Halvat lennot Ploiești

Ploieștin nähtävyydet ja kohteet

1. Ploieștin kaupunginmuseo

Ploieștin kaupunginmuseo on merkittävä kulttuuri-instituutio, joka esittelee kaupungin historiaa ja perinteitä. Museo sijaitsee keskeisellä paikalla, ja sieltä löytyy laaja kokoelma historiallisia esineitä ja esittelyjä kaupunkialueen kehityksestä.

2. Ploieștin taidemuseo

Ploieștin taidemuseo tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua romanialaisen ja kansainvälisen taiteen teoksiin. Museon kokoelmissa on maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja muita taide-esineitä eri aikakausilta. Museo järjestää myös vaihtuvia näyttelyitä ja taideaiheisia tapahtumia.

3. Prahova-laakso

Prahova-laakso on kuuluisa luontokohde, joka sijaitsee Ploieştin lähistöllä. Laakson upeat maisemat tarjoavat vierailijoille monia mahdollisuuksia ulkoiluun, vaellukseen ja luonnonkauneuden ihailuun. Alueella on myös useita luonnonpuistoja ja retkeilyreittejä.

4. Klockenburgin palatsi

Klockenburgin palatsi on palkittu arkkitehtoninen nähtävyys Ploieștissa. Rakennus edustaa uusklassista tyyliä ja siinä on vaikuttavia yksityiskohtia. Tänään palatsia käytetään usein taidenäyttelyiden, konserttien ja muiden kulttuuritapahtumien pitopaikkana.

5. Svärtz-palatsi

Svärtz-palatsi on toinen merkittävä arkkitehtuurikohde Ploieștissa. Se on rakennettu romaanis-goottilaiseen tyyliin ja toimii nykyään Prahova County-museona. Palatsissa on näytteillä alueen historiallista ja kulttuurista perinnettä esitteleviä näyttelyitä.

6. Kehityksen ja teknologian Talomuseo

Kehityksen ja teknologian Talomuseo sijaitsee Ploieștin historiallisessa keskustassa. Museo tarjoaa katsauksen Romanian teolliseen kehitykseen ja teknologiseen edistykseen. Se esittelee esineitä ja esityksiä, jotka kertovat teollistumisen ja modernisoinnin vaikutuksesta kaupunkiin.

7. Saint John the Apostlein katedraali

Saint John the Apostlesin katedraali on ortodoksinen kirkkorakennus, joka edustaa romaanista arkkitehtuuria. Kirkko on koristeltu upeilla ikoneilla ja freskoilla sekä siinä on vaikuttava alttari. Katedraali on tärkeä uskonnollinen ja kulttuurinen keskus Ploieștissa.

8. Olympias Stadion

Olympias Stadion on suuri urheilukeskus Ploieștissa, jossa järjestetään paikallisia ja kansallisia urheilutapahtumia. Stadionilla on nykyaikaiset tilat jalkapallon, yleisurheilun ja muiden urheilulajien harrastamiseen. Se on myös Ploieştin jalkapallojoukkueen kotistadion.

9. Casa Ilie Vasilescu

Casa Ilie Vasilescu on historiallinen rakennus, joka on tänään varattu kulttuuritapahtumien ja näyttelyiden järjestämiseen. Rakennus on tyypillinen romaanisen arkkitehtuurin edustaja, ja siinä on taidokkaita yksityiskohtia ja perinteisiä romanialaisia ​​elementtejä.

10. Central Park

Central Park on kaupunkiin keskeisesti sijoittuva puisto, joka tarjoaa virkistystä ja rentoutumismahdollisuuksia asukkaille ja vierailijoille. Puistossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja, patsaita ja viheralueita. Se on suosittu paikka ulkoiluun, piknikkeihin ja vapaa-aikaan.

Kulttuuri ja Historia

Kaarlen preeria, kulttuuri- ja viihdekeskus

Kaupungin keskustassa sijaitseva Kaarlen preeria on kulttuuri- ja viihdekeskus, joka tarjoaa monipuolisia ohjelmia ja tapahtumia. Täällä voi nauttia musiikista, teatterista ja tanssiesityksistä sekä osallistua erilaisiin taide- ja käsityökursseihin.

Ploieștin fääri

Ploieștin fääri on kaupungin ainutlaatuinen symboli ja suosittu nähtävyys. Se on rakennettu vuonna 1939 ja tarjoaa upean näköalan yli kaupungin. Fääri on myös historiallisesti merkittävä, sillä se oli ensimmäinen moottoriliikennettä palveleva silta Kaakkois-Euroopassa.

Prahovan kreikkalaiskatolinen kirkko

Prahovan kreikkalaiskatolinen kirkko on vaikuttava rakennus, joka on valmistunut vuonna 1897. Kirkko edustaa bysanttilaista arkkitehtuuria ja sen freskot ovat erityisen upeita. Se on myös tärkeä uskonnollinen paikka kaupungissa.

Ploieștin taidemuseo

Ploieștin taidemuseo on tunnettu kokoelmistaan, joissa on esillä romanialaista ja eurooppalaista taidetta. Museon kokoelman tärkein teos on ”Călătorie la Iași” (Matka Iașiin) -maalaus, joka on tunnetun taiteilijan Nicolae Grigorescun teos.

Ploieștin etnografinen museo

Ploieștin etnografinen museo esittelee alueen perinnettä, kulttuuria ja kansanperintöä. Museossa on laaja kokoelma esineitä, tekstiilejä, koruja ja muita esineitä, jotka kertovat alueen historiasta ja perinteistä.

Prahova County History Museum

Prahova County History Museum on alueen historiaan ja kulttuuriin keskittynyt museo. Museossa on näyttelyitä, jotka esittelevät muun muassa alueen arkeologisia löytöjä, historiallisia esineitä ja dokumentteja.

Bethlenin linna

Bethlenin linna on vaikuttava linna, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Se rakennettiin 1600-luvulla ja toimi aikoinaan Unkarin aatelissuvun asuinpaikkana. Nykyään linna toimii museona ja siellä on esillä arvokkaita kulttuuriesineitä ja taideteoksia.

Ploieștin kaupunginmuseo

Ploieștin kaupunginmuseo kertoo kaupungin historiasta ja kehityksestä. Museossa on näyttelyitä, jotka esittelevät kaupungin arkkitehtuuria, kulttuuria ja teollisen vallankumouksen vaikutusta alueelle.

Ploiești – Ruokailu ja Ravintolat

1. Perinteinen romaanialainen ruoka

Ploieștissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä romanialaisia ruokia. Näihin kuuluvat muun muassa ”sarmale” (kaalikääryleet), ”mămăligă” (maissipuuro), ”ciorbă de burtă” (maksakeitto) ja ”mici” (grillattu lihavarras).

2. Kansainväliset ruokailumahdollisuudet

Kaupungissa on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kreikkalaisia, kiinalaisia ja intialaisia ravintoloita. Turistit voivat valita erilaisia ​​vaihtoehtoja esimerkiksi pizzaa, pastaa, mezeä, sushia ja currya haluamiensa ruokien mukaan.

3. Kahvilat ja leipomot

Ploieștissa on useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia paikallisia sekä kansainvälisiä kahvilaherkkuja. Tarjolla on esimerkiksi tuoreita leivonnaisia, kakkupaloja, jäätelöä ja erilaisia kahvijuomia kuten espresso, latte ja cappuccino.

4. Pikaruokaravintolat

Kaupungista löytyy myös pikaruokaravintoloita, kuten McDonald’s, KFC ja Pizza Hut. Nämä ravintolat tarjoavat nopeaa ruokailua ja suosittuja pikaruokaruokia, kuten hampurilaisia, kananugetteja ja pizzapaloja.

5. Baarit ja pubit

Ploieștissa on myös useita baareja ja pubeja, joissa voi nauttia virvokkeita, olutta ja muita juomia. Jotkut baarit tarjoavat myös pientä purtavaa ja välipaloja juomien kanssa.

6. Ruokakaupat

Kaupungissa on erilaisia ruokakauppoja, kuten supermarketit ja lähikaupat, joista voi ostaa elintarvikkeita ja valmistaa itse ruokaa. Monissa supermarketeissa on myös leipomo ja valmisruokatuotteita, joten ruokaa voi ostaa myös valmiina.

Ploieștin vapaa-ajan aktiviteetit:

Kulttuurikohteet:

Ploieștissa on useita mielenkiintoisia kulttuurikohteita, kuten:

 • Konstantin Stere Museum: Paikallisen poliitikon ja kirjailijan Konstantin Steren entinen kotitalo, joka toimii nyt museona.
 • Igmantonin palatsi: Upea arkkitehtoninen rakennus, joka toimi aikoinaan olutpanimona, mutta nykyään siinä on näyttelyitä ja tapahtumia.
 • Prahova County History Museum: Historiallinen museo, jossa on esillä näyttelyitä Prahovan alueen historiasta.

Luontokohteet:

Ploieștin ympäristö tarjoaa monia upeita luontokohteita, kuten:

 • Măgura Păuleană: Vuori, jolla on upeat näkymät kaupungin ympäristöön ja joka tarjoaa hyvät vaellusmahdollisuudet.
 • Jubileum Park: Kaunis puisto vehreine nurmikenttineen ja kävelyreitteineen, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.
 • Bucovinian Orthodox Monastery: Ortodoksinen luostari, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä ja tarjoaa rauhallisen paikan hiljentymiseen ja meditaatioon.

Ravintolat ja baarit:

Ploieștissa on laaja valikoima ravintoloita ja baareja, joista voi nauttia hyvää ruokaa ja juomaa. Joitakin suosituimpia paikkoja ovat:

 • Casa Veche: Perinteinen romanialainen ravintola, joka tarjoaa paikallisia herkkuja ja tunnelmallisen ympäristön.
 • Caru’ cu bere: Suosittu olutravintola, jossa voi maistaa romanialaista olutta ja perinteistä ruokaa.
 • The Pub: Rentouttava baari, jossa on laaja valikoima juomia ja mukava ilmapiiri.

Liikunta- ja urheilumahdollisuudet:

Ploieștissa on myös erilaisia ​​liikunta- ja urheilumahdollisuuksia, kuten:

 • Sports Ploiești: Monitoimihalli, jossa voi harrastaa esimerkiksi uintia, kuntosaliharjoittelua ja ryhmäliikuntatunteja.
 • Local parks: Kaupungissa on useita paikallisia puistoja, joissa voi ulkoilla, lenkkeillä tai pelata erilaisia ​​urheilulajeja.
 • Tennis courts: Kaupungissa on useita tenniskenttiä, joissa voi pelata tennistä.

Suositut hotellit Ploieștissä

1. Prahova Plaza Hotel

Prahova Plaza Hotel sijaitsee Ploieștin keskustassa ja tarjoaa 4 tähden majoitusvaihtoehdon. Hotellissa on modernit huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten taulu-tv, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi. Prahova Plaza Hotelissa on myös ravintola, baari, kuntokeskus ja sauna.

2. Central Hotel Ploiești

Central Hotel Ploiești on boutique-hotelli, joka sijaitsee lähellä Ploieștin keskustan nähtävyyksiä ja ostosalueita. Hotellissa on tyylikkäät ja viihtyisät huoneet, joissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Central Hotelissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä romanialaisia ​​ruokia.

3. Sky Blue Hotel & Spa

Sky Blue Hotel & Spa tarjoaa ylellistä majoitusta Ploieștin ulkopuolella sijaitsevassa hiljaisessa ympäristössä. Hotellissa on tyylikkäät ja tilavat huoneet, joissa on modernit mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja minibaari. Sky Blue Hotel & Spa -hotellissa on myös kylpylä, jossa on sauna, uima-allas ja hierontapalvelut.

4. Vigo Grand Hotel

Vigo Grand Hotel sijaitsee Ploieștin keskustassa ja tarjoaa modernit ja tyylikkäät huoneet. Hotellista löytyy monipuolisia palveluita, kuten ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoustilat. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi.

5. Hotel Prahova Plaza

Hotelli Prahova Plaza sijaitsee Ploieștin keskustassa, ja se tarjoaa mukavat majoitustilat edulliseen hintaan. Hotellihuoneet ovat viihtyisät ja niissä on perustason mukavuudet, kuten taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola ja baari, sekä mahdollisuus varata kokoustiloja.

Turvallisuus Ploieştissa

Rikollisuus

Ploieşti on kaupunki, jossa esiintyy jonkin verran rikollisuutta, erityisesti taskuvarkauksia ja omaisuusrikoksia.

Kadut ja liikenne

Ploieştin kaduilla voi olla ruuhkaista ja liikennetilanne voi olla haastava erityisesti vilkkaampina aikoina. On tärkeää olla varovainen liikenteessä.

Terroismi

Terrorismi ei ole tyypillistä Ploieştin kaupungille ja sen ympäristölle.

Terveys Ploieştissa

Sairaala- ja terveyspalvelut

Ploieştin kaupungissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukkaita terveyspalveluita.

Yleinen terveydentila

Ploieştin yleinen terveydentila on hyvä, ja kaupungissa on saatavilla tarvittavat lääkäripalvelut.

Sanitaatio ja hygienia

Ploieşti panostaa sanitaatioon ja hygieniaan, ja kaupungin julkiset tilat kuten ravintolat, hotellit ja kaupat noudattavat hygieenisiä standardeja.

Rokotukset ja terveysneuvonta

Ennen matkaa Ploieştiin on suositeltavaa tarkistaa ajantasaiset rokotusvaatimukset ja ottaa tarvittavat rokotukset. Lisäksi kannattaa tarkistaa matkailuterveysneuvonta ennen matkaa.

Rannat ja vesistöt

Prahova-joki

Prahova-joki on yksi tärkeimmistä ja suurimmista joista Ploieștissa. Se virtaa läpi kaupungin ja tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten kalastukseen ja veneretkiin.

Sinaia-järvi

Sinaia-järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Ploieștista. Se on keinotekoinen järvi, joka tarjoaa kauniin ympäristön ja rauhallisen paikan virkistäytymiseen ja piknikille. Järven ympärillä on myös monia kävelyreittejä ja rentoutumisalueita.

Urlătoarea-vesiputous

Urlătoarea-vesiputous on suosittu nähtävyys lähellä Ploieștia. Se sijaitsee Bucegi-vuoriston alueella ja tarjoaa upean luonnollisen näkymän. Vesiputouksen vieressä on myös piknik-alueita ja mahdollisuus kävellä luontopolkuja pitkin.

Drajna-joki

Drajna-joki on toinen merkittävä joki Ploieștissa. Se virtaa kaupungin lähellä ja tarjoaa mahdollisuuden kalastamiseen ja rauhallisiin kävelyretkiin joen varrella.

Teleajen-joki

Teleajen-joki sijaitsee hieman kauempana Ploieștista, mutta se on silti helposti saavutettavissa. Joki tarjoaa kauniita maisemia ja mahdollisuuden rentouttavaan aikaan luonnossa.

Yöelämä ja viihde

1. Klubit ja baarit

Ploieștissa on useita klubeja ja baareja, jotka tarjoavat erilaisia viihdeohjelmia ja juomia. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Club Time Out, The One Club ja Baska. Klubeilla voi yleensä nauttia musiikista ja tanssia, kun taas baareissa voi rentoutua ja keskustella ystävien kanssa.

2. Ravintolat

Kaupungissa on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia ja kansainvälisiä ruokalajeja. Voit nauttia romanialaisesta keittiöstä tai kokeilla vaikkapa italialaista, kiinalaista tai japanilaista ruokaa. Suosittuja ravintoloita Ploieștissa ovat esimerkiksi Casa Domneasca, La Cantine ja Bellini.

3. Elokuvateatterit

Ploieștissa on muutamia elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Tunnettuja teattereita ovat esimerkiksi Cinema City ja Patria Cinema. Näissä teattereissa näytetään sekä romanialaisia että ulkomaisia elokuvia eri genreistä.

4. Teatterit ja esitykset

Kaupungissa on myös muutamia teattereita, jotka tarjoavat erilaisia näytelmiä ja esityksiä. Esimerkiksi Ploieștin teatteri (Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești) on yksi suosittu paikka taidetta ja teatteria harrastaville. Siellä voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä näytelmistä.

5. Konsertit ja musiikkitapahtumat

Ploiești järjestää myös erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia ympäri vuoden. Voit nauttia paikallisista ja kansainvälisistä artisteista eri genreistä. Konsertit ja musiikkitapahtumat voivat järjestää sekä ulkona että sisätiloissa, kuten konserttisaleissa ja stadioneilla.

6. Kasino

Ploieștissa on myös kasino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa rahapeleissä. Täällä voit pelata esimerkiksi rulettia, blackjackia, pokeria ja kolikkopelejä. Kasinoissa on yleensä myös tarjolla juomia ja välipaloja pelien lomassa.

Luontokohteet ja retkeily

1. Ciucaș-vuoret

Ciucaș-vuoret sijaitsevat noin 35 kilometrin päässä Ploieștista. Ne tarjoavat upeita näkymiä ja ovat suosittu retkeilykohde alueella. Vuoristoalueella on useita vaellusreittejä, jotka sopivat eri tasoisille retkeilijöille.

2. Valea Doftanei-järvi

Valea Doftanei-järvi sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Ploieștista. Se on kaunis ja rauhallinen järvi, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Järven ympäristössä on myös useita kävelypolkuja ja piknik-alueita.

3. Prahova-joen rotko

Prahova-joen rotko on vaikuttava luonnonmuodostelma, joka sijaitsee Ploieștin lähellä. Rotko on suosittu paikka retkeilijöille, jotka haluavat tutustua alueen luontoon ja nauttia kauniista maisemista. Rotkoon pääsee helposti polkuja pitkin.

4. Brebu-niitty

Bebu-niitty on suosittu retkeilykohde Ploieștissa. Se on laaja niittyalue, jolla voi nauttia kävelyretkistä ja rentoutua luonnon keskellä. Alueella on myös leirintäalueita ja piknik-paikkoja.

5. Bucegi-vuoret

Bucegi-vuoret ovat noin tunnin ajomatkan päässä Ploieștista. Ne tarjoavat upeat vuoristomaisemat ja useita vaellusreittejä. Korkeimmat huiput Bucegi-vuorilla yltävät yli 2500 metriin, ja alueella on myös mahdollista harrastaa esimerkiksi kiipeilyä ja pyöräilyä.

6. Slănic-Prahova

Slănic-Prahova on kaupunki Ploieștin läheisyydessä, joka tunnetaan suolaisista lähteistään. Alueella on suosittu kylpylä, jossa voi rentoutua ja nauttia hyvinvointipalveluista. Lisäksi Slănic-Prahova tarjoaa mahdollisuuden kävellä luonnossa ja tutustua alueen kauniiseen ympäristöön.

Uskonnolliset kohteet

Ploieștin katedraali

Ploieștin katedraali on Romanian ortodoksisen kirkon katedraali, joka sijaitsee Ploieștin keskustassa. Se on rakennettu vuonna 1906 ja sen arkkitehtuuri edustaa romaanista ja uusgoottilaista tyyliä.

Sfântul Ioan Nepomukin kirkko

Sfântul Ioan Nepomukin kirkko on roomalaiskatolinen kirkko Ploieștin keskustassa. Se rakennettiin vuonna 1837 ja sen arkkitehtuuri edustaa barokkityyliä. Kirkko on omistettu Pyhälle Johannes Nepomukille, joka on Tšekin kansallissankari.

Mănăstirea Sendrenin luostari

Mănăstirea Sendrenin luostari on ortodoksinen luostari sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Ploieștista. Se perustettiin 1700-luvulla ja sen rakennukset ovat perinteistä moldovalaista arkkitehtuuria. Luostarissa vierailevat voivat ihailla kauniita freskoja ja iconostaasia.

Historialliset kohteet

Vapaudenaukio

Vapaudenaukio on Ploieștin keskustan kuuluisin aukio. Se on toiminut merkittävänä tapahtumapaikkana historiassa, ja siellä sijaitsevat muun muassa raatihuone, maakunnan kirjasto ja Prahovajoen ylittävä vapaudensilta.

Historiallinen museo ”Dumitru Furnica – Minovici”

Historiallinen museo ”Dumitru Furnica – Minovici” sijaitsee Ploieștin keskustassa ja esittelee kaupungin ja sen ympäristön historiaa. Museon kokoelmiin kuuluu esineitä ja artefakteja eri aikakausilta, jotka valaisevat alueen menneisyyttä.

Demetriade-kivimuseo

Demetriade-kivimuseo on keskittynyt geologiaan, luonnonhistoriaan ja paleontologiaan. Museossa on laaja kokoelma mielenkiintoisia kiviä, mineraaleja ja fossiileja, joista osa on peräisin alueelta ja osa muualta maailmasta.

Palatul Culturii

Palatul Culturii eli Kulttuuripalatsi on Ploieștin tärkeä historiallinen rakennus. Romanttisen tyylinsä ansiosta se on arkkitehtoninen nähtävyys. Alun perin rakennus toimi kulttuurisena ja sosiaalisena keskuksena, ja nykyään siellä järjestetään näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia.

Casa Memorială Ion Luca Caragiale

Casa Memorială Ion Luca Caragiale on museo, joka sijaitsee kuuluisan romanialaisen kirjailijan, Ion Luca Caragialen, syntymäkodissa. Museossa voi tutustua Caragialen elämään ja tuotantoon sekä nähdä huonekaluja ja esineitä, jotka kuuluivat kirjailijalle ja hänen perheelleen.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Ploieștin vesitorni

Ploieștin vesitorni sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivälle alueelle. Tornista avautuu panoraamanäkymä kaupungin keskustan kattojen yli sekä ympäröiville vuorille ja metsille.

2. Prahova-joki

Prahova-joki kulkee Ploieștin läpi ja tarjoaa kauniin näkymän kaupungin maisemiin. Joen varrella on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla joen kaunista virtausta ja ympäröivää luontoa.

3. Dealul Malului

Dealul Malului on kukkula, josta voi ihailla upeita näkymiä Ploieștin yli. Kukkulan huipulla sijaitsee myös kappeli, jossa voi käydä ihailemassa kaupungin kauniita maisemia.

4. C.D. Loga Boulevard

C.D. Loga Boulevard on pitkä bulevardi, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin keskustan ympäristöön. Bulevardilta voi ihailla kaupungin korkeita rakennuksia ja vilkasta liikennettä.

5. Constantin Stere Park

Constantin Stere Park on kaunis puisto, josta voi ihailla kaupungin maisemia. Puistossa on korkeampi näköalapaikka, joka tarjoaa panoraamanäkymät ympäröivään luontoon ja kaupunkiin.

6. Bălcescu-puisto

Bălcescu-puisto on kaunis puisto, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön kaupungin keskustassa. Puiston kahvilasta ja penkeiltä voi ihailla kaupungin vilinää ja saada yleiskuvan Ploieștin kaupunkielämästä.

7. Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis on teatterirakennus, jossa voi nauttia erilaisista esityksistä. Teatterin yläkerrasta avautuu myös näköala kaupungin keskustaan, ja sen ikkunoista voi ihailla kaupungin vilkasta elämää.

8. Ploieștin observatorio

Ploieștin observatorio tarjoaa mahdollisuuden tutkia tähtitaivasta ja ihailla kaupungin ympäröiviä maisemia korkealta. Observatoriosta avautuvat näkymät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tarkkailla taivasta ja kaupungin valoja.

9. Ploieștin rautatieasema

Ploieștin rautatieasemalta voi ihailla kaupungin arkkitehtuuria ja vilkasta rautatieliikennettä. Aseman yläkerrasta avautuu myös näköala kaupungin ympäristöön ja maisemia voi katsella junien saapuessa ja lähtiessä.

10. Monumentul Independenței

Monumentul Independenței on Ploieștin keskustassa sijaitseva muistomerkki, jonka vieressä on näköalapaikka. Täältä voi ihailla kaupungin vilkkautta ja seurata ihmisten liikettä monumentin ympärillä.Kohteen sijainti maa on Romaniassa.

Jätä kommentti