Halvat lennot Klagenfurt

Nähtävyydet ja Kohteet

Minimundus

Minimundus on Klagenfurtin kaupungissa sijaitseva pienoismallipuisto, jossa voi tutustua maailman tunnetuimpiin rakennuksiin pienoiskoossa. Puistossa on yli 150 pienoismallia eri maista, kuten Pariisin Eiffel-torni, Rooman Colosseum ja Lontoon Tower Bridge.

Klagenfurtin tuomiokirkko

Klagenfurtin tuomiokirkko, virallisesti Pyhän Marian ja Pyhän Andreaksen kirkko, on kaupungin keskeinen maamerkki. Barokkityylinen kirkko on rakennettu 1500-luvulla ja sen koristeellinen sisustus sisältää muun muassa alttarimaalauksia ja kattomaalauksia.

Wörtherseen ranta-alue

Klagenfurt sijaitsee Wörtherseen rannalla, joten kaupungissa on mahdollisuus nauttia järvimaisemasta ja aurinkoisista rannoista. Wörtherseen ranta-alueelta löytyy hiekkarantoja, puistoja, ravintoloita ja venevuokrausmahdollisuuksia.

Lindwurm-suihkulähde

Lindwurm-suihkulähde on yksi Klagenfurtin tunnetuimmista maamerkeistä. Suihkulähde kuvaa lohikäärmettä, joka on kaupungin vaakunan symboli. Suihkulähde sijaitsee Neuer Platz -aukiolla ja se on suosittu paikka turistien keskuudessa.

Linnanpuisto

Klagenfurtin linnanpuisto on viihtyisä puistoalue, joka sijaitsee Klagenfurtin linnan ympärillä. Puisto tarjoaa kauniin ympäristön kävelyille ja piknikille sekä näköalapaikan kaupungin kattojen yli. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja markkinoita.

Kulttuuri ja Historia

1. Klagenfurtin keskustan historiallinen alue

Klagenfurtin keskustan historiallinen alue sijaitsee vanhankaupungin läheisyydessä. Alueella voi nähdä keskiaikaisia rakennuksia, kuten Klagenfurtin tuomiokirkon, joka on peräisin 1500-luvulta. Alueella on myös useita historiallisia aukioita, kapeita katuja ja kauniita aukioita.

2. Ebersteinin linna

Ebersteinin linna sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Klagenfurtista. Linna on peräisin 1100-luvulta ja se tarjoaa upean näköalan ympäröivään maaseutuun. Linnassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

3. Minimundus

Minimundus on pienoismallipuisto, joka sijaitsee Klagenfurtin Wörtherseen lähellä. Puistossa voi nähdä erilaisia pienoismalleja maailman tunnetuimmista rakennuksista ja nähtävyyksistä. Se on suosittu vierailukohde erityisesti perheiden keskuudessa.

4. Robert Musil -museo

Robert Musil -museo sijaitsee Klagenfurtin keskustassa. Museo on omistettu tunnetulle Itävallan kirjailijalle Robert Musilille, joka tunnetaan erityisesti teoksestaan ”Olemisen vaivalloisuus”. Museossa voi tutustua Musilin elämään ja kirjalliseen työhön erilaisten näyttelyiden ja esineiden avulla.

5. Kärntner Landesmuseum

Kärntner Landesmuseum on alueen suurin museo, joka sijaitsee Klagenfurtin keskustassa. Museossa on laaja kokoelma erilaisia historiallisia esineitä ja taide- ja kulttuuriesineitä alueelta. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriperintöön ja historiallisiin tapahtumiin.

Ruokailu ja Ravintolat

Klagenfurtin gastronomia

Klagenfurtissa on monipuolinen gastronominen tarjonta, jossa yhdistyy perinteinen Itävaltalainen keittiö sekä kansainvälisiä vaikutteita. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joista voi nauttia hyvää ruokaa ja juomaa.

Perinteiset Itävaltalaiset ravintolat

Klagenfurtissa on useita perinteisiä Itävaltalaisia ravintoloita, jotka tarjoavat tyypillisiä Itävaltalaisia ruokia, kuten wieninleikeä, schnitzeleitä, käristettyä häränlihaa ja paistettua maksaa. Näissä ravintoloissa voi myös maistaa paikallisia erikoisuuksia, kuten Kärntner Kasnudle -täytettyjä pastoja, lihasyötteitä ja Kärntner Rahudlit -maustettua kinkkua.

Kansainväliset ravintolat

Klagenfurtissa on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat eri maailman keittiöiden ruokia. Täällä voi nauttia esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia, intialaisia, meksikolaisia, japanilaisia tai kreikkalaisia ruokia. Valikoima ulottuu fine dining -ravintoloista rennompiin katuruokakojuhin.

Kahvilat ja leipomot

Klagenfurtissa on runsaasti kahviloita ja leipomoita, joissa voi pysähtyä nauttimaan kupin kahvia tai teen kanssa tuoreita leivonnaisia. Niissä voi maistaa paikallisia erikoisuuksia kuten Sachertortea tai Strudelia. Kahvilat tarjoavat myös erilaisia leipiä, bagelit, salaattia ja muita lounasvaihtoehtoja.

Aamiaisravintolat

Klagernfurtissa on muutamia ravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuoreita aamiaisvaihtoehtoja. Näissä ravintoloissa voi nauttia aamiaista buffet-muodossa tai tilata à la carte -annoksia. Aamiaiseen kuuluu yleensä tuoreita leipiä, leikkeleitä, juustoja, hedelmiä, mysliä, jogurttia sekä kuumaa juomaa.

Katuruoan kojut

Klagenfurtin keskustassa ja eri kauppapaikoilla voi törmätä katuruokakojuihin, jotka tarjoavat erilaisia välipaloja ja nopeita ruokavaihtoehtoja. Kojut myyvät esimerkiksi hodareita, hampurilaisia, crepesejä, kebab-annoksia, pizzapaloja ja paikallisia erikoisuuksia kuten kasnudleja.

Viinibaarit ja olutravintolat

Klagenfurtissa on myös viinibaareja ja olutravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia viinejä ja oluita. Viinibaarit keskittyvät usein paikallisiin alueen viineihin, kun taas olutravintoloissa voi maistella paikallisten panimoiden valmistamia oluita sekä kansainvälisiä olutmerkkejä.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

1. Historialliset nähtävyydet ja museot

Klagenfurtissa on useita historiallisia nähtävyyksiä ja museoita, kuten Landhaus, joka on goottilaistyylinen rakennus ja toimii nykyään osavaltionhallinnon istuntopaikkana. Lisäksi kaupungissa sijaitsee myös Klagenfurter Dom eli tuomiokirkko, joka edustaa renessanssityyliä. Museoista suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Ritarilinna, jossa esitellään keskiaikaisia taistelutaitoja, ja Neues Landesmuseum, joka kertoo Kärntenin alueen historiasta.

2. Vesiaktiviteetit

Dauniijärvi on suosittu paikka Klagenfurtissa vesiaktiviteetteihin. Järven rannalla on uimarantoja, joilla voi nauttia auringosta ja uida. Monet ihmiset myös vuokraavat veneitä tai kajakkeja ja lähtevät tutkimaan järven kauniita maisemia. Järven ympärillä kulkee myös pyöräreittejä, jotka tarjoavat hyvän tavan tutustua alueeseen.

3. Ulkoilu ja retkeily

Klagenfurtissa on paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Esimerkiksi Kreuzbergl-vuori tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Vuorella on myös mahdollisuus patikoida ja nauttia luonnosta. Koska Klagenfurt sijaitsee Itävallan Alpeilla, kaupungin lähellä on myös useita muita retkeilykohteita, kuten Gurktaler Alpen ja Hohe Tauern -luonnonpuisto.

4. Kulttuuritapahtumat

Klagenfurtissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikki- ja teatteriesityksiä. Esimerkiksi Wörtherseefestspiele on kesäinen musiikkifestivaali, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa klassisen musiikin ystäville. Kaupungissa on myös useita teattereita, joissa voi käydä katsomassa esityksiä.

5. Ostosmahdollisuudet

Klagenfurtissa on monia ostosmahdollisuuksia. Kaupungin keskustassa sijaitsevat Graben- ja St. Veiter -kadut ovat pääasiassa kävelykatuja, joilla on paljon erilaisia kauppoja ja putiikkeja. Esimerkiksi City Arkaden -ostoskeskus on suosittu paikka, josta löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja ja ravintoloita. Lisäksi Klagenfurtissa järjestetään säännöllisesti markkinoita, joilla voi ostaa paikallisia tuotteita ja herkkuja.

Suositut hotellit Klagenfurtissa

1. Hotel Sandwirth

Hotel Sandwirth sijaitsee Klagenfurtin keskustassa Kaarntenin osavaltion pääkaupungissa, aivan Klagenfurtin Marian katedraalin vieressä. Hotellissa on tyylikkäät ja modernit huoneet, jotka tarjoavat vierailijoille mukavuutta ja viihtyisyyttä. Hotel Sandwirthissa on myös ravintola, jossa voi nauttia herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.

2. Hotel Palais Porcia

Hotel Palais Porcia on historiallinen hotelli Klagenfurtin keskustassa. Hotellin arkkitehtuuri on vaikuttava ja se tarjoaa vierailijoille ylellisen ja elegantin ympäristön. Huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja. Hotel Palais Porciassa on myös ravintola ja baari, josta voi nauttia illallista tai rentoutua juoman äärellä.

3. Hotel Atrigon

Hotel Atrigon sijaitsee lähellä Klagenfurtin rautatieasemaa ja kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta. Hotellin huoneet ovat modernit ja viihtyisät. Vierailijat voivat rentoutua hotellin baarissa tai nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa. Hotel Atrigon tarjoaa myös ilmaisen pyöränvuokrauspalvelun, jolla voi tutustua kaupunkiin helposti.

4. Hotel Plattenwirt

Hotel Plattenwirt sijaitsee Wörtherseen järven läheisyydessä ja tarjoaa vierailijoille kauniin alppimaiseman. Hotellin huoneet ovat tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoaa herkullisia alueellisia ruokia. Hotel Plattenwirtin rentoutumiseen vierailijat voivat käyttää saunaa ja uima-allasta.

5. Hotel Rokohof

Hotel Rokohof sijaitsee Klagenfurtin historiallisessa keskustassa. Hotellissa on viihtyisät ja kodikkaat huoneet. Hotel Rokohofissa on myös ravintola ja baari, joista voi nauttia ruoka- ja juomaelämyksiä. Hotellin sijainti lähellä kaupungin nähtävyyksiä tekee siitä hyvän valinnan matkailijoille, jotka haluavat tutustua Klagenfurtiin.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Klagenfurt on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki eikä se ole erityisen tunnettu suurista rikostilastoista.
– Kaupungissa on kuitenkin hyvä seurata yleisiä matkailijoiden turvallisuusohjeita, kuten pitää huolta arvoesineistään ja välttää pimeitä ja huonosti valaistuja alueita erityisesti yöaikaan.
– Poliisi ja hätäpalvelut ovat hyvin tavoitettavissa Klagenfurtissa tarvittaessa.
– Matkailijoille suositellaan myös pysyttelemään valtateiden ulkopuolella ja välttämään tuntemattomille alueille menemistä etenkin pimeän laskeuduttua.

Terveys

– Klagenfurtin terveydenhuoltojärjestelmä on korkeatasoista ja kaupungissa on hyvin varustettuja sairaaloita ja terveyskeskuksia.
– Euroopan sairaanhoitokortti oikeuttaa EU-kansalaiset saamaan kiireellistä sairaanhoitoa samoin ehdoin kuin paikalliset asukkaat.
– Kaupungissa on myös lukuisia apteekkeja, joista voi ostaa resepti- ja itsehoitolääkkeitä.
– Yleiset terveysriskit Klagenfurtissa ovat samankaltaiset kuin muuallakin Euroopassa, joten matkailijoille suositellaan rokotusten voimassaolon tarkistamista ennen matkaa.
– Klagenfurtin vesijohtovesi on juomakelpoista.

Rannat ja Vesistöt

Wörthersee-järvi

Klagenfurt sijaitsee Wörthersee-järven rannalla, mikä tekee kaupungista suositun matkailukohteen järvimaiseman ja uimarantojen ansiosta. Wörthersee-järvi on yksi Itävallan suurimmista ja kauneimmista järvistä.

Klagenfurtin rannat

Klagenfurtissa on useita rantoja, joilla voi nauttia auringosta ja uida Wörthersee-järvessä. Esimerkiksi Klagenfurtin Silbersee-ranta tarjoaa hienon hiekkarannan ja hyvät uintimahdollisuudet. Klagenfurtin Loretto-rannalla puolestaan voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Landal GreenParks Park Bad Kleinkirchheim

Landal GreenParks Park Bad Kleinkirchheim sijaitsee Klagenfurtista noin tunnin ajomatkan päässä ja tarjoaa upeat kylpylä- ja kylpyläpalvelut. Parkissa on sisä- ja ulkoaltaat, vesiliukumäet ja saunat.

Lakeside Park Klagenfurt

Lakeside Park Klagenfurt on viihtyisä puisto ja virkistysalue Wörthersee-järven rannalla. Alueella on rantalaituri, pieniä hiekkarantoja ja nurmialueita piknikien järjestämiseen. Puisto on suosittu paikka kävelyille, pyöräilylle ja ulkoilulle.

Klagenfurtin kanava

Klagenfurtin kanava on keinotekoinen vesireitti, joka yhdistää Wörthersee-järven ja Drau-joen. Kanavan varrella on rantabulevardeja ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat kauniit näkymät veteen. Kanava on suosittu paikka lenkkeilyyn, pyöräilyyn ja veneilyyn.

Muu vesistöjen aktiviteetit

Wörthersee-järvi tarjoaa monia vesistöön liittyviä aktiviteetteja, kuten purjehdusta, melontaa, vesihiihtoa ja kalastusta. Kaupungissa on myös useita veneretkiä, joilla voi ihailla järven kaunista maisemaa ja vierailla lähisaarilla.

Ympäröivät vuoret ja luonnonkauneus

Klagenfurtin ympärillä on kauniita vuoristoalueita ja luonnonmaisemia, joissa voi harjoittaa erilaisia ulkoiluaktiviteetteja kuten patikointi, maastopyöräily ja kiipeily. Alueella on useita luonnonpuistoja ja suojelualueita, jotka tarjoavat upeat maisemat ja mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen luontoon.

Yöelämä ja Viihde

Baareja ja klubeja

Klagenfurt tarjoaa monipuolisen valikoiman baareja ja klubeja, jotka sopivat erilaisiin makuun. Suosittuja baareja kaupungissa ovat esimerkiksi ”Das Local”, ”Kulturgasthaus Bierambulanz” ja ”NYC Bar”. Klubeista suosittuja ovat ”Club Stereo” ja ”Parkhouse”. Baarit ja klubit tarjoavat usein myös elävää musiikkia ja DJ-esityksiä.

Teatterit ja esitystilat

Klagenfurtissa on useita teattereita ja esitystiloja, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa. Esimerkiksi ”Stadttheater Klagenfurt” on suosittu lokaatio, jossa järjestetään teatteriesityksiä, musikaaleja ja konsertteja. Lisäksi kaupungissa on myös pienempiä teattereita, kuten ”Volxhaus Klagenfurt” ja ”Theaterhalle 11”.

Elokuvateatterit

Klagenfurtissa on useita elokuvateattereita, jotka tarjoavat viihdettä elokuvien ystäville. Suosittuja teattereita kaupungissa ovat ”CineCity Klagenfurt”, ”Sudhaus Kino” ja ”Wulfenia Kino”. Teattereissa esitetään laaja valikoima elokuvia eri genreistä ja kansainvälisiä sekä paikallisia elokuvia. Joissakin teattereissa on myös mahdollisuus nähdä elokuvia alkuperäiskielellä tekstityksen kera.

Kasino

Klagenfurtissa sijaitsee myös kasino, joka tarjoaa viihdettä ja jännitystä uhkapelaamisen ystäville. ”Casino Velden” on suosittu kasino, jossa on mahdollisuus pelata erilaisia pelejä, kuten rulettia, blackjackia ja kolikkopelejä. Kasinolla järjestetään myös säännöllisesti tapahtumia ja teemajuhlia.

Luontokohteet ja retkeily

1. Wörthersee-järvi

Wörthersee-järvi on yksi Itävallan suurimmista ja kauneimmista järvistä. Se sijaitsee Klagenfurtin kaupungin lähellä ja tarjoaa upeita maisemia sekä monia aktiviteetteja kuten uintia, veneilyä, kalastusta ja purjehdusta.

2. Kreuzbergl-puisto

Kreuzbergl-puisto on vehreä kaupunginpuisto, joka tarjoaa upeat näkymät Klagenfurtin kaupungin yli. Puistossa voi patikoida, pyöräillä ja nauttia luonnosta. Siellä sijaitsee myös pieni eläintarha, leikkipuistoja ja ravintoloita.

3. Pyhän Georgen am Sandhof -luonnonsuojelualue

Pyhän Georgen am Sandhof on kaunis luonnonvaraisten kukkien täyttämä niittyalue, joka on osa Klagenfurtin lähellä sijaitsevaa luonnonsuojelualuekokonaisuutta. Alueella voi kävellä luontopoluilla ja ihailla harvinaisia kasvilajeja sekä suojeltuja eläimiä.

4. Minimundus

Minimundus on pienoismallipuisto, jossa voi tutustua maailman tunnetuimpiin rakennuksiin ja nähtävyyksiin. Puisto sijaitsee Wörthersee-järven rannalla ja tarjoaa myös erilaisia retkeilymahdollisuuksia ympäröivässä luonnossa.

5. Satamaranta

Klagenfurtin satamarannalla voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Alueella on viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella paikallista ruokaa ja juomaa. Satamaranta on suosittu kokoontumispaikka erityisesti kesäisin.

6. Pyöräilyreitit

Klagenfurtissa on hyvin kehitetty pyörätieverkosto, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua kauniiseen ympäristöön pyöräillen. Kaupungin ympäristössä on lukuisia pyöräilyreittejä, joista voi valita eri pituisia ja vaikeustasoja.

7. Keutschacher See

Keutschacher See on pienempi järvi, joka sijaitsee lähellä Klagenfurtia. Järven ympärillä on kauniita luontopolkuja ja viihtyisiä paikkoja piknikille. Keutschacher See tarjoaa myös mahdollisuuden veneilyyn ja uimiseen.

8. Tscheppaschlucht-rotko

Tscheppaschlucht on vaikuttava rotko, jonka läpi virtaa vesiputous. Rotkoon voi tutustua kävelemällä pitkin puurakenteisia polkuja ja siltoja. Tscheppaschlucht tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuden kokea luonnon kauneutta lähietäisyydeltä.

9. Hochosterwitzin linna

Hochosterwitzin linna on vaikuttava keskiaikainen linna, joka sijaitsee Klagenfurtin lähellä korkealla kalliolla. Linna tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja sen puutarhoissa voi kävellä ja ihastella historiallista arkkitehtuuria.

10. Maria Saal -pyhäkkö

Maria Saal -pyhäkkö on historiallinen kirkko ja arkeologinen alue, joka sijaitsee hieman Klagenfurtin ulkopuolella. Pyhäkkö on omistettu Neitsyt Marialle ja sinne voi tutustua vaikuttavien kirkkorakennusten ja arkeologisten löytöjen avulla.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Klagenfurtin tuomiokirkko

Klagenfurtin tuomiokirkko, virallisesti tunnettu Pyhän Werneriin Johdatuskirkkona, on kaupungin tärkein uskonnollinen rakennus ja yksi sen tunnusmerkeistä. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1578, ja se edustaa myöhäisgoottilaista tyyliä. Katedraalia koristavat upeat freskot ja alttaritaulut, ja sen tornista avautuu upea näköala kaupungin yli.

Landhaus

Landhaus on historiallinen hallintorakennus, joka sijaitsee Klagenfurtin kaupungin keskustassa. Se rakennettiin vuosina 1574–1594, ja se on yksi parhaiten säilyneistä renessanssityylisistä rakennuksista Itävallassa. Landhausin huomionarvoisia piirteitä ovat sen kaunis sisäpiha, salit ja seinien freskot.

Altes Landhaus

Altes Landhaus on toinen historiallinen hallintorakennus Klagenfurtissa. Se rakennettiin vuosina 1574–1590, ja sen arkkitehtuuri edustaa myöhäisgoottilaista ja renessanssityyliä. Rakennus on nyt osa maakunnan hallintorakennusta ja siinä sijaitsevat myös kaupunginmuseo ja maakuntakirjasto.

Neuer Platz

Neuer Platz (Uusi aukio) on Klagenfurtin keskusaukio, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista kohteista. Aukion keskellä sijaitsee Lindwurmin patsas, Klagenfurtin symboli, joka kuvaa legendaarista lohikäärmeen tappamista. Aukio ympäröi kaunis joukko barokkityylisiä rakennuksia, kuten raatihuone ja Heiligenkreuzin kirkko.

Maria Loretto -linna

Maria Loretto -linna on kaunis barokkilinna, joka sijaitsee Wörtherseen rannalla lähellä Klagenfurtia. Linna perustettiin jo 1600-luvulla, ja siinä on kauniit puutarhat ja upeat näkymät järvelle. Linnassa sijaitsee myös Maria Loretto -kappeli, joka on suosittu vihkikirkko.

Viktringin luostari

Viktringin luostari on benediktiiniluostari, joka sijaitsee Klagenfurtin lähellä. Se perustettiin vuonna 1142 ja on yksi alueen vanhimmista luostareista. Luostarissa on upea kirkko, jolla on barokkityylinen sisustus, ja sen ympärillä on kauniit metsät ja puutarhat.

St. Veitin linnoitus

St. Veitin linnoitus on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Klagenfurtin lähistöllä. Linnoitus rakennettiin keskiajalla ja on eräs parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoituksista Itävallassa. Linnoitus tarjoaa kiinnostavan kulttuurikokemuksen ja tarjoaa upeat näkymät ympäröiville maisemille.

Pyhän Ruprechtin kirkko

Pyhän Ruprechtin kirkko on yksi Klagenfurtin vanhimmista kirkoista. Se perustettiin 1100-luvulla ja on nykyään tärkeä historiallinen ja uskonnollinen nähtävyys. Kirkossa on goottilaisia ja barokkityylisiä elementtejä, ja se on sisustettu lukuisilla freskoilla ja alttaritauluilla.

Pyhän Egidin kirkko

Pyhän Egidin kirkko on toinen tärkeä historiallinen kirkko Klagenfurtissa. Se rakennettiin 1400-luvulla ja on nykyään kuuluisa kauniista goottilaisesta arkkitehtuuristaan. Kirkon sisällä on lukuisia taideteoksia, kuten alttaritauluja ja veistoksia, jotka ovat peräisin eri aikakausilta.

Klagenfurtin kaupungin panoraama- ja näköalapaikat:

Pyhän Jánosen kirkon torni

Pyhän Jánosen kirkon torni sijaitsee Klagenfurtin vanhassakaupungissa ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin kattojen. Torniin pääsee nousemaan portaita pitkin ja voi ihailla kaupungin kaunista maisemaa.

Linnanpiha

Klagenfurtin linna sijaitsee kauniilla paikalla Wörtherseen rannalla. Linnanpihalta avautuu upea näköala järvelle ja sen ympäristöön. Paikka tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ja rentoutua historiallisessa ympäristössä.

Pfannhauffelsen

Pfannhauffelsen-kallio sijaitsee Klagenfurtin lähellä ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät Klagenfurtin laaksoon. Kalliolla voi ihailla ympäröivää luontoa ja näköaloja Klagenfurtin kaupunkiin.

Ulrika-puisto

Ulrika-puisto sijaitsee Klagenfurtin keskustassa ja tarjoaa kauniin näkymän Wörtherseen rannalle. Puisto on suosittu kävely- ja piknikpaikka, ja sieltä voi ihailla kaupungin maisemia sekä järveä.

Maria Saal

Maria Saal on historiallinen kaupunki lähellä Klagenfurtia ja tarjoaa upeat näköalat ympäröiville maisemille. Se sijaitsee kukkulalla, ja sieltä voi ihailla kaupungin ja maaseudun maisemia.

Pyhän Georgenin kirkon torni

Pyhän Georgenin kirkon torni sijaitsee Klagenfurtin vanhan kaupungin alueella ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Torniin pääsee kiipeämään portaita pitkin ja voi ihailla kaunista panoraamaa ympäröivistä maisemista.Kohteen sijainti maa on Itävalta.

Jätä kommentti