Halvat lennot Vigo

Nähtävyydet ja kohteet

1. Vigozoo

Vigozoossa voi tutustua erilaisiin eläinlajeihin, kuten leijoniin, norsuihin, apinoihin ja krokotiileihin. Eläintarha sijaitsee kauniissa ympäristössä ja tarjoaa mielenkiintoisia elämyksiä kaikenikäisille vierailijoille.

2. Santa Maria de Castrelosin linna

Santa Maria de Castrelosin linna on historiallinen rakennus, joka toimii nykyään museona. Linna oli alun perin keskiaikainen puolustusrakennus, mutta sittemmin sitä on laajennettu ja uudistettu eri aikakausien aikana. Museossa voi tutustua linnaan ja sen historiallisiin esineisiin.

3. La Almeida -historiallinen kaupunginosa

La Almeida on Vigon vanha kaupunginosa, joka on säilyttänyt viehättävän ja perinteisen ilmeensä. Alueella on kapeita kujia, kauniita rakennuksia ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten Santa Maria la Mayorin kirkko ja Praza da Constitución.

4. Monte del Castro -vuori

Monte del Castro on vuori, jolta avautuu upeat näköalat yli Vigon kaupungin ja Ría de Vigo -lahden. Vuorella on myös muinaisia raunioita, kuten Castro de Vigo, joka oli muinainen kelttiläinen linnoitus. Alueella voi tehdä kävelyretkiä ja nauttia kauniista maisemista.

5. Cíes-saaret

Cíes-saaret ovat suosittu vierailukohde Vigoa ympäröivällä Ría de Vigo -lahdella. Saaret muodostavat upean kansallispuiston, jossa on upeita rantoja, vehreitä metsiä ja luonnonkauniita maisemia. Saarille pääsee lautalla ja siellä voi nauttia merenelämästä, patikoida tai rentoutua hiekkarannoilla.

6. Galician merimuseo

Galician merimuseo sijaitsee Vigon satamassa ja se kertoo Galician rannikkokulttuurista ja merenkulusta. Museossa on kattava kokoelma merenkulkuun ja kalastukseen liittyviä esineitä, näyttelyjä ja tietoa alueen historiasta.

7. Puerta del Sol -aukio

Puerta del Sol on yksi kaupungin vilkkaimmista aukioista ja se sijaitsee Vigon keskustassa. Aukiolla voi istahtaa terassille ja ihailla kaupungin elämää, nauttia paikallisista herkuista tai shoppailla lähellä sijaitsevissa liikkeissä.

8. Parque de Castrelos

Parque de Castrelos on kaunis puisto, joka sijaitsee Castrelosin linnaa vastapäätä. Puistossa voi kävellä kauniilla kävelyteillä, ihailla puutarhoja ja rentoutua luonnon keskellä. Puisto tarjoaa myös leikkipaikkoja lapsille ja virkistysmahdollisuuksia kaikenikäisille.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuurielämä

– Vigo on Galician autonomisen alueen suurin kaupunki
– Kaupungissa on monipuolinen ja aktiivinen kulttuurielämä
– Vigo tarjoaa lukuisia teattereita, elokuvateattereita ja konserttisaleja
– Kaupungissa järjestetään vuosittain useita kulttuuritapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja ja näyttelyitä

Historia

– Vigo on vanha kalastajakylä, joka kasvoi merkittäväksi satamakaupungiksi
– Kaupungilla on pitkä historia, joka ulottuu aina roomalaisajasta asti
– Vigo oli tärkeä kauppasatama jo keskiajalla
– Kaupungilla on ollut merkittävä rooli Espanjan historian eri vaiheissa, kuten Napoleonin sotien aikana
– Vigo kärsi suuresta tulipalosta vuonna 1906, mutta nousi nopeasti uuteen kukoistukseen
– Kaupunki kehittyi merkittäväksi teollisuuskeskukseksi 1900-luvulla
– Vigo oli myös strategisesti tärkeä satama Espanjan sisällissodan aikana
– Kaupungin nykyinen ilme ja rakennukset kertovat sen historiasta ja kehityksestä

Ruokailu ja Ravintolat Vigo

Ruokakulttuuri

Vigon ruokakulttuuri on hyvin rikas ja monipuolinen. Se perustuu pääasiassa mereneläviin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Tyypillisiä ruokalajeja ovat esimerkiksi pulpo a la gallega (galicialainen tapaa tarjotut keitetyt mustekalarenkaat perunoiden kera), mariscada (mereneläviä sekä simpukoita valkosipulikastikkeessa) ja empanada (eräänlainen piirakka täytteenä voi olla lihaa, kalaa tai vihanneksia). Viinikulttuuri on myös vahva Vigossa, ja alue tunnetaan laadukkaista viineistään.

Paikalliset erikoisuudet

Yksi Vigon tunnetuimmista paikallisista herkuista on pulpo a la gallega. Tämä keitetty mustekalarenkaat ja perunoiden yhdistelmä tarjoillaan yleensä pienen keraamisen lautasen päällä. Myös merenelävät ja kalaruoat ovat erikoisuus, sillä Vigo sijaitsee Atlantin rannikolla ja siihen kuuluu monia satamakaupunkeja.

Ravintolat

Vigo tarjoaa lukuisia ravintoloita, joissa voi nauttia sekä paikallisista että kansainvälisistä ruokalajeista. Rannikolla sijaitsevat ravintolat tarjoavat usein tuoreita mereneläviä ja kalaruokia. Kaupungissa on myös lukuisia viihtyisiä kahviloita, baareja ja leipomoita, joista voi napata välipalan tai makean herkun.

Baarit ja kahvilat

Vigo tarjoaa vilkkaan baari- ja kahvilakulttuurin. Kaupungissa on paljon viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia paikallisesta kahvista ja leivonnaisista. Baarit ovat myös suosittuja ja tarjoavat laajan valikoiman juomia, erityisesti paikallisia viinejä ja oluita. Monet paikalliset käyvät myös tapaksilla eli pienten alkupalojen parissa baareissa.

Vapaa-ajan Aktiviteetit Vigo

1. Ranta

Vigo sijaitsee Rías Baixas -nimisellä rannikkokaistaleella, joten kaupungissa on useita upeita hiekkarantoja ja ranta-alueita. Tunnetuimpia rantoja ovat muun muassa Playa de Samil ja Playa de Rodas. Vigo tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet auringonottoon, uintiin ja erilaisiin rantaelämyksiin.

2. Meriretket ja vesilajiaktiviteetit

Vigon meren läheisyys mahdollistaa monenlaiset meriretket ja vesilajiaktiviteetit. Vigo on erityisen suosittu purjehduksen, snorklauksen, sukelluksen ja kalastuksen harrastajien keskuudessa. Meriretkillä voi tutustua Rías Baixasin saaristoon ja nauttia upeista merinäkymistä.

3. Kävelyretket ja vaellusreitit

Vigo tarjoaa upeita kävelyreittejä ja vaelluspolkuja luontoon ja vuoristoon. Esimerkiksi Islas Cíes -saarten luonnonpuistossa on lukuisia hyvin merkittyjä reittejä, joissa voi nauttia kauniista maisemista ja tutustua saariston eläimistöön ja kasvistoon.

4. Golf

Vigo on suosittu kohde golffareille. Kaupungin lähellä sijaitsee useita laadukkaita golfkenttiä, kuten Real Aero Club de Vigo -kenttä ja Ría de Vigo -kenttä. Näillä kentillä voi nauttia golfin pelaamisesta upeissa maisemissa ja hyvin hoidetuilla kentillä.

5. Taidenäyttelyt ja kulttuuritapahtumat

Vigossa järjestetään runsaasti taidenäyttelyitä ja kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kaupungissa on useita merkittäviä taidemuseoita, kuten Museo de Arte Contemporáneo de Vigo (MARCO) ja Museo de Arte Contemporáneo de Vigo (MUVAC). Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä ja festivaaleja.

6. Ravintolat ja baarit

Vigo tarjoaa monipuolisen ravintolatarjonnan erilaisia ruokakulttuureja edustavine ravintoloineen. Kaupungin keskustassa ja rannan läheisyydessä on myös runsaasti baareja ja kahviloita, joissa voi nauttia virvokkeita ja tunnelmaa. Vigossa on tarjolla niin perinteistä galicialaista ruokaa kuin kansainvälistäkin keittiötä.

7. Ostokset

Vigo on Galician alueen suurin ostoskaupunki, joten siellä on runsaasti ostosmahdollisuuksia. Kaupunki tarjoaa sekä kansainvälisiä ketjuliikkeitä että paikallisia putiikkeja ja markkinoita. Tunnetuin ostoskatu on Gran Vía, jolta löytyy monia vaate- ja kenkäkauppoja sekä muita lifestyle-liikkeitä.

8. Elokuvateatterit ja yöelämä

Vigossa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia niin paikallisista elokuvista kuin kansainvälisistäkin uutuuksista. Kaupungissa on myös vilkas yöelämä ja monia baareja, klubeja ja diskoteekkeja, jotka tarjoavat viihdettä yömyöhään asti.

Suositut hotellit Vigo

1. Eurostars Mar de Vigo

Eurostars Mar de Vigo on korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellissa on moderneja ja tilavia huoneita, ravintola ja baari, sekä kuntokeskus. Hotellin asiakkaat voivat nauttia upeasta näköalasta Vigo-lahteen.

2. Hotel Pazo Los Escudos

Hotel Pazo Los Escudos on ylellinen hotelli rannalla, noin 5 kilometrin päässä Vigon keskustasta. Hotellissa on tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita, ulkouima-allas, spa-alue ja rantaravintola. Hotellin ympärillä on kaunis puutarha ja näkymät merelle.

3. Hotel Ipanema

Hotel Ipanema on keskitason hotelli Vigon kaupunginosassa nimeltä Canido. Hotellissa on siistejä huoneita, ravintola ja baari. Asiakkaat voivat nauttia hotellin tarjoamasta ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja pysäköintimahdollisuudesta.

4. Hotel Ciudad de Vigo

Hotel Ciudad de Vigo sijaitsee aivan Vigon keskustassa, lähellä kauppoja ja ravintoloita. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, ravintola, kuntokeskus ja business-keskus. Asiakkailla on mahdollisuus myös vuokrata polkupyöriä hotellilta.

5. Hotel Oca Ipanema

Hotel Oca Ipanema on yksinkertainen ja edullinen hotelli, joka sijaitsee Vigon keskustan tuntumassa. Hotellissa on hyvin varusteltuja huoneita, ravintola ja baari. Asiakkaat voivat käyttää hotellin ilmaista pysäköintialuetta ja Wi-Fi-yhteyttä.

Turvallisuus ja Terveys:

Turvallisuus:

– Vigo on yksi Espanjan turvallisimmista kaupungeista, ja se on tunnustettu myös yhdeksi Euroopan turvallisimmista kaupungeista.
– Kaupungilla on tehokas poliisivoima, joka valvoo alueen turvallisuutta ja järjestystä.
– Turvallisuutta ylläpidetään myös valvontakameroiden avulla, jotka sijaitsevat strategisissa paikoissa kaupungissa.
– Kaupungin kaduilla ja julkisissa tiloissa on hyvä valaistus, mikä edistää turvallisuutta erityisesti pimeään aikaan.
– Vigo on vähäriskinen alue rikollisuuden suhteen, ja se tarjoaa turvallisen ympäristön sekä paikallisille asukkaille että vierailijoille.

Pelastus- ja ensiapupalvelut:

– Vigossa on useita pelastusasemia ja ensiapuklinikoita, jotka tarjoavat päivystyspalveluita ympäri vuorokauden.
– Kaupungilla on hyvin koulutettu ensiapuhenkilöstö, joka tarjoaa nopeaa ja tehokasta hoitoa hätätilanteissa.
– Päivystysnumero 112 on käytössä hätätilanteissa, ja sitä voi soittaa saadakseen apua poliisilta, palokunnilta ja ensihoitajilta.
– Vigoon on myös helppo päästä sairaalaan tai terveyskeskukseen tarvittaessa, ja kaupungilla on monia terveyspalveluja tarjoavia lääkäriasemia.

Turvallisuus liikenteessä:

– Vigossa on hyvät liikenteenvalvonta- ja liikenteenohjausjärjestelmät, jotka auttavat turvallisessa liikkumisessa kaupungin kaduilla.
– Liikennesääntöjen noudattaminen on tärkeää, ja kaupungissa on tiukat säännöt nopeusrajoitusten ja muiden liikennesääntöjen suhteen.
– Julkisen liikenteen verkosto, kuten bussit ja raideliikenne, on hyvin järjestetty ja turvallinen vaihtoehto liikkumiseen kaupungissa.
– Vigoon on myös hyvä kevyt liikenteen infrastruktuuri, kuten pyöräteitä ja kävelykatuja, jotka edistävät turvallista liikkumista jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Rannat ja Vesistöt:

Rantoja

Vigo sijaitsee Galiciassa, Pohjois-Espanjassa, joten kaupungissa on useita upeita rantoja, joissa voi nauttia auringosta ja vedestä. Tunnetuin ranta on keskustan tuntumassa sijaitseva Playa de Samil, joka on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Vesistöt

Vigo sijaitsee Vigo-lahden rannalla, ja kaupunkia ympäröivät monet muut kauniit vesistöt. Lahden lisäksi Vigoa läpäisee muun muassa Lagares-joen suu, joka tuo mukanaan viileää ja raikasta vettä kaupunkiin. Alueella on myös useita pienempiä jokia ja järviä, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet vesistöihin liittyvään rentoutumiseen ja aktiviteetteihin.

Yöelämä ja viihde Vigo

1. Baarit ja klubit

Vigo tarjoaa monipuolisen valikoiman baareja ja klubeja, joissa voit nauttia musiikista ja juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Playa Club, La Iguana Club ja La Fabrica de Chocolate.

2. Konsertit ja esitykset

Vigo on tunnettu vilkkaasta konsertti- ja esitystarjonnastaan. Kaupungissa voi nauttia monista eri genreistä, kuten popista, rockista, klassisesta musiikista ja teatterista. Tunnettuja tapahtumapaikkoja ovat Auditorio Municipal, Sala Master ja Teatro Afundación.

3. Elokuvateatterit

Vigo tarjoaa lukuisia elokuvateattereita, joissa voi katsella uusimpia elokuvia. Suosittuja teattereita ovat esimerkiksi Yelmo Cines Vigo, Cines Plaza Elíptica ja Multicines Norte.

4. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisista aterioista ja juomista. Vigo on erityisen tunnettu merenelävistä, ja satama-alueella sijaitsevat ravintolat tarjoavat laadukasta kalaa ja äyriäisiä.

5. Kasinot

Vigo ei valitettavasti tarjoa kasinotoimintaa kaupungissaan. Lähin kasino sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Vigoa, Bally’s Casino -nimisenä Arosassa.

6. Festivaalit

Vigossa järjestetään vuosittain useita erilaisia festivaaleja ja tapahtumia. Yksi suosituimmista on Islas Ciesin kansallispuistossa järjestettävä Atlantic Fest, joka keskittyy indie- ja popmusiikkiin. Lisäksi kaupungissa järjestetään mm. Concurso de Fuegos Artificiales (tulitaieteiden kilpailu), Festival de Jazz y Blues ja Vigo en Danza (tanssifestivaali).

7. Urheilu

Vigossa on paljon urheilumahdollisuuksia sekä seuratoimintaa. Kaupungissa on useita jalkapallokenttiä ja urheiluhalleja, joissa voi harrastaa eri lajeja. Lokomotiva-puistossa voi pelata esimerkiksi koripalloa ja tennisä. Vigo myös isännöi vuosittain Celta Vigon jalkapallo-otteluita.

8. Yökerhot

Vigossa on monia yökerhoja, joissa voi tanssia ja nauttia musiikista. Suosittuja ravintola- ja yökerhoyhdistelmiä ovat Pacha Vigo, VClub ja La Fábrica.

9. Baarikierrokset

Kaupungissa järjestetään myös baarikierroksia, joissa oppaana toimiessa vieraillaan Vigon parhaissa baareissa ja opitaan alueen juomakulttuurista. Baarikierrokset tarjoavat tilaisuuden tutustua paikalliseen elämäntapaan ja ihmisiin.

10. Taidegalleriat

Vigo tarjoaa myös taiteen ystäville mahdollisuuden tutustua erilaisiin taidesuuntauksiin ja taiteilijoihin. Kaupungissa on useita taidegallerioita, kuten Museo de Arte Contemporáneo de Vigo (MARCO) ja Pinacoteca Francisco Fernández del Riego.

Luontokohteet ja retkeily Vigossa:

1. Islas Cíes

Islas Cíes on saariryhmä Vigon lähellä, ja se kuuluu Atlantin rannikon Galician kansallispuistoon. Saarilla on upeat hiekkarannat, kristallinkirkas vesi ja upea luonto. Alueella on myös retkeilyreittejä, joita pitkin voi ihailla maisemia ja tutustua saarten monimuotoiseen kasvillisuuteen ja eläimistöön. Saarille pääsee lautalla Vigon satamasta.

2. Parque de Castrelos

Parque de Castrelos on kaunis puisto Vigon keskustassa. Se tarjoaa vehreää luontoa ja hyviä retkeilymahdollisuuksia. Puistossa on kävelyreittejä, joita pitkin voi tutkia erilaisia kasvistoalueita. Alueelta löytyy myös antiikin Rooman ajoilta peräisin oleva rauniokohde nimeltään Castro de Vigo, joka tuo historiansa kautta oman viehätyksen retkeilykokemukseen.

3. Serra do Suído Natural Park

Serra do Suído Natural Park on suojattu luontoalue Vigon lähellä. Se tarjoaa upeita maisemia, vuoristoisia maisemakohteita ja monipuolista kasvillisuutta. Alueella on retkeilyreittejä, joilla voi tutkia alueen luontoa ja eläimistöä. Alueella voi myös harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten patikointia, maastopyöräilyä ja lintujen tarkkailua.

4. Monte Alba

Monte Alba on vuori Vigon lähellä, ja sen huipulta avautuu upeat näköalat kaupunkiin ja ympäröivään maaseutuun. Vuorelle kulkee patikoijille tarkoitettuja polkuja, ja sen huipulla on myös ravintola, josta voi nauttia maisemista ja paikallisesta ruoasta. Alue on suosittu retkeilykohde, ja siellä voi nauttia luonnosta ja erilaisista urheiluaktiviteeteista.

5. Ría de Vigo

Ría de Vigo on Vigo-joen suistoalue, joka tarjoaa upeat merelliset maisemat ja monipuolista luontoa. Alueelta löytyy myös saaria ja luonnonsuojelualueita, joissa voi retkeillä ja ihailla kaunista luontoa. Ría de Vigo on myös tunnettu hyvistä mahdollisuuksista harrastaa erilaisia vesilajeja, kuten purjelautailua ja melontaa.

6. Parque Natural Monte Aloia

Parque Natural Monte Aloia on suojeltu luontoalue Vigon lähellä. Se tarjoaa upeat näköalat kaupungin yli ja monipuolista luontoa. Alueella on hyvin hoidettuja retkeilyreittejä, joita pitkin voi ihailla kasveja, eläimiä ja kaunista maisemaa. Alueella voi myös vierailla antiikin roomalaisten raunioilla ja nauttia rauhallisesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Vigo

1. Basilica de Santa Maria

Basilica de Santa Maria on goottilaistyylinen kirkko, joka sijaitsee Vigon historiallisessa keskustassa. Kirkko on peräisin 1500-luvulta ja siinä on kauniita barokkityylisiä koristeluja.

2. Iglesia de Santa Maria la Nueva

Iglesia de Santa Maria la Nueva on romaanista tyyliä edustava kirkko, joka sijaitsee Vigon vanhassakaupungissa. Kirkko on peräisin 1200-luvulta ja siinä on kauniita ornamentteja ja kappeli.

3. Castro Fortress

Castro Fortress on historiallinen linnoitus, joka sijaitsee Vigo-lahtea valvovalla kukkulalla. Linnoitus rakennettiin 1600-luvulla puolustamaan kaupunkia ja siellä on erinomainen näköala yli lahden.

4. Museo do Mar de Galicia

Museo do Mar de Galicia on merimuseo, joka kertoo Galician merenkulun ja kalastuksen historiasta. Museo sijaitsee merenrannalla ja siellä on näytteillä kalastusvälineitä, veneitä ja merimiehen elämää kuvaavia esineitä.

5. Real Club Náutico de Vigo

Real Club Náutico de Vigo on perinteinen purjehtijoiden klubi, joka sijaitsee Vigon sataman läheisyydessä. Klubilla on pitkä historia ja se järjestää erilaisia purjehduskilpailuja ja tapahtumia.

6. Monte del Castro Park

Monte del Castro Park on kaunis puisto, joka sijaitsee lähellä Vigon vanhaakaupunkia. Puistossa on muinaisen linnoituksen rauniot, muistomerkkejä ja näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaupungin maisemia.

7. El Sireno

El Sireno on Vigon symboli ja kaupungin tunnetuimpiin kuuluva veistos. Se esittää miekkavalasta ja sijaitsee rannalla Vigonlahden rannalla. Veistos on suosittu käyntikohde matkailijoiden keskuudessa.

8. Estación Marítima

Estación Marítima on historiallinen laivasatama, joka sijaitsee Vigon kaupungin keskustassa. Satama on ollut tärkeä osa kaupungin merenkulkua ja tarjoaa upeat näkymät Vigonlahdelle.

9. Pazo Quiñones de León

Pazo Quiñones de León on historiallinen palatsi, joka sijaitsee Vigossa. Palatsi on rakennettu 1920-luvulla ja siinä on upea puutarha, jossa voi kävellä ja nauttia kauniista maisemista.

10. Faro de Vigo

Faro de Vigo on Vigon kaupungin majakka, joka sijaitsee veden äärellä. Majakka on valaissut laivamatkailijoille tietä jo pitkään ja sen vierestä avautuu upeat näkymät Vigoon ja sen ympäristöön.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Monte do Castro

Monte do Castro on Vigon kaupungissa sijaitseva puisto, josta avautuu upea panoraama Vigoon ja sen ympäristöön. Puistossa on myös historiallisia jäännöksiä ja muistomerkkejä.

2. Mirador de O Castro

Mirador de O Castro on Vigon vanhassa kaupungissa sijaitseva näköalapaikka. Sieltä avautuu upea näkymä kaupungin satama-alueelle ja Ría de Vigo -lahdelle.

3. Mirador de Montaña

Mirador de Montaña on Vigon kaupungissa sijaitseva näköalapaikka, joka tarjoaa upeat näkymät Vigoon, satama-alueelle ja ympäröivään luontoon. Sieltä voi ihailla myös saaristoa ja Atlantin valtamerta.

4. Mirador de A Guía

Mirador de A Guía on Vigon kaupungin eteläosassa sijaitseva näköalapaikka, josta avautuu upeat näkymät Atlantin valtamerelle. Paikalla on myös kaunis puisto, jossa voi rentoutua.

5. Mirador de San Roque

Mirador de San Roque on Vigon kaupungin keskustassa sijaitseva näköalapaikka. Sieltä avautuu upeat näkymät kaupungin vilkkaalle satama-alueelle ja Ría de Vigo -lahdelle.

6. Monte Alba

Monte Alba on Vigon kaupungin pohjoisosassa sijaitseva mäki, jolta voi ihailla kaunista panoraamaa Vigoon ja sen ympäristöön. Paikalla on myös erilaisia ulkoilureittejä ja luontopolkuja.

7. Monte da Guía

Monte da Guía on Vigon kaupungin länsiosassa sijaitseva näköalapaikka. Sieltä avautuu upea näkymä kaupungin satama-alueelle ja Ría de Vigo -lahdelle. Paikalla on myös luostari, joka toimii nykyisin merenkulkumuseona.Kohteen sijainti maa on Espanja.

Jätä kommentti