Halvat lennot Lutsk

Nähtävyydet ja kohteet

Lutskin linna

– Lutskin linna on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Lutskissa.
– Se on rakennettu 1300-luvulla ja se on yksi Ukrainan vanhimmista linnoituksista.
– Linnassa on useita näyttelyitä, jotka kertovat sen historiasta ja Lutskin alueen kulttuurista.

Anastasian kirkko

– Anastasian kirkko on ortodoksinen kirkko, joka sijaitsee Lutskissa.
– Se on rakennettu 1600-luvulla ja se on merkittävä arkkitehtuurikohde.
– Kirkossa on kauniit freskomaalaukset ja sen sisätilat ovat hyvin koristeelliset.

Kalnychiin luostari

– Kalnychiin luostari on ortodoksinen luostari, joka sijaitsee Lutskin lähellä.
– Se on perustettu 1600-luvulla ja siellä voi vierailla ja tutustua munkkien elämään.
– Luostarin alueella on myös kauniita puutarhoja ja rauhallisia kävelyreittejä.

Päätori

– Lutskin päätori on kaupungin keskustassa sijaitseva vilkas aukio.
– Sieltä löytyy useita historiallisia rakennuksia, kahviloita ja kauppoja.
– Päätorilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja markkinoita.

Museot

– Lutskissa on useita museoita, joissa voi tutustua kaupungin historiaan ja kulttuuriin.
– Esimerkiksi Lutskin historiallinen museo, Jonvin museo ja Lutskin taidegalleria tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä ja tapahtumia.
– Museoissa voi oppia paikallisesta perinteestä, taiteesta ja arkkitehtuurista.

Kulttuuri ja Historia

Historia

Lutsk on yksi Ukrainan vanhimmista kaupungeista, jolla on rikas ja monivaiheinen historia. Kaupunkia on ensimmäisen kerran mainittu kirjallisissa lähteissä vuonna 1085. Alueella on kuitenkin asuttu jo paljon aiemmin, ja kaupunkina Lutsk on kehittynyt Kievan Rusin aikakauden jälkeen. Lutsk oli osa puolalais-valkovenäläistä yhteisvaltiota 1300-luvulta 1700-luvulle asti, kunnes alue joutui Venäjän vallan alle. Kaupungista tuli osa Ukrainaa vasta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen.

Linnat ja linnoitukset

Lutsk on tunnettu useista historiallisista linnoista ja linnoituksista, jotka ovat osaltaan säilyttäneet kaupungin historiallista ilmettä. Yksi merkittävimmistä rakennuksista on Lutskin linna, joka on rakennettu 1300-luvulla. Linna on ollut tärkeä strateginen tukikohta eri valtakausien aikana, ja se on säilynyt useista tuhoisista tapahtumista huolimatta. Linnassa toimii nykyään museo, jossa voi tutustua alueen historiaan. Lisäksi kaupungissa on muita pienempiä linnoja ja linnoituksia, kuten Lubartin linna ja Kypyatyn linnoitus.

Kirkot ja katedraalit

Lutskissa on useita kauniita ja historiallisesti merkittäviä kirkkoja ja katedraaleja. Esimerkiksi Pyhän Kolminaisuuden kirkko on yksi kaupungin vanhimmista kivirakennuksista ja se on rakennettu 1500-luvulla. Pyhän Kolminaisuuden kirkossa voi ihailla upeaa arkkitehtuuria ja maalauksia. Toinen merkittävä kirkko on Pyhän Neitsyt Marian kirkko, joka on rakennettu 1600-luvulla. Kirkko on yksi Lutskin tunnusmerkeistä ja siinä voi nähdä barokkityylille tyypillisiä elementtejä.

Museot ja taidegalleriat

Lutskissa on useita museoita ja taidegallerioita, jotka tarjoavat näyttelyitä ja tapahtumia kaikille kulttuurin ystäville. Lutskin historiallinen museo on yksi kaupungin tunnetuimmista museoista, jossa voi tutustua alueen historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi kaupungissa on taidemuseo, jossa on laaja kokoelma kotimaisia ja ulkomaisia taideteoksia eri aikakausilta. Lutskissa järjestetään myös useita taidegallerianäyttelyitä ja kulttuuritapahtumia läpi vuoden.

Kulttuuritapahtumat

Lutskissa järjestetään vuosittain monia kulttuuritapahtumia, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita. Esimerkiksi Lutskin kesäteatterifestivaali on suosittu tapahtuma, jossa esitetään erilaisia teatteriesityksiä ulkoilmassa. Lisäksi kaupungissa järjestetään musiikkifestivaaleja, kulttuuritapahtumia ja perinteisten käsityöläisten markkinoita. Näiden tapahtumien kautta kaupunki pyrkii edistämään kulttuurielämää ja tarjoamaan elämyksiä eri taiteen aloilta.

Lutsk – Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

Lutskissa ruokakulttuuri on pitkälti perinteistä ukrainalaista ruokaa, jossa on vaikutteita myös puolalaisesta ja venäläisestä keittiöstä. Paikalliset ruokalajit sisältävät usein perunaa, viljaa, lihaa ja maitotuotteita. Suosittuja ruokia ovat esimerkiksi borsht-keitto, vorschmack (lihakastike) ja vareniki (täytetyt taikinanyytit).

Perinteiset ravintolat

Lutskissa on useita ravintoloita, joissa voi nauttia perinteisiä ukrainalaisia ruokia. Esimerkiksi Ravintola Kryivka tarjoaa autenttista ukrainalaista ruokaa sekä mielenkiintoisen neuvostoliittoteemaisen ympäristön. Ravintola Drunken Cherry puolestaan tarjoaa paikallisia ruokia modernilla twistillä.

Kansainväliset ravintolat

Lutskissa on myös kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakulttuureita edustavia annoksia. Esimerkiksi ravintola Elephant tarjoaa aasialaisia ​​ruokia, ravintola Pizza Celentano tarjoaa italialaisia ​​pizzoja ja pastoja, ja ravintola Doma Bella tarjoaa georgialaisia ​​herkkuja.

Kahvilat ja kahviloita

Lutskissa on monia viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kupin kahvia tai teetä sekä leivonnaisia. Esimerkiksi Cafe Filio, Kahvila-museo ”Leivos” ja Kahvila ”Vochkaly” tarjoavat rentoja ympäristöjä ja laajan valikoiman juomia ja leivonnaisia.

Vegan- ja kasvisravintolat

Vaikka Lutsk ei ole erityisesti tunnettu vegaaniruokatarjonnastaan, kaupungissa on kuitenkin muutamia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat vegaanisia ja kasvisvaihtoehtoja. Esimerkiksi ravintola Green Box tarjoaa terveellisiä ja luonnollisia ruokia, ja Kahvila ”Vimig” tarjoaa myös vegaanisia leivonnaisia.

Vapaa-ajan aktiviteetit Lutskissa

Kulttuuri ja taide

– Lutskin teatteri: Kaupungissa sijaitsee Lutskin teatteri, jossa järjestetään erilaisia teatteriesityksiä ja konsertteja.
– Lutskin taidemuseo: Kaupungissa toimii myös taidemuseo, joka esittelee paikallista ja kansainvälistä taidetta.
– Kulttuuritapahtumat: Lutskissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten festivaaleja, näyttelyitä ja konsertteja.

Luonto ja ulkoilu

– Lutskin linnanpuisto: Kaupungin keskustassa sijaitseva linnoituspuisto tarjoaa mahdollisuuden kävelyyn ja virkistäytymiseen historiallisessa ympäristössä.
– Nekrasov-puisto: Tämä kaunis puisto tarjoaa vihreää ympäristöä ja kävelypolkuja, joita voi hyödyntää ulkoiluun.
– Järvet: Lutskin ympäristössä on useita järviä, jotka tarjoavat mahdollisuuden kalastukseen ja vesillä liikkumiseen.

Urheilu ja liikunta

– Urheilukeskukset: Lutskissa on useita urheilukeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa tai fitnessiä.
– Uimahallit: Kaupungissa on uimahalleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden uimiseen ja vesiliikuntaan.
– Pyöräily ja patikointi: Lutskin ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn ja patikointiin luonnonkauniissa maisemissa.

Viihde ja aktiviteetit

– Elokuvateatterit: Lutskissa on muutamia elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia.
– Biljardisalit: Kaupungissa on myös biljardisaleja, joissa voi pelata biljardia ystävien kanssa.
– Keilahallit: Lutskissa on keilahalli, jossa voi viettää aikaa ja pelata keilaa.

Suositut hotellit Lutskissa

1. Hotel Ukraine

Hotel Ukraine sijaitsee Lutskin keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on oma kylpyhuone ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on ravintola, baari ja ympärivuorokautinen vastaanotto. Lisäksi hotelli tarjoaa asiakkailleen pysäköintimahdollisuuden.

2. Hotel Volynskiy

Hotel Volynskiy sijaitsee Lutskin historiallisella alueella. Hotellissa on modernit huoneet, joista on kaunis näköala kaupunkiin. Huoneissa on televisio, ilmainen Wi-Fi ja oma kylpyhuone. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari ja ympärivuorokautinen vastaanotto.

3. Smart Apart Hotel

Smart Apart Hotel tarjoaa majoitusta modernisti sisustetuissa huoneistoissa, joissa on keittiötilat. Huoneistoissa on oma kylpyhuone, ilmainen Wi-Fi ja televisio. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen pysäköinti.

4. Zolote Runo Hotel

Zolote Runo Hotel sijaitsee vehreällä alueella Lutskin ulkopuolella. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on oma kylpyhuone. Huoneissa on televisio, ilmainen Wi-Fi ja työpöytä. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari ja ilmainen pysäköintimahdollisuus.

5. Hotel Complex Hotel Helios

Hotel Complex Hotel Helios tarjoaa viihtyisää majoitusta Lutskin keskustassa. Hotellissa on tilavia huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, televisio ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös ravintola, baari ja ympärivuorokautinen vastaanotto.

Turvallisuus ja Terveys

Rikollisuus

Lutsk on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta kuten monissa muissakin kaupungeissa, sielläkin voi esiintyä satunnaisia rikoksia. Matkailijoiden on suositeltavaa olla varovaisia arvokkaiden tavaroiden kanssa ja välttää pimeitä ja huonosti valaistuja alueita erityisesti yöaikaan.

Sairaanhoidon laatu

Lutskissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa tarjotaan laadukasta terveydenhuoltoa. Kaupungissa on myös erikoistuneita klinikoita, jotka tarjoavat erilaisia erikoishoitoja. Terveydenhuoltojärjestelmässä on kuitenkin eroja ja julkisen terveydenhuollon resurssit voivat olla rajalliset.

Turvallisuustoimenpiteet

Kaupungissa on useita turvallisuustoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta. Tämä sisältää esimerkiksi poliisien näkyvän läsnäolon eri puolilla kaupunkia, turvakameroiden sijoittamisen keskeisille alueille ja tiiviin yhteistyön hätäpalveluiden kanssa.

Päivystyspalvelut

Lutskissa on päivystyspalveluita, joista voi saada apua hätätilanteissa. Näihin kuuluu esimerkiksi poliiseja, palomiehiä ja ambulansseja. Päivystysnumerot sekä tärkeät yhteystiedot on hyvä pitää tallessa matkailijoille.

Ravintola- ja hygieniastandardit

Kaupungissa on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka noudattavat hyviä ravintola- ja hygieniastandardeja. Ravintolat säännöllisesti tarkastetaan ja saavat arvioita, joiden perusteella niiden laatua ja turvallisuutta voidaan arvioida. Nousukkaiden suosittelemia ravintoloita kannattaa harkita ruokailupaikaksi.

Rannat ja vesistöt

Styr-järvi

Styr-järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Lutskin kaupungista. Se on suosittu kohde niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Styr-järvi tarjoaa mahdollisuuden uimiseen ja aurinkoa ottamiseen hiekkarannoillaan. Järvelle voi myös vuokrata veneen tai kajakin, ja kalastusmahdollisuudet houkuttelevat myös harrastajia.

Riv-joki

Riv-joki kulkee Lutskin kaupungin läpi ja tarjoaa kauniita maisemia ja ranta-alueita. Joessa voi uida ja rentoutua rannalla. Lisäksi joella on mahdollista harrastaa veneretkiä tai kalastusta. Riv-joki on suosittu paikka paikallisten keskuudessa erityisesti kesäisin.

Turjanska-vesistö

Turjanska-vesistö on järvi- ja jokialue, joka sijaitsee Lutskin lähellä. Alueella on useita järviä ja jokia, jotka tarjoavat upeita maisemia ja rantoja. Vesistö on suosittu veneily- ja kalastuskohde. Alueen rannoilla voi myös rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Priot-järvet

Priot-järvet sijaitsevat Lutskin lähellä ja ne muodostavat upean vesistöalueen. Alueella on useita järviä, joilla on erilaisia rantoja ja maisemia. Priot-järvet tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, kuten uimiseen, veneilyyn ja kalastukseen. Alueen luonto on kaunis ja rannat houkuttelevat rentoutumaan ja nauttimaan luonnosta.

Yöelämä ja viihde Lutskissa

Baareja ja klubeja

Lutskissa on useita erilaisia baareja ja klubeja, jotka tarjoavat viihdykettä ja yöelämää kaupungissa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Club Black&White”, ”Kokos Club”, ”Brew Pub”, ”Che Guevara” ja ”Rockfeller Club”. Baareista ja klubeista löytyy erilaisia musiikkityylejä ja maisemia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva paikka nauttia illasta.

Esiintymistiloja ja konsertteja

Lutskissa on myös useita esiintymistiloja ja konserttisaleja, joissa järjestetään erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi ”Lutsk Music and Drama Theatre”, ”Herding Yard” ja ”Urban Space 100”. Näissä tiloissa voi nauttia live-musiikista ja kulttuuritapahtumista.

Elokuva ja teatteri

Elokuvista ja teatterista kiinnostuneille Lutsk tarjoaa myös vaihtoehtoja. Kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa esitetään sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia. Suosittuja elokuvateattereita ovat esimerkiksi ”Multiplex Victoria Gardens” ja ”Smart Cinema”. Lisäksi Lutskissa on myös teattereita, kuten ”Lutsk Music and Drama Theatre”. Teatterissa voi nauttia erilaisista näytelmistä ja esityksistä.

Juhlat ja tapahtumat

Lutskissa järjestetään myös erilaisia juhlia ja tapahtumia ympäri vuoden. Kaupunki tunnetaan erityisesti perinteisestä Pyhän Kolminaisuuden Karitsain päivän juhlasta, joka pidetään heinäkuussa. Tapahtumaan kuuluu muun muassa perinteinen kansantanssi ja musiikki. Lisäksi Lutskissa järjestetään erilaisia musiikki- ja elintarviketapahtumia, markkinoita sekä festivaaleja, kuten ”Festival of Ukrainian Culture”.

Nightclub ”Club Black&White” in Lutsk

Club Black&White is one of the most popular nightclubs in Lutsk. It offers a vibrant and energetic atmosphere with a variety of music genres played by resident DJs. The club has multiple dance floors, VIP areas, and a bar serving a wide selection of drinks. Club Black&White often hosts themed parties and events, making it a favorite spot for locals and tourists who want to dance the night away.

Esiintymistilat ”Lutsk Music and Drama Theatre” and ”Urban Space 100”

Lutsk Music and Drama Theatre is a cultural hub in the city, hosting various performances such as theater plays, concerts, and ballet shows. It has a spacious auditorium and modern facilities, attracting talented artists and performers from both Ukraine and abroad. Urban Space 100 is a versatile event space that offers a platform for creative expressions, including live music performances, art exhibitions, and workshops.

Elokuvateatterit ”Multiplex Victoria Gardens” and ”Smart Cinema”

Multiplex Victoria Gardens and Smart Cinema are popular movie theaters in Lutsk. They showcase a wide range of films, from local productions to international blockbusters. The theaters provide modern audiovisual equipment, comfortable seating, and concession stands offering popcorn and other snacks. Moviegoers can enjoy the latest releases in a cinematic setting.

Kansanperinnejuhlat ja festivaalit kuten ”Festival of Ukrainian Culture”

Lutsk is known for its traditional folk celebrations and festivals, such as the Festival of Ukrainian Culture. This event showcases the rich cultural heritage of the region through music, dance, traditional crafts, and food. Visitors can immerse themselves in Ukrainian traditions and experience the lively atmosphere of the festival. The event attracts both locals and tourists who want to learn more about Ukrainian culture.

Luontokohteet ja retkeily

Keskuspuisto

Lutskin keskuspuisto on kaupungin suosituin ulkoilualue, jossa voi nauttia luonnosta ja rentoutua. Puistossa on kävelyreittejä ja istutuksia, joiden lisäksi siellä on myös leikkipaikkoja ja penkkejä.

Styr-joen ranta-alueet

Styr-joki kulkee Lutskin läpi, tarjoten kauniita maisemia ja mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn sen varrella. Joen ranta-alueilla on useita puistoja ja virkistysalueita, joissa voi viettää aikaa ja nauttia luonnosta.

Volynian linnake

Volynian linnake on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Linnakkeella on kaunis ympäristö ja sieltä avautuu näkymä ympäröivään luontoon. Alueella voi tutustua linnoituksen historiaan ja nauttia kävelyretkistä sen ympäristössä.

Varashkivin luonnonpuisto

Varashkivin luonnonpuisto on suosittu kohde luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneille. Puistossa on monipuolisia luontopolkuja, joiden varrella voi ihailla luonnon kauneutta ja tutustua alueen eläimistöön ja kasvistoon.

Taras Hill -puisto

Taras Hill -puisto on kaunis viheralue Lutskissa, josta avautuu upeat näköalat kaupunkiin ja ympäröivään luontoon. Puistossa on kävelyreittejä, istutuksia, penkkejä ja muita virkistysmahdollisuuksia.

Zamkova Gora -puisto

Zamkova Gora -puisto on viheralue, joka sijaitsee Lutskin linnoituksen ympäristössä. Puistossa on kävelyreittejä, istutuksia ja penkkejä, ja sieltä avautuu upeat näköalat kaupunkiin ja ympäröivään luontoon.

Mykytyntsi-järvi

Mykytyntsi-järvi on kaunis järvi, joka sijaitsee Lutskin lähistöllä. Järven rannalla on uimaranta ja sen ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja piknikille.

Kryva-kivi -luonnonpuisto

Kryva-kivi -luonnonpuisto on suosittu retkeilykohde, joka sijaitsee Lutskin ulkopuolella. Puistossa on erilaisia luontopolkuja, joissa voi ihailla kauniita maisemia ja tutustua alueen luontoon ja geologiseen koostumukseen.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Luhanskin Pyhä Kolminaisuuden kirkko

Luhanskin Pyhä Kolminaisuuden kirkko on ortodoksinen kirkko Lutskissa, Ukrainassa. Se rakennettiin 1600-luvulla ja on yksi kaupungin vanhimmista uskonnollisista rakennuksista. Kirkko edustaa ukrainalaista barokkityyliä ja sillä on kaunis kultainen kupoli. Kirkko toimii tänään aktiivisena rukouspaikkana ja siellä järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia.

Lutskin linnan rauniot

Lutskin linnan rauniot ovat merkittävä historiallinen nähtävyys Lutskissa. Linna rakennettiin 1200-luvulla ja oli osa Lutskin kaupunginpuolustusjärjestelmää. Se on ollut tärkeä keskus Lutskin alueella sijaitsevan Volynian ruhtinaskunnan aikana. Nykyään linna on osittain raunioitunut, mutta sen jäänteet tarjoavat mielenkiintoisen näkymän menneisyyteen. Linnan rauniot ovat avoinna yleisölle ja niissä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Pyytynetsin luostari

Pyytynetsin luostari on ortodoksinen luostari Lutskissa. Se perustettiin 1500-luvulla ja on yksi Volynian alueen tunnetuimmista luostareista. Luostarin kompleksi sisältää useita kirkkoja, kellotornin ja asuinalueen munkkeja varten. Luostarilla on pitkä historia ja se on toiminut paitsi uskonnollisena keskuksena myös kulttuurin ja oppineisuuden vaalijana. Pyytynetsin luostari on edelleen aktiivinen luostari, jossa asuu ja palvelee munkkeja.

Annanpyhityksen kirkko

Annanpyhityksen kirkko on toinen merkittävä ortodoksinen kirkko Lutskissa. Se rakennettiin 1600-luvun alkupuolella ja edustaa ukrainalaista barokkityyliä. Kirkko on omistettu Pyhälle Annalle, Neitsyt Marian äidille. Kirkon sisällä on useita taidokkaita ikoneita ja freskoja, jotka ovat säilyneet hyvin. Kirkko on aktiivinen rukouspaikka ja siellä järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia.

Yliopistolinnake

Yliopistolinnake on historiallinen rakennus Lutskissa, joka tunnetaan myös nimellä Volynian akatemia. Se rakennettiin 1500-luvulla ja toimi aikoinaan yhtenä Euroopan vanhimmista yliopistoista. Yliopistolinnake edustaa goottilaista arkkitehtuuria ja sen jäänteet tarjoavat mielenkiintoisen näkymän keskiaikaiseen koulutusjärjestelmään. Nykyään linnakkeessa toimii historiallinen museo, joka esittelee alueen historiaa ja kulttuuria.

Panoraama- ja näköalapaikat Lutskissa

Lutskin linna

Lutskin linna on yksi kaupungin keskeisimmistä näköalapaikoista. Linna sijaitsee Lutskin vanhassakaupungissa ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli kaupungin. Linnoituksessa on myös mahdollisuus tutustua sen historiallisiin rakennuksiin ja näyttelyihin.

Hradetsky kukkula

Hradetsky kukkula on korkea kukkula, joka sijaitsee Lutskin keskustan ulkopuolella. Kukkulan huipulta avautuvat upeat näköalat yli kaupungin ja sen ympäristön. Kukkulalla sijaitsee myös muistomerkki Lutskin taistelusta vuonna 1943.

High Castle -näköalapaikka

High Castle on toinen suosittu näköalapaikka Lutskissa. Se sijaitsee kaupungin keskustan läheisyydessä ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. High Castlesta on mahdollista ihailla myös Styr-joen kaunista maisemaa.

Lutskin akvaario

Lutskin akvaario sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa vierailijoille näköalapaikan vedenalaiseen maailmaan. Akvaarion näyttelyt sisältävät erilaisia merieläimiä ja -kasveja, ja sen tunnelmalliset tilat antavat mahdollisuuden nauttia kauniista näkymistä.

Turgenevin kumpu

Turgenevin kumpu on kaupungin laidalla sijaitseva näköalapaikka, joka tarjoaa upeat näkymät yli Lutskin. Kumpu on nimetty venäläisen kirjailija Ivan Turgenevin mukaan, ja siellä on myös Turgenevin muistomerkin pronssinen muotokuva.

Lutskin rautatiesillalla

Lutskin rautatiesillalta avautuu kauniit näköalat yli Styr-joen ja sen ympäristön. Silta sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa ja se tarjoaa hienot puitteet maisemien ihailemiseen.Kohteen sijainti maa on Ukraina.

Jätä kommentti