Halvat lennot Vaduz

Nähtävyydet ja kohteet

1. Vaduzin linna

Vaduzin linna on Liechtensteinin ruhtinaan kotilinna ja se sijaitsee Vaduzin kaupungin yläpuolella vuorella. Vaikka linna ei ole avoinna yleisölle sisältä, se tarjoaa upean näkymän kaupungin yli ja on suosittu matkailukohde.

2. Liechtensteinin kansallismuseo

Liechtensteinin kansallismuseo sijaitsee Vaduzin kaupungin keskustassa ja se esittelee Liechtensteinin kulttuuriperintöä ja historianähtävyyksiä. Museossa on näytteillä muun muassa maalauksia, käsityötuotteita ja arkeologisia löytöjä.

3. Kunstmuseum Liechtenstein

Kunstmuseum Liechtenstein on moderneja ja nykytaiteen teoksia esittelevä museo Vaduzin keskustassa. Museon kokoelmissa on teoksia eri aikakausilta ja eri taidesuuntauksista. Lisäksi museossa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä.

4. Hessin taidekokoelma

Hessin taidekokoelma on yksityinen taidekokoelma, joka sijaitsee Vaduzin kaupungissa. Kokoelmaan kuuluu arvokkaita maalauksia, veistoksia ja koruja eri taiteilijoilta. Kokoelman näyttelytiloissa voi tutustua taiteen monimuotoisuuteen.

5. Rheinpark Stadion

Rheinpark Stadion on Liechtensteinin kansallisen jalkapallojoukkueen kotistadion Vaduzin kaupungissa. Stadionilla järjestetään myös muita urheilutapahtumia ja konsertteja. Stadionin ympäristössä sijaitsee myös puisto, jossa voi rentoutua.

6. Schloss Vaduz -puisto

Schloss Vaduz -puisto sijaitsee Vaduzin linnan läheisyydessä ja tarjoaa kauniin ulkoilualueen kaupunkilaisille ja vierailijoille. Puistossa voi kävellä tai piknikillä nauttia luonnon kauneudesta ja linnan läheisyydestä.

7. Reschenpass

Reschenpass on vuoristoinen solakohta, joka sijaitsee Vaduzin lähellä. Alue tarjoaa upeat näkymät vuorille ja mahdollisuuden erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten patikointiin, pyöräilyyn ja hiihtoon.

8. Malbunin hiihtokeskus

Malbunin hiihtokeskus on suosittu talviurheilukohde Vaduzin läheisyydessä. Hiihtokeskus tarjoaa hyvät mahdollisuudet lasketteluun, lumilautailuun, hiihtoon ja muuhun talviurheiluun. Lisäksi alueella on ravintoloita ja muita palveluita.

9. Kunumpu-ulkoilualue

Kunumpu-ulkoilualue sijaitsee Vaduzin kaupungin läheisyydessä ja tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Alueella on kävelyreittejä, pyöräilymahdollisuuksia ja piknikpaikkoja. Lisäksi alueella voi nähdä upeita maisemia ja eläimiä.

10. Alte Rheinbrücke

Alte Rheinbrücke on vanha silta Vaduzin kaupungin ja Länsi-Itävallan välillä. Silta tarjoaa upean näkymän Rein-joelle ja ympäröivään luontoon. Alueella on myös kävelyreittejä ja piknikpaikkoja.

Vaduz

Kulttuuri ja Historia

Vaduz on Liechtensteinin pääkaupunki, jossa on runsaasti kulttuurista ja historiallista merkitystä.

Kulttuurikohteet

– Vaduzin linnan museo: Vaduzin linna, joka sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella, toimii museona ja antaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua Liechtensteinin historiaan ja kulttuuriin.
– Liechtensteinin taidekokoelma: Vaduzissa sijaitseva Liechtensteinin prinssin perheen yksityinen taidekokoelma on esillä Liechtensteinin taidehallissa. Kokoelma sisältää tärkeitä eurooppalaisia taiteen teoksia aina renessanssista nykypäivään.
– Liechtensteinin kansallismuseo: Kansallismuseo esittelee Liechtensteinin historiaa ja kulttuuria kokoelman kautta, johon kuuluu esineitä antiikista nykypäivään.

Historialliset nähtävyydet

– Vaduzin linna: Vaduzin linna on yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Vaikka linna ei ole avoinna yleisölle sisätiloissa, sen ulkopuolella oleva alue tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan.
– Pyhän Florin katedraali: Tämä katedraali on keskiaikainen kirkko, joka sijaitsee aivan Vaduzin linnan vieressä. Se on tärkeä osa Liechtensteinin kulttuuriperintöä.
– Kunstmuseum Liechtenstein: Vaduzissa sijaitseva Kunstmuseum Liechtenstein on modernin taiteen museo, joka sisältää laajan kokoelman teoksia ja tarjoaa vieraill…

Ruokailu ja Ravintolat Vaduzissa

Kansainväliset ravintolat

– Vaduzissa on useita kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia ja saksalaisia ravintoloita.
– Näissä ravintoloissa voi nauttia erilaisia kansainvälisiä ruokia, kuten pizzaa, pasta-annoksia, kiinalaisia wokkeja ja saksalaisia makkaroita.

Perinteiset paikalliset ravintolat

– Vaduzissa on myös perinteisiä paikallisia ravintoloita, jotka tarjoavat Liechtensteinin perinteisiin ruokiin pohjautuvia annoksia.
– Näissä ravintoloissa voi esimerkiksi maistella paikallisia juustoja, makkaroita ja perinteisiä pataruokia.

Kahvilat ja leipomot

– Vaduzissa on useita kahviloita ja leipomoita, joissa voi nauttia erilaisia leivonnaisia, kuten leivoksia, kakkuja ja croissantteja, sekä juoda kahvia tai teetä.
– Jotkut kahviloista tarjoavat myös kevyitä lounasvaihtoehtoja, kuten salaatteja ja voileipiä.

Hintataso

– Vaduzin ravintoloiden hintataso voi vaihdella, mutta yleisesti ottaen ravintolat ovat keskimäärin hieman hintavampia kuin muissa Euroopan maissa.
– Kansainvälisissä ravintoloissa hinnat voivat olla korkeammat kuin paikallisissa ravintoloissa.
– Palvelurahaa ei yleensä sisälly ravintolan laskuun, joten on hyvä ottaa se huomioon lisäkustannuksena.

Varaaminen

– Joissain Vaduzin ravintoloissa voi olla suositeltavaa tehdä etukäteen pöytävaraus, erityisesti suosittuina aikoina tai viikonloppuisin.
– Joissain ravintoloissa voi olla myös mahdollista varata tilausta varten esimerkiksi yritystapahtumia tai perhejuhlia varten.

Aukioloajat

– Ravintoloiden aukioloajat voivat vaihdella, mutta useimmat ravintolat palvelevat lounasaikaan noin klo 11-14 ja illallisaikaan noin klo 17-22.
– Joissain ravintoloissa voi olla myös lyhyempiä aukioloaikoja tai erikoisaukioloaikoja viikonloppuisin tai loma-aikoina.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Liechtensteinin taidemuseo

Liechtensteinin taidemuseo sijaitsee Vaduzin kaupungissa. Museo tarjoaa näyttelyitä, jotka esittelevät paikallista ja kansainvälistä taidetta. Museosta löytyy monia erilaisia taideteoksia, kuten maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa. Taidemuseo tarjoaa myös vaihtuvia näyttelyitä, joten kävijät voivat aina löytää uutta ja mielenkiintoista nähtävää.

Vaduzin linna

Vaduzin linna on Liechtensteinin ruhtinaan asuinpaikka, ja se sijaitsee Vaduzin kaupungin yläpuolella kukkulalla. Vaikka linna ei ole avoinna yleisölle, sen upeat näkymät ja vaikuttava ulkomuoto tekevät siitä suositun turistikohteen. Kävijät voivat kuvata linnaa ja nauttia upeista maisemista pihamaalta käsin.

Rhinepark

Rhinepark on kaunis puisto, joka sijaitsee Vaduzin kaupungin rannalla. Puisto tarjoaa kävijöille runsaasti tilaa rentoutumiseen ja ulkoiluun. Puistossa on nurmikenttiä piknikille, kävelyreittejä, leikkikenttiä lapsille ja jopa joki, jossa voi uida tai kalastaa. Rhinepark tarjoaa myös upean näkymän Rein-joelle ja Alpeille.

Hiihto ja lumilautailu Malbunissa

Malbun on laskettelukeskus, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Vaduzista. Malbun tarjoaa hyvät mahdollisuudet hiihtoon ja lumilautailuun talvisin. Alueella on useita rinnealueita eri tasoisille hiihtäjille ja lumilautailijoille. Lisäksi Malbunissa voi harrastaa lumikenkäilyä ja hiihtovaelluksia upeissa vuoristomaisemissa.

Rintimatkaristeily Rein-joella

Vaduzin kaupungin lähellä virtaava Rein-joki tarjoaa mahdollisuuden risteilylle upeissa maisemissa. Risteilyllä voi ihailla Reinin varrella sijaitsevia kyliä, linnoja ja luonnonkauniita maisemia. Monet risteilyt tarjoavat opastusta historiasta ja kulttuurista, joten matkailijat voivat oppia lisää alueen mielenkiintoisesta historiasta.

Suositut hotellit Vaduzissa:

1. Park Hotel Sonnenhof

Park Hotel Sonnenhof on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee upealla paikalla Tarasp Alpin Reserve -puiston vieressä. Hotelli tarjoaa ylellisiä ja tilavia huoneita sekä sviittejä, joista on upeat näkymät vuorille ja laaksoon. Hotellissa on myös huippuluokan ravintola ja wellness-tilat, kuten sisäuima-allas, sauna ja hierontapalvelut.

2. Residence Hotel

Residence Hotel on tyylikäs neljän tähden hotelli Vaduzin keskustassa. Hotellissa on modernit ja huolella sisustetut huoneet, joista osasta on näkymät linnalle. Lisäksi hotellissa on ravintola, baari ja wellness-alue, johon kuuluu sauna ja höyryhuone.

3. Hotel Gasthof Löwen

Hotel Gasthof Löwen on viehättävä perhehotelli, joka sijaitsee aivan Vaduzin linnaa vastapäätä. Hotellissa on viihtyisät huoneet, joissa on perinteinen sisustus. Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisia herkkuja, kuten liechtensteinilaista juustofonduea, ja sen terassilta avautuu kaunis näköala linnalle ja vuorille.

4. Hotel Vaduzerhof

Hotel Vaduzerhof on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee Vaduzin keskustassa lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hotellissa on moderneja ja tilavia huoneita, joista osasta on näköala vuorille. Hotellin vieressä on myös suosittu baari ja ravintola, jossa tarjoillaan sveitsiläistä ja kansainvälistä ruokaa.

5. Hotel Hofbalzers

Hotel Hofbalzers sijaitsee Vaduzia ympäröivän Balzersin kunnan alueella. Hotellissa on viihtyisiä ja yksilöllisesti sisustettuja huoneita sekä sisäpihalla oleva terassi. Ravintolassa tarjoillaan perinteistä liechtensteinilaista ruokaa, ja hotellin ympäristössä on mahdollisuus harrastaa ulkoilua ja patikointia.

Turvallisuus ja terveys Vaduzissa

Turvallisuus

Vaduz on turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on yleisesti ottaen vähäistä. Kaupungissa on hyvin organisoitu poliisivoima, joka huolehtii turvallisuudesta ja rikosten ehkäisystä.

Liikenne

Vaduzissa on hyvin hoidettu ja valvottu liikennejärjestelmä, joka takaa turvallisen liikkumisen kaupungissa. Katu- ja liikennesuunnittelu on tehty huolellisesti, jotta sekä jalankulkijat että ajoneuvoliikenne voivat liikkua turvallisesti.

Turvallisuus päivittäisessä elämässä

Vaduzissa asuminen ja liikkuminen on turvallista useimmissa tilanteissa. Kaupungin kaduilla ja julkisissa paikoissa on yleensä turvallista kulkea, mutta kuten missä tahansa muussakin kaupungissa, varovaisuutta ja normaalia järkeä kannattaa käyttää.

Hätätilanteet

Vaduzissa on hyvin toimiva hätätilannepalvelu, johon kuuluu poliisi, palokunta ja sairaankuljetus. Jos hätätilanne sattuu, soita paikalliseen hätänumeroon 112, josta saat apua tarvitsemasi avun saamiseksi.

Terveys

Sairaala

Vaduzissa on sairaala, joka tarjoaa laadukasta terveydenhuoltoa asukkaille ja matkailijoille. Sairaala on hyvin varusteltu ja siellä työskentelee pätevä ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Lääkäripalvelut

Vaduzissa on useita yksityisiä lääkärikeskuksia, joissa tarjotaan laadukasta terveyspalvelua. Lisäksi kaupungissa on myös julkisia terveyskeskuksia, joissa asukkaat voivat saada hoitoa.

Apteekit

Kaupungissa on useita apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä tuotteita. Apteekit tarjoavat laadukasta palvelua ja apteekkilääkärit voivat antaa neuvoja lääkkeiden käytöstä.

Päivystys

Vaduzissa on päivystyspalvelut, jotka toimivat ympäri vuorokauden. Päivystyspalvelut tarjoavat apua ja hoitoa äkillisiin terveysongelmiin, jotka eivät vaadi sairaalahoitoa.

Rannat ja Vesistöt

Rhein-joki

Rhein-joki kulkee Vaduzin läpi ja tarjoaa mahdollisuuden venematkailuun ja joen varrella kävelyyn.

Gutwald-järvi

Gutwald-järvi sijaitsee Vaduzin pohjoisosassa ja tarjoaa rauhallisen ympäristön kävelylle ja rentoutumiselle. Järvi on suosittu paikka lintujen tarkkailua varten.

Eschnerbergin järvi

Eschnerbergin järvi sijaitsee Vaduzin eteläosassa ja tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen. Järvi ympäristöineen on suosittu virkistysalue paikallisten asukkaiden keskuudessa.

Vineyard Lake Lindau

Vineyard Lake Lindau sijaitsee Vaduzista hieman etelään ja tarjoaa uimapaikan ja mahdollisuuden rentoutua rannalla. Järven läheisyydessä on myös viinitiluja, joilla voi tutustua alueen viinintuotantoon.

Zurichjärvi

Zurichjärvi on hieman kauempana Vaduzista, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä. Järvi on suuri ja tarjoaa monia mahdollisuuksia vesiurheiluun, kuten purjelautailuun ja purjehdukseen.

Yöelämä ja viihde Vaduzissa

1. Baarit ja yökerhot

Vaduzissa on useita baareja ja yökerhoja, jotka tarjoavat viihdettä ja juomamahdollisuuksia yöelämästä nauttiville. Yksi suosituimmista baareista on The Spot, joka tarjoaa laajan valikoiman juomia ja järjestää usein myös live-esiintyjiä. Toista suosittua baaria on Cafe Amann, jossa voi nauttia rennosta ilmapiiristä ja hyvästä musiikista. Yökerhoista puolestaan Club Om tarjoaa tanssimusiikkia ja viihdettä aamun pikkutunneille asti.

2. Ravintolat

Vaduzissa on valtava määrä ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokavaihtoehtoja. Esimerkiksi Torkel – Fine Dining Restaurant on arvostettu ravintola, joka tarjoaa modernia eurooppalaista ruokaa hienossa ympäristössä. Ravintola Adler puolestaan tarjoaa perinteistä Liechtensteinin ruokaa, kuten käristettyä vuoristokalaa ja lihakäristystä perunakakkun kanssa. Näiden lisäksi Vaduzissa on paljon muita ravintoloita eri hintaluokissa ja eri makumieltymyksiä varten.

3. Teatterit ja elokuvateatterit

Vaikka Vaduzissa ei ole suuria teattereita, voit silti nauttia teatteriesityksistä ja elokuvista. Liechtensteinin kansallisteatteri sijaitsee lähellä Vaduzia ja tarjoaa laadukkaita näytöksiä esimerkiksi klassisten näytelmien ja moderneiden teosten osalta. Jos haluat elokuvaelämyksen, voit vierailla elokuvateatteri Kirchstrasse / Kunstmuseum Cinema FL:ssä, jossa näytetään sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia.

4. Konsertit ja musiikkitapahtumat

Vaduzissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia. Esimerkiksi Vaduzin Kunstmuseum tarjoaa usein konsertteja ja musiikkiesityksiä eri musiikkityyleistä kiinnostuneille. Lisäksi paikalliset ravintolat ja baarit voivat järjestää live-musiikkiesityksiä eri genreistä. Myös Liechtensteinin musiikkijuhlat ovat suosittu tapahtuma, jolloin voit nauttia korkeatasoisista klassisista musiikkiesityksistä.

5. Kasino

Vaduzissa ei ole varsinaista kasinoa, mutta lähialueilla, kuten Sveitsin puolella, on useita kasinoita, joihin voi tutustua. Näihin kuuluu esimerkiksi sisarhotelli, Casino Admiral Ruggell, joka tarjoaa mahdollisuuden pelaamiseen ja viihtymiseen.

Luontokohteet ja retkeily Vaduzissa

Rheinpark

Rheinpark on suosittu puisto Vaduzin kaupungissa. Puistossa on erilaisia ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia, kuten kävelyreittejä, piknikalueita, leikkipaikkoja ja jalkapallokenttiä. Lisäksi puistosta avautuu kaunis näköala Alpeille ja Rheinjoelle.

Sareiserjoch

Sareiserjoch on vuoristokohde Vaduzin lähellä. Alueella on useita patikointireittejä, joista voi nauttia upeista maisemista ja luonnonrauhasta. Sareiserjoch sijaitsee 2 000 metrin korkeudessa ja sieltä avautuu näkymä Laaksot ja vuoristoon.

Malbun

Malbun on pieni vuoristokylä Vaduzin lähellä. Se tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten patikointireittejä, pyöräilyreittejä ja hiihtolatuja. Malbunissa on myös hiihtokeskus, jossa voi harrastaa talviurheilua. Kauniin luontonsa ansiosta Malbun on suosittu kohde retkeilijöille ja luonnon ystäville.

Vaduzin linna

Vaduzin linna on tärkeä kulttuurikohde, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden ulkoiluun ja retkeilyyn. Linna sijaitsee kauniilla ja vehreällä kukkulalla, joten sieltä avautuu upea maisema kaupunkiin ja ympäröivään luontoon. Linnalle voi tehdä kävelyretken ja samalla nauttia luonnonkauniista ympäristöstä.

Vaduzin jokiranta

Vaduzin jokiranta on suosittu retkeilykohde kaupungin keskustassa. Rannalla voi tehdä rauhallisia kävelyretkiä ja ihailla joenvartta. Alueella on myös leikkipaikkoja ja penkkejä, joilla voi levähtää ja nauttia ulkoilmasta. Jokiranta tarjoaa vaihtelua kaupunkielämään ja mahdollisuuden rentoutua luonnon äärellä.

Eschnerberg

Eschnerberg on suosittu retkeilykohde Vaduzin lähistöllä. Alueella on erilaisia patikointireittejä, jotka tarjoavat upeita näkymiä Rheinjoelle ja vuoristoon. Eschnerbergin alueella voi myös tutustua vanhoihin kyläpohjaisiin maisemiin ja perinteiseen maaseutuelämään. Retkeilijät voivat nauttia rauhallisuudesta ja luonnon kauneudesta Eschnerbergin alueella.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Vaduzissa

Vaduzin linna

Vaduzin linna on Vaduzin kaupungin maamerkki. Se sijaitsee kukkulalla kaupungin yläpuolella ja toimii Liechtensteinin ruhtinaan virallisena asuinpaikkana. Linnan rakentaminen aloitettiin 1200-luvulla ja se on kokenut useita laajennuksia ja muutoksia vuosien varrella. Vaduzin linnaa ympäröi kaunis maisema ja se on avoinna yleisölle tietyissä tapahtumissa ja kierroksilla.

Pyhän Sebaldin kirkko

Pyhän Sebaldin kirkko on keskiaikainen kirkko Vaduzissa. Se on omistettu Pyhälle Sebaldille, joka oli 700-luvulla elänyt baijerilainen pyhimys. Kirkko edustaa romaanista arkkitehtuuria ja sen rakentaminen alkoi 1200-luvulla. Kirkon alttaritaulut, veistokset ja freskot ovat vaikuttava esimerkki paikallisesta taiteesta. Kirkko on avoinna yleisölle ja siellä järjestetään myös uskonnollisia tilaisuuksia.

Pyhän Florinin katedraali

Pyhän Florinin katedraali on Vaduzin kaupungin keskustassa sijaitseva katedraali. Katedraali on omistettu Pyhälle Florinille, joka on Liechtensteinin suojelupyhimys. Nykyinen katedraali on rakennettu 19. vuosisadalla ja edustaa uusgotiikkaa. Katedraali on avoinna yleisölle ja siellä voi ihailla upeaa arkkitehtuuria ja taide-esineitä.

Platz der Liturgie

Platz der Liturgie on Vaduzin kaupungin keskusaukio, joka sijaitsee Pyhän Florinin katedraalin läheisyydessä. Aukio on historiallinen ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja seremonioita. Aukiolla on myös muistomerkkejä ja veistoksia, jotka kertovat alueen historiasta ja uskonnollisesta merkityksestä.

Engelberg

Engelberg on historiallinen alue Vaduzissa. Se sijaitsee Vaduzin linnaa vastapäätä ja tarjoaa upean näkymän kaupungille. Engelbergissä on säilynyt vanhoja rakennuksia ja kapeita katuja, jotka muistuttavat menneistä ajoista. Alueella voi kävellä ja tutustua Vaduzin historialliseen arkkitehtuuriin sekä nauttia kauniista maisemista.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Schloss Vaduz

Schloss Vaduz on Vaduzin linnan virallinen nimi. Se sijaitsee Vaduzin kaupungin keskellä kukkulalla ja se on Liechtensteinin ruhtinaan perheen kotilinna. Linna tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli ja sen ympärillä oleville vuorille.

Rathausplatz

Rathausplatz on kaupungin aukio, jolta avautuu kauniit näkymät Alppien huipuille. Täältä voi ihailla lähellä sijaitsevia historiallisia rakennuksia ja nauttia kaupungin tunnelmasta.

Vaduzer Saat

Vaduzer Saat on pieni kukkula kaupungin länsipuolella, jolta avautuu upeat näkymät Vaduzin linnaan ja kaupunkiin. Saarelta voi myös ihailla laajempaa maisemaa Liechtensteinin ja sen ympäröivien Alppien yli.

Äulestobel

Äulestobel on laakso Vaduzin eteläpuolella, johon pääsee vaellusreittiä pitkin. Laakson reunalta avautuu upeat näkymät Vaduziin sekä Reinin laaksoon.

Gutenberg Castle

Gutenbergin linna sijaitsee Vaduzin eteläpuolella, korkealla kukkulalla. Vaikka linna on tällä hetkellä raunioina, sieltä voi ihailla upeita näköaloja Vaduziin ja sen ympäröivään luontoon.

Museum of Fine Arts Liechtenstein

Liechtensteinin taidemuseo sijaitsee Vaduzissa ja tarjoaa vierailijoilleen upeita taidekokemuksia. Museonettomasta alueesta avautuu myös kauniit näkymät Vaduzin kaupunkiin.

Postage Stamp Museum

Postimerkkimuseo sijaitsee Vaduzin keskustassa. Museo esittelee Liechtensteinin postimerkkien historiaa ja tarjoaa myös näköalan kaupungin yli.

Fürst-Johann-Strasse

Fürst-Johann-Strasse on pääkatu, josta avautuu kaunis näkymä Vaduzin linnaa kohti. Kadun varrella sijaitsee useita kauppoja ja kahviloita, joista voi nauttia maisemasta.

Hohenliechtenstein Castle

Hohenliechtensteinin linna sijaitsee Vaduzin pohjoispuolella ja sieltä avautuu upeat näkymät Vaduzin kaupunkiin ja sen ympäristöön. Linnan alueella voi tutustua myös historiallisiin rakennuksiin.

Vaduzin vanhakaupunki

Vaduzin vanhakaupunki tarjoaa kauniit näkymät Reinin laaksoon ja sen ympäröiviin Alppeihin. Vanhakaupungin kapeilla kaduilla voi nauttia tunnelmasta ja tutustua historiallisiin rakennuksiin ja putiikkeihin.Kohteen sijainti maa on Liechtenstein.

Jätä kommentti