Halvat lennot Constanța

Nähtävyydet ja kohteet

Mamaia-ranta

Mamaia-ranta sijaitsee Constanțan kaupungin lähellä ja on yksi Romanian suosituimmista lomakohteista. Ranta tarjoaa upean hiekkarannan ja monipuolisia aktiviteetteja, kuten vesihiihtoa, veneilyä ja rantalentopalloa.

Historiallinen museo

Constanțan historiallinen museo on vilkas museo, jossa voi tutustua kaupungin menneisyyteen ja kulttuuriin. Museossa on laaja kokoelma esineitä Rooman valtakunnan ajalta, antiikin Kreikasta peräisin olevia esineitä sekä näyttelyitä Romanian historiasta.

Oikeuden palatsi

Oikeuden palatsi on kaunis rakennus, joka sijaitsee Constanțan keskustassa. Se on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä ja symboloi oikeutta ja oikeudenmukaisuutta.

Mustanmeren risteilyt

Constanța tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä risteilyjä Mustallemerelle. Risteilyt tarjoavat upeat näkymät rantaviivalle ja mahdollisuuden tutustua lähialueen saariin ja rannoille.

Ovidiu-puisto

Ovidiu-puisto on kaunis viheralue Constanțan keskustassa. Puistossa on rauhallisia kävelyreittejä, kauniita kukkaistutuksia ja patsaita. Se on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia luonnosta kaupungin vilinän keskellä.

Radu Stanca Ooppera ja teatteri

Radu Stanca Ooppera ja teatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä, kuten oopperaa, balettia, näytelmiä ja konsertteja. Se on suosittu kulttuurikohde Constanțassa ja houkuttelee vierailijoita ympäri vuoden.

Saint Peter ja Paul ortodoksinen katedraali

Saint Peter ja Paul ortodoksinen katedraali on vaikuttava uskonnollinen rakennus Constanțan keskustassa. Katedraali on omistettu pyhille Pietarille ja Paavalille ja siinä voi ihailla upeaa arkkitehtuuria ja taidetta.

Arkeologinen puisto ja museo

Arkeologinen puisto ja museo sijaitsee Ovidiu-puiston läheisyydessä ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen antiikkihistoriaan. Puistossa on nähtävissä Rooman vallan aikaisia raunioita ja museossa voi nähdä arkeologisia löytöjä alueelta.

Mosaiikki ja etnografiamuseo

Mosaiikki ja etnografiamuseo sijaitsee kaupungin keskustassa ja esittelee mosaiikkiteoksia sekä paikallista kansanperinnettä ja kulttuuria. Museossa voi tutustua erilaisiin etnografisiin esineisiin ja oppia lisää Romanian perinteistä.

Tomis Satama

Tomis Satama on Constanțan tärkein satama, joka tarjoaa paitsi lauttayhteyksiä muihin Romanian satamiin, myös mahdollisuuden nauttia merellisestä tunnelmasta ja ihailla sataman vilkasta toimintaa. Satamasta voi myös tehdä risteilyjä Mustallemerelle.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Constanța on Bulgarian mustanmeren rannikolla sijaitseva kaupunki, jolla on rikas kulttuuriperintö. Kaupungissa on monia museoita, teattereita, taidegallerioita, konserttisaleja ja muita kulttuurikeskuksia. Kaupungissa järjestetään myös vuosittain lukuisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja ja näyttelyitä. Constanțassa on myös useita historiallisia monumentteja ja muistomerkkejä, jotka heijastavat sen rikasta kulttuurihistoriaa.

Historia

Constanțan kaupunki on yksi Romanian vanhimmista kaupungeista ja sillä on pitkä historia. Kaupunki perustettiin antiikin aikoina kreikkalaisten siirtolaisten toimesta ja se oli osa Rooman valtakuntaa. Myöhemmin kaupunki kuului Bysantin valtakuntaan ja siitä tuli tärkeä kaupallinen keskus. Vuosisatojen aikana Constanța on ollut valloituksen ja valvovan vallan alaisena, kuten roomalaiset, slaavit, ottomaanit ja kommunistinen Romania. Tämä monimuotoisuus näkyy kaupungin arkkitehtuurissa, kulttuurissa ja perinteissä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Constanza on Romanian rannikolla sijaitseva kaupunki, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokia ja ravintoloita. Romaniassa on vahva ruokakulttuuri, ja Constanza ei ole poikkeus. Kaupungissa voi nauttia sekä perinteisiä romanialaisia ruokia että kansainvälisiä herkkuja.

Perinteiset ruoat

Romanialaisen keittiön perinteisiä ruokia löytyy Constanzasta useista ravintoloista. Näitä ruokia ovat esimerkiksi sarmale (kaalikääryleet), mămăligă (maissipuuro), mititei (grillattu makkara), ciorbă (hapan keitto) ja mici (grillattu jauheliha). Näitä perinteisiä annoksia voi maistella useissa perinteisissä romanialaisissa ravintoloissa ympäri kaupunkia.

Kansainväliset herkut

Constanzassa on myös lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälisiä ruokia. Kaupungista löytyy italialaisia, kreikkalaisia, kiinalaisia, turkkilaisia, venäläisiä ja muita kansainvälisiä ravintoloita. Nämä ravintolat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ruokia ja makuja eri puolilta maailmaa.

Kalaruoat

Koska Constanza sijaitsee Mustanmeren rannalla, kaupungista löytyy myös erinomaisia ravintoloita, jotka keskittyvät kalaruokiin. Mustasta merestä pyydettyä tuoretta kalaa voi nauttia useissa merenrantaravintoloissa Constanzassa. Näissä ravintoloissa voi maistella herkullisia kalaruokia, kuten grillattua kalaa, kalmareita, simpukoita ja rapuja.

Kahvilat ja leipomot

Constanzassa on myös paljon kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia välipaloja, leivonnaisia ja erilaisia kahvijuomia. Monet kahvilat tarjoavat myös aamiaista ja brunssia. Suositeltavia paikkoja vierailuun ovat paikalliset kahvilaketjut sekä perinteiset leipomot, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuoreita leipiä, leivonnaisia ja kahvijuomia.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Rantalomat

Constanța tarjoaa upeat mahdollisuudet rantalomalle, sillä kaupungilla on pitkä hiekkaranta, joka ulottuu useita kilometrejä pitkin Mustanmeren rannikkoa. Rannalla voi rentoutua aurinkotuoleissa, uida kirkkaassa vedessä tai osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten purjelautailuun tai vesihiihtoon.

Kulttuurielämykset

Kaupungissa sijaitsee useita historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, kuten vanha satama-alue, arkeologinen museo ja Roomalaiskatolinen katedraali. Lisäksi Constanțassa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja läpi vuoden, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja perinteisiä markkinoita.

Ostokset

Constanțassa on useita ostosalueita ja markkinoita, joissa voi tehdä ostoksia. Suosittuja paikkoja ostosten tekemiseen ovat esimerkiksi City Park Mall -ostoskeskus ja Tomis-keskusta, jossa on lukuisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi kaupungilla on viikoittainen ulkoilma-tori, jossa myydään paikallisia tuotteita ja käsitöitä.

Aktiivinen liikunta

Constanțassa on mahdollisuus harrastaa erilaisia aktiivisia liikuntalajeja, kuten pyöräilyä ja lenkkeilyä pitkin rantabulevardia tai kaupungin puistoissa. Lisäksi kaupungissa on monia urheilukeskuksia ja golfkenttiä, joissa voi pelata golfia. Talvisin kaupungissa voi myös harrastaa esimerkiksi hiihtoa tai lumilautailua lähellä sijaitsevissa vuoristoissa.

Ravintolat ja yöelämä

Constanțassa on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokailu- ja viihdevaihtoehtoja. Ravintolat tarjoavat paikallisia herkkuja sekä kansainvälistä ruokaa. Yöelämä on vilkasta erityisesti kesäaikaan, ja kaupungilla järjestetään usein erilaisia live-esiintymisiä ja juhlatapahtumia.

Suositut hotellit Constantassa:

1. Hotel Ibis Constanta

Ibis Constanta sijaitsee Constantan keskustassa lähellä rannikkoa ja legendaarista Mamaia Beachia. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoustilat.

2. Hotel Iaki

Hotelli Iaki sijaitsee upealla paikalla Constantan rannikolla. Hotellissa on valoisat ja tilavat huoneet, joissa on terassi tai parveke merinäköalalla. Hotellissa on myös ravintola, baari, spa-keskus, ulkouima-allas ja ranta-alue. Lisäksi hotellissa järjestetään erilaisia aktiviteetteja ja viihdettä.

3. Hotel Carol

Carol Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Constantan historiallisessa keskustassa. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja kokoustilat. Hotellin lähistöllä sijaitsee monia nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

4. Hotel Cherica

Cherica Hotel on perinteinen boutique-hotelli Constantan historiallisessa keskustassa. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin yhteydessä toimii myös ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä romanialaisia ruokia. Lisäksi hotellissa on terassi ja kokoustilat.

5. Hotel Pacific

Pacific Hotel sijaitsee Constantan rannikolla lähellä Mamaiaa. Hotelli tarjoaa moderneja ja tyylikkäitä huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös kattoterassi merinäköalalla, ravintola, baari ja kokoustilat. Lisäksi hotellin läheisyydessä on useita aktiviteetteja ja nähtävyyksiä.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

Tärkeimmät turvallisuuteen liittyvät näkökohdat Constanțassa ovat:
1. Rikollisuus: Constanța on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta varovaisuutta suositellaan etenkin vilkkailla alueilla ja turistikohteissa. Matkailijoiden tulisi olla tietoisia lompakkovarkauksista ja taskuvarkauksista.
2. Liikenne: Constanțassa on vilkas liikenne, joten kannattaa olla varovainen tien ylittämisen yhteydessä. Liikennesääntöjä ja -merkkejä tulee noudattaa tarkasti.
3. Matkustaminen yöllä: Yöllä liikkuminen Constanțassa voi olla turvallisempaa julkisilla liikennevälineillä tai taksilla, erityisesti syrjemmässä sijaitsevilla alueilla.
4. Luonnonilmiöt: Constanța sijaitsee Mustanmeren rannikolla, joten turisteja varoitetaan uimaan vain valvotuilla rannoilla ja noudattamaan meripelastajien ohjeita. Heikkojen uintitaitojen omaaville suositellaan uimasta kovassa aallokossa.

Terveys

Tässä on tietoa Constanțan terveyteen liittyvistä asioista:
1. Lääketieteelliset palvelut: Constanțassa on useita julkisia ja yksityisiä terveyskeskuksia, sairaaloita ja apteekkeja, joista saa lääkärinhoitoa ja tarvittavia lääkkeitä.
2. Matkavakuutus: Suositeltavaa on hankkia matkavakuutus ennen Constanțaan matkustamista. Varmista, että vakuutukseen kuuluu myös sairaanhoidon kattaminen tarvittaessa.
3. Vesijohtovesi: Vesijohtovesi Constanțassa on kloorattua ja yleisesti turvallista juoda. Silti suositellaan matkailijoita juomaan pullovettä, jos heillä on herkkä vatsa tai jos veden laatuun liittyy epävarmuustekijöitä.
4. Hygieniakäytännöt: Matkailijoille suositellaan normaaleja hygieniakäytäntöjä, kuten käsien pesemistä saippualla ennen ruokailua ja wc-käyntien jälkeen, sekä rokotuksen tarkistamista ennen matkaa.
5. Tropiikin sairaudet: Constanțassa ei ole merkittävää riskiä tropiikin tauteihin, mutta matkailijoille suositellaan tarkistamaan ajantasainen tieto matkakohteesta ja tarvittavista rokotuksista ennen matkaa.

Rannat ja Vesistöt

Rannat

Rannat Constanțassa ovat hiekkaisia ja venyvät pitkälle Mustanmeren rantaviivaa pitkin. Rannoilla maisema on kaunis ja vesi on usein kirkasta. Rannat tarjoavat hyvät puitteet auringonottoon ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Suosituimpiin rantoihin kuuluu Mamaia Beach, joka on valittu Euroopan parhaaksi rannaksi.

Mustanmeri

Constanța sijaitsee Mustanmeren rannalla. Mustanmeri on sisämeri, joka sijaitsee Euroopassa ja Aasiassa. Se on suuri ja monipuolinen vesistö, joka tarjoaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Mustanmerellä voi esimerkiksi uida, lomailla rannoilla, sukeltaa, kalastaa ja veneillä.

Jaettu järvi

Jaettu järvi (Lake Shared) on järvi, joka sijaitsee Constanțassa ja sen ympäristössä. Se on Romania suurin järvi, ja se ulottuu myös Bulgariaan. Jaetun järven maisemat ovat upeita, ja siellä voi harrastaa esimerkiksi veneilyä, melontaa ja kalastusta. Järven rannalla on myös uimarantoja ja muita virkistysalueita.

Danube-joki

Constanța sijaitsee lähellä Donau-joen suistoa, joka on Euroopan toiseksi pisin joki. Joki tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden erilaisiin vesialueharrastuksiin. Donau-jokea voi esimerkiksi tutkia veneretkillä tai risteilyillä. Joen rannalta löytyy myös virkistysalueita ja lähimetsiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoretkeilyyn.

Yöelämä ja viihde

1. Baarit ja yökerhot

Constanțassa on lukuisia baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat viihdettä ja juomia yön pikkutunneille asti. Suosituimmat paikat ovat Mamaia-kaupunginosassa sijaitsevia rantaklubeja, jotka ovat erityisen suosittuja kesäisin.

2. Ravintolat

Kaupungissa on monipuolinen valikoima ravintoloita, joista löytää erilaisia kansainvälisiä ja paikallisia ruokavaihtoehtoja. Ravintoloita on tarjolla sekä kaupungin keskustassa että rannan läheisyydessä.

3. Konsertit ja tapahtumat

Constanțan kulttuuritarjonta sisältää erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, elokuvanäytöksiä ja muita tapahtumia. Kaupungissa järjestetään myös vuosittain erilaisia festivaaleja, kuten Musiikin ja Baletin festivaali ja Elokuva- ja Teatterifestivaali.

4. Kasinot

Constanțassa on useita kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa rahapeleissä. Kasinot tarjoavat rentoa viihdettä ja mahdollisuuden pelata esimerkiksi rulettia, pokeria ja blackjackia.

5. Elokuvateatterit

Kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa näytetään elokuvia paikallisista ja kansainvälisistä tuotannoista. Elokuvateatterit ovat suosittu viihdevaihtoehto varsinkin viikonloppuiltaisin.

6. Kulttuuritapahtumat

Constanța järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Näihin voi kuulua esimerkiksi taidenäyttelyjä, museonäyttelyitä, perinteisiä juhlia tai kulttuurifestivaaleja. Tapahtumista voi nauttia sekä paikalliset että matkailijat.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Mamaia-järvi

Mamaia-järvi sijaitsee noin 8 kilometriä Constantan kaupungin keskustasta. Se on suosittu luontokohde, joka tarjoaa kauniit maisemat ja rauhallisen ympäristön. Järven rannalla on hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Alueella voi myös harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja melontaa. Mamaia-järvi on myös tunnettu linnustostaan, ja siellä voi nähdä monia erilaisia lintulajeja.

2. Danuben suisto

Danuben suisto on yksi Euroopan suurimmista ja tärkeimmistä lintualueista. Se sijaitsee Constantan kaupungin pohjoispuolella ja tarjoaa upeat maisemat ja luonnon monimuotoisuuden. Alueella on suojeltuja dyynimaisemia, joita voi tutkia ja ihailla. Danuben suistoalueella voi myös harrastaa luontoretkiä ja lintubongailua. Alueella asustaa monia harvinaisia lintulajeja, kuten kalasääski ja mustahaikara.

3. Constanta-järvi

Constanta-järvi on suuri makean veden järvi, joka sijaitsee Constantan kaupungin itäpuolella. Se tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja veneilyyn. Järven ympäristössä on kauniita maisemia ja viihtyisiä piknik-alueita. Constanta-järven vesissä elää monia erilaisia kalalajeja, kuten ahvenia, haukia ja särkiä.

4. Eforie Nordin rannat

Eforie Nord on Constantasta hieman etelään sijaitseva rantakohde, joka tarjoaa upeat hiekkarannat ja kauniit maisemat. Alueella voi rentoutua auringonottoa tai uida Välimeren aalloissa. Eforie Nordin rannoilla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten snorklaukseen ja vesihiihtoon. Rannoilta löytyy myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisesta ruoasta ja virvokkeista.

5. Dobrogean Gorges -rotko

Dobrogean Gorges on kaunis ja luonnonkaunis rotko, joka sijaitsee Constantan lähellä. Rotkon seinät ovat jopa 200 metriä korkeita ja tarjoavat upeat näkymät. Alueella voi vaeltaa ja tutkia paikallista kasvillisuutta. Lisäksi Dobrogean Gorgessa on mahdollista nähdä harvinaisia eläimiä, kuten villisikoja ja Makedonian leopardi.

6. Histrian arkeologinen puisto

Histrian arkeologinen puisto sijaitsee Constantan lähellä ja se on yksi Romanian tärkeimmistä arkeologisista kohteista. Puistoalueella voi tutustua antiikin aikaisten roomalaisten ja kreikkalaisten raunioihin. Alueelta löytyy muun muassa amfiteatteri, temppeli ja kaupungin rauniot. Histrian arkeologisessa puistossa voi oppia ja kokea Romanian rikkaan kulttuuriperinnön.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pyhän Andreaan ja Pyhän Teodorin katedraali

Katedraali sijaitsee Constanțan kaupungin keskustassa ja on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on rakennettu kreikkalaisen ortodoksisen kirkon arkkitehtuurin tyylillä ja kuvaa hyvin Romanian ortodoksisen kirkon vaikutusta alueella.

Arkeologinen museo

Constanțan arkeologinen museo on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen instituutio. Se sijaitsee Ovidiu-puiston vieressä ja esittelee antiikin Kreikan ja roomalaisen kauden löytöjä Mustanmeren alueella. Museosta löytyy muun muassa esineitä, kuten patsaita, keramiikkaa ja koruja.

Genovan linnoitus

Genovan linnoitus, joka tunnetaan myös nimellä Constanțan muuri, on keskiaikainen puolustuslinnoitus, joka rakennettiin 1200-luvulla. Se on yksi parhaiten säilyneistä genovalaisista linnoituksista Mustanmeren alueella. Linnoituksessa on useita tornitaloja, muureja ja portteja, jotka tarjoavat upean näkymän kaupungin yli.

Pyhän Panteleimonin ortodoksinen kirkko

Pyhän Panteleimonin kirkko on yksi vanhimmista kirkoista Constanțassa. Se rakennettiin 1800-luvun lopulla ja se edustaa bysanttilaista tyyliä. Kirkon sisällä on kaunis ikonostaasi ja freskoja, jotka kuvaavat uskonnollisia tarinoita.

Historiallinen ja arkeologinen kompleksi Tomis

Tomisin historiallinen ja arkeologinen kompleksi on alue, joka sisältää useita antiikin aikaisia rakennuksia ja raunioita. Täällä voi tutustua muun muassa Rooman forumiin, roomalaiseen kylpylään ja basiikaan. Tomis on myös paikka, jossa legendan mukaan roomalainen runoilija Ovidiu on haudattu.

Pyhän Mihaelin ja Gabrielin ortodoksinen kirkko

Pyhän Mihaelin ja Gabrielin kirkko on yksi Constanțan kauneimmista kirkoista. Se on rakennettu uusklassiseen tyyliin ja sen koristeelliset tornit erottuvat kaupungin horisontissa. Kirkon sisällä on kauniit freskot ja ikonostaasi.

Moskeijat

Constanțassa on useita moskeijoita, jotka edustavat kaupungin tärkeitä historiallisia ja uskonnollisia nähtävyyksiä. Näihin kuuluu muun muassa Mahmudia moskeija, joka on rakennettu 1800-luvun alussa ja on yksi tärkeimmistä islamilaisista rakennuksista alueella.

Tomis-satama

Tomis-satama on historiallinen satama Constanțassa, joka on ollut merkittävä Mustanmeren kaupan keskus jo vuosisatojen ajan. Satama-alueella on säilynyt osia alkuperäisestä roomalaisesta satamasta sekä merkittäviä monumentteja, kuten Theotokos Obretuksen torni.

Saint Anthonyin kirkko

Saint Anthonyin kirkko on ortodoksinen kirkko, joka sijaitsee Constanțan satamassa. Kirkko on rakennettu 1900-luvun alussa ja sen arkkitehtuuri edustaa romaanista tyyliä. Kirkossa on kauniita freskoja ja ikoneita.

Romanian kansallisen historian ja arkeologian museo

Romanian kansallinen historian ja arkeologian museo on keskeinen kulttuuriperintökohde, joka kuvaa Romanian historiaa ja arkeologiaa. Museo sijaitsee lähellä Constanțan keskustaa, ja siellä on kattava kokoelma esineitä ja artefakteja, joita on kerätty kaikkialta Romaniasta.

Miehitetty ranta

Miehitetty ranta, joka tunnetaan myös nimellä Modern-ranta, on yksi Constanțan suosituimmista historiallisista kohteista. Ranta sijaitsee Merenrannan puistossa ja siellä on useita monumentteja, jotka kertovat Romanian kommunistisen hallinnon aikaisesta miehityksestä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Tomis-niminen kukkula

Tomis-niminen kukkula tarjoaa upeat näkymät Constanțan kaupunkiin ja Mustallemerelle. Kukkulalla sijaitsee myös marmorinen monumentti Ovidiuksen patsaalle, joka on paikallisen kirjallisuuden merkittävä hahmo.

2. Carol I -puisto

Carol I -puisto on kaupungin vihreä keidas, josta avautuu kauniit näkymät satamaan ja merelle. Puistossa on myös Carol I:n patsas sekä viehättävä järviallas, jossa voi rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

3. Konstantinopoli-puisto

Konstantinopoli-puisto sijaitsee Kultainen hiekkaranta -nimisen rannan läheisyydessä. Puistosta avautuu upeat panoraamanäkymät sekä kaupungin keskustaan että Mustallemerelle.

4. Vuoristorata ”Cocor”

Vuoristorata ”Cocor” on huvipuisto Mamaia Resortin alueella. Sen korkeista vuorista avautuu henkeäsalpaavat näkymät Mamaian lahden yli ja merelle. Vuoristoratasta voi nauttia jännittävistä kyydeistä samalla ihaillen upeita maisemia.

5. Casino Constanta

Casino Constanta, entinen kasino- ja ravintolakompleksi, tarjoaa upeat näkymät Mustallemerelle. Tämä historiallinen rakennus on yksi Romaniaan tärkeimmistä arkkitehtonisista nähtävyyksistä ja sen parvekkeelta voi ihailla kaupunkia ja merta.Kohteen sijainti maa on Romania.

Jätä kommentti