Halvat lennot Nijmegen

Nähtävyydet ja kohteet

Valkhofin palatsi

Valkhofin palatsi on historiallinen linna, joka sijaitsee Nijmegenin kaupungissa. Se on yksi maan vanhimmista keskiaikaisista linnoista ja tarjoaa upeat näkymät Waalin joelle. Palatsiin kuuluu myös pieniä museoita ja puutarhoja, jotka tarjoavat vierailijoille mielenkiintoisia näyttelyitä ja kauniita maisemia.

Vanha kaupunki

Nijmegenin vanha kaupunki on täynnä charmia ja historiallista arkkitehtuuria. Alueella on paljon kapeita katuja, vanhoja taloja ja viehättäviä aukioita, joissa on kahviloita ja ravintoloita. Käveleminen vanhan kaupungin läpi on kuin matka menneisyyteen, ja se tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kaupungin rikkaaseen historiaan.

Valkhofinpuisto

Valkhofinpuisto on suuri ja kaunis puisto, joka sijaitsee Valkhofin palatsin ympärillä. Puisto tarjoaa ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja ulkoiluun. Siellä on upeat näkymät joelle ja kaupungille, sekä paljon viheralueita, kävelyreittejä ja penkkejä. Kesäisin puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Waalkade

Waalkade on kaunis promenadi, joka sijaitsee Waal-joen rannalla. Se tarjoaa upeat näkymät joelle ja kaupungin yli. Alueella on myös paljon ravintoloita, baareja ja terasseja, joista voi nauttia virvokkeita samalla kun ihailee maisemia. Waalkade on suosittu paikka niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa.

Sanadome

Sanadome on luksushotelli ja kylpylä, joka tarjoaa vierailijoilleen rentouttavaa lomaa ja hyvinvointia. Kylpylässä on sisä- ja ulkouima-altaita, saunoja, höyryhuoneita ja hierontapalveluita. Hotellissa on myös ravintola ja baari, jossa voi nauttia herkullisista ruoista ja juomista. Sanadome on täydellinen paikka hemmottelulomalle.

Kulttuuri ja Historia

Alaotsikko: Kulttuurielämä

Nijmegenin kulttuurielämä on monipuolista ja vilkasta. Kaupungissa järjestetään lukuisia taide- ja musiikkitapahtumia ympäri vuoden. Nijmegenin Kulttuurikvartaali on alue, jolla sijaitsee useita gallerioita, teattereita ja kulttuurikeskuksia. Kaupungissa on myös useita elokuvateattereita sekä kesäisin järjestettävä Nijmegenin kulttuurifestivaali, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kulttuuritapahtumia.

Alaotsikko: Museot

Nijmegenissä on useita museoita, jotka tarjoavat kiinnostavia näyttelyitä ja kokoelmia. Valkhof-museo on yksi kaupungin tunnetuimmista museoista, jossa voi tutustua mm. antiikin, taiteen ja arkeologian näyttelyihin. Afrikamuseo on erikoistunut afrikkalaiseen kulttuuriin ja historiaan. Nijmegenin luonnontieteellinen museo, nimeltään Bastei, tarjoaa näyttelyitä luonnosta ja ympäristöstä.

Alaotsikko: Historialliset nähtävyydet

Nijmegenissä on paljon historiallisia nähtävyyksiä, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä. Nijmegenin Grote Markt on keskusaukio, jossa sijaitsee kauniita historiallisia rakennuksia, kuten kaupungintalo ja Pyhän Stefanuksen kirkko. Stevenskerk on Nijmegenin vanhin kirkko, joka on rakennettu 1200-luvulla. Kaupungista löytyy myös hyvin säilynyt muuri ja portti, nimeltään Kruittornet ja Kruisportti.

Alaotsikko: Tapahtumat

Nijmegenissä järjestetään vuosittain useita tapahtumia, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että matkailijoita. Yksi merkittävimmistä tapahtumista on Nijmegenin nelipäiväinen kävelytapahtuma, joka on yksi maailman suurimmista kävelytapahtumista. Tapahtumaan osallistuu tuhansia kävelijöitä ympäri maailman. Lisäksi kaupunki isännöi vuosittain kansainvälisiä musiikkifestivaaleja, kuten Valkhof Festival ja Zevenheuvelenloop, joka on suosittu juoksukilpailu.

Kaupunki Nijmegen

Ruokailu ja Ravintolat

Nijmegenissä on monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Tässä on yleiskatsaus kaupungin ruokailumahdollisuuksiin:

Perinteinen hollantilainen ruoka

Nijmegenissä on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä hollantilaista ruokaa. Näitä ovat muun muassa ”eetcafés” ja ”bruincafés”, jotka tarjoavat perinteisiä hollantilaisia ruokia, kuten stamppot (perunamuusia ja vihanneksia), bitterballen (friteerattuja lihapyöryköitä) ja pannenkoeken (hollantilaisia pannukakkuja).

Kansainvälinen keittiö

Nijmegenissä on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​keittiöitä eri puolilta maailmaa. Voit nauttia italialaista, kiinalaista, meksikolaista, japanilaista, intialaista ja monia muita ruokakulttuureja kaupungin ravintoloissa.

Sesonkiruoka ja paikalliset herkut

Nijmegenissä voit myös kokeilla paikallisia erikoisuuksia ja sesonkiruokia. Esimerkiksi Nijmegenin alueella tunnetaan sienistä valmistettu keitto, nimeltään pompoensoep, joka on erityisen suosittu syksyllä. Lisäksi voit maistaa paikallisia juustoja, kuten oude kaas, joka on vahva ja täyteläinen juusto.

Kahvilat ja lounaspaikat

Nijmegenissä on myös runsaasti kahviloita ja lounaspaikkoja, joissa voi nauttia kevyitä aterioita, leivonnaisia, kahvia ja teetä. Nämä paikat tarjoavat mukavan ympäristön rentoutumiseen ja seurusteluun.

Jokiruokailu

Nijmegen sijaitsee Waal-joen varrella, ja monet ravintolat tarjoavat näköalan joelle. Nämä ravintolat ovat erinomainen valinta, jos haluat nauttia ateriasi samalla ihaillen näkymää joelle ja kaupungin maisemia.

Hintataso ja aukioloajat

Nijmegenin ravintoloiden hintataso vaihtelee, mutta yleisesti ottaen se on kohtuullinen. Ruokailupaikat ovat yleensä avoinna aamusta myöhään iltaan, mutta kannattaa tarkistaa ravintoloiden aukioloajat etukäteen, koska ne voivat vaihdella.

Erityisruokavaliot

Nijmegenissä on myös ravintoloita, jotka tarjoavat ruokavaliotietoisia vaihtoehtoja, kuten vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Monet ravintolat ilmoittavat selvästi ruokalistoillaan mahdollisista allergeeneista ja ruokavaliorajoituksista.

Nijmegenin vapaa-ajan aktiviteetit

Kulttuurin ja taiteen nautintoja

Nijmegenissa on useita kulttuurilaitoksia, kuten Valkhof-museo, joka esittelee kaupungin historiaa ja taidekokoelmia. Nijmegenin teatteri tarjoaa monipuolisen ohjelmiston näytelmiä ja musiikkiesityksiä. Populaarimusiikin ystäville Doornroosje-klubi on suosittu konserttipaikka.

Ulkoilua ja luonnonläheisiä aktiviteetteja

Nijmegen sijaitsee kauniissa Brabantin alueen maisemissa, joten luonnonläheisiä aktiviteetteja on tarjolla runsaasti. Kaupungin lähellä sijaitseva Maldenin metsäalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn. Myös Waaljoen ranta-alueet tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja rentoutumiseen.

Urheilumahdollisuuksia

Nijmegenissa on lukuisia urheilupuistoja ja kuntokeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja ja kuntoilla. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia, kuten juoksutapahtumia ja pyöräilykilpailuja. Nijmegen on tunnettu myös maailman suurimpana kävelytapahtumana pidettävästä Nijmegenin neljän päivän vaelluksesta.

Ruokailu- ja juomaviihdettä

Nijmegenissa on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voi nauttia hyvää ruokaa ja juomaa. Kaupungin keskusta-alueella on erilaisia kansainvälisiä ravintoloita, ja alueella sijaitsee myös useita kahviloita ja baareja, jotka tarjoavat paikallisia erikoisuuksia.

Shoppailua ja kauppakeskuksia

Nijmegenissa on useita kauppakatuja ja ostoskeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia ja nauttia shoppailusta. Vanha kaupunki tarjoaa viihtyisiä putiikkeja ja erikoisliikkeitä, kun taas suuremmat ostoskeskukset, kuten Marikenstraat, tarjoavat laajan valikoiman erilaisia kauppoja ja brändejä.

Suositut hotellit Nijmegenissa

1. Hotel Nimma

Hotelli Nimma sijaitsee Nijmegenin kaupungin keskustassa ja tarjoaa modernia majoitusta. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolassa voi nauttia herkullisia ruokia, ja asiakkaille on tarjolla myös ilmainen pysäköintimahdollisuus.

2. Hotel Atlanta

Hotel Atlanta on viehättävä perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Nijmegenin keskustassa. Hotellin huoneet ovat kodikkaasti sisustettuja ja niissä on mukavuudet, kuten oma kylpyhuone ja televisio. Asiakkaille on tarjolla runsas aamiaisbuffet, ja hotellin lähellä on monia ravintoloita ja kauppoja.

3. Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Sanadome Hotel & Spa on ylellinen hotelli, joka tarjoaa rentouttavan kylpyläkokemuksen. Hotellihuoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on ilmainen Wi-Fi, televisio, minibaari ja oma kylpyhuone. Hotellissa on myös moderni spa-alue, jossa asiakkaat voivat rentoutua erilaisissa saunoissa, uima-altaissa ja hierontapalveluiden parissa.

4. Mercure Hotel Nijmegen Centre

Mercure Hotel Nijmegen Centre sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa modernia ja tyylikästä majoitusta. Hotellin huoneissa on ilmainen Wi-Fi, televisio, minibaari ja oma kylpyhuone. Vieraat voivat myös nauttia hotellin ravintolassa herkullisia ruokia ja rentoutua baarissa. Hotellin lähellä on monia nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

5. Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte sijaitsee kukkuloiden ympäröimänä vehreällä alueella Nijmegenin lähellä. Hotellissa on viihtyisiä ja tilavia huoneita, joissa on oma kylpyhuone, televisio ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolassa voi nauttia kansainvälisiä ja alueellisia ruokia, ja hotellin läheisyydessä on mahdollisuus erilaisiin ulkoilu- ja retkeilyaktiviteetteihin.

Turvallisuus ja Terveys

Järjestysvalta

Nijmegenissä on vahva järjestysvalta ja kaupungissa toimii tehokas poliisivoima, joka huolehtii turvallisuudesta ja järjestyksen ylläpitämisestä.

Rikollisuus

Vaikka Nijmegen on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, siellä esiintyy jonkin verran rikollisuutta. Yleisimpiä rikollisuuden muotoja ovat varkaudet, pikkurikokset ja pyörävarkaudet. On aina suositeltavaa pitää huolta omista tavaroistaan ja olla tarkkaavainen ympäristön suhteen.

Päivystys

Nijmegenissä on hyvin toimiva hätänumerojärjestelmä. Jos tarvitset kiireellistä apua tai ensiapua, voit soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Lisäksi kaupungissa on erilaisia päivystyskeskuksia ja sairaaloita, joihin saa apua lääketieteellisissä tilanteissa.

Turvalliset alueet kaupungissa

Nijmegenissä on useita turvallisia alueita, joissa voi liikkua turvallisin mielin. Esimerkiksi kaupungin keskusta-alueet, kuten Grote Markt ja Valkhofin puisto, ovat yleensä turvallisia ja vilkkaita paikkoja. Toisaalta, kuten missä tahansa kaupungissa, on aina tärkeää olla varovainen ja tarkkaavainen ympäristön suhteen, erityisesti pimeällä ja hiljaisemmilla alueilla.

Terveyspalvelut

Nijmegenissä on hyvin kehittynyt terveydenhuoltojärjestelmä. Kaupungissa on useita terveyskeskuksia, sairaaloita ja apteekkeja, joista saa laadukasta lääketieteellistä apua. Jos tarvitset lääkärin apua, voit ottaa yhteyttä paikalliseen terveyskeskukseen tai etsiä lähimmän päivystyskeskuksen.

Terveysriskit

Nijmegenissä ei ole erityisiä terveysriskejä, ja kaupunki on yleisesti ottaen hygieninen ja turvallinen. Kuitenkin, kuten missä tahansa muussa paikassa, on aina suositeltavaa noudattaa hygieniakäytäntöjä, kuten käsien pesemistä ja rokotuksia ennen matkaa.

Rannat ja Vesistöt

Waalkade-ranta

Waalkade-ranta sijaitsee Nijmegenin kaupungin keskustassa Waaljoen varrella. Rannalla on kaunis näkymä joelle ja se tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia auringosta ja maisemista. Rannalta voi myös kävellä pitkin jokivartta ja ihailla Nijmegenin historiallisia rakennuksia.

Spiegelwaal-järvi

Spiegelwaal-järvi on keinotekoinen järvi, joka on syntynyt Waaljoen muutostöiden yhteydessä. Järvi tarjoaa monipuolisia virkistysmahdollisuuksia, kuten uimista, veneilyä ja kalastusta. Järven ympäristössä on myös vihreitä alueita, joilla voi rentoutua ja nauttia piknikistä tai ulkoilusta.

Molenhoek-järvi

Molenhoek-järvi sijaitsee pohjoisessa Nijmegenin kaupungin lähellä ja se on suosittu ulkoilualue. Järvi tarjoaa mahdollisuuden uimiseen, veneilyyn ja kalastukseen. Sen ympäristössä on myös kävelyreittejä ja viheralueita, joilla voi rentoutua ja nauttia luonnonkauniista maisemista.

Ooijpolder

Ooijpolder on Nijmegenin kaupungin lähellä sijaitseva arvokas luonnonsuojelualue, joka koostuu laajoista tulvatasanteista, joenluodoista ja kosteikoista. Alueella voi kokea ainutlaatuisen luonnon ja nähdä monenlaisia lintuja ja muita eläimiä. Ooijpolderissa on myös kävelyreittejä ja polkupyöräilymahdollisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen kauniisiin maisemiin.

Yöelämä ja viihde Nijmegenissa:

1. Baarit ja klubit:

Nijmegenissa on lukuisia baareja ja klubeja, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman juomia ja viihdettä. Suosituimpia paikkoja ovat esimerkiksi Doornroosje, De Onderbroek ja Merleyn, jotka tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja artisteja. Kaupungissa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia klubi- ja teemabileitä.

2. Elokuvateatterit:

Nijmegenissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Lux Nijmegen on kaupungin suurin elokuvateatteri, joka esittää sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä. Lisäksi kaupungissa on myös pienempiä elokuvateattereita, kuten LUX Filmtheater ja Filmhuis O42.

3. Teatterit ja esitykset:

Nijmegenissa on useita teattereita ja esitystiloja, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä. Stadsschouwburg Nijmegen on kaupungin suurin teatteri, joka tarjoaa laajan valikoiman teatteriesityksiä, tanssia ja musiikkia. Muutama muu suosittu teatteri ovat De Lindenberg, LUX Theater ja Huis van de Nijmeegse Geschiedenis.

4. Konsertit ja festivaalit:

Nijmegenissa järjestetään vuosittain useita konsertteja ja festivaaleja, joissa esiintyy tunnettuja artisteja ja bändejä eri musiikkityyleistä. Esimerkiksi Valkhof Festival ja het Grote Zomerfeest ovat suosittuja musiikkifestivaaleja, jotka houkuttelevat paikallisia ja matkailijoita.

5. Viihdekeskukset ja pelihallit:

Nijmegenissa on myös viihdekeskuksia ja pelihalleja, joissa voi viettää aikaa pelaillen erilaisia pelejä. Esimerkiksi Jack’s Casino ja Gamestate ovat suosittuja paikkoja, joissa voi pelata erilaisia kasinopelejä ja arcade-pelejä.

6. Ravintolat ja baarit:

Nijmegenissa on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia monipuolista ruokaa ja juomaa. Kaupungissa on tarjolla erilaisia keittiöitä, kuten hollantilaista, italialaista, aasialaista ja meksikolaista ruokaa. Suositeltavia paikkoja ovat esimerkiksi De Hemel, De Firma ja Café de Plak.

7. Kulttuuritapahtumat ja näyttelyt:

Nijmegenissa järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia ja näyttelyitä, joissa voi tutustua paikalliseen taiteeseen ja kulttuuriin. Esimerkiksi Museum Het Valkhof ja Het Besiendershuis tarjoavat näyttelyitä eri taiteenmuodoista sekä kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja ja luentoja.

8. Kävelykadut ja ostosalueet:

Nijmegenissa on useita kävelykatuja ja ostosalueita, joissa voi viettää aikaa shoppaillen ja nauttien kaupungin tunnelmasta. Muita suosittuja paikkoja ovat Marikenstraat, Lange Hezelstraat ja Molenstraat.

9. Bilettäämään jään hakeminen:

Nijmegenissa on useita paikkoja, joissa voi hakea bilettämisen huvia. Baarit ja klubit tarjoavat musiikkia, juomia ja viihdettä. Viihdekeskukset ja pelihallit ovat myös hyviä paikkoja viettää aikaa pelaillen erilaisia pelejä.

Luontokohteet ja Retkeily

1. De Gelderse Poort

De Gelderse Poort on suojeltu luontoalue Nijmegenin ympäristössä, joka sijaitsee Rijkin ja Waalin jokien välissä. Alueella on monipuolista luontoa, kuten jokia, upeita maisemia, metsiä ja hiekkadyynejä. Alueella voi tehdä patikointia, pyöräilyä ja melontaa.

2. Mookerheide

Mookerheide on kukkulainen alue Nijmegenin pohjoispuolella, josta avautuu upea näköala ympäröivälle maaseudulle. Alueella on erilaisia patikointireittejä, joita pitkin voi tutkia alueen kaunista luontoa. Lisäksi Mookerheidellä voi harrastaa esimerkiksi maastopyöräilyä.

3. Ooijpolder

Ooijpolder on laaja lintujen suojelualue Rijkin joen varrella lähellä Nijmegenia. Alueella voi nauttia kauniista maisemista, kävellä luontopolkuja pitkin ja ihastella rikasta linnustoa. Ooijpolder on suosittu paikka lintubongareille ja luonnon ystäville.

4. Heumensoord

Heumensoord on luonnonsuojelualue Nijmegenin itäosassa. Alueella on metsiä, hiekkadyynejä, lampia ja niittyjä. Heumensoordissa on useita patikointireittejä, joista voi valita itselleen sopivan vaikeustason. Alueella voi myös leiriytyä ja retkeillä.

5. Hatertse Vennen

Hatertse Vennen on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Nijmegenin lähellä. Alueella on useita lampia ja kosteikkoja, jotka houkuttelevat runsaasti lintuja ja muita eläimiä. Hatertse Vennenissä on patikointireittejä, ulkoilualueita ja kesäisin myös uimapaikkoja.

6. Berg en Dal

Berg en Dal on kaunis metsäinen alue, joka sijaitsee Nijmegenin itäpuolella. Alueella on paljon patikointireittejä, jotka johdattavat kävijät viehättäviin paikkoihin, kuten kukkuloille ja vesiputouksille. Berg en Dal on suosittu retkeilykohde, jossa voi nauttia luonnosta ja raikkaasta ilmasta.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Sint-Stevenskerk

Sint-Stevenskerk on Nijmegenin katolinen kirkko, joka on omistettu Pyhälle Stefanukselle. Se on yksi vanhimmista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa. Kirkko on rakennettu romaanisella ja goottilaisella arkkitehtuurilla ja siinä on vaikuttava kellotorni, josta on upeat näkymät yli kaupungin.

Valkhofin linnan rauniot

Valkhofin linnan rauniot sijaitsevat Nijmegenin kukkulalla ja niitä pidetään yhtenä Hollannin tärkeimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Alueella on jäännöksiä entisestä keskiaikaisesta linnasta sekä muinaisista raunioista. Se tarjoaa myös upeat näkymät Waal-joelle ja ympäröivälle maaseudulle.

Besijdenhuys

Besijdenhuys on vanha vahtitorni, joka sijaitsee Nijmegenin Vanhassakaupungissa. Historiallinen rakennus on peräisin 1500-luvulta ja se toimi ennen vankilana. Tänä päivänä se toimii taidenäyttelytilana ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen ja taiteeseen.

Stevenskerk Underground

Stevenskerk Underground on ainutlaatuinen nähtävyys Nijmegenissa, joka vie sinut maan alle tutkimaan kaupungin historiaa. Kierroksella voit nähdä muun muassa keskiaikaista kirkonarkkitehtuuria, alkuperäisiä seinämaalauksia ja jopa roomalaisia raunioita. Se on mielenkiintoinen tapa oppia lisää kaupungin menneisyydestä.

Valkhof-puisto

Valkhof-puisto on suuri puisto Nijmegenin keskustassa ja se on nimetty Valkhofin linnan mukaan. Puistossa on kauniita kävelypolkuja, viheralueita ja näkymät joelle. Se on suosittu paikka piknikille, rentoutumiselle ja ulkoilulle. Puiston alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Waalbrugin näköalapaikka

Waalbrugin näköalapaikalta voi ihailla upeita maisemia Nijmegenin yläpuolella. Näköalapaikalta avautuu näkymät kauniille Waaljoelle ja ympäröivälle maisemalle. Paikalle on helppo päästä ja se tarjoaa upeita valokuvamahdollisuuksia.

kOBUKAI-näköalapaikka

kOBUKAI-näköalapaikka sijaitsee Nijmegenin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Tämä moderni näköalapaikka sijaitsee korkealla rakennuksen katolla ja sieltä voi ihailla kaupungin arkkitehtuuria sekä kauempana sijaitsevia maisemia. Paikka on avoinna yleisölle ja se on suosittu turistikohde.

Belvédère-näköalapaikka

Belvédère-näköalapaikalta avautuu upeat näkymät Nijmegenin ympäristöön. Tämä näköalapaikka sijaitsee kukkulalla ja tarjoaa panoraamanäkymät kaupungin yli. Paikalle voi kiivetä jalan tai käyttää tietä, ja siellä on myös kahvila, jossa voi nauttia virvokkeita samalla maisemia ihaillen.

Stevenskerkin torni

Stevenskerkin torni on osa Nijmegenin vanhaa kirkkoa ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Torniin pääsee kiipeämään ja sieltä avautuu näkymät ympäröiville historiallisille rakennuksille sekä kaupungin yli. Tornista voi nähdä myös kauniita maisemia Waaljoen suuntaan.

Radboudin yliopiston näköalapaikka

Radboudin yliopiston näköalapaikalta voi ihailla kaunista yliopiston kampusta sekä sen ympäristöä. Paikka sijaitsee korkealla rakennuksen katolla ja sieltä avautuu upeat panoraamanäkymät yliopiston alueelle. Näköalapaikalle on pääsy vain opiskelijoille ja henkilökunnalle.Kohteen sijainti maa on Alankomaat.

Jätä kommentti