Halvat lennot Düsseldorf

Nähtävyydet ja kohteet:

1. Rheinturm

Rheinturm on 240 metriä korkea televisiotorni, joka tarjoaa upeat näköalat Düsseldorfiin ja sen ympäristöön. Tornin huipulta on mahdollista ihailla kaupungin maisemia, kuten Rein-joen rantaa, vanhaa kaupunkia ja muihin kaupunginosiin ulottuvaa näkymää. Lisäksi tornissa sijaitseva pyörivä ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia aterian samalla maisemia ihaillen.

2. Düsseldorfin vanhakaupunki

Düsseldorfin vanhakaupunki, jota kutsutaan myös nimellä ”Altstadt”, tarjoaa vierailijoille historiallisen tunnelman ja vilkkaan ilmapiirin. Alueella sijaitsee lukuisia ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja. Vanhankaupungin kadut ovat kapeita ja mutkittelevia, ja niiden varsilla sijaitsee useita historiallisia rakennuksia, kuten St. Lambertuksen kirkko.

3. Königsallee

Königsalle, jota kutsutaan myös nimellä ”Kö”, on Düsseldorfin kuuluisa ostoskatu. Katu tunnetaan erityisesti luksusliikkeistään ja tyylikkäästä arkkitehtuuristaan. Königsalleen varrella sijaitsee myös kauniita puistoja ja puutarhoja, kuten Hofgarten ja Japanilainen puutarha. Königsallee on suosittu paikka shoppailun ja kävelyretkien ystäville.

4. Medienhafen

Medienhafen on Düsseldorfin entisestä satama-alueesta kehittynyt moderni kaupunginosa. Alueella sijaitsee useita arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennuksia, kuten Gehryn suunnittelemaa rakennusta, joka tunnetaan myös nimellä ”Neuer Zollhof”. Medienhafen on suosittu alue sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa, ja siellä on paljon ravintoloita, baareja ja taidegallerioita.

5. Schloss Benrath

Schloss Benrath on barokkityylinen palatsi, joka sijaitsee Düsseldorfissa. Palatsin ympärillä on kaunis puutarha, jossa on suihkulähteitä ja veistoksia. Palatsi ja sen puutarha tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua Düsseldorfissa sijaitsevaan kulttuuriperintöön ja nauttia kauniista ympäristöstä. Palatsin sisällä voi tutustua museoon, jossa esitellään alueen historiaa ja taiteita.

6. Aquazoo-Löbbecke-Museum

Aquazoo-Löbbecke-Museum on meri- ja eläinmuseo, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua merieläinten, lintujen ja nisäkkäiden maailmaan. Museon näyttelyissä on laaja valikoima eläimiä eri elinympäristöissään, ja se tarjoaa opetuksellisen ja viihdyttävän kokemuksen kaikenikäisille vierailijoille. Museossa on myös omat osastonsa lapsille, kuten interaktiivinen tiedekeskus.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

– Düsseldorf tunnetaan kulttuurikaupunkina, jossa on monipuolinen tarjonta eri taiteen aloilla.
– Kaupungissa sijaitsee useita museoita, kuten Kunstmuseum Düsseldorf, jossa on esillä modernia ja nykytaidetta.
– Düsseldorfissa järjestetään myös säännöllisesti taide- ja muotitapahtumia, kuten Düsseldorf Art Fair ja CPD Fashion Fair.
– Kaupungissa on useita teattereita ja oopperatalo Deutsche Oper am Rhein, jossa esitetään klassisia oopperoita ja musikaaleja.
– Lukuisat galleriat ja taidekaupat tarjoavat mahdollisuuksia paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teosten tutkimiseen ja ostamiseen.
– Musiikin ystävät voivat nauttia konserteista esimerkiksi Tonhalle Düsseldorfissa, joka on suosittu konserttisali.

Historia

– Düsseldorfilla on pitkä historia, ja sen juuret ulottuvat takaisin roomalaisaikaan.
– 1200-luvulla kaupungista tuli merkittävä kauppapaikka ja se sai kaupunkioikeudet.
– Kaupungin keskustassa sijaitseva historiallinen vanhakaupunki, Altstadt, on säilyttänyt keskiaikaisen ilmeensä ja sieltä löytyy useita historiallisia rakennuksia.
– 1600-luvulla Düsseldorfista tuli vaikutusvaltainen taiteen ja kulttuurin keskus, kun herttua Johann Wilhelm II loi hovinsa kaupunkiin ja houkutteli taiteilijoita paikalle.
– Düsseldorf on myös ollut merkittävä sotilas- ja hallintokaupunki eri aikakausina.
– Toisen maailmansodan aikana kaupunki kärsi suuria tuhoja, mutta sitä on sen jälkeen rakennettu uudelleen ja se on kasvanut nykyiseksi kukoistavaksi metropoliksi.

Ruokailu ja Ravintolat

Perinteinen saksalainen ruoka

– Düsseldorfissa voi nauttia perinteisistä saksalaisista ruokalajeista, kuten schnitzelistä, bratwursteista ja sauerkrautista.
– Paikallinen erikoisuus on Rheinischer Sauerbraten, joka on marinoitu ja pitkään haudutettu naudanliha.
– Muita suosittuja ruokia ovat esimerkiksi kartoffelsalat eli perunasalaatti ja spätzle eli nuudelit.

Paikalliset herkut

– Düsseldorf tunnetaan myös paikallisista herkuistaan, kuten Düsseldorfer Senf eli sinappi.
– Alueella valmistetaan myös omaa tyyppiä miedosta makkarakastikkeesta nimeltä Düsseldorfer Senfrostbraten.
– Altbier on Düsseldorfissa suosittu paikallinen oluttyyli.

Ruokakaupat ja markkinat

– Düsseldorfissa on runsaasti erilaisia ruokakauppoja, kuten suuret supermarketit sekä pienemmät erikoisliikkeet.
– Kaupungissa järjestetään myös erilaisia viikottaisia markkinoita, joilta voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita.
– Suosittuja markkinoita ovat esimerkiksi Käthe Kollwitz -markkinat ja Carlsplatz-markkinat.

Kansainvälinen ruokakulttuuri

– Düsseldorfissa on tarjolla myös monipuolinen valikoima kansainvälisiä ruokailuvaihtoehtoja.
– Kaupungissa voi löytää erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat esimerkiksi italialaista, kiinalaista, intialaista, japanilaista ja turkkilaista ruokaa.
– Erityisesti kaupungin Japanilainen alue, Oberkassel, on tunnettu monista laadukkaista japanilaisista ravintoloistaan.

Ravintolat ja kahvilat

– Düsseldorfissa on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, joista voi valita aina hienoista gourmet-ravintoloista rennompiin bistroiin.
– Kaupungissa on myös paljon viihtyisiä kahviloita, joista voi nauttia paikallista kakkua tai leivonnaisia.
– Suositeltavia alueita, joilla on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, ovat esimerkiksi Altstadt (vanhakaupunki) ja Medienhafen.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

1. Urheilu ja liikunta

Düsseldorfissa on monia mahdollisuuksia urheilla ja harrastaa liikuntaa. Kaupungissa on useita urheilukeskuksia, joiden yhteydessä on muun muassa jalkapallokenttiä, tenniskenttiä ja uima-altaita. Lisäksi kaupungista löytyy kuntokeskuksia, joissa voi harjoittaa erilaisia lajeja ja kuntoilla. Düsseldorfissa voi myös pyöräillä ja kävellä pitkin kaupungin monia puistoja ja viheralueita.

2. Kulttuuri

Düsseldorf tarjoaa laajan valikoiman kulttuuritapahtumia ja nähtävyyksiä. Kaupungissa on useita museoita, kuten Kunstmuseum Düsseldorf ja Kulturhistorisches Museum Düsseldorf, joissa voi tutustua taiteeseen ja historian eri näkökulmiin. Lisäksi kaupungista löytyy useita teattereita, konserttisaleja ja oopperatalo, joissa voi nauttia esityksistä ja musiikista. Düsseldorfissa järjestetään myös erilaisia kulttuurifestivaaleja ympäri vuoden.

3. Ravintolat ja kahvilat

Düsseldorfissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita eri makuun. Kaupungista löytyy perinteisiä saksalaisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia erikoisuuksia, kuten wursteja ja pretzeleitä. Lisäksi kaupungissa on monia kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat muun muassa italialaista, aasialaista ja eteläamerikkalaista ruokaa. Düsseldorf on myös tunnettu olutkaupunki, ja sieltä löytyy useita olutravintoloita ja panimoita.

4. Ostokset

Düsseldorf on ostosparatiisi, ja kaupungista löytyy lukuisia kauppoja ja ostoskeskuksia. Tunnetuin ostoskatu on Königsallee, joka tarjoaa kansainvälisten muotimerkkien liikkeitä sekä design-kauppoja. Toinen suosittu ostosalue on Altstadt eli vanhakaupunki, jossa voi tehdä ostoksia pienissä putiikeissa ja löytää ainutlaatuisia käsitöitä. Düsseldorfissa järjestetään myös säännöllisesti kirpputoreja, markkinoita ja pop-up-kauppoja.

5. Luonto ja ulkoilma

Vaikka Düsseldorf on suuri kaupunki, sieltä löytyy myös paljon luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia. Kaupungin lähistöllä on useita upeita puistoja ja viheralueita, kuten Nordpark ja Hofgarten, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Lisäksi Düsseldorfin lähellä sijaitsee Rheinpark Golzheim, jossa voi harrastaa ulkoilma-aktiviteetteja, kuten patikointia ja pyöräilyä. Rhein-joelle voi myös lähteä veneretkelle ja ihailla kaupunkinäkymiä.

Suositut hotellit Düsseldorfissa:

1. Breidenbacher Hof, a Capella Hotel

Breidenbacher Hof on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Düsseldorfin keskustassa Königsallee-kadun varrella. Hotellista löytyy monipuolisia huonetyyppejä, jotka kaikki on tyylikkäästi sisustettu. Hotellin palveluihin kuuluu muun muassa kylpylä, kuntokeskus, ravintola ja baari. Asiakkaat ovat erityisesti kehuneet hotellin ystävällistä henkilökuntaa ja korkealaatuista palvelua.

2. Hotel Nikko Düsseldorf

Hotel Nikko Düsseldorf sijaitsee lähellä Düsseldorfin messukeskusta ja on suosittu valinta liikematkailijoiden keskuudessa. Hotellissa on moderneja ja tilavia huoneita, joissa on mukavuudet kuten ilmastointi, minibaari ja taulu-tv. Hotellista löytyy myös ravintola ja baari, joissa asiakkaat voivat nauttia herkullisista ruuista ja juomista.

3. Hyatt Regency Düsseldorf

Hyatt Regency Düsseldorf on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Rhine-joen rannalla. Hotelli tarjoaa upeat näkymät joelle ja kaupunkiin. Huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja niistä löytyy mukavuudet kuten taulu-tv, ilmastointi ja minibaari. Hotellissa on myös useita ravintoloita ja baareja, kuntokeskus sekä rentoutumista tarjoava kylpylä.

4. Derag Livinghotel De Medici

Derag Livinghotel De Medici on ainutlaatuinen hotelli, joka sijaitsee Düsseldorfin vanhassakaupungissa. Hotellissa yhdistyvät moderni ja historiallinen arkkitehtuuri, ja huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja viihtyisästi. Hotellista löytyy myös ravintoloita, baareja, kuntosali ja sauna. Asiakkaat kiittävät erityisesti hotellin sijaintia ja tunnelmaa.

5. InterContinental Düsseldorf

InterContinental Düsseldorf sijaitsee lähellä Düsseldorfin ostosalueita ja kävelyetäisyydellä monista nähtävyyksistä. Hotellissa on moderneja huoneita, joista löytyy muun muassa ilmastointi, minibaari ja taulu-tv. Rakennuksen ylimmästä kerroksesta avautuu huikeat näkymät kaupunkiin. Hotellissa on myös ravintoloita, baareja, kuntosali ja sauna.

Turvallisuus ja Terveys:

Turvallisuus:

– Düsseldorf on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on kohtuullisen matalalla tasolla. Poliisiin voi luottaa hätätilanteessa.
– Kaupungissa on kuitenkin suositeltavaa noudattaa yleisiä varovaisuustoimenpiteitä, kuten pitää arvoesineet piilossa ja pysytellä valaistuilla alueilla erityisesti pimeän aikaan.
– Matkailijoita kehotetaan myös pitämään huolta henkilökohtaisista tavaroistaan ja varomaan taskuvarkaita alueilla, joissa on paljon ihmisiä, kuten rautatieasemilla ja turistikohteissa.

Lääketieteellinen hoito:

– Düsseldorfissa on korkealaatuinen terveydenhuoltojärjestelmä, joka pystyy hoitamaan erilaisia terveysongelmia.
– Kaupungissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat erikoislääkäreiden palveluita eri aloilta.
– Euroopan terveysvakuutuskortti kannattaa hankkia ennen matkaa, sillä se helpottaa tarvittavan hoidon saamista ja vakuutuskorvausten hakemista.

Yleinen terveys:

– Terveysriskejä Düsseldorfissa ei ole merkittävästi, mutta matkailijoille suositellaan perustason rokotuksia, kuten jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia.
– Euroopassa esiintyy punkkeja, jotka voivat levittää tiettyjä tauteja. Jos aikoo viettää paljon aikaa luonnossa, kannattaa harkita punkkien karkoteaineiden käyttöä ja tarkistaa keho punkkien varalta kävelyn tai retkeilyn jälkeen.
– Düsseldorfissa veden juominen suoraan hanasta on turvallista ja kaupungin ravintoloiden ja kahviloiden hygieniataso on yleisesti ottaen korkea.

Rannat ja Vesistöt

Rhein-joki

– Düsseldorf sijaitsee Rhein-jokeen kuuluvan jokialueen varrella
– Joen varrella on kaksi rantapromenadia, joista yksi on Altstadtin alueella
– Joessa voi liikkua laivoilla ja veneretkillä

Medesinsel

– Medesinsel on kahdessa haarassa virtaavan Rhein-joen saari, joka kuuluu Düsseldorfiin
– Saari sijaitsee keskustan läheisyydessä
– Saarella on puistoja ja virkistysalueita ulkoiluun ja rentoutumiseen

Woerthsee

– Woerthsee on pieni järvi Düsseldorfissa
– Järvi sijaitsee kaupungin eteläosissa
– Woerthsee on suosittu virkistysalue, joka tarjoaa mahdollisuuden muun muassa uimiseen ja piknikille

Unterbacher See

– Unterbacher See on suuri tekolampi, joka sijaitsee Düsseldorfin lounaisosissa
– Järvi on suosittu virkistyskohde ja siellä voi uida, purjehtia, meloa ja kalastaa
– Rannalla on hiekkarantaa, nurmikkoa ja leikkipaikkoja

Yöelämä ja viihde Düsseldorfissa

Baarit ja pubit

Düsseldorfissa on laaja valikoima baareja ja pubeja eri alueilla. Altbier-kulttuuri on suosittua kaupungissa, joten paikallisia oluita kannattaa ehdottomasti maistella näissä paikoissa.

Klubit

Düsseldorf tarjoaa myös monipuolisia klubeja, joissa voi nauttia elävästä musiikista ja tanssista eri musiikkigenrejä kuunnellen.

Ravintolat

Kaupungissa on runsaasti ravintoloita eri kansainvälisistä keittiöistä. Düsseldorf tunnetaan erityisesti japanilaisesta ja aasialaisesta ruoasta, mutta tarjolla on myös erilaisia eurooppalaisia ja saksalaisia ravintoloita.

Teatterit ja konserttisalit

Düsseldorfissa on useita teattereita ja konserttisaleja, joissa voi nauttia esityksistä eri taiteenaloilla. Esimerkiksi Opernhaus Düsseldorf tarjoaa oopperan ja baletin esityksiä.

Elokuvateatterit

Elokuvan ystäville Düsseldorfissa on useita elokuvateattereita, joissa voi katsella uusimpia elokuvia eri genreistä. Osa teattereista tarjoaa myös erikoisnäytöksiä ja elokuvafestivaaleja.

Museot ja galleriat

Kaupungin museot ja galleriat tarjoavat monipuolisia näyttelyitä eri taiteenmuodoista. Esimerkiksi Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen ja K20-kortteli ovat suosittuja vierailukohteita taiteen ystäville.

Konserttien ja tapahtumien lähellä

Düsseldorf on myös suosittu paikka konserttien ja tapahtumien järjestämiselle. Esimerkiksi ISS Dome ja Merkur Spiel-Arena ovat suosittuja areenoita suurien konserttien ja urheilutapahtumien järjestämiseen.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Nordpark

Nordpark on yksi Düsseldorfin suosituimmista luontokohteista. Se sijaitsee kaupungin pohjoisosassa ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ulkoilmaan. Nordparkin alueella on kolme erilaista puutarhaa: Japanilainen puutarha, Nordpark Rose Garden ja Nordpark Arboretum. Alueelta löytyy myös useita kävelyreittejä ja piknik-alueita.

2. Rheinuferpromenade

Rheinuferpromenade on Düsseldorfin tunnettu rantapromenadi, joka kulkee joen varrella kaupungin keskustassa. Promenadilla voi kävellä tai pyöräillä ja samalla ihailla kauniita maisemia. Alueelta löytyy myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia auringosta ja virkistäytyä.

3. Grafenberger Wald

Grafenberger Wald on kaupungin suuri metsäalue, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnosta kaupungin keskellä. Metsässä on useita kävelyreittejä ja polkuja, joista voi valita eri pituisia retkiä. Alueelta löytyy myös hiidenkirnuja, lampia ja piknik-alueita.

4. Benrathin linna ja puutarha

Benrathin linna ja puutarha sijaitsevat eteläisessä Düsseldorfissa ja ne muodostavat yhdessä kauniin luontokohteen. Linna on peräisin 1700-luvulta ja sitä ympäröivä puutarha on suunniteltu barokkityylisesti. Puistossa voi kävellä kauniiden puutarhojen ja lampien läpi ja samalla ihailla upeita maisemia.

5. Angermundin järvialue

Angermundin järvialue on suosittu paikka retkeilyyn ja ulkoiluun. Alueella on useita järviä, joissa voi uida, meloa tai kalastaa. Alueella on myös kävelyreittejä ja piknik-paikkoja, joissa voi nauttia luonnon rauhasta. Lisäksi alueella järjestetään erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten purjehduskoulutusta ja melontaretkiä.

6. Wildpark Düsseldorf

Wildpark Düsseldorf on eläinpuisto, jossa voi tutustua erilaisiin eläinlajeihin. Puisto sijaitsee Grafenberger Waldin alueella ja tarjoaa mahdollisuuden nähdä muun muassa hirviä, villisikoja ja lintuja. Puistossa on myös polkuja, joita pitkin voi kävellä ja samalla oppia lisää alueen eläimistöstä.

7. Elbsee

Elbsee on keinotekoinen järvi Düsseldorfin koillisosassa, joka on suosittu paikka ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Järvelle pääsee uimaan ja rannalla on hiekkaranta, jolla voi levätä ja nauttia aurinkoisista päivistä. Alueella on myös grillipaikkoja, leikkipaikkoja ja kävelyreittejä.

Uskonnolliset ja Historialliset kohteet Düsseldorfissa

Düsseldorfin tuomiokirkko (Düsseldorfer Dom)

Düsseldorfin tuomiokirkko on kaupungin keskeinen uskonnollinen ja historiallinen nähtävyys. Se sijaitsee vanhassa kaupungissa ja sen rakentaminen aloitettiin jo 1200-luvulla. Tuomiokirkko on upeatorninen goottilaistyylinen kirkko, jossa voi vierailla ja ihailla sen kauniita yksityiskohtia ja lasimaalauksia.

Johanneksen kirkko (Johanneskirche)

Johanneksen kirkko on Düsseldorfin suurin luterilainen kirkko. Se on rakennettu 1880-luvulla uusgotiikan tyyliin. Kirkossa on upeat lasimaalaukset ja sen tornista avautuu upea näkymä kaupungille. Kirkko on suosittu vierailukohde niin uskonnollisten henkilöiden kuin turistienkin keskuudessa.

St. Lambertus Basilika

St. Lambertus Basilika on yksi Düsseldorfin tunnetuimmista historiallisista kirkoista. Se on rakennettu 1200-luvulla romaanisessa ja goottilaisessa tyylissä. Basilikassa voi vierailla ja tutustua sen uskonnollisiin taideteoksiin ja historiallisiin yksityiskohtiin. Kirkon tornista on myös upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin.

Rheinturmin torni

Rheinturmin torni on Düsseldorfin tunnetuin maamerkki ja historiallinen nähtävyys. Se on valmistunut vuonna 1981 ja sen korkeus on noin 234 metriä. Tornista voi ihailla panoraamanäkymiä koko kaupungista ja sen ympäristöstä. Tornissa sijaitsee myös ravintola, jossa voi nauttia ruokaa ja juomaa samalla kun ihailee upeaa maisemaa.

Kaiserswerthin linna

Kaiserswerthin linna on historiallinen linna Düsseldorfissa. Se on rakennettu 1700-luvulla ja se toimi aiemmin kuninkaallisen perheen asuntona. Nykyään linnassa toimii muun muassa museo ja sen puistossa voi kävellä ja nauttia kauniista ympäristöstä. Linna ja sen ympäristö tarjoavat mielenkiintoisen kulttuurillis-historiallisen kokemuksen vierailijoille.

Hofgarten

Hofgarten on historiallinen puisto Düsseldorfissa. Se on perustettu jo 1700-luvulla ja se oli alun perin kuninkaan puutarha. Nykyään puistossa voi kävellä ja rentoutua, sekä ihailla sen kauniita kasveja ja maisemia. Puisto on myös suosittu paikka piknikille ja ulkoiluun kaupunkilaisille ja turisteille. Puiston lähellä sijaitsee useita museoita ja historiallisia rakennuksia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

Rheinturm

Rheinturm on Düsseldorfin tunnetuin näköalapaikka. Se on 240 metriä korkea torni, joka sijaitsee Rein-joen rannalla. Tornin huipulla sijaitsee näköalatasanne, josta avautuu upea näkymä kaupungin yli. Tornissa on myös pyörivä ravintola, jossa voi nauttia ruokaa ja samalla ihailla maisemia.

MedienHafen

MedienHafen on entinen satama-alue, josta on tullut Düsseldorfin moderni kaupunginosa. Alueella on useita näköalapaikkoja, kuten Hyatt Regency Düsseldorf hotellin Skybar, josta voi ihailla upeita näkymiä kaupungin yli. Alueella on myös monia moderneja rakennuksia ja ravintoloita, joista voi nauttia maisemista samalla kun herkuttelee.

Rheinuferpromenade

Rheinuferpromenade on kävelykatu, joka kulkee Rein-joen rannalla. Kävelykatu tarjoaa upeat näkymät joelle ja kaupunkiin. Täällä voi rentoutua kävelyn lomassa ja nauttia kauniista maisemista. Alueella on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi istahtaa hetkeksi ja ihailla maisemia joelta.

Grafenbergin näköalaranta

Grafenbergin näköalaranta sijaitsee Grafenbergin metsässä Düsseldorfin länsiosassa. Rannalta avautuu upea näkymä kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan. Rannalla on myös pöytiä ja penkkejä, joissa voi istua ja nauttia kauniista maisemista.

Benrather Schlossparkin näköalatorni

Benrather Schlossparkin näköalatorni sijaitsee Benrather Schlossparkissa, joka on suuri puistoalue Düsseldorfin eteläosassa. Näköalatornista voi ihailla puiston kaunista maisemaa ja sen ympärillä sijaitsevia historiallisia rakennuksia. Alueella on myös useita kävelyreittejä ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.Kohteen sijainti maa on Saksa.

Jätä kommentti