Halvat lennot Roeselare

Nähtävyydet ja Kohteet

Belfortti Roeselare

Belfortti Roeselare on historiallinen kellotorni, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Se on osa Unescon maailmanperintökohdetta ”Belgian ja Pohjois-Ranskan kellotornit”. Belfortti tarjoaa upean näköalan yli kaupungin ja sieltä voi nähdä myös ympäröivät maisemat.

Onze-Lieve-Vrouwekerk

Onze-Lieve-Vrouwekerk on katolinen kirkko Roeselaren kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1200-luvulla goottilaiseen tyyliin. Se on kaupungin vanhin säilynyt rakennus ja siellä voi ihailla upeita lasimaalauksia sekä muita historiallisia yksityiskohtia.

Roeselaren markkinatori

Roeselaren markkinatori on vilkas paikka, jossa järjestetään säännöllisesti erilaisia markkinoita ja tapahtumia. Torilla voi ostaa paikallisia herkkuja, kuten juustoja, leivonnaisia ja tuoreita vihanneksia. Se on myös suosittu kohtaamispaikka kaupunkilaisille.

Stadspark De Munt

Stadspark De Munt on kaupungin puistoalue, jossa voi rentoutua ja nauttia ulkoilusta. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, nurmialueita piknikille sekä leikkipaikkoja lapsille. Lisäksi puistossa järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia, kuten ulkoilmaelokuvanäytöksiä ja musiikkiesityksiä.

Wielermuseum

Wielermuseum on pyöräilymuseo, joka kunnioittaa Roeselaren vahvaa pyöräilyperinnettä. Museossa voi tutustua pyöräilyhistoriaan ja nähdä erilaisia pyöräilyyn liittyviä esineitä, kuten vanhoja polkupyöriä, kilpailuajovarusteita ja valokuvia. Se on ehdoton kohde pyöräilyn ystäville.

Rumbeke Castle

Rumbeke Castle on historiallinen linna, joka sijaitsee Roeselaren ulkopuolella, Rumbeke-nimisessä kylässä. Linnassa on upea arkkitehtuuri ja se tarjoaa mielenkiintoisen kierroksen menneiden aikojen tunnelmissa. Linnan ympärillä on myös kaunis puutarha, jossa voi kävellä ja rentoutua.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Roeselaren kaupunki tarjoaa monipuolisen ja aktiivisen kulttuuritarjonnan asukkailleen ja vierailijoilleen. Kaupungissa on useita taidegallerioita ja museoita, joista suosituimpiin kuuluvat Muizelmolen-museo ja Roeselaren museo. Kaupungissa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja taidenäyttelyitä.

Historia

Roeselaren historia juontaa juurensa keskiajalle, ja kaupungin nykyinen ilme on osittain peräisin 1800-luvun lopun rakennusbuumista. Kaupungin keskustassa voi vielä nähdä historiallisia rakennuksia, kuten kauniita kirkkoja ja linnanraunioita. Roeselare on myös ollut tärkeä paikka ensimmäisen maailmansodan aikana, ja kaupunkiin voi tutustua tarkemmin vierailemalla Memorial Museum Passchendaele 1917 -museossa.

Roeselaren museo

Roeselaren museo on kaupungin keskustassa sijaitseva museo, joka esittelee paikallista historiaa ja kulttuuria. Museossa on monipuolinen kokoelma esineitä ja artefakteja, kuten taideteoksia, historiallisia esineitä ja valokuvia. Roeselaren museo tarjoaa vierailijoilleen mielenkiintoisen katsauksen kaupungin menneisyyteen ja nykypäivään.

Muizelmolen-museo

Muizelmolen-museo on entinen tuulimylly, joka on muutettu museoksi. Museossa pääsee tutustumaan tuulimyllyn toimintaan ja historiaan sekä oppimaan lisää viljan jauhamisesta. Museosta löytyy myös näyttelyitä, jotka kertovat alueen maatalouden kehityksestä ja elämästä.

Memorial Museum Passchendaele 1917

Memorial Museum Passchendaele 1917 on lähellä Roeselarea sijaitseva museo, joka keskittyy ensimmäisen maailmansodan historiaan. Museo on omistettu Ypresin taistelulle, joka käytiin vuonna 1917 lähellä kaupunkia. Museossa voi tutustua sotaan liittyviin esineisiin, dokumentteihin ja valokuviin sekä oppia lisää alueen merkityksestä sodan aikana.

The Roeselare dining scene

1. Local cuisine

Roeselare offers a variety of local cuisine options, with dishes that are reflective of Belgian cuisine. Visitors can expect to find traditional Belgian delicacies like moules-frites (mussels and fries), carbonade flamande (beef stew), waterzooi (creamy chicken or fish soup) and stoemp (mashed potatoes with vegetables) in many establishments.

2. International cuisine

In addition to local cuisine, Roeselare also boasts a range of international restaurants. Visitors can explore diverse options such as Italian, French, Asian, and Mediterranean cuisine. Italian dishes like pizza and pasta are widely available, as well as French delicacies such as escargots and foie gras.

3. Fine dining

For those seeking a sophisticated dining experience, Roeselare offers several fine dining establishments. These upscale restaurants provide an elegant atmosphere and often feature a menu with gourmet dishes, artfully presented. Fine dining options offer an opportunity to indulge in creative and refined culinary experiences.

4. Casual dining

Roeselare has a vibrant casual dining scene, with numerous cafes, bistros, and brasseries. These relaxed establishments serve a variety of dishes to suit different tastes and budgets. They often offer a selection of sandwiches, salads, burgers, and traditional Belgian snacks. Casual dining spots are perfect for a quick meal or a laid-back gathering.

5. Cafes and bakeries

Cafes and bakeries are a staple of the Roeselare dining scene. Visitors can enjoy a cup of coffee or tea accompanied by delectable pastries, cakes, or Belgian waffles. These establishments often provide a cozy atmosphere and a range of sweet and savory treats to satisfy any craving.

6. Street food and food trucks

For a more casual and convenient dining experience, Roeselare offers various street food options and food trucks. Visitors can explore outdoor markets and events where they can find a diverse selection of quick and tasty bites, ranging from Belgian fries to gourmet hot dogs and ethnic street food.

7. Food markets

Roeselare hosts regular food markets, providing locals and visitors with the opportunity to buy fresh produce, local specialties, and artisanal products. These markets are a great way to discover local ingredients, taste samples, and interact with local producers.

8. Pubs and breweries

Roeselare is known for its brewing tradition, and the city is home to several pubs and breweries. Visitors can enjoy a wide range of Belgian beers, including famous Trappist beers, along with a selection of bar snacks. Some breweries also offer guided tours and tastings, allowing visitors to learn about the beer-making process.

9. Vegan and vegetarian options

For those following a vegan or vegetarian diet, Roeselare has options available. Some restaurants and cafes in the city cater specifically to plant-based eaters, offering a variety of dishes that are free from animal products. These establishments provide tasty and innovative vegan and vegetarian alternatives to traditional Belgian cuisine.

Vapaa-ajan aktiviteetit Roeselaressa

Museot

Roeselaressa on useita museoita, kuten Roeselaarse Musea. Tämä museo kertoo kaupungin historiasta ja sisältää kokoelman maalauksia ja esineitä. Lisäksi kaupungissa on myös mielenkiintoinen Pyöräilijän museo, joka esittelee pyöräilyn historiaa ja kehitystä.

Puistot ja luonto

Kaupungissa on useita kauniita puistoja ja viheralueita. Esimerkiksi Rodenbach-puisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen ja lenkkeilyyn. Lisäksi kaupungin läheisyydessä sijaitsee myös Palingbeek-niminen luonnonpuisto, jossa voi nauttia kävelyistä ja ulkoilusta.

Urheilu

Roeselare tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaisten urheilulajien harrastamiseen. Kaupungissa on lukuisia urheilukeskuksia, joissa voi esimerkiksi pelata jalkapalloa, tennistä tai koripalloa. Lisäksi kaupungin ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkeilyyn, pyöräilyyn ja ratsastukseen.

Tapahtumat

Roeselaressa järjestetään vuosittain monia erilaisia tapahtumia ja festivaaleja. Esimerkiksi Polé Polé Festival on suosittu musiikkifestivaali, joka tarjoaa monipuolista musiikkia ja hyvää ruokaa. Lisäksi kaupungissa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä ja näyttelyitä.

Ravintolat ja kahvilat

Roeselaressa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokailumahdollisuuksia. Kaupungissa voi nauttia niin paikallisista herkuista kuin kansainvälisistä makuelämyksistä. Lisäksi kaupungin keskustassa on useita viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kupposen kahvia tai teetä.

Teatterit ja elokuvateatterit

Roeselaresta löytyy myös useita teattereita, joissa voi käydä nauttimassa erilaisista teatteriesityksistä ja konserteista. Lisäksi kaupungissa on elokuvateatteri, jossa voi katsoa uusimpia elokuvia suurilta valkokankaalta.

Shoppailu

Kaupungin keskusta tarjoaa monia mahdollisuuksia shoppailuun. Sieltä löytyy sekä suuria tavarataloja että pieniä putiikkeja ja erikoisliikkeitä. Lisäksi kaupungissa järjestetään myös säännöllisesti kirpputoreja ja markkinoita, joilta voi löytää ainutlaatuisia löytöjä.

Suositut hotellit Roeselaressa

1. Hotel Mercure Roeselare

Hotel Mercure Roeselare sijaitsee kaupungin keskustassa, lähellä Ostende-Brussels-moottoritietä. Hotellissa on moderneja huoneita, jotka tarjoavat mukavuutta ja viihtyisyyttä vierailijoille. Hotellin palveluihin kuuluvat ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoustilat.

2. Parkhotel Roeselare

Parkhotel Roeselare sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa modernit huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin vieressä on kaunis puistoalue, jossa voi rentoutua tai kävellä. Hotellin palveluihin kuuluu myös baari, ravintola, kuntokeskus ja kokoustilat.

3. Hotel Ter Zuidhoek

Hotel Ter Zuidhoek sijaitsee kaupungin ulkopuolella rauhallisessa ympäristössä. Hotellissa on tyylikkäitä huoneita ja viihtyisä ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia herkkuja. Hotellin vieressä on kaunis luontoalue, johon voi tutustua kävellen tai pyöräillen.

4. Hotel Chamdor

Hotel Chamdor sijaitsee Roeselaren keskustassa lähellä ostoskeskuksia ja nähtävyyksiä. Hotellissa on moderneja huoneita ja ystävällinen henkilökunta. Hotellin vieressä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista.

5. Hotel De Bonte Os

Hotel De Bonte Os sijaitsee Roeselaren keskustassa lähellä kauppoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Hotellissa on kodikas tunnelma ja viihtyisät huoneet. Hotellin vieressä on myös suosittu olutravintola, jossa voi maistella paikallisia oluita.

Turvallisuus:

Liikenne

Roeselaressa on hyvä liikennejärjestelmä, joka tarjoaa turvalliset ja sujuvat liikenneolosuhteet sekä autoilijoille että jalankulkijoille. Kaupunkiin on rakennettu hyvin suunniteltuja teitä, jalkakäytäviä ja pyöräteitä, jotka edistävät turvallista liikkumista. Lisäksi Roeselaressa on hyvä joukkoliikenneverkosto, joka tarjoaa turvalliset ja luotettavat matkustusmahdollisuudet kaupungin sisällä ja sen ympäristössä.

Rikollisuus

Roeselaressa rikollisuus on yleisesti ottaen alhainen. Kaupungin poliisivoimat huolehtivat kansalaisten turvallisuudesta ja tekevät aktiivisesti yhteistyötä asukkaiden kanssa rikosten ehkäisemiseksi. Lisäksi Roeselaressa on turvallista liikkua myös öisin, sillä kaduilla on hyvä valaistus ja poliisi tekee säännöllisesti partiointia alueella.

Terveys:

Terveyskeskukset

Roeselaressa on useita terveyskeskuksia, jotka tarjoavat perusterveydenhuollon palveluja kaupungin asukkaille. Terveyskeskuksissa on lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka tarjoavat vastaanottoaikoja sekä hoitoa ja neuvontaa erilaisiin terveysongelmiin.

Sairaala

Roeselaressa sijaitsee suuri sairaala, jossa on monipuoliset terveyspalvelut. Sairaalan eri osastot tarjoavat erikoistunutta hoitoa erilaisiin sairauksiin ja vaivoihin. Sairaalan henkilökunta koostuu korkeasti koulutetuista ja ammattitaitoisista lääkäreistä, sairaanhoitajista ja hoitohenkilökunnasta, jotka pyrkivät tarjoamaan laadukasta hoitoa ja potilaskeskeistä palvelua.

Mielenterveyspalvelut

Roeselaressa on tarjolla myös mielenterveyspalveluita, jotka tarjoavat apua ja tukea henkilöille, joilla on mielenterveysongelmia. Mielenterveyspalvelut tarjoavat erilaisia terapiapalveluita, kuten yksilöterapiaa ja ryhmäterapiaa, sekä neuvontaa ja resurssien ohjausta mielenterveysasioissa.

Rannat ja Vesistöt

1. Spaarbekken-järvi

Spaarbekken-järvi sijaitsee Roeselaren kaupungissa ja tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Järvi on myös suosittu kalastuspaikka.

2. Kraenepoel-järvi

Kraenepoel-järvi sijaitsee Roeselaren kaupungin lounaisosassa. Se on luonnonkaunis järvi, joka houkuttelee kävijöitä maisemiensa, ulkoilureittiensä ja lintujensa takia.

3. Mandel-joki

Mandel-joki virtaa läpi Roeselaren kaupungin ja tarjoaa mahdollisuuksia vesillä liikkumiseen. Jokea pitkin voi esimerkiksi meloa tai soutaa, ja sen varrella on myös useita kauniita kävely- ja pyöräilyreittejä.

4. Bourgognepark-järvi

Bourgognepark-järvi sijaitsee Roeselaren Bourgognen puistossa. Se on pieni järvi, joka tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön ulkoiluun ja piknikille. Järven ympärillä on myös kauniita puutarhoja ja kävelyreittejä.

5. Roeselaren kanaalit

Roeselaren kaupungissa on useita kanaaleja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia vesillä liikkumiseen ja veneilyyn. Kanaalit ovat myös ihanteellisia paikkoja katsella kaupungin maisemia ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.

6. Kasteelpark-järvi

Kasteelpark-järvi sijaitsee Roeselaren Kasteelparkin alueella. Se on kaunis järvi, jolla on upea näköala ympäröivään maisemaan. Järven ympärillä on myös puutarhoja, kävelyreittejä ja istutuksia.

Yöelämä ja viihde

Baarit

Roeselaressa on useita baareja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Joitakin suosittuja baareja kaupungissa ovat esimerkiksi De Spil, De Kwelle, De Bascule ja ’t Oud Gemeentehuis. Baareissa on erilaisia juomavaihtoehtoja, kuten olutta, viiniä ja cocktaileja.

Yökerhot

Kaupungissa on myös muutamia yökerhoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tanssia ja pitää hauskaa. Yksi tunnettu yökerho Roeselaressa on Le Cirque Club. Yökerhoissa voi nauttia DJ-musiikista ja tilata juomia baarista.

Esiintymislavat

Roeselaressa on useita paikkoja, joissa järjestetään musiikki- ja teatteritapahtumia. Esimerkiksi De Spil on monitoimikeskus, joka tarjoaa näyttämön erilaisille esityksille, kuten konserteille ja teatteriesityksille. Lisäksi Roeselaren kaupungin teatteri järjestää erilaisia esityksiä.

Elokuvateatterit

Elokuvien ystävät voivat nauttia elokuvien katselusta Roeselaressa. Kaupungissa on elokuvateatterikompleksi, joka esittää uusimpia elokuvia eri genreistä. Elokuvateatterissa on useita eri elokuvasaleja, joista voi valita itselleen sopivan näytöksen.

Konsertit ja tapahtumat

Roeselaressa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Kaupungin tapahtumakalenterista voi löytää tietoa tulevista tapahtumista, kuten musiikkifestivaaleista, konserteista ja paikallisista tapahtumista. Konsertit ja tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden nauttia musiikista ja kulttuurista kaupungin viihdetarjonnan parissa.

Luontokohteet ja retkeily Roeselaressa

1. Sterrebos-puisto

Sterrebos-puisto on suosittu virkistysalue Roeselaressa, joka tarjoaa monipuolisia luontokokemuksia ja mahdollisuuksia ulkoiluun. Puistossa on kauniita kävely- ja pyöräilyreittejä, joita voi seurata pitkin metsiä, lampia ja viheralueita. Puistosta löytyy myös leikkipaikkoja, piknik-alueita ja grillimahdollisuuksia.

2. Rodenbachin puisto

Rodenbachin puisto on historiallinen kaupunkipuisto Roeselaressa, joka tarjoaa vehreän ympäristön ulkoilulle ja rentoutumiselle. Puisto on nimetty belgialaisen oluenvalmistajan, Rodenbachin perheen mukaan. Puistossa on kauniita kävelyreittejä, kukkaistutuksia ja istutettuja puita. Lisäksi sieltä löytyy vesialueita, joilla voi ihastella esimerkiksi vesilintuja.

3. Klein Zwitserland -luonnonpuisto

Klein Zwitserland (Pieni Sveitsi) on luonnonpuisto, joka sijaitsee Roeselaressa. Puisto on tunnettu alueen erilaisista maastotyypeistä, kuten metsistä, niityistä ja suistoista. Klein Zwitserland tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia patikointiin, pyöräilyyn ja luontoretkeilyyn. Alueella on myös lintutorni, jossa voi seurata lintujen aktiviteettia.

4. Onze-Lieve-Vrouw Bezoeking -luostarin puiden kävelyreitti

Onze-Lieve-Vrouw Bezoeking -luostarin puiden kävelyreitti on suosittu retkeilypolku Roeselaressa. Reitti kulkee läpi kauniin metsäalueen ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta ja luonnon rauhasta. Polku sopii niin kävelyyn kuin juoksuunkin, ja sen varrella voi ihailla erilaisia puulajeja ja nauttia kauniista maisemista.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Sint-Michielskerk

Sint-Michielskerk on Roeselaren tärkein kirkko, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkko on peräisin 1200-luvulta ja sillä on upea goottilainen arkkitehtuuri. Kirkossa voi ihailla taidokkaita lasimaalauksia ja koristeellista alttaritaulua.

Sint-Amandskerk

Sint-Amandskerk on toinen merkittävä kirkko Roeselaressa. Se tunnetaan myös nimellä ”Patronaatskerk” ja se on omistettu pyhälle Amandukselle, alueen suojeluspyhimykselle. Kirkko on rakennettu uusromaanisessa tyyliksessä ja sen torni kohoaa kaupungin ylle.

H. Hart Klooster

H. Hart Klooster, eli Pyhän Sydämen luostari, on paikallinen luostari Roeselaressa. Luostari on rakennettu 1800-luvun lopulla ja se toimii nykyisin mm. hengellisenä ja sosiaalisena keskuksena. Luostarilla on myös kaunis puutarha, joka tarjoaa hiljaista ja rauhoittavaa ympäristöä vierailijoille.

Sint-Jorischurch

Sint-Jorischurch (Pyhän Yrjön kirkko) on pienempi kirkko kaupungin ulkopuolella. Se on peräisin 1800-luvun lopulta ja sen arkkitehtuuri on inspiroitunut romaanisesta ja gotiikasta. Kirkossa on myös kaunis kirkkomaan alue, jossa sijaitsee muutamia historiallisia hautakiviä.

Beverse Weelde

Beverse Weelde on historiallinen puisto, joka sijaitsee lähellä Roeselaren keskustaa. Puisto on peräisin 1800-luvun lopulta ja siellä on muutamia historiallisia rakennuksia, kuten vanha maatila ja tuulimylly. Puistoalueella voi myös nauttia kävelyreiteistä ja kauniista näkymistä ympäröivään luontoon.

Casa 93

Casa 93 on entinen olutpanimo, joka on nykyisin suosittu kulttuurikeskus. Rakennus on peräisin 1900-luvun alusta ja siellä järjestetään erilaisia ​​tapahtumia, kuten näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä. Pohjakerroksessa sijaitsee myös baari, jossa voi maistella paikallisia oluita.

Paterskerk

Paterskerk on historiallinen kirkko Roeselaressa, joka on rakennettu 1400-luvulla. Kirkko on peruskorjattu ja nykyisin se toimii monien kulttuuritapahtumien areenana. Paterskerkissä järjestetään esimerkiksi konsertteja ja taidenäyttelyitä.

Vabi

Vabi on entinen kartano, joka on nykyisin Roeselaren museo- ja tiedekeskus. Rakennus on peräisin 1800-luvun alusta ja siellä voi tutustua kaupungin historiaan, maatalouteen ja tieteeseen. Vabissa on myös puutarha, jossa on näyttelyitä ja opetustilaisuuksia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Roeselaresta avautuva panoraamanäkymä

Roeselaren keskustassa sijaitseva Raskasta-niminen ravintola tarjoaa upean panoraamanäkymän yli kaupungin. Ravintolan katolla sijaitsevan terassin ansiosta vierailijat voivat nauttia ateriansa samalla ihaillen kaupungin kaunista maisemaa.

2. De Munt -näköalatorni

Roeselaren keskustassa sijaitseva De Munt -näköalatorni tarjoaa upean näkymän yli kaupungin. 36 metrin korkeudessa sijaitsevan tornin huipulta voi ihailla kaupungin kaupungintaloa sekä ympäröivää maisemaa. Torniin voi nousta portaita pitkin tai käyttää hissiä.

3. Rodenbachin panimorakennus

Rodenbachin panimorakennus, joka sijaitsee Roeselaren keskustassa, tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua paikalliseen oluenvalmistukseen ja samalla ihailla kaupungin panoraamanäkymiä. Panimorakennuksen katolla sijaitseva näköalatasanne tarjoaa upean näkymän ympäröivään maisemaan.

4. De Pekker -mäen näkötorni

Roeselaren länsipuolella sijaitsevasta De Pekker -mäestä löytyy näkötorni, josta avautuu kaunis näkymä yli kaupungin ja sen ympäristön. Torni tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ihailla alueen luontoa ja kaupungin siluettia.

5. Mandelkanavan varren kävelypolut

Roeselaren Mandelkanavalla on useita viehättäviä kävelypolkuja, joilta avautuu upeita näkymiä kanavan ympäröivään maisemaan. Poluilla kävelemällä voi ihailla kaupungin arkkitehtuuria ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta, joka kanavan rannalla vallitsee.

6. Kasteelmuurit

Roeselaren keskustan läheisyydessä sijaitsevat Kasteelmuurit, eli linnoituksen muurit, joita voi kierrellä kävellen tai pyöräillen. Muureilta aukeavat näkymät kaupungin yli sekä ympäröivään luontoon.

7. Hippodroom -kilparata

Roeselaren Hippodroom on paikallinen ravirata, jossa järjestetään erilaisia hevoskilpailuja. Rata-alueella on korkeat katsomot, joista voi seurata kilpailuja ja samalla ihailla kaupungin panoraamanäkymiä.

8. Roeselaren kirkot

Roeselaren keskustassa sijaitsee useita kauniita kirkkoja, kuten Sint-Michielskerk ja Onze-Lieve-Vrouw-Ten-Hemelopnemingkerk. Näistä kirkkoista avautuu upeita näkymiä yli kaupungin ja sen ympäristön. Vierailijat voivat tutustua kirkkoihin ja ihailla niiden upeaa arkkitehtuuria samalla nauttien kaupungin maisemista.

9. Bellewaerde -huvipuiston näköalatorni

Roeselaren lähellä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä, sijaitsevasta Bellewaerde-huvipuistosta löytyy näköalatorni, josta voi ihailla yli huvipuiston ja sen ympäröivän alueen maisemia. Tornista avautuu näkymä myös Roeselaren suuntaan, tarjoten mahdollisuuden nähdä kaupungin kaunis siluetti.Kohteen sijainti Roeselaren kaupunki on Belgia.

Jätä kommentti