Halvat lennot Southampton

Nähtävyydet ja Kohteet:

Southamptonin satama:

Southamptonin satama on yksi Euroopan suurimmista ja tärkeimmistä satamista. Se sijaitsee Solentin salmessa, josta se tarjoaa yhteydet muihin Britannian ja Euroopan satamiin. Satamassa on myös matkustajaterminaali, josta lähtee mm. lauttoja Isle of Wightille. Satama-alueella on monia ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä, kuten Titanic-museo.

City Art Gallery:

Southamptonin City Art Gallery on tunnettu modernin ja nykytaiteen museo ja galleria. Gallerian kokoelmaan kuuluu yli 5 000 teosta, joista suuri osa on maalauksia, veistoksia ja grafiikan teoksia. Galleria järjestää myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Titanic-museo:

Southampton oli lähtösatamana kuuluisalle TITANIC-laivalle, joka upposi vuonna 1912. Titanic-museo kertoo laivan tarinan ja muistelee sen matkustajia. Museossa on esillä valokuvia, esineitä ja interaktiivisia näyttelyitä, jotka kertovat Titanicin matkasta, haaksirikosta ja pelastustoimista.

Maritiman museo:

Maritiman museo on merenkulkua käsittelevä museo, joka sijaitsee Southamptonin sataman läheisyydessä. Museo kertoo Southamptonin merenkulun historiasta ja näyttää monia merenkulun artefakteja, laivoja ja sukellusveneitä. Museokävijät voivat myös kokeilla erilaisia ​​merenkulun toimintoja ja tutustua merenkulun simulaattoreihin.

Southamptonin keskusta:

Southamptonin keskusta tarjoaa monia nähtävyyksiä, kauppoja, ravintoloita ja historiallisia rakennuksia. Esimerkiksi Bargate -portti, keskiaikainen puolustuspiste, ja Southamptonin muuri, joka on osa vanhoja kaupunginmuureja, ovat suosittuja kohteita. Keskustassa on myös Westquay-ostoskeskus, jossa on yli 150 kauppaa ja ravintolaa.

New Forestin kansallispuisto:

New Forestin kansallispuisto on suuri luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Southamptonin lähellä. Se tarjoaa upeat maisemat, metsät, jokivarsit ja suoalueita sekä monia vaellusreittejä ja ulkoilmatoimintoja. Kansallispuistossa voi myös tavata villejä eläimiä, kuten hevosia, sikojja ja peuroja.

Kulttuuri ja Historia

Historia

Southamptonin historia juontaa juurensa roomalaiseen aikaan, jolloin kaupunki oli tärkeä satamakaupunki. Kaupunki kehittyi edelleen keskiajalla, kun sille myönnettiin laajennettuja kauppa-oikeuksia ja se nousi yhdeksi Englannin tärkeimmistä satamista. Hotellin yöpyi mm. Juhana Balliolinandin aikaan, kun englannilla oli paljon maailmankauppaa SATO:ssa. Runoilija William Shakespeare mainitsee Southamptonin useasti teoksissaan ja kaupunki oli myös lähtöpaikka kuuluisalle Titanic-laivalle.

Southamptonin muistomerkit

Southamptonissa on useita historiallisia muistomerkkejä, kuten Bargate, joka on jäljellä oleva keskiaikainen kaupunginportti. Bargate on Southamptonin tunnetuin symboli ja se toimii nykyään taidemuseona. Myös Medieval Merchant’s House on suosittu nähtävyys, joka tarjoaa katsauksen kaupungin menneisyyteen. Lisäksi kaupungissa on muita historiallisia rakennuksia, kuten Tudor House and Garden ja Southamptonin vanha kaupungintalo.

Museot ja taidegalleriat

Southamptonissa on useita museoita ja taidegallerioita, jotka esittelevät kaupungin kulttuuria ja historiaa. Southampton City Art Gallery on yksi Iso-Britannian parhaimmista taidemuseoista, ja sieltä löytyy monipuolinen kokoelma taidetta eri aikakausilta. Southamptonin merimuseo kertoo kaupungin vahvasta merenkulun perinteestä, ja se tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia liittyen merenkulkuun ja Titanic-laivaan. Muut museot keskittyvät esimerkiksi arkeologiaan, ilmailuun ja autoihin.

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit

Southamptonissa järjestetään monia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Southamptonin festivaali on kaupungin suurin tapahtuma, joka koostuu musiikki- ja tanssiesityksistä, teatterista, taidenäyttelyistä ja enemmän. Myös Southamptonin kansainvälinen veneilyviikko on suosittu tapahtuma. Lisäksi kaupungissa järjestetään teatteri- ja musiikkiesityksiä, taidenäyttelyjä, elokuvafestivaaleja ja ruokafestivaaleja.

Ruokailu ja ravintolat Southamptonissa

1. Perinteiset englantilaiset ravintolat

Southamptonissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä englantilaisia ruokia. Näissä ravintoloissa voit kokea esimerkiksi perinteisen englantilaisen aamiaisen, fish and chipsin, pihvin ja aleen tai erilaisia paikallisia ruokia, kuten Hampshire porkkana- ja purjopihvejä.

2. Kansainväliset ravintolat

Kaupungissa on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat ruokia eri puolilta maailmaa. Voit nauttia esimerkiksi italialaisesta, kiinalaisesta, intialaisesta, meksikolaisesta tai turkkilaisesta ruoasta. Ruokailijoille on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

3. Merenelävät ja kalaravintolat

Southampton sijaitsee lähellä merta, joten siellä on myös paljon ravintoloita, jotka erikoistuvat mereneläviin ja kalaan. Voit nauttia tuoreista merenelävistä valmistettuja gourmet-ruokia tai perinteistä brittiläistä kalaruokaa, kuten Fish and Chipsiä. Southamptonissa on myös mahdollista päästä nauttimaan paikallisista merenherkuista.

4. Pubeja ja baareja

Southamptonissa on laaja valikoima pubeja ja baareja, jotka tarjoavat ruokaa ja juomaa. Useimmissa pubeissa voit nauttia perinteisiä brittiläisiä pubiruokia, kuten paistettua sianlihaa ja perunoita tai täytettyjä lihapiirakoita. Pubeissa on usein myös laaja valikoima juomia, kuten olutta, siideriä ja viiniä.

5. Kahvilat ja leipomot

Southamptonissa on monia viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voit nauttia tuoreesta leivästä, leivonnaisista ja kakuista. Voit istua alas kahvikupin äärelle tai nauttia take-away-annoksen mukaan. Kahvilat tarjoavat usein myös kevyitä lounasvaihtoehtoja, kuten keittoja, salaatteja ja voileipiä.

6. Ruokamarkkinat

Southamptonissa järjestetään säännöllisesti ruokamarkkinoita, joissa voit ostaa tuoreita paikallisia tuotteita suoraan viljelijöiltä ja käsityöläisiltä. Voit löytää esimerkiksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, leipää, juustoja, lihatuotteita, hunajaa ja paljon muuta. Ruokamarkkinat tarjoavat loistavan tilaisuuden tutustua paikalliseen ruokaan ja nauttia ainutlaatuisista makuelämyksistä.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rannat ja Merelliset Aktiviteetit

Southamptonissa on useita hiekkarantoja, kuten Weston Shore, Mayflower Park ja Hamble-le-Rice. Näillä rannoilla voi nauttia auringosta, uida, tehdä piknikkejä ja osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten purjehdukseen tai melontaan.

Historialliset Nähtävyydet

Southampton tarjoaa monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten Tudor House and Garden, joka on hyvin säilynyt 1500-luvun talo ja puutarha. Lisäksi Bargate, keskiaikainen kaupunginportti, on mielenkiintoinen paikka tutkia historiaa.

Kulttuurikohteet

Kaupungissa on useita kulttuurikohteita, kuten SeaCity Museum, joka kertoo Southamptonin merenkulun historiasta. Läheisyydessä on myös Southampton Art Gallery, joka esittelee sekä paikallisia että kansainvälisiä taiteilijoita.

Viihde ja Ostokset

Westquay on suuri ostoskeskus, jossa on monia kauppoja, ravintoloita ja elokuvateatteri. Lisäksi kaupungissa on useita viihdekeskuksia, kuten O2 Guildhall ja Mayflower Theatre, joissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja teatteriesityksiä.

Luontokohteet ja Puistot

Southampton Common on kaupungin suurin puisto, jossa voi käydä kävelyllä, pyöräillä tai rentoutua. Lisäksi kaupungissa on useita muita puistoja ja viheralueita, kuten Riverside Park ja East Park, jotka tarjoavat rauhallisia paikkoja ulkoiluun.

Aktiivilomat ja Liikuntamahdollisuudet

Southamptonissa on monia mahdollisuuksia harrastaa urheilua ja liikkua. Kaupungin kuntokeskukset tarjoavat erilaisia kuntosalilaitteita ja ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Lisäksi kaupungissa on useita urheilukenttiä, joilla voi pelata jalkapalloa, rugbya, tennisä ja muita urheilulajeja.

Suositut hotellit Southamptonissa

1. Grand Harbour Hotel

Grand Harbour Hotel sijaitsee Southamptonin keskustassa hyvällä paikalla lähellä satamaa ja muun muassa West Quayn ostoskeskusta. Hotellissa on tarjolla tyylikkäitä ja modernisti sisustettuja huoneita, joissa on mukavuudet kuten ilmastointi, minibaari ja taulutelevisio. Hotellin palveluihin kuuluvat muun muassa ravintola, baari, sisäuima-allas ja kuntokeskus.

2. Southampton Harbour Hotel

Southampton Harbour Hotel sijaitsee Ocean Villagessä, ja sieltä on upeat näkymät Southamptonin satamaan. Hotellin huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, ja niissä on mukavuudet kuten ilmastointi, minibaari ja taulutelevisio. Hotellissa on myös useita ravintoloita ja baareja, kylpylä, kuntokeskus ja ulkouima-allas.

3. Mercure Southampton Centre Dolphin Hotel

Mercure Southampton Centre Dolphin Hotel on historiallinen hotelli, joka sijaitsee Southamptonin keskustassa. Hotelli on toiminut hotellina jo yli 500 vuoden ajan, ja siitä löytyy paljon alkuperäistä charmia ja historiallisia yksityiskohtia. Hotellihuoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on modernit mukavuudet kuten taulutelevisio ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, baari ja kuntosali.

4. Novotel Southampton

Novotel Southampton sijaitsee Southamptonin keskustassa ja se on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Hotellin tilavat huoneet ovat moderneja ja niissä on muun muassa ilmastointi, minibaari ja taulutelevisio. Hotellista löytyy myös ravintola, baari, kuntokeskus ja lasten leikkipaikka.

5. Holiday Inn Southampton

Holiday Inn Southampton sijaitsee Southamptonin lännessä lähellä Ocean Villagea ja lähellä rantaa. Hotellilla on moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on mukavuudet kuten ilmainen Wi-Fi, työpöytä ja kahvin/teen valmistusvälineet. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola, baari ja kuntokeskus.

Turvallisuus ja terveys Southamptonissa

Rikollisuus

Southampton on pääosin turvallinen kaupunki, mutta kuten monessa suurkaupungissa, siellä voi esiintyä myös rikollisuutta. Kaupungin keskusalueella ja vilkkaissa yöelämän alueilla on hyvä noudattaa normaaleja varovaisuustoimia, kuten pitää huolta arvoesineistä ja välttää yksin liikkumista pimeällä. On suositeltavaa pysyä valaistuilla ja vilkkailla kaduilla, erityisesti öisin.

Terveyspalvelut

Southamptonissa on hyvin toimiva terveydenhuoltojärjestelmä. Kaupungissa on useita lääkärikeskuksia ja apteekkeja, joista voi saada terveydenhuoltopalveluita. Lääkäripalveluiden lisäksi kaupungissa on myös sairaaloita, jotka tarjoavat laajemmat terveydenhuoltopalvelut. Kiireellistä hoitoa tarvitsevat voivat hakeutua lähimpään sairaalaan.

Yleinen terveys ja hygienia

Southamptonissa noudatetaan tiukkoja terveys- ja hygieniasääntöjä. Ravintolat, hotellit ja muut julkiset tilat noudattavat korkeita hygieniastandardeja, jotta asiakkaiden turvallisuus ja terveys voidaan taata. Kaupungilla on myös hyvä vesijohtoverkosto, joten vesijohtovesi on turvallista juoda.

Päivystysnumero

Southamptonissa hätätilanteissa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon, joka on sama kuin koko Iso-Britannian alueella: 999. Tämä numero tulee soittaa hätätilanteissa, kuten vakavissa onnettomuuksissa, terveyskriiseissä tai rikosten tapahtuessa.

Turvallisuus julkisissa liikennevälineissä

Southamptonin julkisen liikenteen palveluja, kuten busseja ja junia, pidetään yleisesti turvallisina. On tärkeää olla tarkkaavainen matkustaessa ja pitää huoli omasta omaisuudestaan. Suosittelemme matkustajia pitämään käsilaukkunsa ja lompakkonsa lähellään ja varmistamaan, että lompakot ja matkapuhelimet eivät ole helposti varastettavissa.

Liikenne ja liikennesäännöt

Southamptonin liikenne on pääasiassa hyvin järjestettyä ja turvallista. Kaupungissa on hyvä tiestö ja liikennejärjestelmä, johon kuuluu myös hyvä joukkoliikenneverkosto. Autoilijoiden odotetaan noudattavan kaikkia liikennesääntöjä, kuten nopeusrajoituksia ja liikennevaloja.

Rannat ja Vesistöt

Southamptonin ympäristön rannat

Southamptonin ympäristöstä löytyy useita upeita rantoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja ulkoiluun luonnonkauniissa ympäristössä. Esimerkkejä näistä rannoista ovat Hythe Beach, Weston Shore ja Calshot Beach.

Southampton Water

Southampton Water on rannikkoalue, joka muodostaa osan Solent-vuonosta Englannin etelärannikolla. Se on suosittu veneilyn ja purjehduksen kohde, ja rannikolla voi nähdä lukuisia purjeveneitä ja muita vesikulkuneuvoja.

River Itchen

River Itchen on joki, joka virtaa Southamptonin kaupungin läpi. Se tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön veneilyyn ja kalastukseen. Joen varrella on myös kävelyreittejä ja puistoja, joissa voi nauttia luonnosta.

New Forestin kansallispuisto

New Forestin kansallispuisto sijaitsee Southamptonin lähistöllä ja tarjoaa upeita vesistöjä, kuten jokia, järviä ja lampia. Alueella voi harrastaa esimerkiksi kalastusta ja veneilyä. Kansallispuiston kauniit järvet ja jokit maisemat houkuttelevat myös retkeilijöitä ja luonnon ystäviä.

Yöelämä ja viihde Southamptonissa:

1. Baarit ja pubit:

– Southamptonissa on laaja valikoima baareja ja pubeja, joista monet sijaitsevat kaupungin keskustassa.
– Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi The Bedford Arms, The Dancing Man Brewery ja Turtle Bay, joissa tarjoillaan erilaisia juomia ja usein myös ruokaa.
– Joissakin baareissa järjestetään myös livemusiikkia ja DJ-iltoja, joten löydät varmasti sopivan paikan viettää iltaa.

2. Klubit ja yökerhot:

– Southamptonissa on useita klubeja ja yökerhoja, jotka tarjoavat musiikkia ja viihdettä aina aamutunneille asti.
– Populaarisia bilepaikkoja ovat esimerkiksi Engine Rooms, Oceana Southampton ja Switch Southampton, joissa järjestetään erilaisia teema-iltoja ja DJ-esityksiä.
– Klubit tarjoavat usein erilaisia musiikkityylejä, joten löydät taatusti mieleisesi paikan tanssimiseen ja hauskanpitoon.

3. Teatterit ja esitykset:

– Southamptonissa on useita teattereita, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä, kuten näytelmistä, musikaaleista ja live-esiintymisistä.
– Yksi suosituimmista teattereista on Mayflower Theatre, joka esittää kansainvälisiä musikaaleja ja muita suuria tuotantoja.
– Myös Nuffield Southampton Theatres on merkittävä teatteri, jossa nähdään usein uusia brittiläisiä näytelmiä ja esityksiä.

4. Elokuvateatterit:

– Southamptonissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista.
– Odeon Southampton on suosittu elokuvateatteri, jossa on useita näytöksiä päivittäin laajalla valikoimalla elokuvia eri genreistä.
– Myös Harbour Lights Picturehouse tarjoaa elokuvien lisäksi art house -elokuvia ja muita erikoisnäytöksiä.

5. Konsertit ja tapahtumat:

– Southamptonissa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja muita tapahtumia eri musiikkityyleistä kiinnostuneille.
– Jäähalli Mayflower Leisure Centre on suosittu paikka suurille konserteille ja tapahtumille.
– O2 Guildhall Southampton ja Engine Rooms ovat myös suosittuja konserttien ja live-esiintymisten tapahtumapaikkoja.

Luontokohteet ja retkeily Southamptonissa

1. New Forestin kansallispuisto

New Forestin kansallispuisto sijaitsee lähellä Southamptonia ja tarjoaa upeita luontomaisemia ja monipuolisia retkeilymahdollisuuksia. Alueella on laaja valikoima kävelyreittejä, polkupyöräilyyn soveltuvia reittejä sekä mahdollisuus ratsastukseen. Lisäksi voi bongata alueen villieläimiä, kuten poneja, hirviä ja peuroja.

2. Itchenin luontopolku

Itchenin luontopolku on suosittu retkeilykohde Southamptonissa. Polku kulkee pitkin Itchen-jokea ja tarjoaa kauniita maisemia, rauhallisia kävelyreittejä ja mahdollisuuden nähdä erilaisia vesilintuja. Alueella on myös monia kasvi- ja lintulajeja, jotka houkuttelevat luontoharrastajia.

3. Weevil Way Cycle Route

Weevil Way Cycle Route on pyöräilyreitti, joka kulkee Romseyn ja Tottonin välillä. Reitti tarjoaa kauniita maisemia ja kulkee pääasiassa New Forestin kansallispuiston läheisyydessä. Reitti sopii hyvin pyöräilyretkelle ja tarjoaa mahdollisuuden kokea Southamptonin ympäristö luonnonläheisestä näkökulmasta.

4. Southampton Common

Southampton Common on suuri yleisölle avoin puistoalue, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja luontoelämyksiä. Alueella on kävelyreittejä, piknikalueita, leikkipuistoja, vesialueita ja jopa luontopolkuja. Southampton Common on suosittu paikka esimerkiksi lenkkeilyyn, pyöräilyyn, piknikille ja rentoutumiseen luonnossa.

5. Hamble-joen patikointireitti

Hamble-joen patikointireitti tarjoaa upeita maisemia Southamptonin lähialueella. Reitti kulkee pitkin Hamble-jokea ja tarjoaa mahdollisuuden nähdä purjeveneitä ja muita vesialueen elämää. Alueella voi myös pysähtyä viihtyisissä kylissä tai nauttia purjehdusmatkasta Southamptonin satamasta lähtevillä veneretkillä.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Southamptonissa

Southamptonin tuomiokirkko (Southampton’s Bargate)

Southamptonin tuomiokirkko, joka tunnetaan myös nimellä Bargate, on merkittävä historiallinen ja uskonnollinen kohde Southamptonissa. Rakennus on peräisin 1100-luvulta ja se oli alun perin osa kaupungin muuria. Bargate oli myös pääsisäänkäynti kaupunkiin. Tänään Bargate toimii maamerkkinä ja muistomerkkinä Southamptonin rikkaalle historialle.

Saint Michaelin kirkko (St. Michael’s Church)

Saint Michaelin kirkko on yksi Southamptonin vanhimmista kirkoista. Se on rakennettu 1000-luvulla ja se oli alun perin benediktiinimunkkien kirkko. Kirkossa on upeita goottilaisia ​​arkkitehtonisia piirteitä, kuten korkeat holvit ja lasimaalaukset. Sitä ympäröi kaunis hautausmaa, jossa on vanhoja hautakiviä ja muistomerkkejä.

SeaCity Museum

SeaCity Museum on museo, joka sijaitsee Southamptonin kaupungintalolla. Museo tarjoaa näyttelyitä, jotka esittelevät Southamptonin merenkulun ja Titanic-laivan historiaa. Museossa on myös osio, joka kunnioittaa Titanicin uhreja ja selviytyneitä. SeaCity Museum on suosittu kohde sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa.

Southamptonin linnoitus (Southampton Castle)

Southamptonin linnoitus oli keskiaikainen linnoitus, joka sijaitsi nykyisen Bargate-kadun lähellä. Tämä linnoitus oli tärkeä puolustusasema Southamptonin satamalle. Valitettavasti nykyään linnoituksesta ei ole jäljellä mitään, mutta sen historiallinen merkitys ja vaikutus Southamptonin kehitykseen ovat edelleen tärkeitä.

Tudor House ja Garden

Tudor House ja Garden on historiallinen talo ja puutarha, joka sijaitsee Southamptoinin Vanhassa kaupungissa. Talossa on säilynyt alkuperäisiä tudoriaikaisia ​​ominaisuuksia ja valokuvia, jotka kertovat Southamptonin historiasta. Puutarhassa on kaunis kasvillisuus ja se tarjoaa rauhallisen paikan rentoutumiseen keskellä kaupunkia.

The Solent Sky -museo

The Solent Sky -museo on ilmailualaan keskittynyt museo, joka sijaitsee Southamptonin keskustassa. Museo esittelee Southamptonin ja sen ympäristön ilmailun historiaa. Siellä on näyttelyitä ja esineitä, kuten vanhoja lentokoneita ja moottoreita. Museo tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen alueen rikkaaseen ilmailuperinteeseen.

God’s House Tower

God’s House Tower on historiallinen rakennus, joka sijaitsee Southamptonin sataman vieressä. Se oli alun perin keskiaikainen linnoitus, joka myöhemmin toimi vankilana ja taidegalleriana. Tänään God’s House Tower on osa SeaCity Museumia ja esittelee erityisnäyttelyitä ja taideprojekteja Southamptonin historiasta ja kulttuurista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Mayflower Park

Mayflower Park on kaupungin satama-alueella sijaitseva suosittu näköalapaikka. Sieltä avautuu näkymä Southamptonin satamaan ja Solent-salmelle. Alueella on myös viheralueita, istuskelupaikkoja ja ravintoloita.

2. South Western House

South Western House on historiallinen rakennus, joka tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli kaupungin. Rakennus sijaitsee kaupungin eteläosassa lähellä Ocean Villagea. Siellä toimii myös hotelli, josta on näköalat merelle päin.

3. Bargate

Bargate on kaupungin historiallinen portti, joka tarjoaa näkymän yli vanhankaupungin alueen. Portilta voi ihailla kaupungin keskustan kattojen yli avautuvia näkymiä. Bargate sijaitsee kaupungin keskustassa, lähellä Westquaya ja Mayflower-teatteria.

4. Itchen-joen rantapolut

Itchen-joki tarjoaa kauniita maisemia ja kävelyreittejä kaupungin länsiosassa. Joen rannalta voi ihailla näkymiä yli joen ja sen ympäristön. Rantapolkuja pitkin pääsee myös lähemmäs luontoa ja voi bongata paikallista lintuelämää.

5. City Walls

Southamptonin vanhan kaupungin alueella on säilynyt osa kaupungin muuria, joka tarjoaa näköalapaikkoja yli kaupungin. Muurilta voi nähdä muun muassa historiallisia rakennuksia ja kaupungin vilinää. Kaupunginmuuri sijaitsee lähellä Bargatea ja keskustaa.Kohteen sijainti maa on Yhdistynyt kuningaskunta.

Jätä kommentti