Halvat lennot Daugavpils

Nähtävyydet ja kohteet

Daugavpilsin linnakkeen alue

Daugavpilsin linnakkeen alue on merkittävä historiallinen ja kulttuurinen nähtävyys, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua 1800-luvulla rakennettuun linnoituskompleksiin. Alueelta löytyy muun muassa linnoituksen muureja, bastioneja, vallihautoja sekä erilaisia museoita ja näyttelyitä.

Mark Rothkon taidemuseo

Mark Rothkon taidemuseo on ainutlaatuinen nähtävyys kaupungin keskustassa. Museo toimii daugavpilsiläisen synnyinkaupungin kunniaksi ja näyttää kuuluisan taiteilijan töitä. Museossa on laaja kokoelma Rothkon maalauksia, joista monet ovat hänen kuuluisimpia teoksiaan.

Daugavpilsin evankelisluterilainen katedraali

Daugavpilsin evankelisluterilainen katedraali on kaupungin suurin ja merkittävin kirkkorakennus. Katedraali on rakennettu 1800-luvulla ja siinä yhdistyvät romaaninen, goottilainen ja uusgotiikan tyylisuunnat. Katedraalissa on upea sisustus ja se toimii myös Daugavpilsin hiippakunnan pääkirkkona.

Daugavpilsin raitiovaunumuseo

Daugavpilsin raitiovaunumuseo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan raitiovaunujen kautta. Museossa on näytillä erilaisia historiallisia raitiovaunuja sekä esineistöä ja dokumentaatiota raitiovaunujen käytöstä. Vierailijat pääsevät myös kokeilemaan ajaa raitiovaunuilla simulointiohjelman kautta.

Sompilan talo

Sompilan talo on vanha puurakennus, joka sijaitsee Mihaila Saškauskasa iela -kadulla. Talo on rakennettu 1800-luvun lopulla ja edustaa tyypillistä puutalorakentamista tuohon aikaan. Sompilan talo on hyvin säilynyt ja toimii nykyään museona, jossa voi tutustua vanhaan aikaan ja talon historiaan.

Daugavpilsin Jaunbūvē kaupunginosan puisto

Daugavpilsin Jaunbūvē kaupunginosan puisto on kaunis ja vehreä puistoalue, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Puistossa on kävelyreittejä, kukkaistutuksia, leikkipaikkoja ja penkkejä istumista varten. Lisäksi puistosta löytyy suihkulähde ja pieni kesäteatteri, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Daugavpils on Latvian toiseksi suurin kaupunki, joka tarjoaa rikkaan kulttuuritarjonnan. Kaupungissa on useita merkittäviä taidemuseoita, kuten Daugavpilsin kulttuuri- ja taidemuseo, jonka kokoelmiin kuuluu latvialaista ja kansainvälistä taidetta eri aikakausilta. Lisäksi kaupungissa on myös Daugavpilsin novuss-museo, joka esittelee perinteistä latvialaista lautapeliä. Kulttuurin ystävät voivat nauttia myös erilaisista teatteri- ja musiikkiesityksistä, kuten Daugavpilsin teatterin näytöksistä ja Latgales filharmonian konserteista.

Historia

Daugavpilsilla on pitkä historia, ja se on yksi Latvian vanhimmista kaupungeista. Kaupunki perustettiin vuonna 1275, ja se oli osa Daugavpilsin linnaa, joka rakennettiin suojaksi linnavallien sisällä. Daugavpils oli strategisesti tärkeä paikka ja se oli osa monia sotia ja konflikteja eri aikakausina.

Kaupungin historiaan vaikuttivat myös erilaiset valtakunnat ja kulttuurit. Se kuului muun muassa Liivinmaan ritarikuntaan, Ruotsin valtakuntaan, Puolan-Liettuan unioniin ja Venäjän keisarikuntaan. Kaupunki on säilyttänyt monia historiallisia rakennuksia ja arkkitehtuuria eri aikakausilta, kuten Daugavpilsin linnan rauniot ja vaihtelevat kirkot.

Toisen maailmansodan aikana Daugavpils kärsi huomattavia vaurioita, kun se oli Neuvostoliiton miehittämä. Nykyään kaupunki on kuitenkin korjannut ja entisöinyt paljon historiallisia rakennuksiaan ja muistomerkkejään, jolloin kävijät voivat tutustua kaupungin rikkaaseen historiaan.

Daugavpils

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

– Daugavpilsin kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia.
– Monissa ravintoloissa on tarjolla perinteistä latvialaista ruokaa, kuten maistuvaa gulassikeittoa ja erilaisia paikallisia kalapatoja.
– Lisäksi löytyy kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia, japanilaisia tai intialaisia ruokia.
– Ravintoloissa on usein viihtyisä ilmapiiri ja laaja juomavalikoima.

Kahvilat

– Daugavpilsista löytyy myös monia viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia herkullisista leivonnaisista ja hyvästä kahvista.
– Kahviloista löytyy usein erilaisia makeita leivonnaisia, kuten pullia, kakkuja ja leivoksia.
– Lisäksi kahviloissa voi usein nauttia myös kevyitä lounaita, salaatteja ja pikkupurtavaa.
– Monissa kahviloissa on myös tarjolla erikoiskahveja ja erilaisia teelaatuja.

Pikaruokapaikat

– Daugavpilsista löytyy myös useita pikaruokapaikkoja, jotka tarjoavat nopeaa ja edullista ruokailua.
– Pikaruokapaikoissa on yleensä tarjolla erilaisia hampurilaisia, ranskalaisia perunoita, pizzapaloja ja muita suosittuja pikaruokavaihtoehtoja.
– Lisäksi pikaruokapaikoissa voi usein nauttia myös erilaisia virvoitusjuomia ja jäätelöä.

Aamiaispaikat

– Daugavpilsista löytyy useita paikkoja, joissa voi nauttia herkullisen aamiaisen.
– Aamiaispaikoissa on usein tarjolla esimerkiksi tuoreita leipiä, croissanteja, munia, jogurttia, juustoja, leikkeleitä ja erilaisia leikkeitä.
– Lisäksi aamiaispaikoista voi usein tilata myös erilaisia mehuja, kahvia ja teetä.

Pubit ja baarit

– Daugavpilsin kaupungissa on myös monia pubi- ja baarivaihtoehtoja, joissa voi viettää iltaa ystävien kanssa.
– Pubit ja baarit tarjoavat yleensä erilaisia alkoholijuomia, kuten olutta, viiniä ja drinkkejä.
– Lisäksi monet pubit ja baarit järjestävät erilaisia tapahtumia ja live-musiikkia viihdyttääkseen asiakkaita.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Museot ja galleriat

Daugavpilsissa on useita mielenkiintoisia museoita ja gallerioita, jotka tarjoavat kulttuurisia aktiviteetteja vierailijoille. Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Daugavpilsin henkilöhistoriallinen museo, Daugavpilsin taidemuseo ja Mark Rothkon taidekeskus.

Teatterit ja esitystaiteet

Kaupungissa on useita teattereita ja esitystaiteita, joissa voi nauttia erilaisista näytelmistä, musikaaleista ja tanssiesityksistä. Suosittuja kohteita ovat Daugavpilsin teatterihuone ja Daugavpilsin latvialainen tanssiteatteri.

Puistot ja viheralueet

Daugavpilsissa on kauniita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Suosittuja puistoja ovat esimerkiksi Dubrovinan puisto, Daugavpilsin kulttuuripuisto ja Nikolain ranta.

Urheilumahdollisuudet

Urheilun harrastajille Daugavpilsissa on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia. Kaupungissa on muun muassa urheiluhalleja, uimahalli, jalkapallokenttiä, tenniskenttiä, kuntokeskuksia ja skeittipuisto.

Ravintolat ja kahvilat

Daugavpilsissa on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailu- ja herkuttelumahdollisuuksia. Kaupungista löytyy vaihtoehtoja niin perinteiselle latvialaiselle ruoalle kuin kansainvälisille herkuillekin.

Shoppailu

Shoppailua harrastaville Daugavpilsissa on useita ostoskeskuksia ja kauppoja, joista voi löytää niin paikallisia tuotteita kuin kansainvälisiä brändejäkin. Suosittuja ostospaikkoja ovat esimerkiksi ”Daugavpilss” ostoskeskus ja ”Merkuri” kauppakeskus.

Elämykset ja seikkailut

Daugavpilsissa on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin elämyksiin ja seikkailuihin. Esimerkiksi paikallisessa seikkailupuistossa voi kokea jännitystä ja haasteita erilaisten köysiratojen ja kiipeilyseinien avulla.

Suositut hotellit Daugavpilsissa

Lux Hotel

Lux Hotel sijaitsee Daugavpilsin keskustassa ja se tarjoaa modernia majoitusta. Hotellissa on viihtyisät huoneet, ilmainen langaton internet-yhteys, kylpyhuone ja tallelokero. Lisäpalveluina hotellissa on käytettävissä ravintola, kuntosali ja pysäköintialue.

Good Stay Dinaburg Hotel

Good Stay Dinaburg Hotel on perheomisteinen hotelli lähellä Daugavpilsin linnaa. Hotellissa on monipuoliset huonevaihtoehdot, joista osa tarjoaa näköalan linnalle. Huoneissa on televisio, kylpyhuone ja ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellissa on myös ravintola, baari ja maksuton pysäköinti.

Hotel Park Latgola

Hotel Park Latgola sijaitsee lähellä Daugavpilsin kaupunginpuistoa ja linnan aluetta. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joista osasta avautuu kaupunkinäkymä. Huoneissa on ilmainen langaton internet-yhteys, kylpyhuone ja työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, baari, sauna ja ilmainen pysäköintialue.

ASTOR Hotel

ASTOR Hotel sijaitsee rauhallisella alueella Daugavpilsin keskustassa. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on taulu-tv, ilmainen langaton internet-yhteys ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös sauna, rentoutumisalue ja pysäköintimahdollisuus.

Hotel Daugavpils

Hotel Daugavpils sijaitsee Daugavpilsin keskustassa lähellä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Hotellissa on tilavat ja valoisat huoneet, joissa on televisio, kylpyhuone ja ilmainen langaton internet-yhteys. Hotellissa on myös ravintola ja maksuton pysäköintialue.

Turvallisuus ja terveys

Rikollisuus

Daugavpilsin rikollisuustaso on keskimääräistä korkeampi verrattuna muihin Latvian kaupunkeihin. Erityisesti yöaikaan ja tiettyinä alueina on syytä olla varovainen taskuvarkaiden, ryöstöjen ja omaisuusrikosten varalta. On suositeltavaa pitää arvotavarat piilossa ja välttää yksin liikkumista pimeillä tai autioilla kaduilla.

Liikenne

Daugavpilsin liikenne on yleisesti ottaen turvallista ja hyvin järjestettyä. Kaupungissa on hyvä julkinen liikenneverkosto, johon kuuluu bussit ja raitiovaunut. Liikennesääntöjen noudattaminen on tärkeää, sillä nopeusrajoituksia valvotaan aktiivisesti ja liikennerikkomuksista voi seurata sakkoja.

Tulipalot

Daugavpilsissa on useita paloasemia, jotka huolehtivat kaupungin paloturvallisuudesta. Kaikissa asunnoissa ja muissa rakennuksissa tulisi olla toimivat palovaroittimet. Tulipalon sattuessa on tärkeää soittaa hätänumeroon (112) ja poistua rakennuksesta turvalliseen paikkaan.

Terveyspalvelut

Daugavpilsissa on useita terveyskeskuksia, jossa asukkaat voivat saada perusterveydenhuoltoa. Lisäksi kaupungissa on erikoissairaanhoidon palveluita, kuten sairaaloita ja klinikoita. Vakavammissa tapauksissa on mahdollista käyttää myös Latvian valtion sairaalan palveluita.

Ravintoloiden ja ruokakauppojen hygieniataso

Daugavpilsissa ravintolat ja ruokakaupat noudattavat yleisesti ottaen korkeaa hygieniatasoa. Elintarvikevalvontaviranomaiset tarkastavat säännöllisesti ruokapaikkoja varmistaakseen niiden puhtauden ja turvallisuuden. On kuitenkin tärkeää kiinnittää henkilökohtaista huomiota hygieniasääntöjen noudattamiseen ja välttää ruokamyrkytyksiä aiheuttavia riskejä.

Mielenterveyspalvelut

Daugavpilsissa on tarjolla mielenterveyspalveluita asukkaille, jotka tarvitsevat apua henkisen hyvinvointinsa kanssa. Kaupungissa on useita mielenterveysklinikoita, joissa tarjotaan hoitoa erilaisiin mielenterveyden häiriöihin, kuten masennukseen, ahdistukseen ja riippuvuuksiin.

Rannat ja Vesistöt

1. Daugava-joki

Daugavpils sijaitsee Daugava-joen varrella, joka on suurin joki Latviassa. Joki tarjoaa mahdollisuuksia veneilyyn, kalastukseen ja virkistykseen sen rannoilla.

2. Svente-järvi

Svente-järvi sijaitsee lähellä Daugavpilsia. Järvi on suosittu paikka retkeillä ja nauttia kauniista luonnosta sekä kalastaa.

3. Lukna-järvi

Lukna-järvi on toinen suosittu järvi Daugavpilsin alueella. Järvi tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja veneilyyn sekä sen ympäristössä on kauniita maisemia.

4. Leiputrija-järvi

Leiputrija-järvi on pienempi järvi, mutta se tarjoaa silti mahdollisuuksia kalastukseen ja luonnosta nauttimiseen.

5. Jaunbūve-järvi

Jaunbūve-järvi sijaitsee lähellä Daugavpilsin keskustaa. Se on suosittu paikka rentoutua ja nauttia luonnosta kaupungin läheisyydessä.

6. Rannat

Daugavpilsilla on useita rantapaikkoja, joihin voi mennä virkistäytymään ja rentoutumaan. Rannoilla on mahdollista uida ja nauttia aurinkoisista päivistä kesäkuukausina.

7. Rantapuistot

Daugavpilsilla on myös rantapuistoja, joissa voi viettää aikaa rannan läheisyydessä. Rantapuistot tarjoavat vihreitä alueita piknikille, lenkkeilylle ja leikkipaikkoja lapsille.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja yökerhot

Daugavpilsissa on useita baareja ja yökerhoja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia erilaisista juomista ja musiikista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Dubliner Irish Pub, Central Park, Club Smaidi, ja Labā Puse. Baarit ja yökerhot ovat yleensä avoinna myöhään, ja monet tarjoavat myös teemailtoja ja live-esiintyjiä.

Ravintolat ja kahvilat

Daugavpilsissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia erilaisista ruokalajeista ja juomista. Tarjolla on niin perinteistä latvialaista ruokaa kuin kansainvälisiäkin makuelämyksiä. Suosituimpia ravintoloita ovat esimerkiksi Etàge, Traktieris Krodziņs, Čarlstons, ja Café Mārtas.

Elokuvateatterit

Daugavpilsissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia tuoreimmista elokuvista. Suosituimpia ovat Forum Cinemas Apollo, jossa on useita elokuvasaleja ja tarjolla myös 3D-näytöksiä, sekä Multikino, joka tarjoaa elokuvien lisäksi myös muita viihdeaktiviteetteja, kuten keilaradan.

Teatterit ja konserttisalit

Daugavpilsissa on useita teattereita ja konserttisaleja, joissa voi nauttia teatteri- ja musiikkielämyksistä. Suosituimpia ovat Daugavpils teatteri, jossa esitetään niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin näytelmiä, Daugavpils kulttuurikeskus, jossa järjestetään erilaisia konsertteja ja tapahtumia, sekä Mark Rothkon keskus, jossa on näyttelyitä ja erilaisia taide-esityksiä.

Klubit ja live-musiikki

Daugavpilsissa on myös muutamia klubeja ja paikkoja, joissa voi viettää iltaa kuunnellen livemusiikkia. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi H. – Dr. Naumanis jazzklubi, jossa voi nauttia jazz-musiikista, ja Kaļķu vārti, joka tarjoaa vaihtelevaa live-musiikki-ohjelmaa erilaisista genreistä kiinnostuneille.

Kulttuuritapahtumat

Daugavpilsissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, taidenäyttelyitä ja teatteriesityksiä. Suuri merkittävä tapahtuma on Daugavpils Latgales priekšpilsētas festivāls, joka juhlistaa Latgalen kulttuuria monipuolisen ohjelman ja esiintyjien avulla. Lisäksi kaupungin museoissa ja gallerioissa järjestetään erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden.

Luontokohteet ja retkeily

Daugavpilsin kaupunginpuisto

Daugavpilsin kaupunginpuisto on kaupungin keskustassa sijaitseva puisto, jossa voi nauttia luonnonkauniista ympäristöstä. Puistossa on viheralueita, kävelyreittejä, istutuksia ja penkkejä lepäämiseen. Lisäksi siellä on lasten leikkipuisto ja kesäisin järjestetään erilaisia tapahtumia.

Daugavpilsin eläintarha

Daugavpilsin eläintarha on suosittu retkikohde, jossa voi tutustua erilaisiin eläinlajeihin. Eläintarhassa asuu yli 200 eläintä noin 70 eri lajista. Alueella on kävelyreittejä, joita pitkin voi kulkea ja ihailla eläimiä. Eläintarha tarjoaa myös mahdollisuuden opastettuihin kierroksiin.

Lovski luonto- ja kulttuuripuisto

Lovski luonto- ja kulttuuripuisto sijaitsee Daugavpilsin lähistöllä ja tarjoaa upeita luontoelämyksiä. Puisto on suuri laaja-alueinen metsäalue, jossa on hyvin hoidetut vaellusreitit. Alueen metsissä elää runsaasti erilaisia eläimiä ja lintulajeja. Puistossa voi myös vierailla historiallisilla paikoilla ja tutustua paikalliseen perinteeseen.

Šķirotava-järvi

Šķirotava-järvi on suosittu retkeilykohde Daugavpilsin lähellä. Järvi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja veneilyyn. Sen ympäristössä on kauniita metsäalueita, joissa voi patikoida tai nauttia piknikistä. Järvi on myös suosittu uintikohde lämpiminä kesäpäivinä.

Daugavpilsin matkailukeskus Silene

Daugavpilsin matkailukeskus Silene on luontokeskus, joka tarjoaa monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Alueella on useita vaellusreittejä, joista voi valita sopivan vaikeustason mukaan. Lisäksi matkailukeskuksessa on mahdollisuus majoittua, syödä ruokaa ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten pyöräilyyn, melontaan ja hiihtoon.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Daugavpilsissa

Daugavpilsin luterilainen katedraali

Daugavpilsin luterilainen katedraali sijaitsee Daugavpilsin vanhassa kaupungissa. Se on rakennettu vuonna 1905 ja on yksi suurimmista puurakenteisista kirkoista Euroopassa. Katedraali on arkkitehtoninen helmi, joka tarjoaa näköalapaikan kaupungin ylle. Katedraalin sisällä voi ihailla kattomaalauksia ja -holvia sekä erilaisia veistoksia ja alttaritauluja.

Pavilostan linnake

Pavilostan linnake on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Pavilostan kaupungissa Daugavpilsin alueella. Se rakennettiin 1800-luvun lopulla Venäjän keisarikunnan toimesta. Linnake oli tärkeä osa Puolan ja Liettuan suuriruhtinaskuntaa. Nykyään pavilostan linnake on suosittu matkailukohde, jossa voi tutustua linnoituksen historiaan ja vierailla erilaisissa museoissa ja näyttelyissä.

Daugavpilsin raatihuone

Daugavpilsin raatihuone on historiallinen rakennus, joka sijaitsee Daugavpilsin ydinkeskustassa. Se on rakennettu 1800-luvulla ja edustaa uusklassistista arkkitehtuuria. Raatihuone on toiminut kaupungin hallinnollisena keskuksena sekä toiminut eri tarkoituksiin, kuten kauppahallina ja kahvilana. Tänään raatihuone toimii kulttuuritapahtumien ja näyttelyiden järjestyspaikkana.

Daugavpilsin ortodoksinen kirkko

Daugavpilsin ortodoksinen kirkko, virallisesti nimeltään Pyhän Nikolauksen katedraali, on Daugavpilsin kaupungin symboli. Se on rakennettu 1800-luvun lopulla ja edustaa bysanttilaista tyyliä. Kirkon upea kupoli ja kellotorni hallitsevat kaupungin maisemaa. Kirkossa on useita upeita ikoneita, freskoja ja mosaiikkeja, jotka kertovat ortodoksisesta uskosta ja kirkon historiasta. Kirkossa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia, ja se on avoinna myös turisteille.

Aleksandran mäki

Aleksandran mäki on historiallinen alue Daugavpilsin keskustassa. Se on nimetty Venäjän keisarinna Aleksandra Fjodorovna Romanovan (Nikolai II:n puoliso) mukaan. Alueelta löytyy useita historiallisia rakennuksia, kuten Aleksandran kirkko ja Aleksandran puisto. Aleksandran mäellä voi tutustua Daugavpilsin historialliseen arkkitehtuuriin ja nauttia kauniista puistosta ja näkymistä kaupungin ylle.

Daugavpilsin linna

Daugavpilsin linna on historiallinen linnoitus, jonka rakentaminen alkoi 1400-luvulla. Se sijaitsee Daugavpilsin vanhassa kaupungissa. Linna on ollut tärkeä paikka läpi historian, toimien sotilastukikohtana, vankilana, ja nykyään museona ja taidekeskuksena. Linnasta löytyy erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia, ja kävijät voivat tutustua linnoituksen historiaan ja ihailla sen muureja ja arkkitehtuuria.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Daugavpilsin linna

Daugavpilsin linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Daugava-joen varrella. Linna tarjoaa upean panoraamanäkymän ympäröivälle maisemalle ja kaupungille. Linnassa on myös nähtävillä monia museoita ja näyttelyitä.

2. Väinänmäen mäki

Väinänmäen mäki on suosittu näköalapaikka, josta avautuu kaunis näkymä Daugavpilsin kaupunkiin. Mäellä sijaitsee myös suuri risti, joka on suosittu paikka valokuvausharrastajien keskuudessa.

3. TGu skaiste (Eleganssin kukkula)

TGusk skaiste eli Eleganssin kukkula on mäki, josta voi ihailla upeita maisemia Daugavpilsin ympäristöön. Kukkulalle on rakennettu näköalatorni, josta avautuu upea panoraama ympäröivälle luonnolle.

4. Krišjāņa Barona iela

Krišjāņa Barona iela on kuuluisa katu Daugavpilsin keskustassa. Kadulla kävelemällä voi ihailla kaupungin arkkitehtuuria ja tunnelmaa. Kadun varrella sijaitsee myös useita ravintoloita ja kahviloita.

5. Daugavpilsin kirkko

Daugavpilsin kirkko on vaikuttava nähtävyys, joka tarjoaa upeat panoraamanäkymät ympäröivälle alueelle. Kirkon tornista avautuu kaunis maisema Daugavpilsin kaupungin yli, ja sisällä kirkossa on mahdollisuus tutustua sen kauniiseen arkkitehtuuriin ja sisätiloihin.

6. Naujenes pansionaatin piha-alue

Naujenes pansionaatin pihalta voi ihailla kaunista järvinäkymää ja ympäröivää luontoa. Pihalla on myös useita penkkejä ja istutuksia, joten se on suosittu paikka rentoutumiseen ja maisemien ihailuun.

7. Jaunbūve – piensaari

Jaunbūve on pieni saari Daugava-joella, jossa voi nauttia kauniista panoraamanäkymistä. Saarella on myös mahdollisuus kävelyyn ja piknikin viettämiseen sen vehreässä ympäristössä.Kohteen sijainti maa on Latvia.

Jätä kommentti