Halvat lennot Hasselt

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Hasseltin kaupungintalo

Hasseltin kaupungintalo sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa ja on arkkitehtonisesti vaikuttava rakennus. Se on peräisin 1700-luvulta ja toimii nykyään kaupungin hallintorakennuksena.

2. Japanilainen puutarha

Hasseltin Japanilainen puutarha on kaunis ulkoilualue, jossa vieraat voivat nauttia perinteisestä japanilaisesta suunnittelusta ja rauhallisesta tunnelmasta. Puutarha tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua japanilaiseen kulttuuriin ja taideteoksiin.

3. Hasseltin taidemuseo

Hasseltin taidemuseo on merkittävä kulttuurikohde kaupungissa. Se esittelee laajan kokoelman modernin ja nykytaiteen teoksia sekä järjestää vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia taiteesta kiinnostuneille vieraille.

4. Modenapuisto

Modenapuisto on suuri puistoalue Hasseltin keskustassa. Se tarjoaa kauniin ympäristön ulkoiluun, rentoutumiseen ja piknikille. Puistossa on myös leikkipaikkoja lapsille sekä kävelyreittejä ja pyöräilymahdollisuuksia.

5. Hasseltin eläintarha

Hasseltin eläintarha on suosittu vierailukohde perheille ja eläinten ystäville. Tarhassa voi nähdä erilaisia eläinlajeja, kuten leijonia, apinoita, kirahveja ja pingviinejä. Lisäksi tarjolla on opastettuja kierroksia ja erilaisia eläinten kanssa tehtäviä aktiviteetteja.

6. Hasseltin keskustori

Hasseltin keskustori on vilkas paikka, jossa paikalliset ja turistit tapaavat. Torilla on usein erilaisia markkinoita ja tapahtumia, kuten ruokamarkkinat ja konsertit. Lisäksi alueella on monia ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia.

7. Jenevermuseum

Jenevermuseum on museo, joka esittelee paikallista perinteistä juomaa nimeltään jenever. Museossa vierailijat voivat oppia juoman historiasta, valmistuksesta ja maistella erilaisia jenever-lajikkeita. Museo tarjoaa myös opastettuja kierroksia, joissa esitellään juoman valmistusprosessia.

8. Kanaalkomplex

Kanaalkomplex on entinen kanavavarasto, joka on muutettu luovaan taidetilaan. Siellä järjestetään säännöllisesti näyttelyitä, performansseja, elokuvailtoja ja muita kulttuuritapahtumia. Kanaalkomplex tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen nykytaiteeseen ja kulttuuriin.

9. Stadsmus

Stadsmus on museo, joka kertoo Hasseltin historiasta ja kulttuurista. Museossa on laaja kokoelma esineitä, valokuvia, dokumentteja ja muita historiallisia artefakteja, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä. Lisäksi museossa on vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

10. Bokrijk

Bokrijk on ulkoilmamuseo, joka sijaitsee Hasseltin lähellä. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua perinteiseen flaamilaiseen maalaiselämään menneiltä vuosisadoilta. Bokrijkin alueella on entisöityjä maalaistaloja, perinteisiä käsitöitä, maatilan eläimiä ja historiallisia näyttelyitä.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri:

– Hasselt on tunnettu kulttuurikaupunki Belgiassa.
– Kaupungissa järjestetään useita kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja taidenäyttelyitä.
– Hasseltissa sijaitsee myös useita taidemuseoita, kuten Z33 nykytaiteen museo.
– Kaupunki tarjoaa monipuolisen kulttuuriohjelman, johon kuuluvat muun muassa elokuvafestivaalit ja musiikkifestivaalit.
– Hasseltissa on myös lukuisia gallerioita, taidekouluja ja kulttuurikeskuksia.

Historia:

– Hasseltin historia ulottuu jopa 700-luvulle asti.
– Kaupunki sai kaupunkioikeudet vuonna 1232, ja siitä tuli tärkeä kaupallinen keskus Limburgin maakunnassa.
– Hasselt kärsi useista tulipaloista ja sodista historiallisen ajanjakson aikana.
– Toisen maailmansodan aikana Hasselt joutui sotatoimien kohteeksi, ja kaupunki kärsi merkittäviä tuhoja.
– Nykyään Hasselt on moderni kaupunki, mutta se on säilyttänyt historialliset rakennuksensa ja perinteensä.
– Kaupungissa on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten 1600-luvulta peräisin oleva kaupungintalo ja Van der Elst -talossa sijaitsevat näyttelyt, jotka kertovat Hasseltin historiasta.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Hasseltissa ruokakulttuuri on monipuolinen ja sekoittaa belgialaisia ja flaamilaisia perinteitä. Paikallisissa ravintoloissa voi nauttia perinteisiä belgialaisia ruokia, kuten sinisimpukoita, lihapullia ja friteerattuja perunoita. Belgialaiset oluet ja suklaat ovat myös suuressa roolissa ruokailussa.

Ruokakaupat

Hasseltissa on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa paikallisia ja kansainvälisiä elintarvikkeita. Tunnettuja ruokakauppaketjuja kaupungissa ovat esimerkiksi Delhaize ja Carrefour. Lisäksi kaupungissa on lähikauppoja ja erikoisliikkeitä, joissa voi ostaa esimerkiksi juustoja, leipää ja suklaata.

Ravintolat

Hasseltissa on laaja valikoima ravintoloita eri hintaluokissa ja eri keittiöistä. Kaupungissa on sekä paikallisia että kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoilevat muun muassa belgialaista, italialaista, kiinalaista ja intialaista ruokaa. Useat ravintolat sijaitsevat keskustassa, ja monissa niistä voi nauttia myös ulkoterassilla.

Ruokailupaikat nähtävyyksien lähellä

Hasseltissa on useita ruokailupaikkoja, jotka sijaitsevat nähtävyyksien läheisyydessä. Esimerkiksi kaupungin keskusaukion ympäristöstä löytyy lukuisia ravintoloita, joista voi nauttia ruokaa samalla kun ihailee kaupungin kaunista arkkitehtuuria. Lisäksi kaupungin viheralueiden ja puistojen yhteydessä on usein kahviloita ja piknik-alueita.

Paikalliset herkut

Hasseltin tunnettuja paikallisia herkkuja ovat muun muassa Hasseltin rostilj (paikallinen grilliruoka), Hasseltin kermekakku (kirsikkakakku) ja Hasseltin genièver (paikallinen alkoholijuoma). Näitä herkkuja voi maistella kaupungin ravintoloissa, kahviloissa ja leipomoissa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

Museot ja Taidegalleriat:

Hasseltissa on useita museoita ja taidegallerioita, jotka tarjoavat monipuolisia kulttuurikokemuksia. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Hasseltin Kunstimuseo, jossa voi tutustua laajaan taidekokoelmaan, sekä Modemuseum Hasselt, jossa on esillä muotiteollisuuteen liittyviä näyttelyitä. Lisäksi Hasseltissa sijaitsee myös Jenevermuseum, joka kertoo genever-alkoholijuoman historiasta ja valmistuksesta.

Puistot ja Vihreät Alueet:

Hasseltin kaupungissa on useita kauniita ja viihtyisiä puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilusta. Suosittuja puistoja ovat esimerkiksi Kapermolenpark, jossa on leikkipuisto lapsille, ja Japanilainen Puutarha, joka tarjoaa rauhallisen ja eksoottisen ympäristön kävijöilleen. Lisäksi Hasseltin ympäristössä sijaitsee erilaisia luonnonsuojelualueita ja metsiä, joissa voi harrastaa patikointia ja retkeilyä.

Kirjastot ja Opiskelu:

Hasseltissa on useita kirjastoja ja muita opiskelumahdollisuuksia. Kaupungin pääkirjasto, De Krook, tarjoaa laajan valikoiman kirjoja ja muita aineistoja sekä erilaisia tapahtumia ja palveluita kaikenikäisille. Lisäksi Hasseltin kaupungissa toimii useita korkeakouluja ja yliopistoja, kuten Hasseltin yliopisto ja PXL University of Applied Sciences and Arts, joissa voi opiskella eri tieteenaloja.

Urheilu ja Liikunta:

Hasseltissa on useita urheilumahdollisuuksia ja liikuntapaikkoja, jotka tarjoavat aktiviteetteja eri harrastajille. Kaupungin urheilukeskus, KRC Genk Training Center, tarjoaa monipuoliset puitteet jalkapallon harrastamiseen. Lisäksi Hasseltissa on kuntokeskuksia, uimahalleja ja muita liikuntapaikkoja, joissa voi harrastaa esimerkiksi kuntosaliharjoittelua, uimista tai tennistä.

Konsertit ja Esiintymiset:

Hasseltissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja esiintymisiä eri musiikkityyleistä kiinnostuneille. Tunnettu musiikkifestivaali Hasseltissa on Pukkelpop, joka kerää vuosittain tuhansia kävijöitä ympäri maailmaa. Lisäksi kaupungissa on useita konserttisaleja ja tapahtumapaikkoja, kuten Ethias Arena, jossa voi nauttia erilaisista live-esityksistä ja keikoista.

Suositut hotellit Hasselissa

1. Radisson Blu Hotel, Hasselt

Radisson Blu Hotel, Hasselt sijaitsee keskeisellä paikalla Hasseltin keskustassa. Hotelli tarjoaa modernit ja tyylikkäät huoneet sekä monipuoliset palvelut, kuten ravintolan, baarin, kuntosalin ja kokoustilat. Hotellista on hyvät yhteydet kaupungin nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

2. Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt on suosittu hotelli, joka tarjoaa viihtyisät huoneet ja laajan valikoiman palveluita liikematkailijoille ja lomailijoille. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari, uima-allas, kuntosali ja kokoustilat. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoaa helpon pääsyn Hasseltin nähtävyyksiin.

3. YUP Hotel Hasselt

YUP Hotel Hasselt on trendikäs ja moderni hotelli, joka tarjoaa edullisen majoituksen keskeisellä paikalla Hasseltin keskustassa. Hotelliin kuuluu tyylikkäitä huoneita, baari ja yhteiskäyttöalueita. YUP Hotel Hasselt on suosittu vaihtoehto nuoremmille matkailijoille, jotka arvostavat edullista hintatasoa ja hyvää sijaintia.

4. Park Inn by Radisson Hasselt

Park Inn by Radisson Hasselt on moderni ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä Hasseltin keskustaa. Hotellissa on viihtyisät ja hyvin varustellut huoneet, ravintola, baari, kuntosali ja kokoustilat. Park Inn by Radisson Hasselt tarjoaa hyvät puitteet niin liikematkalaisille kuin lomailijoillekin.

5. Hassotel

Hassotel on viehättävä boutique-hotelli Hasseltin keskustassa. Hotelli tarjoaa persoonallisen ja kodikkaan tunnelman sekä viihtyisät huoneet. Hassotelin palveluihin kuuluu ravintola, baari ja kokoustilat. Hotelli sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja ostosalueita.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

Hasselt on turvallinen kaupunki, jonka rikollisuustaso on yleisesti ottaen alhainen. Kaupungissa on vahva läsnäolo poliisia ja erilaisia turvallisuustoimenpiteitä.

– Poliisi: Hasseltin poliisivoimat valvovat kaupungin turvallisuutta ja toimivat rikosten ennaltaehkäisyssä ja selvittämisessä.
– Valvontakamerat: Kaupungin julkisilla alueilla on useita valvontakameroita, jotka auttavat valvomaan turvallisuutta.
– Turvallisuustietoisuus: Hasseltin asukkaat ja vierailijat on kannustettu olemaan tietoisia turvallisuudesta ja raportoimaan epäilyttävistä tilanteista viranomaisille.
– Turvalliset asuinalueet: Kaupungissa on useita turvallisia asuinalueita, joissa asukkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi.

Palokunta ja sairaalat

Hasseltin palveluiden joukosta löytyy myös palokunta ja useita sairaaloita, jotka huolehtivat kaupungin asukkaiden terveydestä ja turvallisuudesta.

– Palokunta: Kaupungissa on ammattitaitoinen palokunta, joka vastaa tulipalojen sammuttamisesta ja muihin hätätilanteisiin reagoimisesta.
– Sairaala Imeldassa: Hasseltissa sijaitseva Imeldan sairaala tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita asukkaille.
– Jessan sairaala: Jessassa on myös sairaala, joka tarjoaa korkeatasoista hoitoa ja lääkäripalveluita kaupungin asukkaille.
– Riemst sairaala: Kaupungissa on myös Riemst sairaala, joka tarjoaa erikoistuneita terveyspalveluita, kuten sydän- ja verisuonitalon toimintaa.

Turvallisuusviestintä ja terveysneuvonta

Hasseltissa on järjestetty erilaisia turvallisuusviestintäkampanjoita ja terveysneuvontaa, jotka auttavat asukkaita ja vierailijoita pysymään turvassa ja terveinä.

– Turvallisuusviestintä: Kaupunki järjestää säännöllisesti kampanjoita, joissa jaetaan tietoa turvallisuudesta ja annetaan vinkkejä miten välttää rikollisuutta.
– Terveysneuvonta: Useat terveyskeskukset ja terveysjärjestöt Hasseltissa tarjoavat terveysneuvontaa erilaisissa terveyteen liittyvissä asioissa, kuten ravitsemus, liikunta ja mielenterveys.

Huomaa, että tämä vastaus perustuu oletuksiin ja yleiseen tietoon Hasseltin kaupungista. Paikallinen turvallisuus- ja terveyspoltiikka voi muuttua ja virallisiin lähteisiin kannattaa tutustua ajankohtaisen tiedon varmistamiseksi.

Rannat ja vesistöt

1. Kuringerungvaart

Kuringerungvaart on kaupungin läpi virtaava joki, joka tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen.

2. Bokrijkjärvi

Bokrijkjärvi on suosittu virkistyskohde kaupungin lähellä. Siellä voi nauttia uimisesta ja auringonotosta rannalla, tai osallistua erilaisiin vesiliikuntaharrastuksiin. Järven ympäristö tarjoaa myös luonnollisia kävelyreittejä.

3. Halve Maan -lammi

Halve Maan -lammi on luonnonsuojelualue, joka koostuu useista pienistä lammeista. Alueella voi tehdä kävelyretkiä ja ihailla alueen monipuolista kasvi- ja eläimistöä.

4. Kempen-Broekin luonnonsuojelualue

Kempen-Broekin luonnonsuojelualue sijaitsee Hasselin lähistöllä. Alueella on laaja valikoima kosteikkoja, lampeja ja puroja, jotka houkuttelevat monenlaisia lintulajeja ja muita eläimiä. Alueella voi nauttia ulkoilusta ja luonnosta.

5. Zonhovenin järvi

Zonhovenin järvi on vielä yksi vetävä vesistö kaupungin lähellä. Järvi tarjoaa rannallaan tilaa auringonottoon ja uintiin. Järven ympärillä on myös ulkoilureittejä ja mahdollisuuksia veneilyyn.

6. De Wijersin lampialue

De Wijers on laaja lampialue, joka sijaitsee Hasselin ympäristössä. Alueella on erilaisia lampia ja kanavia sekä monipuolista eläimistöä ja kasvillisuutta. Alueella voi vierailla ja nauttia luonnosta.

Yöelämä ja viihde

1. Baarit ja pubit

Hasseltissa on useita baareja ja pubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomia. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi De Witte Non, De Kleine Hal, Café Café ja Café Latino.

2. Klubit ja yökerhot

Kaupungissa on myös useita klubeja ja yökerhoja, joissa voi tanssia ja bailata aamuun asti. Tunnettuja yökerhoja Hasseltissa ovat Versuz, Forty Five ja The Zoo.

3. Konsertit ja keikat

Hasseltissa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja keikkoja eri musiikkityyleistä. Omaan musiikkimakuunsa sopivan tapahtuman voi löytää esimerkiksi Ethias Arena -areenalta tai Muziekodroomista.

4. Elokuvateatterit

Elokuvanystävät voivat nauttia elokuvista Hasseltin elokuvateattereissa. Kinepolis Hasselt on suuri monisaliteatteri, jossa esitetään laaja valikoima eri genrejen elokuvia.

5. Teatterit ja esitykset

Teatterista kiinnostuneet voivat vierailla Hasseltin eri teattereissa ja nauttia erilaisista esityksistä. Tunnettuja teattereita kaupungissa ovat esimerkiksi Hetpaleis ja Theatercafé.

6. Festivaalit ja tapahtumat

Hasseltissa järjestetään monia festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden. Suosittuja festivaaleja ovat esimerkiksi Pukkelpop, Jeneverfeesten ja Winterland. Nämä tapahtumat tarjoavat musiikkia, ruokaa, juomaa, näyttelyitä ja muuta viihdettä.

7. Kasinot

Rahapelien ystävät voivat vierailla Hasseltin kasinoilla ja kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Tunnettuja kasinoita kaupungissa ovat esimerkiksi Casino Hasselt ja Grand Casino de Namur.

Luontokohteet ja retkeily Hasselissa

1. Bokrijk-puisto

Bokrijk-puisto on suosittu luontokohde Hasselissa. Se sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Puistossa on laaja alue, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja ulkoilusta. Alueella on myös erilaisia luontopolkuja ja retkeilyreittejä.

2. Kuringer-puisto

Kuringer-puisto on toinen suosittu luontokohde Hasselissa. Se sijaitsee Kuringenin kaupunginosassa ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Puistossa on useita kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen luontoon ja nauttia kauniista maisemista.

3. Herkenrode Abbeyn luostari

Herkenroden luostari on historiallinen nähtävyys ja luontokohde Hasselissa. Luostarin ympäristössä on kaunis puutarha, jossa voi kävellä ja nauttia luonnon rauhasta. Alueella on myös luontopolkuja, joilla voi tutustua lähialueen luontoon ja eläimistöön.

4. Domein Kiewit

Domein Kiewit on laaja luontokohde Hasselissa. Alueella on monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten kävelyreittejä, pyöräilyreittejä ja piknik-alueita. Alueella on myös järvi, jossa voi uida ja kalastaa. Domein Kiewitissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri vuoden.

5. Schorpionwoudin luonnonsuojelualue

Schorpionwoudin luonnonsuojelualue on suosittu retkeilykohde Hasselissa. Alueella on monipuolista metsämaisemaa, jonka voi kiertää erilaisia polkuja pitkin. Luonnonsuojelualueella voi myös bongata erilaisia lintulajeja ja muita eläimiä.

6. De Wijersin järvi- ja suomaastoalue

De Wijers on laaja järvi- ja suomaastoalue Hasselin lähellä. Alueella on useita järviä ja suot, ja se tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueella on myös erilaisia retkeilyreittejä ja laitureita, joilta voi lähteä veneretkelle tai kalastamaan.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Sint-Quintinuskathedraal

Sint-Quintinuskathedraali sijaitsee Hasseltin kaupungissa Belgiassa. Se on goottilainen katedraali, joka on omistettu pyhälle Quentinukselle. Katedraalia alettiin rakentaa jo 11. vuosisadalla, mutta nykyinen rakennus on pääosin peräisin 18. vuosisadalta. Se on yksi Hasseltin arvokkaimmista historiallisista kohteista.

Kolmen Rivininen Kirkko

Kolmen Rivininen Kirkko, tai Virga Jesse Basiliek, on toinen tärkeä uskonnollinen rakennus Hasseltissa. Se on katolinen basilika, joka tunnetaan erityisesti Virgo Mariaa kuvaavasta kuvastaan. Kirkon nykyinen muoto perustuu 18. ja 19. vuosisadalla tehtyihin laajennuksiin. Kirkossa järjestetään usein uskonnollisia tilaisuuksia ja konsertteja.

Sint-Jozefskerk

Sint-Jozefskerk on katolinen kirkko Hasseltin kaupungissa. Se rakennettiin vuonna 1928 ja se edustaa jugendtyyliä. Kirkko on tunnettu erityisesti sen kauniista lasimaalauksista sekä alttaritaulusta, joka on nimeltään ”Jeesus Jumalosta syntynyt”. Sint-Jozefskerk on suosittu vierailukohde uskonnollisista ja historiallisista syistä.

Hasseltin kaupungintalo

Hasseltin kaupungintalo on merkittävä historiallinen rakennus kaupungin keskustassa. Ensimmäinen kaupungintalo rakennettiin jo 1600-luvulla, mutta nykyinen rakennus on peräisin 1930-luvulta. Rakennuksessa voi ihailla upeaa arkkitehtuuria ja historiallista sisustusta. Kaupungintalo toimii myös tärkeänä tapahtumapaikkana erilaisille juhlallisuuksille ja seremonioille.

Begijnhof Hasselt

Begijnhof Hasselt on entinen begiinikortteli, joka on peräisin 1200-luvulta. Begiinikorttelit olivat keskiaikaisia uskonnollisia yhteisöjä, joita asutti naispuoliset begiiniveljet. Hasseltin begiinikortteli on hyvin säilynyt ja siellä voi tutustua perinteiseen begiinien elämäntapaan sekä vierailla muun muassa begiinien kirkossa ja museossa. Tämä historiallinen kohde tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen Hasseltin menneisyyteen ja uskonnolliseen kulttuuriin.

Hasseltin panoraama- ja näköalapaikat:

1. Herkkulinnan näköalatorni

Herkkulinnan näköalatorni sijaitsee Kuringenin kaupunginosassa Hasseltin eteläpuolella. Tornista avautuu upea näkymä kaupungin ympäristöön, ja se on suosittu kohde paikallisille ja turisteille.

2. Hasseltin yliopiston näköalatasanne

Hasseltin yliopiston kampuksella sijaitsevalle näköalatasanteelle pääsee ihailemaan kaupungin maisemia. Täältä näet mm. yliopiston aluetta ja sen ympäristöä.

3. Hasseltin kirkontornit

Hasseltin kaupungista löytyy useita upeita kirkkoja, joiden tornit tarjoavat upeat näköalat ympäristöön. Suositeltavia kohteita ovat esimerkiksi Sint-Quintinuskathedraalin torni sekä Sint-Ritakirkon torni.

4. Virga Jessan kukkulapuisto

Hasseltin Virga Jessan kukkulapuistossa voi ihailla kaunista luontoa ja samalla nauttia kaupungin parhaista näköaloista. Puiston korkeammalta alueelta voi nähdä laajalti ympäristöä ja kaupungin keskustaa.

5. Malpiessilmin kraatterijärvi

Malpiessilmin kraatterijärvi sijaitsee Hasseltin lähistöllä ja on yksi kaupungin merkittävimmistä näköalapaikoista. Järveltä avautuu upeat näkymät ympäröivään maastoon ja järven rannalla voi nauttia kauniista luonnosta.

6. Kanaalparknä mäki

Kanaalparknä mäki sijaitsee Hasseltin kanavapuistossa ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin keskustaan ja ympäristöön. Mäen päältä voi ihailla kaupungin siluettia ja samalla nauttia puiston rauhallisesta ilmapiiristä.

7. Japanin puutarhan näköalalaituri

Hasseltin Japanin puutarhassa sijaitsee näköalalaituri, jolta voi ihailla puutarhan kauneutta ja ympäröivää maisemaa. Laiturilta avautuu näkymä mm. järvelle ja vehreään puutarhaan.

8. Corda Campus Business Parkin kattoterassi

Corda Campus Business Parkin kattoterassi tarjoaa upeat näkymät alueen moderniin liike-elämään. Hasseltin kaupungin keskustan lähistöllä sijaitsevalta terassilta voi ihailla kaupungin siluettia ja ympäröivää maisemaa.Kohteen sijainti maa on Belgia.

Jätä kommentti