Halvat lennot Protaras

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Protaras rannat

Protarasin alueella sijaitsee useita upeita rantoja, kuten Fig Tree Bay, Konnos Bay ja Sunrise Beach. Nämä hiekkarannat ovat tunnettuja kirkkaasta vedestään ja kauniista maisemistaan. Rannoilla on myös tarjolla erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta ja vesihiihtoa.

2. Kapparis Trail luontopolku

Kapparis Trail on suosittu luontopolku, joka kulkee Protarasin kauniissa maastossa. Polun varrella voi ihailla upeita näkymiä ja tutustua alueen rikkaaseen luontoon. Reitti on hyvin merkitty ja sopii eri kuntoisille retkeilijöille.

3. Vizakia Sculpture Park

Vizakia Sculpture Park on veistospuisto, joka tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen taidekokemuksen. Puistossa on esillä erilaisia veistoksia ja taideteoksia sekä kauniita puutarhoja. Puistossa järjestetään myös säännöllisesti taide- ja kulttuuritapahtumia.

4. St. Elias Church

St. Elias Church on kauniisti koristeltu kirkko Protarasin alueella. Kirkon ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja upeat freskot tekevät siitä suositun nähtävyyden. Kirkossa järjestetään myös säännöllisesti uskonnollisia tilaisuuksia ja konsertteja.

5. Cape Greco kansallispuisto

Cape Greco kansallispuisto sijaitsee Protarasin lähellä ja tarjoaa upeita luontonähtävyyksiä. Alueella voi patikoida, tutkia merenpohjaa snorklaten tai nauttia upeista näköaloista. Kansallispuistoon on myös rakennettu polkuja ja levähdyspaikkoja, jotka helpottavat alueen tutkimista.

6. Trinity Beach

Trinity Beach on kaunis ja rauhallinen hiekkaranta Protarasin alueella. Rannalla on aurinkotuoleja, varjoja ja rantabaari, josta voi ostaa virvokkeita. Ranta on suosittu paikallisten keskuudessa ja tarjoaa rentouttavan ympäristön auringonottoon ja uintiin.

Kulttuuri ja Historia

1. Arkeologinen alue Pernera

Protaran kaupungin alueella sijaitsee arkeologinen alue nimeltä Pernera. Alueelta on löydetty merkkejä ihmisten asutuksesta aina pronssikaudelta asti. Alueella voi tutustua muinaisten rakenteiden jäännöksiin ja oppia lisää alueen historiasta.

2. Protarasin luostari

Protarasin kaupungista löytyy myös Protarasin luostari, joka on tunnettu kulttuurikohde. Luostari on perustettu 1500-luvulla ja se tarjoaa vieraille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kirkkotaideteoksiin ja kulttuurihistoriaan.

3. Agioi Anargyroi kirkko

Protarasssa sijaitseva Agioi Anargyroi -kirkko on merkittävä historiallinen kohde. Kirkko on rakennettu 1900-luvun alussa ja se edustaa perinteistä kyproslaista arkkitehtuuria. Kirkon pyhäkön maalaukset ovat myös näkemisen arvoisia.

4. Neitsyt Marian ja Vassilis Michaeliksen kirkko

Protarasin kaupungissa sijaitsee myös Neitsyt Marian ja Vassilis Michaeliksen kirkko, joka on rakennettu 1900-luvulla. Kirkon sisällä on kauniita ikoneja ja freskoja, jotka kertovat tarinoita alueen historiasta.

5. Kyproksen kansallispuisto

Protarasin läheisyydessä sijaitsee Kyproksen kansallispuisto, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja historiaan. Kansallispuistossa voi vaeltaa ja ihailla upeita maisemia, samalla oppien alueen ekosysteemistä ja historiasta.

Ruokailu ja ravintolat Protaraksessa

1. Protaras Taverns -perinteiset kyproslaiset ravintolat

Protaraksessa on useita perinteisiä kyproslaisia ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia ruokia ja tunnelman. Nämä ravintolat tarjoavat yleensä lautasantimellisia ruokia, kuten grillattua lihaa, mereneläviä, kebabeja ja mezeä. Niissä voi nauttia myös paikallisesta musiikista ja tanssiesityksistä.

2. Kansainväliset ravintolat

Protaraksesta löytyy myös monia kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakulttuureja eri puolilta maailmaa. Näihin kuuluvat esimerkiksi italialaiset, kiinalaiset, intialaiset ja japanilaiset ravintolat. Näissä ravintoloissa voi nauttia esimerkiksi pastoja, pizzaa, sushia ja currya.

3. Mereneläväravintolat

Protaraksesta löytyy useita mereneläväravintoloita, joissa voi nauttia tuoreita ja herkullisia kalaruokia. Näissä ravintoloissa tarjoillaan yleensä erilaisia grillattuja, paistettuja ja keitettyjä kala- ja äyriäisruokia. Niihin voi kuulua esimerkiksi paikallisia erikoisuuksia, kuten kalakeittoja, grillattua mustekalaa ja katkarapuja.

4. Kahvilat ja leipomot

Protaraksesta löytyy myös useita kahviloita ja leipomoita, joista voi ostaa erilaisia kahvijuomia, teetä, leivonnaisia ja leipiä. Näissä paikoissa voi istahtaa hetkeksi rentoutumaan ja nauttimaan paikallisia herkkuja. Kahviloissa voi yleensä tilata myös pikkupurtavaa ja kevyitä lounasannoksia.

5. Rantaravintolat

Protaraksen rannoilta löytyy lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat ruokaa merinäköalalla. Nämä ravintolat tarjoavat yleensä sekä mereneläviä että muita ruokavaihtoehtoja, kuten grillattua lihaa ja pastoja. Rantaravintoloissa voi nauttia aterian lisäksi myös virkistävistä juomista ja jälkiruoista.

6. Pikaruokaravintolat

Protaraksessa on myös muutama pikaruokaravintola, joissa voi nauttia nopeasti valmistettuja ruokia. Näihin kuuluvat esimerkiksi pizzaravintolat ja hampurilaisketjut. Näissä ravintoloissa voi tilata esimerkiksi pizzoja, hampurilaisia, salaattia ja erilaisia välipaloja.

7. Baarit ja pubit

Protaraksesta löytyy myös monia baareja ja pubeja, joissa voi nauttia virvokkeita ja pikkupurtavaa. Baarit tarjoavat yleensä erilaisia alkoholijuomia ja cocktaileja, kun taas pubeissa voi nauttia myös olutta ja muita juomia. Joissakin baareissa ja pubeissa voi myös olla elävää musiikkia ja DJ-esityksiä.

8. Take away -ravintolat

Protaraksesta löytyy myös muutamia take away -ravintoloita, joista voi hakea ruokaa mukaan. Nämä ravintolat tarjoavat yleensä erilaisia pikaruokia ja välipaloja, kuten pizzaa, kebabia ja falafelia. Ruokaa voi tilata paikan päällä tai puhelimitse ja noutaa mukaansa.

9. Hotelliravintolat

Useimmissa Protaraksen hotelleissa on myös omia ravintoloita, joissa voi nauttia aamiaista, lounasta ja illallista. Hotelliravintolat tarjoavat yleensä monipuolisen valikoiman erilaisia ruokia, jotka sopivat eri makumieltymyksille. Hotelliravintoloissa voi nauttia myös erilaisista teemallisista illallisista ja buffeteista.

10. Piknikalueet ja grillipaikat

Protaraksen ympäristöstä löytyy useita piknikalueita ja grillipaikkoja, joissa voi nauttia omia eväitä ja grillejä. Näillä alueilla on yleensä pöytiä ja penkkejä sekä grillit, joita voi käyttää. Näissä paikoissa voi viettää rentouttavaa aikaa luonnossa ja nauttia omia ruokia ja juomia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rannat

Protaraksella on useita upeita rantoja, joista suosituimpia ovat Fig Tree Bay, Konnos Bay ja Sunrise Beach. Nämä rannat tarjoavat hienoa hiekkaa, kristallinkirkasta vettä ja aurinkotuoleja vuokrattavaksi. Rannoilla voi rentoutua auringonottamalla, uida tai nauttia erilaisista vesiurheiluaktiviteeteista, kuten snorklauksesta, melonnasta ja vesihiihdosta.

Vesiurheilu

Protaras tunnetaan myös erilaisista vesiurheilumahdollisuuksistaan. Matkailijat voivat kokeilla esimerkiksi sukellusta, vesiskootterilla ajamista, purjelautailua, vesihiihtoa ja leijalautailua. Useat rannat tarjoavat myös kaluston vuokrausta sekä opastusta eri vesiurheilulajeihin.

Veneily

Protaras on ihanteellinen paikka veneilyyn ja retkille merelle. Matkailijat voivat vuokrata veneen tai osallistua järjestetylle retkelle, joka kulkee pitkin rannikkoa. Veneretkillä voi ihailla upeita maisemia, tutustua lähisaariin ja mahdollisesti nähdä delfiinejä.

Vaellus ja pyöräily

Protaraksella on myös panostettu ulkoilumahdollisuuksiin, kuten vaellus- ja pyöräilyreitteihin. Alueella on useita luonnonkauniita polkuja, jotka sopivat hyvin aktiiviselle matkailijalle. Vaellusreittejä löytyy esimerkiksi Cape Grekon kansallispuistosta ja Pyhän Elias-vuorelta.

Golf

Golfista kiinnostuneet matkailijat voivat pelata viheriöillä Protaraksen läheisyydessä. Lähin golfkenttä sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Protaraksesta. Kentällä on hyvin hoidetut pelialueet ja upeat näkymät Välimerelle.

Viihdekeskukset

Protaraksesta löytyy useita viihdekeskuksia, jotka tarjoavat erilaisia ajanviettomahdollisuuksia. Näihin keskuksiin kuuluu muun muassa vesipuisto, minigolf-ratoja, keilahalli ja pelihalleja. Viihdekeskukset ovat suosittuja erityisesti perheiden keskuudessa.

Suositut hotellit Protaraksessa

1. Sunrise Beach Hotel

Sunrise Beach Hotel sijaitsee Protaraksessa lähellä rantaa ja tarjoaa upeat näkymät Välimerelle. Hotellissa on ulkouima-allas, sisäuima-allas, kuntosali ja spa-keskus. Huoneet ovat moderneja ja tilavia, ja niissä on ilmastointi, parveke ja minibaari. Hotellin ravintolassa tarjoillaan monipuolinen aamiainen ja laadukkaita ruokalajeja.

2. Grecian Park Hotel

Grecian Park Hotel sijaitsee kauniilla kukkulalla Protaraksen rannan lähellä. Hotellin huoneista avautuvat upeat näköalat merelle tai puutarhaan. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia erilaisia ruokia ja juomia. Lisäksi hotellissa on uima-allas, lasten leikkialue, kuntosali ja spa-keskus.

3. Capo Bay Hotel

Capo Bay Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Protaraksen rannan vieressä. Hotellilla on oma yksityinen ranta-alue, jossa voi rentoutua auringonottoa varten. Hotellin ulkouima-altaalla on upeat merinäköalat. Huoneet ovat moderneja ja tyylikkäitä, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, kuntosali ja spa-keskus.

4. Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel sijaitsee rauhallisella alueella Protaraksen itäisellä puolella. Hotelli on suosittu perheiden keskuudessa, ja siellä on lasten leikkialue ja lastenallas. Hotellin ravintolassa tarjoillaan laaja valikoima ruokia, ja allasbaarista voi nauttia virvokkeita. Huoneissa on oma parveke ja ilmastointi.

5. Anastasia Beach Hotel

Anastasia Beach Hotel sijaitsee rauhallisella alueella Protaraksen lähellä. Hotellissa on oma ranta-alue, jossa voi nauttia auringosta ja merestä. Hotellin ravintola tarjoaa sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokalajeja. Lisäksi hotellissa on uima-allas, kuntosali ja spa-keskus.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Protaras on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki asua ja vierailla
– Poliisivoimat ovat läsnä kaupungissa ja huolehtivat järjestyksestä ja turvallisuudesta
– Protaras on hyvin valaistu ja kaduilla on yleensä paljon ihmisiä, mikä luo turvallisen ilmapiirin
– Kaupungissa on useita turvakameroita, jotka valvovat yleistä järjestystä

Sairaala ja lääkäripalvelut

– Protarasin alueella on useita terveyskeskuksia ja yksityisiä lääkäriasemia, joissa voi saada peruslääkäripalveluita
– Lähin sairaala sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Protarasista, ja se tarjoaa laajempia lääketieteellisiä palveluita ja päivystystä
– On suositeltavaa hankkia matkavakuutus, joka kattaa terveydenhuoltokulut ja hätätilanteet

Rantaturvallisuus

– Protarasin alueella on useita uimarantoja, ja niihin liittyy tiukat turvallisuustoimenpiteet
– Rannoilla on usein rantavalvojia, jotka valvovat uintialueita ja antavat tarvittaessa apua ja neuvontaa
– Uimareita kehotetaan noudattamaan rantavalvojien ohjeita ja pitämään huolta omasta turvallisuudestaan, kuten välttämään voimakkaita virtauksia ja aallokkoa

Puhelinnumerot hätätilanteita varten

– Poliisi: 112
– Palokunta: 112
– Ambulanssi: 112
– Suurlähetystö (omat maan tiedot): Tieto löytyy kotimaasi virallisilta verkkosivuilta

Rannat ja Vesistöt

1. Fig Tree Bay

Fig Tree Bay on Protaraksen suosituin ranta ja se sijaitsee Protaraksen keskustan tuntumassa. Ranta on hiekkapohjainen ja vesi on kirkasta ja turkoosia. Fig Tree Bay on erittäin suosittu turistien keskuudessa ja siellä on tarjolla erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

2. Sunrise Beach

Sunrise Beach on toinen suosittu ranta Protaraksessa. Ranta sijaitsee lähellä Fig Tree Bayta ja se tarjoaa myös kauniit hiekkapohjaiset rannat ja kirkkaan veden. Sunrise Beach on hieman rauhallisempi kuin Fig Tree Bay, mutta sielläkin on mahdollista harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.

3. Konnos Bay

Konnos Bay on hieman kauempana Protaraksen keskustasta, noin 5 kilometrin päässä. Ranta on suojattu luonnonsuojelualueella ja se tarjoaa upeat näkymät ja kauniit hiekkarannat. Konnos Bay on suosittu myös sukeltajien keskuudessa, sillä sen vedet ovat erityisen kirkkaat ja siellä on runsaasti mereneläviä.

4. Kalamies Beach

Kalamies Beach sijaitsee Protaraksen keskustan lähistöllä ja se on hieman pienempi ja rauhallisempi ranta kuin Fig Tree Bay ja Sunrise Beach. Ranta on hiekkainen ja siellä on puita, jotka tarjoavat suojaa auringolta. Kalamies Beach on suosittu myös lapsiperheiden keskuudessa, sillä ranta on matala ja turvallinen.

5. Green Bay

Green Bay on Protaraksen eteläosassa sijaitseva ranta. Ranta on pieni ja hieman syrjässä, joten se on yleensä rauhallisempi kuin muut suositut rannat. Green Baylla on myös kirkasta vettä ja kauniit hiekkarannat. Ranta sopii erityisen hyvin snorklaajille, sillä sen vedessä on kauniita koralleja ja merta asuttavia kaloja.

6. Sirena Bay

Sirena Bay on myös suosittu ranta Protaraksessa. Ranta sijaitsee hieman kauempana Protaraksen keskustasta ja se tarjoaa kauniit hiekkarannat ja turkoosin veden. Sirena Baylla on myös puita, jotka tarjoavat suojaa auringolta. Ranta on rauhallisempi kuin muut suositut rannat, joten se sopii hyvin rentoutumiseen ja auringonottoon.

Yöelämä ja Viihde

1. Klubit ja baarit

Protaraksessa on useita klubeja ja baareja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia musiikista sekä juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Eden Beach Club, Yianna Marie Beach Bar ja Mojito Bar & Grill.

2. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on monia ravintoloita ja kahviloita, joista voi löytää erilaisia ruokakulttuureita edustavia paikkoja. Joitakin suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi Protaras Tavern, Kalamies Beach Restaurant ja The Corner Restaurant & Bar.

3. Rantabaarit

Protaraksessa on myös useita rantabaareja, joissa voi nauttia juomista auringonlaskun aikaan tai rentoutua rannalla. Suosittuja rantabaareja ovat esimerkiksi Sunrise Beach Bar, Fig Tree Bay Beach Bar ja Piers Pub.

4. Elävää musiikkia

Monissa ravintoloissa ja baareissa Protaraksessa voi nauttia myös elävästä musiikista. Joitakin paikkoja, joissa esiintyy livebändejä tai soolomuusikoita, ovat esimerkiksi Red Square Bar, Lucky’s Piano Bar ja Splash Live Music Bar.

5. Esiintyvät taiteilijat ja tapahtumat

Protaraksessa voi olla myös erilaisia esiintyviä taiteilijoita ja tapahtumia erityisesti korkeasesongin aikana. Tällaisia tapahtumia voi olla esimerkiksi tanssiesityksiä, stand up -komiikkaa tai teemabileitä.

Luontokohteet ja retkeily Protaraksessa

Cape Greco -kansallispuisto

Cape Greco -kansallispuisto sijaitsee Protaraksen kaupungin lähellä ja on kuuluisa upeista maisemistaan ja luontopoluistaan. Alueella voi kävellä polkuja pitkin ja ihailla jyrkkiä kallioita, luolia, lahtia ja kirkkaita turkoosinsinisiä vesialueita. Kansallispuiston kasvillisuus on monipuolinen ja siellä esiintyy useita harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja. Puiston merenpohjan alue on myös suosittu sukellus- ja snorklauspaikka.

Protaras-Coast -merireitti

Protaras-Coast -merireitti on suosittu merellinen retkeilyreitti, joka kulkee Protaraksen rannikon läpi. Reitti tarjoaa upeat näkymät ja mahdollisuuden tutustua alueen kauniisiin hiekkarantoihin, luonnonihmeisiin ja historiallisiin kohteisiin. Retkeilijät voivat kävellä pitkin rantaviivaa, pysähtyä uimaan tai nauttimaan auringosta, tai tutkia alueen luonnonkauniita laguuneja ja luolia.

Konnos-järvi

Konnos-järvi sijaitsee Protaraksen eteläpuolella ja se on suosittu retkikohde luonnonystäville. Järvi sijaitsee kauniissa ympäristössä, ympärillään metsiä ja kukkuloita. Järven rannalla on laaja lintujen tarkkailualue, ja se on erityisen merkittävä pesimä- ja levähdyspaikka erilaisille lintulajeille. Konnos-järvellä on myös mahdollisuus rentoutua ja nauttia rauhallisesta järven ympäristöstä.

Avakas-rotko

Avakas-rotko on luonnon muovaama kanjoni, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Protaraksesta. Rotko on noin 30 metriä syvä ja 3 kilometriä pitkä. Se tarjoaa upeita näkymiä kallioseinämiin ja luontoon. Rotkon vieressä kulkee polku, jonka varrella voi nähdä erilaisia kasveja ja eläimiä. Avakas-rotkosta löytyy myös puro, joka luo rauhoittavan äänimaiseman.

Ayia Napan meripuisto

Ayia Napan meripuisto sijaitsee lähellä Protarasta ja se on suosittu retkikohde vesiliikunnasta ja luonnonkauniista ympäristöstä nauttiville matkailijoille. Meripuistossa voi harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta, vesihiihtoa ja melontaa. Lisäksi alueella on upeat hiekkarannat ja mahdollisuus tehdä veneretkiä lähisaarille.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Protaraksessa:

Konventus Agias Triadas

Konventus Agias Triadas on historiallinen luostari Protaraksessa, Kyproksella. Se sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä Protaraksen keskustasta. Luostari on merkittävä uskonnollinen ja historiallinen kohde, joka perustettiin vuonna 1758. Se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kirkkoon, luostariin ja kauniiseen ympäristöön.

Ayas Trias Bazilikası

Ayas Trias Bazilikası, tunnetaan myös nimellä Agia Triada Prophitis Elias, on antiikin kivikirkko Protarakseen lähellä. Tämä historiallinen kohde on peräisin 7. vuosisadalta, ja vaikka se on raunioitunut ajan kuluessa, se tarjoaa edelleen kiinnostavan näkymän kyproslaiseen arkkitehtuuriin.

Skevofylax Koukounarion arkeologinen kohde

Skevofylax Koukounarion arkeologinen kohde on toinen Protarakseen historiallinen kohde. Se sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Protaraksen keskustasta. Tämä paikka on merkittävä arkeologinen kohde, jossa on raunioita aikaisemmista asutuksista, jotka ulottuvat takaisin hellenistiseen aikaan ja roomalaiseen aikaan.

Ayios Ermolaos

Ayios Ermolaos on Protaraksen tärkein kirkko. Se sijaitsee Protaraksen keskustassa, lähellä rantaa. Tämä kauniisti koristeltu kirkko on omistettu Pyhälle Ermolaokselle, Kyproksen kristinuskon varhaiselle munkille. Kirkko tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen uskontoon ja ihailla sen upeaa arkkitehtuuria.

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos on toinen merkittävä kirkko Protaraksesta. Se sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Protaraksen keskustasta, Pernera-kylässä. Tämä charmikas pieni kirkko tarjoaa kauniin näkymän ja rauhallisen ympäristön, jossa vierailijat voivat hiljentyä ja nauttia uskonnollisesta ilmapiiristä.

Protaras Pier

Protaras Pier tai Kuvuklia Pier on myös mainitsemisen arvoinen historiallinen kohde Protaraksessa. Se on tunnettu laituristaan, josta voi ihailla upeaa merinäköalaa ja auringonlaskuja. Vaikka tämä ei ole uskonnollinen kohde, se on merkittävä osa Protaraksen historiaa ja tarjoaa vierailijoille kauniin näkymän Välimerelle.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Ayia Napa Monastery

Ayia Napa Monastery on luostari kaupungissa Protaras. Se sijaitsee korkealla kukkulalla, josta avautuu upea panoraamanäkymä Ayia Napan kaupunkiin ja Välimerelle.

2. Cape Greco National Forest Park

Cape Greco National Forest Park on luonnonpuisto Protarasin kaupungin lähellä. Puistosta löytyy lukuisia näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaunista merimaisemaa ja rauhallista luontoa.

3. Konnos Bay

Konnos Bay on suosittu ranta-alue Protarasissa. Rannan ympärillä sijaitsevilla kallioilla on useita näköalapaikkoja, joista voi katsella kauniita maisemia yli meren ja nauttia upeista auringonlaskuista.

4. Sunrise Beach

Sunrise Beach on yksi Protarasin suosituimmista rannoista. Rannan pohjoispäästä löytyy korkea näköalapaikka, josta voi ihailla kaunista rantamaisemaa ja kirkasta Välimerta.

5. Fig Tree Bay

Fig Tree Bay on toinen suosittu ranta-alue Protarasissa. Rannan lähistöllä sijaitsee korkeita kallioita, joilta avautuu upeita panoraamanäkymiä Fig Tree Bayn hiekkarannasta ja Välimereen.

6. Prophet Elias Chapel

Prophet Elias Chapel on pieni kappeli Protarasin kaupungin alueella. Kappelin lähellä on korkea näköalapaikka, josta voi nähdä koko Protarasin kaupungin ja kauniin merimaiseman.Kohteen sijainti maa on Kypros.

Jätä kommentti