Halvat lennot Coleraine

Nähtävyydet ja Kohteet:

Colerainen linna:

Colerainessa sijaitseva Colerainen linna on historiallinen maamerkki, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen. Linna tarjoaa opastettuja kierroksia, joissa vierailijat voivat tutustua linnaan, sen puutarhoihin ja näyttelyihin.

Mountsandel Wood:

Mountsandel Wood on suosittu retkikohde Colerainessa. Se on tunnettu siitä, että siellä sijaitsee Irlannin vanhin asutusjäännös, joka on peräisin noin 7000 eaa. Alueella on monia kävely- ja pyöräilyreittejä, joista voi nauttia luonnosta ja kauniista maisemista.

Portstewartin rantakatu:

Portstewartin rantakatu on vilkas ja elävä paikka Colerainessa. Siellä voi nauttia kävelyretkistä pitkin rantaa ja tutustua paikallisiin kauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Rantakatu tarjoaa myös upeat näkymät rannalle ja Atlantin valtamerelle.

Colerainen taidemuseo ja galleria:

Colerainen taidemuseo ja galleria on paikka taiteesta kiinnostuneille vierailijoille. Museossa ja galleriassa on esillä laaja valikoima taideteoksia eri aikakausilta ja eri taiteilijoilta. Siellä järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Downhill Demesne ja Mussendenin temppeli:

Downhill Demesne on suuri puistoalue Colerainessa, ja siellä sijaitsee myös Mussendenin temppeli. Temppeli on historiallinen rakennus, joka on rakennettu 1700-luvulla. Paikka tarjoaa upeat näkymät rannalle ja on suosittu vierailukohde sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa.

Hezlettin talo:

Hezlettin talo on historiallinen talo Colerainessa, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua entisaikojen elämään. Talossa on näyttelyitä, jotka valottavat alueen historiaa ja elämää 1800-luvulla. Talon ympäristössä on myös kauniita puutarhoja ja kävelyreittejä.

Kulttuuri ja Historia

Colerainen Kulttuuri

Colerainessa on monia erilaisia kulttuuritapahtumia ja nähtävyyksiä. Kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä ja taidenäyttelyitä. Paikallinen kirjasto ja taidemuseo tarjoavat myös kulttuurikokemuksia kaupungin asukkaille ja vierailijoille.

Colerainen Historia

Colerainella on rikas historia, joka ulottuu useiden vuosisatojen taakse. Kaupunki perustettiin virallisesti vuonna 1613, ja se on sittemmin kasvanut merkittäväksi kaupungiksi Pohjois-Irlannissa. Colerainen historialliset rakennukset edustavat eri aikakausia Alkuperäinen keskiaikainen linna on tuhoutunut, mutta linnoituksen rauniot ovat yhä nähtävissä.

Kaupungin keskustassa sijaitsee myös vanha Cathedral Quarter -alue, jossa on säilynyt muutamia alkuperäisiä rakennuksia, kuten St. Patrickin kirkko, joka on rakennettu vuonna 1703. Alueelta löytyy myös historiallisia taloja ja museoita, jotka antavat tietoa Colerainen menneisyydestä.

Colerainella on myös yhteys Irlannin suureen nälänhätään (Great Famine), joka vaikutti voimakkaasti kaupunkiin 1800-luvulla. Nälänhädän muistoksi perustettu muistomerkki sijaitsee Colerainen keskustassa.

Kulttuurikohteet Colerainessa

Coleraine tarjoaa monia kulttuurikohteita, jotka kiinnostavat paikallisia asukkaita ja matkailijoita. Kaupungissa on useita teattereita, konserttisaleja ja elokuvateattereita, joissa järjestetään erilaisia esityksiä ja näytöksiä.

Colerainessa on myös useita museoita, kuten Coleraine District Museum, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria. Lisäksi kaupungista löytyy taidemuseo sekä luonnonhistoriallinen museo.

Kaupungissa järjestetään myös erilaisia festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Musiikin, taiteen, ruoan ja perinteiden juhliminen ovat tärkeä osa Colerainen kulttuuria.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

– Colerainessa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolisia ruokavaihtoehtoja. Sijainnista ja tyylistä riippuen ravintoloiden tarjonta vaihtelee.
– On olemassa ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia perinteisiä ruokia ja irlantilaisia herkkuja, kuten shepherds pie ja ulster fry -aamiaisen.
– Lisäksi Colerainessa on myös kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​maailman keittiöitä, kuten italialaista, kiinalaista, intialaista ja thaimaalaista ruokaa.

Pikaruokapaikat

– Colerainessa on myös useita pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat nopeaa ja edullista ruokaa. Näitä paikkoja ovat esimerkiksi pikaruokaketjut, kuten McDonald’s, Burger King ja KFC, jotka tarjoavat tuttuja pikaruokavaihtoehtoja.
– Lisäksi kaupungissa on myös pizzaravintoloita, joissa voi nauttia erilaisia ​​pizzoja ja muita pikaruokavaihtoehtoja.

Kahvilat ja leipomot

– Colerainessa on useita kahviloita ja leipomoita, jotka tarjoavat erilaisia ​​kahvi- ja leipomotuotteita. Näistä paikoista voi löytää herkullisia kakkuja, leivoksia, leipiä ja muita leivonnaisia.
– Lisäksi jotkut kahvilat tarjoavat myös kevyempää lounasta, kuten keittoja, salaatteja ja voileipiä.

Pubeja ja baareja

– Colerainessa on runsaasti pubeja ja baareja, joissa voi nauttia juomia ja usein myös ruokaa. Pubiruoka voi olla perinteisiä brittiläisiä ruokia, kuten fish and chips, pie ja Sunday roast.
– Joissakin pubeissa voi myös järjestää trivia-iltoja tai livemusiikkia.

Toimituspalvelut

– Joissakin ravintoloissa Colerainessa on saatavilla myös ruoan toimituspalvelu. Asiakkaat voivat tilata ruokaa kotiinsa tai hotelliin, ja ravintola toimittaa ruoan suoraan ovelle. Tämä on kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia aterian mukavasti omassa kodissaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Golf

Coleraine tarjoaa useita golfkenttiä, kuten Royal Portrush Golf Clubin, joka on yksi Pohjois-Irlannin parhaimmista. Kentillä voi nauttia upeista maisemista ja haastavista pelisessioista.

Ranta-aktiviteetit

Colerainella on kauniita rantoja, kuten Portstewart Strand ja Castlerock. Näissä rannoissa voi rentoutua, kävellä pitkin hiekkaa, uida tai osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Kävelyretket

Colerainen lähiympäristö tarjoaa upeita kävelyreittejä, kuten Ulster Wayn. Näillä poluilla voi tutustua alueen kauniiseen luontoon ja maisemiin.

Taide ja kulttuuri

Coleraine toimii monenlaisten taide- ja kulttuuritapahtumien keskipisteenä vuoden aikana. Esimerkiksi Flowerfield Arts Centre tarjoaa näyttelyitä ja työpajoja eri taiteenaloilta.

Urheilutapahtumat

Coleraine on suosittu paikka urheilutapahtumille. Coleraine Football Clubin jalkapallo-ottelut, erityisesti derbyt Ballymena Unitedin kanssa, ovat suosittuja paikallisten keskuudessa.

Ratsastus

Colerainella on useita ratsastustalleja, jotka tarjoavat ratsastustunteja kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille. Tämä on suosittu harrastus alueen asukkaiden keskuudessa.

Piknik

Colerainen puistoissa, kuten Castlerock Country Parkissa, on mahdollista järjestää piknikkiä perheen ja ystävien kanssa. Puistot tarjoavat kauniit maisemat ja viihtyisät puitteet rentoutumiseen.

Kalastus

Coleraine on hyvä paikka kalastuksen harrastamiseen. Alueella on jokia ja järviä, joissa voi kalastaa muun muassa lohta, taimenta ja muita kalalajeja.

Tapahtumat ja festivaalit

Colerainella järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, kuten joulumarkkinat, musiikkifestivaalit ja urheilutapahtumat. Näistä tapahtumista voi nauttia paikallisen kulttuurin ja viihteen parissa.

Kaupunki Colerainen suosituimmat hotellit:

1. Lodge Hotel

Lodge Hotel sijaitsee Colerainessa, lähellä kaupungin keskustaa. Hotelli tarjoaa mukavia huoneita, joissa on modernit mukavuudet, kuten taulu-tv ja ilmainen langaton internet. Asiakkaat voivat nauttia myös hotellin ravintolasta ja baarista.

2. Bushtown Hotel

Bushtown Hotel on rauhallinen maaseutuhotelli ColerAINEn vieressä. Siellä on viihtyisät huoneet ja ystävällinen henkilökunta. Hotellissa on myös ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköinti.

3. Premier Inn Coleraine

Premier Inn Coleraine tarjoaa kätevän majoitusvaihtoehdon lähellä Colerainen keskustaa. Hotellissa on modernit ja tyylikkäät huoneet sekä ravintola, jossa tarjoillaan aamiaisbuffet. Hotellin vieressä on myös ilmainen pysäköintialue.

4. Lodge Hotel

Lodge Hotel sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita ja ystävällisen palvelun. Hotellissa on ravintola ja baari, ja aamiainen sisältyy hintaan. Asiakkaat voivat myös käyttää ilmaista langatonta internetyhteyttä.

5. The Inn on the Coast

The Inn on the Coast sijaitsee merenrannalla ja tarjoaa huoneita, joista on upea näköala. Hotellissa on ravintola, jossa tarjoillaan perinteistä irlantilaista ruokaa, sekä baari, jossa voi rentoutua. Hotellissa on myös sauna ja poreallas, joita asiakkaat voivat käyttää.

Turvallisuus ja terveys

Korkeatasoinen terveydenhuoltojärjestelmä

Colerainessa on saatavilla korkeatasoinen terveydenhuoltojärjestelmä, joka tarjoaa laadukkaita terveyspalveluita asukkaille. Kaupungissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman eri erikoisalojen palveluita.

Turvallinen ympäristö

Coleraine on turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on alhainen verrattuna moniin muihin kaupunkeihin. Kaupungin poliisivoimat tekevät aktiivista työtä turvallisuuden ylläpitämiseksi ja rikosten ehkäisemiseksi.

Hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Colerainessa panostetaan hyvinvointiin ja liikuntaan. Kaupungissa on monipuolinen tarjonta erilaisia liikuntapaikkoja, kuten urheiluhalleja, kuntokeskuksia, uimahalleja ja urheilukenttiä. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia liikunta- ja hyvinvointitapahtumia sekä kurssitoimintaa.

Turvalliset ulkoilualueet

Colerainessa on useita turvallisia ulkoilualueita, kuten puistoja, metsiä ja kävelyreittejä. Näillä alueilla asukkaat voivat harrastaa erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, kuten lenkkeilyä, pyöräilyä ja retkeilyä.

Ensiapupalvelut

Colerainessa on hyvin saatavilla olevat ensiapupalvelut. Kaupungin sairaalat ja terveyskeskukset tarjoavat ensiapua ja hoitoa akuuteissa terveysongelmissa. Lisäksi kaupungissa on useita apteekkeja, jotka tarjoavat apteekkipalveluita.

Tulipalovaroitusjärjestelmät

Colerainessa on tehokkaat tulipalovaroitusjärjestelmät, jotka varoittavat asukkaita mahdollisista tulipaloista. Kaupungin paloasemat ja palomiehet huolehtivat palontorjunnasta ja auttavat tarvittaessa asukkaita palotilanteissa.

Kuntien terveysvalvonnan palvelut

Colerainessa on kuntien terveysvalvonnan tarjoamia palveluita, jotka varmistavat terveys- ja hygieniastandardien noudattamisen esimerkiksi ravintoloissa ja muissa julkisissa tiloissa. Terveysvalvontaviranomaiset tekevät tarkastuksia ja antavat suosituksia terveysriskejä koskevissa asioissa.

Rannat ja vesistöt

1. White Park Bay

White Park Bay on luonnonsuojelualueella sijaitseva upea hiekkaranta Colerainessa. Rannalta avautuu upea näkymä Atlantin valtamerelle, ja sen hiekkadyyneillä kasvaa harvinaisia kasveja. White Park Bay on myös suosittu surfaukseen ja lintubongaukseen.

2. Portstewart Strand

Portstewart Strand on pitkä ja kaunis hiekkaranta Colerainessa. Ranta sijaitsee lähellä Portstewartin kaupunkia ja sen hiekkadyyneiltä on upeat näkymät valtamerelle. Portstewart Strand on suosittu paikka auringonottoon, kävelylenkeille ja surffaukseen.

3. Bann-joen laakso

Bann-joen laakso on upea luonnonkaunis alue Colerainessa. Joki virtaa kaupungin halki ja sen varrella on kaunista maaseutumaisemaa. Bann-joen laakso tarjoaa upeat mahdollisuudet rauhalliseen kävelyyn, kalastukseen ja piknikille joen rannalla.

4. Mussendenin temppeli ja Downhillin rantapuisto

Mussendenin temppeli ja Downhillin rantapuisto sijaitsevat Colerainen lähellä. Temppeli on upea historiallinen rakennus ja sieltä avautuu upeat näkymät valtamerelle. Rantapuisto tarjoaa upeat mahdollisuudet kävelyyn ja rentoutumiseen meren äärellä.

5. Lough Neagh

Lough Neagh on Irlannin suurin sisävesi ja se sijaitsee Colerainesta koilliseen. Järvellä on upeat maisemat ja se tarjoaa mahdollisuuksia kalastukseen, veneilyyn ja retkeilyyn. Lough Neaghilla on myös useita saaria, joista osa on suosittuja matkailukohteita.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja klubit

Colerainessa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Suosittuja baareja ja klubeja kaupungissa ovat esimerkiksi Aura, somerialanta, ja Bar 7Twenty.

2. Live-musiikki

Live-musiikin ystävät voivat nauttia esiintymisistä ja keikoista Colerainessa. Joitakin paikkoja, joissa on usein live-esityksiä, ovat The Venue ja The Diamond.

3. Elokuvateatterit

Colerainessa on myös kaksi elokuvateatteria, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. The Jewry Theatre ja Henriquez Cinema tarjoavat elokuvaelämyksiä kaupungin asukkaille ja vierailijoille.

4. Teatterit ja esitystilat

Teatterista kiinnostuneille on tarjolla myös mahdollisuuksia Colerainessa. The Coleraine Theatre Company ja The Playhouse ovat paikkoja, joissa voi nähdä teatteriesityksiä ja muita esityksiä.

5. Konsertit ja tapahtumat

Coleraine järjestää säännöllisesti konsertteja ja muita tapahtumia. Suuria konsertteja ja festivaaleja voi järjestää ympäri vuoden The Riverside Parkissa ja The Showgroundsissa.

6. Urheilu- ja vapaa-ajan tilat

Urheilua harrastaville Colerainessa on tarjolla erilaisia tiloja ja mahdollisuuksia. Coleraine Leisure Centre tarjoaa monipuolisia urheilumahdollisuuksia, kuten uimahallin, kuntosalin ja erilaisia liikuntatunteja.

7. Kuntosali ja kuntokeskukset

Kuntoilijoille on myös tarjolla erilaisia kuntokeskuksia ja kuntosaleja Colerainessa. Esimerkiksi PureGym ja Anytime Fitness ovat suosittuja paikkoja, joissa voi treenata ja pitää huolta kuntoilusta.

8. Pelihallit ja biljardisalit

Pelihallien ja biljardisalien ystäville on myös tarjolla vaihtoehtoja Colerainessa. Esimerkiksi Arcade Games ja The Coleraine Cue Club tarjoavat viihdykettä pelien ja biljardin parissa.

9. Balettikoulu ja tanssistudiot

Tanssista kiinnostuneille löytyy myös vaihtoehtoja Colerainessa. Esimerkiksi Coleraine Ballet School ja The Dance Studio tarjoavat erilaisia tanssitunteja eri ikäisille ja taitotasoille.

10. Kasinot ja peliyökerhot

Peli- ja uhkapelien ystäville Coleraine ei valitettavasti tarjoa kasinoita tai peliyökerhoja kaupungin alueella. Lähin kasino ja peliyökerho löytyvät Derry-Londonderrystä, joka on noin 30 kilometrin päässä Colerainesta.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Mussendenin temppeli

Mussendenin temppeli on mahtipontinen rakennus, joka sijaitsee Magilligan Pointin niemellä. Temppeli on rakennettu 1700-luvulla muistuttamaan Rooman temppeliä Tivolissa. Sen ympärillä on upeat näkymät rantakallioille ja Alankomaille. Temppeli on avoinna yleisölle ja siellä järjestetään myös ympäri vuoden erilaisia tapahtumia.

2. Benone-tietokuja

Benone-tietokuja on ainutlaatuinen ja maaginen paikka, joka kulkee suoraan rannalta pohjoiseen Benone Strandiin. Tietokuja koostuu kahdesta rivistä puita, jotka kaartavat ylhäältä yhteen luodakseen upean tunnelman. Tietokuja on suosittu valokuvauskohde ja siellä voi kävellä ja nauttia upeista maisemista.

3. Binevenaghtin luonnonpuisto

Binevenaghtin luonnonpuisto sijaitsee Binevenagh-vuoren juurella ja se on yksi Pohjois-Irlannin tärkeimmistä luonnonpuistoista. Puistossa on upeita metsiä, suuria nummia ja harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja. Siellä on myös useita merkittyjä polkuja, jotka tarjoavat upeita kävely- ja vaellusmahdollisuuksia.

4. Downhillin hiekkadyynit

Downhillin hiekkadyynit sijaitsevat Mussendenin temppelin läheisyydessä ja ne ovat osa Downhillin hiekkarantaa. Hiekkadyynit ulottuvat rantaviivasta aina merenpinnan yläpuolelle ja tarjoavat upeat näkymät rannalle ja Alankomaille. Alueella voi kävellä ja rentoutua hiekkadyyneillä sekä nauttia upeista maisemista.

5. River Bannin luontopolku

River Bannin luontopolku kulkee pitkin Bann-joen rantaa ja tarjoaa upeita näkymiä joelle ja ympäröivään luontoon. Polku on noin 5 kilometriä pitkä ja se sopii hyvin kävelyyn, pyöräilyyn ja lintujen bongailuun. Polun varrella on myös näköalapaikkoja ja levähdyspaikkoja.

6. Ballymoneyn metsäpuisto

Ballymoneyn metsäpuisto sijaitsee lähellä Colerainen kaupunkia ja se tarjoaa monipuolisia retkeily- ja ulkoilumahdollisuuksia. Puistossa on useita merkittyjä polkuja, joissa voi kävellä tai pyöräillä. Lisäksi siellä on piknik-alueita, leikkipaikkoja ja ulkoliikuntavälineitä. Puisto on suosittu paikka viettää aikaa luonnossa ja nauttia ulkoilusta.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Colerainen katedraali

Colerainen katedraali sijaitsee Pohjois-Irlannin kaupungissa Colerainessa. Se on anglikaaninen katedraali, joka on omistettu pyhälle Patrikkalle. Katedraali rakennettiin vuonna 1637 ja se on yksi Pohjois-Irlannin vanhimmista anglikaanisista kirkoista. Katedraali on arkkitehtonisesti kaunis ja se on avoinna yleisölle, mikä mahdollistaa vierailijoiden tutustumisen sen historiaan ja arkkitehtuuriin.

Mussendenin temppeli

Mussendenin temppeli sijaitsee lähellä Colerainen kaupunkia. Se on pieni, pyöreä temppeli, joka on rakennettu vuonna 1785. Temppeli on osa Downhill Demesne -kartanon puistoaluetta ja se tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Mussendenin temppeli on suosittu vierailukohde, ja se on myös muodostunut symboliksi Pohjois-Irlannille.

Hezlettin talo ja varustettu tila

Hezlettin talo ja varustettu tila on 1600-luvulta peräisin oleva kiinteistö, joka sijaitsee lähellä Colerainen kaupunkia. Talo on yksi parhaiten säilyneistä varustetuista maaseututaloista Pohjois-Irlannissa. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua 1700-luvun maatalouselämään ja varustettujen talojen arkkitehtuuriin.

Dunluce-linnake

Dunluce-linnake on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Colerainen kaupungista. Linnake rakennettiin 1500-luvulla ja se on Pohjois-Irlannin yksi merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Linnake sijaitsee kapealla kallioniemellä, ja sen raunioita voi tutkia ja ihailla upeaa maisemaa. The Home of Whisky -viskitehdas on myös lähellä Dunluce-linnaketta ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua viskin valmistusprosessiin ja maistella viskiä.

Giant’s Causeway

Giant’s Causeway on luonnonmuodostelma, joka sijaitsee Coleralten kaupungin lähellä rannikolla. Se koostuu 40 000 pylväästä, jotka muodostavat kuin jättiläisen portaat. Giant’s Causeway on Unescon maailmanperintökohde ja se on yksi Pohjois-Irlannin suosituimmista turistinähtävyyksistä. Legendan mukaan jättiläinen rakensi Causewayn Skotlannista Irlantiin. Tänä päivänä alue tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden tutustua geologiseen historiaan.

Binevenagh

Binevenagh on vuori lähellä Colerainen kaupunkia. Vuoren korkein kohta on noin 385 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sen huipulta avautuu upeat näkymät ympäristöön. Binevenagh on suosittu paikka retkeilyyn ja luontomatkailuun, ja sen jylhä ulkonäkö tarjoaa upeat valokuvamahdollisuudet. Alueella on myös mahdollista tavata harvinaisia lintulajeja ja muita eläimiä.

Colerainen kaupungin panoraama- ja näköalapaikat:

1. Mount Sandel -kumpu

Mount Sandel -kumpu sijaitsee lähellä Colerainen kaupungin keskustaa. Se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään maaseutuun.

2. Downhill Demesne ja Mussendenin temppeli

Downhill Demesne on historiallinen kartanoalue, joka sijaitsee Colerainesta länteen. Alueella on myös upea Mussendenin temppeli, joka sijaitsee kallion reunalla ja tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle.

3. Binevenagh-vuori

Binevenagh-vuori sijaitsee Colerainesta itään. Se on suosittu vaelluskohde, josta avautuu upeat näköalat Coleraien kaupunkiin sekä Pohjois-Irlannin rannikolle.

4. Portstewart Strand

Portstewart Strand on kaunis hiekkaranta, joka sijaitsee Colerainesta lounaaseen. Rannalta avautuu upeat näkymät rannikkokaupunkiin sekä Atlantin valtamereen.

5. Mussendenin rautatiesillan näköalapaikka

Mussendenin rautatiesillan näköalapaikka sijaitsee Mussendenin temppelin läheisyydessä. Se tarjoaa upeat näkymät rautatiesillalle ja ulottuu kallion reunalta Atlantin valtamereen.

6. Benone Strand

Benone Strand on toinen upea hiekkaranta, joka sijaitsee Colerainesta lounaaseen. Rannalta avautuvat upeat näkymät rannikkokaupunkiin sekä Atlantin valtamereen.

7. Mussendenin linnan näköalapaikka

Mussendenin linnan näköalapaikka sijaitsee lähellä Mussendenin temppeliä. Se tarjoaa upeat näkymät linnalle, temppelille ja ympäröivälle maaseudulle.

8. Portrush East Strand

Portrush East Strand on vielä yksi upea hiekkaranta, joka sijaitsee Colerainesta lounaaseen. Rannalta avautuu upeat näkymät rannikkokaupunkiin sekä Atlantin valtamereen.Kohteen sijainti maa on Irlanti.

Jätä kommentti