Halvat lennot Vagharshapat

Nähtävyydet ja kohteet

Echmiadzinin katedraali:

Vanhimman kristillisen kirkon keskuksena Echmiadzinin katedraali on yksi Vagharshapatin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Se on Unescon maailmanperintökohde ja pääpiispan asuinpaikka.

Ruokailusatama:

Vagharshapatissa sijaitseva ruokailusatama on suosittu kohde paikallisille ja turisteille, jossa voi nauttia paikallisista ruokailuasemista ja kalapaikoista.

Armeijan historiamuseo:

Armeijan historiamuseo Vagharshapatissa tarjoaa kattavan kokoelman Armeniassa sijainneista sotatoimista ja sotahistoriasta.

Echmiadzinin katedraalin museo:

Echmiadzinin katedraalin museo on kirkon alueella sijaitseva museo, joka esittelee uskonnollisia artefakteja, taidetta ja kirkon historiaa.

Armeno-Georgialainen sota-museo:

Museo, joka muistuttaa Armeniassa ja Georgiassa käydyn sota-ajan tapahtumista ja sen seurauksista, sijaitsee Vagharshapatissa.

Pyhän Ripsimen kirkko:

Pyhän Ripsimen kirkko on yksi Vagharshapatin historiallisista kirkoista, jossa vierailijat voivat tutustua armenialaiseen kulttuuriin ja uskontoon.

Apavaltaan katedraali:

Apavaltaan katedraali on toinen Vagharshapatin tärkeä historiallinen kirkko, joka symboloi Armenian kristillistä perintöä.

Historiallinen keskusta:

Vagharshapatin historiallinen keskusta tarjoaa viehättävän ympäristön kävelykierroksille ja tutustumiselle kaupungin perinteisiin ja arkkitehtuuriin.

Vagharshapatin raunioiden puisto:

Vagharshapatissa sijaitseva raunioiden puisto tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin antiikin aikaiseen menneisyyteen ja arkeologiaan.

Kuninkaallinen puutarha:

Kauniissa kuninkaallisessa puutarhassa Vagharshapatissa voi nauttia luonnosta ja ihailla kukkia ja kasveja. Puutarha on suosittu paikka rentoutumiseen ja piknikille.

Kulttuuri ja Historia

Vagharshapatin historia

Vagharshapat on muinainen kaupunki Armeniassa, joka on yksi maan vanhimmista asutuskeskuksista. Kaupunkia on asutettu jo tuhansien vuosien ajan, ja se on toiminut tärkeänä poliittisena ja uskonnollisena keskuksena. Kaupunki oli Armenian pääkaupunki ensimmäisellä vuosisadalla eaa. ja edelleen pitkään sen jälkeen.

Vagharshapatin merkitys kristinuskolle

Vagharshapatilla on merkittävä rooli kristinuskon historiassa, sillä se oli Armenialaisen apostolisen kirkon tärkein keskus ja katedraalikaupunki. Armenialainen apostolinen kirkko on yksi maailman vanhimmista kristillisistä kirkoista. Kaupungissa sijaitseva Echmiadzin katedraali on Armenialaisen apostolisen kirkon tärkein kirkko ja se on myös maailman vanhin kristillinen katedraali.

Historialliset nähtävyydet

Vagharshapatissa on useita merkittäviä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Echmiadzin katedraali, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Katedraali on rakennettu 300-luvulla ja se on Armenialaisen apostolisen kirkon keskuspaikka. Kaupungissa on myös muita kristillisiä kirkoja ja luostareita, kuten Saint Hripsimen kirkko ja Saint Gayane kirkko, jotka ovat myös UNESCO:n maailmanperintökohteita.

Kulttuuriperintö

Vagharshapatilla on rikas kulttuuriperintö, joka näkyy erityisesti sen arkkitehtuurissa ja perinteissä. Kaupungissa järjestetään erilaisia ​​kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja kansantanssiesityksiä. Vagharshapatissa vaalitaan myös perinteisiä armenialaisia ​​käsitöitä ja kädentaitoja, kuten keramiikkaa ja kudonta.

Museot

Kaupungissa on useita museoita, joissa voi oppia lisää Vagharshapatin historiasta ja armenialaisesta kulttuurista. Esimerkiksi Echmiadzin museo esittelee kirkon historiaa ja kirkkotaiteen mestariteoksia. Vernatun museo puolestaan keskittyy armenialaiseen kirjallisuuteen ja kulttuuriin. Museoiden kokoelmiin kuuluu myös arkeologisia löytöjä ja perinteisiä esineitä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri

– Vagharshapatissa ruokakulttuuri on vahvasti armenialaista perinnettä noudattavaa.
– Tyypillisiä armenialaisia ruokia ovat muun muassa khorovats (grillattua lihaa), dolma (täytetyt rypälelehdet) ja lavash (perinteinen armenialainen ohut leipä).
– Armenialaisessa ruokailussa tarjotaan yleensä pöytään jaettavia annoksia, joista jokainen voi ottaa haluamansa määrän.

Ravintolat

– Vagharshapatissa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
– Paikallisia ruokia tarjoavia ravintoloita on paljon ja ne tarjoavat usein autenttisen armenialaisen ruokaelämyksen.
– Kansainvälisten ruokien ystäville on tarjolla myös esimerkiksi pizzerioita, kiinalaisia ravintoloita ja hampurilaisravintoloita.
– Ravintoloiden hintataso vaihtelee, ja edullisia vaihtoehtoja löytyy niin ravintoloista kuin pikaruokapaikoista.

Kahvilat

– Vagharshapatissa on useita kahviloita, joissa voi nauttia paikallista kahvia ja erilaisia leivonnaisia.
– Kahvilat tarjoavat usein myös pientä syötävää, kuten salaatteja ja voileipiä.
– Joissain kahviloissa on aamiaisbuffet tarjolla aamuisin.
– Kahviloiden ilmapiiri on yleensä rento ja niissä voi viettää aikaa vaikkapa lukemalla kirjaa tai työskentelemällä.

Pikaruokapaikat

– Vagharshapatissa on myös muutamia pikaruokapaikkoja, joista voi ostaa nopeasti valmistettua ruokaa mukaan tai paikan päällä syötäväksi.
– Pikaruokapaikoissa on yleensä tarjolla esimerkiksi hampurilaisia, ranskalaisia perunoita, pitsaa ja hot dogeja.
– Hinnat pikaruokapaikoissa ovat yleensä edullisemmat kuin ravintoloissa.

Ruokakaupat

– Vagharshapatissa on useita ruokakauppoja, joista voi ostaa ruokatarvikkeita ja päivittäistavaroita.
– Kaupoissa on tarjolla laaja valikoima tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, leipää, lihaa, maitotuotteita, kuivatuotteita ja hygieniatuotteita.
– Paikalliset ruokakaupat ovat yleensä melko pieniä ja tarjoavat perustarvikkeet, mutta suurempia marketteja ja ruokakauppaketjuja löytyy myös läheltä.

Vapaa-ajan aktiviteetit Vagharshapatissa

1. Kulttuurikohteet

Vagharshapatissa on useita kulttuurikohteita, kuten Kaarlen basilika, joka on Armenian apostolisen kirkon pääkatedraali. Kaupungissa sijaitsee myös Armenian kansallismuseo, jossa voi tutustua maan rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin.

2. Urheilumahdollisuudet

Vagharshapatissa on erilaisia urheilumahdollisuuksia. Kaupungissa on useita jalkapallokenttiä, joissa voi harrastaa jalkapalloa. Lisäksi kaupungin läheisyydessä on vuoristoa, jossa voi patikoida tai kiipeillä.

3. Ulkoilma-aktiviteetit

Vagharshapat tarjoaa monia ulkoilma-aktiviteetteja. Kaupungin ympäristössä on kauniita maisemia, joissa voi kävellä tai pyöräillä. Lisäksi kaupungin lähellä virtaa Hrazdan-joki, jossa voi kalastaa.

4. Ostosmahdollisuudet

Vagharshapatissa on useita ostosmahdollisuuksia. Kaupungissa on tori, jossa voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita. Lisäksi kaupungissa on erilaisia kauppoja ja ostoskeskuksia, joista voi löytää vaatteita, elektroniikkaa ja muita tarvikkeita.

5. Ravintolat ja kahvilat

Vagharshapatissa on monia ravintoloita ja kahviloita, joista voi nauttia paikallista ruokaa ja juomaa. Kaupungissa on tarjolla perinteistä armenialaista ruokaa, kuten dolmaa, lavash-leipää ja sarmaa. Lisäksi kaupungissa on kansainvälisiä ravintoloita, joissa voi maistella erilaisia ruokakulttuureita.

6. Kulttuuritapahtumat

Vagharshapatissa järjestetään vuoden aikana erilaisia kulttuuritapahtumia. Näihin kuuluu esimerkiksi musiikki- ja tanssiesityksiä, teatteriesityksiä ja taidekävelyitä. Kaupunki on myös tunnettu perinteisistä festivaaleistaan, joissa voi kokea armenialaista kulttuuria ja perinteitä.

7. Kylpylät ja rentoutuminen

Vagharshapatissa on useita kylpylöitä, joissa voi rentoutua ja nauttia erilaisista hoidoista. Kaupungissa on saunoja ja hierontapalveluita, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja hemmotella itseään.

8. Taidegalleriat ja museot

Vagharshapatissa on useita taidegallerioita ja museoita, joissa voi tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taiteeseen. Kaupungissa on myös historiallisia museoita, jotka kertovat alueen ja maan historiasta.

Suositut hotellit Vagharshapatissa

1. Hotel Kalinin

Hotel Kalinin sijaitsee keskeisellä paikalla Vagharshapatissa ja tarjoaa mukavat yöpymisjärjestelyt matkailijoille. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja moderneja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Lisäksi hotellista löytyy ravintola, jossa tarjoillaan herkullista ruokaa, sekä baari, josta voi nauttia virkistäviä juomia. Asiakkaat arvostavat erityisesti hotellin ystävällistä palvelua ja hyvää sijaintia lähellä nähtävyyksiä.

2. Ararat Resort

Ararat Resort on tyylikäs hotelli Vagharshapatissa, josta avautuvat upeat näkymät ympäröivään luontoon. Hotellin huoneet ovat tilavia ja sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten ilmastointi ja televisio. Hotellista löytyy myös ulkouima-allas, jossa voi viettää rentouttavia hetkiä, sekä ravintola, josta voi nauttia herkullisia ruokia. Vieraat kehuvat hotellin kauniita maisemia ja hyvää palvelua.

3. Hotel Vagharshapat

Hotel Vagharshapat on viihtyisä hotelli Vagharshapatissa, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Hotellin huoneet ovat siistejä ja kodikkaita, ja niissä on kaikki tarvittavat perusmukavuudet. Hotellista löytyy myös pikkuinen kahvila, josta voi ostaa pientä purtavaa, sekä pysäköintimahdollisuus niille, jotka saapuvat omalla autolla. Vieraat kiittävät hotellin hyvää sijaintia ja ystävällistä henkilökuntaa.

4. Armine Hotel

Armine Hotel on kodikas hotelli Vagharshapatissa, joka tarjoaa vierailleen miellyttävän yöpymiskokemuksen. Hotellin huoneet ovat puhtaita ja viihtyisiä, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten oma kylpyhuone ja ilmastointi. Hotellista löytyy myös terassi, jolta avautuvat kauniit näkymät ympäröivään maisemaan, sekä ravintola, jossa voi nauttia paikallisia herkkuja. Vieraat suosittelevat hotellia erityisesti sen rauhallisen sijainnin vuoksi.

Turvallisuus ja terveys Vagharshapatissa:

1. Vagharshapatin rikollisuusaste

Vagharshapatin rikollisuusaste on alhainen. Poliisi valvoo aktiivisesti kaupungin turvallisuutta, mikä auttaa ylläpitämään järjestystä ja vähentämään rikollisuutta.

2. Liikenneonnettomuudet ja liikenneturvallisuus

Liikenneonnettomuudet Vagharshapatissa ovat harvinaisia. Kaupungin liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset ovat selkeitä ja valvottuja, mikä edistää liikenneturvallisuutta. Poliisi valvoo liikennettä ja puuttuu tarvittaessa liikennevirheisiin.

3. Terveydenhuoltojärjestelmä

Vagharshapatissa on hyvin toimiva terveydenhuoltojärjestelmä. Kaupungissa on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, joissa tarjotaan laadukasta hoitoa asukkaille. Lisäksi kaupungissa on lääkäriasemia ja apteekkeja, jotka tarjoavat perusterveydenhuoltopalveluja.

4. Ensiapupalvelut

Vagharshapatissa on hyvin organisoituja ensiapupalveluita. Kaupungissa on useita ensiapuasemia ja päivystysosastoja, jotka ovat avoinna ympäri vuorokauden. Ensiapupalvelut ovat nopeasti saatavilla ja niissä on ammattitaitoinen henkilökunta.

5. Ruokaturvallisuus

Vagharshapatissa on vahva ruokaturvallisuuskulttuuri. Ravintolat, elintarvikekaupat ja ruokakojusta löytyvät tuotteet täytyy noudattaa tiukkoja hygieniasääntöjä ja ravitsemusstandardeja, jotka takaavat turvallisen ja laadukkaan ruoan tarjoilun.

6. Ympäristöterveys

Vagharshapat kiinnittää suurta huomiota ympäristöterveyteen. Kaupungin viranomaiset tarkkailevat jatkuvasti ympäristöterveydellisiä tekijöitä, kuten ilman ja veden laatua. Pyritään varmistamaan, että asukkaat voivat elää terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä.

Vagharshapatin rannat ja vesistöt

Parmaköy

Parmaköy on Vagharshapatissa sijaitseva joki. Se tarjoaa kauniin ja rauhallisen ympäristön, jossa voi käydä kävelyllä tai rentoutua rannalla. Joen varrella on myös mahdollisuus harrastaa kalastusta tai piknikillä olemista.

Armavir-vesiakvaario

Armavir-vesiakvaario on suosittu nähtävyys Vagharshapatissa. Siellä voi tutustua eri kalalajeihin ja vesieläimiin, kuten kalojen, rapujen ja simpukoiden. Akvaariossa on myös opastettuja kierroksia ja lapsille suunnattuja aktiviteetteja.

Turkkilan kalalampi

Turkkilan kalalampi on suosittu kohde kalastuksesta kiinnostuneille Vagharshapatissa. Siellä voi vuokrata kalastusvälineitä ja nauttia kalastusretkestä kauniin luonnon keskellä. Lampi tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja kalastusharrastuksen pariin.

Armavirin joki

Armavirin joki kulkee Vagharshapatissa ja tarjoaa upean ympäristön retkeilylle ja maisemien ihailemiselle. Joen varrella on myös mahdollisuus harrastaa kalastusta ja piknikillä olemista. Armavirin joessa voi myös nähdä erilaisia vesilintuja ja muita eläimiä.

Metsämäen lampi

Metsämäen lampi on viehättävä paikka Vagharshapatissa, jossa voi nauttia kauniista luonnosta ja rauhasta. Lampi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen, piknikin pitämiseen ja ympäristön tutkimiseen.

Yöelämä ja Viihde Vagharshapatissa:

1. Baarit ja klubit

Vagharshapatissa on useita baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista sekä musiikista. Suosituimpia baareja ja klubeja ovat XYZ Club, ABC Bar ja DEF Lounge.

2. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisista aterioista ja virvokkeista. Paikallisia erikoisuuksia tarjoavia ravintoloita ovat esimerkiksi GHI Grill ja JKL Cafe.

3. Elokuvateatterit

Vagharshapatissa on myös elokuvateatteri, jossa esitetään uusimpia elokuvia eri genreistä. Teatteri tarjoaa viihdykettä elokuvafaneille ja on suosittu koko kaupungin asukkaiden keskuudessa.

4. Konsertit ja tapahtumat

Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia, joissa voi nauttia live-musiikista ja viihteestä. Suosittuja paikkoja musiikkitapahtumiin ovat esimerkiksi MNO Areena ja PQR Park.

5. Urheilu- ja vapaa-ajankeskukset

Vagharshapatissa on useita urheilu- ja vapaa-ajankeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia liikuntalajeja ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Keskuksissa voi esimerkiksi pelata tennistä, uida tai käydä kuntosalilla.

6. Kasinot

Kaupungissa on myös kasino, jossa voi kokeilla onneaan erilaisissa rahapeleissä. Kasino tarjoaa viihtyisän ympäristön ja mahdollisuuden nauttia uhkapelistä erilaisten peliautomaattien ja pöytäpelien parissa.

7. Yökerhot

Vagharshapatissa on muutama yökerho, joissa voi tanssia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Yökerhoissa on usein DJ:tä, jotka soittavat erilaisia musiikkityylejä ja luovat juhlatunnelmaa.

8. Live-musiikki

Paikallisissa baareissa ja ravintoloissa esiintyy usein myös live-musiikkia eri genreistä. Vagharshapatissa on muutamia paikkoja, joissa voi nauttia livemusiikista esimerkiksi jazzin, rockin tai kansanmusiikin parissa.

9. Illanviettopaikat

Kaupungissa on myös useita erilaisia illanviettopaikkoja, kuten pelihalleja, biljardiklubeja ja karaoke-baareja. Näissä paikoissa voi viettää aikaa ystävien kanssa ja nauttia erilaisista aktiviteeteista.

10. Taidenäyttelyt ja teatterit

Kulttuurista kiinnostuneet voivat vierailla Vagharshapatissa erilaisissa taidenäyttelyissä ja teattereissa. Kaupungissa on muutamia gallerioita, joissa voi ihailla paikallista taidetta, sekä teattereita, joissa esitetään näytelmiä ja musikaaleja.

Luontokohteet ja retkeily Vagharshapatissa

1. Etchmiadzinin katedraali

Etchmiadzinin katedraali on Armenian Apostolisen kirkon pääkatedraali ja yksi maailman vanhimmista kristillisistä kirkoista. Se sijaitsee Vagharshapatissa ja on Unescon maailmanperintökohde.

2. Zvartnotsin katedraali

Zvartnotsin katedraali on 600-luvulla rakennettu Armenian Apostolisen kirkon katedraali Vagharshapatissa. Se on myös Unescon maailmanperintökohde ja suosittu vierailukohde.

3. Vagarshapatin historiallinen alue

Vagharshapatissa sijaitsee myös historiallinen alue, jossa on monia arkeologisia kohteita ja muinaisjäännöksiä. Tämä alue tarjoaa retkeilymahdollisuuksia historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille.

4. Hripsimen vesiputous

Hripsimen vesiputous on suosittu retkikohde Vagharshapatissa. Putous sijaitsee vehreän luonnon keskellä ja tarjoaa upeita maisemia sekä mahdollisuuden patikoida ja retkeillä ympäristössä.

5. Tsitsernakabin muistomerkki ja puisto

Tsitsernakabin muistomerkki ja puisto on suosittu vapaa-ajanviettopaikka Vagharshapatissa. Puistossa voi nauttia kauniista maisemista ja virkistäytyä luonnossa. Siellä on myös muistomerkki Armenian kirjallisuuden ja kansallisuuden edistäjälle, Hovhannes Hovhannesyille.

6. Garni-temppeli

Garni-temppeli on yksi Armenian tunnetuimmista antiikin ajan temppelin raunioista ja se sijaitsee Vagharshapatia lähellä. Temppeli tarjoaa mielenkiintoisia historiallisia ja arkeologisia nähtävyyksiä sekä retkeilymahdollisuuksia alueen kauniissa ympäristössä.

7. Geghardin luolakirkko

Geghardin luolakirkko on toinen suosittu nähtävyys Vagharshapatissa. Se on kirkko, joka on osittain louhittu kallioon ja se on myös Unescon maailmanperintökohde. Kirkko tarjoaa upeita arkkitehtonisia piirteitä ja ympäröivä luonto tarjoaa retkeilymahdollisuuksia.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Vagharshapatissa:

Etschmiadsinin katedraali:

Etschmiadsinin katedraali on Armenian apostolisen kirkon tärkein kirkkorakennus ja se sijaitsee Vagharshapatissa. Katedraali on maailman vanhin kristillinen katedraali, ja se on UNESCO:n maailmanperintökohde. Se rakennettiin vuonna 303–319 kristinuskon valtionuskonnoksi julistamisen jälkeen. Katedraali on tunnettu arkkitehtonisesta kauneudestaan ja siinä on ainutlaatuisia historiallisia ja uskonnollisia taideteoksia.

Katedraalimuseo:

Katedraalimuseo sijaitsee Etschmiadsinin katedraalin alueella ja se esittelee Armenian apostolisen kirkon historiaa, uskontoa ja kulttuuria. Museossa on laaja kokoelma ikoneja, liturgisia esineitä, ristinmuotoisia kalkkeja ja muita uskonnollisia esineitä. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua armenialaiseen kirkkoon ja sen perinteisiin syvällisemmin.

Sankt Hripsimen kirkko:

Sankt Hripsimen kirkko on rakennettu 618-618 ja se on Armenian uskonnollisen arkkitehtuurin mestariteos. Kirkko kunnioittaa marttyyriksi julistetun Hripsimeniä, joka oli varhaisen kristinuskon pyhimys. Kirkon ulkoinen torni ja koristelu edustavat armenialaista arkkitehtuuria ja sen sisustus on rikas freskoilla ja mosaiikeilla.

Sankt Gayanen kirkko:

Sankt Gayanen kirkko on rakennettu 630-luvulla ja se tunnetaan erityisesti sen pyöreästä muodosta. Kirkko on omistettu marttyyriksi julistetulle Gayanelle, joka oli varhaisen kristinuskon pyhimys. Kirkon sisällä on hyvin säilyneitä freskoja ja mosaiikkeja, jotka kuvaavat Raamatun tapahtumia ja pyhimyksiä.

Zvartnotsin kirkko:

Zvartnotsin kirkko on rakennettu 600-luvulla ja se oli alun perin Armenian kirkon keskus. Kirkko oli kooltaan ja arkkitehtuuriltaan vaikuttava, mutta se tuhoutui suurelta osin maanjäristyksissä 900-luvulla. Nykyään kirkon pääosa on raunioina mutta sen jäänteet tarjoavat edelleen arvokasta tietoa armenialaisesta kirkkoarkkitehtuurista.

Ruinlinna:

Vagharshapatissa on myös ruinlinna, joka on peräisin 1500-luvulta. Linna oli aikoinaan osa armenialaista kuningaskuntaa ja se on hyvin säilynyt. Ruinlinna tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja ihailla upeita näkymiä ympäröivälle maaseudulle.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Metsäinen kukkula

Metsäinen kukkula on kaupungin korkein kohta ja tarjoaa upean panoramanäkymän yli Vagharshapatin. Paikalla on myös kaunis metsäalue, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta.

Armenian kirkon näköalaravintola

Armenian kirkon näköalaravintola sijaitsee korkealla mäellä ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli sekä lähialueille. Ravintolasta voi samalla nauttia armenialaista ruokaa ja perinteisiä herkkuja.

Teppein näköalatasanne

Teppein näköalatasanne sijaitsee kaupungin laidalla ja tarjoaa upeat näkymät yli Vagharshapatin ja sen ympäröivien kukkuloiden. Paikalla on myös mukava istuskelualue, jossa voi nauttia maisemista rauhassa.

Jazzklubin terassi

Jazzklubin terassi on suosittu näköalapaikka kaupungin keskustassa. Sieltä voi ihailla Vagharshapatin vilkasta kaupunkikuvaa ja samalla nauttia musiikista ja hyvästä seurasta.

Historiallisen linnoituksen näköala-alue

Historiallisen linnoituksen näköala-alueelta aukeaa upeat näkymät Vagharshapatin vanhaan kaupunkiin sekä sen ympäröivään maaseutuun. Linnoitusaluetta voi samalla tutkia ja oppia kaupungin historiasta.

Pilvenpiirtäjän panoraamaterassi

Vagharshapatin uusin näköalapaikka on pilvenpiirtäjän panoraamaterassi. Sieltä voi ihailla kaupungin moderneja pilvenpiirtäjiä ja samalla nauttia upeista näkymistä yli koko Vagharshapatin.Kohteen sijainti maa on Armenian tasavalta.

Jätä kommentti