Halvat lennot Ostrava

Nähtävyydet ja kohteet:

1. Ostravan linna

Ostravan linna on valtava linnoituskompleksi, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Linna on peräisin 13. vuosisadalta ja se on yksi Tšekin suurimmista linnarakennelmista. Vierailijat voivat tutustua linnaan ja sen moniin historiallisiin näyttelyihin sekä ihailla upeita näkymiä kaupungin ympäristöön.

2. Ostravan eläintarha

Ostravan eläintarha on suosittu kohde, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua moniin erilaisiin eläinlajeihin. Eläintarhassa on laaja valikoima eksoottisia eläimiä, kuten tiikereitä, leijonia, seepruksia ja kirahveja. Lisäksi eläintarhassa on useita ravintoloita, kahviloita ja puistoalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

3. Vitkovice Industrial Landscape

Vitkovice Industrial Landscape on entinen rauta- ja terästeollisuuden keskus, joka on muutettu ainutlaatuiseksi kulttuurialueeksi. Alueella voi tutustua vanhoihin tehdasrakennuksiin ja nähdä erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia, jotka kertovat alueen teollisesta historiasta. Lisäksi alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja taidegallerioita.

4. Ostravan kauppahalli

Ostravan kauppahalli on suosittu paikka, jossa voi tutustua paikallisiin ruokatuotteisiin ja käsitöihin. Kauppahalli tarjoaa laajan valikoiman paikallisia tuotteita, kuten tuoreita vihanneksia, juustoja, leipää ja paikallisia käsitöitä. Lisäksi kauppahallissa on useita ravintoloita, joissa voi maistella tšekkiläistä ruokaa ja juomaa.

5. Landek-puisto

Landek-puisto on suosittu virkistysalue, jossa voi nauttia kauniista luonnosta ja ulkoilusta. Puistossa on useita kävelyreittejä, piknik-alueita ja leikkipaikkoja perheille. Lisäksi puistossa on useita nähtävyyksiä, kuten Landekin hiilikaivoksen museo, jossa voi tutustua alueen kaivostyöläisten elämään ja työhön.

6. Antonín Dvořákin teatteri

Antonín Dvořákin teatteri on tärkeä kulttuurikeskus Ostravassa. Teatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä, kuten oopperoita, balettia, draamaa ja musikaaleja. Lisäksi teatteri järjestää useita konsertteja ja muita tapahtumia, joissa voi nauttia korkeatasoisesta taiteesta ja musiikista.

7. New City Hall Observation Tower

New City Hall Observation Tower on korkea näköalatorni, josta voi ihailla upeita näkymiä Ostravan kaupunkiin. Näköalatorni tarjoaa 360 asteen näkymän kaupunkiin ja sen ympäristöön. Lisäksi tornissa on ravintola, jossa voi nauttia ruoasta ja juomasta samalla kun ihailee maisemia.

8. Silesian Ostravan linnake

Silesian Ostravan linnake on historiallinen linnoitusalue, joka sijaitsee Ostravan kaupungin lähellä. Linnake tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua sen muurien, bastionien ja sisäpihojen historiaan. Lisäksi linnakkeella on useita museoita ja näyttelyitä, jotka esittelevät sen sotilaallista menneisyyttä.

9. Miniuni Ostrava

Miniuni Ostrava on pienoismalli- ja huvipuisto, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua maailman tunnetuimpiin rakennuksiin ja nähtävyyksiin pienoismuodossa. Puistossa on yli 30 erilaista pienoismallia, kuten Eiffel-torni, Vapaudenpatsas ja Kiinan muuri. Lisäksi puistossa on useita huvilaitteita ja aktiviteetteja, jotka tarjoavat hauskaa viihdettä kaikenikäisille.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuurikohteet:

– Ostravan linnan rauniot: Ostravan linnan rauniot ovat tärkeä historiallinen nähtävyys kaupungissa. Linna on peräisin 1200-luvulta, ja sen rauniot kertovat kaupungin menneisyydestä.
– Ostravan taidemuseo: Ostravan taidemuseo on merkittävä kulttuurikohde, jossa on laaja kokoelma taideteoksia eri aikakausilta. Museon näyttelyt esittelevät sekä paikallista että kansainvälistä taidetta.
– Dolní Vítkovicen teollisuuspuisto: Dolní Vítkovicen teollisuuspuisto on UNESCO:n maailmanperintökohde. Se tarjoaa ainutlaatuisen näkymän Ostravan teollisuushistoriaan ja sisältää muun muassa kaivoksen, rautatehdasalueen ja teollisuusrakennuksia.
– Ostravan ooppera: Ostravan oopperatalo on tärkeä kulttuurikeskus, jossa esitetään laadukkaita ooppera- ja balettiesityksiä. Talon arkkitehtuuri on myös itsessään vaikuttava.

Historialliset kohteet:

– Svoboda-aukio: Svoboda-aukio on keskeinen paikka Ostravassa ja se toimii kaupungin sydämenä. Aukiolla sijaitsee muun muassa kaunis kaupungintalo sekä useita historiaan liittyviä muistomerkkejä.
– Pyhän Vituksen katedraali: Pyhän Vituksen katedraali on tärkeä historiallinen rakennus Ostravassa. Se edustaa goottilaista arkkitehtuuria ja on yksi kaupungin näyttävimmistä maamerkeistä.
– Černá louka -puisto: Černá louka -puisto on historiallinen puisto, joka on säilyttänyt alkuperäisen ilmeensä. Puisto on suosittu ulkoilukohde ja sieltä löytyy muun muassa kaunis paviljonki ja vesiallas.
– Landekin kaivosmuseo: Landekin kaivosmuseo sijaitsee entisessä hiilikaivoksessa ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Ostravan kaivoshistoriaan. Museossa on näyttelyitä kaivostekniikasta ja kaivostyöläisten elämästä.

Perinteet ja kulttuuritapahtumat:

– Colours of Ostrava -festivaali: Colours of Ostrava on kansainvälisesti tunnettu musiikkifestivaali, joka järjestetään Ostravassa vuosittain. Festivaalilla esiintyy monipuolinen kattaus eri genrejen artisteja.
– Ostravan markkinat: Ostravan markkinat ovat perinteinen tapahtuma, joka järjestetään vuosittain joulun alla. Markkinoilla voi ostaa paikallisia tuotteita, nauttia perinteisistä herkuista ja nauttia joulutunnelmasta.
– Ostravan filmifestivaali: Ostravan filmifestivaali on yksi Tšekin suurimmista elokuvatapahtumista. Festivaali tarjoaa näytöksiä eri genrejen elokuvista sekä järjestää alan ammattilaisten keskusteluja ja workshoppeja.
– Miner’s Day: Miner’s Day on perinteinen tapahtuma Ostravassa, jossa juhlistetaan kaivostyöläisten panosta kaupungin historiaan. Tapahtumaan kuuluu muun muassa paraati, konsertteja ja erilaisia kaivosaiheisia esityksiä.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Perinteinen tšekkiläinen ruoka

Ostravassa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä tšekkiläistä ruokaa. Näihin kuuluvat muun muassa guláš (lihakastike), svíčková (naudanlihapata), sekä erilaiset paikalliset makkara- ja juustotuotteet.

2. Kansainväliset ruokailuvaihtoehdot

Kaupungissa on myös lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälistä ruokaa eri maista. Näihin kuuluvat muun muassa italialaiset, kiinalaiset, intialaiset ja meksikolaiset ravintolat.

3. Pikaruokaravintolat

Ostravassa on runsaasti pikaruokaravintoloita, kuten McDonald’s ja Burger King. Näissä ravintoloissa voi nauttia nopeista ja edullisista ruokavaihtoehdoista, kuten hampurilaisista ja ranskalaisista.

4. Kahvilat ja leipomot

Kaupungissa on useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia kahvia ja leivonnaisia. Näissä paikoissa voi usein myös ostaa paikallisia leivonnaisia mukaan.

5. Fine dining -ravintolat

Ostravassa on myös useita fine dining -ravintoloita, joissa voi nauttia korkealaatuisesta ruoasta ja palvelusta. Näissä ravintoloissa tarjoillaan usein taidokkaasti valmistettuja ruokalajeja ja laadukkaita viinejä.

6. Baarit ja pubit

Kaupungissa on paljon baareja ja pubeja, joissa voi rentoutua ja nauttia erilaisia juomia. Näissä paikoissa voi usein myös syödä pientä purtavaa, kuten pubiruokia.

7. Ruokafestivaalit ja markkinat

Ostravassa järjestetään erilaisia ruokafestivaaleja ja markkinoita, joissa voi tutustua paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Näillä tapahtumilla on usein tarjolla herkullisia maistiaisia ja mahdollisuus ostaa paikallisia tuotteita kotiin vietäväksi.

Vapaa-ajan aktiviteetit Ostravassa

Kulttuurielämyksiä

– Ostravan filharmoninen orkesteri tarjoaa korkeatasoisia sinfoniakonsertteja.
– Ostravan teatteri esittää monipuolista näytelmäohjelmistoa.
– Ostravan taidemuseo esittelee tšekkiläistä ja kansainvälistä taidetta.
– Antonín Dvořákin synnyinkoti on avoinna yleisölle ja tarjoaa kiinnostavaa tietoa säveltäjän elämästä.

Luontoaktiviteetteja

– Ostravan kauniit puistot, kuten Komenského-saari ja Silesian linnapuisto, tarjoavat mahdollisuuden rentouttaviin kävelyretkiin ja piknikille.
– Läheinen Beskid-vuoristo tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden vaellukseen, patikointiin ja pyöräilyyn.
– Ostravan lähellä sijaitsee useita kauniita järviä, kuten Rusov-järvi ja Škarvanka-järvi, joissa voi nauttia vesilajeista ja auringonpalvonnasta.

Ostos- ja viihdemahdollisuuksia

– Ostravaan on keskittynyt useita ostoskeskuksia, kuten Avion Shopping Park ja Forum Nová Karolina, joista löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja ja ravintoloita.
– Stodolní-katu on Ostravan tunnetuin yöelämän keskus, jossa on paljon baareja, klubeja ja ravintoloita.
– Ostravaan avattiin vuonna 2021 uusi monitoimiareena, jossa järjestetään erilaisia urheilu- ja viihdetapahtumia, kuten jääkiekkopelit ja konsertit.

Kulttuuritapahtumia ja festivaaleja

– Colours of Ostrava on vuosittainen musiikkifestivaali, joka järjestetään Dolní Vítkovicen alueella. Festivaali esittelee monipuolista musiikkia eri genreistä.
– Ostravan päivät ovat kaupungin juhlapäiviä, jolloin järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja tanssiesityksiä.
– Ostravan elokuvajuhlat tuovat kaupunkiin kansainvälisiä elokuvantekijöitä ja näytöksiä eri elokuvateattereihin.
– Opavafest on musiikkifestivaali, joka järjestetään Ostravan lähistöllä Opavassa. Festivaali tarjoaa mahdollisuuden kuulla paikallisia ja kansainvälisiä artisteja erilaisissa musiikkityyleissä.Suositut hotellit Ostravassa:

1. Hotel Brioni

Ostravan keskustassa sijaitseva Hotel Brioni tarjoaa viihtyisän majoituksen ja hyvät palvelut. Hotellista löytyy monipuolinen ravintola, kuntokeskus ja sauna.

2. Hotel Imperial Ostrava

Hotel Imperial Ostrava on historiallinen hotelli, joka tarjoaa tyylikkäät huoneet ja erinomaisen sijainnin kaupungin keskustassa. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntokeskus.

3. Clarion Congress Hotel Ostrava

Clarion Congress Hotel Ostrava on moderni ja ylellinen hotelli, joka sijaitsee Ostravan keskustassa. Hotellista löytyy monipuolinen ravintola, spa-keskus ja kokoustiloja.

4. Park Inn by Radisson Hotel Ostrava

Park Inn by Radisson Hotel Ostrava tarjoaa tyylikkäät ja tilavat huoneet sekä hyvät palvelut. Hotellissa on ravintola, baari ja sauna.

5. Mercure Ostrava Center Hotel

Mercure Ostrava Center Hotel on moderni ja viihtyisä hotelli, joka sijaitsee Ostravan keskustassa. Hotellissa on ravintola, baari ja kuntokeskus.

Turvallisuus ja terveys Ostravassa

Turvallisuus

– Ostrava on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on kohtuullisen vähäistä.
– Kuten minkä tahansa suuren kaupungin kanssa, Ostravassa on tärkeää noudattaa yleisiä turvallisuussääntöjä.
– Tärkeitä turvallisuustekijöitä Ostravassa ovat muun muassa huolellinen tavaranvalvonta ja omaisuuden säilyttäminen sekä ilmoitusnumeroon 158 raportoiminen mahdollisista rikoksista tai häiriötilanteista.

Liikenteen turvallisuus

– Liikenteen turvallisuuteen Ostravassa kiinnitetään huomiota, ja teillä on usein nopeusrajoituksia ja liikennevalvontaa.
– Kaupungissa on joukkoliikennejärjestelmä, joka takaa turvallisen ja tehokkaan matkustamisen paikasta toiseen.

Matkailijoiden turvallisuus

– Ostravassa on turvallista liikkua ja matkailijoiden turvallisuuteen kiinnitetään huomiota.
– Suositeltavaa on kantaa arvoesineitä ja rahaa turvallisesti sekä välttää pimeitä ja syrjäisiä paikkoja erityisesti öisin.

Terveyspalvelut

– Ostravassa on useita julkisia terveyskeskuksia, joissa hoidetaan sekä akuutteja että pitkäaikaissairauksia.
– Kaupungin terveyskeskukset tarjoavat perusterveydenhuoltoa ja erikoissairaanhoidon palveluita.
– Lisäksi Ostravassa on useita yksityisiä sairaaloita ja lääkäriasemia, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa.
– Matkailijoiden tulee varmistaa, että heillä on asianmukainen terveysvakuutus ennen matkaa.

Rannat ja Vesistöt

1. Rantenpään uimaranta

Rantenpään uimaranta sijaitsee Ostravan kaupungin lounaisosassa Slezskin alueella. Se on suosittu uimapaikka paikallisten asukkaiden keskuudessa tarjoten hienon hiekkarannan ja uimamahdollisuuden Benesovin-joessa.

2. Poruba-järvi

Poruba-järvi on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee Ostravan Poruba-kaupunginosassa. Järvi tarjoaa kauniin ympäristön ja mahdollisuuden uimiseen, kalastukseen ja erilaisiin vesiliikuntaharrastuksiin.

3. Ruská-järvi

Ruská-järvi sijaitsee Ostravan kaupungin lähellä Závistin kaupunginosassa. Se on suuri valuma-allas, joka on suosittu paikallisten keskuudessa patikointiin ja luontoretkeilyyn sekä uimiseen.

4. Šárka-joki

Šárka-joki virtaa Ostravan kaupungin läpi tarjoten upeat näkymät ja virkistysmahdollisuudet kaupunkilaisille. Joen varrella on useita kävelyreittejä ja viheralueita, joissa voi rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

5. Ostravice-joki

Ostravice-joki on yksi merkittävimmistä vesistöistä Ostravan alueella. Se tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen, melontaan ja purjelautailuun. Joen rannoilla on myös hiekkarantoja, joissa voi viettää aurinkoista päivää.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja pubit

Ostravassa on monia baareja ja pubeja, joissa voi nauttia juomista ja viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Piano Bar, jossa voi kuunnella livemusiikkia, ja Stodolní-katu, joka on tunnettu baarihieromistaan. Baarit tarjoavat yleensä laajan valikoiman juomia, olutta ja paikallista perinteistä snapsia.

Klubit

Ostrava tarjoaa myös erilaisia klubeja ja yökerhoja, jotka soveltuvat eri musiikkimakuihin. Jotkut klubit, kuten Fabric Klub ja Music Club Garage, ovat suosittuja elektronisen musiikin ystäville, kun taas Charlotta, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, tarjoaa monipuolista musiikkia ja tanssitapahtumia.

Teatterit ja esitykset

Ostravassa voi nauttia myös teatteriesityksistä ja kulttuuritapahtumista. Antonín Dvořák Theater tarjoaa laajan valikoiman näytelmiä, oopperoita ja balettiesityksiä. Lisäksi Janáček Philharmonic Orchestra tarjoaa säännöllisesti klassisen musiikin konsertteja.

Elokuvateatterit

Elokuvan ystäville Ostravassa on useita moderneja elokuvateattereita. Kino Solaris tarjoaa monipuolisen ohjelmiston, johon kuuluu sekä uusia että klassisia elokuvia. Lisäksi elokuvateatteri Cinema City tarjoaa suuren valikoiman elokuvia ja IMAX-elokuvateatteri, jossa voi kokea upeat visuaaliset elämykset.

Konserttisalit

Ostravassa on myös useita konserttisaleja, joissa voi nauttia sekä paikallisista että kansainvälisistä musiikkiesityksistä. Esimerkiksi Gong-kulttuurikeskus on suosittu konserttipaikka, jossa järjestetään erilaisia musiikkitapahtumia eri genreistä.

Kasinot

Jos haluaa kokeilla onneaan, Ostravassa on myös kasinoita. Esimerkiksi Casino Ostrava tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä pöytäpelejä, kuten rulettia ja blackjackia, sekä peliautomaatteja.

Ostrava tarjoaa monipuolisen ja elävän yöelämän erilaisia viihdevaihtoehtoja. Baarit ja pubit tarjoavat juomia ja mukavaa ilmapiiriä, klubeilla voi tanssia ja nauttia musiikista, teatterit ja konserttisalit tarjoavat kulttuurikokemuksia ja elokuvateatterit mahdollisuuden rentoutua elokuvien parissa. Lisäksi kaupungissa on kasinoita niille, jotka haluavat kokeilla onneaan.

Luontokohteet ja retkeily

Zábřeh nad Odrou

Zábřeh nad Odrou on kaupunginosa Ostravassa, jossa sijaitsee luonnonkaunis Zábřehin lehto, joka on suosittu retkeily- ja kävelykohde. Lehdosta löytyy hyvin merkittyjä polkuja, jotka opastavat kävijät kauniiden maisemien läpi. Retkeilijät voivat nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja ihailla luonnon monimuotoisuutta.

Ostravan kivikaivos

Ostravan kivikaivos, joka tunnetaan myös nimellä Landek, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen retkeilijöille. Kivikaivos on muutettu retkikohteeksi, jossa vieraat voivat tutustua kaivostoimintaan ja kaivoksen historiaan. Retket kattavat maanalaisen osan, jossa kävijät voivat vaellella kaivoskäytävillä ja oppia lisää kaivostoiminnasta.

Ostravan eläintarha

Ostravan eläintarha on suosittu kohde retkeilijöille, jotka haluavat tutustua eläimiin ja viettää aikaa luonnossa. Eläintarhassa on laaja valikoima eläimiä eri puolilta maailmaa, kuten norsuja, tiikereitä, kirahveja ja lintuja. Tarhassa on myös kävelyreittejä, joilla kävijät voivat nauttia kauniista maisemista samalla kun tutustuvat eri eläinlajeihin.

Ostravan kaasutorni

Ostravan kaasutorni on suosittu paikka retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen. Torni sijaitsee 315 metrin korkeudella ja tarjoaa upeat näkymät yli Ostravan kaupungin. Torniin pääsee kävellen tai hissillä, ja sen huipulta avautuu näkymä kaupungin ympäröiviin maisemiin. Retkeilijät voivat nauttia upeasta näköalasta ja ihailla kaupungin arkkitehtuuria.

Bílá Voda

Bílá Voda on idyllinen luontokohde lähellä Ostravaa. Alueella on hyvin merkittyjä patikointireittejä, jotka kulkevat kauniiden metsien ja jokien läpi. Retkeilijät voivat nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista sekä tutustua alueen monimuotoiseen luontoon. Bílá Voda tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön ulkoiluun ja retkeilyyn.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Ostravassa

Ostravan linnan rauniot

Ostravan linnan rauniot sijaitsevat kaupungin yläosassa, lähellä Landek-puistoa. Linna on peräisin 1300-luvulta ja oli aikoinaan tärkeä strateginen paikka. Nykyisin linnasta on jäljellä vain osia raunioina, mutta se tarjoaa upean näköalapaikan kaupungin yli.

Pyhän Vituksen katedraali

Pyhän Vituksen katedraali on Ostravan keskustassa sijaitseva goottilaistyylinen kirkko. Se on rakennettu 1200-luvulla ja sitä on laajennettu ja kunnostettu vuosisatojen aikana. Katedraali on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, koristelusta ja historiallisesta merkityksestään.

Piispanluostari

Ostravan piispanluostari sijaitsee Pyhän Vituksen katedraalin vieressä. Luostari on peräisin 1200-luvulta ja se on toiminut tärkeänä uskonnollisena keskuksena alueella. Luostarin pihalla on muun muassa vanha luostaripuutarha ja muistomerkki, joka kunnioittaa alueen historiallista merkitystä.

Pyhän Jan Sarkanderin kirkko

Pyhän Jan Sarkanderin kirkko on barokkityylinen kirkko Ostravan keskustassa. Se on rakennettu 1700-luvulla ja on saanut nimensä Tšekkoslovakian suojeluspyhimyksen mukaan. Kirkko on tunnettu kauniista sisustuksestaan ja sen kellotorni tarjoaa upeat näkymät kaupungille.

Mikulčicen linnake

Mikulčicen linnake sijaitsee Ostravan lähellä, noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Linnake on peräisin 800- ja 900-luvuilta ja se oli merkittävä keskus suuressa Määrin valtakunnassa. Linnakkeesta on jäljellä raunioita, mutta se tarjoaa mielenkiintoisen historiallisen kohteen vierailijoille.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Ostravan linnavuori

Ostravan linnavuori on kaupungin keskustassa sijaitseva näköalapaikka, josta avautuu upea panoraamanäkymä kaupunkiin ja sen ympäristöön. Linnavuorella sijaitsee myös Ostravan linna, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin historiaan.

2. Landek-puisto

Landek-puisto sijaitsee kaupungin itäosassa ja tarjoaa loistavat näkymät kaivosteollisuuden jäänteille. Puiston korkeimpaan kohtaan rakennetut näköalatasanteet mahdollistavat upeat panoraamanäkymät kaivosteollisuuden alueelle ja sen ympäristöön.

3. Ostravan tuomioistuinrakennus

Ostravan tuomioistuinrakennuksessa sijaitseva näköalatasanne tarjoaa näkymän kaupungin keskustaan ja sen ympäristöön. Rakennus itsessään on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja tuo esiin Ostravan historiallisen merkityksen.

4. Vítkovice-näköalatasanne

Vítkovice-näköalatasanne sijaitsee entisellä teollisuusalueella, ja se tarjoaa laajan näkymän kaupungin teollisuusmaisemiin. Näkemisen arvoisia ovat erityisesti Vítkovice Steelin tehdasrakennukset ja niiden arkkitehtoniset piirteet.

5. Ostravan Trotek-panoraama

Ostravan Trotek-panoraama on Ostravan korkeimmalla kohdalla sijaitseva näköalapaikka. Se tarjoaa 360 asteen panoraamanäkymän kaupunkiin ja sen ympäristöön. Trotek-panoraamasta voi ihailla Oderjoen laaksoa sekä kaupungin kaunista ympäristöä.Kohteen sijainti maa on Tšekki.

Jätä kommentti