Halvat lennot St. Gallen

Nähtävyydet ja kohteet

1. Katedraali ja Karoliininen kirjasto

St. Gallenin katedraali on näyttävä goottilainen kirkkorakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Katedraaliin kuuluu myös Karoliininen kirjasto, joka on yksi maailman vanhimmista kirjastoista. Kirjasto sisältää arvokkaita keskiaikaisia kirjoja ja käsikirjoituksia.

2. Stiftsbibliothek

Stiftsbibliothek on tunnettu St. Gallenissa sijaitseva kirjasto ja UNESCO:n maailmanperintökohde. Kirjasto on yksi maailman vanhimmista toiminnassa olevista kirjastoista ja sen kokoelma sisältää arvokkaita keskiaikaisia kirjoja ja käsikirjoituksia.

3. Ermitage Und Dreilinden

Ermitage und Dreilinden on laaja puistoalue St. Gallenin kaupungin lähellä. Puistossa on kauniita kävelypolkuja, vehreitä niittyjä ja viihtyisä kahvila. Alueelta löytyy myös historiallinen erakkokappeli ja Dreilindenin puutarha.

4. Olma Messen

Olma Messen on suuri messukeskus St. Gallenissa. Siellä järjestetään vuosittain lukuisia tapahtumia, kuten näyttelyitä, messuja ja kongresseja. Messukeskus tarjoaa monipuolisia tiloja erilaisille tapahtumille.

5. Naturmuseum

Naturmuseum on luonnonhistoriallinen museo St. Gallenissa. Museossa voi tutustua alueen luontoon ja eläimistöön. Näyttelyissä voi nähdä muun muassa paikallisten eläinten, kasvien ja kivien näytteitä.

6. Rote Fabrik

Rote Fabrik on kulttuuri- ja taidetila St. Gallenin järven rannalla. Tilassa järjestetään erilaisia taide- ja musiikkitapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja näyttelyitä. Rote Fabrik tarjoaa myös ravintoloita ja kahviloita.

7. St. Leonhard-puisto

St. Leonhard-puisto on kaunis puistoalue St. Gallenin keskustassa. Puistossa on vehreitä nurmikenttiä, kukkaistutuksia ja suihkulähde. Alueelta löytyy myös leikkipuisto lapsille ja kahvila.

8. St. Mangenin luostari

St. Mangenin luostari on vanha benediktiiniluostari St. Gallenissa. Luostari on perustettu jo 800-luvulla ja se toimii yhä nykyäänkin. Luostariin kuuluu kirkko, museo, puutarha ja viinikellari, ja siellä voi tutustua benediktiiniluostarin elämään ja historiaan.

Kulttuuri ja Historia:

Abbey of St. Gall

Abbey of St. Gall on benediktiinien luostari, joka perustettiin vuonna 719. Se on yksi Sveitsin neljästä maailmanperintökohteesta. Luostarikompleksi sisältää kirkon, kirjaston, vanhan apotin residenssin ja muita rakennuksia. Luostarikirkko on tunnettu romaanisesta ja kotikalolaisesta arkkitehtuuristaan sekä maalauksellisista sisätiloistaan. Kirjasto sisältää yhden Euroopan vanhimmista kirjojen kokoelmista, mukaan lukien merkittävä käsikirjoituskokoelma.

St. Laurenzenkirche

St. Laurenzenkirche on keskiaikainen kirkko, jonka rakentaminen alkoi 1200-luvulla. Se edustaa goottilaista arkkitehtuuria ja on yksi St. Gallen merkittävistä historiallisista maamerkeistä. Kirkossa on upeita lasimaalauksia ja veistoksia, ja se toimii myös konserttipaikkana.

Museo of Art

St. Gallen taide museo, myös tunnettu nimellä Kunstmuseum St. Gallen, on tärkeä kulttuurilaitos kaupungissa. Se keskittyy moderniin ja nykytaiteeseen ja järjestää säännöllisesti vaihtuvia näyttelyitä. Museossa on myös laaja taidekokoelma, joka sisältää teoksia eri aikakausilta ja tyylisuunnista.

Textilmuseum St. Gallen

Textilmuseum St. Gallen on omistettu tekstiilitaiteen ja tekstiiliteollisuuden historian esittelylle. Museo tarjoaa kattavan kokoelman tekstiilejä, kuten pitsiä, kirjailtuja kankaita ja muita käsityönä valmistettuja tekstiilejä. Näyttelyt kertovat myös alueen tekstiiliteollisuuden kehityksestä ja sen vaikutuksesta paikalliseen kulttuuriin ja talouteen.

Historic Old Town

St. Gallenin historiallinen vanhakaupunki on kodikas alue, jossa on paljon kauniita ja hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia. Kadut ovat kapeita ja mutkittelevia, ja siellä on myös useita aukioita ja kirkkoja. Vanhakaupunki tarjoaa viehättävän ilmapiirin, jossa voit tutustua kaupungin menneisyyteen ja nauttia paikallisista ravintoloista, kaupoista ja kahviloista.

St. Gallen Cathedral

St. Gallen Cathedral, tai St. Gallus-katedraali, on tärkein katolinen kirkko kaupungissa. Se on peräisin 1700-luvulta ja edustaa barokkityyliä. Katedraalin sisustus on mahtipontinen ja kirkon ympärillä on myös kauniita puutarhoja ja kävelyalueita.

Military Museum Full

Military Museum Full on erikoismuseo, joka keskittyy sotilaalliseen historiaan ja esittelee laajan kokoelman aseita, univormuja ja muita sotilastarvikkeita. Museo on aloittanut toimintansa 1900-luvun alussa, ja se sijaitsee vanhassa sotilaskasarmissa.

Ruokailu ja Ravintolat St. Gallenissa

Ravintolat

– St. Gallenissa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokakokemuksia ja kansainvälisiä keittiöitä.
– Suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi Balthazar, joka tarjoaa modernia sveitsiläistä ruokaa, sekä Einstein Gourmet, joka on saanut Michelin-tähden.
– Kaupungissa on myös lukuisia italialaisia, aasialaisia ja lähiruokaan erikoistuneita ravintoloita.
– Monilla ravintoloilla on myös viinilistoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä viinejä.

Ruokakaupat

– St. Gallenissa on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa päivittäistarvikkeita ja ruoka-aineita.
– Suurimmat ruokakaupat ovat Migros ja Coop, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita eri hintaluokissa.
– Lisäksi kaupungissa on pienempiä ruokakauppoja ja erikoisliikkeitä, kuten leipomoita ja lihakauppoja.
– Useimmat ruokakaupat ovat avoinna viikon jokaisena päivänä, mutta kannattaa tarkistaa aukioloajat etukäteen.

Kahvilat ja leipomot

– St. Gallenissa on runsaasti viihtyisiä kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja ja leivonnaisia.
– Suosittuja kahviloita ovat esimerkiksi Rösterei Hannes, Waldhaus am See ja Lokremise Cafe Bar.
– Leipomoista voi ostaa tuoreita leipiä, sämpylöitä ja leivonnaisia, kuten croissanteja ja munkkeja.
– Useimmissa kahviloissa ja leipomoissa on myös tarjolla erilaisia kahvijuomia ja teetä.

Kansallisruokia ja erikoisuuksia

– Sveitsiläisiä kansallisruokia, kuten fonduea ja raclettea, voi maistaa useissa ravintoloissa St. Gallenissa.
– Kaupungissa on myös erikoisliikkeitä, jotka myyvät paikallisia ruokatuotteita, kuten juustoja, suklaata ja makkaroita.
– Lisäksi St. Gallenissa on vuosittain järjestettävä Tapaa Striezelmarkt, jossa voi maistella paikallisia joulunajan herkkuja.

Baareja ja yöelämää

– St. Gallenissa on vilkas yöelämä, ja kaupungissa on useita baareja ja yökerhoja.
– Baareista voi löytää paikallisia oluita ja muita juomia, sekä osassa baareja on tarjolla myös pientä purtavaa.
– Kaupungin keskustassa sijaitsee myös ravintoloita, joissa voi nauttia illallisen ja jatkaa iltaa myöhempään.

Hintataso

– Ruokailun hintataso St. Gallenissa voi vaihdella ravintolasta riippuen.
– Pienemmissä kahviloissa ja leipomoissa hinnat ovat yleensä hieman edullisempia kuin ravintoloissa.
– Michelin-tähden ravintoloissa ja hienostuneemmissa ruokapaikoissa hinnat voivat olla korkeammat.
– Ruokakauppojen hinnoissa ei ole suuria eroja muihin suurkaupunkeihin verrattuna.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

1. Ympäristön luontoretket:

St. Gallenin ympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia luontoretkeilyyn. Alueella on lukuisia hyvin merkittyjä vaellusreittejä, jotka sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille retkeilijöille. Retkeilyreitit vievät muun muassa upeiden järvimaisemien, vehreiden metsien ja lumihuippuisten vuorten lähelle.

2. Kulttuuri- ja taide-elämykset:

St. Gallenissa on paljon kulttuuritarjontaa, ja kaupunki on tunnettu erityisesti taidemuseostaan ja barokkiluostaristaan. St. Gallenin taidemuseo tarjoaa näyttelyitä nykytaiteesta, klassisesta taiteesta ja arkkitehtuurista. Barokkiluostari, St. Gallenin tunnetuin nähtävyys, tarjoaa vierailijoille upean mahdollisuuden tutustua historialliseen arkkitehtuuriin ja luostarin kulttuuriperintöön.

3. Ostosmahdollisuudet:

St. Gallenin keskustassa on monia kauppoja, joista löytyy laaja valikoima erilaisia tuotteita. Kaupungin pääkatu, Vadianstrasse, on erityisen suosittu ostospaikka, ja sieltä löytyy useita tunnettuja vaate- ja kenkäkauppoja sekä paikallisia erikoisliikkeitä.

4. Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet:

St. Gallenissa on monia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Kaupungin läheisyydessä sijaitseva Säntis-vuori tarjoaa upeat mahdollisuudet vuorikiipeilyyn ja patikointiin. Lisäksi kaupungissa on useita uima-altaita ja urheiluhalleja, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja kuten uintia, jääkiekkoa ja tennis-.

5. Gastronomia:

St. Gallenissa on monia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella alueen perinteisiä ruokia ja juomia. Erityisen suosittuja ovat lämpimillä lähteillä valmistetut hot pot -ruoat, joissa voi kokeilla erilaisia liha- ja kasvisvaihtoehtoja. Kaupungin alueella tuotetaan myös laadukkaita viinejä, joita voi maistella viinitiloilla ja ravintoloissa.

6. Teatteri ja musiikki:

St. Gallenin kulttuuritarjontaan kuuluu myös teatteriesityksiä ja musiikkitapahtumia. St. Gallenin teatteri on tunnettu laadukkaista esityksistään, ja kaupungissa järjestetään myös erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia.

Suositut hotellit St. Gallenissa

Einstein St. Gallen

Einstein St. Gallen on arvostettu 4 tähden hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellin huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja niistä avautuu näköala kauniille kaupunkimaisemalle. Hotellissa on myös ravintola, terassi, baari ja wellness-alue.

Hotel Walhalla

Hotel Walhalla sijaitsee lähellä St. Gallenin rautatieasemaa ja sen huoneista on näköala kaupungin historiallisiin rakennuksiin. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tarjoavat mukavuuksia kuten ilmastoinnin, televisiot ja langattoman internet-yhteyden. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja kuntokeskus.

Oberwaid – Das Hotel. Die Klinik.

Oberwaid on luksusluokan hotelli, joka tarjoaa myös terveyspalveluja ja hoitoja. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella kaupungin ulkopuolella, joten siellä voi nauttia luonnonrauhasta. Huoneet ovat moderneja ja tyylikkäitä, ja hotellissa on mm. ravintola, spa-alue, sisäuima-allas ja ulkoterassi.

Hotel am Spisertor

Hotel am Spisertor sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa ja tarjoaa majoitusta charmikkaissa huoneissa. Hotellin huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja, mutta niissä on tarvittavat mukavuudet kuten televisio ja langaton internet-yhteys. Hotellissa on myös ravintola ja baari.

Santis – das Hotel

Santis – das Hotel sijaitsee lähellä St. Gallenin keskustaa ja tarjoaa majoitusta modernisti sisustetuissa huoneissa. Huoneista on näköala kaupungin ylle ja alueen vuorille. Hotellissa on ravintola, baari ja wellness-alue, jossa voi rentoutua saunan, höyrysaunan ja porealtaiden parissa.

Turvallisuus ja terveys St. Gallenissa

Turvallisuus

– St. Gallen on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on melko vähäistä.
– Kaupungissa on poliisivoimat, jotka huolehtivat rikosten ennaltaehkäisystä ja järjestyksen ylläpitämisestä.
– Turvallisuudesta huolehditaan myös esimerkiksi liikenneturvallisuuden parantamisella sekä valvomalla yleisiä tiloja ja tapahtumia.

Terveydenhuolto

– St. Gallenissa on hyvin kehittynyt terveydenhuoltojärjestelmä, joka tarjoaa laadukasta hoitoa kaupungin asukkaille.
– Kaupungissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat erilaisia lääkäripalveluita ja hoitoja.
– Lisäksi kaupungissa on apteekkeja ja terveysneuvontaa tarjoavia tahoja, jotka auttavat asukkaita terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa.
– St. Gallenissa panostetaan myös terveysvalistukseen ja ennaltaehkäisyyn, jotta asukkaat voivat pitää huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Rannat ja Vesistöt

Bodensee

Bodensee on suuri makean veden järvi St. Gallenin alueella. Se sijaitsee Sveitsin, Saksan ja Itävallan rajalla. Järvi tarjoaa upean ympäristön vesitoimintoihin, kuten uimiseen, purjehdukseen ja melontaan. Bodenseella on myös useita kauniita hiekkarantoja, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta.

Lake Constance Nature Reserve

Lake Constance Nature Reserve on luonnonsuojelualue Bodenseen ympärillä. Alue tarjoaa upeat maisemat sekä monipuolisen eläin- ja kasvilajiston. Vierailijat voivat tutustua ekosysteemiin kävelemällä useille poluille, jotka tarjoavat mahdollisuuden lintujen tarkkailuun, retkeilyyn ja luonnon ihailuun.

Säntis

Säntis on St. Gallenin alueen korkein vuori, joka tarjoaa upean näkymän ympäröiville vesistöille. Huipulta avautuu upea näköala Bodenseelle sekä muihin lähialueen järviin ja jokiin. Monet retkeilijät nauttivat patikoinnista ja kiipeilystä Säntisin huipulle ja palkitsevat itsensä upeilla maisemilla.

Rhein-joki

Rhein-joki kulkee läpi St. Gallenin alueen tarjoten lukuisia kauniita maisemia ja mahdollisuuksia vesitoimintoihin. Joki tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja veneilyyn sekä upeita näkymiä joen varrelle levittyvästä vihreästä maisemasta.

Abbey of St. Gallen Gardens

Abbey of St. Gallen Gardens on historiallinen puutarha, joka sijaitsee St. Gallenin luostarin yhteydessä. Puutarha tarjoaa kauniita istutuksia, kävelyteitä ja patsaita, jotka luovat rauhallisen ympäristön rentoutumiseen ja maisemien ihailuun. Puutarha rajoittuu puroon, joka tarjoaa miellyttävän äänen ja kauniin näkymän.

Yöelämä ja viihde St. Gallenissa

Baarit ja yökerhot

St. Gallenissa on useita baareja ja yökerhoja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista. Tunnetuimpia baareja kaupungissa ovat esimerkiksi ”Bar 59”, ”Mill’Feuille” ja ”TapTab Music Bar”. Yökerhoista suosituimpia ovat ”Kugl”, ”Suite Club” ja ”Tropical Heat”. Tarjonta vaihtelee eri viikonpäivinä, joten kannattaa tarkistaa aukioloajat ja ohjelma etukäteen.

Teatterit ja elokuvat

St. Gallenissa on useita teattereita, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä. Suosittu teatteri kaupungissa on ”St. Gallenin teatteri” (St. Gallen Theater), joka esittää niin musikaaleja kuin näytelmiäkin. Lisäksi ”Kinok Theater” näyttää elokuvia eri genreistä. Elokuvavalikoima vaihtelee, mutta tarjolla on yleensä uusimpia elokuvia sekä klassikoita.

Konsertit ja tapahtumat

St. Gallenissa järjestetään usein erilaisia konsertteja ja muita tapahtumia. Esimerkiksi ”Saint Galler Festspiele” on vuosittainen musiikkitapahtuma, jossa kuullaan niin klassista kuin nykymusiikkia. Lisäksi kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia festivaaleja, konserttisarjoja ja esiintyvien taiteilijoiden keikkoja eri musiikkityyleistä.

Ravintolat ja kahvilat

St. Gallenissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita eri makuun. Kaupungista löytyy niin perinteisiä sveitsiläisiä ravintoloita kuin kansainvälisiä vaihtoehtojakin. Suositeltavia ravintoloita ovat esimerkiksi ”Restaurant Swing”, ”Einstein Gourmet” ja ”Zum Roten Engel”. Kahvilatarjontaa edustavat muun muassa ”Kafi Franz”, ”Kafi Stauffacher” ja ”Starbucks”.

Live-musiikki ja klubit

St. Gallenissa on tarjolla myös live-musiikkia ja klubeja. Eri baareissa ja klubeissa voi päästä kuuntelemaan livenä eri musiikkityylejä, kuten rockia, jazzia, bluesia ja elektronista musiikkia. Suosittuja live-musiikkia tarjoavia paikkoja kaupungissa ovat esimerkiksi ”Tonhalle”, ”Grabenhalle” ja ”Kulturbar Kon-Tiki”.

Kulttuuritapahtumat

St. Gallenissa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, taidenäyttelyitä ja kulttuurifestivaaleja. Esimerkiksi ”St. Galler Kunst Halle” on tunnettu taidenäyttelytila, jossa voi tutustua eri taiteenlajeihin. Lisäksi kaupungin museoissa ja gallerioissa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia.

Muut viihdemahdollisuudet

St. Gallenissa on myös muita viihdemahdollisuuksia, kuten keilahalleja, biljardisaleja ja pelihalleja. Esimerkiksi ”Powerplay Bowl” on suosittu keilahalli kaupungissa. Lisäksi kaupungista löytyy useita elämyskeskuksia, joissa voi esimerkiksi kiipeillä tai pelata laser tagia.

Luontokohteet ja retkeily St. Gallenissa

1. Alpsteinin vuoristo

Alpsteinin vuoristo on suosittu luontokohde St. Gallenissa, joka tarjoaa upean vuoristomaiseman ja monipuoliset retkeilymahdollisuudet. Alueella sijaitseva Säntis-vuori on yksi Alpsteinin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja sieltä avautuvat upeat näköalat ympäröiville vuorille ja laaksoille. Alueella on myös monia hyvin merkittyjä retkeilyreittejä eri vaativuustasoille, ja patikoinnin lisäksi alueella voi harrastaa myös kiipeilyä ja talvella laskettelua.

2. Appenzellin alue

St. Gallenin läheisyydessä sijaitseva Appenzellin alue on tunnettu kauniista maaseudustaan ja perinteisestä sveitsiläisestä kulttuuristaan. Alueella on laajoja laidunmaita ja viehättäviä maalaiskyliä, jotka tarjoavat loistavia mahdollisuuksia patikointiin ja pyöräilyyn. Appenzellin alueella voi tutustua myös perinteiseen alppielämään käymällä esimerkiksi Alp Sigelin alppimajalla tai osallistumalla karjanlaskuun kesäisin.

3. Bodenseen järvi

St. Gallenin pohjoispuolella sijaitsee upea Bodenseen järvi, joka ulottuu myös Sveitsin, Saksan ja Itävallan alueille. Bodensee tarjoaa monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja vesielämään. Järven ympärillä on useita merkittyjä pyöräily- ja kävelyreittejä, joista voi nauttia upeista maisemista ja vierailla viehättävissä rantakyliä. Järvi tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin vesiharrastuksiin, kuten veneilyyn ja purjelautailuun.

4. Santis-järvi

Santis-järvi sijaitsee St. Gallenin alueella Alpsteinin vuoriston kupeessa. Järvi on suosittu retkeilykohde ja tarjoaa rauhallisen ympäristön kauniiden maisemien keskellä. Santis-järven ympäristössä on useita hyvin merkittyjä patikointipolkuja, jotka sopivat eri tasoisille retkeilijöille. Järven rannalla voi viettää aikaa rentoutuen ja nauttien luonnosta.

5. Werdenbergin alueen kulttuurimaisemat

St. Gallenin itäpuolella sijaitsee Werdenbergin alue, joka on tunnettu upeista kulttuurimaisemistaan. Alueella on perinteisiä sveitsiläisiä kyliä, kuten Werdenbergin historiallinen kylä, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikalliseen historiaan ja arkkitehtuuriin. Alueella on myös monia kauniita kävelyreittejä, joissa voi ihailla upeita maisemia ja viehättäviä kyliä.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet St. Gallenissa

Pyhän Galinuksen luostari

Pyhän Galinuksen luostari on yksi St. Gallenin tärkeimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Se perustettiin vuonna 612 ja on yksi Euroopan vanhimmista edelleen toimivista luostareista. Luostari on Unescon maailmanperintökohde ja siellä sijaitsee upea barokkityylinen kirkko sekä maailmankuulu kirjasto, joka säilyttää arvokkaita keskiaikaisia käsikirjoituksia.

Muuseum im Lagerhaus

Muuseum im Lagerhaus on historiallinen museo, joka sijaitsee entisessä varastorakennuksessa St. Gallenin keskustassa. Museossa on laaja kokoelma esineitä ja näyttelyitä, jotka kuvaavat kaupungin historiaa ja kulttuuria. Näyttelyiden aiheet vaihtelevat teollisuuden kehityksestä perinneteollisuuden esittelyyn.

Abbatia Sancti Galli

Abbatia Sancti Galli on historiallinen rakennuskompleksi, joka toimi aikoinaan Pyhän Galinuksen luostarin asuin- ja talousrakennuksena. Kompleksi koostuu useista rakennuksista, kuten abotin residenssistä, keittiöstä, viinikellarista ja luostarikirjastosta. Nykyään se toimii museona, joka esittelee luostarin elämää keskiajalla.

St. Laurentiuskirche

St. Laurentiuskirche on keskiaikainen kirkko, joka sijaitsee St. Gallenin vanhassakaupungissa. Kirkko on peräisin 1000-luvulta ja se edustaa romaanista arkkitehtuurityyliä. Siellä on kauniita freskoja ja veistoksia, joista osa on peräisin 1200-luvulta.

Stiftsbibliothek St. Gallen

Stiftsbibliothek St. Gallen on toinen merkittävä kirjasto St. Gallenissa. Se on yksi Euroopan vanhimmista kirjastoista ja säilyttää laajan kokoelman keskiaikaisia käsikirjoituksia, kuten tunnetun St. Gallenin käsikirjoituksen. Kirjasto on avoinna yleisölle ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua arvokkaisiin teoksiin ja historiallisiin dokumentteihin.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Abbey Library Panorama Terrace

Abbey Library Panorama Terrace on St. Gallenin Panorama- ja Näköalapaikka, joka tarjoaa upean näköalan kaupungin ylle. Tämä panoraamaterassi sijaitsee kuuluisan St. Gallenin luostarin kirjaston yhteydessä, ja sen avulla voi ihailla kaupungin kauniita maisemia.

Three Ponds

Three Ponds, eli Kolme Lampia, on kaupungin näköalapaikka, joka koostuu kolmesta lampareesta. Nämä lampareet sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa ja tarjoavat rauhallisen ympäristön sekä kauniit näkymät ympäröivään luontoon.

Hermitage

Hermitage on kaupungin panoraamapaikka, joka sijaitsee kauniilla kukkulalla. Tämä alue tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, Bodenjärvelle ja ympäröiville vuorille. Hermitagesta löytyy myös kävelyreittejä ja penkkejä, joten se on erinomainen paikka rentoutumiseen ja maisemista nauttimiseen.

Montlingen Panorama Trail

Montlingen Panorama Trail on St. Gallenin alueella sijaitseva vaellusreitti, joka tarjoaa upeita näköaloja yli Bodenjärven ja ympäröivään luontoon. Tämä reitti on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa, ja sen varrella on myös penkkejä ja näköalapaikkoja, joista voi ihastella maisemia.

Roof Terrace of Textile Museum

Roof Terrace of Textile Museum, eli Tekstiilimuseon kattoterassi, on St. Gallenin panoraamapaikka, josta avautuu upea näköala kaupungin ylle. Tämä kattoterassi sijaitsee Tekstiilimuseon yhteydessä ja tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden ihailla kaupungin maisemia ja nähdä sen arkkitehtuurin kauneus eri näkökulmasta.

Wildhaus Chapel

Wildhaus Chapel on kaupungin näköalapaikka, joka sijaitsee Wildhausin kylässä. Tämä viehättävä kappeli tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja kylään. Wildhaus Chapel on suosittu vierailupaikka erityisesti ulkoilmaa ja kauniita maisemia arvostavien keskuudessa.Kohteen sijainti maa on Sveitsi.

Jätä kommentti