Halvat lennot Ilioúpoli

Nähtävyydet ja kohteet

1. Kreikkalainen ortodoksinen kirkko

Kreikkalainen ortodoksinen kirkko on merkittävä nähtävyys Ilioúpolissa. Kirkon arkkitehtuuri on perinteinen bysanttilainen ja sen sisätiloissa on kauniita ikoneita.

2. Apostolos Pavlos -puisto

Apostolos Pavlos -puisto on suosittu viheralue Ilioúpolissa. Puistosta löytyy kävelyreittejä, penkkejä, leikkipaikkoja ja ajanvietemahdollisuuksia kaikenikäisille.

3. Basilika Fakiinissa

Basilika Fakiinissa on historiallinen nähtävyys, joka tarjoaa upeita näkymiä Ilioúpoliin ja sen ympäristöön. Paikalta löytyy myös pieni kappeli ja se on suosittu retkikohde.

4. Pikku-Kreeta

Pikku-Kreeta on alue Ilioúpolissa, jossa voi tutustua kreikkalaiseen kulttuuriin ja perinteisiin. Alueella on ravintoloita, baareja, ostospaikkoja ja mahdollisuus maistaa aitoa kreikkalaista ruokaa.

5. Planetario Ilioúpolis

Planetario Ilioúpolis on suosittu kohde erityisesti tähtitieteen harrastajille. Siellä järjestetään tähtitaivasnäytöksiä, tiedeleirejä ja muita tapahtumia.

6. Aktiivinen arkeologia -museo

Aktiivinen arkeologia -museo tarjoaa kävijöille erilaisia interaktiivisia kokemuksia ja mahdollisuuden tutustua arkeologisiin kaivauksiin. Museossa on esillä myös arkeologisia löytöjä.

7. Agios Bále -luostari

Agios Bále -luostari on vanha ja vaikuttava rakennus Ilioúpolin lähistöllä. Luostarin pihapiirissä voi vierailla ja ihailla kauniita maisemia.

8. Urheilukeskus X-Height

Urheilukeskus X-Height tarjoaa laajan valikoiman urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten kiipeilyä, trampoliinihyppyjä ja seikkailuratoja.

9. Ilioupoli Water Park

Ilioupoli Water Park on vesipuisto, joka tarjoaa hauskanpitoa ja virkistystä koko perheelle. Vesipuistosta löytyy erilaisia allasalueita, vesiliukumäkiä ja muita vesiaktiviteetteja.

10. Ilioupolis Beach

Ilioupolis Beach on hiekkaranta, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia auringosta ja uida meressä Ilioúpolin alueella.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuurikohteet:

– Stavros Niarchosin säätiö: Kulttuurikeskus, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa musiikista tanssiin ja teatteriin.
– Kallimarmaro-stadion: Antiikin Rooman aikainen stadion, joka tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua antiikin historiasta.
– Benaki-museo: Museo, joka esittelee kreikkalaista ja lähi-idän taiteen ja kulttuurin historiaa.
– Kreikkalainen kansallisteatteri: Tarjoaa monipuolisesti esityksiä kreikkalaisesta draamasta ja näytelmistä.
– Syntagma-aukio: Aukio, jossa sijaitsee parlamenttitalo ja Ateenan vartija seremoniat.

Historialliset kohteet:

– Akropolis: Antiikin Ateenan tunnetuin nähtävyys, jossa sijaitsee Parthenon-temppeli ja muita antiikin ajan rakennuksia.
– Plaka: Vanha kaupunginosa, jonka kapeat kadut ja tunnelmalliset talot tarjoavat mahdollisuuden tutustua kreikkalaiseen arkkitehtuuriin ja historiaan.
– Agora: Antiikin Ateenan keskusaukio, jossa sijaitsee muun muassa Hephaistoksen temppeli ja Stoa Attaloksen rauniot.
– Kreikan kansallismuseo: Museo, joka esittelee kattavasti kreikkalaista historiaa aina antiikista nykypäivään asti.
– Filopappoksen kukkula: Kukkula, jolta avautuu näkymät Akropoliikselle ja kaupungin ylle. Sieltä löytyy myös kuuluisa Filopappoksen monumentti.

Ruokailu ja Ravintolat:

1. Perinteinen kreikkalainen ruoka:

Ilioúpolissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä kreikkalaista ruokaa, kuten souvlakia, moussakaa, tzatzikia ja viiniä. Näitä ravintoloita ovat esimerkiksi Taverna Dionysos, Taverna Elaionas ja Taverna Anastasia.

2. Kansainväliset ravintolat:

Kaupungissa on myös useita kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakulttuureja. Tällaisia ravintoloita ovat esimerkiksi italialainen ravintola Pizzeria La Nonna, kiinalainen ravintola Golden Dragon ja intialainen ravintola Taj Mahal.

3. Kahvilat ja kahvibaarit:

Ilioúpolissa on useita kahviloita ja kahvibaareja, joissa voi nauttia erilaisia kahvijuomia, kuten espressoja, cappuccinoja ja kreikkalaista kahvia. Joitakin suosittuja kahviloita ovat esimerkiksi Espresso Bar, Cafe Papagalos ja Mikel Coffee Company.

4. Pikaruokaravintolat:

Kaupungissa on myös pikaruokaravintoloita, joista voi ostaa nopeasti valmistettuja ruokia mukaan tai syödä paikan päällä. Näihin ravintoloihin kuuluu esimerkiksi McDonald’s, Burger King ja KFC.

5. Mereneläviä tarjoavat ravintolat:

Ilioúpolissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat tuoreita mereneläviä ja kalaa. Näitä ravintoloita ovat esimerkiksi ravintolat To Perasma, Porto Elia ja Psarotaverna Anatoli.

6. Vegeystävälliset ravintolat:

Kaupungissa on myös ravintoloita, jotka tarjoavat erityisesti kasvisruokia ja muita vegevaihtoehtoja. Tällaisia ravintoloita ovat esimerkiksi Vegefarma, The Last Refuge ja Veganaki.

7. Baarit ja yöelämä:

Ilioúpolissa on useita baareja ja yökerhoja, jossa voi viettää iltaa ja nauttia juomia. Alueet, joilla on eniten baareja ja yöelämää, ovat Dimokratias-katu ja Eleftherias-aukio. Joitakin suosittuja baareja ja yökerhoja ovat esimerkiksi Bar Code, Sin City ja Lollipop Club.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Puistot ja viheralueet

Ilioúpoli tarjoaa useita puistoja ja viheralueita asukkaiden vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tunnettuja kohteita ovat esimerkiksi Ilioúpolin puisto, Platónos puisto ja Anógyra puisto. Näissä puistoissa on mahdollista rentoutua ja nauttia luonnonkauniista ympäristöstä. Puistoissa voi harrastaa esimerkiksi kävelyä, lenkkeilyä, piknikkiä ja lasten leikkejä.

Urheilumahdollisuudet

Ilioúpoli tarjoaa monipuolisia urheilumahdollisuuksia asukkailleen. Kaupungista löytyy useita urheilukenttiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia eri lajien harrastamiseen, kuten jalkapalloon, koripalloon, lentopalloon ja tennikseen. Lisäksi kaupungissa on kuntokeskuksia, jossa voi harjoitella kuntosalilla sekä osallistua erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin.

Kulttuuritapahtumat

Ilioúpolissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, joista asukkaat voivat nauttia. Kaupungissa järjestetään esimerkiksi musiikkifestivaaleja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä ja elokuvanäytöksiä. Näissä tapahtumissa on mahdollista tutustua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia erilaisista taiteen muodoista.

Uimahallit ja rannat

Ilioúpolissa on useita uimahalleja, joissa voi harrastaa uintia ja vesiliikuntaa. Uimahallit tarjoavat mahdollisuuden kuntoilla vedessä ympäri vuoden. Lisäksi kaupungin läheisyydessä sijaitsee useita kauniita rantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Rannoilla voi myös harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten surffausta, purjelautailua ja melontaa.

Ravintolat ja kahvilat

Ilioúpolissa on monipuolinen ravintola- ja kahvilatarjonta, joka tarjoaa herkullisia ruokia ja juomia eri makuihin. Kaupungista löytyy erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälistä ruokaa, kuten italialaista, meksikolaista, kiinalaista ja kreikkalaista ruokaa. Lisäksi kaupungissa on viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kahvista ja leivonnaisista.

Elämyspuistot

Ilioúpoliin läheisyydessä sijaitsee elämyspuistoja, jotka tarjoavat hauskaa viihdettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Näissä puistoissa on erilaisia huvipuistolaitteita, pelejä ja aktiviteetteja, kuten vuoristoratoja, karuselleja, pelihalleja ja kiipeilyseinä. Elämyspuistot ovat suosittuja kohteita perheiden ja ystäväporukoiden keskuudessa.

Suositut hotellit Ilionissa

1. Athens Avenue Hotel

Athens Avenue Hotel sijaitsee kävelyetäisyydellä Ilionin kaupungin keskustasta. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, kuntosalista ja ulkouima-altaasta.

2. Coral Hotel Athens

Coral Hotel Athens sijaitsee Ilionin kaupungin laidalla ja tarjoaa upeat näkymät Lycabettus-kukkulalle. Hotellissa on tilavia ja tyylikkäitä huoneita, joissa on ilmastointi, jääkaappi ja parveke. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin baarissa tai osallistua kuntosalin tarjoamiin harjoituksiin.

3. Zina Hotel Apartments

Zina Hotel Apartments tarjoaa kodikkaan majoituksen Ilionin keskustassa. Hotellissa on studiosviittejä ja huoneistoja, joissa on keittiö, oma kylpyhuone ja parveke tai terassi. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin puutarhassa tai tutustua lähialueen nähtävyyksiin.

4. Athenaeum Grand Hotel

Athenaeum Grand Hotel tarjoaa ylellistä majoitusta Ilionin sydämessä. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, joissa on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja minibaari. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, baarista ja kattouima-altaasta.

5. Athens Zafolia Hotel

Athens Zafolia Hotel sijaitsee lähellä Ilionin kaupungin keskustaa ja tarjoaa mukavat majoitusvaihtoehdot. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja jääkaappi. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, baarista ja kuntosalista.

Turvallisuus ja terveys Ilioúpolissa

Turvallisuus

– Ilioúpoli on tunnettu turvallisesta ympäristöstä, ja kaupungissa asuvien ja vierailevien ihmisten turvallisuus on ensisijainen huolenaihe.
– Kaupungin poliisi- ja hätäpalvelut (esim. poliisi, palokunta, ambulanssi) ovat hyvin organisoituja ja tehokkaita tarvittaessa.
– Kaupungissa on laaja valvontakamerajärjestelmä, joka auttaa valvomaan yleisiä alueita ja lisää turvallisuutta asukkaille ja vierailijoille.
– Ilioúpolissa on myös lukuisia turvallisuuskoulutuksia ja -kampanjoita, jotka on suunnattu sekä asukkaille että paikallisille yrityksille.
– Aluepoliisi tekee jatkuvaa yhteistyötä asukkaiden ja yritysten kanssa lisätäkseen turvallisuuden tunnetta ja estääkseen rikollisuutta.

Terveys

– Ilioúpoli tarjoaa erinomaisen terveydenhuoltopalvelun asukkailleen ja vierailijoilleen.
– Kaupungissa on useita terveysasemia (Polykliniko) ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukasta lääketieteellistä hoitoa eri erikoisaloilla.
– Ilioúpolissa on myös monia apteekkeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman lääkkeitä ja farmaseuttista neuvontaa.
– Kaupungissa järjestetään terveyskampanjoita ja tiedotustilaisuuksia, joissa edistetään terveellisiä elämäntapoja ja tarjotaan tietoa eri sairauksista ja niiden ehkäisystä.
– Ilioúpolissa on myös lukuisia kuntokeskuksia, urheilukeskuksia ja ulkoilualueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia liikkumiseen ja terveyden edistämiseen.

Rannat ja Vesistöt

Ilioúpoli Beach

Ilioúpoli Beach on kaupungin keskeinen ranta, joka sijaitsee Ilioúpolin alueella lähellä kaupungin keskustaa. Ranta tarjoaa hienoa hiekkaa, kristallinkirkasta vettä ja aurinkotuoleja sekä varjoja rentoutumista varten. Rannalla on myös useita rantabaareja ja ravintoloita, joista voi nauttia virvokkeita tai herkullisia ruokia.

Saroninlahti

Ilioúpoli sijaitsee Saroninlahden rannikolla, joten kaupungin asukkailla ja vierailijoilla on helppo pääsy Saroninlahden vesistöihin. Saroninlahti tarjoaa upean ympäristön veneilyyn, purjehdukseen ja erilaisiin vesiharrastuksiin. Lahden rannikolla on myös useita pienempiä ja viehättäviä poukamia, joissa voi nauttia rauhallisesta ja kauniista ympäristöstä.

Leivathón-järvi

Leivathón-järvi on kaupungin läheisyydessä sijaitseva luonnonkaunis järvi. Järvi tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun, patikointiin ja piknikille. Järven rannalla voi myös rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Leivathón-järvi on suosittu retkikohde niin kaupungin asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Saroninlahti-kanava

Saroninlahti-kanava on ihmisen rakentama kanava, joka yhdistää Saroninlahden Aigeianmereen. Kanava tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuuden tutustua alueen veneilymahdollisuuksiin. Kanavan rannalla on myös kahviloita ja ravintoloita, joista voi nauttia aterioita tai virvokkeita kanavan vilkkaassa tunnelmassa.

Glifada Beach

Glifada Beach on kaupungin lähellä sijaitseva suosittu ranta, joka tarjoaa hienoa hiekkaa ja upeita näkymiä. Ranta on suosittu paikka niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoiden keskuudessa. Glifada Beachillä on myös useita rantabaareja ja aurinkotuoleja, joissa voi rentoutua ja nauttia rannan tunnelmasta.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja Klubit

Ilioúpolin kaupungissa on useita baareja ja klubeja, jotka tarjoavat viihdykettä ja yöelämää. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi:
– The Pint – maineikas olutbaari, jossa voi nauttia laajasta olutvalikoimasta ja viihtyisästä tunnelmasta.
– Playhouse Club – suosittu yökerho, jossa järjestetään usein erilaisia teemabileitä ja esiintyy tunnettuja dj:itä.
– Cosi Club – tyylikäs ja moderni yökerho, jossa voi tanssia ja juhlia aamuun asti.
– Apotheke – cocktail-baari, joka tarjoaa huippulaatuisia juomia ja ainutlaatuista sisustusta.

Teatterit ja Elokuvakeskukset

Ilioúpolissa on myös mahdollisuus nauttia teatteri- ja elokuvaelämyksistä. Kaupungissa sijaitsee useita teattereita ja elokuvakeskuksia, kuten:
– Ilioúpoli Drama School – paikallinen teatteri, jossa esitetään näytelmiä ja tapahtuu erilaisia kulttuuritapahtumia.
– Alimo Theater – teatteri, jossa voi nähdä monipuolista teatteriohjelmistoa sekä paikallisten että kansainvälisten taiteilijoiden esittämänä.
– Ilioúpoli Cinemax – elokuvakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman uusimpia elokuvia eri genreistä.

Iloin kohteet ja aktiviteetit

Ilioúpoli tarjoaa myös monenlaisia ilon kohteita ja aktiviteetteja, joissa voi viettää aikaa sekä päivällä että yöllä. Tässä muutama esimerkki:
– Kallipoleos Park – kaupungin puistoalue, jossa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Puistossa on myös useita kahviloita ja ravintoloita.
– Ζέα Bistro – suosittu paikka, jossa voi nauttia herkullisesta ruoasta ja viihtyisästä ilmapiiristä.
– Nousi Beach – ranta-alue, jossa voi rentoutua auringon alla tai osallistua erilaisiin vesiliikuntaharrastuksiin.
– The Mall Athens – ostoskeskus, jossa on laaja valikoima erilaisia kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa, kuten elokuvateatteri ja keilahalli.

Kasino

Ilioúpolin läheisyydessä sijaitsee myös kasino, joka tarjoaa viihdettä ja jännitystä pelaajille. Kasinolla voi pelata erilaisia pelejä, kuten rulettia, blackjackia ja kolikkopelejä. Kasinolla voi myös nauttia ravintolasta ja osallistua erilaisiin tapahtumiin ja esityksiin.

Luontokohteet ja Retkeily

Vouliagmeni-järvi

Vouliagmeni-järvi on luonnonkaunis järvi, joka sijaitsee Ilioúpolin kaupungin alueella. Järvi tunnetaan myös nimellä ”Athenan Riviera” ja se on suosittu retkeily- ja virkistysalue paikallisten asukkaiden keskuudessa. Järven ympärillä on kävelyreittejä, joita pitkin voi ihailla kaunista maisemaa ja nauttia ulkoilmasta. Järvellä voi myös uida ja rentoutua rannalla.

Kavouri-ranta

Kavouri-ranta sijaitsee Ilioúpolin kaupungin lähellä ja se on suosittu kohde sekä paikallisille asukkaille että turisteille. Ranta on hiekkapohjainen ja vesi on kirkasta ja puhdasta. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana, ja siellä voi nauttia auringosta ja uida meressä. Rannalla on myös ravintoloita, joissa voi nauttia virvokkeita ja ruokaa.

Agios Dimitriosin metsä

Agios Dimitriosin metsä on suuri luonnonsuojelualue Ilioúpolin kaupungin lähistöllä. Metsään kuuluu monipuolinen ekosysteemi ja siellä on lukuisia kävelyreittejä, jotka kulkevat puiden ja kukkien ympäröiminä. Alueella voi nähdä monia erilaisia kasvi- ja eläinlajeja, ja se tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Votsalakia Lagou Dam

Votsalakia Lagou Dam on kaunis ja rauhallinen luontokohde Ilioúpolin läheisyydessä. Tämä padon muodostama järvi tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia retkeilyyn ja piknikille ympäröivillä alueilla. Järven ympärillä on polkuja ja kävelyreittejä, ja alueella voi myös bongata lintuja ja muita villieläimiä. Votsalakia Lagou Dam on suosittu paikka luonnossa liikkumiseen ja rentoutumiseen.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pyhän Nikolaoksen kirkko

Pyhän Nikolaoksen kirkko on merkittävä historiallinen ja uskonnollinen kohde Ilioúpolissa. Kirkko rakennettiin vuonna 1861 ja se edustaa perinteistä bysanttilaista arkkitehtuuria. Kirkko on omistettu Pyhälle Nikolaokselle, kreikkalais-ortodoksisen kirkon suojeluspyhimykselle.

Pyhän Georgioksen kirkko

Toinen merkittävä uskonnollinen kohde Ilioúpolissa on Pyhän Georgioksen kirkko. Rakennettu vuonna 1927, tämä kirkko edustaa myös bysanttilaista arkkitehtuuria. Pyhän Georgioksen kirkkoa pidetään yhtenä kaupungin keskeisistä historiallisista paikoista.

Antiikin rauniot

Ilioúpolissa on myös joitakin antiikin aikaisia raunioita, jotka ovat historiallisesti ja arkeologisesti merkittäviä. Näitä raunioita voi löytää kaupungin eri osista, kuten arkeologiselta alueelta ja paikallisista museoista.

Ilioúpolin historiallinen museo

Ilioúpolin historiallinen museo on tärkeä paikka historiallisille tiedoille ja kulttuuriperinnölle Ilioúpolissa. Museo tarjoaa näyttelyitä ja tiedonantoa kaupungin historiasta, perinteistä ja menneistä tapahtumista. Museo on erinomainen kohde kaikille, jotka haluavat oppia lisää Ilioúpolin historiasta.

Kreikkalaisen Kansankulttuurin museo

Kreikkalaisen Kansankulttuurin museo näkyy Ilioúpolin kulttuuriperinnön ja perinteiden vaalimisessa. Museo esittelee erilaisia ​​kansanperinteeseen ja taiteeseen liittyviä näyttelyitä. Se on hyvä paikka oppia lisää paikallisesta kulttuurista ja kansanperinteistä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Lofos Imittou

Lofos Imittou on korkea kukkula Ilioúpolin kaupungissa, josta avautuu upea panoraamanäkymä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Kukkulalla sijaitsee myös ravintola, josta voi nauttia näkymistä samalla kun nauttii ruoasta.

2. Asteroskopeio Ilioupolis

Asteroskopeio Ilioupolis on Ilioúpolin kaupungin observatorio, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden ihailla kaupungin ja taivaan näkymiä teleskoopin avulla. Observatorio järjestää myös opastettuja retkiä ja tähtikatselutapahtumia.

3. Akropolis-näköalapaikka

Akropolis-näköalapaikka sijaitsee Ilioúpolin kaupungin keskustan lähellä ja sieltä avautuu upea näkymä Akropoliin kukkulalle ja sen suositulle nähtävyydelle, Parthenon-temppelille. Paikka tarjoaa myös erinomaiset valokuvausmahdollisuudet.

4. Ilioúpolin ranta

Ilioúpolin ranta on paikallisten suosima näköalapaikka, josta voi ihailla meren aaltoja ja auringonlaskuja. Rannalta avautuu kaunis maisema ja se tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja luonnon kauneudesta nauttimiseen.

5. Vouliagmeni-järvi

Vouliagmeni-järvi sijaitsee Ilioúpolin lähistöllä ja tarjoaa upeat näköalat kauniiseen järveen. Järvialueella on myös luonnonkaunis puisto, jossa voi kävellä ja ihailla maisemia. Järvi on suosittu paikka paikallisten keskuudessa uintiin ja rentoutumiseen.

6. Alimos-marina

Alimos-marina on moderni satama-alue Ilioúpolissa, josta avautuu upea näköala merelle ja aluksille. Satamassa on useita ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia näkymistä samalla kun nauttii ruoasta ja juomasta. Satamassa voi myös järjestää veneretkiä lähialueille.

7. Stavros Niarchos -säätiön kulttuurikeskus

Stavros Niarchos -säätiön kulttuurikeskus sijaitsee Ilioúpolin lähistöllä ja tarjoaa upeat näköalat niin kaupunkiin kuin merellekin. Kulttuurikeskus järjestää monenlaisia tapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä, joten sieltä voi ihailla näkymiä samalla kun nauttii kulttuurista.

8. Glyfada-näköalapaikka

Glyfada-näköalapaikalta avautuu upeat näkymät Glyfadan kaupunginosaan ja merelle. Paikka tarjoaa myös piknik-alueita ja puistoja, joissa voi viettää aikaa ja nauttia näkymistä.Kohteen sijainti maa on Kreikka.

Jätä kommentti