Halvat lennot Enniskillen

Nähtävyydet ja kohteet

Enniskillen Castle

Enniskillen Castle sijaitsee Enniskillenin kaupungissa Pohjois-Irlannissa. Se on historiallinen linna, joka oli alun perin rakennettu vuonna 1428. Nykyään linna toimii museona ja näyttää esineitä ja näyttelyitä Irlannin historiasta.

Marble Arch Caves

Marble Arch Caves on luolasto Enniskillenin lähellä sijaitsevassa Global Geoparkissa. Tämä luola- ja kalkkikivijärjestelmä on suosittu matkailukohde, jossa vieraat voivat tutustua kauniisiin stalaktiitteihin, stalagmiitteihin ja muihin kalliomuodostumiin.

Devenish Island

Devenish Island on saari, joka sijaitsee Lough Ernen järvessä Enniskillenin lähellä. Saarella on historiallinen rauniokirkko, joka juontaa juurensa 500-luvulle. Vieraat voivat kävellä ympäri saarta, tutustua antiikkitorniin ja ihailla upeita maisemia.

Castle Coole

Castle Coole on historiallinen kartano ja puutarha, joka sijaitsee Enniskillenissa. Kartano on rakennettu georgialaiseen tyyliin ja sitä ympäröi kaunis puistoalue. Vieraat voivat tutustua kartanoon ja sen sisätiloihin sekä nauttia kävelyistä puutarhassa.

Enniskillen Lakelands

Enniskillenin alueella on upea järvimaisema, jota kutsutaan Enniskillen Lakelandsiksi. Järvialue tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, kuten veneilyyn, kalastukseen, melontaan ja patikointiin.

Kulttuuri ja Historia

Enniskillen Castle

Enniskillen Castle on historiallinen linna, joka sijaitsee Enniskillenin kaupungissa Fermanaghin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Linna rakennettiin 1500-luvulla ja toimi useiden sukujen kotina vuosisatojen ajan. Nykyään linna toimii museona, jossa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin.

Enniskillenin museo

Enniskillenin museo sijaitsee Enniskillenin kaupungissa Fermanaghin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Museossa on laaja kokoelma esineitä ja artefakteja, jotka kertovat alueen historiasta ja kulttuurista. Museossa voi tutustua muun muassa Enniskillenin linnaan, joka on museon yhteydessä.

Enniskillenin katedraali

Enniskillenin katedraali, virallisemmalta nimeltään Pyhän Mikaelin ja Pyhän Macartin katedraali, on anglikaaninen kirkkorakennus, joka sijaitsee Enniskillenin kaupungissa Fermanaghin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Katedraali on rakennettu vuonna 1842 ja se on omistettu pyhimyksille Mikael ja Macartan. Se on tärkeä uskonnollinen ja historiallinen nähtävyys alueella.

Enniskillenin Kartanoteatteri

Enniskillenin Kartanoteatteri on teatteri ja kulttuurikeskus, joka sijaitsee Enniskillenin kaupungissa Fermanaghin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Teatteri sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, joka oli aikaisemmin kartano. Nykyään teatteri tarjoaa monipuolista ohjelmistoa eri genreistä, kuten näytelmistä, musikaaleista, konserteista ja elokuvista.

Enniskillenin perinteinen musiikkitapahtuma

Enniskillenin perinteinen musiikkitapahtuma on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Enniskillenin kaupungissa Fermanaghin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Tapahtuma kerää yhteen perinne- ja kansanmusiikin ystäviä ympäri maata. Ohjelmassa on konsertteja, työpajoja, tanssiesityksiä ja muita aktiviteetteja, jotka esittelevät alueen rikasta musiikillista perinnettä.

Enniskillenin rautatiesilta

Enniskillenin rautatiesilta on historiallinen silta, joka sijaitsee Enniskillenin kaupungissa Fermanaghin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Silta rakennettiin vuonna 1886 ja se ylittää Lough Ernen järven. Silta on tärkeä osa alueen historiallista ja kulttuurista maisemaa ja se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Ruokailu ja Ravintolat

Paikalliset ruokalajit

Enniskillenissä ei ole erityisiä paikallisia ruokalajeja. Se tarjoaa kuitenkin monipuolisen valikoiman kansainvälisiä ruokia ja paikallisia irlantilaisia ruokapaikkoja, joissa voi nauttia perinteisistä irlantilaisista ruokia ja juomia.

Suositut ravintolat

Enniskillenissä on useita suosittuja ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Näihin kuuluu esimerkiksi Watermill Restaurant, joka on tunnettu laadukkaista irlantilaisista ruuistaan ja viihtyisästä ympäristöstään. Myös Franco’s Restaurant tarjoaa herkullisia italialaisia ruokia ja ystävällistä palvelua. Lisäksi Dollakis Restaurant tarjoaa modernia ruokaa ja sen kattouima-altaasta on upeat näkymät kaupungin yli.

Kahvilat ja leipomot

Enniskillenissä on myös useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia kupin tuoretta kahvia ja herkullisia leivonnaisia. Esimerkiksi Blakes of the Hollow on suosittu paikka nauttia kahvihetkestä ja sen tarjoamaa irlantilaista ruokaa. Friar’s Rest Cafe tarjoaa myös laajan valikoiman kahvia ja teetä sekä erilaisia leivonnaisia ja kevyitä aterioita.

Pubiruokailu

Enniskillen tunnetaan myös monipuolisesta pubikulttuuristaan, ja monet pubit tarjoavat myös ruokaa. Esimerkiksi The Devenish Bar tarjoaa herkullisia pubejaan ja tarjoaa myös laajan valikoiman ruokia ja pubejaan. Sama pätee myös The Clinton Arms -baariin, joka on suosittu kohde paikallisille ja matkailijoille, jotka haluavat nauttia perinteisestä irlantilaisesta pubiruokaa ja hyvää olutta.

Ruokakaupat ja markkinat

Enniskillenissä on useita ruokakauppoja, joissa voi ostaa raaka-aineita kotiruuan valmistamiseen. Näihin kuuluu esimerkiksi Tesco ja Asda, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä muita päivittäistavaroita. Lisäksi kaupungissa järjestetään säännöllisesti markkinoita, joissa voi ostaa paikallisia tuotteita, kuten tuoreita elintarvikkeita, leivonnaisia ja käsitöitä.

Suositeltavat ruokapaikat matkailijoille

Matkailijoille suositellaan vierailemaan Watermill Restaurantissa ja nauttimaan sen perinteisistä irlantilaisista ruuista ja viehättävästä ympäristöstä. Lisäksi Dollakis Restaurant tarjoaa modernia ruokaa, ja sen kattouima-altaasta voi ihailla upeita näkymiä kaupungin yli. Suositellaan myös Blakes of the Hollow -kahvilaa, joka tarjoaa paikallisia ruokia ja viihtyisää tunnelmaa.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Golf

Enniskillen on suosittu kohde golfaajille, ja se tarjoaa useita golfkenttiä, kuten Enniskillen Golf Club ja Castle Hume Golf Club. Nämä kentät tarjoavat upeat maisemat ja haastavat peliolosuhteet golfharrastajille.

Vesielämä ja vesilajit

Enniskillen sijaitsee järven rannalla, mikä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vesielämään ja vesilajeihin. Voit nauttia purjehduksesta, moottoriveneilystä, vesihiihdosta tai kalastuksesta Lough Ernen kauniilla vesillä.

Kävely ja patikointi

Ympäröivän luonnonkauniin maiseman ansiosta Enniskillen tarjoaa upeat mahdollisuudet kävelyyn ja patikointiin. Voit tutkia Cavan Brescuessa sijaitsevaa Lough Navarin aluetta tai vaeltaa vaellusreiteillä, kuten Cuilcaghin ”Stairway to Heaven” -reitillä.

Historialliset nähtävyydet

Enniskillen on rikas historiallisista nähtävyyksistä. Voit vierailla Enniskillen Castlelissa, joka on peräisin 1400-luvulta ja nyt toimii näyttelytilana. Lisäksi voit tutustua moniin muihin historiallisiin paikkoihin, kuten Tully Castleen ja Devenish Islandiin.

Taide ja kulttuuri

Enniskillen on kulttuurisesti rikas kaupunki, jossa on monia taidegallerioita ja teattereita. Voit vierailla Ardhowenin teatterissa, joka tarjoaa monipuolisen ohjelmiston teatteriesityksiä ja konsertteja. Kaupungissa järjestetään myös vuosittainen Enniskillenin kirjallisuusfestivaali.

Ostokset

Enniskillen tarjoaa lukuisia ostosmahdollisuuksia. Kaupungissa on useita ostoskeskuksia, kuten Erneside Shopping Centre ja Quays Shopping Centre, joissa voit löytää erilaisia ​​liikkeitä ja brändejä. Lisäksi voit tutustua kaupungin viehättäviin riippumattomiin putiikkeihin.

Ravintolat ja kahvilat

Enniskillenissa on monipuolinen ravintolatarjonta, jossa voit nauttia erilaisia ruokia ja makuja. Kaupungissa on useita perinteisiä irlantilaisia ​​pubeja, tyylikkäitä ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja.

Kulttuuritapahtumat

Enniskillenissa järjestetään vuosittain useita kulttuuritapahtumia, kuten Enniskillenin musiikkijuhlat, jossa esiintyy kansainvälisiä musiikin ammattilaisia. Lisäksi kaupungissa järjestetään säännöllisesti taide- ja kulttuuritapahtumia, konsertteja ja teatteriesityksiä.

Suositut hotellit Enniskillenissä

Lough Erne Resort

Lough Erne Resort on luksushotelli, joka sijaitsee kauniin Lough Erne -järven rannalla. Hotellissa on valittavana 120 ylellisesti sisustettua huonetta ja sviittiä, joista avautuu upea näköala ympäröivään luontoon. Lough Erne Resort tarjoaa vierailleen useita palveluita, kuten golfkentän, spa-osaston, ravintoloita ja baareja. Hotellin ystävällinen henkilökunta varmistaa vieraiden viihtyvyyden ja auttaa kaikissa tarvittavissa järjestelyissä.

Westville Hotel

Westville Hotel on viehättävä boutique-hotelli Enniskillenin keskustassa. Hotellin tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet rentouttavaa oleskelua varten. Westville Hotel tarjoaa asiakkailleen myös ravintolan, jossa voi nauttia herkullisia aterioita, sekä baarin, jossa voi rentoutua ja nauttia juomia. Hotellin sijainti on erinomainen, sillä se on kätevästi lähellä alueen nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

The Enniskillen Hotel

The Enniskillen Hotel on moderni ja tyylikäs hotelli Enniskillenin keskustassa. Huoneet ovat sisustettu raikkaasti ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten TV, ilmainen Wi-Fi ja kylpyhuone. Hotellin palveluihin kuuluvat kuntokeskus, ravintola ja baari. The Enniskillen Hotelin sijainti on loistava, sillä se on lähellä kaupungin pääostoskatua ja nähtävyyksiä, kuten Enniskillenin linnoitusta ja Enniskillenin museota.

Belmore Court & Motel

Belmore Court & Motel on viihtyisä ja edullinen majoitusvaihtoehto Enniskillenissä. Hotellilla on tarjolla huoneita, sviittejä ja huoneistoja eri tarpeisiin sopien. Jokaisessa huoneessa on TV, ilmainen Wi-Fi ja kylpyhuone. Belmore Court & Motel tarjoaa asiakkailleen myös pesulapalvelun, ilmainen pysäköinnin ja aamiaismahdollisuuden. Hotelli sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin keskustaa ja lähellä olevia nähtävyyksiä, kuten Enniskillenin teatteria ja Marble Arch Caves -luolastoa.

Turvallisuus ja terveys Enniskillenissä

Turvallisuus

– Enniskillenissä on yleisesti ottaen turvallista asua ja vierailla. Kaupungissa on matala rikoksen taso, ja väkivaltarikokset ovat harvinaisia.
– Lähes kaikissa julkisissa tiloissa, kuten kaupoissa ja ravintoloissa, on turvallisuuskamerat.
– Kaupungilla on myös poliisiasema, joka valvoo järjestystä ja turvallisuutta.
– Enniskillenin asukkaat ja vierailijat voivat ottaa yhteyttä poliisiin hätätilanteissa soittamalla numeroon 999.

Liikenne

– Enniskillenissä on hyvin hoidettu tiestö, joka tarjoaa turvallisen liikennöinnin.
– Paikalliset tiet ovat yleisesti hyvässä kunnossa ja hyvin valaistuja.
– Kaupunkiin johtavien teiden varrella on liikenteenohjausmerkkejä, jotka auttavat vierailijoita suunnistamaan ja pysymään turvallisella reitillä.
– Liikenneympyröitä on useita ja ne helpottavat liikenteen sujuvuutta.

Palo- ja pelastuspalvelut

– Enniskillenissä on paloasemia, jotka palvelevat kaupungin asukkaita ja vierailijoita.
– Paloasemilla on pätevää henkilökuntaa valmiina avustamaan mahdollisissa hätätilanteissa.
– Paikalliset palokunnat järjestävät myös säännöllisiä harjoituksia ja koulutuksia, jotta he ovat valmiita toimimaan nopeasti ja tehokkaasti.
– Enniskillenin asukkaat voivat soittaa hätänumeroon 999, jos he tarvitsevat palo- tai pelastuspalveluita.

Terveyspalvelut

– Enniskillenissä on useita terveyskeskuksia, jotka tarjoavat peruslääkäripalveluita.
– Kaupungissa on myös sairaaloita, joissa on erikoislääkäreitä ja laadukkaita terveydenhuollon palveluita.
– Enniskillenissä on myös apteekkeja, joista voi hankkia reseptilääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.
– Kaupungissa on myös terveysneuvontapalveluita, joihin asukkaat ja vierailijat voivat ottaa yhteyttä saadakseen tietoa ja ohjausta terveyteen liittyvissä asioissa.

Rannat ja vesistöt

Lough Erne

Lough Erne on iso järvi, joka sijaitsee kaupungin läheisyydessä. Se koostuu kahdesta osasta: Ylä- ja Alajärvi. Lough Erne on suosittu kalastus- ja purjehduspaikka, ja siellä voi myös harjoittaa monia vesiurheilulajeja.

Belfast-Limerickin vesireitti

Enniskillen sijaitsee Belfast-Limerickin vesireitin varrella. Tämä vesireitti tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia veneretkille ja kanootilla melomiseen. Matkalla voi nauttia kauniista maaseudun näkymistä ja kokea mielenkiintoisia paikallisia kyliä.

Reekin niemimaa

Reekin niemimaa on Enniskillen lähellä sijaitseva alue, joka tarjoaa upeat näkymät Lough Ernelle. Siellä on monia suojeltuja rantoja ja saaria, jotka houkuttelevat vierailijoita. Reekin niemimaa on myös suosittu retkeilykohde, jossa voi nauttia luonnosta ja erilaisista ulkoiluaktiviteeteista.

Bloomfield-laituri

Bloomfield-laituri on suosittu kävelypaikka, josta on upeat näkymät Lough Ernelle. Siellä on laituri, josta voi lähteä veneretkille ja esimerkiksi tutustua lähellä sijaitsevaan Devinishin luostarisaareen. Kävelylle lähtijät voivat ihailla kaunista maisemaa ja nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.

Yöelämä ja viihde Enniskillen kaupungissa:

1. Baarit ja pubit

Enniskillenissä on useita baareja ja pubeja, jotka tarjoavat paikallisille ja vierailijoille viihdetarjontaa. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Blakes of The Hollow, The Townhouse, The Happiness Trap ja Crowes Nest.

2. Klubit ja yökerhot

Kaupungissa on muutamia klubeja ja yökerhoja, jotka tarjoavat musiikkia ja viihdettä yöaikaan. Esimerkiksi Spot Nightclub ja The Westville Hotelin klubihuone ovat suosituimpia paikkoja, joissa voi nauttia tanssimisesta ja juhlimisesta.

3. Teatterit

Enniskillenissä on Blackbox Theatre, joka tarjoaa monenlaisia esityksiä, kuten teatterinäytöksiä, komediaesityksiä ja musikaaleja. Teatterissa on usein ohjelmistossa erilaisia paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden esityksiä.

4. Elokuvateatterit

Kaupungissa ei ole varsinaista elokuvateatteria, mutta Enniskillen Cineplexin elokuvateatteri sijaitsee lähistöllä Omaghissa. Siellä voit katsoa uusimpia elokuvia suurelta valkokankaalta.

5. Konsertit ja tapahtumat

Enniskillenissä järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. The Ardhowen Theatre and Gallery on paikka, jossa voi nauttia elävän musiikin ja teatteriesitysten lisäksi myös näyttelyistä ja taiteesta. Lisäksi kaupungissa järjestetään erityyppisiä paikallisia tapahtumia, kuten festivaaleja ja markkinoita. Päivitetty tieto tapahtumista kannattaa kuitenkin tarkistaa paikallisista tapahtumakalentereista tai Enniskillenin kaupungin verkkosivuilta.

Luontokohteet ja retkeily Enniskillenissä

1. Lough Erne

Lough Erne on suuri järvi, joka sijaitsee Enniskillenin kaupungin lähellä. Se tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuuden moniin vesipohjaisiin aktiviteetteihin, kuten veneilyyn, kalastukseen ja vesihiihtoon.

2. Cromin luonnonreservaatti

Cromin luonnonreservaatti sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Enniskillenin keskustasta. Se on suojeltu alue, jossa on rauhallisia vaellusreittejä, historiallisia rakennuksia ja upeita maisemia. Alueella voi nähdä myös uhanalaisia kasvi- ja eläinlajeja.

3. Cuilcagh-vuori ja Geopark

Cuilcagh-vuori on 665 metriä korkea ja tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään maaseutuun. Vuorenrinteellä sijaitseva Geopark tarjoaa monipuolisia retkeilyreittejä, joista suosituin on ”Stairway to Heaven” -polku. Alueella voi myös ihailla erilaisia kasvi- ja eläinlajeja sekä tutustua geologisiin muodostumiin.

4. Castle Coole

Castle Coole on historiallinen herraskartano Enniskillenin lähellä. Sen yhteydessä on kauniit puutarhat ja puistoalue, joissa voi vaellella ja nauttia luonnosta. Alueella on myös järvi, jossa voi tehdä veneretkiä.

5. Florence Courtin kartano ja puutarhat

Florence Courtin kartano on upea historiallinen rakennus, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Enniskillenistä. Kartanoon kuuluu upeat puutarhat, joissa voi kävellä ja nauttia kauniista maisemista. Lisäksi alueella on vaellusreittejä ja piknik-paikkoja.

6. Marble Arch Caves

Marble Arch Caves on luolasto, joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Enniskillenin keskustasta. Siellä voi osallistua opastetuille kierroksille ja tutustua luolan upeisiin stalaktiitti- ja stalagmiittimuodostelmiin. Alueella on myös upea luontopolku.

7. Castle Archdale Country Park

Castle Archdale Country Park on puistoalue, joka tarjoaa monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Alueella on vaellusreittejä, pyöräilyreittejä, piknik-paikkoja ja leikkikenttiä. Lisäksi siellä voi vuokrata veneen tai kajakin ja tutkia Lough Ernen maisemia vesiltä käsin.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

St. Macartin’s Cathedral

St. Macartinin katedraali on anglikaaninen kirkkorakennus, joka sijaitsee Enniskillenin keskustassa. Se on rakennettu vuonna 1842 ja on kaupungin tärkein uskonnollinen symboli. Katedraali on avoinna vierailijoille, joilla on mahdollisuus tutustua sen upeaan arkkitehtuuriin ja historiallisiin esineisiin.

Enniskillen Castle

Enniskillenin linna sijaitsee lähellä järveä, ja se on yksi kaupungin ikonisimmista maamerkeistä. Linna on peräisin 1400-luvulta ja se on toiminut keskiajalla sekä puolustusrakennuksena että asuinpaikkana. Nykyään linnassa sijaitsee museo, joka esittelee Enniskillenin historiaa aina esihistoriasta nykypäivään asti.

Devenish Island

Devenish Island on pieni saari Lough Ernen järvessä, lähellä Enniskillenia. Saarella sijaitsee yksi Pohjois-Irlannin merkittävimmistä keskiaikaisista luostareista. Luostari perustettiin 500-luvulla, ja se on säilynyt osittain hyvin säilyneenä aina tähän päivään asti. Saarelle pääsee lauttaa sekä opastettujen kierrosten kautta.

Crom Estate

Cromin kartano on historiallinen tila, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Enniskillenista. Tila on ollut perheen omistuksessa 1600-luvulta asti ja sillä on suuri merkitys Pohjois-Irlannin historiassa. Kartanossa on myös viehättäviä puutarhoja, jotka ovat avoinna yleisölle.

Enniskillen Methodist Church

Enniskillenin metodistikirkko on yksi kaupungin historiallisista uskonnollisista kohteista. Se on rakennettu vuonna 1832 ja se sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkko on edelleen toiminnassa ja tarjoaa jumalanpalveluksia ja muita uskonnollisia tapahtumia paikallisille asukkaille ja vierailijoille.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Benaughlin-naapurusto

Benaughlin-naapurusto ympäröi kaupungin Enniskillen eteläosia ja tarjoaa upeita panoraamanäkymiä kaupungin yli. Täältä voi ihailla kauniita järvimaisemia sekä ympäröivää maaseutua.

Magheramena-luostari

Magheramena-luostari sijaitsee kaupungin länsiosassa ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät lähellä sijaitseville kukkuloille ja järvelle. Luostarin pihalta voi ihailla kaupungin siluettia ja ympäröivää luontoa.

Kestevan puisto

Kestevan puisto sijaitsee kaupungin itäosassa ja tarjoaa upeat näkymät Lough Nagelinvuorelle. Puistossa on useita kävelyreittejä, joita pitkin voi ihailla kaunista luontoa ja maisemia.

Knockninny-huippu

Knockninny-huippu on korkea kukkula kaupungin pohjoisosassa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maaseutuun ja järvelle. Huipulle voi kiivetä tai käyttää paikallisia polkuja, ja sieltä voi ihailla kaupunkia eri suunnilta.

Castle Coole

Castle Coole on historiallinen linna ja puisto kaupungin lähellä. Puistossa on upeat näkymät järvelle ja maaseudulle. Linna itsessään on avoinna yleisölle, ja siellä voi tutustua rikkaaseen historiaan ja nauttia upeista näköaloista.

Belmore-metsä

Belmore-metsä sijaitsee kaupungin lähellä ja tarjoaa upeat näkymät metsäisille kukkuloille ja järvelle. Metsässä on useita kävelyreittejä, joita pitkin voi ihailla kaunista luontoa ja maisemia. Metsään voi myös pystyttää teltan ja nauttia yöpymisestä luonnon keskellä.

Thonbridge Gardens

Thonbridge Gardens on kaunis puutarha kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät kukkiin ja kasveihin. Puutarhassa voi kuljeskella ja rentoutua kaupungin vilinän keskellä. Puutarhasta voi myös ihailla kaupungin siluettia ja ympäröivää maisemaa.

Tullyrain Park

Tullyrain Park sijaitsee kaupungin eteläosassa ja tarjoaa upeat näkymät laajalle metsäalueelle ja järvelle. Puistossa on leikkipaikkoja, kävelyreittejä ja piknik-alueita, joilla voi nauttia kauniista maisemista ja raikkaasta ilmasta.Kohteen sijainti maa on Irlanti, Pohjois-Irlannin alueella.

Jätä kommentti