Halvat lennot Winterthur

Nähtävyydet ja kohteet

Winterthurin museo

Winterthurin museo on yksi Sveitsin suurimmista taidemuseoista ja esineistöjen kokoelmista se on jopa kansainvälisesti merkittävä. Museossa on laaja kokoelma taide- ja kulttuuriesineitä, kuten maalauksia, veistoksia, tekstiilejä ja keramiikkaa. Lisäksi museo järjestää vaihtuvia näyttelyitä ja erilaisia tapahtumia.

Schweizerische Sozialarchiv

Schweizerische Sozialarchiv on Sveitsin sosiaalisen historian tutkimukseen erikoistunut arkisto. Arkistosta löytyy laaja valikoima asiakirjoja, valokuvia ja muita materiaaleja liittyen Sveitsin yhteiskuntaan, poliittisiin liikkeisiin ja työväenliikkeeseen. Arkisto on avoin kaikille tutkijoille ja se tarjoaa myös erilaisia tutkimuspalveluita.

Villa Flora

Villa Flora on historiallinen huvila, joka sijaitsee Winterthurin kaupungin keskustassa. Huvila on rakennettu 1800-luvulla ja se edustaa tyypillistä sveitsiläistä arkkitehtuuria. Nykyään Villa Flora toimii taidemuseona, jossa on esillä modernia taidetta, erityisesti sveitsiläisten taiteilijoiden teoksia.

Technorama

Technorama on tieteen ja teknologian keskus, joka tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä ja kokeiluja. Siellä kävijät voivat tutkia erilaisia tieteellisiä ilmiöitä ja kokeilla erilaisia kokeita. Technoraman tavoitteena on herättää kiinnostusta tiedettä ja teknologiaa kohtaan, erityisesti nuorten keskuudessa.

Ethnografisches Museum

Winterthurin Ethnografisches Museum on museo, joka esittelee eri kulttuurien esineitä ja taiteita eri puolilta maailmaa. Museon kokoelmiin kuuluu esineitä Aasiasta, Afrikasta, Amerikoista ja Oseaniasta. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua erilaisiin kulttuureihin ja niiden perinteisiin.

Wildpark Bruderhaus

Wildpark Bruderhaus on luonnonsuojelualue ja eläinpuisto, joka sijaitsee Winterthurin lähellä. Alueella on laaja valikoima eläimiä, kuten hirviä, susia, karhuja ja erilaisia lintuja. Vierailijat voivat tutustua eläimiin kävellen luontopoluilla ja oppia samalla lisää alueen luonnosta ja eläimistöstä.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

– Winterthur on tunnettu kulttuuritarjonnastaan ja siellä sijaitsee useita museoita ja gallerioita.
– Kaupungissa toimii suuri määrä erilaisia teattereita ja konserttisaleja.
– Winterthurin kaupunginteatteri tarjoaa monipuolista ohjelmistoa eri näytelmistä ja musikaaleista.
– Kaupungin konserttisaleissa järjestetään säännöllisesti klassisen musiikin konsertteja sekä muita musiikkitapahtumia.
– Winterthurissa järjestetään myös erilaisia festivaaleja ja tapahtumia läpi vuoden.

Historia

– Winterthurin historia juontaa juurensa ainakin roomalaisaikaan asti.
– Kaupunki sai kaupunkioikeudet vuonna 1264.
– Keskeinen osa Winterthurin historiaa on sen kehittyminen teollisuuskaupungiksi 1800-luvulla.
– Kaupunki teki erityisesti nimeä kutomo- ja tekstiiliteollisuuden keskuksena.
– Winterthurin museot, kuten Oskar Reinhart -museo ja Fotomuseum Winterthur, tarjoavat kiinnostavia näyttelyitä kaupungin historiasta ja kulttuurista.

Kahvilat ja ravintolat

Kahvilat

– Winterthurissa on runsaasti erilaisia kahviloita ja kahvintaloja, joista voi nauttia tuoretta kahvia ja makeita leivonnaisia.
– Suosittuja kahviloita Winterthurissa ovat muun muassa Cafe Vogel, Cafe Varta, Caffè Spettacolo ja Cafe Ohana.
– Kahviloiden valikoima vaihtelee pienistä ja viihtyisistä paikoista suurempiin ja vilkkaampiin kahviloisiin.

Ravintolat

– Winterthurissa on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, joissa voi nauttia erilaisia ruokia ja ruokakulttuureja.
– Paikallisia herkkuja ja sveitsiläistä keittiötä voi maistella perinteisissä ravintoloissa, kuten Gasthaus Schwanen ja Rössli.
– Winterthur tarjoaa myös monipuolisen valikoiman kansainvälisiä ruokailumahdollisuuksia, kuten italialaista, aasialaista, meksikolaista ja lähiruokaa tarjoavia ravintoloita.
– Suosittuja ravintoloita Winterthurissa ovat muun muassa Restaurant Thai Orchid, Restaurant Brauhaus, Restaurant Flavours ja Restaurant Lokal.

Take-away ja pikaruoka

– Winterthurissa on myös useita take-away-ravintoloita, joista voi ostaa mukaan naposteltavaa tai ruokia.
– Pikaruokaravintoloita, kuten McDonald’s ja Burger King, löytyy myös kaupungista.
– Tarjolla on erilaisia pikaruokavaihtoehtoja, kuten hampurilaisia, pizzaa, sushia ja kebabia, jotka sopivat nopeaa näläntunteen tyydyttämistä varten.

Aukioloajat ja hinnat

– Kahviloiden ja ravintoloiden aukioloajat vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti ravintolat ovat avoinna lounas- ja illallisaikaan sekä viikonloppuisin.
– Useimmat kahvilat ja ravintolat Winterthurissa hyväksyvät sekä käteisen että yleisimmät maksukortit.
– Ruuan hinnat vaihtelevat ravintoloittain ja ruokalajeittain, mutta yleisesti ottaen ravintolakäynnit Winterthurissa eivät ole poikkeuksellisen kalliita verrattuna muihin sveitsiläisiin kaupunkeihin.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kulttuuri ja taide

Winterthur tarjoaa monipuolisia kulttuurin ja taiteen aktiviteetteja. Kaupungissa sijaitsee useita museoita, kuten Winterthurin taide- ja historiamuseo (Kunstmuseum Winterthur) ja Fotomuseo Winterthur. Näissä museoissa voi tutustua paikalliseen ja kansainväliseen taiteeseen sekä valokuvaukseen. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia näyttelyitä, konsertteja ja teatteriesityksiä.

Luonto ja ulkoilu

Winterthurin ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen ja ulkoiluun. Esimerkiksi Rieterpark ja Brühlberg tarjoavat kauniita puistoja ja viheralueita lepäämiseen ja ulkoiluun. Kaupungin läheisyydessä sijaitsee myös Zürichin järvi, jossa voi harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten uimista, purjehdusta ja melontaa. Lisäksi alueella on useita vaellusreittejä ja pyöräilymahdollisuuksia.

Ravintolat ja kahvilat

Winterthurissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita eri makumieltymyksiin. Kaupungin keskustassa on monia kansainvälisiä ravintoloita, joissa tarjoillaan esimerkiksi italialaista, aasialaista ja meksikolaista ruokaa. Lisäksi kaupungissa on useita perinteisiä sveitsiläisiä ravintoloita, joissa voi maistella paikallisia erikoisuuksia. Kahvilakulttuuri on myös vahva Winterthurissa, ja kaupungissa on useita viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia espressoa tai kakkupalaa.

Ostokset

Winterthur tarjoaa hyvät mahdollisuudet ostosten tekoon. Kaupungin keskustassa on monia kauppoja ja tavarataloja, joissa voi ostaa vaatteita, elektroniikkaa, kosmetiikkaa ja muita tuotteita. Erityisesti Winti-keskus ja Manor Winterthur ovat suosittuja ostospaikkoja. Kaupungissa järjestetään myös viikoittain torimyyjäisiä, jossa voi ostaa tuoreita paikallisia tuotteita, kuten hedelmiä, vihanneksia ja leivonnaisia.

Vapaa-ajan viettäminen perheen kanssa

Winterthurissa on myös paljon aktiviteetteja perheille. Esimerkiksi Technorama-tiedekeskus tarjoaa interaktiivisen ja opettavaisen kokemuksen kaikenikäisille. Lindt Chocolate Factory -tehdas puolestaan tarjoaa mahdollisuuden tutustua suklaan valmistukseen ja maistella herkullisia suklaatuotteita. Kaupungissa on myös useita leikkipuistoja lapsille sekä elokuvateattereita, joissa esitetään lastenelokuvia.

Urheilu ja kuntoilu

Winterthurissa on paljon mahdollisuuksia urheilla ja kuntoilla. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja ja kuntosalilaitteita. Lisäksi kaupungissa on useita urheilukenttiä, joilla voi pelata jalkapalloa, tennistä, koripalloa ja muita urheilulajeja. Talvisin kaupungin läheisyydessä sijaitsevat vuoret tarjoavat mahdollisuuden harrastaa laskettelua, lumilautailua ja muita talviurheilulajeja.

Suositut hotellit Winterthurissa

Hotel Loge Winterthur

Hotel Loge Winterthur sijaitsee keskeisellä paikalla Winterthurin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä, kuten Winterthurin taidemuseosta ja Technorama-tieteelmuseosta. Hotellissa on tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa on mukavuudet kuten taulu-tv, ilmainen Wi-Fi ja minibaari. Hotelli tarjoaa myös asiakkailleen ilmaisen aamiaisen sekä 24 tunnin vastaanoton palvelut.

Hotel Banana City

Hotel Banana City sijaitsee Winterthurin keskustan läheisyydessä, ja hotellilta on hyvät kulkuyhteydet kaupungin nähtävyyksiin ja liike-elämän alueille. Hotellissa on modernit ja viihtyisät huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoilee kansainvälisiä ruokia, sekä kuntosali ja sauna, joista voi nauttia vierailun aikana.

Hotel Albani

Hotel Albani on perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee Winterthurin keskustassa, vain lyhyen kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Hotelli tarjoaa kodikkaasti sisustettuja huoneita, joista on näkymät kaupungin kattojen yli. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoilee sveitsiläisiä herkkuja sekä lähellä sijaitseva puutarha, jossa voi rentoutua.

Sibylla Hotel

Sibylla Hotel sijaitsee Winterthurin keskustassa, lähellä kaupungin ostos- ja viihdealueita. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on modernit mukavuudet kuten taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoaa ruokia kansainvälisestä ja sveitsiläisestä keittiöstä. Asiakkaat voivat myös rentoutua hotellin lounge-tilassa tai yökerhossa.

Hotel Wartmann am Bahnhof

Hotel Wartmann am Bahnhof sijaitsee Winterthurin päärautatieaseman vieressä, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon matkailijoille. Hotellissa on modernit ja tilavat huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellissa on myös ravintola, joka tarjoilee sveitsiläisiä ja kansainvälisiä ruokia. Vierailijat voivat myös rentoutua hotellin kattoterassilla, josta avautuu upeat näkymät kaupunkiin.Error: Request timed out: HTTPSConnectionPool(host=’api.openai.com’, port=443): Read timed out. (read timeout=600)

Rannat ja Vesistöt

Schloss Goldenberg

Schloss Goldenberg on kartano ja viinitila, joka sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Winterthurin keskustasta. Se sijaitsee korkealla kukkulalla, jolta avautuu upea näköala Winterthuriin ja jopa Zürichin järvelle. Alueella on myös puutarha, jossa voi rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Eschenbergin metsät

Eschenbergin metsät ovat suuri viheralue Winterthurin pohjoispuolella. Alueella on monia metsäpolkuja ja kävelyreittejä, joissa voi nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Metsät ovat suosittu paikka paikallisten asukkaiden ulkoiluun ja lenkkeilyyn.

Sulzerin stausee

Sulzerin stausee on keinotekoinen järvi, joka sijaitsee Winterthurin eteläpuolella. Järvi tarjoaa mahdollisuuden harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten uimista ja purjehdusta. Rannoilla on myös pieniä virkistysalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia auringosta.

Kyburgin linna

Kyburgin linna sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Winterthurista. Se on yksi Sveitsin parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoista ja tarjoaa upean näköalan ympäröivään maaseutuun. Linna sijaitsee kukkulalla, jolta avautuu näkymä Zürichin alueelle ja Glarner Alpeille.

Yöelämä ja viihde Winterthurissa

1. Baarit ja pubit

Winterthurissa on useita baareja ja pubeja, joissa voi rentoutua ja nauttia virvokkeita. Joitakin suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi:
– Irish Pub Winterthur: Aito irlantilainen pubi tarjoaa perinteistä pubiruokaa ja laajan valikoiman oluita.
– Salzhaus Winterthur: Tämä monitoimikeskus sisältää ravintolan, baarin ja klubin, ja tarjoaa usein myös elävää musiikkia ja muita tapahtumia.
– Elch Bar: Kodikas baari, jossa on rento ilmapiiri ja joka tarjoaa laajan valikoiman juomia.

2. Klubit

Winterthurissa on myös joitakin klubeja, joissa voi tanssia ja viettää iltaa ystävien kanssa. Muutama suosittu klubi ovat:
– Kraftfeld Winterthur: Tämä klubi on kuuluisa underground-musiikistaan ja järjestää säännöllisesti keikkoja sekä erilaisia teemabileitä.
– Les Amis: Tämä klubiravintola tarjoaa monipuolisen musiikkiohjelman ja on suosittu paikka paikallisten nuorten keskuudessa.

3. Elokuvateatterit

Winterthurissa on useita elokuvateattereita, joissa voi nauttia uusimmista elokuvista. Muun muassa:
– Cameo: Tämä elokuvateatteri tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia eri genreistä ja järjestää myös erilaisia elokuvatapahtumia.
– Kino Maxx Winterthur: Tämä elokuvateatteri sijaitsee kauppakeskus Neumarktin yhteydessä ja tarjoaa laajan valikoiman elokuvia.

4. Teatterit ja esitykset

Winterthurissa pääsee nauttimaan myös monipuolisesta teatteritarjonnasta ja erilaisista esityksistä. Joitakin suosittuja paikkoja ovat:
– Stadttheater Winterthur: Tämä teatteri tarjoaa laajan valikoiman näytelmiä, musikaaleja ja muita esityksiä.
– Casinotheater Winterthur: Tämä teatteri on tunnettu komediaesityksistään ja tarjoaa iloista viihdettä.

5. Keilailu ja biljardi

Niille, jotka haluavat viettää vapaa-aikaa aktiivisesti, Winterthurissa on myös keilailu- ja biljardikeskuksia. Muun muassa:
– Swiss Mega Park: Tämä viihdekeskus tarjoaa keilailua, biljardia ja muita aktiviteetteja, kuten laser-tagia ja rantalentopalloa.
– Bowlingcenter Winterthur: Täällä voi nauttia keilailusta ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

6. Konsertit ja tapahtumat

Winterthurissa järjestetään myös säännöllisesti erilaisia konsertteja ja tapahtumia. Suurempiin konsertteihin ja tapahtumiin kuuluvat muun muassa:
– Eulachhallen Winterthur: Tämä monitoimiareena isännöi monia eri tyyppisiä tapahtumia, kuten konsertteja, urheilutapahtumia ja näyttelyitä.
– Winterthurer Musikfestwochen: Vuosittaiset musiikkifestivaalit, jotka tuovat kaupunkiin monenlaisia musiikkiesityksiä eri genreistä.

7. Kasinot

Winterthurissa ei ole varsinaista kasinoa, mutta lähialueilla, kuten Zürichissä ja Schaffhausenissa, on useita kasinoita, joissa voi kokeilla onneaan erilaisissa peleissä ja nauttia viihteestä.

8. Muut viihdeaktiviteetit

Winterthurissa on myös muita viihdeaktiviteetteja, kuten laser-tagia, minigolfia ja sisäleikkipuistoja, jotka tarjoavat viihdettä erityisesti lapsille ja perheille.

Luontokohteet ja retkeily Winterthurissa

1. Kyburgin linna

Kyburgin linna sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Winterthurin keskustasta. Se on yksi alueen merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä ja tarjoaa upeat näköalat ympäröivään maaseutuun. Linna tarjoaa myös mahdollisuuden retkeillä ympäröivillä poluilla.

2. Eschenbergin luonnonpuisto

Eschenbergin luonnonpuisto sijaitsee kaupungin keskustan lähellä ja on suosittu retkeilykohde. Puistossa on erilaisia luontopolkuja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen monipuoliseen luontoon ja nauttia kauniista maisemista. Lisäksi puistossa on upea näköalatorni.

3. Technorama

Technorama on tiede- ja teknologiamuseo, joka sijaitsee Winterthurin lähellä. Vaikka se ei ole perinteinen luontokohde, se tarjoaa monia interaktiivisia näyttelyitä ja aktiviteetteja, jotka liittyvät luontoon, kuten meteorologian ja biomekaniikan opiskeluun.

4. Stadtgarten

Stadtgarten on kaupungin keskustan puistoalue, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön rentoutumiseen ja ulkoiluun. Puistossa on viihtyisä kahvila ja kauniita puutarhoja, joissa voi nauttia luonnosta ja puistomaisemasta.

5. Bruderhausin metsä

Bruderhausin metsä on suuri metsäalue, joka sijaitsee kaupungin lähellä. Se tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueella on useita polkuja, jotka kulkevat kauniiden metsien ja järven maisemissa.

6. Technopark Winterthur

Technopark Winterthur on innovaatioalue, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Vaikka se ei ole perinteinen luontokohde, se tarjoaa mahdollisuuksia tutustua ympäristöystävällisiin teknologioihin ja kestävään kehitykseen.

7. Wiesendangenin linna

Wiesendangenin linna on historiallinen linna, joka sijaitsee Winterthurin lähistöllä. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua alueen historialliseen arkkitehtuuriin ja tarjoaa mielenkiintoisia nähtävyyksiä retkeilijöille.

8. Rieterpark

Rieterpark on suuri puistoalue, joka sijaitsee lähellä Winterthurin keskustaa. Puistossa on kauniita puutarhoja, kävelyreittejä ja viheralueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia rentoutumiseen ja ulkoiluun.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Winterthuri kirkko

Winterthuri kirkko on merkittävä uskonnollinen ja historiallinen kohde Winterthurin kaupungissa. Se on vanha keskiaikainen kirkko, joka oli alun perin rakennettu vuonna 1264. Se edustaa goottilaista arkkitehtuuria ja siinä on säilynyt useita historiallisia elementtejä. Kirkossa on myös erilaisia ​​taideteoksia ja maalauksia.

Winterthuri maakuntamuseo

Winterthuri maakuntamuseo on merkittävä historiallinen kohde, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Museo esittelee Winterthurin alueen historiallista ja kulttuurista perintöä. Siellä on näyttelyitä eri aikakausilta, kuten antiikista ja keskiajalta, sekä esineitä, jotka kuvaavat kaupungin kehitystä ja elämää eri aikoina.

Reformoitu kirkko Winterthurissa

Winterthurin reformoitu kirkko on merkittävä uskonnollinen kohde, joka on aktiivinen paikallinen seurakunta. Kirkko on perustettu vuonna 1603 ja se toimii keskeisenä paikkana kristilliselle palvonnalle ja uskonnolliselle elämälle Winterthurissa. Kirkkorakennuksessa on kaunis arkkitehtuuri ja se on myös kulttuurihistoriallisesti tärkeä paikka kaupungissa.

Uhrenmuseum Winterthur

Uhrenmuseum Winterthur on kelloja esittelevä museo, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Museossa on laaja ja kattava kokoelma erilaisia kelloja ja kellomekanismeja eri aikakausilta. Museo tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kellojen historiaan, kehitykseen ja taiteellisiin elementteihin. Se on mielenkiintoinen paikka niille, jotka ovat kiinnostuneita kelloista ja horologiasta.

Winterthuri katedraali

Winterthuri katedraali on suuri uskonnollinen ja historiallinen kohde kaupungissa. Se on rakennettu romaanisessa tyyliisssä 1100-luvulla ja myöhemmin laajennettu goottilaiseen tyyliin. Katedraali on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, veistoksistaan ​​ja maalauksistaan. Se on myös käytössä oleva kirkko ja paikka uskonnollisille seremonioille ja tapahtumille Winterthurissa.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Geneva Tower Observatory

Geneva Tower Observatory sijaitsee Winterthurin kaupungin keskustassa. Se tarjoaa upean 360 asteen näkymän kaupunkiin ja sen ympäröivään maisemaan. Observatoriosta avautuu näkymä jopa Sveitsin Alpeille asti.

2. Lindbergin kukkula

Lindbergin kukkula on suosittu näköalapaikka Winterthurissa. Se sijaitsee kaupungin lounaisosassa ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin. Kukkulalla on myös mukavia kävelyreittejä ja leikkipuistoja.

3. Stadtgarten Winterthur

Stadtgarten Winterthur on viehättävä puisto Winterthurin keskustassa. Se tarjoaa kauniita puutarha-alueita, kävelyreittejä ja istutuksia. Puiston korkeammat kohdat tarjoavat myös näköaloja kaupunkiin.

4. Wildpark Bruderhaus

Wildpark Bruderhaus sijaitsee Winterthurin luoteisosassa. Se on suuri luonnonsuojelualue, jossa on mahdollisuus nähdä monia eläinlajeja. Lisäksi alueelta voi ihailla kaunista luontoa ja maisemia.

5. Technorama

Technorama on tieteellinen keskus ja interaktiivinen tiedemuseo Winterthurissa. Se tarjoaa kävijöille mahdollisuuden kokeilla erilaisia tiedeaiheisia aktiviteetteja ja tutkia erilaisia näyttelyjä. Museon katolta voi ihailla kaupungin näkymiä.

6. Kyburgin linnoitus

Kyburgin linnoitus sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Winterthurista. Se on historiallinen linna, joka tarjoaa upeat näkymät ympäröivään maaseutuun. Linnoituksessa on myös näyttelyitä, jotka kertovat alueen historiasta.

7. Rieterpark

Rieterpark on kaunis puisto Winterthurin eteläosassa. Se tarjoaa kauniita puutarha-alueita, kävelyreittejä ja näkymiä kaupunkiin. Puisto on rauhallinen ja rentouttava paikka kaupungin keskustan vilinän keskellä.

8. Seenplatte

Seenplatte on järvi Winterthurin ulkopuolella. Se tarjoaa kauniin luontoympäristön, jossa on mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja. Järveltä avautuu myös näkymät ympäröivään maaseutuun ja maisemiin.

9. Winterthurin katedraali

Winterthurin katedraali on kaupungin tunnetuin maamerkki. Sen korkeimmalta tornilta avautuu mahtavat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Katedraali on myös arkkitehtonisesti upea ja sisältää monia historiallisia elementtejä.

10. Geeren

Geeren on talviurheilukeskus Winterthurin lähellä. Se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungista ja tarjoaa upeat näkymät ympäröivään vuoristomaisemaan. Geerenillä voi harrastaa esimerkiksi hiihtoa, lumilautailua ja lumikenkäilyä.Kohteen sijainti maa on Sveitsi.

Jätä kommentti