Halvat lennot Queluz

Nähtävyydet ja kohteet

1. Queluzin kuninkaallinen palatsi

Queluzin kuninkaallinen palatsi, joka tunnetaan myös nimellä Queluzin kansallislinna, on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Se oli alun perin rakennettu 1700-luvulla ja toimi kuninkaallisen perheen kesäasuntona. Nykyään se on avoinna yleisölle ja tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Portugalin kuninkaalliseen historiaan ja upeaan arkkitehtuuriin.

2. D. Maria I -teatteri

D. Maria I -teatteri on historiallinen teatteri, joka rakennettiin 1700- ja 1800-lukujen vaihteessa. Se on yksi harvoista säilyneistä teatterirakennuksista Portugalissa ja tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua teatteritaiteen historiaan. Teatteri tarjoaa myös säännöllisesti esityksiä ja tapahtumia kävijöilleen.

3. Queluzin kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha

Queluzin kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha on kaunis puistoalue, joka tarjoaa vierailijoille upean mahdollisuuden tutustua kasvien, kukkien ja puutarhataiteen maailmaan. Puutarhassa on erilaisia kasveja ja maisemia, jotka houkuttelevat vierailijoita rentoutumaan ja nauttimaan kauniista ympäristöstä.

4. Queluzin kuninkaanpuisto

Queluzin kuninkaanpuisto on suuri puistoalue, jossa on kauniita kävelyreittejä, vihreitä nurmikenttiä ja upeita näköalapaikkoja. Puisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, piknikille ja rentoutumiseen. Lisäksi siellä on myös leikkipaikkoja ja muita aktiviteetteja lapsille.

5. Queluzin historiallinen keskusta

Queluzin historiallinen keskusta on viehättävä alue, jossa on vanhoja rakennuksia, kapeita katuja ja idyllinen tunnelma. Alueella voi tutustua vanhaan arkkitehtuuriin ja perinteiseen portugalilaiseen elämäntapaan. Siellä on myös erilaisia ​​kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia paikallisista herkuista.

6. Queluzin kuninkaan linna

Queluzin kuninkaan linna on toinen historiallinen linna, joka sijaitsee kaupungissa. Se oli alun perin tarkoitettu kuninkaalliseksi asunnoksi, mutta nykyään se toimii museona ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua linnan sisätiloihin ja kuninkaallisen elämän historiaan.

7. Matosinhosin ranta

Matosinhosin ranta on suosittu vierailukohde Queluzin lähellä. Se on kaunis hiekkaranta, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet auringonottoon, uimiseen ja rantalentopalloon. Rantakadulla on myös monia ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia mereneläviä ja muita paikallisia herkkuja.

8. Queluzin kaupungintalo

Queluzin kaupungintalo on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on arkkitehtonisesti upea ja toimii kaupungin hallinnollisena keskuksena. Rakennus on avoinna yleisölle ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua sen upeisiin sisätiloihin ja historianäyttelyihin.

9. Queluzin kirkko

Queluzin kirkko, joka tunnetaan myös nimellä Santa Maria de Belasin kirkko, on kaupungin vanhin kirkko. Se on rakennettu 1300-luvulla goottilaiseen tyyliin ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua sen kauniisiin freskomaalauksiin ja uskonnollisiin taideteoksiin. Kirkko on myös aktiivinen paikka jumalanpalveluksille ja muille uskonnollisille tapahtumille.

Kulttuuri ja Historia

1. Queluzin palatsi (Palácio Nacional de Queluz)

Queluzin palatsi on 1700-luvulla rakennettu barokkipalatsi Portugalin lounaisosassa. Se oli aikoinaan Portugalin kuninkaan ja kuningattaren kesäasunto ja toimi myös kuningasperheen kulttuurikeskuksena. Palatsin arkkitehtuuri yhdistelee barokkia, rokokoota ja neoklassismia.

2. Queluzin palatsin puutarhat

Queluzin palatsin ympärillä sijaitsevat upeat puutarhat luovat palatsiin viehättävän ympäristön. Puutarhat ovat tyyliltään barokkia ja rokokoota ja niissä on erilaisia patsaita, suihkulähteitä, istutuksia sekä viehättäviä käytäviä.

3. Rikas musiikkihistoria

Queluzilla on rikas musiikkihistoria, ja kaupunki on tunnettu musiikkiperinnöstään. Queluzin palatsissa järjestettiin aikoinaan useita musiikkikonsertteja, ja kaupungin kulttuuritarjonta sisältää edelleen lukuisia musiikkitapahtumia ja festivaaleja.

4. Tapakulttuuri ja perinteet

Queluzilla on vahva tapakulttuuri ja perinteet, jotka juontavat juurensa sen historiasta. Kaupungissa järjestetään erilaisia perinteisiä juhlia ja tapahtumia, joissa esitellään paikallista käsityötaitoa, musiikkia ja kansantansseja.

5. Museot ja galleriat

Queluzilla on useita museoita ja gallerioita, joissa voi tutustua kaupungin kulttuurihistoriaan. Esimerkiksi Queluzin palatsissa toimii museo, jossa voi ihailla kuningasperheen asuintiloja ja kulttuuriesineitä. Lisäksi kaupungissa on taidegallerioita ja historiallisia museoita.

Queluzin ruokailu ja ravintolat

Ravintolat ja kahvilat Queluzissa

– Queluzissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joista asiakkaat voivat valita erilaisia ruokia ja juomia.
– Ravintoloiden ja kahviloiden tarjonta vaihtelee paikallisista perinneruoista kansainvälisiin makuihin.

Perinteinen portugalilainen ruoka Queluzissa

– Queluzissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä portugalilaista ruokaa.
– Tyypillisiä portugalilaisia ​​ruokia Queluzin ravintoloissa ovat esimerkiksi bacalhau (turska), sardinhas assadas (grillattuja sardiineja) ja caldo verde (kaalikeitto).
– Usein tarjolla on myös portugalilaisia ​​jälkiruokia, kuten pastéis de nata (vaniljatäytteisiä leivonnaisia) tai toucinho do céu (mantelikakku).

Kansainväliset ruokailuvaihtoehdot Queluzissa

– Queluzissa on myös ravintoloita, jotka tarjoavat kansainvälistä ruokaa eri maista.
– Tarjolla voi olla esimerkiksi italialaista pizzaa ja pastaa, kiinalaista ruokaa tai brasilialaista churrascoa.
– Näissä ravintoloissa asiakkaat voivat nauttia erilaisista makuja ja ruokakulttuureista.

Pikaruokapaikat ja katuruokailu Queluzissa

– Queluzissa on myös pikaruokapaikkoja ja katuruokakojuja, joissa asiakkaat voivat nauttia nopeasta ja edullisesta ruoasta.
– Pikaruokavalikoimaan kuuluu usein hampurilaisia, hot dogeja, ranskalaisia perunoita ja muita suosittuja pikaruokia.
– Katuruokakojuista voi ostaa esimerkiksi paikallisia herkkuja, kuten bifanaa (possunlihapatonkia) tai bifetekaa grelhadaa (grillattua naudanlihaa).

Ravintoloiden hinnat ja ilmapiiri Queluzissa

– Queluzissa ravintoloiden hinnat vaihtelevat paikan sijainnin, tyylin ja tarjoilun laadun mukaan.
– Yleisesti ottaen ravintolat ovat kohtuuhintaisia ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokea portugalilaisen ruoan ja kulttuurin.
– Useimmat ravintolat tarjoavat myös terasseja tai ulkotiloja, joissa asiakkaat voivat nauttia ateriastaan ​​ulkona ja nauttia ilmapiiristä.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

Nähtävyydet:

– Queluzin palatsi: Portugalin kuninkaallisen perheen entinen kesäasunto, joka tarjoaa upean arkkitehtuurin ja historialliset nähtävyydet.
– Queluzin kansallispuisto: Kaunis puistoalue, jossa on metsiä, lampia ja kävelyreittejä.
– Ajokasukka eläinpuisto: Luontorakkauden ja ekologian keskus, jossa voi nähdä monia kotieläimiä ja villieläimiä.

Ulkoaktiviteetit:

– Retkeilyreitit: Queluzin ympäristöstä löytyy monia kauniita luontopolkuja, jotka ovat ihanteellisia retkeilyyn ja patikointiin.
– Pyöräily: Kaupungissa on hyvin varusteltuja pyöräreittejä, joissa voi nauttia pyöräilystä ja ihailla maisemia.
– Urheilumahdollisuudet: Queluzissa on monia urheilutiloja, kuten jalkapallokenttiä, tenniskenttiä ja uima-altaita, joissa voi harrastaa erilaisia urheilulajeja.

Kulttuuritapahtumat:

– Musiikkifestivaalit: Queluzissa järjestetään erilaisia musiikkifestivaaleja, joissa voi nauttia eri musiikkityylien esityksistä.
– Käsitöiden messut: Kaupungissa järjestetään säännöllisesti käsitöiden messuja, joissa voi tutustua paikalliseen käsityöperinteeseen ja ostaa ainutlaatuisia käsitöitä.
– Kulttuuritapahtumat: Queluzissa on usein erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten taidenäyttelyitä, teatteriesityksiä ja elokuvafestivaaleja, jotka tarjoavat kulttuurista elämystä kaikille vierailijoille.

Ostosmahdollisuudet:

– Keskustan kaupat: Queluzin keskustassa on monia erilaisia ​​kauppoja, joista löytyy vaatteita, kenkiä, elektroniikkaa, kirjoja ja muita tavaroita.
– Käsityökaupat: Kaupungissa on myös useita käsityöliikkeitä, joissa voi ostaa paikallisia käsintehtyjä ​​tuotteita ja matkamuistoja.
– Kävelykadut: Queluzin keskustan kävelykaduilla on monia putiikkeja ja pieniä kauppoja, joissa voi tehdä ainutlaatuisia ostoksia.

Ravintolat ja kahvilat:

– Perinteiset portugalilaiset ravintolat: Queluzissa on monia ravintoloita, joissa voi maistella perinteistä portugalilaista ruokaa, kuten bacalhaua, leitãoa ja pastéisia de Belém.
– Kansainväliset ravintolat: Kaupungissa on myös monia kansainvälisiä ravintoloita, joissa voi nauttia eri maiden keittiön herkuista.
– Kahvilat ja leipomot: Queluzin keskustassa on useita viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia herkullisista makeista ja suolaisista leivonnaisista sekä tuoreista kahvi- ja teevalikoimista.

Suositut hotellit Queluzissa

1. Pousada Palácio de Queluz

Pousada Palácio de Queluz on historiallinen hotelli, joka sijaitsee Queluzin palatsin vieressä. Hotelli tarjoaa ylellisiä huoneita, jotka on sisustettu kuninkaallisella tyylillä. Asiakkaat voivat nauttia upeista näkymistä puutarhoihin ja palatsiin sekä rentoutua hotellin kauniissa uima-altaassa.

2. Lisbon Country Villa

Lisbon Country Villa on viihtyisä maaseutumajoitus Queluzin lähistöllä. Hotellissa on tilavia huoneita ja sviittejä, joissa on modernit mukavuudet. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin uima-altaalla ja nauttia kauniista puutarhoista. Hotelli tarjoaa myös ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pysäköintimahdollisuuden.

3. Hotel Dom Pedro Palace

Hotel Dom Pedro Palace sijaitsee Lissabonin keskustassa, mutta se on hyvä vaihtoehto Queluzin vierailijoille. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita, joista osasta avautuu upeat näkymät kaupunkiin. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintoloista ja baareista, uima-altaasta ja kylpylästä sekä kuntoilutilasta.

4. ibis Lisboa Sintra

ibis Lisboa Sintra on moderni ja budjettitietoinen vaihtoehto Queluzin lähistöllä. Hotelli tarjoaa mukavia ja käytännöllisiä huoneita sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Asiakkaat voivat käyttää hotellin ravintolaa sekä maksutonta pysäköintiä. Hotelli sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Sintran upeista nähtävyyksistä.

5. Hotel Cascais Miragem

Hotel Cascais Miragem sijaitsee Cascaisin kauniilla rannalla, mutta se on hyvä vaihtoehto Queluzin vierailijoille. Hotellissa on tyylikkäitä ja moderneja huoneita, joista osasta avautuu merinäköala. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintoloista, spa-tiloista ja uima-altaasta sekä käyttää hotellin ilmaista pysäköintimahdollisuutta. Queluziin on vain lyhyt ajomatka hotellista.

Turvallisuus ja terveys

1. Rikollisuus

Queluz on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuusaste on melko alhainen. Kaupungin poliisi tekee aktiivista työtä rikollisuuden ehkäisemiseksi ja valvomiseksi.

2. Päivystyspalvelut

Queluzissa on hyvin toimiva päivystyspalvelujärjestelmä, joka kattaa muun muassa poliisin, palokunnan ja sairaankuljetuksen. Kaupungissa on myös useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa ja päivystyspalveluja.

3. Julkinen terveys

Queluzin kaupunginvaltuusto panostaa vahvasti kaupunkilaisten terveyteen ja hyvinvointiin. Kaupungissa on laaja terveyskeskusverkosto, joka tarjoaa erilaisia terveyspalveluja, kuten lääkärikäyntejä, rokotuksia ja neuvolapalveluja. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia terveyskampanjoita ja -tapahtumia, joiden tarkoituksena on edistää terveellisiä elämäntapoja ja ennaltaehkäistä sairauksia.

4. Liikenneturvallisuus

Queluzissa on hyvin kehitetty ja toimiva liikennejärjestelmä, joka edistää liikenneturvallisuutta. Kaupungissa on hyvä julkinen liikenneverkosto, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan tavan liikkua. Lisäksi kaupungin tiestöt ja pyöräilyreitit on suunniteltu turvalliseksi ja niitä ylläpidetään säännöllisesti.

5. Ympäristöterveys

Queluzin kaupunki tekee jatkuvaa työtä ympäristön terveyden edistämiseksi. Kaupungissa on monia viheralueita ja puistoja, joissa asukkaat voivat rentoutua ja nauttia luonnosta. Kaupunki myös rohkaisee kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä. Esimerkiksi jätehuoltojärjestelmä on hyvin toimiva ja asukkaille tarjotaan erilaisia kierrätysmahdollisuuksia.

6. Elintarviketurvallisuus

Queluzissa elintarviketurvallisuuteen kiinnitetään suurta huomiota. Kaupungissa toimii elintarvikevalvontaviranomaisia, jotka valvovat ravintoloita, ruokakauppoja ja muita elintarvikealan yrityksiä. Viranomaiset tekevät säännöllisiä tarkastuksia varmistaakseen, että elintarvikkeiden käsittely ja säilytys täyttävät terveys- ja hygieniavaatimukset.

Rannat ja vesistöt

Queluzin uimarannat

Queluzissa ei sijaitse suoraan merta tai järveä, joten kaupungissa ei ole varsinaisia uimarantoja.

Queluzin lähialueen uimarannat

Lähialueilla sijaitsee useita uimarantoja, kuten São Juliãoin ranta Sintrassa, joka on noin 15 kilometrin päässä Queluzista. Samoin Praia da Adraga ja Praia Grande ovat suosittuja rantoja lähellä Queluzia.

Queluzin vesistöt

Queluzin lähellä virtaa lisäksi joitakin jokia, kuten Rio Jamor ja Rio Sintra, jotka tarjoavat virkistäviä maisemia ja mahdollisuuksia kävelyille ja piknikille.

Yöelämä ja Viihde

1. Baarit ja yökerhot

Queluzissa on useita baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat viihdettä ja juomia myöhään yöhön asti. Suosittuja yökerhoja kaupungissa ovat esimerkiksi Club X ja NightClub Queluz.

2. Ravintolat

Kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja ruokatyyppejä. Voit löytää sekä paikallisia että kansainvälisiä ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisista aterioista.

3. Elokuvateatterit

Queluzissa on useita elokuvateattereita, joissa voit katsella uusimpia elokuvia. Elokuvateatterit tarjoavat erilaisia ​​näytöksiä ja istumapaikkoja viihtyisässä ympäristössä.

4. Teatterit ja esitykset

Teatterit ja esityspaikat tarjoavat usein live-esityksiä, kuten teatteriesityksiä, musiikkikonsertteja ja tanssiesityksiä. Voit nauttia laadukkaasta viihteestä ja taiteesta näiden tapahtumien avulla.

5. Klubit

Jos olet kiinnostunut tanssimisesta ja klubi-ilmiöstä, Queluzissa on myös useita klubeja, joissa voit tanssia ja pitää hauskaa yön pikkutunneille asti.

6. Konsertit ja musiikkitapahtumat

Kaupungissa järjestetään myös säännöllisesti konsertteja ja musiikkitapahtumia eri genreistä. Voit nauttia elävän musiikin esityksistä ja kuunnella suosikkiartistejasi.

7. Baarit ja pubit

Lisäksi Queluzissa on useita baareja ja pubeja, joissa voit rentoutua ja nauttia juomista ystävien kanssa. Näissä paikoissa voit usein myös seurata urheilutapahtumia televisiosta ja pelata biljardia tai muita pelejä.

Luontokohteet ja Retkeily

1. Queluzin kansallispuisto

Queluzin kansallispuisto sijaitsee Queluzin kaupungin lähellä ja se on suosittu retkeilykohde. Puisto tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten patikointi- ja pyöräilyreittejä, piknikalueita sekä näköalapaikkoja. Puiston erityispiirteenä on sen kaunis luonto ja monipuolinen kasvi- ja eläinlajisto.

2. Sintra-Cascaisin luonnonpuisto

Queluzin läheisyydessä sijaitseva Sintra-Cascaisin luonnonpuisto tarjoaa upeita maisemia ja luontokohteita. Alueella on lukuisia vaellusreittejä, joista voi valita itselleen sopivan vaikeusasteen. Luonnonpuistossa voi ihastella upeita rantoja, vuoria ja metsäalueita. Retkeilyn lisäksi alueella voi harrastaa esimerkiksi surffausta ja maastopyöräilyä.

3. Monte Abraão park

Monte Abraão park on lähellä Queluzia sijaitseva puistoalue, joka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja ulkoiluun. Puiston alueella on kävelyreittejä, viheralueita ja istutuksia, jotka luovat viihtyisän ympäristön. Parkkiin voi tulla esimerkiksi lenkille, piknikille tai lasten leikkipaikalle nauttimaan ulkoilmasta.

4. Ribeira de Massamá puisto

Ribeira de Massamá puisto sijaitsee Queluzin kaupungissa ja on suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa. Puistossa on kävelyreittejä, viheralueita ja leikkipaikkoja. Lisäksi puiston varrella virtaa joki, joka tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja luonnon havainnointiin.

5. Queluzin linna ja sen puutarha

Queluzin linna on historiallinen nähtävyys, jonka yhteydessä on myös kaunis puutarha. Puutarha on suunniteltu barokki- ja rokokootyyliin ja se on täynnä upeita kasveja ja kukkia. Puutarhassa voi kierrellä kauniilla kävelyteillä ja ihailla upeita näköaloja ympäröivään maisemaan.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet:

1. Queluzin kuninkaan palatsi:

Queluzin kuninkaan palatsi (Palácio Nacional de Queluz) on barokkityylinen palatsi, joka toimi Portugalin kuninkaallisen perheen kesäasuntona 1700-luvulla. Palatsi on tunnettu kauniista puutarhoistaan ja upeasta arkkitehtuuristaan.

2. Queluzin kuninkaan puutarhat:

Queluzin kuninkaan puutarhat (Jardins do Palácio Nacional de Queluz) ovat osa kuninkaan palatsia. Puutarhat tarjoavat kävijöille mahdollisuuden tutustua historialliseen maisemaan, jossa on kauniita patsaita, suihkulähteitä ja kasvitieteellisiä nähtävyyksiä.

3. Queluzin kirkko:

Queluzin kirkko (Igreja de Queluz) on historiallinen katolinen kirkko, joka sijaitsee Queluzin keskustassa. Kirkko on rakennettu 1700-luvulla ja siinä on barokkityylinen arkkitehtuuri. Kirkko on tunnettu kauniista sisätiloistaan, alttaritauluistaan ja koristelluista seinistään.

4. Queluzin markkinat:

Queluzin markkinat (Mercado de Queluz) ovat paikallinen markkinapaikka, jossa voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, kalaa, leipää ja muita paikallisia tuotteita. Markkinat toimivat Queluzin keskustan läheisyydessä ja ne ovat suosittu kohde paikallisille asukkaille ja matkailijoille.

5. Queluzin kuninkaallinen kirjasto:

Queluzin kuninkaallinen kirjasto (Biblioteca Real de Queluz) on historiallinen kirjasto, joka sijaitsee Queluzin kuninkaan palatsissa. Kirjasto sisältää arvokkaita käsikirjoituksia, historiallisia kirjoja ja taide-esineitä. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua Portugalin kuninkaalliseen kulttuuriperintöön.

6. Queluzin historiallinen keskusta:

Queluzin historiallinen keskusta on alue, jossa voi tutustua kaupungin vanhoihin rakennuksiin, kapeisiin kujille ja perinteiseen portugalilaiseen arkkitehtuuriin. Alueella on myös useita historiallisia kirkkoja ja muita uskonnollisia kohteita, jotka kertovat Queluzin kulttuurisesta perinnöstä.

Queluzin panoraama- ja näköalapaikat

1. Queluzin linna

Queluzin linna on yksi kaupungin merkittävimmistä panoraama- ja näköalapaikoista. Se sijaitsee Queluzin historiallisessa keskustassa ja tarjoaa upeat näköalat ympäröivään maisemaan. Linna on rakennettu 1700-luvun puolivälissä ja se edustaa rokokootyylistä arkkitehtuuria. Linna toimii nykyään myös museona, jossa voi tutustua Portugalin kuninkaallisen perheen elämään.

2. Montepio Geralin terassi

Montepio Geralin terassi on suosittu paikka ihailla Queluzin kaupungin panoraamaa. Terassi sijaitsee Montepio Geralin pankkirakennuksen katolla ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään alueeseen. Terassilta voi nähdä muun muassa Queluzin linnaa ja kaupungin vanhaa keskustaa. Paikka on erityisen suosittu auringonlaskun aikaan.

3. Queluzin puisto

Queluzin puisto on viihtyisä puistoalue Queluzin kaupungin keskustassa. Puistosta avautuu kauniit näkymät ympäröivään maisemaan. Puistossa on kävelyreittejä ja viheralueita, joissa voi nauttia ulkoilusta ja piknikistä. Puiston yläosasta voi ihailla kaupungin panoraamaa ja nähdä muun muassa Queluzin linnaa.

4. Ermida de Nossa Senhora das Mercêsin näköalapaikka

Ermida de Nossa Senhora das Mercêsin näköalapaikka sijaitsee Queluzin kaupungin läheisyydessä. Tämä näköalapaikka tarjoaa upeat panoraamanäkymät kaupungin ympäristöön. Paikalta voi nähdä laajalti yli Queluzin ja sen ympärillä olevat maisemat. Näköalapaikan yhteydessä on myös pieni kappeli, jossa voi vierailla.

5. Largo da Republica näköalapaikka

Largo da Republica on paikka Queluzin kaupungin keskustassa, josta avautuu kauniit panoraamanäkymät ympäröivään alueeseen. Täältä voi ihailla kaupungin historiallista arkkitehtuuria ja nähdä Queluzin linnaa etäältä. Paikka on suosittu valokuvien ottamiseen ja maisemien ihailuun.Kohteen sijainti maa on Portugali.

Jätä kommentti