Halvat lennot Dnipro

Nähtävyydet ja kohteet

Dnepropetrovskin ranta

Dnepropetrovskin ranta on kaupungin suosituin virkistysalue, joka sijaitsee Dnepr-joen varrella. Rannalla voi nauttia kauniista maisemista ja harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten uimista ja veneilyä. Alueella on myös monia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia ruoasta ja juomasta rannan läheisyydessä.

Monaakkojen saari

Monaakkojen saari on kulttuurihistoriallinen kohde, joka sijaitsee Dnepr-joen keskellä. Saarella sijaitsee useita luostareita ja kirkkoja, jotka tarjoavat kävijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ortodoksisesta uskonnosta ja tutustua upeaan arkkitehtuuriin. Saarella on myös kaunis puutarha, jossa voi kävellä ja rentoutua.

Dnepropetrovskin kartanomuseo

Dnepropetrovskin kartanomuseo on historiallinen museo, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Dnepropetrovskin kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Museossa on näyttelyitä, jotka kertovat alueen menneisyydestä sekä esittelevät paikallisia taiteilijoita ja käsityöläisiä.

Shevchenkon puisto

Shevchenkon puisto on suuri puisto, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Puisto tarjoaa kävijöilleen vihreää tilaa rentoutumiseen ja ulkoiluun. Puistossa on kävelyreittejä, istutuksia ja penkkejä, joissa voi istua ja nauttia kauniista maisemista. Puistossa on myös leikkipaikkoja ja ulkouimala, jotka tarjoavat aktiviteetteja erityisesti lapsille.

Museo Rakennettu Länsi Ukrainaan

Museo Rakennettu Länsi Ukraina sijaitsee kaupungin keskustassa ja on omistettu Ukrainan kansalliselle arkkitehtuurille ja perinteille. Museossa on laaja kokoelma perinteisiä taloja, kirkkoja ja muita rakennuksia, jotka esittelevät ukrainalaista arkkitehtuuria eri aikakausilta. Museossa näytetään myös perinteistä käsityötä ja esitellään perinteisiä ukrainalaisia tapoja ja kulttuuria.

Kulttuuri ja Historia

Dnipro

Dnipro on Ukrainan neljänneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Dnepr-joen varrella. Kaupungin kulttuuri ja historia ovat rikkaita ja monipuolisia.

Dneprin taistelut

Dnipro on historiallisesti merkittävä paikka, jossa käytiin useita taisteluita. Toisen maailmansodan aikana kaupungissa käytiin Dneprin taistelu, joka oli yksi sotatoimista Neuvostoliiton ja Saksan välillä.

Historialliset nähtävyydet

Kaupungissa on useita historiallisia nähtävyyksiä, jotka heijastavat sen pitkää historiaa. Näitä ovat muun muassa Dnipron metrojuna, Taras Shevchenko -aukio ja Dnepr Dam.

Museot

Dniprossa on useita museoita, jotka tarjoavat kiehtovia näyttelyitä kaupungin historiasta ja kulttuurista. Tunnettuja museoita ovat Dnipron aluehistoriallinen museo ja Shevchenkon museo.

Kulttuuritapahtumat

Dnipro tarjoaa runsaasti kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että matkailijoita. Kaupungissa järjestetään vuosittain muun muassa teatteri- ja musiikkitapahtumia.

Taide

Dnipro tunnetaan myös taiteen keskuksena, ja kaupungissa on useita taidemuseoita ja gallerioita. Näissä voi tutustua sekä paikallisten että kansainvälisten taiteilijoiden töihin.

Kirjallisuus

Kaupungissa on vahva kirjallisuuden perinne, ja se on myös joitain Ukrainan merkittävimmistä kirjailijoista, kuten Maksim Rylsky ja Vasyl Stus, synnyinpaikka. Kirjallisuudesta kiinnostuneille on tarjolla kirjakauppoja ja kirjailijatapahtumia.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Dnipro on monipuolisen ruokakulttuurin kaupunki, jossa voi nauttia erilaisista kansainvälisistä ja paikallisista ruokalajeista. Kaupunki tarjoaa runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi kokeilla uusia makuja ja nauttia hyvästä ruoasta.

Paikalliset herkut

Dnipro tunnetaan erityisesti ukrainalaisista perinneruoista, kuten borschtista, varenikiista ja holubtsista. Borscht on punajuuresta valmistettu keitto, jossa voi olla myös lihaa ja muita vihanneksia. Varenikit ovat taikinakuoria, jotka on täytetty esimerkiksi perunalla, sienillä tai lihalla. Holubtsit taas ovat kaalikääryleitä, jotka on täytetty riisillä ja jauhelihalla.

Ruokapaikat ja ravintolat

Dniprossa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita eri hintaluokissa ja eri keittiöistä. Kaupungin keskustasta löytyy useita kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia ja georgialaisia ravintoloita. Myös paikallisia ukrainalaisia ravintoloita on tarjolla. Lisäksi kaupungista löytyy monia pikaruokaketjuja ja kahviloita, joista voi ostaa esimerkiksi kahvia, leivonnaisia tai pieniä aterioita.

Hintataso

Dnipron hintataso ravintoloissa ja ruokakaupoissa on yleisesti ottaen edullinen verrattuna esimerkiksi länsimaihin. Pienellä budjetilla matkustavan kannattaa suunnata paikallisiin pikaruokaketjuihin tai ostaa ruokaa kaupasta ja valmistaa itse. Hienommissa ravintoloissa hintataso voi olla hieman korkeampi.

Ruoan turvallisuus

Dniprossa noudatetaan tiukkoja elintarvikehygienian standardeja, ja ruoan turvallisuudesta pidetään huolta. Viranomaiset valvovat säännöllisesti ravintoloita ja ruokakauppoja varmistaakseen, että ne noudattavat hygieniasääntöjä. Matkailijoiden kannattaa kuitenkin aina valita paikkoja, joissa ruokaa on valmistettu ja säilytetty asianmukaisesti.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuri ja taiteet

– Dnipro tarjoaa useita kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja taidenäyttelyitä.
– Kaupungissa sijaitsee myös useita museoita, kuten Dnipron aluehistoriallinen museo ja Dnipron taidegalleria.

Ulkoilma-aktiviteetit

– Dnipron kaupungilla on kauniita puistoja, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Esimerkiksi Shevchenkon puisto tarjoaa mahdollisuuden kävelyyn ja piknikille.
– Dnipron joen läheisyys tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesitoimintoihin, kuten veneilyyn ja kalastukseen.

Ostokset

– Kaupungissa on useita ostoskeskuksia, kuten Europa, MOST-City ja SunCity, joista löytyy erilaisia vaate- ja elektroniikkaliikkeitä.
– Dnipron keskustassa on myös useita pieniä putiikkeja, joissa voi tehdä ainutlaatuisia ostoksia.

Ravintolat ja kahvilat

– Dnipro tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita ja kahviloita eri makumieltymyksiin. Kaupungissa on tarjolla paikallista, kansainvälistä ja erikoisruokaa.
– Lisäksi Dnipron yöelämä tarjoaa erilaisia baareja ja klubeja, joissa voi nauttia musiikista ja tanssista.

Viihde ja huvipuistot

– Dnipron keskustassa sijaitsee Dnipropetrovskin tivoli, joka tarjoaa erilaisia huvipuistolaitteita ja viihdettä.
– Kaupungissa on myös elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista.

Urheilu

– Dnipro on tunnettu urheilukaupunki, ja sieltä löytyy useita urheilutiloja ja -stadioneita. Kaupungissa on erityisen suosittu jalkapallo, ja kaupungin joukkue FC Dnipro on menestynyt kansallisella tasolla.
– Lisäksi Dniprossa voi harrastaa esimerkiksi tennistä, uimista, jääkiekkoa ja uintia.

Suositut hotellit Dniprossa

1. Grand Hotel Ukraine

Grand Hotel Ukraine on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Dnipro-joen rannalla. Hotellissa on tyylikkäitä ja tilavia huoneita, jotka tarjoavat upeat näkymät kaupunkiin ja joelle. Hotellin keskeinen sijainti tekee siitä ihanteellisen matkailijoille, ja sen palveluihin kuuluvat ravintola, kuntosali ja konferenssitilat.

2. European Hotel

European Hotel on moderneja ja tyylikkäitä huoneita tarjoava hotelli Dniprossa. Hotellin sijainti on erinomainen, lähellä paikallisia nähtävyyksiä ja kauppoja. Huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi, televisio ja ilmainen Wi-Fi. Hotellilla on myös ravintola ja baari.

3. Astoria Hotel

Astoria Hotel on kodikas ja viihtyisä hotelli, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle Dniprossa. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa mukavia huoneita ja palveluita, kuten ilmaisen aamiaisen ja Wi-Fi-yhteyden. Hotellin ympäristössä on monia ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä.

4. Bartolomeo Best River Resort

Bartolomeo Best River Resort on suosittu lomakeskus, joka sijaitsee Dnipro-joen rannalla. Lomakeskus tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, kuten huviloita, huoneistoja ja telttapaikkoja. Siellä on myös uima-allas, spa-tilat, ravintoloita ja monia muita vapaa-ajan aktiviteetteja.

5. Hotel Academy

Hotel Academy on moderni ja tyylikäs hotelli Dniprossa. Hotellin huoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja, ja niissä on taulu-tv, ilmainen Wi-Fi ja työpöytä. Hotellissa on myös ravintola, baari, kuntosali ja kokoustilat. Sijaintinsa ansiosta hotelli tarjoaa helpon pääsyn kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja ostosalueille.

Turvallisuus

Kaduilta löytyy yleensä paljon valvontakameroita

Dniprossa kaduilla on runsaasti valvontakameroita, jotka tallentavat ympäristön tapahtumia ja auttavat valvontaviranomaisia ​​turvallisuuden ylläpitämisessä.

Keskustan alueella on paljon poliisiasemia

Keskustan alueella Dniprossa on useita poliisiasemia, mikä lisää turvallisuutta ja tehostaa poliisin läsnäoloa.

Matkailijat saavat yleensä opastusta turvallisista alueista

Dniprossa matkailijoille tarjotaan yleensä tietoa turvallisista alueista ja annetaan suosituksia siitä, miten he voivat pysyä turvassa kaupungissa.

Terveys

Dniprossa on useita julkisia ja yksityisiä sairaaloita ja klinikoita

Dniprosta löytyy useita julkisia ja yksityisiä sairaaloita ja klinikoita, jotka tarjoavat terveydenhuoltopalveluita asukkaille.

Korkealaatuisia terveyspalveluita on saatavilla

Kaupungissa on tarjolla korkealaatuisia terveyspalveluita, mukaan lukien erikoistuneita lääkäreitä ja moderneja lääketieteellisiä laitteita.

Yleisimmin tarvittavia terveyspalveluja on saatavilla

Dniprosta löytyy yleisimmin tarvittavia terveyspalveluita, kuten yleislääkäreitä, hammaslääkäreitä ja apteekkeja, jotka tarjoavat lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.

Rannat ja Vesistöt

Dnepr-joki

Dnepr-joki on Dnipro-kaupungin tärkein vesistö. Se on yksi suurimmista joista Euroopassa ja tarjoaa lukuisia rantoja ja vesistöön liittyviä aktiviteetteja, kuten veneretkiä ja kalastusta.

Leningradin saari

Leningradin saari sijaitsee Dnepr-joen keskellä, ja se tarjoaa kauniit hiekkarannat, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Saarella on myös ravintoloita, piknik-alueita ja urheilumahdollisuuksia.

Monastyrsky-saari

Monastyrsky-saari sijaitsee Dnepr-joen ja sen sivujoen Samaran välissä. Saarella on hiekkarantoja sekä viehättäviä metsäalueita, joissa voi kävellä tai pyöräillä. Saarella on myös luostari, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriperintöön.

Rannat ja virkistysalueet

Dniprossa on useita muita rantoja ja virkistysalueita, kuten Djneprin rantapuisto ja särkkäalueet Aleksandria ja River Park. Nämä alueet tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa ulkona, uida ja rentoutua luonnonläheisessä ympäristössä.

Järvet

Dniprossa on myös useita järviä, kuten Lazurenko-järvi, joka tarjoaa kauniin ympäristön kalastukseen ja veneilyyn. Järvien läheisyydessä on usein myös rantoja ja virkistysalueita, joilla voi nauttia aurinkoisista päivistä ja ulkoilusta.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Dniprossa on useita baareja ja klubeja tarjoten monipuolisia vaihtoehtoja illanviettoon. Suositeltavia paikkoja ovat esimerkiksi Mistral, joka on suosittu yökerho, jossa voi nauttia hyvästä musiikista ja tanssia aamun pikkutunneille asti. Lisäksi Papashon, Shevchenko PUBin ja Buldogin kaltaiset baarit tarjoavat rennompaa tunnelmaa ja kylmää juotavaa.

Teatterit ja esitystaiteen paikat

Kulttuurinnälkään Dniprosta löytyy useita teattereita ja esitystaiteen paikkoja. Dnipron draamateatteri tarjoaa monipuolista ohjelmistoa, mukaan lukien klassisia näytelmiä ja moderneja teatteriesityksiä. Lisäksi T. Shevchenko -niminen akateeminen teatteri esittää paikallista ja kansainvälistä teatteria. Voit myös nauttia oopperasta Dnipron oopperan ja baletin talossa.

Elokuvateatterit

Elokuvafaneille Dniprossa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia viimeisimmistä elokuvista. Suositeltavia paikkoja ovat esimerkiksi Multiplex Olympia -elokuvateatteri ja Star Cinema -elokuvateatteri, jotka tarjoavat korkeatasoista elokuvakokemusta modernilla tekniikalla varustetuissa saleissa.

Live-musiikki ja konsertit

Dniprosta löytyy myös paikkoja, joissa voi nauttia live-musiikista ja konserteista. Dnipro-isänmaan talossa järjestetään usein erilaisia konsertteja, joissa esiintyy paikallisia ja kansainvälisiä muusikoita. Lisäksi Klub Rebeka on suosittu paikka, jossa voi kokea energisen keikkatunnelman eri genrejen artistien esiintyessä.

Urheilutapahtumat

Urheilufaneille Dniprossa on myös tarjolla erilaisia urheilutapahtumia. Metallurg-stadionilla voi seurata jalkapallo-otteluita paikallisen joukkueen Dnipro Dnipropetrovskin peleissä. Lisäksi Dnipron liikuntakeskuksessa voi harrastaa erilaisia urheilulajeja, kuten tennistä, uintia, koripalloa ja kuntosaliharjoittelua.

Kasinot

Uhkapelien ystäville Dniprosta löytyy myös kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan. Admiral Casino tarjoaa laajan valikoiman peliautomaatteja ja pöytäpelejä. Lisäksi Casino Dnipro on suosittu pelipaikka, jossa voi viettää aikaa pelien parissa ja nauttia viihdyttävästä ilmapiiristä.

Luontokohteet ja retkeily

1. Monastery Island

Monastery Island on Dnipro-joessa sijaitseva kaunis luontoalue, joka tarjoaa paikan rauhoittumiselle ja retkeilylle. Saarella sijaitsee 1900-luvun alussa perustettu Pyhän Nikolauksen luostari, joka houkuttelee vierailijoita kauniin arkkitehtuurinsa ja historiallisen merkityksensä takia. Luontopolkuja pitkin voi tutustua saareen ja sen ympäristöön.

2. Kodakskiy Island

Kodakskiy Island on toinen suosittu retkeilykohde Dnipro-joessa. Se on suuri saari, jolla on monipuolista ja vehreää luontoa. Saarella voi nauttia ulkoilmasta ja tehdä kävelyretkiä luontopoluilla. Talvisin saari muuttuu suosituksi paikaksi hiihtäjille ja luistelijoille.

3. Dnipro-joen rantapromenadi

Dnipro-joen rantapromenadi tarjoaa upeat näkymät joelle ja mahdollisuuden rentoutumiseen luonnon keskellä. Kävely- ja pyöräilyreitit kulkevat pitkin joen rantaa ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista. Rannalla on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi pysähtyä virkistäytymään.

4. Monastyrskyi Island

Monastyrskyi Island on kaunis luontokohde Dnipro-joessa, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja tehdä retkiä luontopoluilla. Saarella sijaitsee myös vanha linnoitus, joka on suosittu nähtävyys. Linnoituksessa voi tutustua historiaan ja ihailla upeita näkymiä ympäröivään luontoon.

5. Pyhän Yrjön luostari

Pyhän Yrjön luostari on kaunis luontokohde, joka sijaitsee Dnipro-joen rannalla. Luostarissa voi tutustua ortodoksiseen uskontoon ja sen historiaan. Luostarin ympäristössä on myös kauniita maisemia ja mahdollisuus retkeilyyn luontopoluilla.

6. Taraskul Bay

Taraskul Bay on suosittu luontokohde Dnipro-joen varrella. Alueella on kauniita rantoja ja vehreää luontoa, joka houkuttelee kävijöitä virkistäytymään ja nauttimaan ulkoilmasta. Rantoja pitkin kulkee myös kävelyreittejä, joilla voi tehdä retkiä ja ihailla maisemia.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pyhän Nikolaoksen Katedraali

Pyhän Nikolaoksen Katedraali on yksi Dnipron tunnetuimmista maamerkeistä. Se on rakennettu vuonna 1898 ja se on yksi Ukrainan suurimmista kirkoista. Katedraali edustaa uusklassista arkkitehtuuria ja sen koristeellinen ulkoasu on vaikuttava. Sisätiloissa on upeita ikoneita ja freskoja. Katedraali toimii tänä päivänä aktiivisena uskonnollisena paikkana ja se vetää puoleensa sekä uskovaisia että turisteja.

Dnipron Rautatiesilta

Dnipron Rautatiesilta on yksi Dnipron keskeisimmistä historiallisista maamerkeistä. Se rakennettiin vuonna 1905 ja se oli tuolloin yksi maailman suurimmista terässilloista. Sillalla on merkittävä arkkitehtoninen ja historiallinen arvo, ja se tarjoaa upeat näkymät joelle ja ympäröivään kaupunkiin. Sillan yli kulkee nykyään junarata, ja se on tärkeä osa Dnipron liikenneinfrastruktuuria.

Dnipron Historiallinen Keskusta

Dnipron Historiallinen Keskusta kätkee sisäänsä monia arkkitehtonisia aarteita ja historiallisia nähtävyyksiä. Siellä on paljon kauniita 1800-luvun ja 1900-luvun alun rakennuksia, jotka heijastavat kaupungin menneisyyttä. Alueella on myös useita puistoja, kahviloita ja kauppoja, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja turisteja. Historiallinen Keskusta on suosittu kävelyalue, jossa voi nauttia kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Kirow-puisto

Kirow-puisto on yksi Dnipron suurimmista ja suosituimmista puistoista. Se sijaitsee kauniin Dnipron joen varrella ja se kattaa laajan alueen. Puistossa on vehreitä nurmikkokenttiä, kävelyreittejä ja istutuksia. Siellä on myös suihkulähde, joka on suosittu nähtävyys erityisesti kesäaikaan. Kirow-puisto on ihanteellinen paikka rentoutumiseen, ulkoiluun ja piknikille perheen ja ystävien kanssa.

Dnipron Toinen Valtakunnansilta

Dnipron Toinen Valtakunnansilta on yksi Ukrainan suurimmista riippuvaisista silloista. Se rakennettiin vuonna 1999 ja se yhdistää Dnipron keskustan vasemmalle ja oikealle rannalle. Silta on merkittävä maamerkki ja se tarjoaa upeat näkymät joelle ja ympäröivään kaupunkiin. Silta on myös tärkeä osa Dnipron liikenneinfrastruktuuria ja se helpottaa liikennettä kaupungin eri osien välillä.

Pääotsikko: Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Dnipro-joen Panoraamanäkymä

Dnipro-joen Panoraamanäkymä on yksi kaupungin suosituimmista näköalapaikoista. Sieltä avautuu upea maisema Dnipro-joelle, joka halkoo kaupunkia. Panoraamanäkymästä voi ihailla joen kaunista maisemaa ja samalla saada hyvän yleiskuvan kaupungista.

2. Monastyrskyi-saari

Monastyrskyi-saari on toinen suosittu paikka ihailla Dnipro-jokea ja kaupungin panoraamaa. Saaren korkeammilta alueilta voi ihailla kaunista näkymää niin joelle kuin ympäröiville alueillekin. Lisäksi saarella sijaitsee historiallinen Pyhän Nikolauksen luostari, joka tekee paikasta entistäkin kiinnostavamman.

3. Dnipro-joen Tšerkasy-luodon Panoraama- ja Näköalapaikat

Tšerkasy-luoto on toinen Dnipro-joen varrella sijaitseva alue, josta avautuvat upeat panoraama- ja näköalat kaupungin yli. Luodolla on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla joenvartta ja ympäröivää kauniin vihreää luontoa.

4. Dnipro-joen Embankment

Dnipro-joen Embankment on suosittu kävelyreitti, josta voi nauttia kaupungin panoraamanäkymistä samalla kun kulkee pitkin joenrantaa. Embankmentilta voi ihailla joenvartta, sillä sitä reunustavat kauniit puistot ja viheralueet. Lisäksi matkan varrella sijaitsee useita näköalapaikkoja ja nähtävyyksiä.

5. Vorontsovskyan kukkula

Vorontsovskyan kukkula on korkea mäki kaupungin keskustan lähellä, jolta avautuvat upeat näköalat yli kaupungin. Kukkulalla sijaitsee myös historiallinen Vorontsovskyan linnoitus, joka tekee paikasta entistäkin mielenkiintoisemman. Kukkula on suosittu paikka niin kaupunkilaisten kuin turistienkin keskuudessa.

6. Matrosova-kulkusilta

Matrosova-kulkusilta on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, ja sen yli kävellessä voi nauttia upeista panoraamanäkymistä Dnipro-joelle ja kaupungin yli. Sillalta voi ihailla myös kaupungin moderneja rakennuksia ja siltoja. Silta itsessään on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja suosittu kuvauspaikka.

7. Globy-puisto

Globy-puisto sijaitsee lähellä Dnipro-joen rannalla ja tarjoaa kauniita panoraamanäkymiä joelle ja kaupungin yli. Puistossa voi nauttia vehreästä ympäristöstä samalla kun ihailee jokimaisemaa. Lisäksi puistossa sijaitsee useita näköalapaikkoja, joista voi tarkkailla kaupungin vilinää ja joen liikennettä.

8. Dnipro-joen Penkereet

Dnipro-joen penkereet tarjoavat upeat panoraamanäkymät joelle ja sen yli. Penkereitä pitkin voi kävellä tai pyöräillä ja samalla ihailla joen kauneutta. Penkereet ovat suosittu paikka ulkoiluun ja virkistäytymiseen samalla kun nauttii maisemista.Kohteen sijainti maa on Ukraina.

Jätä kommentti