Halvat lennot Navan

Nähtävyydet ja kohteet

Navan linna

Navan linnan rauniot ovat merkittävä nähtävyys kaupungissa. Linna sijaitsee Navanin keskustassa ja sen rakentaminen aloitettiin 1100-luvulla. Linnasta on jäljellä muun muassa neljä tornia ja osa muurista. Linnan raunioille voi tutustua opastetulla kierroksella, ja alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

St. Mary’s Cathedral

St. Mary’s Cathedral on Navanin vanhin kirkko ja yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä. Kirkko edustaa uusklassista arkkitehtuuria ja sen rakentaminen alkoi vuonna 1822. Kirkossa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia sekä erilaisia tapahtumia. Kirkon ympäriltä löytyy myös puistoalue, jossa voi nauttia kauniista maisemista.

Navan Heritage Centre

Navan Heritage Centre on museo ja keskus, joka kertoo Navanin alueen historiasta ja perinteistä. Museossa on laaja näyttely erilaisia artefakteja, valokuvia ja tietoa alueen menneisyydestä. Lisäksi keskuksessa järjestetään erilaisia oppimistapahtumia ja koulutuksia. Navan Heritage Centre on suosittu vierailukohde sekä paikallisten että turistien keskuudessa.

Trimin linna

Trimin linna sijaitsee lähellä Navania ja on yksi Irlannin parhaiten säilyneistä normannilinnoista. Linna rakennettiin 1100-luvun alussa ja se toimi monien historiallisten tapahtumien näyttämönä. Linnan raunioille voi tutustua opastetulla kierroksella, ja alueella järjestetään myös kesäisin erilaisia tapahtumia, kuten keskiaikaisia turnajaisia.

Tara-kukkula

Tara-kukkula on tärkeä arkeologinen kohde Navanin lähellä. Se tunnetaan myös nimellä Hill of Tara ja se on ollut merkittävä paikka Irlannin historiassa. Kukkulalla sijaitsee muinaisia mäennyppylöitä, kivikehiä ja muita raunioita. Tara-kukkulalta avautuu upea näköala ympäröivälle maaseudulle, ja alueella järjestetään joskus myös arkeologisia kaivauksia.

Kulttuuri ja Historia

1. Arkeologiset löydöt

Navan kaupunki on tunnettu rikkaasta historiastaan ja arkeologisista löydöistään. Alueella on löydetty useita muinaisia hautaröykkiöitä, joiden uskotaan olevan peräisin pronssikaudesta. Erityisen merkittävä on Brú na Bóinne -niminen arkeologinen alue, joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon.

2. Navan Castle

Navan Castle on historiallinen linna, jonka rakentaminen alkoi 1200-luvulla. Linna on toiminut monenlaisissa rooleissa vuosisatojen aikana ja se on edelleen merkittävä maamerkki kaupungissa. Nykyään linna toimii museona ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

3. Hill of Tara

Hill of Tara on tärkeä historiallinen kohde Navan lähellä. Se oli muinainen Irlannin kuninkaiden kruunajaispaikka ja poliittinen keskus. Alueella on useita muinaisia rakennuksia ja uskotaan, että siellä on asuttu jo kivikaudella. Hill of Tara on suosittu vierailupaikka arkeologien ja historian harrastajien keskuudessa.

4. Navan Heritage Trail

Navan Heritage Trail on opastettu reitti, joka johdattaa kävijät kaupungin historiallisiin kohteisiin. Reitti kulkee muun muassa Navan Castle’n, St. Mary’s Cathedralin ja Navan Courthousen lähistöllä. Traililla on opastauluja ja infotauluja, jotka tarjoavat tietoa alueen historiasta ja kulttuurista.

5. St. Mary’s Cathedral

St. Mary’s Cathedral on merkittävä historiallinen kirkko Navan kaupungissa. Se on rakennettu 1800-luvulla ja edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Kirkossa järjestetään säännöllisesti jumalanpalveluksia ja se toimii myös konserttipaikkana.

6. Navan Theatre Group

Navan Theatre Group on paikallinen näytelmäryhmä, joka tuottaa ja esittää erilaisia teatteriesityksiä. Ryhmä koostuu vapaaehtoisista ja tavoitteena on tarjota paikallisille asukkaille ja vierailijoille laadukasta teatterikokemusta. Esityksiä järjestetään säännöllisesti eri teattereissa ja tiloissa Navan alueella.

7. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Navanissa järjestetään vuosittain useita kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka tuovat yhteen paikallisia asukkaita ja vierailijoita. Esimerkiksi Navan Summer Festival tarjoaa musiikkia, tanssia ja muita esiintymisiä. Lisäksi kaupungissa järjestetään perinteisiä irlantilaisia juhlia, kuten St. Patrick’s Day -paraati.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakaupat

Navan kaupungissa on useita ruokakauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman elintarvikkeita ja muita tuotteita. Suosituimpia ruokakauppoja Navassa ovat Lidl, Tesco, Aldi ja SuperValu. Nämä ketjut tarjoavat erilaisia tuotemerkkejä ja hintaluokkia, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon.

Kahvilat ja leipomot

Navanissa on useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia tuoreista leivonnaisista ja kupillisesta kahvia. Suositeltavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Coffee House Café, The Central Café ja Emily’s Bakery. Nämä paikat tarjoavat viihtyisät tilat rentoutumiseen ja herkullisia leivonnaisia eri makuvaihtoehdoilla.

Ravintolat

Navassa on monipuolinen valikoima ravintoloita, joissa voi nauttia erilaisia ruokakokemuksia. Suositeltavia ravintoloita Navassa ovat esimerkiksi Zucconi’s Restaurant, Thai Orchid ja Marigold Fine Dining. Nämä ravintolat tarjoavat asiakkailleen laadukasta ruokaa eri maustein ja ruokakulttuureista.

Pikaruokapaikat

Jos etsit nopeaa ja helppoa ruokaa, Navassa on myös useita pikaruokapaikkoja. Suosittuja pikaruokapaikkoja Navassa ovat esimerkiksi McDonald’s, Subway ja KFC. Nämä paikat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, kuten hampurilaisia, subeja ja kanaruokia.

Juomapaikat

Navassa on myös erilaisia juomapaikkoja, kuten baareja ja pubeja, joissa voi rentoutua ja nauttia juomista ystävien kanssa. Suosittuja juomapaikkoja Navassa ovat esimerkiksi Bruno’s Bar, White Hart Hotel ja The Central. Nämä paikat tarjoavat laajan juomavalikoiman ja viihtyisän ilmapiirin.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Museot ja taidegalleriat

Navan kaupungissa on useita museoita ja taidegallerioita, joissa voi tutustua alueen kulttuuriperintöön ja taiteeseen. Esimerkiksi Navan County Museum on suosittu vierailukohde, jossa on laaja valikoima näyttelyitä paikallisesta historiasta. Navan Art Gallery tarjoaa taiteen ystäville mahdollisuuden ihailla paikallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden teoksia.

Luontokohteet ja ulkoilumahdollisuudet

Navan sijaitsee upean luonnon ympäröimänä, ja alueella on monia hienoja ulkoilumahdollisuuksia. Esimerkiksi Pottlereagh Hill tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään maaseutuun. Navan Riiver Walk on suosittu kävelyreitti, joka kulkee Boyne-joen varrella ja tarjoaa kauniita maisemia.

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Navan on vilkas kulttuurikaupunki, jossa järjestetään lukuisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Navan Summer Festival tarjoaa musiikkia, tanssiesityksiä, teatteria ja paljon muuta. Navan Choral Festival on puolestaan suosittu kuoromusiikin tapahtuma.

Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet

Navanissa on monia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia, joihin paikalliset ja vierailijat voivat osallistua. Esimerkiksi Navan Golf Club tarjoaa mahtavat pelimahdollisuudet golfia harrastaville. Navan Swimming Pool and Leisure Complexissa voi nauttia uimisesta ja erilaisista kuntoilumahdollisuuksista.

Ravintolat, baarit ja yöelämä

Navanin keskusta-alueella on monia ravintoloita, baareja ja muita viihdetiloja, jotka tarjoavat erilaisia ruokaelämyksiä ja viihdetapahtumia. Esimerkiksi Central Bar and Restaurant on suosittu paikallinen ravintola, josta voi saada laadukasta ruokaa ja juomaa. Flowing Tide Pub puolestaan on viihtyisä pubi, jossa voi nauttia oluesta ja seurata urheilutapahtumia.

Suositut hotellit Navassa

1. Newgrange Hotel

Newgrange Hotel on suosittu hotelli Navassa. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa mukavia huoneita ja moderneja mukavuuksia. Hotellissa on myös ravintola, baari ja konferenssitilat.

2. Ardboyne Hotel

Ardboyne Hotel on toinen suosittu hotelli Navassa. Se sijaitsee rauhallisella alueella kaupungin ulkopuolella, mutta silti lähellä keskustaa. Hotellissa on hyvin varusteltuja huoneita, ravintola, baari ja sauna.

3. Castle Arch Hotel

Castle Arch Hotel sijaitsee Navan keskustassa lähellä monia nähtävyyksiä ja kauppoja. Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita sekä ravintolan ja baarin käyttömahdollisuuden.

4. Bellinter House

Bellinter House on luksushotelli Navan lähistöllä. Se sijaitsee historiallisessa rakennuksessa ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, spa-palveluita, ravintolan ja uima-altaan.

5. Teach na Teamhrach

Teach na Teamhrach on viehättävä bed and breakfast -tyylinen majoitus Navassa. Sieltä löytyy kodikkaasti sisustettuja huoneita ja asiakkaiden käytössä on myös yhteiset oleskelutilat.

6. The Station House Hotel

The Station House Hotel sijaitsee Navan keskustassa entisessä rautatieasemarakennuksessa. Hotelli tarjoaa mukavia huoneita, ravintolan, baarin ja erilaisia rentoutumismahdollisuuksia kuten kylpylän ja kuntosalin.

7. Knightsbrook Hotel Spa & Golf Resort

Knightsbrook Hotel Spa & Golf Resort on laajalla alueella sijaitseva lomakohde Navassa. Hotellista löytyy tyylikkäitä huoneita, kylpylä, golfkenttä, useita ravintoloita ja monipuoliset vapaa-ajan aktiviteetit.

8. The Yellow House B&B

The Yellow House B&B tarjoaa edullista majoitusta Navassa. Tässä bed and breakfast -tyylisessä majoituksessa on kodikkaasti sisustettuja huoneita ja asiakkaiden käytössä on myös yhteiset oleskelutilat.

9. Tara House

Tara House on perheomisteinen hotelli Navassa. Hotellissa on mukavia huoneita ja ystävällinen palvelu. Se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa ja monia nähtävyyksiä.

10. The Central Hotel

The Central Hotel sijaitsee Navan keskustassa ja on hyvä vaihtoehto budjettimatkailijoille. Hotellista löytyy vaatimattomia ja siistejä huoneita, ja se on kätevästi lähellä ravintoloita ja kauppoja.

Turvallisuus ja Terveys

Ensiapu ja terveydenhuolto

Navassa on hyvin saatavilla lääkäripalveluita ja terveyskeskuksia. Kaupungissa on myös useita apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä. Ensiapua tarjoavat muun muassa Navan yleinen sairaala sekä päivystysasema, jotka ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Liikenneturvallisuus

Navassa on hyvät liikenneturvallisuuden järjestelyt. Kaupunki panostaa aktiivisesti liikenneturvallisuuskampanjoihin ja teiden kunnossapitoon. Navassa on myös selkeät liikennemerkit ja hyvin hoidetut tieverkostot.

Turvallisuus viranomaisten näkökulmasta

Navassa on pätevä ja osaava poliisivoima, joka valvoo kaupungin turvallisuutta. Kaupungin viranomaiset tekevät yhteistyötä poliisin kanssa ja järjestävät tarvittaessa lisäturvallisuutta takaavia toimenpiteitä. Navassa on myös hyvin toimiva hätäkeskus, johon voi soittaa hätätilanteissa.

Tulipalojen ehkäisy

Navan palokunta ja pelastuslaitos valvovat aktiivisesti kaupungin tulipalojen ehkäisyä. Palokunta järjestää myös koulutustilaisuuksia ja ohjeistaa asukkaita tulipalojen ennaltaehkäisystä. Kaupungissa on myös käytössä paloa tunnistavia hälytinjärjestelmiä sekä sprinklerijärjestelmiä.

Pelastustoimi ja evakuointi

Navassa on hyvin organisoitu pelastustoimi, joka on valmiina toimimaan erilaisissa hätätilanteissa. Kaupungilla on selkeä suunnitelma evakuointia varten ja tarvittaessa järjestetään turvalliset evakuointireitit. Pelastustoimi järjestää myös harjoituksia, jotta kaupungin asukkaat osaisivat toimia hätätilanteissa.

Turvallisuus julkisilla paikoilla

Navan kaupunki panostaa julkisten paikkojen turvallisuuteen. Kaupungilla on lisäksi kameravalvontajärjestelmiä, joilla voidaan valvoa ja tallentaa tapahtumia. Turvallisuudesta huolehtii myös turvallisuushenkilöstö, joka valvoo esimerkiksi ostoskeskuksia, puistoja ja muita julkisia alueita.

Rikollisuus ja rikosten ehkäisy

Navassa panostetaan rikosten ehkäisyyn. Poliisi tekee tiivistä yhteistyötä asukkaiden kanssa ja järjestää esimerkiksi tiedotuskampanjoita, joissa jaetaan tietoa rikosten ehkäisystä. Kaupungin viranomaiset seuraavat rikollisuuden kehitystä ja tekevät tarvittaessa toimenpiteitä rikollisuuden vähentämiseksi.

Rannat:

Navan ranta:

Navan ranta sijaitsee kaupungin keskustassa Liffey-joen
varrella. Rannalla on hiekkapohjainen ranta-alue,
joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja
auringonottoon. Rannalla on myös kävelyreittejä sekä
mahdollisuus harjoittaa erilaisia vesiaktiviteetteja,
kuten veneilyä ja melontaa.

Lough Bracan ranta:

Lough Bracan on järvi Navan lähellä, ja sen ranta-alue
tarjoaa upean ympäristön rentoutumiselle ja
luonnonkauniin maiseman ihailemiselle. Rannalta löytyy
hiekkaisia ranta-alueita sekä kalliokiipeilymahdollisuuksia.
Järvi tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin
vesiurheilulajeihin, kuten kalastukseen ja uimiseen.

Vesistöt:

Liffey-joki:

Liffey-joki kulkee Navan kaupungin halki ja tarjoaa
mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Joki on
tunnettu kauniista maisemistaan, ja sen varrella on
useita puistoja ja kävelypolkuja. Liffey-joki tarjoaa
myös mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen sekä
mahdollisuuden osallistua opastetuille veneretkille.

Boyne-joki:

Boyne-joki virtaa Navan lähistöllä ja tarjoaa upean
ympäristön luonnon ystäville. Joen varrella on
mahdollisuus vaellukseen ja kävelyretkiin, ja se
tarjoaa myös hyvät kalastusmahdollisuudet. Boyne-joki
on myös historiallisesti merkittävä, koska sen varrella
sijaitsee useita muinaisia arkeologisia kohteita,
kuten Newgrange-kivikehä.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Navan kaupungissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi The Central Bar, joka tarjoaa asiakkailleen rentouttavaa musiikkia ja laajan juomavalikoiman. Toisena vaihtoehtona navalaista yöelämää etsivälle on The Palace Club, jossa voi tanssia live-musiikin tahdissa.

Teatterit ja esitykset

Navasta löytyy myös useita teattereita ja esityksiä tarjoavia paikkoja. Navan Teatteri on tunnettu tarjoamastaan korkeatasoisesta näytelmäohjelmistosta. Lisäksi kaupungissa järjestetään usein musikaaleja, konsertteja ja muita live-esiintymisiä Navan Kulttuurikeskuksessa.

Elokuvateatterit

Navassa on myös elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Yksi suosituimmista elokuvateattereista on Navan Cinemas, joka tarjoaa useita elokuvasaleja ja laajan valikoiman erilaisia elokuvia eri genreistä.

Urheilu- ja konserttihallit

Navassa on useita urheilu- ja konserttihalleja, joissa järjestetään erilaisia tapahtumia. Navan Areena on suuri monitoimiareena, jossa voi seurata jääkiekko- ja jalkapallo-otteluita sekä erilaisia konsertteja ja muita esiintymisiä.

Kasinot

Navassa on myös kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Yksi suosituimmista kasinoista on Navan Casino, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pöytäpelejä ja peliautomaatteja.

Ulkoaktiviteetit

Navassa on myös monia ulkoaktiviteetteihin sopivia alueita, kuten puistoja ja ulkoilualueita, joissa voi viettää aikaa ja nauttia kauniista maisemista. Esimerkiksi Navan Central Park tarjoaa mahdollisuuden kävelyyn, piknikille ja erilaisiin urheiluelämyksiin.

Ravintolat

Navassa on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, jotka tarjoavat eri maiden keittiöitä ja erilaisia ruokalajeja. Löydät varmasti mieleisesi ravintolan oli sitten kyseessä aasialainen, italialainen, intialainen tai paikallinen ruoka.

Luontokohteet ja Retkeily

Girley Bog

Girley Bog on suojeltu luonnonsuojelualue, joka sijaitsee lähellä Navanin kaupunkia. Alueella on laaja turvekangas, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua Irlannin erämaisiin maisemiin. Girley Bogilla on useita kävelyreittejä, joista voi valita oman kunto- ja aikatason mukaan. Retkeilijöille tarjotaan mahdollisuus nähdä harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja sekä ihailla alueen kaunista luontoa.

Loughcrew Cairns

Loughcrew Cairns on arkeologinen kohde Navanin kaupungin lähellä. Se sisältää valtavan kivien hautakammiojärjestelmän, joka on peräisin neoliittiselta ajalta. Loughcrew Cairns on suosittu retkikohde, sillä se tarjoaa upeita näkymiä ympäröivään maaseutuun ja mahdollisuuden tutustua Irlannin muinaishistoriaan.

Trim Castle

Trim Castle on yksi Irlannin suurimmista ja parhaiten säilyneistä normannilinnoista. Se sijaitsee lähellä Navanin kaupunkia ja tarjoaa vierailijoilleen näkymän menneiden aikojen historiaan. Linnoituksen alueella on opastettuja kierroksia, joissa kävijät voivat tutustua linnaan ja sen ympäristöön. Trim Castle on suosittu kohde niin historiasta kiinnostuneille kuin elokuvien ystäville, sillä se toimi Game of Thrones -sarjan filming locationina.

Tara Hill

Tara Hill on myyttinen kukkula, joka on tärkeä osa Irlannin kulttuuriperintöä. Se oli perinteisesti kuningaskunnan keskus ja uskotaan että Tara oli Irlannin vanhin kuninkaallinen istuin. Kukkulalla on arkeologisia kohteita, kuten ympyrämuotoisia linnoitusalueita ja puinen kuningaskunnan rakennelma. Tara Hill on myös suosittu retkikohde, jossa voi nauttia upeista näkymistä ympäröivään maaseutuun.

Uskonnolliset kohteet

St. Mary’s Cathedral

St. Mary’s Cathedral on Navanin kaupungin tärkein uskonnollinen nähtävyys. Se sijaitsee kaupungin keskustassa ja on anglikaanisen kirkon pääkirkko Kildaren ja Meathin hiippakunnassa. Katedraali on rakennettu vuonna 1827 ja sen arkkitehtoninen tyyli edustaa georgiantyyliä.

St. Finian’s Church

St. Finian’s Church on katolinen kirkko, joka sijaitsee Navanin kaupungissa. Kirkko on omistettu Pyhälle Finianille, joka oli vanhan Irlannin tunnettu pyhimys. Kirkko on rakennettu vuonna 1823, ja se on edelleen aktiivisessa käytössä paikallisen katolisen yhteisön hengellisenä keskuksena.

Franciscan College Chapel

Franciscan College Chapel on Navanin kaupungissa sijaitseva katolinen kappeli. Kappeli kuuluu Franciscan College -nimiselle oppilaitokselle. Se on arkkitehtonisesti vaikuttava rakennus, joka tarjoaa tilat uskonnollisiin seremonioihin ja hartaushetkiin oppilaille ja opettajille.

Historialliset kohteet

Navan Fort

Navan Fort on muinainen linnake, joka sijaitsee Navanin kaupungin lähellä. Se on yksi Irlannin tärkeimmistä esihistoriallisista kohteista ja uskotaan olleen tärkeä seremoniallinen ja poliittinen keskus muinaisessa Irlannissa. Fortista on löydetty monia arkeologisia löytöjä, kuten pronssikilpi ja -miekka.

Navan Town Hall

Navan Town Hall on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se rakennettiin vuonna 1893 ja toimi alun perin kaupunginvaltuuston kokouspaikkana. Nykyään Town Hallia käytetään erilaisiin tapahtumiin ja kulttuuritilaisuuksiin, kuten näyttelyihin ja konsertteihin.

Kells’ Heritage Centre

Kells’ Heritage Centre sijaitsee lähellä Navanin kaupunkia ja on tärkeä historiallinen nähtävyys alueella. Se tarjoaa tietoa ja esittelyjä Kellsin kaupungin historiasta, erityisesti Book of Kells -nimisestä käsikirjoituksesta, joka on yksi Irlannin tärkeimmistä keskiaikaisista taiteen ja kirjallisuuden aarteista. Kells’ Heritage Centre tarjoaa myös opastettuja kierroksia ja näyttelyitä, jotka vievät vierailijat takaisin Irlannin rikkaaseen historiaan.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Navanlinna

Navanlinna sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle maisemalle. Linnaan voi tutustua opastetuilla kierroksilla, ja sen tornista avautuu upea panoraamanäköala kaupungin yli.

2. Navanvuo

Navanvuori on kaupungin korkein kohta ja tarjoaa upeat näköalat ympäröivään luontoon. Vihreä nurmialue houkuttelee kävelijöitä ja piknik-vieraita, ja panoraamanäköala vuoren laelta on henkeäsalpaavan kaunis.

3. Myllymäki

Myllymäki sijaitsee kaupungin pohjoisosassa ja tarjoaa näkymän yli kaupungin ja sen ympäröivien metsien. Näköalapaikan vieressä sijaitsee myös vanha tuulimylly, joka on suosittu nähtävyys.

4. Järvenranta

Navan kaupungissa sijaitsee useita järviä, joiden rannoilta avautuu kauniit näköalat. Järvenrantapolut ja puistot tarjoavat mahdollisuuden kävelyyn ja virkistäytymiseen samalla nauttien kauniista järvimaisemasta.

5. Näköalapaikka X

Näköalapaikka X sijaitsee kaupungin eteläisellä alueella ja tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin. Paikka on suosittu auringonlaskun katselupaikka, jolloin taivaalle maalaantuu kauniita värejä.

6. Merenranta

Navan kaupunki sijaitsee meren rannalla, ja merenrantaa pitkin kulkevat kävelytiet tarjoavat upeat maisemat merelle päin. Suositulle kävelytielle voi pysähtyä ihailemaan aaltojen liplatusta ja nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta.

7. Näköalapuisto Y

Näköalapuisto Y sijaitsee kaupungin länsiosassa ja tarjoaa upeat näköalat kaupungin yli. Alueella on myös viihtyisiä penkkejä ja istutuksia, joissa voi levähtää ja nauttia maisemasta.Kohteen sijainti maa on Irlanti.

Jätä kommentti