Halvat lennot Hoofddorp

Nähtävyydet ja kohteet

Hoofddorp-puisto

Hoofddorp-puisto on kaupungin suurin puistoalue, jossa on viheralueita ja puutarhoja. Se on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja ulkoiluun. Puistossa on myös kävelyreittejä, polkupyöräilyreittejä ja puistoalueita piknikille.

CRASH Ilmailumuseo Aalsmeerderbrug

CRASH Ilmailumuseo Aalsmeerderbrug on paikka, jossa voi tutustua ilmailun historiaan. Museossa on näytillä erilaisia lentokoneita, moottoreita ja muita ilmailuun liittyviä esineitä. Siellä on myös mahdollisuus osallistua kierrokselle ja saada opastusta.

Fort bij Hoofddorp

Fort bij Hoofddorp on historiallinen puolustuslinnoitus, joka rakennettiin 1800-luvulla. Se sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua historiaan ja vierailla vanhassa linnoituksessa.

Speelbos Meermond

Speelbos Meermond on metsäalue, joka on suunniteltu erityisesti lapsille. Siellä on leikkipaikkoja, kävelyreittejä, kiipeilytelineitä ja muita aktiviteetteja. Alueella on myös mahdollisuus evästelyyn ja piknikille.

Toolenburgse Plas

Toolenburgse Plas on kaunis järvi, joka tarjoaa paljon ulkoilumahdollisuuksia. Siellä voi uida, kalastaa tai rentoutua rannalla. Järven ympäristössä on myös kävely- ja pyöräilyreittejä, jotka tarjoavat upeita maisemia ja luontokokemuksia.

Kauppakeskus Vier Meren

Kauppakeskus Vier Meren on suuri ostoskeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, ravintoloita ja viihdetiloja. Täältä löytyy jotain jokaiseen makuun, olipa kyse sitten vaatteista, elektroniikasta tai ruoasta.

Raidalliset tuulimyllyt

Hoofddorpin alueella on useita perinteisiä hollantilaisia tuulimyllyjä. Nämä myllyt ovat osa alueen kulttuuriperintöä ja tarjoavat upeita valokuvamahdollisuuksia. Vierailijat voivat oppia myös myllyjen historiasta ja toiminnasta.

Golfbaani The International

Golfbaani The International on 18-reikäinen golfkenttä, joka tarjoaa haastavia pelimahdollisuuksia. Kenttä on suunniteltu huippuluokan pelaajille ja tarjoaa myös harjoittelutiloja aloittelijoille. Kentän ympäristössä on myös ravintola ja klubitalo.

Kulttuuri ja Historia

Kaupungin historia

Hoofddorpin historia juontaa juurensa keskiajalle, jolloin alueella sijaitsi pieni maatila. Alue kasvoi vähitellen ja 1800-luvulla Hoofddorpista tuli virallisesti itsenäinen kunta. Kaupunki on kasvanut voimakkaasti vuosien varrella ja nykyään se on yksi Amsterdamin suurimmista esikaupungeista.

Historialliset nähtävyydet

Hoofddorpista löytyy muutamia historiallisia nähtävyyksiä, kuten Hopeinen Torni (Zilveren Toren) ja Ratsastajapatsas (Ruiterstandbeeld). Nämä symboliset monumentit kertovat kaupungin historiasta ja ovat suosittuja käyntikohteita.

Museot

Kaupungissa sijaitsee useita museoita, jotka esittelevät paikallista kulttuuria ja historiaa. Esimerkiksi Historisch Museum Haarlemmermeer tarjoaa kattavan katsauksen alueen menneisyyteen. Lisäksi Hoofddorpin lähellä sijaitseva Aalsmeerissa oleva Historisch Museum Aalsmeer tarjoaa näyttelyitä alueen kasvihuoneviljelystä ja kukkakaupasta.

Kulttuuritapahtumat

Hoofddorpissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, taidenäyttelyitä ja teatteriesityksiä. Esimerkiksi Het Cultuurgebouw on monitoimitalo, jossa järjestetään laaja valikoima kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä.

Kirjasto

Hoofddorpissa on moderni ja laaja kirjasto, joka tarjoaa monipuoliset palvelut asukkaille. Kirjasto järjestää myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten kirjailijavierailuja ja lukupiirejä.

Ravintolat ja kahvilat

Kaupungin vilkkaassa keskustassa on monia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Tarjolla on muun muassa hollantilaista ruokaa, italialaisia ​​pizzoja ja aasialaisia ​​maisteluelämyksiä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintoloita eri makuihin

Hoofddorpissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia makuelämyksiä. Kaupungissa on paljon kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia, meksikolaisia ja intialaisia ravintoloita. Lisäksi löytyy perinteisiä hollantilaisia ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia erikoisuuksia. Tarjolla on myös paljon erilaisia pikaruokapaikkoja kuten pizzapaikkoja ja hampurilaisravintoloita.

Ruokakauppoja ja tori

Kaupungissa on useita ruokakauppoja, josta voi ostaa ruokaa valmistettavaksi kotona. Suurimmat ketjut, kuten Albert Heijn ja Jumbo, löytyvät Hoofddorpista. Lisäksi kaupungissa on paikallisia ruokakauppoja ja erikoismyymälöitä, kuten leipomot ja kalakaupat. Hoofddorpilla on myös oma tori, jossa myydään tuoreita tuotteita ja paikallisia herkkuja. Törmätä myös burgeribuéessä tai herkullisessa lounaspaikassa, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Kahvilat ja leipomot

Hoofddorpissa on paljon kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia hyvästä kahvista ja tuoreista leivonnaisista. Paikalliset kahvilat tarjoavat erilaisia leivonnaisia ja leipiä, kuten croissantteja, munkkeja ja sämpylöitä. Monissa kahviloissa on myös tarjolla lounasta ja välipaloja. Joissakin kahviloissa voi myös ostaa leipomotuotteita kotiin vietäväksi.

Baarit ja yöelämä

Hoofddorpissa on muutamia baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomia ja rentoutua. Baareissa voi usein kuunnella elävää musiikkia, DJ-musiikkia tai katsoa urheilulähetyksiä. Kaupungissa ei kuitenkaan ole yhtä vilkas yöelämä kuin esimerkiksi lähellä sijaitsevassa Amsterdamin kaupungissa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuurin ja taiteen aktiviteetit

– Hoofddorpissa on useita taidegallerioita, kuten Cultuurpunt Hoofddorps en het Kunstfort bij Vijfhuizen.
– Lähellä sijaitsee myös Frans Halsin museo, joka on tunnettu hollantilaisen kulttuurin näyttelyistä.
– Lisäksi Hoofddorpissa järjestetään säännöllisesti erilaisia ​​näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia.

Liikuntamahdollisuudet

– Hoofddorpissa on useita urheilukeskuksia, jotka tarjoavat erilaisia ​​liikuntamahdollisuuksia, kuten uima-altaat, kuntosalit ja tenniskentät.
– Kaupungissa on myös useita puistoja ja viheralueita, missä voi harrastaa ulkoilua ja lenkkeilyä.
– Lähialueella on myös mahdollisuus retkeilyyn ja pyöräilyyn.

Viihde ja yöelämä

– Hoofddorpissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista.
– Kaupungissa on myös useita ravintoloita, baareja ja kahviloita, joissa voi viettää iltaa ja nauttia ruoasta ja juomasta.
– Lisäksi Almereen on helppo matkustaa junalla, ja siellä on vielä laajempi valikoima viihde- ja yöelämävaihtoehtoja.

Ostosmahdollisuudet

– Hoofddorphof on kaupunkikeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, kuten vaate-, elektroniikka- ja ruokakauppoja.
– Lisäksi lähellä sijaitsee Schiphol Plaza, joka on Schipholin lentokentän ostosalue, jossa on monia kauppoja ja ravintoloita.
– Hoofddorpin ympäristössä on myös suuria ostoskeskuksia, kuten Winkelcentrum Vier Meren, missä on vielä laajempi valikoima kauppoja.

Nähtävyydet ja retkeilykohteet

– Lähellä Hoofddorpia sijaitsee Keukenhofin puutarha, joka on yksi maailman suurimmista kukkapuutarhoista.
– Linna De Haar Amsterdamin lähellä on myös suosittu retkeilykohde.
– Lisäksi Hoofddorpissa on useita historiallisia kohteita, kuten linnoja ja vanhoja rakennuksia, jotka tarjoavat mielenkiintoisia vierailukohteita.

Suositut hotellit Hoofddorpissa

Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol

Crowne Plaza Amsterdam – Schiphol on suosittu hotelli Hoofddorpissa, joka sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä Amsterdamin Schipholin lentokentältä. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi ja taulu-tv. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoustiloja.

NH Amsterdam Schiphol Airport

NH Amsterdam Schiphol Airport on toinen suosittu hotelli Hoofddorpissa, joka tarjoaa kätevän sijainnin lentokentän läheisyydessä. Huoneissa on mukavuudet kuten ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, baari, kuntokeskus, sauna ja kokoustiloja.

Hotel van der Valk Schiphol

Hotel van der Valk Schiphol on suosittu hotelli, joka sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Schipholin lentokentältä. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja minibaari. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, kuntokeskus ja kokoustiloja.

Bastion Hotel Amsterdam Airport

Bastion Hotel Amsterdam Airport sijaitsee Hoofddorpin kaupungin lähellä ja se tarjoaa helpon pääsyn Amsterdamin Schipholin lentokentälle. Hotellissa on mukavat huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja kahvin/teen valmistusvälineet. Hotellin palveluihin kuuluvat myös ravintola, baari, uima-allas, kuntokeskus ja kokoushuoneet.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

 • Hoofddorp on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on suhteellisen vähäistä verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin.
 • Kaupungissa on hyvin toimiva poliisin läsnäolo, joka edistää turvallisuuden tunnetta ja estää rikollisuutta.
 • Hoofddorpin kaduilla on hyvä valaistus, joka parantaa turvallisuutta erityisesti pimeällä.
 • Kaupungissa on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet, mikä edistää turvallista ja sujuvaa liikkumista.
 • Paikallisviranomaiset toteuttavat jatkuvasti toimenpiteitä turvallisuuden parantamiseksi ja tiedottavat asukkaille ajankohtaisista turvallisuusasioista.

Terveys

 • Hoofddorpissa on useita terveyskeskuksia, joissa asukkaat voivat saada perusterveydenhuollon palveluita.
 • Kaupungin terveyskeskuksissa toimii pätevää terveydenhuoltohenkilöstöä, kuten lääkäreitä, sairaanhoitajia ja hammaslääkäreitä.
 • Hoofddorpin alueella on myös useita apteekkeja, joista asukkaat voivat saada reseptilääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.
 • Kansanterveyden edistämiseksi kaupungissa järjestetään erilaisia terveyskampanjoita ja -tapahtumia, joiden tavoitteena on tiedottaa ja opastaa asukkaita terveellisten elämäntapojen ylläpitämisessä.
 • Hoofddorpissa on myös hyvin varusteltu sairaala, jossa tarjotaan erikoissairaanhoidon palveluita.
 • Kaupungin vesijohtovesi on turvallista juoda, ja se täyttää terveysviranomaisten asettamat laatuvaatimukset.

Rannat ja Vesistöt

Houtrak Beach

Houtrak Beach sijaitsee Hoofddorpin lounaisosassa ja se kuuluu Amsterdamin pohjoisosassa sijaitsevaan Houtrakin alueeseen. Ranta on hiekkainen ja se ulottuu Houtrakin järvelle. Houtrak Beachilla on useita rantapalveluita, kuten leikkipaikkoja lapsille, piknikalueita ja ravintoloita.

Schinkelpolder Lake

Schinkelpolder Lake on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee Hoofddorpin pohjoisosassa. Järvi on suosittu paikka ulkoiluun ja vesilajeihin, kuten soutuun ja melontaan. Schinkelpolder Lake tarjoaa myös kauniin ympäristön kävelyretkille ja rauhalliselle rentoutumiselle luonnossa.

Toolenburgerplas

Toolenburgerplas on luonnollinen järvi, joka sijaitsee Hoofddorpin eteläosassa. Järvi on syntynyt vanhasta hiekkakuopasta, ja siinä on nyt uimaranta ja ulkoilualueita. Toolenburgerplas tarjoaa mahdollisuuksia uintiin, veneilyyn ja kalastukseen. Järven ympäristössä on myös polkuja ja viheralueita, joissa voi nauttia ulkoilusta ja piknikistä.

De Boseilanden

De Boseilanden on luonnonsuojelualue, joka koostuu useista pienistä saarista ja lampista. Alue sijaitsee Hoofddorpin länsiosassa ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja lintujen tarkkailuun. De Boseilandenin ympäristö on vehreä ja se houkuttelee luonnonystäviä ja kävelijöitä nauttimaan kauniista maisemista ja rauhallisesta luonnosta.

Toolenburgse Plas

Toolenburgse Plas on suuri keinotekoinen järvi, joka sijaitsee Toolenburgin alueella Hoofddorpin itäosassa. Järvi on suosittu paikka erilaisille vesiaktiviteeteille, kuten uimiselle, purjelautailulle ja suppailulle. Toolenburgse Plas on myös ympäröity viheralueilla, joilla voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

Yöelämä ja viihde

1. Baarit ja klubit

Hoofddorpissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia virkistävistä juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Barista, Club Nouvelle, Café Dizzy, ja The Shack.

2. Live-musiikki

Monet Hoofddorpin baarit tarjoavat myös live-musiikkia, jossa voi kuunnella paikallisia bändejä ja esiintyjiä. Esimerkkejä tunnetuista paikoista ovat Popschool Hoofddorp ja Podium Duycker.

3. Teatterit ja elokuvateatterit

Kaupungissa on useita teattereita, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä ja näytelmistä. Theaterschool Broadway ja De Meerse ovat tunnettuja teattereita Hoofddorpissa. Lisäksi on olemassa useita elokuvateattereita, kuten Kinepolis Hoofddorp, joissa voi katsella uusimpia elokuvia.

4. Konsertit ja tapahtumat

Hoofddorpissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja muita tapahtumia. Poppodium Duycker on paikka, jossa voi nähdä suosittuja artisteja ja bändejä. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten Festivaalweekend Hoofddorp, joka tarjoaa monipuolisen ohjelman musiikin, tanssin ja teatterin parissa.

5. Ravintolat

Hoofddorpin ravintolaskene on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja eri makuun. Kaupungissa voi nauttia esimerkiksi hollantilaisesta, italialaisesta, meksikolaisesta ja aasialaisesta ruoasta. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi Restaurant Den Burgh, Ristorante Pizzeria Pompeï, Zeppelin en Huis van Oranje.

6. Kävelykadut ja ostosmahdollisuudet

Hoofddorpissa on useita kävelykatuja, joilla voi tehdä ostoksia ja tutustua paikallisiin putiikkeihin. Winkelcentrum Vier Meren on suosittu ostospaikka, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman eri merkkien vaatteita ja asusteita. Lisäksi kaupungissa on erilaisia kirjakauppoja, elektroniikkakauppoja ja tavarataloja.

7. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Hoofddorpissa järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja. Esimerkiksi Hoofddorp Culinair on gastronominen tapahtuma, jossa voi maistella eri ravintoloiden tarjoamia herkkuja. Lisäksi kaupungissa järjestetään musiikki- ja kulttuurifestivaaleja, kuten Meerlive Festival, jossa voi nauttia monipuolisesta ohjelmasta eri musiikkilajien parissa.

Luontokohteet ja retkeily Hoofddorpissa

Parks and Recreation Center (Parks and Playgrounds)

Hoofddorpissa on useita puistoja ja leikkipaikkoja, jotka tarjoavat ulkoilumahdollisuuksia sekä lapsille että aikuisille. Joitakin suosittuja luontokohteita ovat Het Haarlemmermeerse Bos, Boseilanden ja Toolenburgse Plas. Nämä alueet tarjoavat kävijöille mahdollisuuden kävellä, pyöräillä, lenkkeillä tai rentoutua. Puistoissa ja leikkipaikoilla on myös puitteita piknikille ja grillille sekä erilaisia ​​aktiviteetteja lapsille, kuten leikkikenttiä ja liikuntavälineitä.

Cycling and Hiking Trails

Hoofddorpissa on laaja valikoima pyöräily- ja patikointireittejä. Alueella on hyvin hoidettuja polkuja ja ajoreittejä, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille retkeilijöille. Esimerkiksi De Groene Weelde -alueella on useita kävely- ja pyöräilyreittejä, joissa pääsee tutustumaan alueen luontoon. Lisäksi linja-autolla tai junalla pääsee helposti lähialueille, kuten Amsterdamse Bosiin tai Kennemerduinenin kansallispuistoon, joissa on myös rikas valikoima patikointi- ja pyöräilyreittejä.

Water Activities

Vesitoimintojen harrastajat voivat nauttia Hoofddorpin lähellä sijaitsevista järvistä ja merestä. Toolenburgse Plas on suosittu paikka, jossa voi uida, kalastaa tai viettää rentouttavaa päivää rannalla. Lisäksi lähellä sijaitseva Spaarnwoude-järvi tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten purjelautailuun ja suppailuun. Hoofddorpista on myös helppo päästä rannikkokaupunkeihin, kuten Zandvoortiin tai Noordwijkiin, joissa voi nauttia hiekkarannasta ja merenrannan aktiviteeteista.

Recreational Areas

Hoofddorpin ympäristössä on myös useita virkistysalueita, jotka tarjoavat monenlaisia ​​ulkopalveluita ja -aktiviteetteja. Esimerkiksi Haarlemmermeerse Bos on suuri virkistysalue, jossa on metsiä, järviä ja viheralueita. Alueella voi patikoida, pyöräillä tai rentoutua puiston penkeillä. Lisäksi vanhan lentokentän alueella sijaitseva Park21 tarjoaa myös monia aktiviteetteja, kuten skeittausta, lenkkeilyä ja ulkouima-altaan.

Nature Reserves

Lähellä Hoofddorpia sijaitsee myös useita suojelualueita ja luonnonsuojelualueita. Esimerkiksi Amsterdamse Bos on suuri puisto metsien, järven ja niittyjen kanssa, jossa on kävelyreittejä ja eläinten tarkkailumahdollisuuksia. Kennemerduinenin kansallispuisto on myös lähellä, ja se tarjoaa laajat dyynialueet, joissa voi patikoida ja nauttia upeista maisemista. Näissä luonnonsuojelualueissa voi tutustua monipuoliseen paikalliseen eläimistöön ja lintulajeihin.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Hoofddorpin vanha kirkko (Hoofddorpse Oude Kerk)

Hoofddorpin vanha kirkko on historiallinen kirkko, joka sijaitsee Hoofddorpissa. Se on rakennettu 1400-luvulla ja on yksi alueen vanhimmista säilyneistä rakennuksista. Kirkossa on nähtävillä upea goottilainen arkkitehtuuri ja se tarjoaa vierailijoille tilaisuuden tutustua alueen uskonnolliseen historiaan.

Bosbaan (Bosbaan)

Bosbaan on historiallinen ja uskonnollinen kohde Hoofddorpissa. Se on keinotekoinen järvi, joka rakennettiin vuonna 1928 suorituskenttänä Amsterdamin olympialaisiin. Järven ympäri kulkee kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen luontoon ja samalla oppia lisää sen historiasta.

Reformed Church of Hoofddorp (Hoofddorpse Nederlands Hervormde Kerk)

Reformed Church of Hoofddorp on uskonnollinen kohde, joka sijaitsee Hoofddorpin keskustassa. Kirkko on rakennettu vuonna 1853 ja se edustaa tyypillistä hollantilaista kirkkoarkkitehtuuria. Kirkko toimii paikallisena seurakuntakeskuksena ja tarjoaa paikan jumalanpalveluksille ja muille uskonnollisille tilaisuuksille.

Historiallinen keskusta (Historisch Centrum)

Hoofddorpin historiallinen keskusta tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen. Alueella on säilynyt useita historiallisia rakennuksia, kuten vanhoja taloja, kauppapaikkoja ja kirkkoja. Keskustan kadut ja aukiot heijastavat alueen perinteitä ja tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Hoofddorpin historialliseen ja uskonnolliseen taustaan.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Näköalatasanne De Groene Weelde

De Groene Weelde on kaunis vehreä puistoalue, jossa sijaitsee myös näköalatasanne. Täältä avautuu upea näköala ympäristöön ja maisemaa hallitsevalle Groene Weelden järvelle.

2. Näköalatorni Toolenburgerplas

Toolenburgerplas on järvi, jonka läheisyydessä sijaitsee näköalatorni. Tornista voi ihailla järvi- ja puistomaisemia sekä nauttia kauniista näkymistä ympäröivälle alueelle.

3. Näköalapaikka Hoofddorp-päärautatieasemalta

Hoofddorpin päärautatieasemalta voi ihailla kaupungin vilinää ja saada hyvän yleiskuvan ympäröivästä maisemasta. Asemalta avautuu näkymä myös lähellä sijaitsevalle kukkulalle ja sen ympärille.

4. Fruittuin Parkin näköalapaikka

Fruittuin Park on viihtyisä puistoalue, josta löytyy myös näköalapaikka. Täältä voi ihailla kaunista puistomaisemaa ja näkymiä kaupungin yli.

5. Nieuw-Vennepin näköalakukkula

Nieuw-Vennepin kaupunginosassa sijaitsee näköalakukkula, josta avautuu upeat näkymät ympäristöön. Kukkula tarjoaa hyvän paikan ihailla maisemia ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

6. Toolenburgin näköalapaikka

Toolenburgin alueella on kauniita puistoalueita, joista löytyy myös näköalapaikka. Täältä voi nähdä maisemia ja ihastella alueen luontoa.

7. Riekerhavenin näköalapaikka

Riekerhaven on viihtyisä puistoalue, jossa sijaitsee myös näköalapaikka. Täältä voi ihailla kaupungin näkymiä ja nauttia luonnonläheisestä ympäristöstä.

8. Gravenbolin näköalapaikka

Gravenbol on luonnonkaunis alue, josta löytyy myös näköalapaikka. Täältä voi ihailla kauniita maisemia ja nauttia luonnon rauhasta.Kohteen sijainti maa on Alankomaat.

Jätä kommentti