Halvat lennot Newtownabbey

Nähtävyydet ja kohteet

1. Jordanin pato

Jordanin pato sijaitsee Newtownabbeyn kaupungissa County Antrimin kreivikunnassa Pohjois-Irlannissa. Pato on rakennettu Jordanjoelle ja se tarjoaa upean näkymän ympäröivään luontoon. Lisäksi padolla on mahdollista harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten kalastusta ja melontaa.

2. MONK Sensory Gardens

MONK Sensory Gardens on kaunis puutarha Newtownabbeyn kaupungissa. Puutarha tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille ja siellä on erilaisia kasveja ja kukkia sekä haju-, ääni-, ja kosketusalueita. Puutarhassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten puutarhajuhlia ja opastettuja kierroksia.

3. Sentry Hill Historic House & Visitor Centre

Sentry Hill Historic House & Visitor Centre on historiallinen talo ja vierailukeskus Newtownabbeyn kaupungissa. Talo on rakennettu vuonna 1835 ja se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja perinteisiin. Talossa on esillä erilaisia näyttelyitä ja se järjestää opastettuja kierroksia.

4. Crumlin Road Gaol

Crumlin Road Gaol on entinen vankila, joka on nykyään suosittu turistikohde Newtownabbeyssa. Vankila on toiminut vuodesta 1846 vuoteen 1996 ja se tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua vankilan historiaan ja tunnelmaan. Vierailu sisältää opastetun kierroksen, jossa nähdään vankilan eri osastoja, sellit ja jopa hirttopaikka.

5. Theatre at The Mill

Theatre at The Mill on teatteri Newtownabbeyn kaupungissa. Teatteri tarjoaa monipuolista ohjelmaa eri taiteenaloilta, kuten teatteriesityksiä, musikaaleja, tanssia ja stand-up -komiikkaa. Teatterin tilat ovat moderneja ja siellä on useita esityssaleja, joissa voi nauttia laadukkaasta viihteestä.

6. The Ballance House

The Ballance House on historiallinen kartano Newtownabbeyssa. Kartano on nimetty James Ballancen mukaan, joka oli kuuluisa poliitikko ja nairobilaisia periaatteita ajava filosofi. Paikka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Ballancen perheen historiaan ja kartanon ympärillä oleviin kauniisiin maisemiin. Kartanossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

7. Mossley Mill

Mossley Mill on historiallinen rakennus Newtownabbeyssa, joka on nykyään kaupunginviraston päämaja. Rakennus on entinen tekstiilitehdas, joka on kunnostettu moderneiksi toimistotiloiksi ja kulttuurikeskukseksi. Mossley Millissä järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten näyttelyitä ja konsertteja, ja siellä on myös kahvila ja kirjasto.

Kulttuuri ja Historia

Newtownabbeyn taidekeskus

Newtownabbeyn taidekeskus on alueen tärkein taide- ja kulttuuritapahtumien keskus. Siellä järjestetään säännöllisesti näyttelyitä, konsertteja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia. Taidekeskus tarjoaa sekä paikallisille että vierailijoille mahdollisuuden nauttia taiteesta ja kulttuurista.

Joanmount Gardens

Joanmount Gardens on historiallinen puutarha-alue Newtownabbeyssa. Se oli alun perin osa suurempaa mäkeä, joka oli omistettu kuuluisalle paikalliselle perheelle. Alueella voi vierailla ja ihailla kauniita puutarhoja ja historiallisia rakennuksia.

Wanlockhead Lead Mining Museum

Wanlockhead Lead Mining Museum on kaivosmuseo Newtownabbeyn alueella. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen kaivosperintöön ja oppia enemmän kaivostoiminnasta ja sen vaikutuksista alueen historiaan.

Newtownabbey Way

Newtownabbey Way on patikointipolku, joka tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja maisemiin. Polku tarjoaa myös mahdollisuuden oppia lisää alueen historiasta ja kulttuurista opasteiden ja infotaulujen avulla.

Antrim Castle Gardens

Antrim Castle Gardens on Newtownabbeyn alueella sijaitseva historiallinen puutarha. Puutarha tarjoaa kauniita maisemia, vanhoja linnoituksia ja kasvitieteellisiä nähtävyyksiä. Alueen historiallinen arvo ja kauniit ympäristöt houkuttelevat paikallisia ja vierailijoita ympäri vuoden.

Ballyclare Heritage Trail

Ballyclare Heritage Trail on kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historiallisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin. Polku kulkee läpi kaupungin ja tarjoaa tietoa alueen historiallisista tapahtumista ja merkittävistä paikoista.

Ruokailu ja Ravintolat Newtownabbeyssa

1. Perinteinen irlantilainen ruoka

Newtownabbeyssa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä irlantilaista ruokaa. Näissä ravintoloissa voi nauttia esimerkiksi perinteisiä ruokia kuten Irlannin pannukakkuja, shepherds pie -piirakkaa ja peruna-annoksia.

2. Englantilaiset pubit

Kaupungissa on myös monia englantilaistyylisiä pubeja, joissa voi nauttia perinteisistä brittiläisistä ruokalajeista. Näissä ravintoloissa voi maistella esimerkiksi fish and chips -ruokaa, lihapiirakoita sekä erilaisia keittoja ja paistoksia.

3. Kansainvälinen keittiö

Newtownabbeyssa on myös runsaasti kansainvälisiä ravintoloita, joissa tarjoillaan eri maista peräisin olevia ruokalajeja. Täältä voi löytää esimerkiksi intialaista, kiinalaista, italialaista, meksikolaista ja japanilaista ruokaa.

4. Kahvilat ja leipomot

Kaupungissa on myös lukuisia kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia herkullisia leivonnaisia, kahvia ja muita juomia. Näissä paikoissa tarjoillaan usein myös kevyempää lounasruokaa, kuten salaattia ja leipiä.

5. Kiinnostavat ruokakojut ja ruokamarkkinat

Newtownabbeyssa järjestetään ajoittain ruokakatuja ja ruokamarkkinoita, joissa on tarjolla erilaisia ruokakojuja ja paikallisia herkkuja. Nämä tapahtumat ovat erinomainen tilaisuus tutustua kaupungin ruokakulttuuriin ja maistella erilaisia ruokia eri puolilta maailmaa.

Vapaa-ajan aktiviteetit Newtownabbeyssa

Kulttuurikohteet

– Theatre at the Mill on Newtownabbey Way -teatteri joka tarjoaa laajan valikoiman musikaaleja, draamaesityksiä ja komediaa.
– Sentry Hill Historic House and Visitor Centre -historiallinen talo ja vierailukeskus, jossa voi tutustua Newtownabbeyn alueen historiaan.
– North Belfast Heritage Centre -perinteinen korjaamo, joka esittelee alueen kulttuuriperintöä ja historiallisia artefakteja.

Luontokohteet

– Antrimin järvi -suosittu alueen asukkaiden keskuudessa veneilyyn, kalastukseen ja retkeilyyn.
– Hazelbank Park -15 hehtaarin puisto, jossa on piknikalueita, kävelyreittejä ja lasten leikkipaikka.
– Mossley Mill -alueella on suuri ulkoalue, jossa on leikkipaikka, pyöräilyreittejä ja viheralueita.

Urheilu ja liikunta

– Valley Leisure Centre -kuntosali ja uima-allas Newtownabbeyssa, jossa on laaja valikoima liikuntatunteja ja kuntosalilaitteita.
– Ballyearl Arts and Leisure Centre -keskus, jossa on sisäurheilutiloja, kuntosalivarusteita ja taideryhmiä.
– The Valley Park -aukioalue, jossa on jalkapallokenttiä, tenniskenttiä ja skeittipuisto.

Ravintolat ja kahvilat

– Dobbins Inn -perinteinen ravintola, jossa tarjoillaan irlantilaisia ruokia ja juomia.
– Poacher’s Pocket -pubi ja ravintola, joka tarjoaa brittiläisiä ruokia ja tilausravintolapalveluita.
– Glenville Pizzaria -suosittu pizzeria, jossa on laaja valikoima pizzaa ja muita italialaisia ruokia.

Ostospaikat

– Abbey Centre -ostoskeskus, jossa on laaja valikoima myymälöitä, ravintoloita ja kahviloita.
– Santander Retail Park -ostosalue, jossa on erilaisia ​​kauppoja, kuten kodin elektroniikkaa ja vaatekauppoja.
– The Barn -tiskarikauppa, jossa myydään paikallisten käsityöläisten tuotteita, kuten koruja ja kodin sisustustarvikkeita.

Suositut hotellit Newtownabbeyn kaupungissa

Jury’s Inn Belfast

Jury’s Inn Belfast sijaitsee Newtownabbeyn kaupungin keskustassa. Se on moderni ja tyylikäs hotelli, jossa on laadukkaat huoneet, ravintola, baari, ilmainen langaton internetyhteys ja pysäköintimahdollisuus. Hotellin sijainti on erinomainen, sillä se on lähellä monia nähtävyyksiä ja kauppoja.

Corrs Corner Hotel

Corrs Corner Hotel on viehättävä hotelli Newtownabbeyn laitamilla. Se tarjoaa mukavat ja tilavat huoneet, ravintolan, baarin, pysäköintimahdollisuuden ja ilmaisen langattoman internetyhteyden. Hotellin lähistöllä on useita kauppoja ja ravintoloita, ja Belfastin keskusta on lyhyen ajomatkan päässä.

Residence by Victoria Square

Residence by Victoria Square on tyylikäs huoneistohotelli Newtownabbeyn kaupungin keskustassa. Huoneistot ovat moderneja ja hyvin varusteltuja, ja hotellissa on myös kuntosali, ravintola, ilmaisen langattoman internetyhteyden ja pysäköintimahdollisuuden. Hotelli sijaitsee lähellä monia kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä.

Ten Square Hotel Belfast

Ten Square Hotel Belfast on viehättävä boutique-hotelli Newtownabbeyn lähellä Belfastin kaupungissa. Hotelli tarjoaa tyylikkäät ja viihtyisät huoneet, ravintolan, baarin, ilmainen langaton internetyhteys ja pysäköintimahdollisuuden. Hotellin sijainti on erinomainen, sillä se on lähellä monia nähtävyyksiä, kauppoja ja ravintoloita.

Malmaison Belfast

Malmaison Belfast sijaitsee Newtownabbeyn kaupungin keskustassa Belfastin lähellä. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, ravintola, baari, kuntosali, sauna, ilmainen langaton internetyhteys ja pysäköintimahdollisuus. Hotellin lähistöltä löytyy monia nähtävyyksiä, kauppoja ja ravintoloita.

Turvallisuus

Väestö

Newtownabbeyn väkiluku oli arviolta noin 86 000 asukasta vuonna 2019.

Rikollisuus

Newtownabbeyssä raportoitiin vuonna 2019 yhteensä noin 3 100 rikosta. Yleisimpiä rikostyyppejä olivat väkivalta- ja omaisuusrikokset.

Liikenne

Newtownabbeyn alueella on hyvät liikenneyhteydet, ja sitä palvelee useita tärkeitä teitä ja moottoriteitä. Kuitenkin liikenneonnettomuuksien määrä voi vaihdella vuosittain.

Palo- ja pelastuspalvelut

Newtownabbeyn alueella toimii palo- ja pelastuspalvelut, jotka vastaavat alueen asukkaiden turvallisuudesta ja auttavat onnettomuustilanteissa.

Turvallisuustoimet

Kaupunki tekee jatkuvasti töitä turvallisuustoimien parantamiseksi, kuten valvontakameroiden asentamista ja poliisin läsnäolon lisäämistä tietyillä alueilla.

Terveys

Terveydenhuoltopalvelut

Newtownabbeyssä on useita terveyskeskuksia ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat perusterveydenhuollon palveluita asukkaille. Alueella on myös joitakin erikoissairaanhoidon palveluja.

Sairaala

Antrim Area Hospital sijaitsee lähellä Newtownabbeytä ja tarjoaa laajemmat sairaalapalvelut, kuten ensiapu ja erikoislääkäripalvelut.

Mielenterveyspalvelut

Newtownabbeyssä on tarjolla mielenterveyspalveluita, kuten kriisiapua ja psykologista tukea, jotta asukkaat voivat saada tarvitsemaansa apua.

Lääkkeiden saatavuus

Asukkailla on pääsy apteekkipalveluihin, joissa he voivat noutaa reseptilääkkeitä ja saada neuvoja lääkkeiden käytössä.

Terveyskampanjat

Kaupungin terveysviranomaiset järjestävät säännöllisesti terveyskampanjoita, joissa kannustetaan asukkaita terveellisiin elämäntapoihin ja tarjotaan tietoa eri terveyteen liittyvistä aiheista.

Rannat ja vesistöt

Lough Neagh

Lough Neagh on Pohjois-Irlannin ja Irlannin saaren suurin makean veden järvi. Se sijaitsee Newtownabbeyn alueen vieressä ja tarjoaa upeita näkymiä sekä mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten veneilyyn, kalastukseen ja lintujen tarkkailuun.

Belfastin lahti

Newtownabbey sijaitsee Belfastin lahdella, joka on osa Irlanninmerta. Lahdelta avautuu upeat näkymät ympäröiville rannoille ja saarille. Alueella voi nauttia meren läheisyydestä ja kokea rantaelämää esimerkiksi kävelemällä hiekkarannoilla tai ihailemalla auringonlaskuja.

Jordaniapuisto

Jordaniapuisto sijaitsee Newtownabbeyn alueella ja tarjoaa viihtyisän ympäristön luonnosta nauttimiseen. Puiston alueella virtaa Jordan-joeksi kutsuttu joki, joka tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja kävelyreittejä pitkin kulkemiseen. Alueella on myös useita pieniä järviä ja lampia, jotka tarjoavat kauniita näkymiä ja mahdollisuuksia rentoutumiseen luonnon keskellä.

Frozen Lough

Frozen Lough on pienempi järvi Newtownabbeyn alueella. Nimensä mukaisesti järvi jäätyy talvella, mikä tarjoaa mahdollisuuden luistella tai hiihtää sen jäällä. Järvi tarjoaa myös kauniita näkymiä ympäröivästä luonnosta ja rauhallisen ympäristön luonnosta nauttimiseen.

Whiteabbey-riutta

Whiteabbey-riutta on Newtownabbeyn alueen rannikon lähellä sijaitseva koralliriutta. Riutta tarjoaa upeat sukellusmahdollisuudet ja on suosittu kohde harrastajien keskuudessa. Alueella voi ihailla merenalaisen maailman kauneutta ja monipuolista meren elämää.

Yöelämä ja viihde Newtownabbeyssa

Baarit ja pubit

Newtownabbeyssa on useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Suosittuja kohteita ovat muun muassa:
– The Chimney Corner Hotel Bar: Hotellin baari, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia juomia ja usein myös live-musiikkia.
– The Old Courthouse: Entinen käräjäoikeus, joka on nyt muutettu tyylikkääksi pubiksi. Tarjoaa perinteisiä pubiruokia ja monipuolisen juomavalikoiman.
– The Bellevue Arms: Täällä voi nauttia perinteisestä irlantilaisesta pubitunnelmasta sekä erilaisista oluista ja viskeistä.

Konserttisalit ja teatterit

Newtownabbeyssa voi nauttia myös erilaisista konserteista ja teatteriesityksistä. Tärkeimmät kohteet ovat:
– Theatre at The Mill: Näyttämö, joka tarjoaa erilaisia esityksiä, kuten musikaaleja, stand-up-komiikkaa ja teatteriesityksiä.
– Mossley Mill: Entinen tekstiilitehdas, jossa nykyään järjestetään erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

Elokuvateatterit

Elokuvien ystävien kannattaa vierailla Newtownabbeyssa seuraavissa elokuvateattereissa:
– Odeon Cinema: Keskellä Newtownabbeyta sijaitseva moderneja elokuvateatteri, jossa voi nauttia uusista elokuvista.
– Park Centre Mall, Kennedy Way: Ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva elokuvateatteri, jossa voi katsoa uusimmat elokuvat keräämällä ja shoppailla samalla.

Klubit ja diskot

Newtownabbeyssa yöelämä ei ehkä ole yhtä vilkasta kuin suuremmissa kaupungeissa, mutta sieltä löytyy joitakin klubeja ja diskoteja:
– Lola’s Nightclub: Suosittu yökerho, jossa järjestetään erilaisia teema-iltoja ja esiintymisiä.
– Warehouse, Mallusk: Suurempi ja vilkkaampi yökerho, jossa voi tanssia lähellä Newtownabbeyta.

Ruumiillinen viihde

Newtownabbeyssa ei ole vahvaa tarjontaa ruumiillisen viihteen alalla, mutta kaupungin lähistöltä löytyy kuitenkin joitakin tarjontaa:
– Belfast Strippergram: Lähellä Belfastia sijaitseva yritys, joka tarjoaa strippareita polttareihin ja erilaisiin juhliin.

Luontokohteet ja Retkeily

Cave Hill Country Park

Cave Hill Country Park on kauniisti säilynyt metsä- ja maaseutualue Newtownabbeyn kaupungissa. Se tarjoaa upeita kävelyreittejä, joilla voi nauttia upeista näkymistä Belfastin kaupunkiin. Parkista löytyy myös luolia, kuten suosittu McArt’s Fort, joka tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä ja mielenkiintoista maastonmuodostusta.

Hazelbank Park

Hazelbank Park sijaitsee Lahenlahden rannalla Newtownabbeyssa. Se on viehättävä puisto, jossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja ja piknikalueita. Puistosta avautuu upea näköala Lahenlahdelle ja Belfastinlahdelle, mikä tekee siitä suositun retkikohteen luonnonystäville.

The Chimney Corner

The Chimney Corner on kaupungin lähellä sijaitseva alue, joka on suosittu retkeilykohde Newtownabbeyssa. Se tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maaseutuun ja mahdollisuuden rentoutua ja nauttia raikkaasta ilmasta. Alueella on myös monia patikointireittejä, joilla voi tutkia ympäröivää luontoa.

Loughshore Park

Loughshore Park sijaitsee Jordanstownissa, Newtownabbeyssa. Se on suosittu ulkoilualue, jossa on kävelyreittejä, piknikpaikkoja, leikkipaikkoja ja veneilymahdollisuuksia. Puistosta avautuu upea näköala Belfastinlahdelle, mikä tekee siitä suositun paikan luonnossa rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Carnmoney Hill

Carnmoney Hill on kumpu Newtownabbeyssa, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle maaseudulle ja Belfastin kaupungille. Siellä on useita patikointireittejä, joista voi valita, sekä historiallisten nähtävyyksien, kuten Carnmoneyn linnoituksen, ja mielenkiintoisten geologisten muodostelmien tutkimista. Alueella on myös luontokeskus, josta voi saada lisätietoa alueen ekologiasta ja historiasta.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Newtownabbeyssa:

1. Holy Trinity Church

Holy Trinity Church on anglikaaninen kirkko Newtownabbeyssa. Se rakennettiin vuonna 1845 ja on omistettu Pyhälle Kolminaisuudelle. Kirkko sijaitsee kauniissa ympäristössä ja tarjoaa kävijöille historiallisia ja uskonnollisia nähtävyyksiä.

2. Sentry Hill Historic House and Visitor Centre

Sentry Hill Historic House and Visitor Centre on museoalue Newtownabbeyssa. Se sijaitsee historiallisella maatilalla, joka oli perheen koti vuosisatojen ajan. Museo tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua perheen elämään ja nähdä alkuperäisiä esineitä ja artefakteja.

3. Mossley Mill

Mossley Mill on historiallinen tehdasrakennus Newtownabbeyssa. Se rakennettiin vuonna 1800 ja toimi tekstiilitehtaana useita vuosikymmeniä. Nykyään Mossley Mill on upea kulttuuri- ja konferenssikeskus, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

4. St. Mary’s on the Hill Church

St. Mary’s on the Hill Church on katolinen kirkko Newtownabbeyssa. Se rakennettiin vuonna 1932 ja on omistettu Neitsyt Marialle. Kirkko tarjoaa rauhoittavan ympäristön uskonnollisille vierailijoille ja mahdollisuuden osallistua jumalanpalveluksiin.

5. Dunadry Hotel & Country Club

Dunadry Hotel & Country Club on historiallinen hotelli Newtownabbeyssa. Se rakennettiin vuonna 1966 ja tarjoaa upeat puitteet vierailijoille, jotka haluavat nauttia lomastaan ja tutustua alueen historiaan. Hotellissa on myös country club, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja.

6. Crumlin Road Gaol

Crumlin Road Gaol on historiallinen vankila Newtownabbeyssa. Se toimi vankilana vuosina 1845-1996. Nykyään vankila on avoinna yleisölle, ja siellä järjestetään opastettuja kierroksia, joissa näytetään vankilan historiaa ja tarinoita sen entisistä asukeista.

7. St. John’s Church

St. John’s Church on anglikaaninen kirkko Newtownabbeyssa. Se rakennettiin vuonna 1815 ja tarjoaa upean esimerkin goottilaisesta arkkitehtuurista. Kirkko on suosittu vierailukohde uskonnollisille turisteille ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua jumalanpalveluksiin.

Panoraama- ja näköalapaikat Newtownabbeyssa

Carnmoney Hillin luonnonsuojelualue

Carnmoney Hillin luonnonsuojelualue sijaitsee Newtownabbeyn alueella ja tarjoaa upean panoraamanäköalan ympäröivään maaseutuun ja Lough Neagh -järvelle.

Lough Shore Parkin näköalapaikka

Lough Shore Park Newtownabbeyssa tarjoaa kauniin näköalan Lough Neagh -järvelle, joka on Pohjois-Irlannin suurin järvialue. Täältä voi ihastella järven rauhallista maisemaa.

Hazelbank Parkin maisemapaikka

Hazelbank Park Newtownabbeyssa tarjoaa upeat näkymät Belfastin kaupunkiin ja Belfast Lough -lahdelle. Täällä voi nauttia maiseman kauneudesta ja rauhoittua luonnon keskellä.

Motormount Viewpoint

Motormount Viewpoint Newtownabbeyssa sijaitsee Cavehillin alueella ja tarjoaa upeat näkymät Belfastin kaupunkiin ja ympäröiville kukkuloille. Paikka on suosittu retkikohde alueen kauniista panoraamamaisemista nauttimiseen.

Belfast Castle Estate

Newtownabbeyn alueella sijaitseva Belfastin linna on kaunis goottilaistyylinen rakennus, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröiville maisemille ja kaupungille. Linnan puistoalueelta avautuu panoraamanäkymä yli Belfastin.

Threemilewater Parkin näköalapaikka

Threemilewater Park tarjoaa kauniin näköalan Three Mile Water -joelle, joka virtaa alueen halki. Täältä voi ihastella joen rauhallista maisemaa sekä ympäröivää vihreää luontoa.

Whiteabbey Village -näköalapaikka

Whiteabbey Village Newtownabbeyn alueella tarjoaa upeat näkymät Belfast Lough -lahdelle ja ympäröiville maisemille. Täällä voi ihailla merimaisemaa ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.Kohteen sijainti maa on Pohjois-Irlanti.

Jätä kommentti