Halvat lennot Valencia

Nähtävyydet ja kohteet

1. Ciudad de las Artes y las Ciencias

Ciudad de las Artes y las Ciencias on suuri tieteellisen kulttuurin kompleksi Valencian kaupungissa. Se koostuu useista modernista rakennuksista, kuten tieteiden museosta, maailman suurimmasta meriakvaariosta, elokuvateatterista ja vesipuistosta.

2. Valencia Bioparc

Valencia Bioparc on eläintarha, joka sijaitsee Valencian kaupungin keskustasta itään. Eläintarha pyrkii luomaan eläimille mahdollisimman luonnollisen ympäristön ja tarjoamaan vierailijoille opetuksellisen kokemuksen erilaisista eläinlajeista.

3. Valenciain katedraali

Valenciain katedraali, virallisesti Basílica Metropolitana de Santa María, on katolinen katedraali Valencian kaupungissa. Se on yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista rakennuksista ja siellä säilytetään uskonnollisia aarteita, kuten Pyhän Graalin maljaa.

4. Torres de Serranos

Torres de Serranos on yksi Valencian keskiaikaisista porteista. Se on hyvin säilynyt ja tarjoaa vierailijoille upeat näkymät kaupungin yli. Porttiin voi myös kiivetä ja tutustua sen historiaan sekä näyttelyihin.

5. Mercado Central de Valencia

Mercado Central de Valencia on Valencian kaupungin suuri yleinen markkina-alue, joka sijaitsee keskustassa. Siellä myydään tuoreita elintarvikkeita, kuten hedelmiä, vihanneksia, lihaa, kalaa ja leipää. Markkina-alue on myös arkkitehtonisesti vaikuttava.

6. Jardin del Turia

Jardin del Turia on kaunis puisto, joka sijaitsee entisellä joen uomalla. Se on kaupungin suurin viheralue ja tarjoaa kävijöille tilaa rentoutua, urheilla ja nauttia ulkoilmasta. Puisto on täynnä kävelyreittejä, leikkipuistoja ja puutarhoja.

7. L’Oceanogràfic

L’Oceanogràfic on suurin meriakvaario Euroopassa, ja se sijaitsee Ciudad de las Artes y las Ciencias -kompleksissa. Siellä on yli 500 erilaista merieläinlajia, kuten haita, delfiinejä, pingviinejä ja valaita. Vierailijat voivat tutustua erilaisiin vesiympäristöihin ja oppia meriekosysteemeistä.

8. Albufera-järvi

Albufera-järvi on luonnonkaunis järvi, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Valenciasta. Se on suosittu retkikohde, jossa voi nauttia veneajeluista, kävelyretkistä ja linnustosta. Järvi on myös tunnettu paikallisen ruokalajin, paellan, alkuperäisestä kotipaikasta.

Kulttuuri ja Historia:

Las Fallas-festivaali:

Las Fallas on perinteinen kevätjuhla, jota vietetään Valenciassa maaliskuun 15. päivästä 19. päivään asti. Juhlan aikana kaupunki täyttyy suurista puurakennelmista, joita kutsutaan falloksiksi. Näitä rakennelmia poltetaan viimeisenä päivänä, jolloin kaupungissa järjestetään suuria ilotulitusnäytöksiä ja paraateja. Las Fallas on tunnettu myös musiikkiesityksistä, perinteisistä tansseista ja ruokakojusta, joissa tarjoillaan paikallisia herkkuja.

Valencian katedraali:

Valencian katedraali, virallisesti nimeltään Pyhän Neitsyt Marian katedraali, on yksi kaupungin merkittävimmistä historiallisista rakennuksista. Katedraali rakennettiin 1200-luvulla ja siinä on yhdistetty useita eri arkkitehtonisia tyylejä. Katedraalin tunnetuimpia nähtävyyksiä on Pyhän Graalin maljakko, jonka uskotaan olevan Jeesuksen aterialla käyttämä malja.

Ciudad de las Artes y las Ciencias:

Ciudad de las Artes y las Ciencias, suomeksi Taiteiden ja tieteiden kaupunki, on moderni kulttuurikompleksi, joka sijaitsee Turian puiston alueella. Kompleksi koostuu useista rakennuksista, kuten tieteiden museosta, elokuvateatterista, oopperatalosta ja planetaariosta. Ciudad de las Artes y las Ciencias on suosittu vierailukohde sekä paikallisille että matkailijoille.

La Lonja de la Seda:

La Lonja de la Seda, eli Silkkipörssi, on goottilainen rakennus, joka rakennettiin 1400-luvulla. Se oli aikoinaan Valencian kauppiaiden tapaamispaikka ja silkkituotteiden kauppakeskus. Rakennus on nykyään UNESCO:n maailmanperintökohde ja sen sisätiloissa voi ihailla upeita goottilaisia arkkitehtuurin yksityiskohtia.

Turia-puisto:

Turia-puisto on suuri kaupunkipuisto, joka sijaitsee Turianjoen vanhalla joenpohjalla. Puisto ulottuu noin seitsemän kilometrin matkalla ja siellä on lukuisia kävelyreittejä, pyöräteitä, puutarhoja ja urheilumahdollisuuksia. Puistossa sijaitsee myös erilaisia julkisia veistoksia ja historiallisia rakennuksia, kuten Valencian taidemuseo.

Valencian silkki:

Valencian silkki on ollut merkittävä osa kaupungin historiaa ja kulttuuria. Oman silkkituotannon ansiosta Valencia nousi keskiajalla yhdeksi Euroopan johtavista puuvillasilkkituottajista. Silkki oli arvokas kauppatavara ja se vaikutti kaupungin taloudelliseen kehitykseen. Valencian silkki on edelleen tärkeä osa kaupungin käsityöperinnettä ja siitä valmistetaan muun muassa pukuja ja tekstiilejä.

Valencian historiallinen vanhakaupunki:

Valencian historiallinen vanhakaupunki on säilynyt melko hyvin alkuperäisessä tilassaan. Siellä voi ihailla muun muassa upeita historiallisia rakennuksia, ahtaita kujia ja kauniita aukioita. Vanhakaupunkiin kuuluu myös useita historiallisia torneja ja portteja, kuten Serrano-portti ja Quart-torni. Alueella sijaitsee myös vanha markkinahalli, jossa voi tutustua paikallisiin herkkuihin ja käsityöläisten tuotteisiin.

Ruokailu ja Ravintolat

Perinteinen espanjalainen ruoka

Espanjalaiseen ruokakulttuuriin kuuluu muun muassa tapakset, jotka ovat pieniä, jaettavia annoksia. Myös paella on suosittu espanjalainen ruokalaji, joka koostuu riisistä ja erilaisista merenelävistä, lihasta tai kasviksista.

Paikalliset herkut ja erikoisuudet

Valenciassa tarjolla on paikallisia herkkuja ja erikoisuuksia, kuten horchata, joka on pähkinättömästä tigermanteleista valmistettu juoma. Lisäksi kannattaa maistaa Valencia Appelsiinia, joka on alueen tunnettu tuote.

Parhaat ravintolat Valenciassa

Valenciassa on monipuolinen ravintolatarjonta. Joitakin suosittuja ravintoloita ovat Restaurante Riff, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja innovatiivisista ruokalajeistaan, sekä Restaurante Navarro, joka on perinteinen espanjalainen ravintola. Myös Restaurante Eladio on tunnettu laadukkaasta ruuastaan ja sen tarjoamat näkymät merelle.

Ruokailu budjetilla

Jos haluat syödä Valenciassa budjetilla, voit vierailla esimerkiksi Mercado Central -torilla, jossa tarjolla on tuoreita tuotteita edulliseen hintaan. Lisäksi monet paikalliset baarit ja kahvilat tarjoavat edullisia lounasmenuja, joita kutsutaan nimellä menu del día.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Rantalomat

Valencia tarjoaa upeita rantoja, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta. Suosituimpia rantoja ovat esimerkiksi Malvarrosa ja El Saler. Rannoilla voi myös harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten surffausta, purjelautailua ja vesihiihtoa.

Kulttuurikohteet

Valenciassa on monia kulttuurikohteita, jotka tarjoavat mielenkiintoisia aktiviteetteja vapaa-aikaan. Esimerkiksi Ciudad de las Artes y las Ciencias -kompleksi tarjoaa vierailijoille tieteellisiä näyttelyitä, Planetaario L’Umbracle -puutarhan sekä Oceanografian, joka on Euroopan suurin akvaario. Lisäksi Valenciassa on useita museoita, kuten IVAM (Valencian taideinstituutti) ja MNAC (Nacionalin taidemuseo), jotka esittelevät taidetta eri aikakausilta.

Puistot ja viheralueet

Valenciassa on useita puistoja ja viheralueita, joissa voi nauttia luonnosta ja viettää aikaa ulkona. Esimerkiksi Jardines del Turia on kaunis puisto, jossa on kävelyreittejä, leikkipaikkoja ja urheilumahdollisuuksia. Lisäksi Bioparc Valencia tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri eläinlajeihin ja nauttia luonnon kauneudesta.

Urheilu ja liikunta

Valenciassa on monia mahdollisuuksia harrastaa urheilua ja liikuntaa. Kaupungissa on lukuisia kuntosalit ja urheilukeskukset, joissa voi treenata eri lajeja. Lisäksi Valenciassa voi harrastaa esimerkiksi pyöräilyä, patikointia ja golfausta. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia ja -kilpailuja.

Golf

Valencian lähialueilla on useita golfkenttiä, joiden huippukuntoiset viheriöt houkuttelevat sekä ammattilaisia että harrastelijoita. Huolimatta kauniista maisemasta, kentät ovat myös haastavia pelata. Joitakin suosittuja golfkenttiä Valenciassa ovat El Saler Golf Club, La Galiana Golf ja Club de Golf Escorpion.

Lapsiystävälliset aktiviteetit

Valencia tarjoaa runsaasti aktiviteetteja lapsille. Esimerkiksi Bioparc Valencia on suosittu kohde, jossa voi tutustua eri eläinlajeihin. Lisäksi Valencian rannat tarjoavat monia mahdollisuuksia perheen pienimmille leikkiä ja uida. Myös Ciudad de las Artes y las Ciencias -kompleksi tarjoaa lapsiystävällisiä aktiviteetteja ja näyttelyitä.

Suositut hotellit Valenciassa:

Hotel Balneario Las Arenas

Hotel Balneario Las Arenas on viiden tähden hotelli, joka sijaitsee Valencian rannalla. Hotellissa on 253 huonetta, joista osa tarjoaa merinäköalan. Lisäksi hotellissa on kaksi ravintolaa, kuntosali, uima-allas ja spa-keskus.

The Westin Valencia

The Westin Valencia on luksushotelli, jonka sijainti lähellä Valencian historiallista keskustaa tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon matkailijoille. Hotellissa on 135 tyylikästä huonetta ja sviittiä, ravintola, baari, kuntokeskus, ulkouima-allas ja spa.

SH Valencia Palace

SH Valencia Palace on neljän tähden hotelli, joka tarjoaa modernia mukavuutta ja tyylikästä sisustusta. Hotellissa on 239 huonetta, baari, ravintola, kuntokeskus, uima-allas ja spa-tilat.

One Shot Palacio Reina Victoria 04

One Shot Palacio Reina Victoria 04 on boutique-tyylinen hotelli, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Hotellissa on 85 tyylikästä ja modernia huonetta, ravintola, baari ja kattoterassi, josta avautuu kaunis näköala Valenciaan.

Hotel Malcom and Barret

Hotel Malcom and Barret on moderni kolmen tähden hotelli Valencian keskustassa. Hotellissa on 168 huonetta, ravintola, baari ja ulkouima-allas. Lisäksi hotelli tarjoaa hyvän sijainnin lähellä monia suosittuja nähtävyyksiä ja liikenneyhteyksiä.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus

Valencian turvallisuustilanne on yleisesti ottaen hyvä. Kaupungissa on turvallista liikkua päiväsaikaan, ja suurimmassa osassa alueita myös iltaisin. Kuitenkin kuten missä tahansa suuressa kaupungissa, on tärkeää pitää huolta omasta turvallisuudestaan ja noudattaa yleisiä varovaisuustoimenpiteitä, kuten pitää huolta arvotavaroistaan ja välttää liikkumista pimeällä yksinäisillä alueilla.

Valenciaan matkustaville suositellaan huolellisuutta, erityisesti tungoksissa ja suurissa joukkotapahtumissa, jossa varkausriski voi olla hieman korkeampi. Matkailijoiden tulisi myös olla tietoisia taskuvarkaista ja pitää huoli käsilaukuistaan ja lompakoistaan. Lisäksi on suositeltavaa välttää kannettavien arvotavaroiden esillä pitämistä julkisilla paikoilla, jotta niitä ei houkutella varkaiden kohteeksi.

Terveys

Valenciassa terveydenhuolto on hyvällä tasolla. Kaupungissa on useita julkisia sairaaloita ja terveyskeskuksia, joissa tarjotaan laadukasta hoitoa sekä hätätilanteissa että tavallisissa terveysongelmissa. Lisäksi Valenciaan löytyy myös yksityisiä terveyspalveluita, kuten lääkäriasemia ja sairaaloita.

Eurooppalaisilla matkailijoilla tulisi olla Euroopan sairaanhoitokortti (European Health Insurance Card – EHIC), joka oikeuttaa saamaan terveydenhuoltopalveluita samoin ehdoin kuin paikalliset asukkaat. On kuitenkin tärkeää tarkistaa, että kortti on voimassa ennen matkaa. Matkailijat voivat myös hankkia matkavakuutuksen, joka kattaa mahdolliset terveys- ja sairauskulut matkan aikana.

Valenciassa on useita apteekkeja, jotka tarjoavat lääkehuoltoa ja neuvontaa. Apteekit ovat yleensä avoinna säännöllisesti aamusta iltapäivään ja monet apteekit tarjoavat myös päivystyspalvelua myöhempään illalla ja viikonloppuisin.

Rannat ja Vesistöt:

Platja de la Malvarrosa

Platja de la Malvarrosa on yksi Valencian suosituimmista rannoista, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ranta on pitkä ja hienohiekkainen, ja se tarjoaa monia palveluita, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja, rantaravintoloita ja vesiurheilumahdollisuuksia. Tämä ranta on suosittu sekä paikallisten asukkaiden että turistien keskuudessa.

Platja de l’Arbre del Gos

Platja de l’Arbre del Gos on toinen suosittu ranta Valenciassa. Se sijaitsee noin 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja on hieman rauhallisempi kuin Malvarrosa. Rannalla on myös hienoa hiekkaa ja tarjoaa palveluita, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantakahviloita. Tämä ranta on erityisen suosittu surffaajien keskuudessa.

Albufera-järvi

Albufera-järvi on suuri makean veden järvi, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Valencian keskustasta. Järvi tunnetaan erityisesti riisipelloistaan ​​ja se on tärkeä luonnonsuojelualue. Järvellä voi tehdä veneretkiä ja tutustua sen kauniiseen ympäristöön. Albufera-järven ympäristössä on myös monia ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia erikoisuuksia, kuten paellaa.

Turia-puisto

Turia-puisto ei ole perinteinen vesistö, mutta se on silti tärkeä osa Valencian vesistötarjontaa. Se sijaitsee entisellä Turiajoen uomalla, joka on muutettu kauniiksi puistoksi. Puistossa on paljon viheralueita, puutarhoja, kävelyreittejä ja urheilutiloja. Turia-puistossa voi myös vuokrata polkupyöriä tai piknik-alueita ja nauttia kauniista ulkoilmasta kaupungin keskellä.

Yöelämä ja Viihde

Klubit ja baarit

Valencia tarjoaa monipuolisen valikoiman klubeja ja baareja, joissa voi viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi La3, joka on tunnettu elektronisen musiikin klubi, ja Radio City Valencia, jossa voi nauttia elävästä musiikista. Lisäksi kannattaa tutustua Las Ánimas Puerto -klubiin, joka sijaitsee meren rannalla ja tarjoaa upean maiseman lisäksi hyvää musiikkia ja juomia.

Live-esiintymiset

Valenciassa voi nauttia myös monista live-esiintymisistä eri musiikkigenreillä. L’Umbracle Terrace on suosittu paikka, jossa voi kuulla live-DJ:itä. Lisäksi kannattaa tutustua palatseihin kuten Palau de la Musica tai Palau de les Arts Reina Sofia, jotka tarjoavat klassisen musiikin konsertteja ja oopperaesityksiä.

Teatteri ja elokuvateatterit

Teatterista kiinnostuneille Valencia tarjoaa useita teattereita, joissa voi nauttia esityksistä eri genreillä. Esimerkkejä näistä ovat Principal-teatteri ja El Musical -teatteri. Lisäksi kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa voi katsoa uusimpia elokuvia, kuten Cinesa Bonaire tai Yelmo Cines Valencia.

Kasino

Valenciassa sijaitsee myös kasino, Casino Cirsa Valencia, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata erilaisia pelejä, kuten rulettia, blackjackia ja pokeria. Kasinolla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja viihdeohjelmia.

Flamenco-ilta

Flamenco on tärkeä osa Espanjan kulttuuria, ja Valenciassa voi kokea perinteisen flamenco-illan. Monet ravintolat ja baarit järjestävät säännöllisesti flamenco-esityksiä, joten kannattaa kysyä paikallisilta suosituksia.

Shoppailuillat

Valenciassa on myös tarjolla shoppailuilloiksi nimettyjä tapahtumia, jolloin kaupat pysyvät auki myöhään illalla ja tarjoavat erikoistarjouksia. Nämä tapahtumat ovat suosittuja paikallisten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin muotitarjontaan ja ostaa uniikkeja tuotteita.

Luontokohteet ja Retkeily

Jardín del Turia

Jardín del Turia on kaupungin suurin puisto, joka sijaitsee vanhan Turia-joen uomassa. Puiston alueella voi tehdä kävely- ja pyöräretkiä, ja sieltä löytyy myös erilaisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Alueella on myös puutarhoja sekä musiikki- ja kulttuuritapahtumia.

Albufera-järvi

Albufera-järvi sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Valencian keskustasta. Järvi on Espanjan merkittävimpiä kosteikkoalueita, ja se tarjoaa upean luontokokemuksen vierailijoilleen. Alueella on mahdollista tehdä veneretkiä, kalastaa ja lintubongata. Albufera-järven ympäristössä on myös ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja.

La Devesa del Saler

La Devesa del Saler on luonnonsuojelualue Valencian eteläosassa. Alueella on upeita rantadyynejä, metsiä ja suojeltuja kasvi- ja eläinlajeja. Siellä voi rentoutua rannalla, patikoida tai pyöräillä luonnossa. Alueella on myös grillauspaikkoja ja piknikalueita.

Calderona-vuoret

Calderona-vuoret sijaitsevat Valencian pohjoisosassa. Vuoristoalue tarjoaa upeat mahdollisuudet retkeilyyn ja luontoon tutustumiseen. Siellä voi patikoida merkityillä reiteillä, ihailla upeita maisemia ja tutustua alueen floraan ja faunaan. Calderona-vuorilta löytyy myös muutamia viehättäviä kyliä, joissa voi tutustua paikalliseen kulttuuriin.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet Valenciassa

Valencian katedraali

Valencian katedraali, joka tunnetaan myös nimellä Catedral de Santa Maria, on yksi kaupungin tunnetuimmista uskonnollisista kohteista. Katedraali sijaitsee historiallisessa keskustassa vanhan Rooman temppelin raunioiden päällä. Se on rakennettu goottilaiseen tyyliin ja sen torni, Micalet, tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli. Katedraalissa sijaitsee myös Kultaisen Maljan kappeli, jossa säilytetään perinteisesti Lastenpyhän Maljaa.

Holy Grail -museo

Valencian katedraalissa sijaitseva Santa Caliz -museo on omistettu pyhälle Graalille, jota pidetään Jeesuksen käyttämän maljan perillisenä. Museossa vieraillaan katedraalin Pyhän Graalin kappelissa ja nähdään esillä oleva pyhän Graalin malja.

Torres de Serranos ja Torres de Quart

Torres de Serranos ja Torres de Quart ovat kaksi kaupungin keskiaikaista linnoitusta, jotka ovat säilyneet hyvin tähän päivään asti. Ne ovat peräisin 1300-luvulta ja ne rakennettiin suojelemaan kaupungin vanhaa keskustaa. Torres de Serranos sijaitsee pohjoisessa ja se tarjoaa näköalan Turian puistoon, kun taas Torres de Quart sijaitsee länteen ja se oli aiemmin kaupungin pääsisäänkäynti.

Puente de Alcántara

Alcántara-silta, joka tunnetaan myös nimellä Puente del Real, on historiallinen silta, joka yhdistää kaupungin keskustan ja Turia-puiston. Silta on peräisin Rooman ajalta ja on yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Se on rakennettu kivestä ja sillä on seitsemän kaarevaa holvia.

Turian puisto

Turian puisto on kaupungin suosituin virkistysalue, joka sijaitsee entisellä Turianjoen uomassa. Puisto ulottuu useiden kilometrien matkalle ja siellä on lukuisia historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten kävelyreittejä, puutarhoja, siltoja ja museoita. Puisto oli alun perin suunniteltu kaupunginpuistoksi, mutta se muutettiin myöhemmin yleisöpuistoksi, kun joen uoma kuivattiin tulvasuojelutoimenpiteiden vuoksi.

La Lonja de la Seda

La Lonja de la Seda, jota kutsutaan myös nimellä Silkkipörssi, on goottilainen rakennus, joka toimi aikoinaan kaupungin tärkeimpänä silkkipörssinä. Rakennus on peräisin 1400-luvulta ja siinä on upea sisäpiha sekä lukuisia kaarikäytäviä ja salia. La Lonja de la Seda on Unescon maailmanperintökohde ja se on yksi Valencian tärkeimmistä historiallisista nähtävyyksistä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Torres de Serranos ja Torres de Quart

Torres de Serranos ja Torres de Quart ovat kaksi komeaa keskiaikaista tornia, jotka tarjoavat upeat näkymät Valencian vanhaankaupunkiin ja sen ympäristöön.

2. La Lonja de la Seda

La Lonja de la Seda on historiallinen rakennus, joka toimi aikoinaan silkkipörssinä. Sieltä voi ihailla kaupungin kaunista arkkitehtuuria ja Panensin suihkulähdettä.

3. Jardines del Turia

Jardines del Turia on valtava puistoalue, joka sijaitsee entisellä Turia-joen uomalla. Puiston korkeammista kohdista voi ihailla kaupungin maisemia ja hengittää raikasta ilmaa.

4. Castillo de Santa Bárbara

Castillo de Santa Bárbara on vaikuttava linnoitus, joka sijaitsee Valenciaan kuuluvalla Albuferan saarella. Linnoitukselta avautuu upeat panoraamanäkymät sekä Välimerelle että Valencian kaupunkiin.

5. Ciudad de las Artes y las Ciencias

Ciudad de las Artes y las Ciencias on moderni kompleksi, joka sisältää useita nähtävyyksiä, kuten tiedekeskuksen, oopperatalon ja meriakvaarion. Sen rakennuksilta voi ihailla upeita näkymiä ja modernia arkkitehtuuria.

6. Valencia-katedraali

Valencia-katedraali on ainutlaatuinen kirkkorakennus, joka tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli noustessaan katedraalin kellotorniin, Migueleteen, joka on yksi Valencian tunnetuimmista maamerkeistä.

7. Bioparc Valencia

Bioparc Valencia on eläintarha, joka tarjoaa vierailijoille upeat näkymät erilaisiin eläimiin ja niiden luonnolliseen elinympäristöön. Tarjolla on myös erilaisia näköalapaikkoja, joilta voi tarkkailla eläimiä.

8. L’Oceanogràfic

L’Oceanogràfic on Euroopan suurin meriakvaario, jossa voi ihailla mereneläviä eri osissa maailmaa. Akvaariossa on myös upeita näköalapaikkoja, joilta voi ihailla kauniita kaloja ja muita mereneläviä.Kohteen sijainti maa on Espanja.

Jätä kommentti