Halvat lennot Las Palmas de Gran Canaria

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Canteras-ranta

Kuuluisa Las Palmasin ranta, joka tarjoaa pitkän hiekkarannan ja kristallinkirkkaan veden. Rannalla on myös kävelykatu, jossa on runsaasti ravintoloita, baareja ja kauppoja.

2. Vegueta

Historiallinen kaupunginosa, joka on täynnä vanhoja rakennuksia, aukioita ja kapeita katuja. Se on myös Gran Canarian pääkaupungin vanhin osa ja siellä sijaitsee muun muassa katedraali ja Casa de Colón -museo.

3. Pueblo Canario

Kulttuurikeskus, jossa voi kokea kanarialaisen perinteen ja perinnearkkitehtuurin. Pueblo Canariossa on ravintoloita, taidenäyttelyitä ja musiikkiesityksiä.

4. Alfredo Kraus -auditorio

Moderni konserttitalo, jossa järjestetään monenlaisia esityksiä konserteista oopperaan. Rakennus sijaitsee Canterasin rannan tuntumassa ja tarjoaa upeat merinäköalat.

5. Palmitos Park

Eläinpuisto, jossa voi nähdä erilaisia eläimiä kuten delfiinejä, lintuja, apinoita ja perhosia. Lisäksi puistossa on trooppinen kasvitieteellinen puutarha ja delfiini- sekä haukkashow.

6. Cueva Pintada

Arkeologinen kohde, jossa on nähtävillä alkuperäisasukkaiden muinaisia maalauksia luolissa. Cueva Pintada tarjoaa mahdollisuuden tutustua Kanariansaarten alkuperäiskansan historiaan ja kulttuuriin.

7. Las Palmasin kasvitieteellinen puutarha

Laaja ja monipuolinen puutarha, jossa on yli 500 eri kasvilajia, mukaan lukien harvinaisia trooppisia kasveja. Puutarhasta löytyy myös palmu- ja kaktuspuutarhat sekä kasvihuoneita.

8. Santa Catalinan puisto

Suosittu puisto keskellä kaupunkia, jossa on viheralueita, palmuja ja suihkulähteitä. Puistossa voi rentoutua piknikillä tai nauttia ulkoilmakahvilan tarjonnasta.

9. Museo Elder de la Ciencia y la Tecnologia

Tiedekeskus, jossa on interaktiivisia näyttelyitä, jotka kertovat tieteen ja teknologian kehityksestä. Museossa voi esimerkiksi tutustua robotteihin, avaruuteen ja virtuaalitodellisuuteen.

10. Las Canterasin meripuisto

Viihde- ja vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa aktiviteetteja kuten vesiliukumäkiä, allasalueita ja erilaisia vesipuistopelilaitteita. Meripuistossa on myös ravintoloita ja kauppoja.

Kulttuuri ja Historia

1. El Gabinete Literario

El Gabinete Literario on Las Palmas de Gran Canarian tunnettu kulttuurikeskus. Se perustettiin vuonna 1844 ja toimii nykyään yhdistyksenä, joka edistää taiteen, kulttuurin ja kirjallisuuden kehittymistä kaupungissa. Rakennus itsessään on vaikuttava arkkitehtoninen mestariteos, ja se tarjoaa tiloja taidenäyttelyille, kirjastoille, teatterille ja musiikkiesityksille.

2. Casa de Colón

Casa de Colón on historiallinen rakennus Las Palmas de Gran Canarialla, joka tunnetaan nimellä Kolumbuksen talo. Se on entinen asuinpaikka, jossa uskotaan Kolumbuksen yöpyneen vierailujensa aikana kaupungissa. Nykyään se toimii museona, joka tarjoaa katsauksen alueen kulttuuriin ja historian yhteyksiin Kolumbukseen.

3. Vegueta

Vegueta on Vanhakaupunki Las Palmas de Gran Canarialla ja se on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Alueella on runsaasti historiallisia rakennuksia, kuten katedraali Santa Ana ja Casa Consistorial, joka on kaupungintalo. Veguetassa voi tutustua vanhoihin katuihin, aukioihin ja upeisiin rakennuksiin, jotka kertovat saaren rikkaasta historiasta.

4. Canteras-ranta

Canterasin ranta on yksi Las Palmas de Gran Canarian tunnetuimmista maamerkeistä. Se on pitkä hiekkaranta, joka houkuttelee paikallisia ja turisteja nauttimaan auringosta ja merestä. Rannalla on myös kulttuurillisesti merkittäviä elementtejä, kuten Alfredo Kraus -auditorio, jossa järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia, sekä Pompidou-keskus, joka tarjoaa modernin taiteen näyttelyitä.

5. Museo Canario

Museo Canario on arkeologinen museo, joka sijaitsee Las Palmas de Gran Canarialla. Se on omistettu Kanariansaarten alkuperäiskansojen, guanchien, kulttuurille ja historialle. Museossa on laaja kokoelma arkeologisia esineitä, kuten keramiikkaa, koruja ja luurankoja, jotka auttavat ymmärtämään saaren alkuperäistä asutusta ja elämää.

6. Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canarian karnevaali on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista karnevaaleista. Se järjestetään helmikuussa ja se on täynnä värikkäitä pukuja, musiikkia, tanssia ja iloisia juhlia. Karnevaaliviikko sisältää lukuisia tapahtumia, kuten alkusoiton, drag-kuningattaren valinnan ja suuren pukukilpailun, ja se houkuttelee tuhansia vierailijoita ympäri maailman.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Kanarialainen ruoka

Kanarialaisessa ruokakulttuurissa on vaikutteita espanjalaisesta, latinalaisamerikkalaisesta ja afrikkalaisesta keittiöstä. Tyypillisiä kanarialaisia ruokia ovat papas arrugadas (ryppyperunat) ja mojo-kastikkeet. Myös tuoreet kalat ja äyriäiset ovat suosittuja ruokavaliossa.

2. Paikalliset herkut

Las Palmas de Gran Canariassa voi nauttia monista paikallisista herkuista, kuten queso de flor (kukkajuustoa), chorizo de Teror (terorinchorisoa) ja bienmesabea (jälkiruoka mantelikastikkeella).

3. Ravintolat ja baarit

Kaupungista löytyy lukuisia ravintoloita ja baareja eri puolilta maailmaa, jotka tarjoavat monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja. Voit valita perinteisiä kanarialaisia, espanjalaisia, Välimeren, aasialaisia, meksikolaisia ja monia muita ruokia tarjoavista ravintoloista.

4. Mercado Central

Las Palmas de Gran Canarian keskustassa sijaitseva Mercado Central on paikallinen ruokatori, jossa voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa, kalaa ja muita elintarvikkeita. Markkinoilla voi myös maistella paikallisia tapaksia ja muita herkkuja.

5. Ranta-ravintolat ja chiringuitot

Kaupungin rannoilla ja rantakaduilla on myös useita ravintoloita ja chiringuitoja, jotka tarjoavat ruokaa rantamaisemassa. Voit nauttia mereneläviä, paikallisia ruokia tai kansainvälistä keittiötä samalla ihaillen merinäköalaa.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Rannat ja vesipuistot

– Las Canteras on kaupungin tunnetuin ranta, jolla voi harrastaa esimerkiksi uintia ja auringonottoa
– Maspalomasin ranta tarjoaa hiekkadyynejä ja vesialueita, ja se on suosittu myös tuulilautailun ja purjelautailun harrastajien keskuudessa
– Aquasur on vesipuisto, jossa voi nauttia erilaisista vesiliukumäistä ja altaista
– Parque Acuático Mogan on toinen suosittu vesipuisto, jossa voi viettää hauskaa päivää vesipelin ja rentoutumisen parissa

Luonnonsuojelualueet ja retkeily

– Bandama on tulivuori, jonka ympäristö tarjoaa upeat näkymät ja hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja patikointiin
– Caldera de los Marteles on luonnonsuojelualue, jossa voi ihailla kaunista kraatterimaisemaa ja tehdä patikkaretkiä
– Las Palmasin lähellä sijaitseva Roque Nublo tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden patikointiin
– Barranco de Guayadeque on rotkoalue, jossa voi tehdä patikkaretkiä ja tutustua saaren alkuperäiseen kulttuuriin

Golfin pelaaminen

– Las Palmasissa on useita golfkenttiä, kuten Real Club de Golf de las Palmas ja El Cortijo Club de Campo, joilla voi pelata golfaamista harrastavia
– Kehittyneemmille pelaajille on tarjolla haastavia kenttiä, kun taas aloittelijat voivat osallistua opetukseen ja kehittää taitojaan

Vesilajit ja sukellus

– Las Palmas tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vesilajiaktiviteetteihin, kuten surffaukseen, purjelautailuun ja vesihiihtoon
– Saarella on myös useita sukelluskeskuksia, joissa voi osallistua sukelluskursseille tai tehdä sukellusretkiä ja tutustua merenalaisten eläinten ja koralliriuttojen maailmaan

Kulttuurin ja taiteen nauttiminen

– Las Palmasissa on useita taidemuseoita, kuten Casa de Colon, jossa on esillä taiteilija Cristobal Colonin töitä, ja Museo Nestor, jossa voi tutustua Kanarialaisen taiteilijan töihin
– Kaupungissa on myös monia teattereita, konserttisaleja ja elokuvateattereita, joissa voi nauttia kulttuurista ja taiteesta
– Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia musiikkifestivaaleja, tanssiesityksiä ja muita tapahtumia, joissa voi kokea paikallista kulttuuria

Suositut hotellit Las Palmas de Gran Canariassa

Hotel Santa Catalina

Hotel Santa Catalina sijaitsee Canteras-rannan vieressä ja tarjoaa ylellistä majoitusta historiallisessa rakennuksessa. Hotellissa on useita ravintoloita, ulkouima-allas, kuntosali ja spa. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja oma kylpyhuone.

Bohemia Suites & Spa

Bohemia Suites & Spa on tyylikäs boutique-hotelli Maspalomaksessa. Hotellissa on uima-allas ja aurinkoterassi, ravintola ja spa-palvelut. Huoneet ovat modernisti sisustettuja ja niissä on oma parveke tai terassi, ilmainen Wi-Fi, taulu-tv, ilmastointi ja minibaari.

AC Hotel Gran Canaria

AC Hotel Gran Canaria sijaitsee Las Arenasin ostoskeskuksen vieressä. Hotellissa on moderneja huoneita, baari, kuntokeskus ja kattouima-allas. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja oma kylpyhuone.

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel on historiallinen hotelli Canteras-rannan lähellä. Hotellissa on uima-allas, ravintoloita, baari ja kylpylä. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja oma kylpyhuone.

Radisson Blu Hotel, Gran Canaria

Radisson Blu Hotel sijaitsee Melonerasin alueella, lähellä lomakeskuksia ja golfkenttiä. Hotellissa on ulkouima-allas, ravintoloita, baari, kuntokeskus ja spa. Huoneet ovat moderneja ja niissä on ilmainen Wi-Fi, ilmastointi, taulu-tv, minibaari ja oma kylpyhuone.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus:

– Las Palmas de Gran Canaria on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta kuten missä tahansa kaupungissa, tulee normaaleja varotoimenpiteitä noudattaa.
– Poliisi on hyvin läsnä kaupungissa ja tarjoaa turvaa asukkaille ja vierailijoille.
– Matkailijoiden kannattaa pitää huolta arvoesineistään erityisesti ruuhkaisilla paikoilla ja julkisessa liikenteessä.
– Rannoilla kannattaa pitää silmät avoinna ja tavarat lähellänsä, etteivät ne varastu.
– Alueilla, joilla on enemmän turisteja, saattaa esiintyä taskuvarkauksia.
– Influenssa ja koronavirus ovat myös terveysriskejä, ja terveys- ja turvallisuusohjeita kannattaa noudattaa.

Terveydenhuolto:

– Las Palmas de Gran Canariassa on hyvin kehittynyt terveydenhuoltojärjestelmä, joka sisältää julkisia terveyskeskuksia, sairaaloita ja yksityisiä klinikoita.
– Terveydenhuollon palvelut ovat yleensä hyvälaatuisia ja lääkärit ovat päteviä.
– Eurooppalaiset matkailijat voivat käyttää Eurooppalaisen sairaanhoitokortin etuja terveydenhuollossa.
– Varmistaaksesi saat hyvää hoitoa, ota mukaan voimassa oleva matkavakuutus.
– Ennen matkaa on suositeltavaa tarkistaa tarvittavat rokotukset sekä varmistaa, että kaikki omat lääkkeet ovat mukana matkalla.
– Veden juominen hanasta on turvallista Las Palmas de Gran Canariassa.

Rannat ja vesistöt

Las Canteras -ranta

Las Canteras -ranta on yksi Las Palmas de Gran Canarian suosituimmista rannoista. Se sijaitsee kaupungin pohjoisosassa, ja sen hiekka jatkuu noin kolmen kilometrin matkan. Ranta on suojattu koralliriutalla, mikä tekee siitä turvallisen uimapaikan. Rannalla on myös monia ravintoloita ja kauppoja.

Alcaravaneras -ranta

Alcaravaneras -ranta sijaitsee kaupungin eteläosassa. Se on pienempi ja rauhallisempi kuin Las Canteras -ranta. Rannalla on hiekkaa ja kiviä, ja siinä on myös satama, jossa voi harrastaa vesiliikuntaa.

La Laja -ranta

La Laja -ranta sijaitsee noin 10 kilometriä pohjoisesta Las Palmasin keskustasta. Se on pitkä ja hiekkaranta, jossa on myös rantakatu kävelypoluineen. Rannalla on myös ravintoloita ja muita palveluita.

Las Salinas de Tenefé

Las Salinas de Tenefé on suolajärvi, joka sijaitsee noin 20 kilometriä etelään Las Palmasin keskustasta. Järvi on luonnonsuojelualue, jossa voi nähdä monia erilaisia lintulajeja. Alueella on myös kävelyreittejä ja kahvila.

Puerto de Las Nieves

Puerto de Las Nieves sijaitsee noin 20 kilometriä länteen Las Palmasin keskustasta. Se on pikkukaupunki, jossa on kivinen ranta. Rannalla on merivesiallas, jossa voi uida turvallisesti. Alueella on myös ravintoloita ja kauppoja.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja yökerhot

Las Palmas de Gran Canariassa on laaja valikoima baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja teemabileitä. Kaupungin keskustassa sijaitsee useita suosittuja yökerhoja, joissa voi tanssia aamuun asti.

2. Elävää musiikkia

Kaupungissa on lukuisia paikkoja, joissa voi nauttia elävästä musiikista eri genreistä. On esimerkiksi baareja ja klubeja, jotka tarjoavat live-esiintyjiä päivittäin. Lisäksi Las Palmas de Gran Canarian konserttisalissa järjestetään säännöllisesti konsertteja eri musiikkilajeista.

3. Elokuvateatterit

Las Palmas de Gran Canariassa on useita elokuvateattereita, joissa näytetään paikallisia ja kansainvälisiä elokuvia eri genreistä. Suurimmat elokuvateatterit sijaitsevat kauppakeskuksissa ja tarjoavat mukavat sisätilat elokuvaelämyksen nauttimiseen.

4. Teatterit

Kaupungissa on useita teattereita, jotka esittävät näytelmiä sekä paikallisesta että kansainvälisestä teatteritarjonnasta. Esitykset vaihtelevat klassikoista uudempiin trendeihin, ja teattereista voi löytää monipuolisen valikoiman esityksiä.

5. Kaupungin festivaalit

Kaupunki järjestää vuosittain useita festivaaleja, joissa voi nauttia musiikista, tanssista, teatterista ja erilaisista taiteenmuodoista. Esimerkiksi Musaica-festivaali kokoaa musiikin ystävät yhteen, ja Las Palmas de Gran Canaria International Carnival on jännittävä karnevaalitapahtuma, johon asukkaat ja matkailijat voivat osallistua.

6. Kasinot

Las Palmas de Gran Canarialta löytyy myös useita kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Kasinot tarjoavat erilaisia peliautomaatteja, pöytäpelejä ja pokeriturnauksia, jotka houkuttelevat niin paikallisia kuin turistejakin.

7. Rantabaarit

Kaupungin rannoilla sijaitsee myös useita rantabaareja, joissa voi nauttia virkistävistä juomista ja rentoutua auringonoton lomassa. Rantabaarit tarjoavat usein myös pientä purtavaa ja musiikkia, luoden rentoa ja viihdyttävää ilmapiiriä.

Pääotsikko: Luontokohteet ja Retkeily

1. Roque Nublo

Roque Nublo on yksi Las Palmas de Gran Canarian tunnetuimmista luontonähtävyyksistä. Se on tulivuoren jäänne, joka kohoaa noin 1 813 metrin korkeuteen merenpinnasta. Alueella on mahdollista tehdä patikointiretkiä ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään maisemaan.

2. Caldera de Bandama

Caldera de Bandama on kraateri, joka syntyi tulivuorenpurkauksen seurauksena. Se sijaitsee noin 569 metrin korkeudessa merenpinnasta ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään alueeseen. Alueelle voi tehdä patikointiretkiä ja tutustua kraaterin maisemiin.

3. Parque Natural de Tamadaba

Tamadaba-luonnonpuisto on yksi Kanariansaarten tärkeimmistä metsäalueista. Se sijaitsee pohjoisessa Las Palmas de Gran Canarian saarella ja tarjoaa upeat mahdollisuudet retkeilyyn ja kävelyyn. Alueella on myös upeita näköalapaikkoja, joista voi ihailla Atlantin valtameren maisemia.

4. Dunas de Maspalomas

Dunas de Maspalomas on hiekkadyyneistä koostuva alue, joka sijaitsee Maspalomasin alueella. Se on suojeltu luontokohde ja tarjoaa kävijöille upeita hiekkarantoja sekä ainutlaatuisen dyynimaiseman. Alueelta löytyy myös kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen ekosysteemiin.

5. Jardín Botánico Viera y Clavijo

Jardín Botánico Viera y Clavijo on kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee Las Palmas de Gran Canarian kaupungin alueella. Puutarha tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kasvimaailmaan ja on suosittu retkikohde luontoa rakastaville vierailijoille. Puutarhaan kuuluu erilaisia kasvihuoneita, kävelyreittejä ja ulkoilmamuseo.

6. Barranco de Guayadeque

Barranco de Guayadeque on upea laakso, joka on tunnettu kauniista luonnostaan ja muinaisista asuinluolistaan. Laakso tarjoaa mahdollisuuden tehdä patikointiretkiä ja tutustua alueen kasvistoon ja eläimistöön. Alueella järjestetään myös opastettuja retkiä, joilla voi tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan.

7. Pico de las Nieves

Pico de las Nieves on Gran Canarian korkein vuori, jonka huippu kohoaa noin 1 949 metrin korkeuteen merenpinnasta. Alueella on mahdollista tehdä patikointiretkiä ja nauttia upeista näkymistä ympäröivään vuoristomaisemaan. Pico de las Nieves on myös suosittu paikka auringonlaskun ihailemiseen.

8. Parque Rural del Nublo

Parque Rural del Nublo on luonnonpuisto, joka sijaitsee Gran Canarian sisäosissa. Alue tarjoaa upeat mahdollisuudet retkeilyyn ja patikointiin. Alueelta löytyy myös upeita näköalapaikkoja, joista voi ihastella ympäröivää luontoa ja vuoristo maisemaa.

9. Charco de la Laurisilva

Charco de la Laurisilva on luonnollinen altaan muotoinen vesistö, joka sijaitsee Agaeten kunnan alueella. Alueella kasvaa myös laurisilvametsää, joka on harvinainen kasvupaikka. Charco de la Laurisilva tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja luonnonkauniisiin maisemiin.

10. Isleta de los Pinos

Isleta de los Pinos on pieni saari, joka sijaitsee Las Palmas de Gran Canarian edustalla. Se on suosittu retkeily- ja patikointikohde, jossa voi tutustua alueen luontoon ja nauttia upeista merimaisemista. Saarelle pääsee veneellä tai lautalla Las Palmasin satamasta.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Katedraali Santa Ana

Katedraali Santa Ana on Las Palmas de Gran Canarian tärkein katolinen kirkko. Se sijaitsee historiallisella Vegueta-alueella ja rakentaminen alkoi 1500-luvulla. Katedraalissa on ainutlaatuinen goottilainen ja korinttilainen arkkitehtuuri, ja se on omistettu Santa Anan pyhälle, Gran Canarian suojeluspyhimykselle.

Casa de Colón

Casa de Colón on merkittävä historiallinen rakennus, joka väitetysti oli Christoph Columbusin majapaikkana vuonna 1492 ennen Amerikan löytöretkeä. Tänään se toimii museona, jossa on näyttelyitä Amerikan löytämiseen ja kulttuurien väliseen vuorovaikutukseen liittyen.

Triana-kaupunginosa

Triana-kaupunginosa on Las Palmas de Gran Canarian vanhin ja historiallisesti merkittävin osa-alue. Siellä on useita historiallisia rakennuksia, kuten vanhoja kauppakadunrakennuksia ja arkkitehtonisia helmiä. Triana on myös tunnettu vilkkaasta kävelykatustaan ja erilaisista kaupoistaan.

Casa Museo Pérez Galdós

Casa Museo Pérez Galdós on museo, joka sijaitsee entisessä kirjailija Benito Pérez Galdósin asunnossa. Museo esittelee kirjailijan elämää ja teoksia, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi Espanjan kirjallisuuteen. Museo tarjoaa myös näkymän 1800-luvun Gran Canarian kaupunkielämään.

Canario-puisto

Canario-puisto on historiallinen puisto, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se oli alun perin espanjalaisten löytöretkeilijöiden keräämien eksoottisten kasvien ja eläinten näyttämö. Puisto tarjoaa vehreän keitaan kaupungin keskellä ja on suosittu paikka rentoutumiseen ja kävelyyn.

La Vegueta

La Vegueta on Las Palmas de Gran Canarian historiallinen keskusta, joka säilyttää siellä espanjalaisen siirtomaa-ajan arkkitehtuurin jäänteet. Alueella on kapeita, mutkaisia katuja, kauniita aukioita ja kauniita rakennuksia, kuten Santa Anan katedraali, Casa de Colón ja Casa Museo Pérez Galdós. La Veguetassa on myös monia ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Roque Nublo

Roque Nublo on yksi Gran Canarian tunnetuimmista ja symbolisimmista luonnonmuodostelmista. Se on vulkaaninen kalliomuodostelma, joka sijaitsee noin 1 813 metrin korkeudella merenpinnasta. Roque Nublo tarjoaa upean panoraamanäkymän ympäröiville vuoristoalueille ja merelle.

2. Pico de las Nieves

Pico de las Nieves on Gran Canarian korkein huippu, joka kohoaa noin 1 949 metrin korkeuteen. Sieltä avautuu upea panoraamanäkymä koko saarelle, mukaan lukien Roque Nublo ja Teiden tulivuori Teneriffalla.

3. Mirador de la Cruz y El Atalante

Mirador de la Cruz y El Atalante on näköalapaikka, josta voi ihailla kaunista näkymää Las Palmas de Gran Canarian kaupunkiin ja sen ympäristöön. Sieltä voi nähdä myös läheisen rannan ja Atlantin valtameren.

4. Mirador Natural de Bandama

Mirador Natural de Bandama sijaitsee Gran Canarian Bandama-kraaterin reunalla. Se tarjoaa upeat panoraamanäkymät kraaterille ja sen ympäristöön. Näköalapaikalta voi ihailla myös Bandama-vulkaanisen kiven muodostamaa kraaterijärveä.

5. Mirador Alfredo Kraus

Mirador Alfredo Kraus on nimetty kuuluisan espanjalaisen tenorin Alfredo Krausin mukaan. Tämä näköalapaikka sijaitsee Canteras-rannan läheisyydessä ja tarjoaa upeat näkymät rannalle ja Atlantin valtamerelle.

6. Mirador de Las Coloradas

Mirador de Las Coloradas on näköalapaikka, josta voi ihailla kaunista näkymää kaupungin historialliseen osaan ja sen ympäristöön. Sieltä voi ihastella myös Canteras-rantaa ja Atlantin valtameren aaltoja.

7. Mirador de San Nicolás

Mirador de San Nicolás sijaitsee vanhan kaupungin alueella ja tarjoaa upeat näkymät La Isletan historialliseen osaan sekä kaupungin satama-alueelle. Täältä voi ihailla myös upeita auringonlaskuja Atlantin valtameren yllä.

8. Mirador del Confital

Mirador del Confital on näköalapaikka, joka sijaitsee Santa Catalinan puiston lähellä. Sieltä voi ihailla kaunista näkymää rannalle, Atlantin valtamerelle ja kauempana sijaitseville rannoille kuten Las Canterasille ja Alcaravánille.Kohteen sijainti maa on Espanja.

Jätä kommentti