Halvat lennot Larne

Nähtävyydet ja Kohteet

Glynen linnake

Glynen linnake sijaitsee kaupungin eteläisellä rannikolla ja se on yksi Larneen suosituimmista nähtävyyksistä. Linnake tarjoaa upeat näkymät yli meren ja siellä on mahdollista kävellä historiallisilla muureilla. Linnakkeessa on myös museo, joka kertoo alueen historiasta.

Carnfunnock Country Park

Carnfunnock Country Park on kaunis puistoalue, joka sopii hyvin ulkoiluun ja retkeilyyn. Puistossa on laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja, kuten kävelyreittejä, leikkipuistoja ja golfkenttä. Lisäksi sieltä löytyy myös arboretum ja puutarhoja, joissa voi nauttia luonnosta ja kauniista näkymistä.

Larne Museum and Arts Centre

Larne Museum and Arts Centre on kulttuurikeskus ja museo, jossa voi oppia lisää Larneen historiasta ja taiteesta. Museossa on näyttelyitä, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä ja siellä järjestetään myös erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia. Tämä kohde sopii erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita paikallisesta historiasta ja taiteesta.

Larne Harbour

Larne Harbour on kaupungin satama-alue, joka tarjoaa upeat näkymät merelle ja saaristoon. Satamassa voi ihastella laivoja ja purjeveneitä sekä nauttia meren tuoksusta. Siellä on myös ravintoloita ja kahviloita, joten siellä voi viettää mukavan hetken nauttien maisemista ja ruoasta.

Larne kasvitieteellinen puutarha

Larne kasvitieteellinen puutarha on viihtyisä puutarha-alue, jossa voi tutustua erilaisiin kasveihin ja nauttia kauniista maisemista. Puutarhassa on erilaisia alueita, kuten kukkaistutuksia ja arboretum, ja se tarjoaa rauhallisen ympäristön rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Chaine Memorial Tower

Chaine Memorial Tower on muistomerkki, joka sijaitsee rannan lähellä Larnessa. Tämä torni muistuttaa kaupungin entistä elämää merenkulun parissa. Torni tarjoaa upeat näkymät yli meren ja se voi olla mielenkiintoinen kohde niille, jotka ovat kiinnostuneita Larneen historiasta ja merenkulusta.

Kulttuuri ja Historia

1. Historiallinen mielenkiinto

Larne on alue, jolla on rikas historia, ja sieltä löytyy monia historiallisesti merkittäviä paikkoja ja nähtävyyksiä. Yksi tällainen paikka on Larne Castle, joka on peräisin 1100-luvulta ja on yksi Irlannin vanhimmista linnoituksista. Linnoituksen rauniot antavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen menneisyyteen. Lisäksi Antrimin rannikolta löytyy myös monia muinaisia ​​kiinnostavia kohteita, kuten Cairncastle ja Glenarm Castle, jotka tarjoavat kävijöille mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä.

2. Musiikkitapahtumat

Larne on tunnettu elävästä musiikkiskenestä, ja siellä järjestetään useita musiikkitapahtumia pitkin vuotta. Yksi suosituimmista tapahtumista on Larne Music Festival, joka tuo yhteen paikallisia ja kansainvälisiä musiikin esiintyjiä. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen musiikkiohjelman eri genreistä ja houkuttelee vuosittain suuren määrän kävijöitä. Lisäksi on olemassa useita baareja ja paikkoja, joissa voi nauttia livemusiikista ja esiintyvistä bändeistä.

3. Taiteen näyttelyt

Larne on koti monille taiteilijoille ja taideyhteisöille, ja alueella järjestetään säännöllisesti taiteen näyttelyitä. Larne Art Club järjestää vuosittaisen näyttelyn, jossa esitellään paikallisten taiteilijoiden töitä. Näyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri taidetyyleihin ja inspiroitua paikallisen taideyhteisön luovuudesta. Lisäksi alueella on useita gallerioita, jotka esittelevät sekä paikallisia että kansainvälisiä taiteilijoita.

4. Museot

Larnessa on myös useita museoita, jotka tarjoavat ainutlaatuisen katsauksen alueen historiaan ja kulttuuriin. Larne Museum and Arts Centre on yksi suosituimmista museoista, jossa on pysyviä näyttelyitä alueen historiasta, geologiasta ja arkeologiasta. Museossa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä, jotka esittelevät paikallisten taiteilijoiden teoksia ja muita kiinnostavia aiheita. Lisäksi on olemassa muita pienempiä museoita, kuten Larne Local History Centre, joka keskittyy paikallishistoriaan ja tarjoaa tietoa alueen menneisyydestä.

5. Festivaalit

Larne järjestää useita festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, jotka täyttävät kaupungin iloisella tunnelmalla ja tarjoavat kävijöille monenlaista viihdettä. Yksi suosituimmista tapahtumista on Larne Summer Festival, joka sisältää musiikkiesityksiä, tanssiesityksiä, karnevaalipelejä ja paljon muuta. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia ​​teemafestivaaleja, kuten ruoka- ja juomafestivaaleja sekä kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat kävijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea paikallinen kulttuuri ja viihde.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Perinteiset irlantilaiset ravintolat

Larne kaupungissa on useita perinteisiä irlantilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat autenttista irlantilaista ruokaa. Näissä ravintoloissa voit nauttia esimerkiksi paistettuja irlantilaisia makkaroita (Irish sausages), irlantilaista karjalanpaistia (Irish stew) tai Guinness olutkalaa (Guinness beer battered fish).

2. Mereneläviä tarjoavat ravintolat

Larne sijaitsee meren rannalla, joten kaupungissa on myös useita ravintoloita, jotka tarjoavat tuoreita mereneläviä. Voit nauttia esimerkiksi tuoretta lohta (fresh salmon), äyriäisiä kuten simpukoita ja katkarapuja (shellfish and prawns) tai herkullisia kampasimpukoita (scallops).

3. Kansainväliset ravintolat

Larne tarjoaa myös kansainvälistä ruokaa eri maista peräisin olevissa ravintoloissa. Voit valita esimerkiksi italialaisen ravintolan, josta löytyy erilaisia pastaruokia kuten carbonaraa ja lasagnea. Lisäksi kaupungista löytyy intialaisia, kiinalaisia ja meksikolaisia ravintoloita, joiden valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia kansainvälisiä ruokalajeja.

4. Pikaruokaravintolat

Larne kaupungissa on myös useita pikaruokaravintoloita, jotka tarjoavat nopeaa ja edullista ruokaa. Voit valita esimerkiksi perinteisiä hampurilaisia tarjoavan pikaruokaketjun tai vaihtoehtoisesti nauttia esimerkiksi pizzaa tai kebabia.

5. Kahvilat ja kahvibaarit

Larne kaupungissa on myös useita kahviloita ja kahvibaareja, joissa voit nauttia erilaisia kahvijuomia ja pikku purtavaa. Kahviloista löytyy yleensä myös valikoima erilaisia leivonnaisia, kuten muffinsseja ja piirakoita.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Rannat ja vesillä liikkuminen

Larne sijaitsee Irlanninmeren rannikolla ja tarjoaa upeita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Larne Strand on kaupungin päärantakohde, jossa on pitkä hiekkaranta ja paljon tilaa auringonottoon ja uintiin. Myös Browns Bay Beach ja Ballygally Beach ovat suosittuja vapaa-ajanviettopaikkoja.

Rantojen lisäksi Larne tarjoaa myös monia mahdollisuuksia vesillä liikkumiseen. Voit vuokrata veneen tai kajakin ja tutkia rannikon kauniita maisemia, tai osallistua veneilyretkelle ja tutustua lähisaariin kuten Islandmagee ja Carnfunnock Country Park.

Vaellus ja patikointi

Larne sijaitsee upean luonnon ympäröimänä, ja alueella on useita vaellus- ja patikointireittejä. Esimerkiksi Antrim Hills tarjoaa upeat maisemat ja monipuoliset reitit eri kuntoisille vaeltajille. Lisäksi Gleno Waterfall ja Carnfunnock Country Park tarjoavat kauniita kävelyreittejä, joiden varrella voi ihailla luonnon kauneutta.

Golf

Larne tarjoaa myös golfareille monia vaihtoehtoja. Cairndhu ja Larne Golf Club ovat suosittuja golfkenttiä, joilla voi nauttia golfista upeissa maisemissa. Kentillä on hyvät palvelut, kuten klubitalo, ravintola ja pro shop.

Melonta ja suppailu

Rannikkosijaintinsa ansiosta Larne tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet melontaan ja suppailuun. Voit vuokrata kajakin tai SUP-laudan ja lähteä tutkimaan rannikon luonnonkauniita maisemia omatoimisesti tai osallistua ohjatulle retkelle.

Harrastus- ja urheilukeskukset

Larne Leisure Centre on kaupungin huippumoderneilla liikunta- ja vapaa-ajantiloilla varustettu keskus. Sieltä löytyy muun muassa uima-allas, kuntosalit, ryhmäliikuntatiloja ja squash-kenttiä. Lisäksi kaupungissa on useita muita harrastus- ja urheilukeskuksia, joissa voi esimerkiksi pelata jalkapalloa, tennistä tai keilata.

Kulttuuri ja taide

Larne tarjoaa myös monia kulttuurisia aktiviteetteja ja taidekokemuksia. Larne Museum and Arts Centre on paikallinen museo, jossa voi tutustua alueen historiaan ja taiteeseen. Larne Drama Circle puolestaan tarjoaa mahdollisuuden osallistua tai nauttia paikallisesta teatteritoiminnasta. Lisäksi kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä.

Suositut hotellit Larne

1. Ballygally Castle Hotel

Ballygally Castle Hotel sijaitsee meren rannalla ja tarjoaa näköalan Antrimin rannikolle. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, ravintola, baari ja kuntokeskus. Hotellin historiallinen linna tarjoaa ainutlaatuisen ja romanttisen ympäristön vierailijoille.

2. Londonderry Arms Hotel

Londonderry Arms Hotel on viehättävä boutique-hotelli, joka on perustettu vuonna 1848. Se tarjoaa mukavia huoneita, perinteisen pubin ja ravintolan. Hotellin sijainti Larnejoen vieressä ja lähellä keskustaa tekee siitä suositun valinnan matkailijoille.

3. Curran Court Hotel

Curran Court Hotel sijaitsee Larnejoen rannalla ja tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, kuten yhden, kahden ja perhehuoneita. Hotellissa on myös ravintola, baari, sauna ja uima-allas. Curran Court Hotel on suosittu valinta sekä liikematkailijoille että lomalaisille.

4. Dobbins Inn Hotel

Dobbins Inn Hotel on perinteinen ja historiallinen hotelli Larnessa. Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita, baarin ja ravintolan. Dobbins Inn Hotelin rakennus on yli 800 vuotta vanha ja tarjoaa ainutlaatuisen ja historiallisen ilmapiirin vierailijoille.

5. The Harbour Inn

The Harbour Inn sijaitsee Larnejoen rannalla ja tarjoaa kodikasta majoitusta merinäköalalla. Hotellissa on ravintola ja baari, ja se on suosittu valinta vierailijoille, jotka haluavat nauttia meren äärellä rauhallisesta ympäristöstä.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Larne on turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on yleisesti ottaen alhainen.
– Poliisivoimat valvovat aktiivisesti aluetta ja pitävät huolta järjestyksestä ja turvallisuudesta.
– Kaupungissa on myös omat turvallisuusjärjestelmänsä, kuten turvakamerat ja pelastuspalvelut.

Pelastuspalvelut

– Larnessa on hyvin toimivat pelastuspalvelut, jotka vastaavat nopeasti hätätilanteisiin.
– Pelastuslaitoksen henkilökunta on ammattitaitoista ja valmiina auttamaan erilaisissa onnettomuustilanteissa.
– Kaupungissa on useita paloasemia, joista lähetetään tarvittaessa nopeasti apua.

Tieturvallisuus

– Larne panostaa tieliikenteen turvallisuuteen ja kaupungin tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa.
– Liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia tulee noudattaa tarkasti.
– Kaupungissa on myös turvallisia pyöräteitä ja kävelyreittejä.

Terveyspalvelut

– Larnessa on useita terveyskeskuksia ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat laadukasta ja kattavaa terveydenhuoltopalvelua.
– Kaupungissa on myös apteekkeja, joista voi hankkia lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.
– Larnessa on myös sairaala, jossa hoidetaan vakavampia terveysongelmia ja jonne voi hakeutua päivystysluonteisissa tilanteissa.

Rannat ja vesistöt

1. Rantaviiva

Larne sijaitsee Pohjois-Irlannin itärannikolla ja sen rantaviiva ulottuu noin 25 kilometrin matkalle. Rannikkoalue tarjoaa kauniita näkymiä merelle ja mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

2. Larne-kanava

Larne-kanava on vesireitti, joka erottaa Larne pääasemasta Pohjanmereltä. Se tarjoaa tärkeän merireitin Helsingin ja Skotlannin välillä. Kanavalla on myös satama-alue, joka palvelee sekä matkustajalaivoja että rahtiliikennettä.

3. Muldersin ranta

Muldersin ranta sijaitsee Larne-kanavan varrella ja on suosittu virkistysalue paikallisille asukkaille. Rannalla voi rentoutua auringonotossa, nauttia piknikistä tai tehdä kävelyretkiä pitkin rantaviivaa. Rannalla on myös pienvenesatama ja venesatama jatkaa matkaa kohti Larne-tasankoa.

4. Sandy Bayn ranta

Sandy Bayn ranta on suosikki kohde ulkoilmasta nauttimiseen Larne:ssa. Sen puhtaat hiekkarannat houkuttelevat vierailijoita uimaan, auringonottoon ja rantalentopalloon. Rannalla on myös kävelypolkuja ja piknikalue.

5. Carnloughin satama

Carnloughin satama on pieni satama-alue, joka sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Larne:sta. Satama tarjoaa kauniit näkymät vuoristoiselle rannikolle. Satamassa voi nähdä perinteisiä kalastusveneitä, ja sieltä on mahdollista lähteä veneretkille ympäröiville vesille. Sataman yhteydessä on myös ravintoloita ja puistoalueita.

6. Glenarm Bayn lahdelma

Glenarm Bayn lahdelma sijaitsee noin 10 kilometriä pohjoiseen Larne:sta. Lahdelma tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden kävelyretkiin rannikon läheisyydessä. Lahdelma tunnetaan myös Glenarmin kaupungista, joka sijaitsee sen rannalla. Tämä historiallinen kaupunki tarjoaa viehättävän ympäristön ja kulttuurikohteita, kuten Glenarmin linnan.

7. Drains Bayn ranta

Drains Bayn ranta sijaitsee Larne-kanavan lähellä ja on suosittu paikka erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten purjelautailuun ja surffaukseen. Ranta tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet kävelylenkeille pitkin rantaa ja maisemien ihailuun.

8. Larne Lough

Larne Lough on merenlahti, joka ulottuu Larne:sta etelään. Se on suuri suolavesiallas, jota ympäröivät Larne:n edustalla olevat kukkulat ja metsäalueet. Alue tarjoaa hienot maisemat ja mahdollisuuden moniin vesielämyksiin, kuten kalastukseen ja purjehdukseen. Larne Lough on myös tärkeä ekosysteemi, jossa on merkittävää luonto- ja lintumaailmaa.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja klubit

Larnessa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat The Old Courthouse, jonka historiallinen ilmapiiri houkuttelee paikallisia ja turisteja, sekä Harbour Inn, joka tarjoaa merinäköalan ja elävää musiikkia. Mitä tulee klubeihin, Terrace Nightclub on suosittu paikka tanssia ja juhlia, kun taas McNeill’s Pub and Nightclub tarjoaa bilettäjille mahdollisuuden tanssia aamuyön tunneille asti.

Live-musiikki ja keikat

Live-musiikin ystävät voivat nauttia monista keikkapaikoista Larnessa. Esimerkiksi The Yard on suosittu paikka, jossa järjestetään usein live-esityksiä eri musiikkityyleistä. Nauti siis musiikista samalla kun nautit herkullisesta ruoasta. The Pub on toinen paikka, jossa voi kuunnella live-musiikkia ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Lisäksi Larnessa järjestetään erilaisia musiikkitapahtumia ja konsertteja ympäri vuoden.

Elokuva-teatterit

Larnessa on elokuvateatteri nimeltään Omniplex Cinema, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön elokuvien katsomiseen. Teatterissa on useita salia ja tarjolla on monipuolinen valikoima elokuvia eri genreistä. Teatterissa on myös mukavat istuimet ja tarjoilumahdollisuuksia, joten voit nauttia elokuvasta täysin rinnoin.

Kasinot

Larnessa ei ole varsinaista kasinoa, mutta lähialueilla on mahdollisuuksia pelata erilaisia kasinopelejä. Esimerkiksi Belfastissa, joka on noin tunnin ajomatkan päässä Larnesta, on kasino nimeltään The Fitzwilliam Casino & Card Club, jossa voi pelata erilaisia pöytäpelejä kuten rulettia, blackjackia ja pokeria.

Muu viihde

Larnessa on myös muita viihdetarjontaan liittyviä vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi käydä keilaradalla pelaamassa keilailua ystäviesi kanssa tai testata taitojasi biljardin parissa. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten stand-up -komediailtoja ja teatteriesityksiä, joista voi nauttia kulttuurin ja viihteen yhdistelmästä.

Luontokohteet ja retkeily

Glenarm

Glenarm sijaitsee Larne-joen varrella ja tarjoaa upeita maisemia sekä luontopolkuja. Siellä voi tutustua myös Glenariff Forest Parkiin, joka on Pohjois-Irlannin suurin metsäinen luonnonpuisto.

Ballygally

Ballygally Beach on suosittu retkeilykohde, jossa voi nauttia hiekkarannasta ja merenrantanäkymistä. Lisäksi alueella on Ballygally Head, josta avautuvat upeat näkymät kohti Skotlantia.

Cairncastle

Cairncastle on tunnettu erityisesti Cairncastlen linnoituksesta, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröiville maisemille. Alueella on myös monia kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua lähialueen luontoon.

Carnfunnock Country Park

Carnfunnock Country Park on suosittu ulkoilu- ja retkeilykohde, jossa on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle. Puistossa voi patikoida, nauttia piknikistä vihreillä nurmilla, tutustua puutarhoihin ja leikkiä lasten leikkipaikoilla.

Larne Lough

Larne Lough on kaunis luonnonsuojelualue, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet lintubongaukseen ja luontoretkeilyyn. Alueella on myös useita kävelyreittejä, jotka kulkevat rannikon ja metsien läpi.

Slemish Mountain

Slemish Mountain on tunnettu siitä, että pyöreä muotoinen kukkula on perinteisesti uskottu olevan Pyhän Patrickin ensimmäisenä viettämä paikka Irlannissa. Vuoren huipulle nouseminen tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maaseutuun.

Lahden hohto

Larne tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia merenrantaluonnosta ja upeista auringonlaskuista. Lahden hohto on suosittu kokoontumispaikka, josta voi ihailla kauniita maisemia ja rentoutua rannalla.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet

Larne takaisin kristinuskon ajoista

Larne oli merkittävä paikka Pohjois-Irlannissa jo ennen kristillisyyden saapumista alueelle. Lähetystyön myötä alueelle perustettiin useita kirkkoja ja luostareita, jotka ovat edelleen nähtävissä.

St. MacNissin kirkko

St. MacNissin kirkko on yksi vanhimmista kirkoista Larnessa ja se tunnetaan sen historiallisesta merkityksestä. Nykyinen kirkko rakennettiin vuonna 1817, mutta sen historia juontaa juurensa yli tuhannen vuoden taakse.

Carnfunnockin maatila ja hedelmätarha

Carnfunnockin maatila ja hedelmätarha on historiallinen kohde Larnessa, joka tarjoaa vierailijoille näkymän takaisin menneisiin aikoihin. Maatilalla voi tutustua perinteiseen maanviljelyyn ja oppia alueen historiasta.

Curran Park

Curran Park on kaunis historiallinen puisto Larnessa. Puisto sijaitsee Curranin rannalla ja tarjoaa upean näköalan merelle. Alueella on myös historiallisia rakenteita, kuten vanha linnoitus.

Glynnin torni

Glynnin torni on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Larnessa. Torni rakennettiin 1200-luvulla suojaksi vihollisia vastaan ja se tarjoaa upean näköalan ympäröivään maisemaan.

Larne Museum and Arts Centre

Larne Museum and Arts Centre on historiallinen museo ja taidekeskus, joka tarjoaa näkymän alueen historiasta ja kulttuurista. Museossa on laaja kokoelma esineitä ja näyttelyitä, joissa tutustutaan Larneen ja sen ympäristöön.

Larne Castle

Larne Castle on historiallinen linna Larnessa. Linna rakennettiin 1200-luvulla suojaksi ulkomailta tulevia hyökkäyksiä vastaan. Nykyään linna on suosittu vierailukohde, jossa voi oppia alueen historiasta ja ihailla upeaa arkkitehtuuria.

Gleno Dam

Gleno Dam on historiallinen pato, joka sijaitsee Larnessa. Pato valmistui vuonna 1913 ja se on edelleen käytössä. Paikka tarjoaa kauniin näköalan ympäröivään maisemaan ja on suosittu retkikohde alueella.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Larne Head

Larne Head on kaunis näköalapaikka, josta voi ihailla upeita maisemia Larneen ja ympäröivään rannikkoon. Se sijaitsee Pohjois-Irlannissa, County Antrimin kreivikunnassa.

2. Chaine Memorial Tower

Chaine Memorial Tower on yksi Larneen tunnetuimmista näköalapaikoista. Torni tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan. Tornin rakensi paikallinen liikemies William James Chaine muistoksi hänen vaimolleen.

3. Carnfunnock Country Park

Carnfunnock Country Park on kaunis puistoalue, jossa on myös hyvät näköalat ympäröivään maisemaan. Puistossa voi kävellä metsäreiteillä, nauttia kasvitieteellisestä puutarhasta ja ihailla merinäköaloja.

4. Blackhead Lighthouse

Blackhead Lighthouse on historiallinen majakka, joka tarjoaa upeat näkymät Larneen ja Antrimin rannikolle. Majakka sijaitsee meren rannalla ja sitä ympäröi kaunis luonto.

5. Larne Castle

Larne Castle on Larneen kuuluva linna, joka tarjoaa kiehtovia näkymiä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Linna on osa alueen historiaa ja sen näkötornista voi katsella kaunista maisemaa.Kohteen sijainti maa on Pohjois-Irlanti.

Jätä kommentti