Halvat lennot Nagykanizsa

Nähtävyydet ja Kohteet

Suuremät Kohteet

Nagykanizsalla on useita suurempia kohteita, kuten Nagykanizsan kylpylä ja Spa, joka tarjoaa erilaisia rentoutumismahdollisuuksia. Kaupungissa sijaitsee myös Kanizsa linnanraunioiden alue, joka on historiallinen nähtävyys. Lisäksi Zrinszki-näköalatorni on suosittu paikka ihailla kaupungin kaunista maisemaa.

Museot

Nagykanizsalla on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Nagykanizsan historiallinen museo, jossa voi tutustua kaupungin historiaan ja perinteisiin. Lisäksi kaupungissa on myös Karinthy Frigyesin talomuseo, joka kertoo kuuluisan unkarilaisen kirjailijan elämästä ja teoksista. Lisäksi Etelä-Balatonin arkisto- ja tiedekeskus tarjoaa tietoa alueen historiasta ja kulttuurista.

Kirkot ja Uskonnolliset Rakennukset

Nagykanizsan kaupungissa on useita kauniita kirkkoja ja uskonnollisia rakennuksia. Yksi merkittävä kirkko on Nagyboldogasszony bazilika, joka on kaupungin suurin kirkko. Tauno Koskimaan tuomiokirkko on myös suosittu vierailukohde kaupungissa. Lisäksi Nagykanizsalla on ortodoksinen kirkko ja synagoga, jotka ovat mielenkiintoisia uskonnollisia rakennuksia.

Puistot ja Vihreät Alueet

Nagykanizsalla on useita kauniita puistoja ja vihreitä alueita, joissa voi nauttia ulkoilmasta ja rentoutua. Kaupungin suurin puisto on Csonka János -puisto, jossa on kävelyreitit, leikkipaikat ja istutuksia. Lisäksi Derkovits sétány -puisto tarjoaa kauniin näkymän kaupungin yli ja mahdollisuuden ulkoiluun. Lisäksi Gárdonyi Géza -puistossa voi ihailla kaunista kasvillisuutta ja istua penkillä.

Historialliset Rakennukset ja Alueet

Nagykanizsa on täynnä historiallisia rakennuksia ja alueita. Yksi näistä on Kaupungin museoalue, joka sisältää useita historiallisia rakennuksia, kuten Kanizsai Városháza ja Sumegi mansion. Lisäksi Nagykanizsalla on myös useita historiallisia rakennuksia, kuten Deák Square ja Kosssuth Square.

Ostosmahdollisuudet

Nagykanizsalla on useita ostosmahdollisuuksia, kuten Nagykanizsa Plaza, joka on suuri kauppakeskus. Kaupungissa on myös useita erilaisia pieniä kauppoja ja putiikkeja, joissa voi tehdä ostoksia.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuurikohteet

Nagykanizsassa on useita kulttuurikohteita, kuten Kanizsa Varjúvár, joka on keskiaikainen linnoitus. Linnoitusta voi vierailla ja sen yhteydessä toimii myös museo. Lisäksi kaupungissa sijaitsee Kanizsa Kulturális Központ, joka on monitoimikeskus ja esittävän taiteen keskus.

Museot

Nagykanizsan museo tarjoaa näyttelyitä kaupungin historiasta ja kulttuurista. Museosta löytyy myös taidenäyttelyitä sekä vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Toiseksi kaupungissa on MMK – Magyar Mûhelymúzeum, joka on taide- ja käsityömuseo.

Kirkot

Kaupungissa sijaitsee useita historiallisia kirkkoja, kuten Fő térin ydinkeskustassa sijaitseva Nagyboldogasszony Főplébánia és Magyar Kultúrközpont. Toinen merkittävä kirkko on Szent Miklós templom, joka on barokkityylinen kirkkorakennus.

Historialliset rakennukset

Nagykanizsassa on säilynyt useita historiallisia rakennuksia, kuten Pásztor-ház, joka on perinteinen unkarilainen talo. Kaupungissa sijaitsee myös Volskyn palatsi, joka on uusklassinen rakennus.

Perinteet ja juhlat

Kaupungissa järjestetään erilaisia perinteisiä juhlia ja tapahtumia. Esimerkiksi Kanizsai Tavasz -tapahtuma on keväinen festivaali, joka esiintyy musiikkiesityksiä ja perinteisiä kansantansseja. Lisäksi kaupungissa järjestetään kansainvälinen folkmusiikkitapahtuma Folk Kanizsa.

Historiallinen merkitys

Nagykanizsalla on pitkä historia, ja se on ollut osa Unkarin kuningaskuntaa sekä osa Itävalta-Unkarin keisarikuntaa. Kaupunki on ollut strategisesti tärkeä asema historiallisesti ja on ollut mukana monissa merkittävissä tapahtumissa Unkarin historiassa.

Ruokailu ja Ravintolat:

1. Tyypilliset ruokalajit

Nagykanizsassa voi nauttia monenlaisista perinteisistä unkarilaisista ruokalajeista, kuten gulyás (gulaškeitto), pörkölt (pata/kastike), paprikás (paprikakastike) ja túrógombóc (raejuustopallot).

2. Suositeltavat ravintolat

– Halászcsárda: Perinteinen unkarilainen kalaravintola, joka tarjoaa tuoreita kalaruokia ja unkarilaisia erikoisuuksia.
– TóPart Panzió és Étterem: Ravintola sijaitsee järven rannalla ja tarjoaa laajan valikoiman unkarilaisia ja kansainvälisiä ruokia sekä viinejä.
– Pince Borpárlat: Viinikellari-ravintola, joka tarjoaa paikallisia viinejä ja unkarilaisia ruokia.
– Csengery Palota Étterem: Tyylikäs ravintola, jossa tarjoillaan laadukkaita unkarilaisia ruokia ja kansainvälisiä herkkuja.

3. Paikalliset erikoisuudet

Nagykanizsan alueella on joitain omia paikallisia erikoisuuksia, kuten Kanizsai szalonna (paistettu sianliha), Csabai kolbász (Csaban makkara) ja Mézes kalács (hunajakakku).

4. Kahvilat ja kahvibaarit

Nagykanizsa tarjoaa useita kahviloita ja kahvibaareja, joissa voi nauttia tuoreista leivonnaisista, kakuista, jäätelöstä ja erilaisista kahvijuomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Café Csendes, Café Schermann ja Café Prohászka.

5. Ruokatori tai elintarvikekauppa

Nagykanizsassa on useita ruokatoreja ja elintarvikekauppoja, joissa voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa, leipää ja muita ruoka-aineita. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Nagykanizsai Vásárcsarnok (tori) ja EuroFamily Szupermarket.

6. Ruokailumahdollisuudet erityisruokavalioille

Kaupungissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville. Nämä ravintolat tarjoavat usein gluteenittomia, maidottomia, vegaanisia ja kasvisruokia vaihtoehtoisia ruokia. Kannattaa tiedustella ravintolasta ennen käyntiä, jos on erityisiä dieettivaatimuksia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rantaelämä

Nagykanizsassa sijaitsee Gyékényesi-järvi, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia rantaelämään. Järvellä voi uida, ottaa aurinkoa ja nauttia kauniista maisemista. Alueella on myös useita rantapaikkoja, missä vierailijat voivat rentoutua ja viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa.

Retkeily ja patikointi

Lähialueella on upeita luontokohteita ja retkeilypolkuja. Nagykanizsan ympäristössä on kauniita metsiä ja maisemia, joissa voi patikoida ja tutkia luontoa. Esimerkiksi Zselicin kansallispuisto on suosittu retkeilykohde, jossa voi ihastella upeita näköaloja ja harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

Puistot ja viheralueet

Nagykanizsassa on useita puistoja ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja harrastaa erilaisia ulkoiluaktiviteetteja. Esimerkiksi Sétáló utca -puisto tarjoaa vehreän ympäristön kävelyretkille ja piknikille. Kaupungin keskustan lähistöllä sijaitseva Galamb Apartman és Kemping puolestaan tarjoaa mahdollisuuden telttailuun ja karavaanarointiin luonnon helmassa.

Urheilu ja kuntosalit

Nagykanizsan alueella on useita urheilumahdollisuuksia ja kuntosalikeskuksia, jotka tarjoavat erilaisia liikuntamuotoja ja lajeja. Esimerkiksi Nagykanizsa Sport Csarnok on monitoimihalli, jossa järjestetään erilaisia urheilutapahtumia ja treenitunteja. Lisäksi kaupungissa on useita kuntosalikeskuksia, joissa voi harjoittaa kuntoa ja voimaa.

Kulttuuri ja taide

Nagykanizsa tarjoaa myös monipuolisia kulttuuri- ja taideaktiviteetteja. Kaupungissa on useita taidenäyttelyitä ja gallerioita, joissa voi tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taiteeseen. Lisäksi kaupungin teatteri järjestää erilaisia näytöksiä ja esityksiä, joita voi käydä katsomassa.

Ravintolat ja baarit

Nagykanizsassa on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Kaupungin keskustan alueella on useita viihtyisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia. Lisäksi kaupungissa on myös useita baareja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia hyvästä seurasta.

Suositut hotellit Nagykanizsassa

1. Hotel Central

Hotel Central sijaitsee keskeisellä paikalla Nagykanizsan keskustassa. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, ilmastointi ja taulu-TV. Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullista kansainvälistä ja paikallista ruokaa.

2. Hotel Kraliky

Hotel Kraliky on tyylikäs hotelli, joka tarjoaa ensiluokkaisia palveluita ja mukavia huoneita. Hotellin tilavissa huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Lisäksi hotellissa on wellness-alue, jossa voi rentoutua saunassa ja porealtaassa.

3. Hotel Mediterrán

Hotel Mediterrán on viihtyisä perhehotelli, joka tarjoaa kodikasta majoitusta. Hotellin huoneet ovat tilavia ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullista kansainvälistä ruokaa.

4. Hotel Korona

Hotel Korona tarjoaa mukavaa majoitusta lähellä Nagykanizsan keskustaa. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellin ravintola tarjoaa herkullista paikallista ruokaa, ja hotellin yhteydessä on myös baari, jossa voi rentoutua juoman äärellä.

5. Hotel Kárpátia

Hotel Kárpátia on viehättävä perhehotelli Nagykanizsan keskustassa. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja.

6. Hotel Irottkö

Hotel Irottkö tarjoaa kodikasta majoitusta Nagykanizsan rauhallisella alueella. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, jossa voi nauttia herkullisista aterioista.

7. Hotel Kristály

Hotel Kristály tarjoaa mukavaa majoitusta lähellä Nagykanizsan nähtävyyksiä. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellin ravintola tarjoaa herkullista paikallista ruokaa, ja hotellin yhteydessä on myös baari.

8. Hotel Platán

Hotel Platán on perheomisteinen hotelli, joka tarjoaa mukavaa majoitusta rauhallisella alueella. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullista paikallista ruokaa.

9. Hotel Rex

Hotel Rex tarjoaa viihtyisää majoitusta Nagykanizsan keskustassa. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullista ruokaa, ja hotellin yhteydessä on myös baari.

10. Hotel Paradicsom

Hotel Paradicsom on viihtyisä hotelli, joka tarjoaa kodikasta majoitusta keskellä Nagykanizsan kaupunkia. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-TV ja minibaari. Hotellin ravintolassa tarjoillaan herkullista paikallista ruokaa.

Turvallisuus ja Terveys:

A) Rikollisuus:

Nagykanizsa on suhteellisen turvallinen kaupunki ja rikosten määrä on melko vähäistä. Rikollisuuskeskittymiä ei ole tunnistettu, ja asukkaiden turvallisuudentunne kaupungissa on yleisesti ottaen hyvä.

B) Terveydenhuolto:

Nagykanizsassa on useita terveyskeskuksia ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat perusterveydenhuoltoa asukkaille. Lisäksi kaupungissa on yksi keskussairaala ja useita erikoissairaanhoidon yksiköitä. Saatavilla on myös hammaslääkäripalveluita sekä apteekkeja.

C) Elintarvikehygienia:

Ruokakaupoissa ja ravintoloissa noudatetaan tarkkoja elintarvikehygieniastandardeja. Viranomaiset valvovat säännöllisesti ruoan turvallisuutta ja hygieniaa, mikä auttaa varmistamaan kuluttajien turvallisuuden ja terveyden.

D) Vesijohtovesi:

Nagykanizsan vesijohtovesi on juomakelpoista ja sitä voidaan käyttää turvallisesti ruoanlaitossa ja henkilökohtaisessa hygieniassa. Vesiyhtiö tarkkailee jatkuvasti veden laatua ja tekee tarvittavat toimenpiteet pitääkseen sen puhtaana ja turvallisena käyttöä varten.

E) Tulipaloturvallisuus:

Nagykanizsan palokunta vastaa kaupungin paloturvallisuudesta ja pelastustoiminnasta. Kaupungin rakennusten turvallisuutta valvotaan säännöllisesti, ja palokunta järjestää myös koulutuksia ja tiedotuskampanjoita tulipalojen ehkäisemiseksi ja turvalliseen toimintaan tulipalon sattuessa.

F) Liikenneturvallisuus:

Nagykanizsan kaupunki pyrkii aktiivisesti parantamaan liikenneturvallisuutta. Kaupungissa on hyvät tieverkostot ja yleisesti ottaen hyvä liikenteen sujuvuus. Liikennesääntöjen noudattaminen ja kuljettajien huolellisuus ovat tärkeitä tekijöitä liikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi.

Rannat ja Vesistöt

Balatoni-järvi

Balatoni-järvi on Unkarin suurin järvi ja sijaitsee noin 20 kilometriä Nagykanizsasta itään. Se on suosittu lomakohde paikallisten ja turistien keskuudessa. Järven rannalla on useita hiekkarantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Lämpimien kesäkuukausien aikana järven vesi lämpenee miellyttäväksi uimiseen.

Zalakaros-kylpylä

Zalakaros-kylpylä sijaitsee noin 30 kilometriä Nagykanizsasta luoteeseen. Se on tunnettu lämpimistä lähteistään ja terveyskylpylöistään. Kylpyläalueella on useita ulko- ja sisäaltaita, joissa voi rentoutua ja nauttia lämpimästä vedestä. Kylpylässä on myös erilaisia vesihierontoja ja saunoja.

Rákospatak-joki

Rákospatak-joki virtaa Nagykanizsan läpi ja tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja kalastukseen. Joki tarjoaa kauniin ympäristön luonnosta nauttimiseen. Siellä on myös mahdollisuus vuokrata veneitä tai kajakkeja ja tutkia jokea vesillä.

Dráva-joki

Dráva-joki virtaa länteen Nagykanizsasta noin 40 kilometrin päässä. Joki tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen. Dráva-joki on myös suosittu lintubongareiden keskuudessa, sillä alueella voi nähdä monia harvinaisia lintulajeja.

Balatonmeer-bikereit

Balatonmeer-bikereit on polkupyöräreitti, joka kiertää Balatoni-järven ympäri. Reitti on noin 200 kilometriä pitkä ja tarjoaa upeita maisemia sekä mahdollisuuden tutustua Balatonin alueen kyliin ja kaupunkeihin pyöräillen. Reitillä on myös useita rantapaikkoja, joissa voi pysähtyä uimaan tai rentoutumaan.

Yöelämä ja viihde Nagykanizsassa:

1. Ravintolat ja baarit

Nagykanizsa tarjoaa monipuolisen valikoiman ravintoloita ja baareja. Kaupungin keskustassa sijaitsee useita erilaisia ravintoloita, joista voi löytää paikallista unkarilaista ruokaa sekä kansainvälisiä vaihtoehtoja. Baarit tarjoavat paitsi juomia myös usein elävää musiikkia tai muuta viihdettä asiakkailleen.

2. Klubit ja yökerhot

Nagykanizsa ei välttämättä ole tunnettu suuresta klubien ja yökerhojen tarjonnastaan, mutta kaupungista löytyy muutamia paikkoja, joissa voi viettää iltaa tanssin ja musiikin parissa. Nämä paikat saattavat järjestää erilaisia teema- tai teini-illoja ja tarjota monenlaista musiikkia eri genreistä.

3. Elokuvateatterit

Nagykanizsassa on yksi suosittu elokuvateatteri, jossa voi nauttia uusista elokuvista. Elokuvateatterissa on useita salia ja valikoima vaihtuu säännöllisesti tarjoten sekä ulkomaalaisia että unkarilaisia elokuvia eri genreistä.

4. Kulttuuritapahtumat

Kaupunki järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja läpi vuoden. Näihin kuuluvat musiikkikonsertit, teatteriesitykset, taidenäyttelyt ja muut tapahtumat, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokea paikallista kulttuuria ja viihtyä kaupungin tunnelmassa.

5. Hyvinvointi- ja vapaa-ajankeskukset

Nagykanizsassa on myös monia hyvinvointi- ja vapaa-ajankeskuksia. Näissä keskuksissa voi esimerkiksi käydä kuntosalilla, uimassa tai rentoutumassa erilaisissa spa-hoidoissa. Näiden keskusten tarjonta vaihtelee, mutta ne tarjoavat mahdollisuuksia viettää aikaa aktiivisesti ja rentoutua kaupungin keskustan ulkopuolella.

Luontokohteet ja retkeily

Nagykanizsan kaupunginpuisto

Nagykanizsan kaupunginpuisto sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa viihtyisät ulkoilumahdollisuudet. Puistossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja, istutuksia ja penkkejä rentoutumista varten. Lisäksi puistossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja ulkoilmakonsertteja.

Kán-kallio

Kán-kallio on suosittu retkeilykohde Nagykanizsan lähellä. Kallio tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan, ja siellä voi patikoida ja kiipeillä. Kallion laelta löytyy myös pieni kappeli sekä näköalatorni.

Nagykanizsan luonnonsuojelualue

Nagykanizsan luonnonsuojelualue sijaitsee kaupungin lähistöllä. Alueella on monipuolista luontoa ja se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja lintujen tarkkailuun. Alueella kulkee merkityt polut ja siellä voi tutustua paikalliseen kasvi- ja eläinlajistoon.

Ormosto-järvi

Ormosto-järvi on suosittu ulkoilualue Nagykanizsan lähellä. Järvellä voi kalastaa, uida ja veneillä. Rannalla on myös hyvät piknik-alueet ja mahdollisuus vuokrata veneitä ja kajakkeja. Järven ympäristössä on myös metsäalueita, joissa voi patikoida ja retkeillä.

Sárberki-näköalatorni

Sárberki-näköalatorni sijaitsee Nagykanizsan läheisyydessä. Näköalatornilta avautuu upea näkymä yli ympäröivän maiseman. Tornille voi patikoida metsäpolkua pitkin, ja siellä voi nauttia picknick-eväitä samalla maisemia ihaillen. Tornin juurella on myös leirintäalue ja ulkoilureittejä.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Nagykanizsassa:

1. Kanizsai vár:

Kanizsai vár on linnoitus, joka sijaitsee Nagykanizsassa. Linnoitus on peräisin 1500-luvulta ja se oli osa kuningaskunnan puolustuslinnoitusta. Se on nykyään suosittu matkailukohde, jossa voi tutustua linnoituksen historiaan ja nauttia upeista näköaloista.

2. Keresztelő Szent János-templomi lövészet:

Keresztelő Szent János-templomi lövészet on historiallinen ampumarata, joka sijaitsee Nagykanizsassa. Ampumaradalla järjestetään perinteisiä unkarilaisia ampumakilpailuja ja se on tärkeä tapahtumapaikka kaupungin historiassa.

3. Katolinen kirkko:

Nagykanizsassa sijaitsee myös kaunis katolinen kirkko. Tämä historiallinen kirkko on rakennettu 1700-luvulla ja siinä on upea barokkityylinen arkkitehtuuri. Kirkko on tärkeä uskonnollinen paikka kaupungin kristityille asukkaille.

4. Evankelinen kirkko:

Evankelinen kirkko on toinen merkittävä uskonnollinen rakennus Nagykanizsassa. Kirkko on rakennettu 1800-luvulla ja se edustaa historiallista luterilaista arkkitehtuuria. Kirkko toimii paitsi uskonnollisena keskuksena myös kulttuuritapahtumien ja konserttien näyttämönä.

5. Katolinen luostari:

Katolinen luostari on uskonnollinen instituutio Nagykanizsassa. Luostari tarjoaa hengellistä tukea ja palveluita paikallisille katolisille sekä toimii myös sosiaalisena ja hyväntekeväisyystoimintana yhteisössä.

6. Széchényi téri Kegykép-kápolna:

Széchényi téri Kegykép-kápolna on pieni kappeli, joka sijaitsee Nagykanizsan Széchényi-aukiolla. Kappeli oli alun perin osa näkymätöntä luostaria, mutta nykyään se toimii uskonnollisena paikkana, jossa voi hiljentyä ja rukoilla.

7. Szent István-szobor:

Szent István-szobor on Nagykanizsan sijaitseva patsas, joka kunnioittaa Unkarin ensimmäistä kuningasta, Pyhää Istvánia. Patsas on merkittävä historiallinen ja kulttuurinen symboli kaupungissa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Nagykanizsan linnoitus

Nagykanizsan linnoitus on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Linnoitus tarjoaa upean panoraamanäkymän ympäröivään maisemaan, ja sen tornista voi ihailla kaupungin kauniita kattoja ja vihreitä puistoalueita.

2. Gébárti korkeus

Gébárti korkeus on yksi kaupungin parhaimmista näköalapaikoista. Se sijaitsee Nagykanizsasta noin 4 kilometrin päässä ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Gébárti korkeudelta voi nähdä myös Balaton-järven etäisyydessä.

3. St. István-kirkon torni

St. István-kirkko sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen tornista avautuu upea näköala ympäröivään maisemaan. Tornista voi nähdä kaupungin kattojen lisäksi myös viereisen Main-talon ja muiden historiallisten rakennusten kauneutta.

4. Kanizsai-tavara-aseman torni

Kanizsai-tavara-aseman tornista voi ihailla kaupungin maisemaa eri suuntiin. Näkymät ulottuvat pitkälle ja torni tarjoaa uudenlaisen perspektiivin Nagykanizsan arkkitehtuuriin ja ympäröivään luontoon.

5. Kőrösi Csoma Sándor observatorio

Kőrösi Csoma Sándor observatorio tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupunkiin. Se sijaitsee kaupungin ulkopuolella, noin 10 kilometrin päässä Nagykanizsasta. Observatorio on suosittu paikka niin lintubongareille kuin maisemien ystävillekin.Kohteen sijainti maa on Unkari.

Jätä kommentti