Halvat lennot Taranto

Nähtävyydet ja kohteet

Taranton arkeologinen museo

Taranton arkeologinen museo on tärkeä nähtävyys kaupungissa. Museo esittelee tarantolaisen alueen rikasta historiaa ja sisältää arkeologisia löytöjä eri aikakausilta, kuten antiikin roomalaisia ​​esineitä, keramiikkaa ja koruja.

Castello Aragonese

Castello Aragonese on Taranton linna, joka sijaitsee keskellä vanhaa kaupunkia. Linnasta on upeat näkymät ympäröivälle merelle ja kaupungille. Se on ollut tärkeä linnoitus aikoinaan ja nyt se toimii matkailukohteena ja kulttuurikeskuksena.

Katedraali di San Cataldo

Katedraali di San Cataldo on Taranton keskeinen kirkko, joka on omistettu kaupungin suojeluspyhimykselle. Se on rakennettu romaaniseen tyyliin ja siinä on kaunis kellotorni. Katedraali on tunnettu myös kattomaalauksistaan ja arvokkaista taideteoksistaan.

Parco Archeologico di Saturo

Parco Archeologico di Saturo on arkeologinen puisto, joka sijaitsee lähellä Tarantoa. Puistossa voit tutustua antiikin kreikkalaiseen Satyron kaupunkiin, joka oli merkittävä kaupunki Magna Graecian alueella. Alueella on jäännöksiä antiikin temppelin ja muinaisen teatterin lisäksi.

Ponti di Porta Napoli

Ponti di Porta Napoli on kaunis silta, joka yhdistää uuden kaupungin vanhaan kaupunkiin. Sillalla on upeat näkymät Tarantonlahdelle ja se on suosittu paikka kävelyyn ja valokuvaukseen.

Taranton kansallinen arkeologinen museo ”Martaita”

Taranton kansallinen arkeologinen museo ”Martaita” on toinen merkittävä museo kaupungissa. Se sisältää laajan kokoelman antiikin esineitä, kuten veistoksia, keramiikkaa ja hautatavaroita. Museo tarjoaa kattavan kuvan Taranton alueen menneisyydestä.

Madonna di Monte Maggiore

Madonna di Monte Maggiore on muinaisesta pyhäköstä kunnostettu kirkko, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Kirkko tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maaseutuun ja se on suosittu pyhiinvaelluskohde.

Jäänmurtaja Punta Rondinella

Jäänmurtaja Punta Rondinella on historiallinen alus, joka on muunnettu museoksi ja se sijaitsee Taranton satamassa. Aluksella on näyttelyitä ja tietoa aluksen historiasta ja sen tehtävistä jäänmurtajana.

Taranton satama

Taranton satama on vilkas satama, jossa voi ihailla merellistä elämää ja saada tuntumaa kaupungin merelliseen ilmapiiriin. Satamasta voi myös lähteä veneretkille tai lautalla lähisaarille.

Piazza Castello

Piazza Castello on Taranton keskeinen aukio, joka sijaitsee Castello Aragonesen läheisyydessä. Aukiolla on kauniita historiallisia rakennuksia ja se on suosittu kohtaamispaikka asukkaille ja matkailijoille. Aukiolla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja markkinoita.

Kulttuuri ja Historia

Arkeologia

Taranto on rikas arkeologisten löytöjen osalta, erityisesti antiikin aikaisen Taras-kolonian alueella. Alueelta on löydetty muun muassa antiikin Kreikan aikaisia hautausmaita, rakennuksia ja esineitä. Näitä löytöjä voi nähdä muun muassa Taranton arkeologisessa museossa.

Historiallinen keskusta

Taranton historiallinen keskusta, tunnettu nimellä ”Città Vecchia” tai ”Isola”, sijaitsee saarella Ionianmeren rannalla. Alueella on lukuisia historiallisia rakennuksia, ahtaita katuja ja sokkeloisia kujia. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat esimerkiksi katedraali, Castello Aragonese ja San Domenicon luostari.

Kulttuuritapahtumat

Tarannossa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja ja teatteriesityksiä. Yksi merkittävimmistä tapahtumista on ”Taranto il Grande Blues”, kansainvälinen bluesfestivaali, joka kerää yhteen tunnettuja bluesmuusikoita ympäri maailmaa.

Pyhän Kataldoksen krypta

Pyhän Kataldoksen krypta on tärkeä uskonnollinen kohde Tarantossa. Kryptan uskotaan olevan kaupungin vanhin kirkko, ja siellä säilytetään pyhimyksen reliikkejä. Krypta on koristeltu kauniilla freskoilla ja se on suosittu käyntikohde paikallisille asukkaille ja matkailijoille.

Magnanapoli-arkeologinen alue

Magnanapoli-arkeologinen alue sijaitsee Taranton rantakadun varrella. Alueelta löytyy antiikin aikaisia jäännöksiä, kuten Rooman kylpylä ja teatteri. Alueella voi tutustua Taranton antiikin historiaan ja ihailla kauniita merinäkymiä samalla.

Barokkiarkkitehtuuri

Tarannossa on runsaasti barokkityylisiä rakennuksia, erityisesti historiallisessa keskustassa. Barokkiarkkitehtuuri näkyy esimerkiksi kirkkojen, palatsien ja vanhojen talojen julkisivuissa. Tyypillisiä piirteitä ovat koristeelliset julkisivut, kaari-ikkunat ja veistetyt koristeet.

Kulttuurimuseo

Tarantossa sijaitsee useita museoita, joista yksi tärkeimmistä on Museo Nazionale Archeologico. Museossa voi tutustua alueen arkeologiaan ja antiikin aikaisiin esineisiin. Näyttelyissä on esillä muun muassa antiikin Kreikan keramiikkaa, pronssiesineitä ja roomalaisia löytöjä.

Ruokailu ja Ravintolat

Rannikon herkut

Taranto on tunnettu tuoreista merenelävistään ja tarjoaa maistuvia meren antimia matkailijoille. Rannikon alueelta löydät useita ravintoloita, jotka tarjoavat tuoreita kaloja, äyriäisiä ja simpukoita. Voit nauttia herkullisista merenelävistä esimerkiksi grillattuna, paistettuna tai höyrytettynä.

Pizzat ja pasta

Tarantolaiset ovat ylpeitä paikallisesta pizzastaan ja pasta ruuistaan. Kaupungissa on lukuisia pizzerioita ja ravintoloita, joissa voit maistaa perinteisiä tarantolaisia pizzoja ja pastoja. Tarjolla on erilaisia täytteitä ja kastikkeita, joiden avulla voit valita juuri oman maistuksen mukaisen annoksen.

Paikalliset herkut

Taranto on myös tunnettu paikallisista erikoisuuksistaan. Voit kokeilla esimerkiksi ”Risotto alla Tarantinaa”, joka on perinteinen riisiruoka, jossa on mukana paikallisia mereneläviä. Tarantolaisilla on myös oma päivällisruoka, ”Gnummareddin”, joka on perunapohjainen ruoka, jossa on lisänä erilaisia lihoja ja mausteita.

Viinitilat

Taranto sijaitsee Puglian viinialueella, joten kaupungissa on myös mahdollisuus tutustua alueen viiniteollisuuteen. Voit vierailla viinitiloilla ja maistella erilaisia Puglian viinejä. Alue on erityisesti tunnettu punaviineistään, kuten Primitivo ja Negroamaro.

Neljän tähden ravintolat

Tarantossa on myös useita korkeatasoisia ravintoloita, joissa voit nauttia gourmet-ruokailusta. Näissä ravintoloissa tarjotaan laadukkaita ja ylellisiä ruokia, joissa käytetään paikallisia raaka-aineita. Illallinen näissä ravintoloissa voi tarjota unohtumattoman ruokailukokemuksen.

Vapaa-ajan aktiviteetit Tarantossa

Hiekkarannat

Tarannossa on lukuisia hiekkarantoja, joissa voi nauttia auringosta ja uida Itämeressä.

Historialliset nähtävyydet

Kaupunki tarjoaa monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten Taranton vanhan kaupungin keskiaikaiset muurit ja linnoitukset.

Museot

Tarannossa on useita mielenkiintoisia museoita, kuten Taranton arkeologinen museo ja kansallisgalleria, joissa voi tutustua kaupungin kulttuurihistoriaan.

Nautiskelu ravintoloissa ja kahviloissa

Kaupungissa on paljon ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja ja nauttia rennosta ilmapiiristä.

Ostokset

Taranto tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet, erityisesti Via Diagonale -kadulla sijaitsevat putiikit ja kauppakeskukset.

Urheilu

Kaupungissa on monia urheilumahdollisuuksia, kuten purjehdus, melonta, sukellus ja tennis.

Pyöräily

Tarannossa voi vuokrata pyörän ja tutustua kaupunkiin pyöräillen. Kaupungin ulkopuolella on myös mahdollista tehdä pyöräretkiä maaseudulle.

Konsertit ja tapahtumat

Taranto järjestää erilaisia konsertteja ja tapahtumia ympäri vuoden, tarjoten viihdettä musiikin ja kulttuurin ystäville.

Risteilyt

Tarannosta voi lähteä retkelle risteilyaluksella, joka vie matkailijat tutustumaan lähisaarille ja kauniille rannikkomaisemille.

Suositut hotellit

1. Hotel Plaza

Hotel Plaza sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa moderneja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys. Hotellin asiakkaat voivat nauttia ravintolassa tarjoiltavista paikallisista herkuista ja rentoutua kattoterassilla, josta avautuu upea näkymä kaupunkiin.

2. Hotel Europa

Hotel Europa on viehättävä boutique-hotelli, joka sijaitsee vanhassa kaikki Taranton kaupunginosassa. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on ilmastointi ja taulu-tv. Lisäksi hotellin kattoterassilta voi ihailla kauniita auringonlaskuja.

3. Hotel Akropolis

Hotel Akropolis tarjoaa mukavia ja moderneja huoneita, joissa on oma kylpyhuone. Hotellissa on myös ravintola, jossa asiakkaat voivat nauttia perinteisistä italialaisista ruokalajeista. Hotellin sijainti on erinomainen, lähellä kaupungin nähtävyyksiä ja ostoskeskuksia.

4. Hotel Marconfort

Hotel Marconfortin huoneet ovat tilavia ja niissä on ilmastointi, minibaari ja televisio. Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös ilmaisen pysäköinnin ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Hotellin asiakkaat voivat rentoutua puutarhassa tai nauttia virkistäviä juomia hotellin baarissa.

5. Hotel Virgilio

Hotel Virgiliossa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita ja asiakkaiden käytettävissä on myös ulkouima-allas. Hotellissa on myös ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia mereneläviä ja muita paikallisia ruokalajeja. Hotelli sijaitsee rannan läheisyydessä ja tarjoaa upean merinäköalan.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Taranto on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, mutta matkailijoiden tulisi noudattaa perusvarovaisuutta ja pitää huolta arvoesineistään.
– Kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, taskuvarkaudet voivat olla ongelma, erityisesti turistialueilla, joten matkailijoiden tulee olla tarkkaavaisia ja pitää huolta omasta omaisuudestaan.
– Kaupungilla on läsnä poliisi ja turvallisuushenkilöstö varmistamassa järjestystä ja turvallisuutta.
– Yleistä hätänumeroa Italiassa on 112.

Liikenne

– Taranton liikenne voi olla vilkasta ja kaoottista, joten matkailijoiden tulisi olla varovaisia tiellä liikkuessaan.
– Taksien käyttö on yleisesti ottaen turvallista, mutta matkailijoiden tulisi varmistaa, että taksissa on taksamittari tai sopia hinnasta etukäteen.
– Lähinnä historiallisessa keskustassa liikkuminen on parhaiten hoidettavissa kävellen tai julkisilla liikennevälineillä.

Terveyspalvelut

– Tarantossa on useita sairaaloita, terveyskeskuksia ja apteekkeja tarjoamassa terveyspalveluja.
– Matkailijoiden tulisi hankkia matkavakuutus, joka kattaa tarvittaessa lääketieteelliset kustannukset ja sairasvakuutuksen.
– Ennen matkaa on suositeltavaa tarkistaa, että rokotukset ovat ajan tasalla ja kysyä tarvittaessa lääkäriltä neuvoja matkakohteeseen liittyvistä terveysriskeistä.
– Tarantossa on myös apteekkeja, joista voi ostaa apteekkituotteita ja reseptilääkkeitä. Suurin osa apteekeista on avoinna arkipäivisin ja osa myös lauantaisin.

Rannat ja Vesistöt:

Poetto Beach:

Poetto Beach on suosittu hiekkaranta, joka sijaitsee 7 kilometrin etäisyydellä Taranton keskustasta. Ranta tarjoaa upean näkymän merelle ja on hyvin varusteltu, siellä on useita rantabaareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia virkistäviä juomia ja paikallisia herkkuja. Rannalla on myös mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua ja melontaa.

Spiaggia di San Vito:

Spiaggia di San Vito on viehättävä hiekkaranta, joka sijaitsee Taranton eteläpuolella. Ranta tunnetaan kristallinkirkkaasta merivedestään ja kauniista maisemistaan. San Vitoon pääsee helposti omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Rannalla on rantabaari, josta voi ostaa virvokkeita ja välipaloja.

Mar Piccolo:

Mar Piccolo on pieni sisämeri, joka erottaa Taranton mantereen Siritaksen saaresta. Se on suosittu kalastus- ja purjehdusalue, ja siellä on useita venesatamia, joissa voi vuokrata veneitä tai osallistua purjehduskursseille. Mar Piccololla on myös lukuisia rantaravintoloita, joissa voi nauttia tuoreista merenelävistä valmistettuja herkkuja. Alueella on myös mahdollista harrastaa snorklausta ja sukellusta.

Torre Ovo:

Torre Ovo on kaunis ranta-alue, joka sijaitsee noin 20 kilometrin etäisyydellä Tarantosta etelään. Ranta-alueella on pitkä ja leveä hiekkaranta, joka tarjoaa upeat puitteet auringonottoon ja rentoutumiseen. Torre Ovossa on myös joitain ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja virvokkeista. Rannalla on myös mahdollista vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

Lago di Salinella:

Lago di Salinella on suolajärvi, joka sijaitsee Taranton pohjoispuolella. Järvi on tunnettu kauniista maisemistaan ja rauhallisesta ilmapiiristään. Lago di Salinella tarjoaa mahdollisuuden harrastaa melontaa ja veneilyä sekä ihailla alueen monipuolista lintulajistoa. Järven rannalla on myös piknik-alueita ja kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueen luontoon.

Yöelämä ja viihde Tarantossa:

Baarit ja pubit:
– Tarantossa on useita viihtyisiä baareja ja pubeja, joista voi nauttia juomista ja rentoutua illanvieton merkeissä. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi L’Arenile, The Unknown Pub ja O’Reilly’s Irish Pub.

Yökerhot:
– Taranto tarjoaa myös monipuolisen valikoiman yökerhoja, joissa voi tanssia ja bailata yön pikkutunneille asti. Tunnettuja ja suosittuja yökerhoja kaupungissa ovat esimerkiksi Sitò Club, Cascina Bellaria ja The Beach Club.

Live-musiikki ja klubit:
– Musiikin ystävät voivat nauttia Taranton monista live-musiikin tarjoavista paikoista. Esimerkiksi Tsunami Club ja Capito välittävät livemusiikkia monenlaisista genreistä.

Elokuvateatterit:
– Elokuvista kiinnostuneet voivat käydä Taranton elokuvateattereissa, joista tunnetuimpia ovat Cinema Massimo ja The Space Cinema. Ne tarjoavat monipuolista elokuvatarjontaa eri genreistä ja kielistä.

Risteilyt ja veneily:
– Taranto sijaitsee lähellä Adrianmerta, joten kaupungista voi lähteä risteilyille ja veneretkille nauttimaan merestä ja kauniista maisemista. Risteilyjä tarjoavat yritykset järjestävät esimerkiksi retkiä lähisaarille ja rannikolle.

Teatterit:
– Tarantossa voi kokea myös teatterielämyksiä. Esimerkiksi Teatro Mercadante tarjoaa monipuolista teatteriohjelmaa eri genreistä ja tyyleistä kiinnostuneille.

Festivaalit:
– Kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja ympäri vuoden, joihin voi osallistua ja nauttia erilaisista tapahtumista ja esiintymisistä. Esimerkiksi Taranto Jazz Festival, Taranto International Film Festival ja Taranto Dance Festival ovat tunnettuja ja suosittuja tapahtumia kaupungissa.

Luontokohteet ja retkeily

Marinelli-puisto

Marinelli-puisto on suosittu luontokohde Tarantossa. Puistossa voi nauttia kauniista maisemista, kävellä poluilla ja rentoutua piknikalueella. Puisto sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden paeta kaupungin vilinää ja nauttia luonnosta.

Lido Azzurro-puisto

Lido Azzurro-puisto on toinen suosittu luontokohde Tarantossa. Lido Azzurro-puistossa voi nauttia hiekkarannoista, tehdä piknikinä komeissa maisemissa tai vain rentoutua aurinkotuolissa. Puisto sijaitsee Adrianmeren rannalla ja tarjoaa upean ympäristön ulkoiluaktiviteeteille.

Västäjä-saari

Västäjä-saari on kaunis saari, joka sijaitsee lähellä Tarantoa. Saarella voi nauttia vaellusreiteistä, joista avautuu upeat näköalat saaren ympäristöön. Lisäksi saarella on useita rantoja, joissa voi uida ja rentoutua. Västäjä-saari on suosittu kohde retkeilijöille ja luontoharrastajille.

Västäjä-järvi

Västäjä-järvi on luonnonsuojelualue Taranton lähistöllä. Järvi tarjoaa upeat puitteet lintujen tarkkailuun ja luonnosta nauttimiseen. Alueella on useita näköalapaikkoja, lintutorni ja kävelyreitit, jotka antavat mahdollisuuden tutustua alueen monipuoliseen luontoon.

Monte Gargano

Monte Gargano on suosittu retkeilykohde Taranton alueella. Se on korkea vuori, joka tarjoaa upeat näköalat ympäröivään maisemaan. Vuorella on useita vaellusreittejä, joilla voi ihailla luonnonkauniita maisemia ja tutustua alueen eläimistöön ja kasvistoon. Retkeilijät voivat myös vierailla vuoren luolissa ja tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

1. Taranton katedraali

Taranton katedraali, viralliselta nimeltään Cattedrale di San Cataldo, on peräisin 1000-luvulta ja se on omistettu Pyhälle Katallus Marttyyrille. Katedraali on koristeltu barokkityylisillä elementeillä ja siellä on esillä arvokkaita taideteoksia. Katedraalia pidetään yhtenä alueen tärkeimmistä uskonnollisista kohteista.

2. Castello Aragonese

Castello Aragonese on Tarantossa sijaitseva linna, joka perustuu roomalaiseen linnoitukseen. Se rakennettiin uudelleen 1400-luvulla Aragonian perheelle ja se on edelleen hyvässä kunnossa. Linna tarjoaa upeat näkymät Taranton satamaan ja ympäröiviin maisemiin.

3. San Domenicon kirkko

San Domenicon kirkko on dominikaanien luostarikirkko, joka on rakennettu 1000-luvulla. Kirkko on sisältä kauniisti koristeltu ja siellä on merkittäviä maalauksia ja veistoksia. Kirkon alttarilla on Pyhän Katalin reliikki.

4. Palazzo del Governo

Palazzo del Governo on 1800-luvulla rakennettu historiallinen rakennus, joka oli alun perin Taranton kuvernöörin asuinpaikka. Rakennuksessa on kauniita freskoja ja koristeellisia yksityiskohtia. Nykyisin se toimii kulttuuritapahtumien ja näyttelyiden paikkana.

5. Cerro da Taras kivipaikka

Cerro da Taras on historiallinen kivipaikka, joka sijaitsee Taranton kaupungin lähellä. Se on todiste siitä, että alueella asuttiin jo pronssikaudella. Paikalta voi löytää jäännöksiä antiikin ajoilta, kuten roomalaisia hautakiviä.

6. Museo Nazionale Archeologico

Museo Nazionale Archeologico on Tarantossa sijaitseva arkeologinen museo, jossa on laaja kokoelma esineitä eri aikakausilta. Museon näyttelyt keskittyvät erityisesti antiikin ajan ja etruskien kulttuurien esineisiin. Museo tarjoaa syvällisen näkymän alueen historiaan.

7. San Martino-vuori

San Martino-vuori on Taranton kaupungin tunnusmerkki. Vuorella sijaitsee muun muassa Pyhän Martin luostari, joka on peräisin 500-luvulta. Alueella on myös antiikin aikaisia raunioita, kuten Dionysoksen temppeli ja Santa Croce -kirkko. San Martino-vuorelta avautuu upea näköala yli kaupungin ja meren.

8. Ponte Girevole

Ponte Girevole on liikuteltava silta, joka yhdistää Taranton vanhan kaupungin uuteen kaupunkiin. Silta on arkkitehtoninen taideteos ja se pystyy kääntymään sivuttain, jotta laivoilla on esteetön kulku satamaan. Silta on ollut käytössä jo 1800-luvulta lähtien ja se on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä.

Taranto – Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Pyhän Nikolaoksen katedraalin torni

Taranton kaupungin eteläisessä osassa, historiallisen kaupungin keskustassa, sijaitsevan Pyhän Nikolaoksen katedraalin tornilta avautuu upea panoraamanäkymä kaupungin yli. Korkealla sijaitseva näköalapaikka tarjoaa upean näkymän sekä Adrianmerelle että Golfille.

2. Punaisen sulun näköalatasanne

Taranton sataman länsipuolella, Punaisen sulun nimisen linnoitusrakenteen yhteydessä sijaitsee näköalatasanne, jolta voi ihailla kaupungin satama-aluetta ja sen ympäristöä. Tältä paikalta avautuu myös näkymä merelle ja kaupungin eteläisille alueille.

3. Aragonese-kastelli

Aragonese-kastelli, joka sijaitsee Taranton vanhassa kaupungissa, tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Kastellin tornista voi ihailla niin Taranton historiallista osaa kuin myös Adrianmerta. Kastelliin kiipeäminen on kokemus sinänsä, ja ylhäältä näkyy koko kaupunki laajenevana.

4. Ponte Girevole -silta

Taranton keskustaa halkova Ponte Girevole -silta tarjoaa upeita näkymiä sekä Taranton kaupunkiin että sen satama-alueelle. Silta pystyy kääntymään, jotta suuremmat alukset pääsevät kulkemaan satamaan, ja tämä liikkeen toiminta voi olla mielenkiintoista seurattavaa.

5. Punaisen sulun ranta

Punaisen sulun lähellä sijaitseva ranta tarjoaa kauniin näköalan Adrianmerelle. Hienohiekkainen ranta ja kirkas vesi houkuttelevat sekä paikallisia että matkailijoita. Rannalla on myös mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja.

6. Kivinen ranta Punta Penna

Taranton eteläisellä rannalla, Punta Pennan alueella, sijaitsee kivinen ranta, joka tarjoaa upeat näkymät Adrianmerelle. Tämä vähemmän tunnettu ranta tarjoaa rauhallisen ympäristön nauttia meren äänistä ja ihailla kaunista maisemaa.Kohteen sijainti maa on Italia.

Jätä kommentti