Halvat lennot Kobuleti

Nähtävyydet ja kohteet

1. Kobuletin rantakatu

Kobuletin rantakatu on suosittu turistikohde, joka tarjoaa kauniin merinäkymän ja valikoiman ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Rantakadulla voi nauttia kävelyistä tai pyöräilyretkistä merenrannassa.

2. Mtirala kansallispuisto

Mtirala kansallispuisto sijaitsee Kobuletin lähistöllä ja tarjoaa upeita luontopolkuja ja näköalapaikkoja. Puisto on tunnettu rikkaasta kasvistostaan ja linnustostaan. Siellä voi retkeillä, patikoida tai vain rentoutua luonnon keskellä.

3. Kobuletin markkinapaikka

Kobuletin markkinapaikka on vilkas ja värikäs paikka, jossa voi kokea Georgian eläväistä kulttuuria. Markkinoilta voi ostaa paikallisia tuotteita, kuten tuoreita hedelmiä, vihanneksia, mausteita ja käsitöitä.

4. Petra linnoitus

Petra linnoitus on historiallinen muistomerkki, joka sijaitsee lähellä Kobuletia. Linnoitus tarjoaa upean näköalan ympäröivälle alueelle ja sen historia juontaa juurensa antiikin aikaan.

5. Ukrainan katedraali

Ukrainan katedraali on kaunis ortodoksinen kirkko, joka sijaitsee Kobuletin kaupungin keskustassa. Kirkko on rakennettu vuonna 1910 ja siinä on upeita ikoneita sekä arkkitehtuuria.

6. Prometeu luolat

Prometeu luolat ovat vaikuttava luonnonmuodostelma Kobuletin lähellä. Luolat ovat olleet tärkeitä matkailukohteita vuosikymmenien ajan ja niitä voi tutkia opastetuilla kierroksilla. Luolista löytyy kiehtovia stalaktiitti- ja stalagmiittimuodostelmia.

Kulttuuri ja Historia

Arkeologiset löydöt

Kobuletin alueelta on löydetty arkeologisia jäänteitä, jotka osoittavat alueen asutuksen olleen jo varhaisessa vaiheessa. Löydetyt esineet ja rakenteet antavat viitteitä muinaisesta kulttuurista ja elämäntavasta.

Kobuletin linna

Kobuletin linna on historiallinen nähtävyys, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Linna on rakennettu keskiajalla ja se toimi aiemmin suojavarusteena sekä tärkeänä kaupallisena keskuksena alueella.

Kobuletin museo

Kobuletin museo tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Museossa on esillä erilaisia näyttelyitä, jotka kertovat alueen menneisyydestä. Museo on erityisen kiinnostava paikka niille, jotka haluavat oppia lisää Kobuletin historiasta.

Historialliset rakennukset

Kobuletissa on useita historiallisia rakennuksia, jotka kertovat alueen pitkästä historiasta. Näitä rakennuksia ovat esimerkiksi vanhat kirkot, asuinrakennukset ja kauppapaikat. Historialliset rakennukset tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen arkkitehtuuriin ja menneeseen aikaan.

Kulttuuritapahtumat

Kobuletissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, näyttelyitä, teatteriesityksiä ja festivaaleja. Nämä tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden kokea paikallista kulttuuria ja nauttia erilaisista taiteenmuodoista.

Rantakulttuuri

Kobuleti on tunnettu myös rantakulttuuristaan. Kaupungissa on kauniita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia merestä. Rantakulttuuri on tärkeä osa paikallista elämäntapaa ja tarjoaa mahdollisuuden kokea paikallista ilmapiiriä ja aktiviteetteja.

Ruokailu ja Ravintolat

Ravintolat ja kahvilat

Kobuletissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joista voi valita erilaisia ruokailuvaihtoehtoja. Suosittuja ravintoloita ja kahviloita ovat esimerkiksi Cafe Kulinari, Gold Fish, Grand Palace, Holiday Restaurant, Obi Hall, ja Baraka. Näissä paikoissa voi nauttia paikallisista sekä kansainvälisistä ruokalajeista. Tarjolla on esimerkiksi georgialaista, venäläistä, eurooppalaista ja aasialaista ruokaa. Ravintolat tarjoavat usein myös erilaisia juomia, kuten viiniä, olutta ja cocktaileja.

Ravintolapalvelut

Kobuletissa on sekä itsepalvelu- että à la carte -ravintoloita. Useimmissa ravintoloissa on myös take away -palvelu, joka mahdollistaa ruoan nauttimisen esimerkiksi rannalla tai hotellihuoneessa. Monissa ravintoloissa on myös lasten menuja ja erikoistarjouksia. Ravintolapalveluihin kuuluu yleensä myös ilmaista Wi-Fi-yhteyttä ja mahdollisuus tilata ruokaa kotiin kuljetettavaksi. Lisäksi joissakin ravintoloissa järjestetään musiikki- tai teema-iltoja.

Hintataso

Kobuletin ravintoloissa ja kahviloissa hintataso vaihtelee kohtuullisesta hieman korkeampaan. Perusruoat ja juomat ovat yleensä edullisempia kuin erikoisemmat tai kansainväliset vaihtoehdot. Hintatasosta riippuen voi löytää esimerkiksi edullisia lounaspaikkoja tai ylellisiä fine dining -ravintoloita. Ravintoloissa on yleisesti hyvä hinta-laatusuhde, ja monissa paikoissa ruoka-annokset ovat suuria.

Vegetaarinen ja erikoisravitsemus

Kobuletissa on myös tarjolla vaihtoehtoja erikoisravitsemusta noudattaville. Jotkut ravintolat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi gluteenittomille, vegaaneille ja kasvissyöjille. Lisäksi jotkut ravintolat voivat tarjota erikoisruokavalioita lapsille tai erityisruokavaliota noudattaville aikuisille. Erityistoiveista kannattaa ilmoittaa etukäteen ravintoloille.

Aukioloajat

Kobuletin ravintoloiden ja kahviloiden aukioloajat vaihtelevat, mutta useimmat palvelevat sekä lounasaikaan että illallisella. Monet ravintolat ovat avoinna aamusta myöhäiseen iltaan saakka. Joissakin paikoissa voi myös syödä aamiaista tai nauttia myöhäistä iltapalaa. Aukioloajoista ja ruokalistasta kannattaa tarkistaa ravintoloiden omilta verkkosivuilta tai soittamalla etukäteen.

Vapaa-ajan aktiviteetit Kobuletissa

Rannalla rentoutuminen

Kobuleti sijaitsee Mustanmeren rannalla, ja siellä on kaunis hiekkaranta, jossa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Rannalla on myös useita palveluita, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja, rantabaareja ja vesiliikuntavälineiden vuokrausta.

Vesiliikunta

Rannalla ja sen läheisyydessä on tarjolla monenlaisia vesiliikuntamahdollisuuksia. Voit esimerkiksi vuokrata suppilaudan, kajakin tai vesihiihtovälineitä ja nauttia vedessä liikkumisesta ja aktiivisesta lomasta.

Vesiurheilu

Mustanmeren aallot tarjoavat hyvät olosuhteet myös erilaisille vesiurheilulajeille. Voit kokeilla esimerkiksi surffausta, purjelautailua tai vesiskootterilla ajamista. Rannalla on useita yrityksiä, jotka tarjoavat ohjattuja vesiurheilutunteja ja -retkiä.

Ratsastus

Kobuletissa on useita ratsastustalleja, joissa voit tutustua hevosten maailmaan ja lähteä ratsastusretkelle kauniisiin maisemiin. Sekä aloittelijat että kokeneet ratsastajat voivat löytää sopivia vaihtoehtoja, ja ohjaaja opastaa tarvittaessa.

Kulttuurikohteet

Kobuleti on rikas kulttuuriperinnöstä, ja alueella on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten kauniita kirkkoja ja linnoja. Voit tutustua paikalliseen historiaan ja perinteisiin esimerkiksi vierailemalla historiallisissa kohteissa ja museoissa.

Kylpylät ja wellness

Kobuletissa on useita kylpylöitä, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi. Kylpylöissä tarjotaan erilaisia hoitoja ja palveluita, kuten hierontoja, kasvohoitoja ja rentouttavia kylpyjä. Voit myös nauttia lämpimistä lähteistä ja suolavedellä täytetyistä altaista.

Rantalautailu

Mustanmeren aallot tarjoavat hyvät olosuhteet myös rantalautailulle. Voit vuokrata laudan tai osallistua rantalautailutunnille. Rantalautailu on suosittu aktiviteetti, jossa voit nauttia sekä luonnosta että vauhdikkaasta liikunnasta.

Jalokivigolf

Kobuletissa sijaitsee Jalokivigolf-kenttä, jossa voi pelata golfia kauniissa ympäristössä. Kentällä on 18 reikää ja hyvät pelaajapalvelut. Voit vuokrata välineet paikan päältä tai tuoda omat mukanasi.

Pyöräily

Kobuletin ympäristössä on kauniita maisemia, joita voi tutkia pyöräillen. Voit vuokrata pyörän ja lähteä omatoimiselle retkelle tai osallistua opastetulle pyöräretkelle. Pyöräily on suosittu tapa liikkua alueella ja samalla nauttia luonnosta.

Kalastus

Kobuletin lähivesissä voi harrastaa kalastusta. Voit vuokrata kalastusvälineet tai osallistua ohjatulle kalastusretkelle. Alueella on erilaisia kalalajeja, joita voi pyytää, ja samalla voi ihailla kauniita maisemia ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta.

Suositut hotellit Kobuletissa:

1. Hotel Georgia Palace

Hotel Georgia Palace sijaitsee rannalla Kobuletin kaupungissa ja tarjoaa elegantteja huoneita, joista osassa on parveke ja merinäköala. Hotellissa on myös ravintola, baari, ulkouima-allas ja spa-keskus.

2. Hotel Rcheuli Villa

Hotel Rcheuli Villa on viehättävä hotelli historiallisessa rakennuksessa Kobuletin keskustassa. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin aamiaisen terassilla.

3. Hotel Chveni Ezo

Hotel Chveni Ezo on perheomisteinen hotelli, joka tarjoaa kodikasta majoitusta Kobuletin keskustassa. Huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on ilmainen Wi-Fi sekä oma kylpyhuone. Hotellin ravintolasta saa georgialaista ruokaa.

4. Hotel Oasis

Hotel Oasis sijaitsee vain 200 metrin päässä Kobuletin rannalta ja tarjoaa modernia majoitusta. Hotellin huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös ravintola ja baari.

5. Hotel Arcadia Kobuleti

Hotel Arcadia Kobuleti sijaitsee vehreässä ympäristössä Kobuletin keskustassa. Hotellin huoneet ovat tilavia ja niissä on ilmainen Wi-Fi, minibaari ja oma kylpyhuone. Hotellin ravintolasta saa kansainvälistä ja georgialaista ruokaa.

6. Hotel Golden Fleece

Hotel Golden Fleece sijaitsee lähellä Kobuletin keskustaa ja rannalle on lyhyt kävelymatka. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös ravintola ja terassi, jolta avautuu kaunis näköala merelle.

7. Kobuleti Beach Club Green Park

Kobuleti Beach Club Green Park tarjoaa luonnonläheistä majoitusta Kobuletin rannalla. Hotellin huoneet ovat modernisti sisustettuja ja niissä on ilmainen Wi-Fi, minibaari ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös ravintola ja sisäuima-allas.

Turvallisuus

Joukkoliikenne

Kobuletin joukkoliikenneverkosto koostuu paikallisbusseista, minibussitaksikyydeistä ja taksipalveluista.

Poliisi

Kobuletissa on paikallinen poliisivoima, joka vastaa yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta kaupungissa.

Turvallisuus kaduilla

Vaikka Kobuletissa yleisesti ottaen vallitsee turvallinen ilmapiiri, matkailijoita kehotetaan säilyttämään tavanomaista varovaisuutta liikkuessaan kaupungin kaduilla.

Matkailuneuvonta

Kobuletissa on matkailuneuvontapisteitä, joista turistit voivat saada tietoa kaupungin turvallisista alueista ja suositelluista nähtävyyksistä.

Terveys

Sairaala

Kobuletista löytyy useita sairaaloita, joissa on päivystyspalveluja ja hoitohenkilöstöä terveysongelmien varalle.

Apteekit

Kaupungissa on useita apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.

Terveydenhuollon turvallisuus

Kobuletissa vallitsee korkeatasoinen terveydenhuoltojärjestelmä, joka noudattaa kansainvälisiä turvallisuusstandardeja.

Hyvinvointipalvelut

Kaupungissa on tarjolla erilaisia hyvinvointipalveluita, kuten kylpylöitä ja hierontapalveluita, jotka voivat edistää matkailijoiden terveyttä ja hyvinvointia.

Rannat ja Vesistöt

Kobuletin rannat

Kobuleti sijaitsee Mustanmeren rannalla ja kaupungilla on useita upeita hiekkarantoja, joita matkailijat voivat nauttia. Rannat ovat yleensä erittäin hyvin hoidettuja ja siistejä. Suurin osa rannoista tarjoaa mukavuuksia, kuten aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja rantabaareja. Rantojen vedet ovat yleensä melko lämpimiä ja turvallisia uida. Monet rannat tarjoavat myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin vesipohjaisiin aktiviteetteihin, kuten melontaan, purjelautailuun ja vesihiihtoon.

Kobuletin joki

Kobulet

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja klubit

Kobuletissa on useita baareja, klubeja ja yökerhoja, joissa voit nauttia juomista, tanssia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Club INK” ja ”Sky Bar”, jotka tarjoavat elävää musiikkia ja DJ-esityksiä.

2. Ravintolat

Kaupungissa on monia ravintoloita, joista voit löytää erilaisia ruokavaihtoehtoja. Voit nauttia paikallisista georgialaisista ruokalajeista tai kansainvälisiä herkkuja. Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi ”Chincharauli Restaurant” ja ”Kolkheti”, jotka tarjoavat paikallista ruokaa ja hyvää palvelua.

3. Konsertit ja esiintymiset

Kobuletissa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja esiintymisiä eri genreistä. Voit nauttia paikallisista bändeistä ja artisteista sekä kansainvälisistä vierailijoista. Tapahtumapaikkoina toimivat usein kaupungin aukiot ja konserttisalit.

4. Elokuvateatterit

Kaupungissa on muutama elokuvateatteri, joissa voit katsoa uusimpia elokuvia. Voit valita eri elokuvagenreistä ja näytöksistä. Suosittuja teattereita ovat esimerkiksi ”Cinema Kobuleti” ja ”Bologna Cinema”.

5. Rantaklubit

Koska Kobuletissa on upeat rannat, sieltä löytyy myös rantaklubeja, joissa voit rentoutua ja nauttia auringosta ja musiikista. Rantaklubit tarjoavat usein aurinkotuoleja, juomia ja musiikkitapahtumia.

6. Urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetit

Kaupungissa on myös erilaisia urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja tarjolla. Voit esimerkiksi pelata beach volley -kentällä tai vuokrata polkupyörän ja tutustua kaupunkiin pyöräillen. Rannan läheisyydessä on myös mahdollista harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten suppailua tai melontaa.

7. Balettiesitykset ja teatteri

Kobuletissa voi myös nauttia balettiesityksistä ja teatterista. Kaupungissa on teatteri, joka esittää erilaisia näytelmiä ja esityksiä. Lisäksi balettiesityksiä järjestetään eri tiloissa ja teattereissa.

8. Pelihallit ja pelipaikat

Jos kaipaat hieman kilpailua ja pelailua, niin Kobuletista löytyy myös pelihalleja ja pelipaikkoja. Voit kokeilla onneasi pelikoneissa, biljardissa tai vaikkapa keilailussa. Tämä tarjoaa hyvää ajanvietettä ystävien kanssa.

9. Hotellien ja ravintoloiden musiikki-esitykset

Hotellit ja ravintolat Kobuletissa järjestävät usein musiikki-esityksiä ja illanviettoja vierailleen. Voit nauttia hyvistä mauissa ja samalla kuunnella elävää musiikkia paikallisilta bändeiltä ja artisteilta.

10. Kasinot

Kobuletista löytyy myös muutama kasino, jos haluat kokeilla onneasi pelaamisen saralla. Voit pelata erilaisia kasinopelejä, kuten rulettia tai blackjackia. Kasinoilla järjestetään usein myös erilaisia tapahtumia ja teema-iltoja.

Luontokohteet ja retkeily Kobuletissa

Kinstran luonnonpuisto

Kinstran luonnonpuisto sijaitsee Kobuletista noin 15 km etelään. Se on suojeltu alue, joka tarjoaa upeita maisemia ja erilaisia luontopolkuja. Puistossa on myös joitain historiallisia nähtävyyksiä, kuten Kinstran linnake ja vanha linnoitus. Alueella on erilaisia kasvi- ja eläinlajeja, ja se on erinomainen paikka luontoretkeilylle.

Kobuletin rantapromenadi

Kobuletin rantapromenadi on kaunis kävelyreitti, joka kulkee pitkin kaupungin rantaviivaa. Promenadilla on useita maisemapuistoja, penkkejä ja pieniä kahviloita, joissa voi levähtää ja nauttia merinäköaloista. Rantapromenade on erittäin suosittu paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, ja se tarjoaa mahdollisuuden rentouttavaan kävelymatkaan meren äärellä.

Mtsvanethsin kylä

Mtsvanethsin kylä on viehättävä paikka, joka sijaitsee noin 10 km Kobuletista itään. Kylässä on vanhoja kivirakennuksia ja kauniita maisemia ympärillä oleville vuorille. Kylästä löytyy myös joitain polkuja ja reittejä, jotka sopivat hyvin retkeilyyn ja patikointiin. Alueella voi myös tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin.

Kobuletin luonnonpuisto

Kobuletin luonnonpuisto on suojeltu alue, joka sijaitsee kaupungin läheisyydessä. Puistossa on erilaisia kasvi- ja eläinlajeja, ja se tarjoaa mahdollisuuden luontoretkeilyyn ja ulkoiluun. Puistossa on myös joitain merkittyjä polkuja ja reittejä, jotka kulkevat metsäalueiden ja vuoristomaisemien läpi.

Kobuletin jokisuisto

Kobuletin jokisuisto on alue, jossa Kobuletin joki laskee mereen. Tämä ekosysteemi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kasvien, eläinten ja lintujen elämälle. Jokisuistossa voi tehdä luontoretkeilyä ja tutustua alueen eläimistöön. Paikalla järjestetään myös opastettuja retkiä, joissa voi oppia lisää alueen ekosysteemistä.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Kobuleti ortodoksinen kirkko – Pyhän Neitsyt Marian kirkko

Kobuletin ortodoksinen kirkko, viralliselta nimeltään Pyhän Neitsyt Marian kirkko, sijaitsee Kobuletin kaupungissa. Se on yksi kaupungin tärkeimmistä uskonnollisista kohteista ja merkittävä paikka ortodoksisessa uskonnossa. Kirkko on rakennettu vuonna 1906 ja sen arkkitehtuuri edustaa perinteistä georgialaista tyyliä.

Shekvetili Dendrological Park

Shekvetili Dendrological Park on historiallinen puisto Kobuletin kaupungissa. Puisto perustettiin vuonna 1880 ja sitä ympäröi upea luonto ja vehreät puut. Puistossa voi nähdä monenlaisia kasveja ja puita, ja siellä on myös suuri lampi, jossa voi rentoutua ja nauttia maisemista.

Anaklia Fortress

Anaklia Fortress on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee lähellä Kobuletia. Linnoitus on peräisin 1700-luvulta ja se rakennettiin puolustamaan aluetta vihollisia vastaan. Linnoitus on hyvin säilynyt ja siellä voi tutustua alueen historiaan ja ihailla upeita näkymiä Mustalle merelle.

Hospitali kirkko

Hospitali kirkko on ortodoksinen kirkko Kobuletin kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1800-luvulla ja se on omistettu Pyhälle Barbara nimiselle pyhimykselle. Kirkko on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja siellä voi tutustua ortodoksisen uskonnon ja kulttuurin historiaan.

Medea Monument

Medea Monument on historiallinen monumentti, joka sijaitsee Kobuletin kaupungissa. Monumentti on omistettu Medealle, joka on antiikin kreikkalaisessa mytologiassa esiintyvä hahmo. Monumentti muistuttaa alueen historiasta ja mytologiasta ja sitä ympäröi kaunis puistoalue.

Kobuleti Archaeological Museum

Kobuletin arkeologinen museo on historiallinen kohde, joka sijaitsee Kobuletin kaupungissa. Museo sisältää erilaisia arkeologisia löytöjä ja esineitä alueen historiasta. Museossa voi nähdä muun muassa pronssikautisia esineitä ja roomalaisaikaisia ​​löytöjä, jotka valottavat alueen menneisyyttä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Kobuletin linnavuori (Kobuletin linnavuori)

Kobuletin linnavuori on historiallinen näköalapaikka, josta voi ihailla kaupungin kaunista maisemaa. Linnavuorella sijaitsee myös Kobuletin linnoitus, joka tarjoaa mielenkiintoista nähtävää historiasta kiinnostuneille.

Khachapuri hill (Khachapuri hill)

Khachapuri hill on kukkula, jolta avautuu upea näköala Kobuletiin ja sen ympäristöön. Se on suosittu paikka paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa, ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden ikuistaa maisemat valokuviin.

Shekvetilin vesiputous

Shekvetilin vesiputous on luonnon muodostama nähtävyys, joka tarjoaa kauniin panoraamanäkymän. Vesiputous sijaitsee Kobuletin lähellä ja sen suosio on kasvanut viime vuosina matkailijoiden keskuudessa.

Kobuletin rantapromenadi

Kobuletin rantapromenadi on suosittu paikka sekä paikallisten asukkaiden että matkailijoiden keskuudessa. Promenadi tarjoaa upeita merinäkymiä, kävelyreittejä, ravintoloita ja muita palveluita.

Green Cape -niemimaa

Green Cape -niemimaa sijaitsee Kobuletin lähellä ja tarjoaa upeat näkymät Mustallemerelle. Niemimaalla on myös muutamia historiallisia nähtävyyksiä, kuten Batumin linnoitus ja Aidinan majakka.

Natanebi-ravintolan terassi

Natanebi-ravintolan terassi sijaitsee korkealla paikalla ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät Kobuletin kaupunkiin ja itse ravintolan ympäristöön. Terassilta voi nauttia herkullisia ruokia samalla ihaillen maisemia.

Alia Mountain

Alia Mountain on Kobuletin läheisyydessä sijaitseva vuoristoalue, josta avautuu upeita näkymiä ympäröivään luontoon. Alia Mountain on suosittu retkikohde patikoinnista ja maisemien ihailemisesta kiinnostuneille.Kohteen sijainti maa on Georgia.

Jätä kommentti