Halvat lennot Ennis

Nähtävyydet ja kohteet Ennisissä

Ennisiin historiallinen keskusta

Ennisin historiallinen keskusta on charmikas alue, joka tarjoaa kävijöilleen upeita esimerkkejä perinteisestä irlantilaisesta arkkitehtuurista. Alueella on säilynyt monia vanhoja taloja, kauppoja ja kirkkoja. Keskustassa sijaitsevat muun muassa O’Connell Street, jonka varrella on useita kauppoja, ravintoloita ja pubeja, sekä Ennisen museo, joka kertoo kaupungin historiasta.

Ennisiin katedraali

Ennisin katedraali, viralliselta nimeltään Pyhän Marian ja Pyhän Peetrin katedraali, on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Katedraali rakennettiin 1200-luvulla normannityyliseen goottilaiseen tyyliin. Katedraalissa voi ihailla upeaa arkkitehtuuria ja lasimaalauksia, ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

Ennisiin Friary

Ennisin Friary on entinen dominikaaniluostari, joka on peräisin 1240-luvulta. Luostarin rauniot ovat suosittu nähtävyys, ja niitä ympäröi kaunis puistoalue. Paikalla voi ihailla muun muassa keskiaikaista arkkitehtuuria ja kiertää luostarialuetta opastetulla kierroksella.

Ennisiin museo

Ennisen museo on paikka, jossa voi tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Museossa on näyttelyitä, jotka valottavat muun muassa kaupungin menneisyyttä, kansanperinnettä ja käsityötaitoja. Museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa myös opastettuja kierroksia.

Ennisiin linna

Ennisin linna on historiallinen linna, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Linna on rakennettu 1500-luvulla, ja se toimi aikoinaan hallitsijan asumuksena. Nykyään linna on avoinna yleisölle, ja siellä voi tutustua muun muassa linnaan kuuluviin saleihin, puutarhaan ja näkötorniin. Linna tarjoaa myös erilaisia tapahtumia ja esittelyjä, joissa esitellään elämää ja historiaa linnaan liittyen.

Kulttuuri ja Historia

Ennis Friary

Ennis Friary on Roomalais-katolisen dominikaaniluostarin rauniot, jotka sijaitsevat Ennisin kaupungissa. Luostari perustettiin 1200-luvulla ja se oli toiminnassa aina 1600-luvulle saakka. Nykyään luostarin rauniot ovat avoinna yleisölle ja ne tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen historialliseen perintöön.

Ennis Cathedral

Ennis Cathedral, virallisesti St. Peter ja Paulin katedraali, on tärkeä katolinen kirkko Ennisin kaupungissa. Katedraali rakennettiin vuonna 1874 ja se on arkkitehtonisesti vaikuttava rakennus, jossa on goottilaisia ​​ja romaanisia vaikutteita. Katedraali on suosittu vierailukohde, ja se tarjoaa uskonnollisia palveluita sekä kulttuuritapahtumia.

Ennis Civic Trust Museums

Ennis Civic Trust -museot ovat tärkeitä kulttuurilaitoksia Ennisissä. Näihin museoihin kuuluu Clare County Museum ja marmoritila The Burren Centre. Clare County Museum esittelee Claren alueen historiaa ja kulttuuria kattavasti esineiden, valokuvien ja näyttelyiden kautta. The Burren Centre keskittyy puolestaan The Burrenin alueen ainutlaatuiseen luontoon ja geologiaan.

Ennistymon Medieval Bridge

Ennistymonin keskiaikainen silta on historiallinen maamerkki, joka sijaitsee Ennistymonin kaupungissa lähellä Ennistymonin putouksia. Silta rakennettiin 1800-luvun alussa korvaamaan aiemmin puinen silta. Se on merkittävä paikallinen nähtävyys ja symboli Ennistymonin rikkaasta historiasta.

Ennis Book Club Festival

Ennis Book Club Festival on vuosittainen kulttuuritapahtuma, joka juhlistaa kirjallisuutta ja lukemista. Festivaali järjestetään Ennisissä ja tarjoaa monipuolisen ohjelman lukupiirien keskusteluista kirjailijavierailuihin ja lukijatapaamisiin. Tapahtuma houkuttelee sekä paikallisia että kansainvälisiä vieraita ja edistää kirjallisuuden arvostusta Ennisin alueella.

Cultúrlann Sweeney Arts and Heritage Centre

Cultúrlann Sweeney on taide- ja kulttuurikeskus, joka sijaitsee Ennisten kaupungissa. Keskus tarjoaa laajan valikoiman taide- ja kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, teatteriesityksiä, konsertteja ja työpajoja. Se myös edistää perinteistä irlantilaista kulttuuria ja perintöä tarjoamalla erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten gaelinkielisiä kursseja ja perinteisen musiikin esityksiä.

Ennis Trad Festival

Ennis Trad Festival on perinteisen irlantilaisen musiikin festivaali, joka järjestetään vuosittain Ennisissä. Festivaali tarjoaa laajan valikoiman konsertteja, työpajoja, tanssi- ja laulusessioita sekä muita tapahtumia, jotka keskittyvät perinteiseen irlantilaiseen musiikkiin ja kulttuuriin. Tapahtumalla on vahva paikallinen osallistuminen, mutta se houkuttelee myös vierailijoita ympäri maailmaa.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Ennisissä on monia erilaisia ravintoloita tarjoamassa eri keittiöiden ruokia. Joitakin suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi:

– Treacys West County Hotel: Hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä irlantilaisia ruokia ja kansainvälisiä herkkuja.
– The Town Hall Bistro: Tämä ravintola sijaitsee kaupungintalon kompleksissa ja tarjoaa laajan valikoiman ruokaa, kuten pihvejä, mereneläviä ja paikallisia erikoisuuksia.
– The Wooden Spoon: Tämä viihtyisä ravintola tarjoaa kotitekoisia ruokia, kuten keittoja, salaatteja ja burgereita.
– Brogan’s Bar & Restaurant: Perheomisteinen ravintola, joka on erikoistunut irlantilaiseen ruokaan, kuten fish and chipsiin, paistettuun kanaan ja pihveihin.
– The Cloister Restaurant: Tämä ravintola tarjoaa hienostunutta ruokaa ja sijaitsee historiallisessa rakennuksessa. Valikoimaan kuuluu muun muassa mereneläviä, pastaa ja grilliruokia.

Kahvilat ja leipomot

Ennisissä on myös useita viihtyisiä kahviloita ja leipomoita tarjoamassa herkullisia leivonnaisia, aamiaista ja kahvia. Joitakin suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi:

– Rowan Tree Café Bar: Täällä voit nauttia aamiaista, lounasta tai kahvia samalla kun ihastelet näkymää kaupungintalon aukiolle.
– Buttercup Café: Tämä kahvila ja leipomo on erikoistunut tuoreisiin leivonnaisiin, kuten pulliin, piirakoihin ja kakkuun.
– Café Aroma: Tämä kodikas kahvila tarjoaa laajan valikoiman aamiaisherkkuja, kuten pannukakkuja ja munakokkelia, sekä erilaisia leivonnaisia ja kahvia.
– Lyons Café: Täältä voit saada herkullisen aamiaisen, lounaan tai päivällisen, ja valittavana on myös runsas valikoima makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Pubit ja baarit

Ennisissä on myös useita pubeja ja baareja, joissa voit rentoutua ja nauttia juomia. Joitakin suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi:

– Knox’s Pub: Tämä pubi on tunnettu ystävällisestä ilmapiiristään ja tarjoaa laajan valikoiman oluita ja muita juomia.
– Brogan’s Bar: Tämä on paikallisten suosima perinteinen irlantilainen pubi, jossa voit nauttia elävää musiikkia ja seurustella paikallisten kanssa.
– Cruises Bar: Tämä pubi on erikoistunut perinteiseen irlantilaiseen musiikkiin, ja täällä voit paitsi nauttia juomia myös osallistua livemusiikkitapahtumiin.
– The Diamond Bar: Tämä baari tarjoaa laajan valikoiman juomia ja tarjoilu on erittäin ystävällistä.

Pikaruoka

Jos haluat nopeasti jotain syötävää, Ennisissä on myös useita pikaruokaravintoloita. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

– Supermac’s: Tämä pikaruokaketju tarjoaa erilaisia hampurilaisia, kanaruoat, ranskalaisia perunoita ja muita pikaruokia.
– Apache Pizza: Tämä pizzaketju tarjoaa erilaisia pizzavaihtoehtoja ja muita pikaruokalajeja, kuten chicken wings ja nachot.
– McDonald’s: Kaupungissa sijaitsee myös McDonald’s -ravintola, joka tarjoaa tuttuja hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja muita pikaruokia.

Ennen matkalle lähtöä suositellaan tarkistamaan ravintoloiden aukioloajat ja varaamaan pöytä etukäteen, sillä suosituimmissa paikoissa voi olla ruuhkaa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Museot

Ennis tarjoaa useita mielenkiintoisia museoita, joissa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Esimerkkejä museoista ovat Clare Museum, jossa on esillä näyttelyitä muun muassa arkeologiasta ja luonnosta, ja The Irish Workhouse Centre, joka kertoo Irlannin työhuoneiden historiasta.

Theatret

Ennisssä on useita teattereita, jotka tarjoavat korkealaatuista viihdettä ja esityksiä eri genreistä. Esimerkiksi Glór Theatre on suosittu paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa. Se esittää näytelmiä, musikaaleja, konsertteja ja muita taide-esityksiä.

Puistot ja viheralueet

Ennissä on kauniita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Esimerkiksi Tim Smythe Park tarjoaa vehreän ympäristön kävelyille ja piknikille. Lisäksi Lees Road Park tarjoaa ulkoilumahdollisuuksia, kuten lenkkeilyreittejä ja pyöräilymahdollisuuksia.

Golfkentät

Golfista kiinnostuneille Ennis tarjoaa useita golfkenttiä. Esimerkiksi Ennis Golf Club tarjoaa haastavia pelikokemuksia kauniissa ympäristössä. Kentällä on myös klubi- ja ravintolapalveluita.

Aktiviteetit vesillä

Ennis sijaitsee lähellä merenrannikkoa ja joitain jokia, joten vesillä liikkuminen on suosittua alueella. Vierailijat voivat esimerkiksi osallistua veneretkille tai melontaretkille. Lisäksi Lahinch Beach tarjoaa mahdollisuuksia surffata tai vain nauttia rantaelämästä.

Suositut hotellit Ennisissä

1. Old Ground Hotel

Old Ground Hotel on historiallinen hotelli Ennisin keskustassa. Se tarjoaa tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita, joissa on modernit mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntoilutilat.

2. Temple Gate Hotel

Temple Gate Hotel sijaitsee aivan Ennisin keskustassa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Hotellissa on elegantteja huoneita, ravintola, baari ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

3. Hotel Woodstock

Hotel Woodstock on nykyaikainen hotelli, joka sijaitsee kauniilla maaseutualueella, noin viiden kilometrin päässä Ennisin keskustasta. Hotellissa on tilavat ja viihtyisät huoneet, ravintola, baari, uima-allas ja kuntosali.

4. Auburn Lodge Hotel & Leisure Centre

Auburn Lodge Hotel & Leisure Centre sijaitsee noin kilometrin päässä Ennisin keskustasta. Hotellissa on kodikkaat huoneet, ravintola, baari ja kuntokeskus. Lisäksi hotellissa on ilmainen pysäköinti.

5. Treacys West County Conference and Leisure Hotel

Treacys West County Conference and Leisure Hotel on suuri hotelli Ennisin ulkopuolella. Hotellissa on moderneja huoneita, ravintola, baari, kylpylä ja kuntokeskus. Hotellin vieressä on myös golfkenttä.

Turvallisuus ja terveys Ennisissä

Turvallisuus

Ennis on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta kuten missä tahansa kaupungissa, on tärkeää noudattaa normaaleja varovaisuustoimenpiteitä.

1. Rikollisuus: Vaikka rikollisuusaste on matala, pieniä varkauksia voi tapahtua erityisesti turistialueilla ja vilkkaissa paikoissa. On suositeltavaa pitää huolta arvoesineistä ja pitää silmällä omaisuuttaan.

2. Liikenne: Ennisissä on hyvä julkinen liikennejärjestelmä, mutta liikenne voi olla ruuhkaista keskustassa etenkin kiireaikoina. Noudattakaa liikennesääntöjä ja tarkkaile sekä jalankulkijoiden että pyöräilijöiden liikkeitä.

3. Matkailijoiden turvallisuus: Kuten missä tahansa matkailukohteessa, matkailijoita kehotetaan olemaan varovaisia arvopullaisuutensa kanssa ja välttämään yksin liikkumista öisin pimeillä alueilla.

Terveys

Ennisissä on hyvä terveydenhuoltojärjestelmä ja matkailijoiden terveys tarpeet voidaan täyttää asianmukaisesti.

1. Sairaalat ja klinikat: Ennisissä on useita sairaaloita ja klinikoita, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa. Tärkeän hätätapauksen sattuessa soita hätänumeroon, 112 tai 999.

2. Apteekit: Kaupungissa on useita apteekkeja, joissa voi ostaa lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tarvikkeita.

3. Terveydelliset riskit: Ennis on suhteellisen turvallinen terveyden kannalta eikä alueella yleensä ole erityisiä terveysriskejä. Matkailijoita kehotetaan kuitenkin aina huolehtimaan rokotuksistaan ennen matkaa ja noudattamaan yleisiä hygieniakäytäntöjä, kuten käsien pesua ja juomaveden laadun varmistamista.

Rannat ja Vesistöt

Ennis Friary River Walk

Ennis Friary River Walk on kävelyreitti, joka kulkee Ennis Friary -luostarin lähistöllä. Reitillä voi ihailla Friary-joen kaunista maisemaa ja nauttia luonnonrauhasta.

Three-Mile Waterwalk

Three-Mile Waterwalk on kävelyreitti, joka seuraa Three-Mile-joen rantaa. Reitin varrella voi ihailla kaunista luontoa ja pitää piknikkiä joen rannalla.

Woodstock Gardens and River Walk

Woodstock Gardens and River Walk -puistossa voi nauttia kauniista puutarhasta sekä kävellä joen rannalla. Puistossa on erilaisia kasveja ja kukkia, sekä viehättäviä polkuja.

Lough Derg

Lough Derg on suuri järvi, joka sijaitsee Ennisin lähellä. Järvi tarjoaa monia mahdollisuuksia vesiaktiviteetteihin, kuten veneilyyn, kalastukseen ja uimiseen. Lisäksi Lough Dergin ympäristössä on kauniita maisemia ja retkeilyreittejä.

Clare Glens

Clare Glens on kaunis luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Ennisin lähellä. Alueella on upea rotko, jossa virtaa viehättävä joki. Clare Glens tarjoaa mahdollisuuden patikointiin ja luonnon ihailuun.

Yöelämä ja viihde Ennisissä

1. Baarit ja pubit

Ennisissä on useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomista ja viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Limerick Street Brewery, Diamond Bar ja Cruises Bar.

2. Esiintyvät taiteilijat ja musiikki

Ennisissä järjestetään usein musiikki- ja kulttuuritapahtumia, joissa esiintyy paikallisia ja kansainvälisiä taiteilijoita. Voit käydä esimerkiksi kuuntelemassa perinteistä irlantilaista musiikkia pubien live-esiintymisissä tai vierailla Glór-taidetilassa, jossa järjestetään erilaisia konsertteja ja näytöksiä.

3. Elokuvateatteri

Ennisiin kuuluu myös elokuvateatteri, jossa voit käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Elokuvateatteri tarjoaa viihdykettä elokuvien lisäksi myös karkkikioskin ja välipalatarjoilun muodossa.

4. Klubit ja yökerhot

Ennissä on myös muutamia klubeja ja yökerhoja, joissa voi tanssia ja juhlia myöhään yöhön asti. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Club X ja The Queens Nightclub.

5. Teatteri ja esitystaidetta

Ennissä sijaitsee Glór-taidetila, jossa voi nauttia teatteriesityksistä, tanssiesityksistä ja muusta esitystaideteatterista. Glórissä järjestetään myös erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä ja luentoja.

6. Ravintolat ja ruokailu

Ennis tarjoaa monipuolisen valikoiman ravintoloita eri ruokakulttuurien edustajille. Voit valita esimerkiksi perinteistä irlantilaista ruokaa tarjoavat pubit tai kansainvälisiä makuja tarjoavat ravintolat, kuten kiinalaiset ja intialaiset ravintolat.

7. Poikkitieteelliset tapahtumat

Ennisissä järjestetään myös erilaisia poikkitieteellisiä tapahtumia, kuten stand-up -esityksiä, taide- ja tieteellisiä näyttelyitä sekä kirjallisuustapahtumia. Näitä järjestetään useimmiten Glór-taidetilassa tai kaupungin muissa kulttuuritiloissa.

Luontokohteet ja retkeily Ennisissä

1. Clare Glens

Clare Glens on luonnonkaunis rotkolaakso, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Ennisistä. Alueella on upeita vesiputouksia, jokivarsipolkuja ja näköalapaikkoja. Clare Glens tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, retkeilyyn ja piknikille luonnon helmassa.

2. Burrenin kansallispuisto

Burrenin kansallispuisto sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Ennisistä ja se on yksi Irlannin suosituimmista retkeilykohteista. Alue tunnetaan ainutlaatuisesta kalkkikivimaisemastaan, jossa on harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja. Kansallispuistossa on hyvin merkittyjä polkuja ja opastettuja kierroksia, joilla voi tutustua alueen luontoon.

3. Dromore Wood

Dromore Wood on historiallinen metsäalue, joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä Ennisistä. Alueella on kauniita metsäpolkuja, järviä ja linnustonsuojelualueita. Dromore Wood tarjoaa hyvät mahdollisuudet rauhalliseen kävelyyn ja lintujen bongailuun.

4. Mooghaun Hillfort

Mooghaun Hillfort on muinainen linnoitus, joka sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Ennisistä. Linnoitus on peräisin rautakaudelta ja sitä ympäröi maalauksellinen maisema. Alueella on opastettu polku, joka vie vierailijat tutustumaan linnoituksen historiaan ja tarjoaa samalla upeat näköalat ympäröivään maaseutuun.

5. Lees Road Park

Lees Road Park on kauniisti hoidettu ulkoilualue, joka sijaitsee lähellä Ennisin kaupungin keskustaa. Alueella on monipuolinen verkosto kävely- ja juoksupolkuja, urheilukenttiä ja lasten leikkipaikkoja. Lees Road Park tarjoaa mahdollisuuksia rentoutumiseen ja ulkoiluun kaikenikäisille.

6. Loop Headin niemimaa

Loop Headin niemimaa sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Ennisistä ja se tarjoaa upeita maisemia, merenrantapolut sekä mahdollisuuden valaiden ja delfiinien bongailuun. Alueella on myös majakka, joka toimii näköalatornina. Loop Headin niemimaa on erinomainen retkeilykohde päiväretkelle Ennisisä.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Ennisissä

Ennis Friary

Ennis Friary, joka tunnetaan myös nimellä Franciscan Friary, on historiallinen luostarikompleksi Ennisin kaupungissa. Se perustettiin 1200-luvulla ja se oli keskeinen osa kaupungin elämää useiden vuosisatojen ajan. Tällä hetkellä siellä on vain muutamia raunioituneita jäännöksiä, kuten kirkon alttari ja muutamat seinät.

Ennis Cathedral

Ennisin tuomiokirkko, virallisesti tunnettu nimellä St. Peter and Paul Cathedral, on katolinen katedraali, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Katedraalin rakentaminen aloitettiin vuonna 1843, ja se vihittiin käyttöön vuonna 1874. Rakennuksessa on upea neogoottilainen arkkitehtuuri ja se on yksi Ennisin tärkeimmistä uskonnollisista kohteista.

Ennis Abbey

Ennis Abbey on toinen historiallinen luostarikompleksi Ennisin kaupungissa. Se perustettiin 1200-luvulla, ja vaikka suurin osa alkuperäisestä rakenteesta on kadonnut, siellä on edelleen joitain jäännöksiä, kuten kirkon rauniot ja muutamia hissipylväitä. Abbey on suosittu vierailukohde historiansa ja arkkitehtuuriensa takia.

Ennis Friary School

Ennis Friary School on historiallinen koulu, joka perustettiin luostarin yhteyteen 1500-luvulla. Se sijaitsee Ennis Friaryn raunioilla. Vaikka koulu ei ole enää toiminnassa, sen rauniot ja historiallinen merkitys houkuttelevat vierailijoita, jotka ovat kiinnostuneita Ennisin historian.

Ennis Priory

Ennis Priory on entinen dominikaaniluostari, joka sijaitsee Ennisin keskustassa. Se oli perustettu 1200-luvulla ja oli tärkeä uskonnollinen keskus kaupungissa. Tällä hetkellä siellä on vain vähän jäännöksiä, mutta luostarin historiallinen merkitys houkuttelee edelleen vierailijoita.Ennis sijaitsee Irlannissa ja tarjoaa upeita panoraama- ja näköalapaikkoja vierailijoilleen. Tässä on tarkempi kuvaus kaupungin panoraama- ja näköalapaikoista:

Clare Museum

Clare Museum ei tarjoa varsinaista panoraamaa kaupungista, mutta se tarjoaa mielenkiintoisen näköalan alueen historiasta ja kulttuurista. Museo sijaitsee Ennisin keskustassa ja esittelee erilaisia ​​näyttelyitä, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä.

Ennis Friary

Ennis Friary tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungin historialliseen luostariin. Se on keskiaikainen luostari, jonka rauniot sijaitsevat lähellä Ennisin keskustaa. Vierailijat voivat tutustua raunioihin ja ihailla ympäröivää maisemaa.

Knockanroe Woods

Knockanroe Woods on luonnonkaunis alue, joka tarjoaa upeita näköaloja metsään ja sen ympärille. Alue sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, mutta se on helppo saavuttaa autolla tai kävellen. Siellä on myös useita kävelyreittejä, joiden varrella voi nauttia kauniista maisemista.

Ballyalla Lake

Ballyalla Lake tarjoaa kauniin panoraamanäkymän kauniille järvelle ja sen ympäristöön. Järvi sijaitsee lyhyen matkan päässä Ennisin keskustasta ja siellä voi nauttia kävelyistä, piknikistä tai veneilystä. Järven ympärillä on myös useita kävelyreittejä, jotka tarjoavat upeita näköaloja.

Lees Road Park

Lees Road Park tarjoaa monipuoliset näköalat kaupungin ympäristöön. Puisto sijaitsee Ennisin läheisyydessä ja tarjoaa laajan valikoiman ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Vierailijat voivat nauttia kävelyistä tai pyöräretkistä ja samalla ihailla kauniita maisemia ympärillään.

Cliffs of Moher

Vaikka Cliffs of Moher ei sijaitse suoraan Ennisissä, se on ehdottomasti näkemisen arvoinen panoraama- ja näköalapaikka. Cliffs of Moher on Irlannin tunnetuin nähtävyys ja tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle ja jyrkille kallioseinämille. Se sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Ennisistä ja on suosittu käyntikohde turistien keskuudessa.Kohteen sijainti maa on Irlanti.

Jätä kommentti