ja Cine Azzurro, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista.

3. Keikkapaikat ja livemusiikki

Cataniassa on useita keikkapaikkoja, joissa voi kuunnella livemusiikkia eri genreistä. Teatro Sangiorgi on tunnettu klassisen musiikin konserttisali, jossa järjestetään myös muita musiikkiesityksiä. Lisäksi ZO on suosittu keikkapaikka, jossa esiintyy paikallisia ja kansainvälisiä artisteja eri musiikkityyleistä. Monissa baareissa ja klubeissa voi myös bongata livemusiikkiesityksiä erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

4. Kasino

Cataniassa sijaitsee myös kasino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Casinò di Catania tarjoaa laajan valikoiman peliautomaatteja, rulettia, blackjackia ja muita suosittuja kasinopelejä. Kasinolla voi viettää aikaa pelien äärellä ja nauttia samalla juomia ja ravintolan tarjoiluista.

5. Ravintolat ja ruokakulttuuri

Cataniassa yöelämä ja viihde eivät rajoitu pelkästään juomapaikkoihin ja esiintymislavoihin, vaan myös ravintolat ovat tärkeä osa kaupungin viihdetarjontaa. Catania tunnetaan erityisesti herkullisesta ruokakulttuuristaan ja tarjoaa lukuisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia erikoisuuksia, kuten pasta alla Norma tai arancinia. Ravintoloiden valikoima ulottuu perinteisistä trattorioista ja pizzerioista aina fine dining -ravintoloihin, jotka tarjoavat gourmet-ruokaa.

Catania: Luontokohteet ja Retkeily

Etna-vuori

Etna on Euroopan aktiivisin tulivuori ja korkein tulivuorivuori, joka sijaitsee Sisiliassa, Italiassa. Se tarjoaa upeita retkeilymahdollisuuksia ja upean näkymän ympäröivään maisemaan. Retkeilijät voivat kiivetä tulivuoren huipulle ja ihailla upeita kraattereita ja laavakenttiä.

Etna-puisto

Etna-puisto on luonnonsuojelualue Etna-vuoren ympärillä, joka tarjoaa upeita retkeilyreittejä ja näkymiä. Puisto on runsaasti kasvistoa ja eläimistöä, ja siellä on myös opastettuja retkeilyreittejä, joita voi seurata.

Isola Bella

Isola Bella on pieni saari, joka sijaitsee Taorminan edustalla ja on suosittu matkakohde. Saari on osa Isola Bella -nimistä luonnonpuistoa, jossa voi nauttia upeista rannoista ja snorklata kristallinkirkkaassa vedessä. Lisäksi siellä on mahdollisuus tehdä patikointiretkiä saaren ympäri ja ihailla upeita maisemia.

Cyclops-rannikko

Cyclops-rannikko on kaunis ja dramaattinen rannikkoalue Cataniasta pohjoiseen. Rannikko on nimetty myyttisten jättiläisten mukaan, ja siellä on useita kivimuodostelmia, jotka ovat peräisin Etna-tulivuoren purkauksista. Rannikko tarjoaa upeita maisemia ja rauhallisia hiekkarantoja, joissa voi rentoutua ja uida.

Villa Bellini

Villa Bellini on kaunis puisto, joka sijaitsee Catanian keskustassa. Puisto tarjoaa paikan rentoutumiseen ja luontokokemusten kokemiseen kaupungin vilinän keskellä. Siellä on upeita kasveja, patsaita ja suihkulähteitä, ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

Villaggi Doria

Villaggi Doria on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Catanian rantaviivalla. Alueella on upeita hiekkarantoja, kalliomuodostelmia ja laakeita niittyjä. Se on erityisen suosittu lintubongareille, jotka voivat ihailla alueen monipuolista lintulajistoa. Alueella on myös retkeilyreittejä, joita voi seurata.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Cataniassa:

Katedraali Sant’Agata

Katedraali eli duomo Sant’Agata on Catanian tärkein katolinen kirkko. Se on omistettu kaupungin suojeluspyhimykselle, Agata di Catania, ja sen rakentaminen alkoi 1000-luvulla. Katedraali on goottilais-romaanisessa tyyli ja siinä on erityisen vaikuttava barokkijulkisivu. Katedraalissa voi ihailla uskonnollista taidetta sekä Agata-saaren tärkeää pyhäinjäännöstä.

Kirkko San Nicolò l’Arena

Kirkko San Nicolò l’Arena on yksi suurimmista kirkoista Italiassa ja se sijaitsee Cataniassa. Kirkko oli alun perin dominikaanien luostari, jonka rakentaminen alkoi 1200-luvulla. Se esittelee upeaa barokkia, ja sen sisätiloista löytyy vaikuttavia taideteoksia ja freskoja. Kirkon vieressä sijaitseva luostari on nykyään yliopiston osa.

Kirkko San Benedetto

Kirkko San Benedetto sijaitsee Catanian historiallisessa keskustassa. Se on tunnettu kauniista barokkityylistään sekä koristelluista julkisivuista ja sisätiloista. Kirkko on omistettu Pyhälle Benediktukselle ja se on myös merkittävä maamerkki kaupungissa.

Roman times -teatteri

Cataniassa sijaitseva Teatro Romano eli Roman times -teatteri on antiikin aikainen teatteri, jonka rakennustyöt aloitettiin noin 2. vuosisadalla eKr. Teatteriä käytettiin esityspaikkana aina 4. vuosisadalle saakka. Nykyään teatterista on jäljellä muutamia osia, kuten cavea eli katsojakatsomo, orkesterin alue ja osa näyttämöä. Roman times -teatteri on tärkeä historiallinen nähtävyys Cataniassa.

Ursino-linna

Ursino-linna sijaitsee Cataniassa ja se rakennettiin 1200-luvulla Hohenstaufien hallitseman Sisilian kuningaskunnan tarpeisiin. Linna on hyvin säilynyt ja siinä on useita kerroksia, joissa on näyttelytiloja. Linna on nykyään koti Catanian kaupunginmuseolle, jossa on esillä arkeologisia löytöjä ja taidetta. Ursino-linna on merkittävä historiallinen ja kulttuurinen nähtävyys kaupungissa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Etna-vuori:

Etna-vuori on aktiivinen tulivuori ja samalla Sisilian korkein vuori. Sen huipulta avautuu upea panoraamanäkymä ympäröiville maisemille ja kaupungille.

2. Castello Ursino:

Castello Ursino on keskiaikainen linna, joka tarjoaa upeat näköalat kaupungin ylle. Linnan tornista voi ihailla Catanian vanhaa kaupunkia sekä Välimeren aaltoja.

3. Bellini-puisto:

Bellini-puisto on kaupungin suurin puisto, josta löytyy useita näköalapaikkoja. Puiston korkeammilta alueilta voi ihailla kaupungin kattoja ja näköalat avautuvat aina merelle saakka.

4. Via Crociferi:

Via Crociferi on kaunis ja historiallinen katu, jolla sijaitsee monia upeita barokkityylisiä rakennuksia. Kadun varrella on näköalapaikkoja, joilta voi ihailla kaupungin kaunista arkkitehtuuria.

5. San Benedetto -kukkulan näköalatasanne:

San Benedetto -kukkula on yksi Catanian korkeimmista kohdista, ja sen huipulla sijaitsevalta näköalatasanteelta voi ihailla kaupunkia kaikessa kauneudessaan.

6. Ciminiere-puisto:

Ciminiere-puisto sijaitsee entisellä teollisuusalueella ja tarjoaa upeat näköalat kaupungin ylle. Puiston alueelta voi nähdä muun muassa Etna-vuoren ja Ionianmeren.

7. Via Etnea:

Via Etnea on kaupungin pääkatu, jossa sijaitsee monia kauppoja, ravintoloita ja historiallisia rakennuksia. Kadulla kävellessä voi ihailla kaupungin tunnelmaa ja saada pieniä välähdyksiä upeista näköaloista.Kohteen sijainti maa on Italia.

Jätä kommentti