Halvat lennot Pardubice

Pardubice – Nähtävyydet ja kohteet

Pardubice linna

Pardubicen linna on historiallinen linna, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on peräisin 13. vuosisadalta ja on yksi Tšekin parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoista. Linna tarjoaa näyttelyitä, joissa voi tutustua sen monipuoliseen historiaan sekä ihailla upeaa arkkitehtuuria ja maisemia.

Pardubice katedraali

Pardubicen katedraali on goottilainen kirkko, joka on omistettu Pyhälle Bartolomeukselle. Sen rakentaminen alkoi 1300-luvulla, ja se on yksi Tšekin suurimmista katedraaleista. Katedraali on kuuluisa koristeellisista veistoksistaan, lasimaalauksistaan ja upeasta goottilaisesta arkkitehtuuristaan.

Pardubice kaupunginmuseo

Pardubicessa sijaitseva kaupunginmuseo tarjoaa kattavan katsauksen kaupungin historiaan ja kulttuuriin. Museossa on pysyviä näyttelyitä, jotka kertovat alueen menneisyydestä aina kivikaudelta nykypäivään. Lisäksi museossa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä, joissa esitellään erilaisia taiteen, historian ja kulttuurin aiheita.

Pardubice lentomuseo

Pardubicessa sijaitseva lentomuseo tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen ilmailun historiaan. Museossa on laaja kokoelma erilaisia lentokoneita, helikoptereita ja muita lentoon liittyviä esineitä. Vierailijat voivat tutustua lentokoneiden sisätiloihin, oppia niiden toiminnasta ja saada yleiskuvan Tšekin ilmailun kehityksestä.

Pardubice keskusaukio

Pardubicen keskusaukio, joka tunnetaan nimellä Pernštýnské náměstí, on kaupungin sydän. Aukio tarjoaa kauniin ympäristön kävelyretkille sekä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Keskusaukiota ympäröi upea arkkitehtuuri, jossa yhdistyvät eri aikakausien tyylit.

Pardubice apian museo

Pardubicessa sijaitseva apian museo on ainutlaatuinen paikka, jossa voi oppia kaiken mehiläisistä ja mehiläishoidosta. Museossa on näyttelyitä, jotka kertovat mehiläisten elämästä ja niiden merkityksestä maailmalle. Vierailijat voivat tutustua mehiläisten elinympäristöön, nähdä hunajan valmistusprosessin ja oppia mehiläisten vaikutuksesta ekosysteemeihin.

Green Gate – Vanha kaupungintalo

Pardubicessa sijaitseva Green Gate on kaupungin tunnettu maamerkki. Rakennus edustaa renessanssityyliä ja toimii nykyään paikallisena kaupungintalona. Green Gaten sisällä vierailijat voivat ihailla upeaa arkkitehtuuria, tutustua paikalliseen historiaan ja nauttia näkymistä keskusaukiolle.

Pardubice synagoga

Pardubicen synagoga on historiallinen rakennus, joka on omistettu juutalaiselle uskonnolle. Se edustaa maurilaista ja romaanista arkkitehtuuria ja on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Synagogassa vierailevat voivat tutustua juutalaisten uskontoon ja kulttuuriin sekä oppia lisää juutalaisten ihmisten historiasta Tšekissä.

Pardubice kaupunginpuisto

Pardubicen kaupunginpuisto tarjoaa virkistävän luontokokemuksen kaupungin keskustassa. Puisto on suosittu virkistysalue, jossa vierailijat voivat nauttia kävelyistä, piknikistä ja ulkoilusta. Puistossa on myös leikkipaikkoja, viheralueita ja kukkaistutuksia, jotka luovat kauniin ympäristön rentoutumiselle ja yhteyden luontoon.

Need olla tarkempi?

Kulttuuri ja Historia

Pardubice-näyttely

Pardubice-näyttely on museo, joka esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria laajasti. Näyttelyssä on esillä erilaisia esineitä, kuvia ja dokumentteja, jotka valottavat Pardubicen menneisyyttä ja nykypäivää.

Keskiaikainen linnoitus

Pardubicessa sijaitsee keskiaikainen linnoitus, joka on yksi kaupungin merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Linnoitus on rakennettu 1300-luvulla ja se on säilynyt hyvin alkuperäisessä muodossaan. Linnoituksen sisällä on muun muassa kirkkoja, torni ja museoita.

Pardubicen museo

Pardubicen museo on paikallinen kulttuurihistoriallinen museo, joka esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria eri näyttelyiden avulla. Museossa voi tutustua esimerkiksi kaupungin kehitykseen eri aikakausina, paikalliseen taiteeseen ja käsitöihin sekä arkeologisiin löytöihin.

Pardubice Chateau

Pardubice Chateau on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Chateau toimii nykyisin kulttuurikeskuksena ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia, konsertteja ja näyttelyitä. Rakennus itsessään on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen ja sen historia ulottuu aina 1400-luvulle asti.

Svítkovin kartano

Svítkovin kartano on toinen merkittävä historiallinen rakennus Pardubicessa. Se on rakennettu 1700-luvulla ja toimi alun perin tärkeänä maatilana. Nykyisin kartanossa toimii museo, joka esittelee alueen maataloushistoriaa ja näyttelytarjonnasta löytyy myös taidetta ja kulttuurihistoriallisia esineitä.

Pardubice Grand Prix

Pardubice Grand Prix on kaupungissa järjestettävä perinteikäs ravikilpailu, joka on ollut osa Pardubicen kulttuuria ja historiaa jo yli 100 vuoden ajan. Kilpailulla on pitkät perinteet ja se on yksi Euroopan arvostetuimmista este- ja tasoitusajokilpailuista.

Ruokailu ja ravintolat Pardubicessa

1. Perinteiset tšekkiläiset ravintolat

Pardubicessa on useita perinteisiä tšekkiläisiä ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallisia herkkuja kuten guláš (lihapata), svíčková (naudanrinta), knedlíky (leipäkuutiot) ja pilsner-olutta.

2. Kansainväliset ruokailupaikat

Kaupungissa on myös lukuisia kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​kansainvälisiä keittiöitä kuten italialaista, kiinalaista, intialaista, thaimaalaista ja meksikolaista ruokaa.

3. Kahvilat ja konditoriat

Pardubicen kahvilat ja konditoriat tarjoavat herkullisia leivonnaisia, kakkuja, leipiä ja muita makeita herkkuja. Ne ovat ihanteellisia paikkoja rentoutua ja nauttia kupillinen kahvia tai teetä.

4. Pikkuruokapaikat ja katuruoka

Kaupungissa on myös monia pikkuruokapaikkoja ja katuruokakojuja, joissa voi maistella erilaisia ​​nopeita ja herkullisia välipaloja kuten hodari (hot dog) tai trdelník (sokerikäärö).

5. Ruokakaupat ja torit

Pardubicessa on useita ruokakauppoja, joissa voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita ja tarvikkeita ruoanlaittoon kotona. Kaupungissa järjestetään myös säännöllisesti toritapahtumia, joissa voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa ja muita elintarvikkeita suoraan tuottajilta.

6. Baarit ja pubit

Pardubicessa on myös baareja ja pubeja, joissa voi rentoutua ja nauttia erilaisista juomista, kuten tšekkiläisistä oluista, viineistä ja cocktaileista. Jotkut baarit tarjoavat myös pientä purtavaa ja elävää musiikkia.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Lemmikkien kanssa liikkuminen

Pardubicessa on useita puistoja ja ulkoilualueita, joissa lemmikinomistajat voivat viettää aikaa ja ulkoilla lemmikkiensä kanssa.

Kulttuuritapahtumien osallistuminen

Kaupungissa järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Näiden tapahtumien ohjelmisto vaihtelee ja niitä löytyy eri puolilta kaupunkia.

Urheiluharrastusten kokeileminen

Pardubicessa on monia urheilumahdollisuuksia, joita voi kokeilla, kuten jalkapallo, jääkiekko, tenniksen, golf ja uinti. Kaupungissa on myös useita urheiluseuroja, joissa voi liittyä mukaan eri lajien harrastusryhmiin.

Nähtävyyksiin tutustuminen

Kaupungissa on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Pernštýn-aukio, jossa sijaitsee kaunis historiallinen raatihuone. Lisäksi kaupungissa on useita kirkkoja, kuten Pyhän Bartolomeuksen katedraali.

Luontopoluilla kävely ja retkeily

Pardubicessa on useita luontopolkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden kävellä tai retkeillä kauniissa ympäristössä. Esimerkiksi Pardubický Hradec -linnan ympäristössä on luontopolku, joka on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa.

Ostoksilla käyminen

Kaupungissa on useita kauppakeskuksia, tavarataloja ja erikoisliikkeitä, joissa voi tehdä ostoksia. Pardubicen pääkatu, Sukova-katu, tarjoaa myös erilaisia ​​kauppoja ja putiikkeja.

Ravintoloissa ja kahviloissa syöminen

Kaupungissa on lukuisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä ruokailuvaihtoehdoista.

Suositut hotellit Pardubicessa

Clarion Grandhotel Zlatý Lev

Clarion Grandhotel Zlatý Lev sijaitsee Pardubice Vanhankaupungin sydämessä. Hotellissa on tyylikkäät ja viihtyisät huoneet, joissa on modernit mukavuudet. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, baarista ja kuntokeskuksesta.

Hotel Euro

Hotel Euro sijaitsee lähellä Pardubicen keskustaa ja tarjoaa mukavia huoneita, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaisen pysäköinnin. Hotellin asiakkaat voivat rentoutua saunassa ja nauttia ravintolan tarjoamista ruuista.

Hotel Atrium

Hotel Atrium on moderni hotelli, joka sijaitsee lähellä Pardubicen pääraitioita. Hotellissa on tyylikkäät huoneet, ilmainen Wi-Fi-yhteys ja sauna. Asiakkaat voivat myös nauttia hotellin ravintolasta ja baarista.

Hotel U Zlateho Andela

Hotel U Zlateho Andela on viehättävä hotelli, joka on rakennettu 1700-luvulla vanhaan kaupunkiin. Hotellissa on perinteiset huoneet, joissa on historiallinen viehätys. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolasta, jossa tarjoillaan perinteistä tšekkiläistä ruokaa.

Hotel Cernigov

Hotel Cernigov sijaitsee Pardubicen keskustassa lähellä juna-asemaa. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Asiakkaat voivat hyödyntää hotellin ravintolaa, baaria, kuntokeskusta ja sauna-osastoa.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Pardubicessa on yleisesti ottaen turvallista asua ja liikkua. Kaupungissa on alhainen rikollisuustaso ja väkivaltarikokset ovat harvinaisia.
– Pardubicen poliisi on vastuussa kaupungin turvallisuudesta ja rikosten ennaltaehkäisystä. Poliisipartiot valvovat aktiivisesti katuja ja puistoja.
– Kaupungin keskustassa on turvallista liikkua myös iltaisin, ja valaistus on hyvä. Kuitenkin kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, naisten olisi hyvä olla varovaisia liikkuessaan yksin yöaikaan.
– Pardubicessa on myös turvallinen ja luotettava julkinen liikennejärjestelmä, mukaan lukien bussit ja junat. Matkustajien turvallisuudesta ja laadusta pidetään hyvää huolta.

Terveys

– Pardubicessa on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, jotka tarjoavat kattavia terveyspalveluita asukkaille ja vierailijoille.
– Kaupungissa on myös monia yksityisiä lääkäriasemia, jotka tarjoavat erikoistunutta hoitoa eri sairauksiin ja vaivoihin.
– Pardubicessa on hyvä terveydenhuoltoinfrastruktuuri, joka kattaa erilaiset osa-alueet, kuten päivystys, kirurgia, synnytykset ja geriatria.
– Kaupungissa on myös apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä sekä saada neuvoja ja ohjeita oikeanlaiseen lääkkeiden käyttöön.
– Pardubicen ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat noudattavat tiukkoja hygieniastandardeja, ja niitä valvotaan säännöllisesti terveysviranomaisten toimesta.

Rannat ja Vesistöt

Labe-joki

Labe-joki on yksi Pardubicen tärkeimmistä vesistöistä. Se virtaa kaupungin halki ja tarjoaa upeita maisemia sekä mahdollisuuksia veneilyyn ja kalastukseen.

Chrudimin vesistöalue

Pardubicen lähellä sijaitseva Chrudimin vesistöalue koostuu lukuisista järvistä ja lampista. Alueella on useita uimarantoja ja veneilymahdollisuuksia.

Sečin tekojärvi

Sečin tekojärvi sijaitsee Pardubicen lähellä olevassa Sečin kylässä. Järvi on suosittu paikka virkistäytymiseen ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja melontaa.

Pardúbice-järvi

Pardúbice-järvi on pienempi järvi Pardubicen eteläpuolella. Se tarjoaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja uimiseen.

Radovesický lom

Radovesický lom on entinen kaivostoiminnan jälkeen syntynyt vesistöalue, josta on kehittynyt suosittu virkistysalue. Alueella voi uida, sukeltaa ja nauttia kauniista luontomaisemista.

Kostelecké järvet

Kostelecké-järvet ovat useita pienempiä järviä Pardubicen lähellä Kostelecnad Orlicí -nimisessä kaupungissa. Järvialueella on uimarantoja ja mahdollisuuksia veneilyyn.

Hutiska-tulvatasanne

Hutiska-tulvatasanne on suosittu paikka vaelluksille ja pyöräretkille. Alueella on myös pieni järvi, jossa voi viettää aikaa ja ihailla maisemia.

Yöelämä ja viihde Pardubicessa:

1. Baarit ja klubit

Pardubicessa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Red Bull Music Club, jossa on usein live-musiikkia tai DJ-esityksiä, sekä Old School Bar, joka tarjoaa rennon ilmapiirin ja nuorekkaan musiikin.

2. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on monia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullista ruokaa ja juomia. Michelin-tähdellä palkittuä onnistui Kampa Park-ravintola, josta on panoraamanäkymä Moldau-joelle. Jos etsit rennompaa vaihtoehtoa, kannattaa vierailla esimerkiksi Cafe of the Five- ravintolassa, joka tarjoaa herkullista kahvia ja leivonnaisia.

3. Elokuvateatterit

Pardubicessa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia erilaisista elokuvaesityksistä. Esimerkiksi Cinema City Pardubice tarjoaa laajan valikoiman elokuvia eri genreistä.

4. Teatterit ja live-esitykset

Kaupungissa on myös teattereita ja muita paikkoja, joissa voi kokea live-esityksiä, kuten näytelmiä, konsertteja ja tanssiesityksiä. Tärkein teatteri Pardubicessa on Divadlo Josefa Kajetána Tyla, joka tarjoaa monipuolista ohjelmistoa.

5. Klubit ja bileet

Pardubicessa järjestetään myös erilaisia bileitä ja klubi-iltoja, joissa voi bailata ja pitää hauskaa. Esimerkiksi Big Family Club on suosittu bilepaikka, jossa voi tanssia aamun pikkutunneille asti.

6. Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Kaupungissa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat viihdettä ja elämyksiä. Pardubice Jazz Festival on yksi suosituimmista jazz-tapahtumista kaupungissa.

7. Kasinot ja pelipaikat

Pardubicessa on myös kasinoita ja muita pelipaikkoja, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä. Esimerkiksi Casino Savoy tarjoaa laajan valikoiman peliautomaatteja ja pöytäpelejä.

8. Yökerhot

Kaupungissa on myös muutamia yökerhoja, jotka tarjoavat viihdettä ja tanssimahdollisuuksia myöhään yöhön asti. Yksi suosituimmista yökerhoista on Atelier Club, jossa voi tanssia eri musiikkityylien tahtiin.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Pardubice Zoo

Pardubicen eläintarha tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nähdä laajan valikoiman eläinlajeja erilaisissa ympäristöissä. Eläintarhassa voi tutustua paikallisten ja eksoottisten eläinten elämään sekä oppia niiden säilyttämisestä ja suojelusta. Tarjolla on myös opastettuja kierroksia ja eläinlajiesittelyitä.

2. Kuninkaallinen puisto

Pardubicen kuninkaallinen puisto on suosittu retkeilykohde erityisesti ulkoilua ja luonnon ihailemista harrastaville. Puistossa voi kävellä pitkin kauniita polkuja ja ihailla puutarhoja, puita ja kukkia. Puistossa on myös lasten leikkipaikkoja, piknik-alueita ja kahviloita.

3. Kuninkaallinen puisto Choltice

Cholticessa sijaitseva kuninkaallinen puisto tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia rauhallisesta ja luonnonkauniista ympäristöstä. Puisto on suuri ja siinä on useita kävelyreittejä sekä kauniita näköalapaikkoja. Puistossa voi myös ihailla historiallista arkkitehtuuria ja vierailla alueen ravintoloissa ja kahviloissa.

4. Kaupunginranta Pardubice

Pardubicen kaupunginranta tarjoaa paikan virkistäytymiselle ja ulkoilulle. Rannalla on hiekkapohjainen uimaranta sekä nurmialueita piknikille tai aurinkoa ottamiseen. Alueella on myös pieni leikkipuisto lapsille ja erilaisia ​​palveluita, kuten kioskeja, kahviloita ja venevuokrausmahdollisuuksia.

5. Číčovice-tammen metsä

Číčovicessa sijaitseva tammenmetsä on suosittu retkeilyalue Pardubicessa. Alueella on useita kävely- ja pyöräilyreittejä, joiden varrella voi ihailla kauniita maisemia ja upeita tammia. Metsässä on myös lautapelejä, kuten metsägo, sekä retkeilyalustoja, joissa voi viettää yön leirillä.

6. Kuninkaallinen Lázne Spa Park

Kuninkaallinen Lázne Spa -puisto tarjoaa alueen vierailijoille mahdollisuuden rentoutua ja virkistäytyä kauniissa ympäristössä. Puistossa on kävelyreittejä, pieniä lampia ja suihkulähteitä. Alueella on myös istutettuja puita ja kukkia, joita voi ihailla. Puiston läheisyydessä sijaitsee myös hotelleja ja kylpylöitä.

7. Kuninkaallinen nautapuisto

Kuninkaallinen nautapuisto tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nähdä paikallisia nautaeläimiä ja oppia niiden hoidosta ja elinympäristöstä. Puistossa on suuri laiduntava alue, jossa eläimet voivat vapaasti liikkua, sekä näytöksiä ja aktiviteetteja, kuten ruokinta-aikoja ja piknik-alueita. Puistoon on myös järjestetty opastettuja kierroksia.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pardubice Castle

Pardubicen linna on goottilainen linna, joka sijaitsee Pardubicen kaupungissa. Se rakennettiin 1300-luvulla ja toimi aikanaan Pardubicen piispojen asuntona. Nykyään linna toimii museona ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua sen historiaan ja arkkitehtuuriin.

Pardubicen katedraali

Pardubicen katedraali, virallisesti St. Bartholomew -katedraali, on romaanista ja goottilaista tyyliä edustava kirkkorakennus. Se oli Pardubicen piispojen kirkko ja rakennettiin 1200-luvulla. Katedraali on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan ja siellä voi nähdä sekä romaanisia että goottilaisia elementtejä.

Pyhän Yrjön kirkko

Pyhän Yrjön kirkko on barokkityylinen kirkko, joka sijaitsee Pardubicen vanhassakaupungissa. Se rakennettiin 1700-luvulla ja on omistettu Pyhälle Yrjölle, lohikäärmetappajalle. Kirkko on tunnettu kauniista sisätiloistaan ja koristeellisista yksityiskohdistaan.

Ratkovice-kartano

Ratkovice-kartano on historiallinen rakennus, joka sijaitsee Pardubicen lähellä. Se oli aikoinaan takanaajan kartano ja se rakennettiin 1700-luvulla. Kartano on restauroitu ja siellä voi vierailla tutustumassa sen historiaan ja ihailemassa sen arkkitehtuuria.

Pardubice kaupunginmuseo

Pardubice kaupunginmuseo on museo, joka sijaitsee Pardubicen kaupungissa. Se esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria erilaisten esineiden ja näyttelyiden kautta. Museossa voi tutustua muun muassa arkeologisiin löytöihin, taiteeseen ja kaupungin kehitykseen.

Pardubice avoin museo

Pardubice avoin museo on ulkoilmamuseo, joka sijaitsee Pardubicen kaupungissa. Se koostuu useista historiallisista rakennuksista ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua perinteiseen moraavilaiseen kyläelämään. Museossa voi vierailla taloissa, navetoissa ja muissa rakennuksissa, jotka on entisöity alkuperäiseen kuntoonsa.

Pardubicen panoraama- ja näköalapaikat

1. Zelená brána (Vihreä portti)

Zelená brána eli Vihreä portti sijaitsee Pardubicen historiallisessa keskustassa. Portti tarjoaa upeat näkymät kaupungin ympäristöön ja sen yli pääsee myös kävelemään. Portin vieressä sijaitsee myös pieni puisto, jossa voi levähtää ja nauttia näkymistä.

2. Kuninkaan linnan torni

Pardubicen kuninkaan linna sijaitsee kaupungin keskustassa. Linnan korkeimmasta tornista avautuvat upeat panoraamanäkymät yli kaupungin. Torniin on mahdollista päästä ja nauttia näkymistä sekä linnan historiallisesta ilmapiiristä.

3. Rautatiesillan näköalatasanne

Pardubicea halkova rautatiesilta tarjoaa ainutlaatuiset näkymät kaupungin ympäristöön. Siltaa pitkin kulkevat junat tarjoavat liikenteen lisäksi myös mielenkiintoisen näkökulman kaupunkiin ja sen ympäristöön.

4. Aanekosken vesiputous

Pardubicesta löytyy myös näköalapaikka, josta voi ihailla Aanekosken vesiputousta. Putous sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä ja tarjoaa upean luontokokemuksen kaupungin lähettyvillä.

5. Kukkohovin näköalatorni

Kukkohovissa sijaitseva näköalatorni tarjoaa upeat panoraamanäkymät ympäristöön. Kukkohovi on suosittu retkikohde Pardubicessa ja sieltä käsin voi ihastella kauniita maisemia ja kaupungin siluettia.

6. East Point -ostoskeskuksen kattoterassi

Pardubicen East Point -ostoskeskuksen kattoterassilta avautuvat näkymät yli kaupungin. Terassilta voi ihailla kaupungin vilinää ja samalla nauttia ostoskeskuksen palveluista ja tarjonnasta.

7. Pernštejn-talon torni

Historiallinen Pernštejn-talo tarjoaa mahdollisuuden kiivetä sen torniin ja ihailla kaupungin ympäristöä. Tornista avautuvat panoraamanäkymät yli Pardubicen, ja samalla voi tutustua talon historiaan ja arkkitehtuuriin.Kohteen sijainti maa on Tšekin tasavalta

Jätä kommentti