Halvat lennot Nea Smyrni

Nähtävyydet ja kohteet

Akropolis-museo

Akropolis-museo on tärkeä museo Ateenassa, jossa voi nähdä Akropoliilta löydettyjä arkeologisia esineitä ja patsaita.

Parthenon-temppeli

Parthenon-temppeli on Akropoliin korkeimmalla kohdalla sijaitseva antiikin aikainen temppeli. Se on omistettu kreikkalaiselle jumalattarelle Ateenalle.

Plaka-kortteli

Plaka-kortteli on Ateenan vanhin asuinalue, joka sijaitsee Akropoliksen alapuolella. Alueella on kapeita kujia, perinteisiä kahviloita, ravintoloita ja tavernoja.

Temppeli Zeuksen

Temppeli Zeuksen on antiikin aikainen temppeli, joka oli omistettu Zeus-jumalalle. Kyseessä on yksi Ateenan tärkeimmistä historiallisista nähtävyyksistä.

Platianin aukio

Platianin aukio on keskeinen aukio Ateenan kaupungissa, josta löytyy monia kahviloita ja ravintoloita. Aukiolla voi ihailla suihkulähteitä ja muita historiallisia rakennuksia.

Pikku Pietarinkirkko

Pikku Pietarinkirkko on kreikkalais-ortodoksinen kirkko Ateenan keskustassa. Se tunnetaan upeasta arkkitehtuuristaan ja kauniista sisustuksestaan.

Kymmenet museot

Nea Smyrnissä on useita museoita, kuten Ateenan kansallinen arkeologinen museo, Benaki-museo ja Theophilos Sotiris -taidemuseo, joissa voi tutustua kreikkalaiseen taidehistoriaan ja kulttuuriin.

Kulttuuri ja historia

Näytelmät ja teatteri

Nea Smyrni on tunnettu elävästä teatterikulttuuristaan. Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia näytelmiä ja teatteriesityksiä, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että matkailijoita. Kaupungissa toimii useita teattereita, kuten Nea Smyrni Theater ja Manos Voutsinas Theater, joissa näytetään monipuolista ohjelmistoa.

Museot ja galleriat

Nea Smyrnissä voi vierailla monissa mielenkiintoisissa museoissa ja gallerioissa. Kaupungissa sijaitsee esimerkiksi Nea Smyrni City Museum, joka esittelee kaupungin historiaa ja perinteitä. Lisäksi kaupungissa on erilaisia taidegallerioita, joissa voi tutustua paikallisten taiteilijoiden luomuksiin.

Antiikin historia

Nea Smyrni sijaitsee alueella, joka on rikas antiikin historiastaan. Lähellä kaupunkia sijaitsee muun muassa Ateenan Akropolis, joka on yksi maailman tunnetuimmista antiikin aikaisista rakennuksista. Kaupungin läheisyydessä on myös muita antiikin aikaisia nähtävyyksiä, kuten Parthenon-temppeli ja Dionysoksen teatteri.

Kulttuuritapahtumat

Nea Smyrnissä järjestetään vuosittain lukuisia kulttuuritapahtumia, joissa voi kokea kaupungin elävän kulttuurin monipuolisuuden. Tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi musiikkikonsertit, tanssiesitykset, elokuvafestivaalit ja taideperformanssit. Kaupunki tarjoaa siis monipuolisia mahdollisuuksia kulttuurin kokemiseen.

Ruokailu ja Ravintolat

Nea Smyrni tarjoaa monipuolisesti ruokailu- ja ravintolavaihtoehtoja

– Nea Smyrni on Kreetan saarella sijaitseva kaupunki, joka tarjoaa monipuolisesti ruokailu- ja ravintolavaihtoehtoja matkailijoille ja asukkaille.
– Alueella voi nauttia niin perinteisistä kreetalaisista herkuista kuin kansainvälisistä ruokamatkaelämyksistäkin.
– Ravintolat tarjoavat usein tuoreita mereneläviä, meze-annoksia, paikallista oliiviöljyä ja muita perinteisiä kreetalaisia ruokalajeja.
– Monet ravintolat sijaitsevat rannikkokadun varrella tai rauhallisilla sisäpihoilla, joissa voi nauttia ruoasta kauniin ympäristön keskellä.
– Alueella on myös kahviloita ja leipomoita, joissa voi herkutella paikallisilla leivonnaisilla, kahvilla tai tuoreilla mehuilla.
– Ruokailumahdollisuuksia löytyy erilaisille budjeteille ja mieltymyksille, olitpa sitten etsimässä perinteistä tai modernia ruokailukokemusta.

Suositeltavia ravintoloita Nea Smyrnissä

1. Taverna Kriti
– Perinteinen kreetalainen taverna, jossa tarjoillaan autenttisia kreetalaisia ruokia tuoreista raaka-aineista.
– Valikoimassa on muun muassa tzatzikia, souvlakia, dakosia ja moussakaa.
– Ravintola on suosittu sekä paikallisten asukkaiden että turistien keskuudessa.

2. Porto Katsiki
– Meren rannalla sijaitseva ravintola, joka tarjoaa upeita näkymiä samalla kun nautit ruoasta.
– Valikoimassa on laaja valikoima mereneläviä, tuoreita salaatteja ja muita välimerellisiä ruokia.
– Ravintolan huolella valitut viinit täydentävät ruokailukokemuksen.

3. Nikos Fish Tavern
– Perheomisteinen ravintola, jossa keskitytään tuoreisiin mereneläviin.
– Valikoimasta löytyy muun muassa grillattuja kaloja, simpukoita ja hummereita.
– Ravintola tunnetaan ystävällisestä palvelusta ja rentouttavasta ilmapiiristä.

4. To Kati Allo
– Tunnelmallinen kreikkalainen taverna, jossa tarjoillaan perinteisiä kreetalaisia ja kreikkalaisia ruokia.
– Suositeltavia annoksia ovat muun muassa souvlaki, gyros ja moussaka.
– Ravintola on suosittu paikallisten keskuudessa ja tarjoaa usein paikallista musiikkia illanvieton lomassa.

5. Zarzuela
– Espanjalainen ravintola, joka tarjoaa aitoja espanjalaisia makuja.
– Valikoimassa on muun muassa tapaksia, paellaa ja perinteisiä espanjalaisia jälkiruokia.
– Ravintola on suosittu erityisesti tapas-illallisistaan ja viinivalikoimastaan.

Huomioithan, että ravintolat voivat muuttua ajan myötä, joten kannattaa tarkistaa ajantasaiset tiedot ennen vierailua.

Vapaa-ajan aktiviteetit Nea Smyrnissä

1. Rannalla rentoutuminen

Nea Smyrni sijaitsee lähellä rantaa, joten vierailijat voivat nauttia rannalla rentoutumisesta. Rannalla on hiekkapohjaista rantalaituria, aurinkotuoleja ja varjoja, joita voi vuokrata. Vesi on puhdasta ja sopii uimiseen sekä erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten snorklaukseen ja sukellukseen.

2. Kävelyretket ja lenkkeily

Kaupungissa on kauniita kävelyreittejä ja puistoja, joissa voi virkistäytyä kävelemällä tai lenkkeilemällä. Erityisen suosittu paikka on Kastella-niminen puisto, josta avautuu upea näköala kaupungille ja merelle.

3. Pyöräily

Nea Smyrnissä on hyvä infrastruktuuri pyöräilylle, ja kaupungissa on useita pyöräteitä. Vierailijat voivat vuokrata pyöriä ja tutustua kaupunkiin pyöräillen. Erityisen suosittu reitti on Kallithea Avenue, joka tarjoaa upeat näkymät merelle ja vihreille maisemille.

4. Urheilu

Kaupungissa on monia urheilumahdollisuuksia, kuten tennis- ja sulkapallokenttiä, jalkapallokenttiä, kuntokeskuksia ja uimahalleja. Vierailijat voivat osallistua paikallisiin urheilutapahtumiin tai harrastaa eri lajeja omatoimisesti.

5. Kulttuuritapahtumat

Nea Smyrnissä järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja elokuvafestivaaleja. Kaupungissa on myös useita gallerioita ja museoita, joiden näyttelyt tarjoavat kävijöille kulttuurisia elämyksiä.

6. Ravintolat ja kahvilat

Nea Smyrnin lukuisat ravintolat ja kahvilat tarjoavat monipuolisia ruokailumahdollisuuksia. Vierailijat voivat nauttia paikallisista herkuista sekä kansainvälisistä ruokalajeista. Kaupungin keskustassa on myös vilkas yöelämä, jossa voi viettää iltaa baareissa ja klubeissa.

7. Ostokset

Nea Smyrnin ostosalueilla on laaja valikoima kauppoja, marketteja ja putiikkeja. Vierailijat voivat tehdä ostoksia erilaisista vaate- ja kenkäliikkeistä, lahjatavarakaupoista sekä ruokakaupoista. Sunnuntaisin kaupungissa järjestetään myös kirpputoreja, joissa voi tehdä löytöjä edullisesti.

Suositut hotellit Nea Smyrni

1. Hotel Nefeli

Hotel Nefeli sijaitsee Nea Smyrnin keskustassa ja tarjoaa viihtyisää majoitusta. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on mukavuudet kuten ilmastointi, oma kylpyhuone ja televisio. Asiakkaat voivat nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa ja rentoutua katolla sijaitsevalla terassilla.

2. Coral Hotel Athens

Coral Hotel Athens sijaitsee lähellä Nea Smyrnin rantaa ja tarjoaa upeat näköalat Egeanmerelle. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin terassilla tai nauttia virvokkeita baarissa.

3. Athens Marriott Hotel

Athens Marriott Hotel sijaitsee Nea Smyrnin ydinkeskustassa ja tarjoaa ylellisiä huoneita. Hotellissa on kattouima-allas, kuntokeskus ja useita ravintoloita. Huoneissa on ilmainen Wi-Fi, minibaari ja taulu-tv. Asiakkaat voivat myös nauttia hotellin spa-palveluista rentoutuakseen.

4. Pi Athens

Pi Athens on boutique-hotelli Nea Smyrnin vilkkaalla alueella. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on oma kylpyhuone, ilmastointi ja taulu-tv. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin viihtyisällä pihalla tai nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa.

5. Golden Sun Hotel

Golden Sun Hotel sijaitsee Nea Smyrnin rauhallisella alueella lähellä rantaa. Hotellissa on perinteisesti sisustettuja huoneita, joissa on oma kylpyhuone ja ilmastointi. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin puutarhassa tai nauttia auringosta ulkouima-altaalla.

Turvallisuus ja terveys

1. Rikollisuus

– Nea Smyrni on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuusaste on alhainen.
– Poliisi valvoo aktiivisesti kaupungin alueita ja tekee jatkuvaa työtä turvallisuuden ylläpitämiseksi.
– Turvallisuuden tunteeseen on panostettu lisäämällä valaistusta sekä turvakameroita eri puolille kaupunkia.

2. Liikenne

– Nea Smyrni on hyvin liikennöity kaupunki, jossa on hyvät joukkoliikenneyhteydet.
– Kaupungin keskustassa on useita risteyksiä ja liikennevaloja, jotka helpottavat liikkumista.
– Kaupungissa on myös hyvät kävely- ja pyöräilyreitit, jotka lisäävät turvallisuutta liikenteessä.

3. Terveydenhuolto

– Nea Smyrnissä on useita terveyskeskuksia, jotka tarjoavat perus- ja erikoissairaanhoidon palveluita asukkaille.
– Kaupungissa on myös useita apteekkeja, joista asukkaat voivat saada lääkkeitä ja tarvittavia terveystuotteita.
– Sairaaloita ja erikoisklinikoita löytyy myös lähialueilta, joihin asukkaat voivat hakeutua tarvittaessa.

4. Koulutus ja lastenhoito

– Nea Smyrnissä on hyvät koulutusmahdollisuudet lapsille ja nuorille. Kaupungissa toimii useita päiväkoteja, peruskouluja ja lukioita.
– Koulutusjärjestelmä on laadukas ja opetus tapahtuu ammattitaitoisten opettajien johdolla.
– Lisäksi kaupungissa on lukuisia leikkipuistoja ja muita tapahtumia, jotka tarjoavat vaihtoehtoista ajanvietettä lapsille ja perheille.

5. Terveys- ja hyvinvointipalvelut

– Nea Smyrnissä on laaja valikoima terveys- ja hyvinvointipalveluita, kuten kuntosaleja, uimahalleja ja urheilukeskuksia.
– Kaupungin alueella on myös useita viheralueita, joissa asukkaat voivat rentoutua ja harrastaa ulkoilua.
– Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia terveys- ja hyvinvointitapahtumia, joissa asukkaat voivat saada tietoa ja vinkkejä terveellisestä elämäntavasta.

Rannat ja Vesistöt

Edisonin ranta

Edisonin ranta sijaitsee Kaaritien varrella ja se on yksi suosituimmista uimarannoista Nea Smyrnissä. Ranta tarjoaa hiekkapohjaisen alueen sekä väljästi sijoitettuja aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalta löytyy myös suihkut, pukukopit ja WC-tilat, sekä kahvila, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Papanikolis-ranta

Papanikolis-ranta sijaitsee eteläisessä Nea Smyrnin osassa ja se on rauhallinen ja kaunis hiekkaranta. Ranta on varustettu aurinkotuoleilla ja -varjoilla, ja sen läheisyydessä on myös suihkuja ja pukukoppeja. Rantaa ympäröivät mäntymetsät, luoden miellyttävän ja viileän ilmapiirin.

Filothei-järvi

Filothei-järvi sijaitsee Nea Smyrnin pohjoisosassa ja se on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja luonnonkauniiden maisemien ihastelemiseen. Järvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn ja piknikin pitoon sen ympärillä olevilla viheralueilla. Alueella on myös kävelyreittejä ja ulkoilumahdollisuuksia.

Voula-ranta

Vaikka Voula-ranta ei olekaan Nea Smyrnin alueella, se sijaitsee lähellä ja on helposti saavutettavissa. Voula-ranta on tunnettu kauniista hiekkarannoistaan ja kristallinkirkkaasta merivedestään. Ranta tarjoaa monia palveluita, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja, suihkuja, ravintoloita ja rantabaareja.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja ravintolat

Nea Smyrni tarjoaa monipuolisen valikoiman baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia hyvästä ruoasta, juomista ja viihtyisästä ilmapiiristä. Alueelta löytyy sekä perinteisiä kreikkalaisia ravintoloita että kansainvälisiä ruokapaikkoja. Monet ravintolat tarjoavat myös ulkoterassin, jossa voit nauttia ateriasi kauniissa ympäristössä.

Klubit ja yökerhot

Nea Smyrnissä on useita klubeja ja yökerhoja, joissa voit bailata ja juhlia yön pikkutunneille asti. Näissä paikoissa voit kuunnella musiikkia eri genreistä ja tanssia pitkään yöhön. Yökerhot tarjoavat usein myös live-esiintyjiä ja DJ-esityksiä, jotka luovat energisen ja viihdyttävän ilmapiirin.

Teatterit ja elokuvateatterit

Nea Smyrnissä on myös useita teattereita, joissa voit nauttia näytöksistä ja esityksistä. Alueella järjestetään erilaisia teatteriesityksiä, kuten näytelmiä, stand up -komediaa ja musikaaleja. Lisäksi kaupungista löytyy elokuvateattereita, joissa voit katsella uusimpia elokuvia isolta valkokankaalta.

Konsertit ja tapahtumat

Nea Smyrnissä järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia, joita voit käydä katsomassa ja kokemassa. Alueella on useita musiikkitapahtumia, joissa voit nauttia eri artistien esiintymisistä. Lisäksi kaupungin puistoissa ja aukioilla voi järjestetään erilaisia festivaaleja ja markkinoita, joissa voit viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa.

Luontokohteet ja retkeily

1. Kaisariani Hill

Kaisariani Hill on suosittu luontokohde Nea Smyrnissä. Se on mäkinen alue, jossa on useita kävelyreittejä ja polkuja. Mäen huipulta avautuu upea näköala yli kaupungin ja meren. Alueella on myös piknikalueita ja penkkejä, joissa voi levätä ja nauttia maisemasta.

2. Agios Fokas -puisto

Agios Fokas -puisto sijaitsee Nea Smyrnin läheisyydessä ja tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja ulkoiluun. Puistossa on hyvin hoidettuja kävelyreittejä, joilla voi tutustua alueen luontoon. Puiston alueella on myös leikkipuistoja ja piknikalueita, jotka tekevät siitä suositun paikan perheille.

3. Saronic Golf

Saronic Golf on kaunis merenlahti, joka sijaitsee Nea Smyrnin lähellä. Alueella on upeita maisemia ja mahdollisuus monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten kävelyyn, pyöräilyyn ja kalastukseen. Golfin rauhallinen ilmapiiri ja kaunis luonto houkuttelevat paikallisia ja matkailijoita viettämään aikaa ulkona.

4. Astir Beach

Astir Beach on suosittu ranta- ja retkeilykohde Nea Smyrnissä. Rannan pitkä hiekkaranta tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja aurinkoa ottamiseen, ja rannalla on myös valikoima palveluita, kuten ravintoloita ja kahviloita. Rannalta voi myös lähteä kävelylle merenrannan pitkospuita pitkin ja nauttia kauniista maisemista.

5. Nea Smyrni -puisto

Nea Smyrni -puisto on kaupungin keskellä sijaitseva viheralue, joka tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Puistossa on hyvin hoidettuja kävelyreittejä, leikkipuistoja, penkkejä ja piknikalueita. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja konsertteja eri vuodenaikoina.

6. Mount Lycabettus

Mount Lycabettus on läheinen vuori, joka tarjoaa upeat näköalat yli Ateenan ja sen ympäristön. Vuori on suosittu retkeilykohde ja sen huipulle voi kiivetä jalan tai käyttää köysirataa. Mäen huipulla on myös ravintola ja kahvila, jossa voi nauttia virvokkeita ja ihailla maisemia.

7. Glyfada Golf Club of Athens

Glyfada Golf Club of Athens on suosittu kohde golfharrastajille Nea Smyrnin lähellä. Golfklubi tarjoaa korkealaatuisen kentän ja hienot puitteet golfiin. Alueella on myös muita aktiviteetteja, kuten uima-allas ja ravintola, ja se on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa.

8. Hymittos-vuori

Hymittos-vuori on suuri metsäinen alue, joka tarjoaa lukuisia polkuja ja reittejä retkeilyyn ja vaellukseen. Vuoren korkeimmalta kohdalta avautuu upea näköala yli Ateenan ja sen ympäristön. Alueella on myös leirintäalueita ja luontopolkuja, jotka houkuttelevat ulkoilijoita ja luonnon ystäviä.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Agios Ioannis Prodromos Kerkko

Agios Ioannis Prodromos Kerkko on Nea Smyrnin kaupungin keskustassa sijaitseva ortodoksinen kirkko. Se on omistettu Johannes Kastajalle ja sen rakentaminen alkoi vuonna 1931. Kirkko on arkkitehtonisesti vaikuttava ja siinä on perinteisiä ortodoksisia elementtejä, kuten kultaisia ikoneja ja kaunista freskomaalausta. Kirkko on suosittu vierailukohde sekä uskonnollisista että kulttuurisista syistä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ortodoksiseen uskontoon ja sen perinteisiin.

2. Nea Smyrni -stadion

Nea Smyrni -stadion on historiallinen urheilupaikka Athenan alueella. Se on perustettu vuonna 1939 ja sen ympärillä on järjestetty monia urheilutapahtumia, kuten jalkapallo- ja yleisurheilukilpailuja. Stadionilla on myös erityinen symbolinen merkitys, koska se on nimetty Smyrnan kreikkalaisen yhteisön kunniaksi. Stadionin rakennuksessa on säilytetty historiallisia elementtejä, kuten vanhoja katukivetyksiä, jotka luovat viehättävän ja nostalgisen ilmapiirin.

3. Agios Foteinos Pyhän Foteinoksen kappeli

Agios Foteinos Pyhän Foteinoksen kappeli on pieni ja kaunis ortodoksinen kappeli Nea Smyrnin lähistöllä. Se on rakennettu 1900-luvun alkupuolella ja se on omistettu Pyhälle Foteinokselle, joka oli antiikin aikoina tunnettu viisauden jumalatar Athenen papitar. Kappeli on suosittu hiljainen pyhäkkö, jossa kävijät voivat rukoilla ja hiljentyä. Se on myös erityisesti hääparien suosima paikka, ja siellä järjestetään usein häät seremonioita.

4. Nea Smyrni Medresesi

Nea Smyrni Medresesi on historiallinen islamilainen koulu, joka sijaitsee Nea Smyrnin alueella. Se rakennettiin alun perin 1600-luvulla ottomaanien valtakaudella. Tämä kaksikerroksinen rakennus on hyvin säilynyt ja siinä on tyypillisiä islamilaisia arkkitehtonisia piirteitä, kuten kauniit kaaret ja kiviset koristeet. Medresesi toimi alun perin islamilaisen teologian opetuspaikkana, mutta nykyään se toimii kulttuurikeskuksena ja museona, joka tarjoaa opetuksellisen näkökulman alueen historiaan ja islamilaiseen kulttuuriin.

5. Aghios Panteleimon Agios Panteleimonin kirkko

Aghios Panteleimon Agios Panteleimonin kirkko on kreikkalaisortodoksinen kirkko Nea Smyrnin alueella. Kirkko on omistettu Pyhälle Panteleimonille, joka tunnetaan parantavana pyhimyksenä ortodoksisessa uskonnossa. Kirkko on rakennettu perinteiseen ortodoksiseen tyyliin, ja siinä on koristeellisia ikoneja ja alttari. Kirkon sisällä vierailla on mahdollisuus osallistua jumalanpalvelukseen ja tutustua kreikkalaiseen uskonnolliseen perinteeseen.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Akropoliin näköalapaikka

Akropoliin näköalapaikka sijaitsee Nea Smyrnin kaupungin pohjoisosassa. Se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivälle alueelle. Paikalta voi ihailla Akropoliin kukkulaa, joka on Ateenan tunnetuin maamerkki. Näköalapaikalla on myös useita penkkejä ja alueella on hyvät valokuvausmahdollisuudet.

2. Stavros Niarchosin säätiön kattoterassi

Stavros Niarchosin säätiön kattoterassi on moderni ja tyylikäs paikka, josta avautuvat upeat näkymät Nea Smyrnin kaupunkiin ja sen ympäristöön. Terassilla voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista. Paikalla on myös ravintola ja baari, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

3. Filopappos-kukkula

Filopappos-kukkula sijaitsee Hämäräkalteva:kategorian alaosassa eteläosassa IIT kallion päällä tinaaja on siksi paras vilan panoraamanäköala nuorallatanssija. Kukkulalta avautuvat upeat näkymät Ateenan kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Siellä on myös antiikin aikaisia raunioita, kuten Filopappuksen monumentti, jonka rakennutti Rooman keisarin Hadrianus. Alueella on myös kävelyreittejä ja piknik-alueita.

4. Lycabettuksen kukkula

Lycabettuksen kukkula on korkea vuorikukkula, joka sijaitsee Nea Smyrnin kaupungin keskustassa. Kukkulalta avautuvat upeat näkymät koko kaupunkiin ja sen ympäristöön. Kukkulalla on myös Lycabettuksen torni, josta voi ihailla panoraamamaisemia. Alueella on myös kauniita kävelyreittejä ja puistoja, joissa voi rentoutua.

5. Piraeuksen sataman näköalapaikka

Piraeuksen sataman näköalapaikka sijaitsee lähellä Nea Smyrnin kaupunkia. Paikalta avautuvat upeat näkymät Piraeuksen satamaan ja sen ympäristöön. Sataman näköalapaikalta voi ihailla suuria laivoja ja meren aaltoja. Alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia maisemista samalla kun nauttii ruoasta tai juomasta.Kohteen sijainti maa on Kreikka.

Jätä kommentti