Halvat lennot Eindhoven

Nähtävyydet ja kohteet

Saint Catharinakerk

Saint Catharinakerk on Eindhovenin suurin kirkko ja yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on rakennettu 1860-luvulla ja sen korkeudella 73 metriä se hallitsee kaupungin maisemaa. Vierailijat voivat ihailla kirkon upeaa goottilaista arkkitehtuuria ja tutustua sen historialliseen merkitykseen.

Philipsin stadion

Philipsin stadion on jalkapallostadion, joka toimii PSV Eindhoven jalkapallojoukkueen kotikenttänä. Se rakennettiin vuonna 1913 ja on yksi Hollannin vanhimmista stadioneista. Stadionilla on myös Philips-museo, jossa esitellään Philipsin historiaa ja sen vaikutusta Eindhoveniin.

Evoluon

Evoluon on ikoninen rakennus, joka sijaitsee Eindhovenuun keskustassa. Se oli alunperin Philipsisin järjestämien teknologiakonferenssien ja näyttelyiden keskus, mutta nykyään se toimii tieteellisen ja teknisen tiedon keskuksena. Rakennuksen ainutlaatuinen muoto ja moderni arkkitehtuuri tekevät siitä suositun vierailukohteen.

Van Abbemuseum

Van Abbemuseum on nykytaidemuseo, joka tunnetaan kansainvälisesti sen kokoelmista ja näyttelyistä. Museo sijaitsee Van Abbe -puistossa ja sen kokoelmaan kuuluu yli 2700 teosta, jotka edustavat eri aikakausien ja tyylisuuntien nykytaidetta.

Strijp-S

Strijp-S on entinen Philipsin tehdasalue, joka on nyt muuttunut luovaksi kaupunginosaksi. Alueella on monia ravintoloita, baareja, gallerioita ja muuta kulttuuritoimintaa. Strijp-S on myös kuuluisa sen valaistusta muistuttavista teollisista rakennuksista, jotka tarjoavat ainutlaatuisen taustan kaupungin tapahtumille ja festivaaleille.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuurielämä Eindhovenissa

Eindhoven on tunnettu vilkkaasta kulttuurielämästään. Kaupungissa toimii useita teattereita, konserttisaleja ja elokuvateattereita, jotka tarjoavat monipuolisia kulttuurielämyksiä. Lisäksi Eindhovenissa järjestetään säännöllisesti erilaisia taide- ja musiikkitapahtumia sekä festivaaleja, kuten Glow-festivaali, joka tunnetaan kansainvälisesti valotaiteen merkittävänä tapahtumana.

Van Gogh -kytkös

Eindhovenilla on vahva historiallinen kytkös taiteilija Vincent van Goghiin. Van Gogh asui ja työskenteli alueella vuonna 1884 ja maalasi Eindhovenin ympäristössä useita tauluja. Kaupungissa on myös Van Gogh -kävelyreitti, joka vie kävijät taiteilijan jalanjäljille ja esittelee hänen maalaamiaan maisemia.

Historia ja teollisuusperinne

Eindhovenin historia on vahvasti sidoksissa sen teollisuusperinteeseen. Kaupunki kasvoi ja kehittyi 1800-luvulla Philipsin elektroniikkatehtaiden ympärille. Philips oli merkittävä työnantaja alueella ja vaikutti suuresti kaupungin kehitykseen. Tällä hetkellä Philipsin perintö näkyy edelleen Eindhovenin kaupunkikuvassa, ja alueella voi vierailla esimerkiksi Van Abbemuseossa, joka on tunnettu nykytaiteen kokoelmaansa.

Museot ja kulttuurikohteet

Eindhovenissa on useita museoita ja kulttuurikohteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen historiaan ja kulttuuriin. Esimerkiksi van Gogh -kytköksen lisäksi kaupungissa sijaitsee DAF-museo, joka esittelee DAF-ajoneuvojen historiaa ja kehitystä. Lisäksi Eindhovenissa voi vierailla Eindhovenin designmuseossa, joka sisältää kokoelman muotoilua ja innovaatioita eri aikakausilta.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Tyypilliset ruokalajit

Tyyppillisesti Eindhovenissa tarjoillaan monenlaisia ruokalajeja, mukaan lukien hollantilaisia perinneruokia kuten stamppot (perunamuusi eri lisukkeilla) ja erwtensoep (hernekeitto). Lisäksi kaupungissa on runsaasti kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat esimerkiksi italialaista, kiinalaista, intialaista, japanilaista ja kreikkalaista ruokaa.

2. Suositellut ravintolat

Eindhovenissa on monia suositeltuja ravintoloita. Esimerkkejä näistä ovat ”Restaurant Wiesen”, joka tarjoaa fine dining -elämyksiä ja sai Michelin-tähden. ”Usine” on toinen suosittu ravintola, joka sijaitsee entisessä Phillipsin tehtaassa ja tarjoaa modernia hollantilaista ruokaa. ”The Happiness Kitchen” puolestaan tarjoaa herkullisia kasvisruokia ja ”Den Tol” on suosittu rento pubi, jossa voi nauttia paikallisia oluita ja perinteistä hollantilaista ruokaa.

3. Lounaspaikat

Eindhovenissa on useita lounaspaikkoja, joissa voi nauttia päivällä keveitä aterioita. ”Bagel & Juice” tarjoaa erilaisia bagelvaihtoehtoja ja tuorepuristettuja mehuja. ”Broei” on suosittu lounaspaikka, jossa on monipuolinen ja terveellinen ruokalista. ”Fuut” puolestaan on rennon ilmapiirin kahvila, jossa on tarjolla erilaisia salaatteja, keittoja ja leipiä.

4. Erikoisruokavaliot

Eindhovenissa on ravintoloita, jotka tarjoavat erikoisruokavalioita huomioivia vaihtoehtoja. ”The Happiness Kitchen” tarjoaa herkullisia kasvisruokia ja myös gluteenittomia vaihtoehtoja. ”Umami by Han” on japanilainen ravintola, josta löytyy myös sushivaihtoehtoja, jotka sopivat esimerkiksi vegaaneille. Lisäksi kaupungissa on useita ravintoloita, joissa tarjoillaan maukkaita ja laadukkaita vegaanisia ruokia.

5. Paikalliset ruokamarkkinat

Eindhovenissa järjestetään useita paikallisia ruokamarkkinoita, joissa voi tutustua paikallisiin tuotteisiin ja nauttia monipuolisesta ruokatarjonnasta. Esimerkiksi ”Vershal het Veem” on suosittu paikallinen ruokahalli, jossa on tarjolla tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, lihatuotteita sekä erilaisia herkkuja. ”Eindhoven Street Food Market” on puolestaan ruokatapahtuma, jossa voi maistella erilaisia kansainvälisiä ruokia.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Muuseumit ja taidegalleriat

Eindhovenissa on useita museoita ja taidegallerioita, kuten Eindhovenin taide- ja teknologiamuseo (Van Abbemuseum), joka esittelee nykytaidetta ja modernia taidehistoriaa. Designmuseo (Designhuis) tarjoaa näyttelyitä, työpajoja ja tapahtumia designista kiinnostuneille. Philips-museo (Philips Museum) kertoo Eindhovenin historiasta ja Philipsin pioneerityöstä. DAF-museo (DAF Museum) puolestaan esittelee kuuluisaa DAF-ajoneuvojen valmistajaa ja sen historiaa.

Ostosmahdollisuudet

Eindhoven tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Kaupungin keskustassa sijaitseva Heuvel-Galerie on suosittu ostoskeskus, jossa on monia tunnettuja vaate- ja kenkäkauppoja sekä ravintoloita. Stratumseind on Eindhovenin pisin baarien ja ravintoloiden katu, joka houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin turistejakin. Eindhovenissa järjestetään myös viikoittainen tori, jossa voi ostaa tuoreita elintarvikkeita, kukkia ja muita paikallisia tuotteita.

Luonto ja ulkoilu

Eindhovenissa on useita puistoja ja luonnonalueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Genneper Parken on laaja puistoalue, jossa on mm. historiallinen suojelukohde, urheilukeskus ja eläinpiha. Karpendonkin luonnonsuojelualueella voi ihailla kaunista luontoa ja tehdä patikkaretkiä. Myös Eindhovenin läheisyydessä sijaitseva De Groote Heide on suosittu luonnonystävien keskuudessa.

Vesipuistot ja uimahallit

Eindhovenissa on useita vesipuistoja ja uimahalleja, joissa voi nauttia vedestä ja vesipuiston tarjoamista aktiviteeteista. Aquabest on suosittu vesipuisto, jossa on mahdollisuus uida, nauttia vesiliukumäistä ja osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Eindhovenin keskustassa sijaitseva De Tongelreep on uimahalli, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia uida ja harrastaa vesiurheilua.

Kulttuuritapahtumat

Eindhovenissa järjestetään vuosittain monia kulttuuritapahtumia, kuten vuotuinen valofestivaali (GLOW), jolloin kaupungin rakennuksia ja alueita valaistaan taiteellisilla valoinstallaatioilla. Eindhovenin musiikkikeskus (Muziekgebouw) tarjoaa konsertteja eri musiikkityyleistä ja järjestää vuosittain musiikkitapahtumia. Eindhovenin taidelähiössä (Strijp-S) järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten avoimia taideateljeekierroksia ja ulkoilmanäyttelyitä.

Suositut hotellit Eindhovenissa:

1. Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Pullman Eindhoven Cocagne on ylellinen hotelli, joka sijaitsee Eindhovenin keskustassa. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntosali, kokoustilat ja pysäköintimahdollisuus. Hotellin sijainti on ihanteellinen, sillä lähellä on monia nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

2. Inntel Hotels Art Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven on tyylikäs hotelli, joka tarjoaa viihtyisät huoneet ja modernit tilat. Jokainen huone on kunnostettu taiteen teemalla, mikä tekee hotellista ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen. Hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus, sauna ja kokoustilat. Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä Eindhovenin keskustaa ja tarjoaa helpon pääsyn paikallisiin nähtävyyksiin ja liikennevälineisiin.

3. Crown Inn Hotel Eindhoven

Crown Inn Hotel Eindhoven on kodikas ja moderni hotelli, joka sopii hyvin liikematkailijoille ja lomailijoille. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joissa on kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus, sauna ja kokoustilat. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Eindhovenin keskustassa ja lähellä monia suosittuja nähtävyyksiä.

4. Hotel Glow

Hotel Glow tarjoaa tyylikkäät huoneet ja modernit tilat Eindhovenin ydinkeskustassa. Hotellissa on valoisia ja modernisti sisustettuja huoneita, jotka tarjoavat mukavuutta ja rentoutumista vieraille. Hotellin palveluihin kuuluu aamiaishuone, 24h-vastaanotto, pesulapalvelu ja pysäköintimahdollisuus läheisessä parkkihallissa. Hotel Glow on kätevästi lähellä kauppoja, ravintoloita ja kulttuurinähtävyyksiä.

5. Holiday Inn Eindhoven

Holiday Inn Eindhoven on moderni ja tyylikäs hotelli, joka tarjoaa viihtyisät huoneet ja erinomaiset palvelut. Huoneet hotellissa ovat tilavia ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, kuntosali, sauna, uima-allas ja kokoustilat. Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä Eindhovenin keskustaa ja tarjoaa helpon pääsyn paikallisiin nähtävyyksiin ja liikenneyhteyksiin.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

– Eindhovessa on suhteellisen alhainen rikollisuusaste verrattuna muihin Alankomaiden kaupunkeihin.
– Kaupunki panostaa aktiivisesti turvallisuuteen ja järjestyksenvalvontaan ylläpitämällä tiivistä yhteistyötä paikallisen poliisin kanssa.
– Eindhovessa on useita turvallisuuskameroita, jotka valvovat kaupungin keskeisiä alueita.
– Kaduilla on hyvin valaistus, mikä lisää turvallisuutta erityisesti pimeällä.
– Kaupungissa on myös monia turvallisia pyörätieitä ja kävelyreittejä.

Terveys

– Eindhoven tarjoaa hyvät terveyspalvelut asukkailleen, mukaan lukien terveyskeskukset ja sairaalat.
– Kaupungin terveyskeskukset tarjoavat laajan valikoiman perusterveydenhuollon palveluita, kuten lääkäripalveluita ja hoitajan vastaanottoja.
– Sairaaloissa on osaavia erikoislääkäreitä ja modernit hoitomahdollisuudet.
– Eindhovenin läheisyydessä sijaitsee myös useita suuria yliopistollisia sairaaloita, jotka tarjoavat edistynyttä erikoissairaanhoitoa.
– Kaupungissa on monia terveys- ja hyvinvointikeskuksia, jotka tarjoavat valikoiman palveluja, kuten kuntosalien, joogastudioiden ja hierontapalveluiden käyttöä.
– Eindhovenissa on myös useita apteekkeja, jotka tarjoavat lääkkeiden toimituspalveluita ja lääkeneuvontaa.

Rannat ja Vesistöt

Eindhoven sijaitsee Alankomaiden eteläosassa eikä sillä ole suoraan merta tai suuria järviä. Seuraavat ovat kuitenkin lähellä kaupunkia:

Lake IJsselmeer

Eindhovenista on noin 85 kilometrin päässä Lake IJsselmeer, joka on entinen meri, joka muuttui makeanveden järveksi vuonna 1932. Se on yksi Alankomaiden suurimmista makeanveden järviistä ja tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia vesitoimintoihin.

Maasjoki

Maasjoki on merkittävä joki, joka virtaa Alankomaiden ja Belgian läpi. Se on noin 30 kilometrin päässä Eindhovenista, ja sen varrella on useita lepakkoja, terasseja ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia joen maisemista ja vesitoiminnoista.

Biesboschin kansallispuisto

Biesboschin kansallispuisto on noin 60 kilometrin päässä Eindhovenista. Se on suuri suistoalue, jossa on useita jokia ja järviä. Alue tarjoaa upeat luontomaisemat ja mahdollisuudet veneilyyn, kanootteihin ja lintujen tarkkailuun.

Veluwemeer-järvi

Veluwemeer-järvi sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Eindhovenista. Se on suuri makeanveden järvi, joka tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin, kuten purjehdukseen ja kalastukseen. Järven ympärillä on myös useita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Eindhovenissa on monia baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaansa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Stratumseind, jolla on maine Beneluxin pisimpänä katuravintolakokonaisuutena, sekä Market Squaren ympäristössä sijaitsevat baarit kuten Stads, The Little One ja Queen’s Head. Monissa baareissa on erilaisia teemailtoja ja live-esiintyjiä.

Elokuvateatterit

Eindhovenista löytyy useita elokuvateattereita, joista suosituimpia ovat Vue Eindhoven ja Pathé Eindhoven. Nämä teatterit näyttävät laajan valikoiman elokuvia eri genreistä. Vue Eindhoven sijaitsee Eindhovenin keskustassa ja tarjoaa ainutlaatuisen IMAX-elokuvakokemuksen. Pathé Eindhoven sijaitsee Strijp-S-alueella ja tarjoaa modernit elokuvateatteritilat.

Konsertti- ja tapahtumapaikat

Eindhovenissa voi nauttia myös monista konserteista ja tapahtumista. Suuri ja suosittu tapahtumapaikka on Effenaar, joka järjestää punkista elektroniseen musiikkiin ulottuvaa ohjelmaa. Toinen merkittävä konsertti- ja tapahtumapaikka on Muziekgebouw Eindhoven, joka tarjoaa monipuolista musiikkiohjelmaa. Strijp-S-alueella sijaitsee myös useita tapahtumapaikkoja, kuten Klokgebouw.

Teatterit

Teatterin ystäville Eindhoven tarjoaa useita vaihtoehtoja. Parktheater on suurin teatteri alueella ja tarjoaa laadukkaita musikaali- ja teatteriesityksiä. Natlab on toinen suosittu paikka, joka esittää sekä elokuvia että teatteriesityksiä. Kulttuurikeskus Plaza Futura keskittyy taide-elokuvien näyttämiseen ja tarjoaa monenlaisia kulttuuritapahtumia.

Kasinot

Eindhovenissa voi myös kokeilla onneaan kasinolla. Holland Casino Eindhoven on suurin ja suosituin kasino alueella. Siellä voi pelata erilaisia pelejä, kuten rulettia, blackjackia, pokeria ja peliautomaatteja. Kasino tarjoaa myös ravintoloita ja viihdettä.

Muut viihdetarjonnat

Eindhovenissa on monia muita viihdetarjontoja, kuten keilailu- ja biljardikeskuksia. Esimerkiksi Megabowling Woensel, Dolfijn Bowling ja Poolcafé Eindhoven tarjoavat hauskaa ajanvietettä keilaamisen ja biljardin parissa. LaserQuest Eindhoven tarjoaa myös jännittävän lasertaistelukokemuksen.

Eindhovenissa voi myös nauttia monista erilaisista tapahtumista ja festivaaleista läpi vuoden. Näihin voi kuulua esimerkiksi ruoka- ja juomafestivaaleja, musiikkifestivaaleja, kulttuuritapahtumia ja markkinoita. Kaupunki tarjoaa siis monipuolisia vaihtoehtoja yöelämään ja viihtymiseen.

Eindhoven

Luontokohteet ja Retkeily

Eindhovenissa on useita luontokohteita ja retkeilymahdollisuuksia. Tässä muutama esimerkki:

1. Strijp-S

Strijp-S on entinen Philipsin tehdasalue, joka on nykyään muutettu monipuoliseksi kaupunginosaksi. Alueella on viihtyisää puistoaluetta ja viheralueita, joissa voi nauttia kävelyistä ja piknikistä.

2. Genneper Parken ja Dommelvallei

Genneper Parken on laaja puistoalue, joka sijaitsee lähellä Eindhovenin keskustaa. Alueella on kauniita maisemia, järviä, metsiä ja pelloilla. Puistossa on myös luontokeskus, josta voi saada lisätietoa alueen luonnosta ja historiasta.

3. Van Abbemuseum puutarha

Van Abbemuseon yhteydessä sijaitsee kaunis puutarha, jossa voi nauttia luonnon rauhasta ja kauniista kasveista. Puutarha on avoinna yleisölle ja tarjoaa ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja piknikille.

4. Eindhovenin metsät

Eindhovenin ympäristössä on useita metsäalueita, kuten Aalsterhout, Collse Zijde ja Tongelreep. Nämä metsät tarjoavat mahdollisuuden patikointiin, pyöräilyyn ja luonnosta nauttimiseen.

5. Dommeldal

Dommeldal on jokilaakso, joka tarjoaa kauniin ympäristön järvien, metsien ja vehreiden niittyjen muodossa. Alueella voi vaeltaa ja nauttia näkymistä sekä retkeillä patikoiden pitkin joen rantaa.

6. De Groote Heide

Lähellä Eindhovenia sijaitseva De Groote Heide on laaja luonnonsuojelualue, jossa voi tutustua ainutlaatuiseen luontoon ja maisemiin. Alueella on monia vaellusreittejä ja ulkoilumahdollisuuksia niin kävelijöille kuin pyöräilijöillekin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Eindhovenin luontokohteista ja retkeilymahdollisuuksista. Kaupungissa on paljon enemmänkin tarjottavaa luonnosta ja ulkoilmasta nauttiville.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Eindhovenin katedraali

Eindhovenin katedraali, virallisesti nimeltään Saint-Catherinein kirkko, on kaupungin tärkein uskonnollinen ja historiallinen kohde. Sen rakentaminen alkoi jo vuonna 1861, ja se valmistui lopullisesti vuonna 1887. Katedraali edustaa uusgoottilaista arkkitehtuuria ja sen korkea torni on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Katedraali sijaitsee keskeisellä paikalla Eindhovenin keskustassa, ja se tarjoaa kävijöilleen upean mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen uskonnolliseen historiaan.

Stadswandelpark ja sen muistomerkit

Stadswandelpark on Eindhovenin kaupungin tunnettu puisto, joka tarjoaa vierailijoilleen paitsi kauniin ympäristön rentoutumiseen, myös monia historiallisia ja uskonnollisia muistomerkkejä. Puistosta löytyy esimerkiksi Karhu-muistomerkki, joka kunnioittaa kaupungin kutsumanimeä ”Karhukaupunki” sekä useita taideteoksia ja muistomerkkejä, jotka esittelevät kaupungin uskonnollista ja historiallista perintöä.

Eindhovenin vanha kaupungintalo

Eindhovenin vanha kaupungintalo on historiallinen ja arvokas rakennus, joka edustaa Alankomaiden perinteistä arkkitehtuuria. Rakennus on peräisin 1400-luvulta ja toimii nykyään kulttuurikeskuksena. Kaupungintalon alueella on myös useita muita historiallisia rakennuksia, kuten vanhan vankilan rauniot, jotka tarjoavat vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua alueen mielenkiintoiseen ja monipuoliseen historiaan.

Van Abbemuseum

Van Abbemuseum on taidemuseo, joka sijaitsee Eindhovenin keskustassa. Museo on kuuluisa modernin taiteen kokoelmastaan, ja se tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua alueen taiteelliseen ja kulttuuriseen historiaan. Museossa on esillä teoksia monilta tunnetuilta taiteilijoilta, sekä paikallisilta että kansainvälisiltä. Van Abbemuseum on myös osa Eindhovenin kulttuuripiiriä ja järjestää säännöllisesti kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Evoluon-torni

Evoluon-torni on Eindhovenin tunnettu nähtävyys, josta voi ihailla kaupungin upeaa panoraamanäkymää. Torni sijaitsee Evoluon-puiston alueella ja on avoinna yleisölle. Se on rakennettu vuonna 1966 ja tarjoaa vierailijoille upeat näkymät ympäröivään kaupunkiin.

2. VDMA-torni

VDMA-torni on toinen suosittu näköalapaikka Eindhovenissa. Torni sijaitsee Van Abbemuseumin vieressä ja tarjoaa upeita näkymiä kaupunkiin. Torniin pääsee hissillä ja sen huipulla on näköalatasanne, jolta voi katsella kaupungin maisemia.

3. Vaalsterinaukion näköalatasanne

Vaalsterinaukion näköalatasanne on Eindhovenin keskustassa sijaitseva paikka, josta voi ihailla kaupungin näkymiä. Tämä moderni näköalatasanne tarjoaa upeat näkymät ympäröivään alueeseen. Se on suosittu paikka niin paikallisten asukkaiden kuin turistienkin keskuudessa.

4. High Tech Campus Eindhovenin näköalatasanne

High Tech Campus Eindhovenin näköalatasanne tarjoaa vierailijoille upeat näkymät Eindhovenin kauniille teknologiapuistolle. Tämä alue on täynnä korkean teknologian yrityksiä ja tutkimuslaitoksia. Näköalatasanteelta voi nähdä laajan näkymän alueen kiinnostaviin rakennuksiin ja ympäröivään luontoon.

5. Eindhovenin kirkon torni

Eindhovenin kirkon tornista avautuu upeat näkymät kaupunkiin. Torni sijaitsee Sint-Catharinakerkin vieressä ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden ihailla Eindhovenin kaupungin pääkadun eloisaa ilmettä sekä ympäröiviä historiallisia rakennuksia.

6. PSV-stadionin kattoterassi

PSV-stadionin kattoterassi tarjoaa upeat näkymät jalkapallokentälle sekä ympäröivälle alueelle. Tämä stadion sijaitsee Eindhovenin kaupungin keskustassa ja on PSV Eindhoven -jalkapallojoukkueen kotistadion. Kattoterassilta voi ihailla paitsi stadionin tunnelmaa myös kaupungin maisemia.

7. Rofa Clubin kattoterassi

Rofa Clubin kattoterassi on Eindhovenin yöelämän suosittu näköalapaikka. Se sijaitsee keskustan alueella ja tarjoaa vierailijoille upeat näkymät kaupungin vilkkaaseen yöelämään. Kattoterassilta voi nähdä yli kaupungin vilinän ja nauttia kauniista näköalasta yön pimeydessä.Kohteen sijainti maa on Alankomaat.

Jätä kommentti