Halvat lennot Maribor

Nähtävyydet ja kohteet

1. Mariborin vanhakaupunki

Mariborin vanhakaupunki on kaupungin keskusta-alue, joka tarjoaa kävijöilleen upeita historiallisia nähtävyyksiä. Alueella sijaitsee esimerkiksi Mariborin tuomiokirkko, joka on jo yli 800 vuotta vanha. Vanhankaupungin kapeat kujat ja kauniit rakennukset antavat kävijöilleen upean tunnelman.

2. Olavinlinna

Olavinlinna on UNESCO:n maailmanperintökohde ja yksi vanhimmista linnoista Sloveniassa. Linna rakennettiin keskiajalla ja tarjoaa upeat näkymät Mariborin ylle. Linnassa järjestetään myös useita kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä.

3. Piramida-torni

Piramida-torni on entinen hautausmaan vartiotorni, joka on nykyisin vierailijoiden suosikki nähtävyys. Torniin kiipeäminen tarjoaa upeat näkymät koko kaupungin yli.

4. Lenttismuseo

Lenttismuseo on omistettu ilmailun ja lentoteollisuuden historialle. Museossa on esillä erilaisia lentokoneita ja lentämiseen liittyviä esineitä. Museossa voi myös kokea lentämisen virtuaalitodellisuudessa.

5. Vinag-viinikellari

Vinag-viinikellari on yksi Slovenian suurimmista viinikellareista. Kellari tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikallisiin viineihin, maistella erilaisia viinejä ja oppia viininvalmistuksesta.

6. Lentävä pullo -veistos

Lentävä pullo on Mariborin tunnetuimpia taideteoksia, joka sijaitsee Drava-joen rannalla. Veistos esittää suurta viinipulloa, joka näyttää leijuvan ilmassa.

7. Mariborin kotiseutumuseo

Mariborin kotiseutumuseo tarjoaa kattavan katsauksen alueen historian, kulttuurin ja perinteen. Museossa on esillä erilaisia esineitä, käsityöläisten työpajoja ja näyttelyitä.

8. Mariborin kasvitieteellinen puutarha

Mariborin kasvitieteellinen puutarha on yksi Slovenian vanhimmista puutarhoista. Puutarhassa voi ihailla erilaisia kasveja ja kasvilajeja sekä rentoutua kauniissa ympäristössä.

9. Dravan jokiranta

Dravan jokiranta tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun ja rentoutumiseen. Alueella voi nauttia kauniista luonnosta, kävellä rantapromenadilla ja ihailla kaupungin näköaloja.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Maribor on Slovenian toiseksi suurin kaupunki ja sillä on rikas kulttuuriperintö. Kaupungissa on useita taidemuseoita, kuten Mariborin aluegalleria, jossa on esillä paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain Pohjoisen alueen festivaalit, jotka tarjoavat laajan valikoiman musiikkia, tanssia ja teatteria.

Historia

Maribor on yksi Slovenian vanhimmista kaupungeista ja sillä on pitkä historia, joka juontaa juurensa roomalaisaikaan. Kaupunki sijaitsee Drava-joen rannalla ja oli tärkeä kauppakeskus erityisesti Itävallan ja Balkanin välillä. Keskiajalla Mariborista tuli merkittävä kaupunki, joka oli kuuluisa pääasiassa viininviljelystä ja viininvalmistuksesta.

Vuosisatojen aikana Maribor on kokenut useita eri hallitsijoita, mukaan lukien Itävallan keisarikunta ja Jugoslavia. Toisen maailmansodan aikana kaupunki oli osa natsi-Saksan miehitystä, ja sodan jälkeen se tuli Jugoslavian osaksi.

Nykyään Mariborilla on säilynyt monia historiallisia rakennuksia ja monumentteja, kuten Vanha Raatihuone, joka on yksi kaupungin tunnuksista. Kaupungin keskusta on myös säilyttänyt keskiaikaisen ilmeensä, joka houkuttelee turisteja tutustumaan historiaan ja kulttuuriin.

Ruokailu ja ravintolat

Ruokakulttuuri

Mariborissa on vahva ruokakulttuuri, jossa yhdistyvät perinteiset slovenialaiset maut sekä vaikutteet naapurimaista. Alueella suositaan erityisesti tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, kuten lihaa, kalaa, vihanneksia ja hedelmiä. Sloveenit arvostavat ruoan valmistamista laadukkaista raaka-aineista sekä käsityötaitoa.

Ravintolat ja kahvilat

Maribor tarjoaa lukuisia ravintoloita ja kahviloita eri makuihin ja budjetteihin sopien. Kaupunkiin voi valita fine dining -ravintoloita, perinteisiä slovenialaisia ruokia tarjoavia ravintoloita ja kansainvälisiä ketjuravintoloita. Myös kahviloita ja leipomoita löytyy eri puolilta kaupunkia, joissa voi nauttia paikallisista leivonnaisista ja kahvista.

Slovenialaiset ruoat

Mariborissa voi maistella perinteisiä slovenialaisia ruokia, kuten ”potica” – makeaa piirakkaa pähkinätäytteellä, ”žganci” – tattarisuurimopuuroa, ”štruklji” – täytettyjä lehtitaikinarullia ja ”kranjska klobasa” – kranjskyläistä makkaraa. Lisäksi suosittuja ovat erilaiset keitot, kuten ”jota” – pavuilla ja hapankaalilla täytetty paksu lihakeitto ja ”ričet” – ohra- ja papukeitto.

Viinitilat ja viinit

Maribor on tunnettu Slovenian suurimmasta viinialueesta, joten viinin ystävät voivat tutustua alueen viinintuotantoon. Kaupungista löytyy viinitiloja, joilla voi vierailla ja maistella paikallisia viinejä, kuten ”šipon” (furmint) ja ”žametovka” -lajikkeita. Lisäksi kaupungin lähellä sijaitsee Mariborsko Pohorje -vuoristoalue, jolla voi tutustua viinitarhoihin ja nauttia kauniista maisemista.

Kauppahallit ja markkinat

Mariborissa voi vierailla kauppahalleissa ja markkinoilla, joilla myydään tuoreita paikallisia tuotteita, kuten hedelmiä, vihanneksia, leipää, juustoja ja lihatuotteita. Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Vodnikov trg -markkinapaikka ja Euroopan toiseksi vanhin kauppahalli, Glavni trg -aukioon rakennettu halli.

Sivistyneet illalliset ja kulinaariset tapahtumat

Mariborissa järjestetään säännöllisesti erilaisia sivistyneitä illallisia ja kulinaarisia tapahtumia, joissa pääsee nauttimaan laadukkaasta ruoasta, viineistä ja seurasta. Esimerkkejä ovat gourmet-illalliset, teemaillalliset ja viinifestivaalit. Näissä tapahtumissa tuodaan esiin alueen ruokakulttuuria ja korostetaan paikallisten tuottajien ja ravintoloiden osaamista.

Vapaa-ajan aktiviteetit Mariborissa

1. Luontokohteet ja ulkoilu

Maribor tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia luonnon läheisyydessä. Kaupungin ympärillä sijaitsevat Pohjois-Styrian viinitarhat sekä Pohjois-Goritzian vuoristoalue tarjoavat upeita maisemia ja patikointi- sekä retkeilyreittejä. Dravan joki mahdollistaa erilaisia vesielämyksiä, kuten melontaa ja soutua.

2. Kulttuuri

Maribor tunnetaan rikkaasta kulttuuriperinnöstään. Kaupungissa on useita museoita, kuten Historiallinen museo, Mariborin kaupunginmuseo ja Kansallinen vapausmuseo. Lisäksi kaupungissa voi vierailla ainutlaatuisessa Vanhassa viinikellarissa. Mariborin kansallisteatteri ja Lent-nykystaiteen keskus tarjoavat mielenkiintoisia näyttelyitä ja esityksiä.

3. Viinitilat ja viinimatka

Maribor on Slovenian viinialueen keskus, ja kaupunki tunnetaan erityisesti valkoviineistään. Vierailijat voivat tutustua perinteisiin viinitiloihin ja osallistua viinimatkoille, joissa voi maistella paikallisia viinejä sekä oppia niiden valmistuksesta.

4. Pyöräily

Mariborissa on hyvin kehitetty pyöräilyinfrastruktuuri, joka tekee kaupungista erinomaisen kohteen pyöräretkille. Drava Cycling Route -pyöräilyreitti kulkee Mariborin läpi ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen luontoon pyöräillen. Kaupungissa on myös tarjolla pyöränvuokrauspalveluita.

5. Talviurheilu

Mariborin lähellä sijaitsevat Pohjois-Goritzian vuoristoalueen hiihtokeskukset tarjoavat mahdollisuuden talviurheiluun. Vierailijat voivat nauttia laskettelusta, lumilautailusta ja hiihtovaelluksista kauniissa lumisissa maisemissa.

6. Kylpylät ja hyvinvointi

Mariborissa voi rentoutua erilaisissa kylpylöissä ja hyvinvointikeskuksissa. Esimerkiksi Mariborin terveyskylpylät tarjoavat erilaisia hoitoja ja palveluita rentoutumiseen ja hyvinvointiin.

Suositut hotellit Mariborissa:

1. Hotel Habakuk

Hotel Habakuk sijaitsee Mariborin vehreällä Pohjoisramplin alueella, noin 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on omat kylpyhuoneet ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lisäksi hotellissa on kylpylä- ja wellness-alue, jossa on sisä- ja ulkouima-altaita, sauna ja hierontapalveluita.

2. Hotel City Maribor

Hotel City Maribor sijaitsee lähellä Mariborin keskustaa, aivan kaupungin pääkadun vieressä. Hotellissa on tyylikkäät ja modernit huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja.

3. Grand Hotel Ocean

Grand Hotel Ocean on klassinen hotelli, joka sijaitsee Mariborin keskustassa aivan Dravan joen rannalla. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joista avautuu kauniit näkymät joelle tai koko kaupungille. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntosali.

4. Hotel Maribor

Hotel Maribor sijaitsee keskeisellä paikalla Mariborin keskustassa, aivan kaupungin pääaukion läheisyydessä. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joissa on oma kylpyhuone ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lisäksi hotellissa on ravintola ja baari, joissa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

5. Hotel Piramida

Hotel Piramida sijaitsee Mariborin keskustassa aivan kaupungin pääaukion vieressä. Hotellissa on modernit ja tilavat huoneet, joista osasta avautuu kaunis näköala kaupunkiin. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja, sekä wellness-alue, jossa on sauna ja uima-allas.

6. Hotel Tabor

Hotel Tabor sijaitsee Mariborin keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä pääaukiolta. Hotellissa on viihtyisät huoneet ja ystävällinen henkilökunta. Hotellin vieressä on myös suosittu ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja.

7. Hotel Bau***

Hotel Bau sijaitsee Mariborin rauhallisella alueella, noin 2 kilometrin päässä keskustasta. Hotellissa on moderneja ja huolella sisustettuja huoneita, joissa on omat kylpyhuoneet ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellissa on myös oma ravintola, jossa tarjoillaan kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

Maribor on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta joitakin varotoimenpiteitä kannattaa ottaa huomioon.

– Rikollisuuden osalta Mariborissa esiintyy joitakin varkauksia ja taskuvarkauksia erityisesti matkailijoiden suosituilla alueilla, kuten keskustassa ja julkisissa liikennevälineissä. On suositeltavaa pitää arvotavarat tarkasti mukanaan ja olla varovainen tungoksissa.
– Yleiset turvallisuusohjeet pysyvät samoina kuin muissakin suurkaupungeissa. On suositeltavaa välttää pimeitä katuja ja epäilyttäviä alueita erityisesti yöaikaan.
– Mariborissa on Suomelle samanlainen hätänumero kuin muualla Euroopassa, eli 112. Tämä numero tulee soittaa hätätilanteissa.

Terveys

Mariborissa on hyvät terveydenhoitopalvelut ja useita sairaaloita ja terveyskeskuksia. Seuraavat asiat tulisi huomioida terveyteen liittyvissä asioissa:

– Matkailijoiden tulee varmistaa, että heillä on asianmukainen matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset sairaalakulut ja mahdollisen kotiinpaluun sairaustapauksessa.
– Mariborissa on tarjolla sekä julkisia että yksityisiä terveyspalveluita. Matkailijoiden tulee ottaa huomioon, että yksityiset palvelut voivat olla kalliimpia.
– Mariborista löytyy apteekkeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita.
– Mariborissa ei ole tunnetusti erityisiä terveysriskejä, mutta matkailijoiden tulee olla tietoisia yleisistä terveysmääräyksistä. Esimerkiksi juomaveden puhtaus on yleisesti ottaen hyvä, mutta on aina parempi juoda pullotettua vettä.
– Matkailijoiden tulee huomioida, että terveyspalvelujen saatavuus ja laatu voivat vaihdella maasta riippuen, joten on suositeltavaa tutustua ennalta mahdollisiin terveysriskeihin ja tarvittaviin rokotuksiin ennen matkaa.

Rannat ja vesistöt

1. Drava joki

Maribor sijaitsee Drava joen rannalla. Joki tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten veneilyyn, melontaan ja kalastukseen.

2. Mariborsko Jezero -järvi

Mariborsko Jezero on järvi, joka sijaitsee noin 6 kilometriä Mariborin keskustasta luoteeseen. Järvi tarjoaa virkistysmahdollisuuksia, kuten uimista, veneilyä ja kalastusta. Rannalla on myös rantaravintoloita ja -kioskeja.

Pohorje Mountains

Pohorje-vuoristo sijaitsee Mariborin lähellä ja tarjoaa upeat maisemat sekä luontopolkuja, jotka sopivat patikointiin ja retkeilyyn. Vuoristoalueella on myös useita järviä, joista voi nauttia ja virkistäytyä.

Yöelämä ja viihde Mariborissa:

1. Baarit ja pubit

Mariborissa on runsaasti baareja ja pubeja tarjoten erilaisia juomavaihtoehtoja ja viihdettä illanviettoon. Suosittuja baareja ja pubeja ovat esimerkiksi Crystal Hall, Hram, Gustar Pub ja Jazz Lent.

2. Klubit

Kaupungissa on myös useita klubeja, joissa voi bailata ja nauttia musiikista. Esimerkkejä suosituista klubeista Mariborissa ovat Club Brooklyn, Club Rotenturm, Club Lent ja Club Torba.

3. Konserttipaikat

Mariborissa on useita konserttipaikkoja, joissa voi nauttia elävää musiikkia eri genreistä. Yhtenä suosittuna paikkana voidaan mainita Lent Festival, joka järjestetään kesäisin ja tarjoaa laajan valikoiman konsertteja ja musiikkitapahtumia.

4. Teatterit

Teatterin ystävät voivat nauttia esityksistä Mariborin eri teattereissa. Slovenialaisen kansallisteatterin Mariborin osasto tarjoaa monipuolisen ohjelmiston erilaisia näytelmä- ja oopperatuotantoja.

5. Elokuvateatterit

Mariborissa on myös useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Esimerkkejä kaupungin elokuvateattereista ovat Kolosej Maribor ja Art kino.

6. Ravintolat ja illallisviihde

Kaupungissa on monia ravintoloita, joissa voi nauttia sekä herkullisista aterioista että illanvietosta. Jotkut ravintolat tarjoavat myös illallisviihdettä, kuten live-musiikkia tai esityksiä.

7. Konsertit ja tapahtumat

Mariborissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Esimerkiksi Mariborin filharmonia järjestää lukuisia konsertteja eri musiikkityyleistä kiinnostuneille.

8. Casino

Mariborissa on myös casino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Casino on suosittu paikka illanviettoon ja viihdeaktiviteetteihin kaupungissa.

9. Festivaalit

Kaupunki isännöi useita festivaaleja ympäri vuoden. Suosittuja festivaaleja Mariborissa ovat esimerkiksi Maribor Theatre Festival, Lent Festival ja Maribor Wine Festival.

10. Yökerhot

Mariborissa on myös yökerhoja, joissa voi tanssia ja viettää viihdyttävää iltaa. Esimerkkejä suosituista yökerhoista ovat Club Companeros, Club Image ja Club Maribor.

Luontokohteet ja Retkeily

Pohorje-vuoristo

– Pohorje-vuoristo on yksi tärkeimmistä luontokohteista Mariborin alueella.
– Se tarjoaa upeat maisemat, monipuoliset retkeilyreitit ja mahdollisuuden harrastaa erilaisia luontotoimintoja.
– Vuoriston korkein huippu, Pohorje-huippu, on 1543 metriä korkea ja tarjoaa upeat näkymät.
– Vuoristossa on myös useita pieniä järviä ja vesiputouksia, jotka ovat suosittuja retkikohteita.

Drava-joen ranta

– Mariborin läpi virtaava Drava-joki tarjoaa monia kauniita kävely- ja pyöräilyreittejä sen rannalla.
– Joen rannalla on useita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.
– Rannalla on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten soutua ja melontaa.
– Drava-joesta löytyy myös muutamia saaria, joita voi tutkia veneellä tai kajakilla.

Mariborin viinitarhat

– Mariborin ympäristössä on laajoja viiniviljelmiä, joissa voi tutustua Slovenian viinikulttuuriin.
– Viinitarhat tarjoavat upeat maisemat ja mahdollisuuden maistella paikallisia viinejä.
– Alueella järjestetään myös erilaisia viini- ja ruokafestivaaleja, joissa voi tutustua alueen gastronomiaan.
– Viinitarhoilta voi myös löytää erilaisia retkeilyreittejä tai kävellä Vinska goricaan, joka on maailman vanhin viiniköynnösten alue.

Mariborin pyöräilyreitit

– Mariborissa on hyvin kehittynyt pyöräilyinfrastruktuuri, joka mahdollistaa laajan valikoiman erilaisia pyöräilyreittejä.
– Sekä kaupungin sisällä että sen ympäristössä on merkittyjä pyöräilyreittejä eri tasoille ja mieltymyksille.
– Reitit kulkevat kauniissa maisemissa, kuten metsissä, peltojen läpi ja jokivarsilla.
– Mariborista on myös mahdollista aloittaa pidempiä pyöräretkiä, kuten koko Slovenian halki kulkeva Drava Cycling Route.

Pohorje Bike Park

– Pohorje-vuoristossa sijaitseva Pohorje Bike Park on suosittu kohde pyöräilyharrastajille.
– Parkissa on erilaisia MTB-reittejä eri vaikeustasoilla, jotka tarjoavat haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pyöräilijöille.
– Parkista löytyy myös hissi, joka voi helpottaa pyöräilyreittien saavuttamista.
– Pohorje Bike Parkissa järjestetään myös erilaisia kilpailuja ja tapahtumia pyöräilyyn liittyen.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet

Mariborin tuomiokirkko

Mariborin tuomiokirkko, jonka virallinen nimi on Stolnica svetega Janeza Krstnika (Pyhän Johannes Kastajan katedraali), on kaupungin tunnetuin uskonnollinen nähtävyys. Se on goottilaistyylinen kirkko, joka rakennettiin vuonna 1250. Kirkko on koristeltu upeilla freskoilla ja alttaritauluilla sekä siellä voi nähdä monia historiallisia esineitä.

Fransiskaalinen kirkko ja luostari

Fransiskaalinen kirkko ja luostari sijaitsevat Mariborin vanhankaupungin alueella. Kirkko on rakennettu 1400-luvulla ja se edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Luostari on peräisin samalta ajalta ja sen sisäpihalla voi ihailla upeita kalusteita ja taideteoksia.

Piramus- ja Tabor-linnakkeet

Piramus- ja Tabor-linnakkeet ovat historiallisia linnoituksia Mariborin kaupungissa, jotka perustuvat keskiaikaiseen puolustusjärjestelmään. Piramus-linnake on rakennettu kukkulalle ja se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Tabor-linnake puolestaan sijaitsee Pyhän Tilkan kirkon vieressä ja toimii nykyään kulttuurikeskuksena.

Kamnikin torni

Kamnikin torni on Mariborin vanhimpiin rakennuksiin kuuluva torni, joka on peräisin 1400-luvulta. Torni sijaitsee kaupunginvanhassa osassa ja on nimetty sen ensimmäisen omistajan mukaan. Torni toimii nykyään Mariborin historiallisen museon näyttelytilana ja läheltä sitä voi ihailla kaunista näköalaa kaupungin yli.

Levstikov aukio

Levstikov aukio on yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista paikoista, joka sijaitsee Mariborin keskustassa. Aukiolla voi nähdä Statuueja ja patsaita, jotka kunnioittavat kuuluisia slovenialaisia kirjailijoita ja muita historiallisia hahmoja. Aukio on myös suosittu tapahtumien ja kulttuurin keskus kaupungissa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Piramida Hill:

– Piramida Hill on tunnettu näköalapaikka Mariborissa, Sloveniassa.
– Se sijaitsee Mariborin vanhankaupungin yläpuolella, ja sen korkeus on noin 350 metriä merenpinnan yläpuolella.
– Piramida Hill tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli sekä Drava-jokilaaksoon.
– Alueella on myös historiallinen nähtävyys, Piramida Memorial Park, joka kunnioittaa Mariborissa toisen maailmansodan aikana kaatuneita.

2. Kalvarija Hill:

– Kalvarija Hill on suosittu paikallinen nähtävyys Mariborissa.
– Se sijaitsee kaupungin koillisosassa ja on noin 394 metriä merenpinnan yläpuolella.
– Näköalapaikkana Kalvarija Hill tarjoaa upeat panoraamanäkymät Mariboriin ja sen ympäristöön.
– Alueella on myös ristin tie -rakennelma, joka koostuu 14 ristin pysäkkistä ja johtaa kohti Kalvarijan kirkkoa.

3. Pyhän Ristin linnake:

– Pyhän Ristin linnake on historiallinen nähtävyys Mariborin vanhassakaupungissa.
– Se oli alun perin rakennettu keskiajalla puolustusrakenteena kaupunkia varten.
– Linnakkeelta avautuu panoraamanäkymät Mariborin vanhankaupungin ja sen ympäristön yli.
– Tänä päivänä linnake toimii myös museona, jossa voi oppia Mariborin historiasta ja tutkia linnakkeen rakenteita.

4. Lentävän Lorenzin näköalatorni:

– Lentävän Lorenzin näköalatorni on suosittu turistikohde Mariborissa.
– Se sijaitsee pyörillä liikkuvan Lorenzin puiston alueella, noin 330 metriä merenpinnan yläpuolella.
– Näköalatornilta on upeat näkymät Mariborin yli sekä Drava-jokeen.
– Lorenzin puistossa vierailevat voivat myös nauttia kävelyistä, piknikistä ja muista ulkoilma-aktiviteeteista.

5. Maribor Lentokenttä – Laskuvarjohyppy:

– Mariborissa on myös mahdollisuus kokea kaupungin panoraamienäkymät laskuvarjohypyn avulla.
– Maribor Lentokenttä tarjoaa laskuvarjohyppypalveluita kaikille kiinnostuneille.
– Hyppääjät voivat nauttia upeista näkymistä, kun he leijuvat ilmassa ja laskeutuvat turvallisesti lentokentälle.
– Kokeneet ohjaajat ja hyppymestarit varmistavat hyppyjen turvallisuuden ja opastavat aloittelijoita koko prosessin ajan.Kohteen sijainti maa on Slovenia.

Jätä kommentti