Halvat lennot Fredrikstad

Nähtävyydet ja kohteet

Fredrikstadin vanha kaupunki

Fredrikstadin vanha kaupunki on Norjan parhaiten säilyneitä 1600-luvun linnoituksia. Alueella on vanhoja rakennuksia, ahtaita katuja ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten Fredrikstanin linnoitus, joka oli Norjan suurin linnoitus 1600-luvulla.

Fredrikstadin katedraali

Fredrikstadin katedraali, tai Fredrikstadin tuomiokirkko, on kaupungin merkittävin kirkko. Katedraali rakennettiin vuosina 1879-1880 ja sen ulkoasu on inspiroitunut goottilaisesta arkkitehtuurista. Kirkossa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja muita tapahtumia.

Isegranin linnoitus

Isegranin linnoitus on 1600-luvulta peräisin oleva linnoitus, joka sijaitsee Fredrikstadin vanhan kaupungin ulkopuolella. Linnoitus on hyvässä kunnossa ja se toimii nykyään museona ja kulttuurikeskuksena. Alueella on nähtävillä vanhoja rakennuksia ja linnoitukseen voi tutustua opastetuilla kierroksilla.

Fredrikstadin museo

Fredrikstadin museo on kaupungin tärkein museo, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria. Museossa on näyttelyitä muun muassa Fredrikstadin linnoituksesta, kaupungin kehityksestä ja paikallisesta taiteesta. Museo sijaitsee vanhan kaupungin alueella.

Kråkerøy

Kråkerøy on suosittu lähisaari Fredrikstadissa. Se on tunnettu viehättävästä luonnostaan ja pitkistä hiekkarannoistaan. Kråkerøyn satama-alueella voi ihailla idyllisiä kalasatamia ja käydä viehättävissä kahviloissa ja ravintoloissa.

Middelalderparken

Middelalderparken eli keskiaikainen puisto on alue, jossa voi tutustua Fredrikstadin keskiaikaiseen historiaan. Puistossa on esillä jäänne rakennuksista ja linnoitusten seinistä, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä. Puistossa järjestetään myös keskiaikatapahtumia ja -festivaaleja.

Kongsten-festning

Kongsten-festning on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Fredrikstadin kaupungin ulkopuolella. Linnoitus tarjoaa upeat näkymät kaupungille ja ympäröivälle luonnolle. Alueella voi kävellä ja tutustua linnoitukseen omatoimisesti.

Fredrikstadin taidemuseo

Fredrikstadin taidemuseo on Norjan vanhimpia ja suurimpia taidemuseoita. Museossa on laaja kokoelma norjalaisia ja kansainvälisiä teoksia eri aikakausilta. Museo järjestää myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Østfoldbadet

Østfoldbadet on suuri sisävesipuisto, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle. Vesipuistossa on useita altaita, vesiliukumäkiä, saunoja ja kuntosali. Puistossa voi myös harrastaa erilaisia vesiliikuntalajeja, kuten uintia ja vesijumppaa.

Blomsterdalenin puutarha

Blomsterdalenin puutarha on kaunis kasvitieteellinen puutarha Fredrikstadin lähellä. Puutarhassa voi ihailla erilaisia kasveja ja kukkia, ja siellä järjestetään usein kasvi- ja puutarhatapahtumia. Puutarhassa on myös ravintola ja lahjatavarakauppa.

Kulttuuri ja Historia

1. Fredrikstadin museot

Fredrikstadissa on useita museoita, joista tunnetuimpia ovat Fredrikstadin museo, jossa voi tutustua kaupungin historiaan, Fredrikstad taidemuseo, jossa on esillä taidetta eri aikakausilta, ja Kongsten fort-museo, jossa voi tutustua vanhaan linnoitukseen.

2. Fredrikstadin vanha kaupunki

Fredrikstadin vanha kaupunki, Gamlebyen, on kaupungin historiallinen keskusta, joka on perustettu vuonna 1567. Alueella on hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunginmuuri ja vanhoja rakennuksia, kapeita katuja ja viehättäviä kauppoja ja kahviloita.

3. Torgetin markkinat

Fredrikstadin Torgetin markkinat ovat perinteiset viikonloppumarkkinat, joilla voi ostaa paikallisia tuotteita, kuten tuoretta kalaa, leivonnaisia, käsitöitä ja vaatteita. Markkinoilla on myös usein musiikkiesityksiä ja muita tapahtumia.

4. Isegranin linnoitus

Isegranin linnoitus on vanha linnoitus, joka sijaitsee Fredrikstadin sataman läheisyydessä. Linnoitusta alettiin rakentaa vuonna 1663, ja se toimi tukikohtana Ruotsin laivastolle. Nykyään alueella voi tutustua historiallisiin rakennuksiin ja nauttia merinäköaloista.

5. Fredrikstadin domkirke

Fredrikstadin domkirke, eli tuomiokirkko, on kaupungin päätä kirkko. Se on rakennettu vuonna 1880 ja sen arkkitehtuuri edustaa goottilaista tyyliä. Kirkossa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia.

6. Kongsten fort

Kongsten fort on linnoitus, joka sijaitsee Kongstenin kukkulalla Fredrikstadissa. Linnoitus rakennettiin vuosina 1682-1684 ja se oli osa Ruotsin rajalinnoitusta. Nykyään linnoitukseen voi tutustua opastetuilla kierroksilla ja siellä järjestetään myös erilaisia tapahtumia.

7. Viksåsen kirkko

Viksåsen kirkko on Fredrikstadin läheisyydessä sijaitseva vanha puukirkko. Se on rakennettu vuonna 1894 ja kirkko edustaa tyypillistä norjalaista maaseutukirkkoarkkitehtuuria. Kirkossa pidetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat

Fredrikstadissa on useita ravintoloita, joista löytyy vaihtoehtoja erilaisiin makuihin ja ruokavalioihin. Kaupungissa on esimerkiksi perinteisiä norjalaisia ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja kuten kalaa ja äyriäisiä. Lisäksi tarjolla on kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia ja intialaisia ravintoloita. Fredrikstadissa on myös muutamia fine dining -ravintoloita, jotka tarjoavat korkeatasoista ruokaa ja palvelua.

Noutoruoka

Fredrikstadissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat noutoruokapalvelua. Noutoruokaa voi tilata esimerkiksi pizzasta, burgerista, kebabista tai sushista. Noutoruokaa saa yleensä joko tilaamalla suoraan ravintolasta tai käyttämällä erilaisia food delivery -palveluita, kuten Foodora tai Wolt.

Kahvilat

Fredrikstadissa on monia viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kupposen kahvia ja herkutella leivonnaisilla. Kahviloissa tarjotaan yleensä myös muita juomia, kuten teetä ja kaakaota, sekä erilaisia leipiä ja salaatteja. Joissakin kahviloissa on myös tarjolla lounasta ja kevyitä aterioita.

Pikaruokapaikat

Fredrikstadissa on useita pikaruokapaikkoja, joissa voi käydä nopeasti syömässä esimerkiksi hampurilaisen, hot dogin tai salaatin. Pikaruokapaikoissa on yleensä laaja valikoima erilaisia annoksia, ja ruoka on usein valmiina heti tilauksen jälkeen. Pikaruokapaikoista saa yleensä myös mukaan otettavia annoksia.

Ruokakaupat

Fredrikstadissa on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa ruoka-aineita ja muita päivittäistavaratuotteita. Suurimmat ruokakaupat ovat yleensä avoinna aamusta iltaan, ja niistä löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita. Kaupungissa on myös muutamia pienempiä lähikauppoja, jotka palvelevat lyhyempinä aukioloaikoina.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Museot

Fredrikstadissa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Fredrikstadin museo, jossa voi oppia kaupungin historiasta. Myös Fredrikstenin linnoitusmuseo tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen. Lisäksi kaupungissa on taide- ja käsityömuseo sekä sahatekniikan museo.

Galleriat

Fredrikstadissa on useita gallerioita, joissa voi ihailla taiteen eri muotoja. Esimerkiksi Galleri Rhode ja Galleri XL tarjoavat näyttelyitä, joissa voi tutustua paikallisiin ja kansainvälisiin taiteilijoihin.

Luontokohteet

Fredrikstad sijaitsee kauniissa luontoympäristössä, joten luontokohteita löytyy runsaasti. Esimerkiksi Øra kansallispuisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn. Myös Hvaler saaristo, joka on yksi Norjan suurimmista saaristoista, houkuttelee kauniilla maisemillaan.

Urheilu ja liikunta

Fredrikstadissa on monipuoliset mahdollisuudet urheilun ja liikunnan harrastamiseen. Kaupungista löytyy muun muassa urheilukeskus, jossa voi esimerkiksi pelata jalkapalloa tai tennistä. Lisäksi kaupungissa on useita kuntosalitiloja ja uimahalleja.

Kulttuuritapahtumat

Fredrikstadissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä ja elokuvanäytöksiä. Esimerkiksi Fredrikstad Animation Festival houkuttelee animaation ystäviä ympäri maailman.

Ostokset

Fredrikstadissa on useita ostoskeskuksia ja kauppoja, joissa voi tehdä ostoksia. Esimerkiksi Torvbyen kjøpesenter ja Amfi Borg tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kauppoja ja liikkeitä. Lisäksi Vanhassa kaupungissa on viehättäviä pikkukauppoja ja putiikkeja.

Risteilyt

Fredrikstadista voi lähteä risteilylle läheiselle Glomman joelle tai Hvaler saaristoon. Risteilyllä voi nauttia kauniista maisemista ja samalla tutustua alueen historiaan ja luontoon.

Ravintolat ja kahvilat

Fredrikstadissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisesta ruoasta ja juomista. Kaupungissa on tarjolla niin perinteistä norjalaista ruokaa kuin kansainvälisiä makuelämyksiäkin.

Suositut hotellit Fredrikstadissa:

1. Scandic City Hotel Fredrikstad

Scandic City Hotel Fredrikstad sijaitsee keskustassa, aivan Fredrikstadin vanhankaupungin vieressä. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, ilmainen Wi-Fi, sisäuima-allas, sauna ja kuntokeskus. Asiakkaat kehuvat erityisesti hotellin sijaintia ja ystävällistä henkilökuntaa.

2. Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad sijaitsee kätevästi kävelyetäisyydellä Fredrikstadin rautatieasemalta ja vanhastakaupungista. Hotellin tyylikkäissä huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin palveluihin kuuluu myös ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköinti.

3. Gamlebyen Hotell – Fredrikstad

Gamlebyen Hotell – Fredrikstad sijaitsee Fredrikstadin viehättävässä vanhassakaupungissa. Hotellissa on kodikkaat huoneet, ilmainen Wi-Fi ja ravintola, joka tarjoilee perinteistä norjalaista ruokaa. Asiakkaat arvostavat erityisesti hotellin tunnelmaa ja rauhallista sijaintia.

4. Hotel Victoria Gjestegaard

Hotel Victoria Gjestegaard on pieni, perheomisteinen hotelli Fredrikstadin keskustassa. Hotellissa on viihtyisät huoneet, ilmainen Wi-Fi, ravintola ja ilmainen pysäköinti. Asiakkaat kiittävät erityisesti hotellin viehättävää ulkonäköä ja henkilökunnan ystävällisyyttä.

5. Hotel Fredrikstad

Hotel Fredrikstad sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Fredrikstadin keskustaa. Hotellissa on modernit ja valoisat huoneet, ravintola, baari ja ilmainen pysäköinti. Asiakkaat ovat tyytyväisiä hotellin siisteyteen ja hyvään palveluun.

Turvallisuus ja Terveys

Poliisi ja turvallisuus

Fredrikstadissa on oma poliisilaitos, joka vastaa alueen turvallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. Poliisi tekee aktiivista yhteistyötä paikallisten viranomaisten ja asukkaiden kanssa varmistaakseen alueen turvallisuuden.

Palokunta ja pelastuspalvelut

Fredrikstadissa on oma palokunta ja pelastuspalvelut, jotka huolehtivat tulipalojen, onnettomuuksien ja muiden hätätilanteiden sammuttamisesta ja avusta. Palokunta on hyvin varusteltu ja koulutettu vastaamaan erilaisiin tilanteisiin.

Sairaala ja terveyspalvelut

Fredrikstadissa on useita terveyskeskuksia ja yksi suurempi sairaala, jossa tarjotaan monipuolisia terveyspalveluita. Sairaalassa on erikoisalojen osastoja, tehohoito-osasto ja päivystys, joka palvelee ympäri vuorokauden. Alueella on myös apteekkeja ja muita terveysalan palveluita.

Koulut ja päiväkodit

Fredrikstadissa on hyvin kehittynyt koulujärjestelmä ja laaja päiväkotiverkosto. Alueella on useita kouluja eri ikäryhmille ja eri koulutusohjelmille. Päiväkotien tarjoama varhaiskasvatus on korkeatasoista ja ammattitaitoista.

Turvallinen ympäristö

Fredrikstad on tunnettu turvallisena kaupunkina. Alueella on hyvä julkinen liikennejärjestelmä, joka lisää alueen turvallisuutta ja helpottaa liikkumista. Lisäksi kaupungissa on paljon vihreitä alueita, puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia, mikä tekee siitä viihtyisän ja terveellisen ympäristön asukkaille.

Rannat ja Vesistöt

Kråkerøy

Kråkerøy on Fredrikstadin kaupunginosa, joka sijaitsee niemellä Oslofjordenin rannalla. Siellä sijaitsevat mm. seuraavat rannat: Villa Malla, Kuvala, Rednesodden, Ruudneset ja Grindløkka.

Gressvik

Gressvik on Fredrikstadin kaupunginosa, joka sijaitsee Punta neliosainen niemi Oslofjordenin rannalla. Siellä sijaitsevat mm. seuraavat rannat: Høyjord, Gressvik brygge, Gressvik torg, Mastrand ja Borgejordet.

Rauøy

Rauøy on Fredrikstadin saaristossa sijaitseva saari. Siellä sijaitsevat mm. seuraavat rannat: Hvaler Beach Club, Rauøystrand ja Kjøkøysund. Rauøyssa voit myös löytää useita pieniä poukamia ja viehättäviä kalastaja- ja veneilijäsatamia.

Yöelämä ja Viihde Fredrikstadissa

1. Baarit ja klubit

Fredrikstadissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista sekä musiikista. Suositeltuja vaihtoehtoja ovat muun muassa Henie Onstad Art Center, Tordenskiold Pub ja Café Magenta.

2. Ravintolat

Kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita, joissa tarjoillaan erilaisia ruokakulttuureja. Erikoisuuksia löytyy esimerkiksi italialaisista, kiinalaisista, intialaisista ja meksikolaisista ravintoloista. Joitakin suosittuja paikkoja ovat Hva Skjer Bar & Restaurant, Slippen ja Gamlebyen Gjestgiveri.

3. Teatterit ja elokuvateatterit

Fredrikstadissa on teattereita ja elokuvateattereita, jotka tarjoavat viihdyttävää ohjelmaa. Kaupungin teatteri tarjoaa laajan valikoiman näytelmiä, musikaaleja ja muita esityksiä. Elokuvaharrastajille löytyy elokuvateatteri Cinemateket Fredrikstad, jossa esitetään niin kotimaisia kuin ulkomaisia elokuvia.

4. Konsertit ja tapahtumat

Fredrikstadissa järjestetään erilaisia konsertteja ja tapahtumia läpi vuoden. Musiikin ystävät voivat nauttia klassisista konserteista, rock- ja pop-esiintyjistä sekä paikallisista bändeistä. Kaupungissa on myös festivaaleja, kuten Fredrikstad Animation Festival ja Reggae Festival.

5. Urheilu- ja virkistysaktiviteetit

Fredrikstadissa on monia urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja ja käyttää kuntoilutiloja. Lisäksi kaupungissa on golfkenttiä, uimahalleja, jäähalleja ja tenniskenttiä.

6. Yökerhot

Fredrikstadissa on myös yökerhoja, joissa voi tanssia ja nauttia musiikista. Yöelämä Fredrikstadissa ei ehkä ole yhtä vilkas kuin suurimmissa kaupungeissa, mutta kaupungin yökerhoissa voi silti viihtyä hyvin. Suositeltuja vaihtoehtoja ovat muun muassa Blå Grotte ja Coobra.

Luontokohteet ja retkeily

1. Hvalerin saaristo

Hvalerin saaristo on upea luontokohde Fredrikstadissa, joka koostuu noin 800 saaresta ja luodosta. Saaristossa voi nauttia kauniista maisemista, kävellä luontopoluilla ja tehdä veneretkiä. Alueella on myös hyviä kalastuspaikkoja.

2. Kongsten Fort

Kongsten Fort on historiallinen linnoitusalue Fredrikstadissa, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. Alueella voi tehdä patikointiretkiä ja tutustua linnoitusten raunioihin. Kongsten Fortissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten kesäteatteriesityksiä.

3. Østfoldin luonnonpuisto

Østfoldin luonnonpuisto sijaitsee Fredrikstadin lähellä ja tarjoaa monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Alueella on useita luontopolkuja, joilla voi kävellä tai pyöräillä. Luonnonpuistossa voi ihailla kaunista metsäluontoa, järviä ja puroja.

4. Strutenin luontopolku

Strutenin luontopolku on suosittu retkeilykohde Fredrikstadissa. Polku kulkee mäntymetsän läpi ja johtaa upealle näköalapaikalle, josta voi ihailla kaunista maisemaa yli saariston ja meren. Polun varrella on myös grillipaikkoja ja levähdysalueita.

5. Østre Fredrikstadin maakuntamuseon puutarha

Østre Fredrikstadin maakuntamuseon puutarha on kaunis ja rauhallinen paikka, jossa voi nauttia luonnosta ja historiallisesta ilmapiiristä. Puutarha on täynnä kauniita kukkia, puita ja pensaita. Alueella on myös pieniä polkuja, joilla voi kävellä.

Fredrikstadissa on monia kauniita luontokohteita ja retkeilymahdollisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnosta. Hvalerin saaristo, Kongsten Fort, Østfoldin luonnonpuisto, Strutenin luontopolku ja Østre Fredrikstadin maakuntamuseon puutarha ovat vain muutamia esimerkkejä näistä upeista paikoista.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet

Fredrikstadin katedraali

Fredrikstadin katedraali sijaitsee Fredrikstadin kaupungissa, Norjassa. Se on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista rakennuksista. Katedraali on rakennettu vuonna 1880 ja se edustaa uusgotiikan arkkitehtuurityyliä. Katedraali on avoinna yleisölle ja siellä järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja kulttuuritapahtumia.

Fredrikstadin vanha kaupunki

Fredrikstadin vanha kaupunki on yksi Norjan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupunkialueista. Se sijaitsee Glomman joen varrella ja sen perustamisvuosi on 1567. Vanha kaupunki koostuu kapeista kujista, historiallisista rakennuksista ja linnoituksen muureista. Alueella on myös useita kirkkoja ja museoita, jotka kertovat alueen historiasta.

Hvaler saaristo

Hvaler saaristo koostuu noin 800 saaresta ja saarella sijaitsevasta kaupungista Fredrikstadista pääsee helposti tutustumaan tähän upeaan saaristoon. Saaristo tarjoaa upeita maisemia merelle, rantoja ja luontoelämyksiä. Useilla saarilla on myös historiallisia nähtävyyksiä, kuten vanhoja kalasatamia ja majakoita. Saaristo on suosittu veneilijöiden, kalastajien ja luontoharrastajien keskuudessa.

Kirkkoniemi

Kirkkoniemi on historiallinen alue Fredrikstadin kaupungissa. Alueella sijaitsee useita historiallisia rakennuksia, kuten Fredrikstadin linnoitus, joka on yksi parhaiten säilyneistä 1600-luvun linnoituksista Pohjois-Euroopassa. Kirkkoniemi on myös suosittu kävely- ja retkeilykohde, josta voi ihailla kaunista merinäköalaa ja tutustua alueen rikkaaseen historiaan.

Fredrikstadin panoraama- ja näköalapaikat

1. Fredrikstadin linnoitus

Fredrikstadin linnoitus sijaitsee kaupungin vanhassa osassa ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli kaupungin ja Glomman joen. Linnoitusta voi tutkia kävellen tai vuokrata opastetun kierroksen.

2. Kongsten festningshøyde

Kongsten festningshøyde on korkea kukkula, jolta avautuu kaunis näköala yli Fredrikstadin kaupungin. Kukkulalta voi myös ihailla Fredrikstadin linnoitusta ja sen ympäröivää maisemaa.

3. Gressvik kirke

Gressvik kirken kellotornista voi ihailla upeita näkymiä yli Gressvikin kaupunginosan ja Glomman joen. Kirkko sijaitsee hieman Fredrikstadin keskustan ulkopuolella, mutta näköalat ovat vaivan arvoiset.

4. Tredalen-puisto

Tredalen-puisto sijaitsee Fredrikstadin keskustan läheisyydessä ja tarjoaa kauniita maisemia yli Glomman joen. Puistossa voi kävellä tai istua rauhassa nautiskelemassa näköaloista.

5. Rolvsøyan-niemimaa

Rolvsøyan-niemimaa sijaitsee Fredrikstadin eteläpuolella ja tarjoaa upeat merinäkymät. Niemimaalla voi kävellä rantaa pitkin ja ihailla maisemia.

6. Isegran

Isegran on entinen linnoitus saarella Fredrikstadin lähellä. Sieltä avautuu upeat näkymät yli Glomman joen ja Fredrikstadin linnoituksen. Isegranissa voi myös tutustua alueen historiallisiin rakennuksiin.

7. Gamlebyenin näköalapaikat

Fredrikstadin vanhassa kaupunginosassa, Gamlebyenissa, on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaupungin katuja ja rakennuksia. Näköalapaikat ovat erityisen kauniita auringonlaskun aikaan.

8. Torvbyenin näköalatasanne

Torvbyenin ostoskeskuksen katolla sijaitsee näköalatasanne, jolta voi ihailla kaupungin keskustaa ja ympäröivää maisemaa. Tasanteelle pääsee ilmaiseksi ostoskeskuksen aukioloaikoina.

9. Østre Fredrikstad kirke

Østre Fredrikstad kirken katto on avoinna yleisölle tietyinä päivinä, ja sieltä voi ihailla upeita näkymiä yli Fredrikstadin kaupungin. Näköalatasanne sijaitsee korkealla kirkon tornissa.

10. Karjansuvannon näköalapaikka

Karjansuvannon näköalapaikalta voi ihailla kaunista näkymää yli Glomman joen ja Fredrikstadin kaupungin. Paikalle pääsee helposti autolla ja siellä on myös parkkipaikka.Kohteen sijainti maa on Norja.

Jätä kommentti