Halvat lennot Valladolid

Nähtävyydet ja kohteet

Plaza Mayor

Plaza Mayor on Valladolidin keskustassa sijaitseva aukio, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä. Aukion ympärillä on kauniita historiallisia rakennuksia, kuten kaupungintalo ja Presidentin linna. Aukio on myös suosittu paikka kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

Vallisoletumin katedraali

Vallisoletumin katedraali on goottilainen kirkko, joka sijaitsee Valladolidin vanhassakaupungissa. Katedraali on rakennettu 1400-luvulla ja siinä on upea julkisivu, korkeat holvikatot ja kauniit lasimaalaukset. Katedraali on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Casa de Cervantes

Casa de Cervantes on entinen koti, jossa tunnettu kirjailija Miguel de Cervantes asui. Rakennus on nyt muutettu museoksi, jossa on esillä Cervantesin elämään ja teoksiin liittyviä esineitä ja näyttelyitä. Museo tarjoaa mielenkiintoisen katsauksen Cervantesin elämään ja aikaan.

Science Museum

Science Museum on tiedemuseo, jossa voi oppia ja tutustua tieteeseen erilaisten interaktiivisten näyttelyiden avulla. Museo tarjoaa hauskoja ja opettavaisia kokemuksia eri tieteenaloilta, kuten fysiikasta, kemiasta ja biologiasta. se on suosittu kohde sekä lapsille että aikuisille.

El Campo Grande

El Campo Grande on kaunis puisto, joka sijaitsee Valladolidin keskustassa. Puistossa on vehreitä nurmikenttiä, kävelyreittejä ja kauniita kasveja. Se on suosittu paikka piknikille, ulkoilulle ja rentoutumiselle. Puiston läpi kulkee myös joki, joten siellä voi nauttia kauniista maisemasta ja luonnosta.

Las Casas del Tratado

Las Casas del Tratado on historiallinen rakennuskompleksi, jossa allekirjoitettiin Valladolidin sopimus vuonna 1550. Rakennuksessa sijaitsee nykyään museo, joka kertoo Valladolidin historiasta ja sopimuksen merkityksestä. Museossa on esillä historiallisia artefakteja ja näyttelyitä.

National Sculpture Museum

National Sculpture Museum on taidemuseo, jossa on laaja kokoelma veistoksia Espanjan taiteen historiasta. Museossa voi nähdä veistoksia eri aikakausilta, kuten renessanssista ja barokista. Kokoelmaan kuuluu myös veistoksia kuuluisilta taiteilijoilta, kuten Alonso Berruguete ja Gregorio Fernández.

Park Campo Grande

Park Campo Grande on laaja puisto, jossa on kauniita puutarhoja, suihkulähteitä ja järvi. Puistossa voi tehdä pitkiä kävelyretkiä, nauttia vihreästä ympäristöstä ja rentoutua luonnon keskellä. Se on myös suosittu paikka lenkkeilyyn ja ulkoiluun. Puistossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja markkinoita.

Kulttuuri ja Historia

Katedraali

Valladolidissa sijaitsee upea 1500-luvulla valmistunut katedraali, joka on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Katedraalin arkkitehtuuri on goottilaista ja siinä on vaikuttava julkisivu ja koristeelliset yksityiskohdat. Katedraali tarjoaa myös mahdollisuuden käydä kiipeämässä torniin ja nauttia upeista näkymistä kaupungin yli.

Kolmimastoinen laiva

Valladolidin keskustassa sijaitsee kolmimastoinen laiva, joka on osa kaupungin historiaa. Laiva, nimeltään Nao Victoria, on kopio historiallisesta aluksesta, joka ensimmäisenä ylitti merireitin Euroopasta Amerikkaan. Laivalla pääsee tutustumaan aikakauden merenkulkuun ja sen merkitykseen Valladolidissa.

Nacional de Escultura -museo

Valladolidissa sijaitsee Museo Nacional de Escultura, joka on kansallisesti merkittävä kuvanveistotaiteeseen keskittynyt museo. Museossa on laaja kokoelma espanjalaisia veistoksia aina keskiajalta aina nykyaikaan asti. Vierailijat voivat tutustua veistosten historiaan ja taiteellisiin arvoihin näyttelyn kautta.

Teatro Calderón

Teatro Calderón on historiallinen teatteri Valladolidin keskustassa, joka on toiminut jo yli 150 vuoden ajan. Teatterilla on pitkä historia ja se on toiminut tärkeänä kulttuuritapahtumien keskuksena kaupungissa. Teatro Calderónissa voi nauttia erilaisista esityksistä, kuten oopperasta, teatterista ja musikaaleista.

Pisuerga-joen ranta-alueet

Valladolidissa on viihtyisiä ranta-alueita Pisuerga-joen varrella, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja virkistäytymiseen kaupungin keskustan läheisyydessä. Ranta-alueilla voi kävellä, pyöräillä, ulkoilla tai rentoutua joen rannalla sijaitsevissa ravintoloissa ja kahviloissa. Pisuerga-joen ranta-alueet ovat myös suosittuja paikkoja piknikille ja ulkoiluun kauniina päivinä.

Ruokailu ja Ravintolat Valladolissa

1. Paikallinen ruokakulttuuri

Valladolidissa paikallinen ruokakulttuuri on perinteikäs ja monipuolinen. Tyypillisiä ruokia ovat esimerkiksi lechazo, eli uunissa paistettu hieho, sekä morcilla de Burgos, joka on verimakkaraa. Lisäksi kaupunki tunnetaan tapas-kulttuuristaan, jossa pieniä annoksia tarjoillaan usein juomien kanssa.

2. Parhaat ravintolat

Valladolidissa on lukuisia ravintoloita tarjoamassa laadukasta ruokaa eri hintaluokissa. Osa suosituimmista ravintoloista ovat esimerkiksi Restaurante Trigo, joka tarjoaa modernia espanjalaista keittiötä, ja Restaurante El Tratado, joka tunnetaan paikallisista erikoisuuksistaan.

3. Parhaat tapas-baarit

Kaupungissa on myös runsaasti tapas-baareja, joissa voi maistella erilaisia herkullisia tapaslajikkeita. Suosituimpia tapas-baareja ovat esimerkiksi La Parrilla de San Lorenzo, joka tarjoaa perinteisiä tapaslajeja, ja La Flor de Valladolid, josta saa maistuvia pintxoja.

4. Ruokailu lähellä nähtävyyksiä

Valladolidissa on mahdollista ruokailla myös lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Esimerkiksi Plaza Mayor -aukion ympäristössä on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia ruokaa samalla kun ihailee kaupungin arkkitehtuuria. Samoin Calle de los Cuchilleros -kadulla sijaitsee useita suosittuja ravintoloita.

5. Paikalliset herkut

Valladolidissa kannattaa maistaa myös paikallisia herkkuja. Yksi suosituimmista herkuista on lechazo, uunissa paistettu hieho, joka on erityisen mehukasta ja mureaa. Lisäksi suosittu herkku on morcilla de Burgos, verimakkara, joka valmistetaan perinteisellä reseptillä. Myös Valladolidin leivokset, kuten bollo preñao ja pantxineta, ovat maistamisen arvoisia.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kävelykierrokset

Valladolidissa on tarjolla erilaisia kävelykierroksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin. Opastetuilla kierroksilla saat tietoa kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä ja historiallisista kohteista.

Museot ja taidegalleriat

Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita ja taidegallerioita, joissa voi tutustua erilaisiin taiteenmuotoihin ja Valladolidin alueen historiaan. Esimerkiksi Museo de Valladolid tarjoaa kattavan katsauksen alueen taiteeseen ja kulttuuriin.

Elokuvateatterit

Valladolidissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia laajasta elokuvaohjelmistosta. Kaupungin elokuvateattereissa pääsee näkemään sekä paikallisia että kansainvälisiä elokuvia eri genreistä.

Ravintolat ja kahvilat

Valladolidissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja kansainvälisistä ruokalajeista. Kaupungista löytyy vaihtoehtoja niin pikaruokaketjuista tunnelmallisiin gourmet-ravintoloihin.

Vesiurheilu

Kaupungin lähellä sijaitsevat järvet ja joet tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten purjelautailuun, melontaan ja vesihiihtoon. Valladolidin lähialueilla on myös mahdollisuus osallistua kalastusretkille.

Kulttuuritapahtumat

Valladolidissa järjestetään vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten elokuvafestivaaleja, musiikkikonsertteja ja teatteriesityksiä. Näiden tapahtumien aikana kaupunki täyttyy eloisasta tunnelmasta ja tarjoaa upeita elämyksiä kulttuurin ystäville.

Lähiympäristön retkeily

Valladolidin ympäristössä on kauniita ja luonnonläheisiä alueita, jotka tarjoavat mahdollisuuden retkeilyyn ja ulkoiluun. Esimerkiksi Luonnonpuisto Las Contiendas ja Villa del Prado ovat suosittuja ulkoilupaikkoja, joissa voi nauttia luonnonrauhasta.

Urheilumahdollisuudet

Valladolidissa on erilaisia urheilumahdollisuuksia, kuten kuntokeskuksia, uimahalleja ja urheilukenttiä. Kaupungissa voi harrastaa erilaisia lajeja, kuten jalkapalloa, tennisä, golfia ja kuntosaliharjoittelua.

Suositut hotellit Valladolidissa

1. Hotel Boutique Gareus

Hotel Boutique Gareus sijaitsee keskustassa ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita, joissa on moderneja mukavuuksia. Hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen langaton internet. Vieraat ovat erityisesti kiitelleet hotellin sijaintia sekä ystävällistä henkilökuntaa.

2. Hotel NH Ciudad de Valladolid

Hotel NH Ciudad de Valladolid sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa ja tarjoaa viihtyisiä huoneita ja moderneja mukavuuksia. Hotellissa on ravintola, baari, kokoustiloja ja maksuton pysäköintimahdollisuus. Vieraiden arvostukset korostavat erityisesti hotellin hyvää sijaintia ja siisteyttä.

3. Hotel Vincci Frontaura

Hotel Vincci Frontaura sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella. Hotellissa on moderneja huoneita, kuntokeskus, uima-allas, ravintola ja baari. Vieraat kiittelevät erityisesti hotellin tilavia huoneita ja ystävällistä henkilökuntaa.

4. Hotel Imperio

Hotel Imperio sijaitsee kaupungin keskustassa ja tarjoaa budjettihenkisiä huoneita. Hotellissa on ravintola, baari, terassi ja ilmainen langaton internet. Vieraiden arvosanoja leimaa hotellin hyvä sijainti, siisteys sekä hyvä hinta-laatusuhde.

5. Meliá Recoletos Boutique Hotel

Meliá Recoletos Boutique Hotel sijaitsee keskustassa ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita sekä laajan valikoiman palveluita. Hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus ja ilmainen langaton internet. Vieraat arvostavat erityisesti hotellin tyylikästä sisustusta ja hyvää palvelua.

Turvallisuus ja Terveys Valladolidissa

Rikollisuus

Valladolidilla on maineena turvallisena kaupunkina, jossa rikollisuus on suhteellisen vähäistä. Vaikka kaikista kaupungeista löytyy aina jonkin verran rikollisuutta, Valladolidissa raportoitujen vakavien rikosten määrä on yleensä alhainen.

Poliisi

Valladolidin poliisivoimat ovat aktiivisia ja tehokkaita. Kaupungissa toimii useita poliisiasemia, joista saatavilla on tarvittaessa apua ja ohjausta. Poliisit ovat hyvin koulutettuja ja pyrkivät ylläpitämään järjestystä ja turvallisuutta kaupungissa.

Sairaala ja terveydenhuolto

Valladolidissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa. Suurin sairaala on Valladolidin yliopistosairaala, joka on erikoistunut moniin eri erikoisaloihin. Kaupungissa on myös lukuisia terveyskeskuksia, joista saat tarvittaessa perusterveydenhuoltopalveluja.

Ensiapupalvelut

Valladolidissa on hyvin toimivat ensiapupalvelut. Kaupungissa sijaitsevat sairaalat ja terveyskeskukset tarjoavat päivystyspalveluja ympäri vuorokauden. Lisäksi kaupungissa on useita hätäpuhelinnumeroita, joihin voi soittaa hätätilanteissa.

Rokotukset ja terveysriskit

Ennen matkaa Valladolidiin on suositeltavaa tarkistaa, että omat rokotukset ovat ajan tasalla. Terveysriskejä ei yleensä ole suurta huolta, mutta on aina hyvä noudattaa yleisiä terveys- ja hygieniakäytäntöjä, kuten hyvää käsihygieniaa, hyvää ruoanvalmistushygieniaa ja juomaveden juomista suositusten mukaisesti.

Rannat ja Vesistöt

Playa Las Moreras

Playa Las Moreras on kaunis hiekkaranta Valladolidissa. Se sijaitsee Pisuerga-joen varrella ja tarjoaa upeat näkymät joelle. Rannalla on hiekkaa ja nurmikkoa, johon voi levittää pyyhkeen ja aurinkoa. Ranta on hyvin hoidettu ja siinä on myös suihkulähde. Rannalta voi myös vuokrata kanootteja ja kajakkeja.

Playa de la Rubia

Playa de la Rubia on toinen hiekkaranta Valladolidissa. Se sijaitsee Río Duero -joen varrella ja on suosittu kesäkohde paikallisille asukkaille. Ranta tarjoaa upeat näkymät joelle ja siellä on aurinkotuoleja ja varjoja, joita voi vuokrata. Rantapromenadi on ihanteellinen kävelyretkille ja alueella on myös ravintoloita ja kahviloita.

Campo Grande

Campo Grande on suuri puisto, joka tarjoaa kauniin viheralueen ja vesielementtejä Valladolidissa. Puistossa on järvi, jossa voi rentoutua tai vuokrata soutuveneen. Siellä on myös suihkulähteitä ja kauniita kukkaistutuksia. Campo Grande on suosittu paikka paikallisille asukkaille ja turisteille.

Embalse de San José

Embalse de San José on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee lähellä Valladolidia. Se on suosittu paikka ulkoiluun ja vesitoimintaan, kuten kalastukseen ja purjehdukseen. Järven ympärillä on kaunis luonto ja se tarjoaa upeat näkymät ympäröiville kukkuloille. Alueella on myös piknikalueita ja grillipaikkoja.

Yöelämä ja viihde

Baarit ja klubit

Valladolidissa on monipuolinen valikoima baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia musiikista. Suosittuja kohteita ovat esimerkiksi El Penicilino, La Suegra, Orquesta, ja Black Pearl.

Musiikkiesitykset ja konsertit

Valladolidissa järjestetään säännöllisesti musiikkiesityksiä ja konsertteja eri tyylilajeista kiinnostuneille. Kaupungissa on useita konserttisaleja, kuten Teatro Calderón ja Sala Blanca del LAVA, joissa voi kokea korkealuokkaisia musiikkiesityksiä.

Teatterit ja esitykset

Teatteri- ja esitystaiteen ystäville Valladolid tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Esimerkiksi Teatro Zorrilla ja Teatro Cervantes ovat suosittuja paikkoja kaupungissa, joissa voi nauttia teatteriesityksistä, tanssista ja muista esityksistä.

Elokuvateatterit

Elokuvanystäville Valladolidissa on useita elokuvateattereita, joissa esitetään laaja valikoima kansainvälisiä ja espanjalaisia elokuvia. Esimerkiksi Cines Broadway ja Cinesur VallSur ovat suosittuja elokuvateattereita, joissa voi vierailla.

Kasinot

Kasinot tarjoavat viihdettä ja jännitystä niille, jotka pitävät uhkapeleistä. Valladolidissa on useita kasinoita, kuten Casino Roxy ja Casino Castilla y León, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä.

Yökerhot

Valladolidin yöelämästä kiinnostuneet voivat suunnata erilaisiin yökerhoihin, joissa voi tanssia ja nauttia musiikista aamuun asti. Esimerkiksi Discoteca La Leyenda ja Discoteca LOBO ovat suosittuja kohteita kaupungissa.

Luontokohteet ja retkeily Valladolidissa

National Geographic: Valladolidin parhaat luontokohteet

Valladolid tarjoaa upeita luontokohteita ja retkeilymahdollisuuksia vierailijoilleen. Kaupungin ympäristössä sijaitsee useita kansallispuistoja ja luonnonsuojelualueita, jotka tarjoavat kauniita maisemia, ulkoilumahdollisuuksia ja monipuolista eläimistöä.

Río Pisuergan rantapolut

Río Pisuergan rantapolut ovat suosittu retkeilykohde Valladolidissa. Näitä polkuja pitkin voi kävellä tai pyöräillä Pisuerga-joen varrella ja ihailla kaunista luontoa. Polkuja on eri vaikeusasteita, joten ne sopivat eri kuntoisille retkeilijöille.

Montealegre de Camposin kansallispuisto

Montealegre de Camposin kansallispuisto sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Valladolidista. Puisto tarjoaa upeat maisemat, joissa voi nauttia luonnosta ja retkeillä erilaisilla poluilla. Alueella on myös mahdollisuus nähdä monia erilaisia eläimiä.

Urueña ja Canal de Castilla

Urueña on keskiaikainen kylä, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Valladolidista. Kylässä voi tutustua historialliseen arkkitehtuuriin ja vierailla museoissa. Lisäksi lähellä sijaitseva Canal de Castilla on kanavaverkosto, joka tarjoaa mahdollisuuden kävellä tai pyöräillä kauniissa ympäristössä.

Pinar de Antequera

Pinar de Antequera on luonnonsuojelualue noin 30 kilometrin päässä Valladolidista. Alueella on kaunista metsää, jossa voi tehdä retkiä ja nauttia hiljaisuudesta sekä luonnon rauhasta. Alueella voi myös nähdä erilaisia eläimiä ja lintuja.

Laguna de la Nava

Laguna de la Nava on suosittu vesistöretkikohde Valladolidissa. Järvi tarjoaa mahdollisuuden lintujen tarkkailuun ja kalastukseen. Alueella on myös patikointireittejä, joita pitkin voi tutustua lähialueen luontoon ja maisemiin.

Parque de las Contiendas

Parque de las Contiendas on kaupungin keskustassa sijaitseva puisto, joka tarjoaa viheralueita, kävely- ja pyöräilyreittejä sekä leikkipuistoja. Puistossa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta kaupungin vilinästä huolimatta.

El Soto-puisto

El Soto-puisto on toinen kaupungin keskustassa sijaitseva puisto, joka tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun ja luonnon läheisyyteen. Puistossa on kävelyreittejä, penkkejä istuskelua varten sekä leikkipuistoalue lapsille.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Katedraali

Valladolidin katedraali on yksi kaupungin merkittävimmistä uskonnollisista kohteista. Se rakennettiin 1500-luvulla ja edustaa goottilaista arkkitehtuuria. Katedraali on omistettu Pyhälle Maria Magdaleenalle.

Kolmas Ristiretki Valladolidissa

Valladolidissa järjestettiin 1200-luvun alussa kolmas ristiretki, jonka tarkoituksena oli laajentaa kristinuskoa ja taistella islaminuskoa vastaan. Ristiretken aikana Valladolidissa tapahtui taisteluita ja valloitettiin alueita muslimihallinnolta.

Monaštille Santa Maria la Real de las Huelgas

Santa Maria la Real de las Huelgas on Valladolidin alueella sijaitseva historiallinen luostari. Se perustettiin 1100-luvulla ja toimi kuninkaallisen perheen paikallisena hautapaikkana. Monastiri on edelleen käytössä, mutta osa alueesta on myös avoinna yleisölle.

Kolumbuksen talo

Kolumbuksen talo on Valladolidissa sijaitseva historiallinen rakennus. Siellä asui kuuluisa löytöretkeilijä Christophorus Columbus, kun hän vieraili kaupungissa 1400-luvulla. Talossa on nykyään museo, joka esittelee Kolumbuksen elämää ja hänen aikaansa Valladolidissa.

Sanz de Pedro -palatsi

Sanz de Pedro -palatsi on arvokkaana pidetty historiallinen rakennus Valladolidin kaupungissa. Se rakennettiin 1700-luvulla ja edustaa barokkityyliä. Palatsissa on nykyään museo, jossa on näyttelyitä kaupungin historiasta ja taiteesta.

San Benito -luostari

San Benito -luostari on valladolidilainen historiallinen luostari, joka rakennettiin 1500-luvulla. Se on tärkeä uskonnollinen ja historiallinen kohde, joka on säilyttänyt alkuperäisen goottilaisen arkkitehtuurinsa. Luostari toimii nykyään kulttuuritapahtumien ja näyttelyiden paikkana.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Mirador de Valladolid

Mirador de Valladolid on kaupungin korkein näköalapaikka, joka sijaitsee lähellä Plaza de Juan de Austriaa. Täältä avautuu upea näkymä yli koko kaupungin. Paikalta voi ihailla kaupungin tärkeimpiä monumentteja ja nähdä kauas ympäröivälle maaseudulle.

2. Iglesia de San Benito el Real

Iglesia de San Benito el Real on keskiaikainen kirkko, jonka tornista avautuu kaunis näköala yli Valladolidin kaupungin. Täältä voi ihailla kaupungin historiallista keskustaa ja sen kauniita rakennuksia.

3. Huerto del Cura

Huerto del Cura on viehättävä puutarha, joka tarjoaa kauniin panoraamanäkymän Valladolidin kaupunkiin. Puutarha sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja siellä voi nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja ihailla kaupungin siluettia.

4. Castillo de Fuensaldaña

Castillo de Fuensaldaña on keskiaikainen linna, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Valladolidista. Linna tarjoaa upeat näköalat yli ympäröivän maaseudun ja siellä voi tutustua myös linnaan itseensä.

5. Río Pisuerga

Río Pisuerga on joki, joka virtaa Valladolidin läpi. Joen varrella on useita näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaunista maisemaa ja kaupungin siluettia. Esimerkiksi Río Pisuergan rannalla sijaitsevat Campo Grande -puisto ja Antigua Academia de Caballería -rakennus tarjoavat hyvät näköalat.

6. Catedral de Valladolid

Catedral de Valladolidin tornista avautuu upea näköala yli kaupungin. Katedraalin torniin pääsee kiipeämään ja sieltä voi ihailla kaupungin kauniita rakennuksia ja maisemaa.

7. Museo Oriental

Valladolidissa sijaitsee Museo Oriental, josta löytyy kattava kokoelma aasialaista taidetta ja esineitä. Museon ylimmästä kerroksesta avautuu näköala yli kaupungin. Täältä voi ihailla Valladolidin historiallista keskustaa ja sen arkkitehtuuria.

8. Cúpula del Milenio

Cúpula del Milenio on moderni rakennus, jonka katolta avautuu hyvät näkymät yli kaupungin. Täältä voi ihailla Valladolidin siluettia ja sen uudempaa arkkitehtuuria.

9. Monumento a Colón

Monumento a Colón on Valladolidin keskustassa sijaitseva monumentti, jonka yläosasta avautuu näköala yli kaupungin. Täältä voi ihailla kaupungin vilkasta liikennettä ja pääkatuja.Kohteen sijainti maa on Espanja.

Jätä kommentti