Halvat lennot Wrocław

Nähtävyydet ja kohteet

1. Vanhakaupunki (Rynek)

Wrocławn vanhakaupunki, joka tunnetaan myös nimellä Rynek, on kaupungin keskustassa sijaitseva historiallinen alue. Se on yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista kauppapaikoista ja siellä voi nähdä upeita goottilaisia rakennuksia, kuten Wrocławn raatihuoneen. Alueella on myös useita kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

2. Ostrów Tumski

Ostrów Tumski on Wrocławn vanhin osa ja se sijaitsee Oderjoen saarella. Alueella on monia historiallisia rakennuksia ja Wrocławn katedraali, joka on yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä. Ostrów Tumskilla voi myös vierailla useissa kirkoissa ja tutustua kauniiseen joenrantamaisemaan.

3. Tumski-saari

Tumski-saari on kaunis alue, jolla voi kävellä ja nauttia kaupungin tunnelmasta. Saarella on vanhoja katukiveyksiä ja kauniita rakennuksia. Alueella sijaitsee myös Wrocławn yliopisto, jossa voi vierailla ja tutustua kaupungin historiaan.

4. Joulumarkkinat

Joulumarkkinat ovat suosittu tapahtuma Wrocławssa talvisaikaan. Markkinoilla voi ostaa erilaisia joulutuotteita, kuten koristeita ja käsityötuotteita, sekä maistella paikallisia herkkuja. Markkinoilla on myös ohjelmaa ja viihdykettä koko perheelle.

5. Panorama Raclawicka

Panorama Raclawicka on suuri maalattu panoramamaalaus, joka kuvaa Raclawice-taistelua, joka oli osa Puolan kansannousua vuonna 1794. Maalaus on yksi Wrocławn suosituimmista nähtävyyksistä ja se esitellään pyörivällä näyttelyalustalla, jotta kävijät voivat ihailla sitä joka puolelta.

6. Hydropolis

Hydropolis on interaktiivinen tiedekeskus, joka keskittyy veden ja vesivarojen teemaan. Keskus tarjoaa näyttelyitä ja aktiviteetteja, joissa voi oppia veden merkityksestä ekosysteemissä ja vesiteknologian kehityksessä. Hydropolis tarjoaa myös virtuaalisen sukellusmatkan maailman vesistöihin.

7. Japanilainen puutarha

Wrocławn japanilainen puutarha on rauhallinen ja kaunis paikka, jossa voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Puutarhassa on perinteisiä japanilaisia ​​elementtejä, kuten bonsaipuita, kiviä ja lampia karppeineen. Puutarhassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja seremonioita.

8. Oderjoen risteily

Oderjoen risteily on suosittu aktiviteetti Wrocławn vierailijoille. Risteilyllä voi ihailla kaupungin kauniita maisemia ja nähdä tärkeitä maamerkkejä, kuten Wrocławn yliopiston ja Tumski-saaren. Risteilyjä järjestetään useita eri vaihtoehtoja ja niiltä voi nähdä kaupunkia eri näkökulmista.

Kulttuuri ja Historia

Wrocławn kaupungin historia

Wrocław on yksi Puolan vanhimmista kaupungeista, ja sen historia ulottuu yli tuhat vuotta taaksepäin. Alueella on ollut pysyvää asutusta jo rautakaudella, ja kaupunki perustettiin 900-luvulla. Wrocław on ollut osa monia eri valtioita ja imperiumeja historian aikana, kuten Puolan kuningaskuntaa, Habsburgien Itävalta-Unkarin valtakuntaa ja Preussin kuningaskuntaa. Toisen maailmansodan jälkeen kaupunki siirtyi Puolan hallintaan.

Wrocławn kulttuuritarjonta

Wrocławssa on runsaasti kulttuuritarjontaa, ja se tunnetaan erityisesti laajasta teatteri-, musiikki- ja taidenäyttelyjen valikoimastaan. Kaupungissa on lukuisia teattereita, kuten Wrocławn kansallisteatteri ja Wrocławn ooppera. Musiikin ystäviä ilahduttavat Wrocławn filharmonian konsertit ja jazz-festivaalit. Taidetta voi ihailla esimerkiksi Wrocławn taidemuseossa ja Wrocławn nykytaiteen museossa. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain useita eri kulttuuritapahtumia, kuten Wrocławn kansainvälinen teatterifestivaali ja Wrocławn kirjamessut.

Historialliset nähtävyydet

Wrocławssa on monia historiallisia nähtävyyksiä, jotka kertovat kaupungin rikkaasta historiasta. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Vanha kaupunki, jossa voi kiertää kauniita keskiaikaisia katuja ja ihailla historiallisia rakennuksia. Rathaus, kaupungintalo, on myös suosittu nähtävyys, ja sen tornista avautuu upea näkymä yli kaupungin. Toisen maailmansodan jälkeen jälleenrakennetussa Wrocławn Vanhassakaupungissa on myös useita kauniita kirkkoja, kuten Wrocławn tuomiokirkko ja Pyhän Elisabetin kirkko. Wrocławssa on myös useita linnoja ja palatseja, kuten Wrocławn linna ja Książin linna, joissa voi tutustua entisaikojen loistoon.

Ruokailu ja Ravintolat

1. Puoli- ja täyshoito

Wrocławissa on monia hotelleja, jotka tarjoavat puoli- tai täyshoitopalveluita asiakkailleen. Näihin palveluihin sisältyy yleensä aamiainen ja joko lounas tai illallinen.

2. Paikalliset herkut

Wrocławissa voit maistella monia paikallisia herkkuja, kuten pierogia, jotka ovat täytettyjä taikinakääryleitä. Toinen suosittu herkku on kielbasa, Puolan makkara. Lisäksi voit kokeilla bryndzové haluškya, joka on perunaklönttijen ja juuston sekoitus.

3. Kansainväliset ravintolat

Wrocławissa on myös laaja valikoima kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat ruokia eri maista ja keittiöistä. Voit löytää esimerkiksi italialaisia, kiinalaisia, intialaisia, japanilaisia ja meksikolaisia ravintoloita.

4. Kasvis- ja vegaaniruokailu

Wrocławissa on monia ravintoloita, jotka tarjoavat kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Näissä ravintoloissa voit nauttia herkullisia ja terveellisiä kasvisruokia, jotka sopivat myös vegaaneille.

5. Pikaruokaketjut

Jos etsit nopeaa ja edullista ruokaa, Wrocławissa on myös useita pikaruokaketjuja, kuten McDonald’s, Burger King ja KFC. Nämä ketjut tarjoavat tuttuja pikaruokavaihtoehtoja.

6. Kahvilat ja leipomot

Wrocławissa on lukuisia kahviloita ja leipomoita, joissa voit nauttia tuoreista leivonnaisista ja kahvista. Voit maistella perinteisiä puolalaisia leivonnaisia tai nauttia kansainvälisistä kahvilaherkuista.

7. Ruokakojut ja markkinat

Wrocławissa järjestetään usein erilaisia ruokakojuja ja markkinoita, joissa voit maistella paikallisia herkkuja ja ostaa tuoreita ruoka-aineita. Voit esimerkiksi kokeilla erilaisia makuelämyksiä ruokakojuilla tai ostaa tuoreita vihanneksia ja hedelmiä markkinoilta.

Vapaa-ajan Aktiviteetit

Kaupungin puistot ja viheralueet

Wroclawissa on useita puistoja ja viheralueita, jotka tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Esimerkiksi Szczytnicki-puisto on suosittu paikka piknikille ja kävelyretkille, kun taas Osobowicen jokiaukio tarjoaa mahdollisuuden pelata frisbeegolfia tai rentoutua vehreissä maisemissa. Lisäksi Wroclawissa on useita järvialueita, kuten Zalewski-puisto ja Oporowski-puisto, joissa voi nauttia veneilystä ja kalastuksesta.

Urheilumahdollisuudet

Wroclawissa on monipuoliset urheilumahdollisuudet. Kaupungissa on useita kuntokeskuksia ja kuntosalivaihtoehtoja, joissa voi harjoittaa erilaisia lajeja ja kuntoilla. Lisäksi Wroclawissa on useita jalkapallo- ja koripallokenttiä, joilla voi pelata ystävien kanssa. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia juoksu- ja pyöräilytapahtumia, kuten Wroclaw Maraton ja Wroclaw Cyklofest.

Kulttuurikohteet

Wroclawissa on runsaasti kulttuurikohteita, joissa voi viettää vapaa-aikaa. Esimerkiksi Wroclawin Kansallisooppera ja Filharmonia ovat suosittuja paikkoja musiikin ystäville. Kaupungissa on myös useita teattereita, kuten Wroclawin Draamateatteri ja Lalka-nukketeatteri. Lisäksi Wroclawissa järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, kuten Wroclawin Jazz Festival ja Wroclawin Kirjallisuusfestivaali.

Ostosmahdollisuudet

Wroclawissa on useita ostoskeskuksia ja kauppakeskuksia, joissa voi viettää aikaa shoppaillen. Esimerkiksi Wroclawin Ostospuisto tarjoaa laajan valikoiman vaate- ja lifestyle-liikkeitä. Rynek-kadun ympäristössä on myös monia pieniä erikoisliikkeitä ja putiikkeja, joista voi löytää ainutlaatuisia lahjoja ja design-tuotteita. Lisäksi Wroclawissa on useita toreja ja markkinoita, joilla voi tutustua paikallisiin tuotteisiin ja herkkuihin.

Ravintolat ja kahvilat

Wroclawissa on laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia erilaisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista. Rynek-kadun ympäristössä on monia ravintoloita, jotka tarjoavat perinteisiä puolalaisia ruokia, kuten pierogeja ja gulassia. Kaupungissa on myös useita kansainvälisiä ravintolavaihtoehtoja, kuten italialaisia, meksikolaisia ja japanilaisia ravintoloita. Lisäksi Wroclawissa on useita viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista leivonnaisista ja kahvista.

Suositut hotellit Wrocławissa

1. The Monopol Hotel

The Monopol Hotel sijaitsee Wrocławn Vanhassa Kaupungissa ja tarjoaa korkeatasoista majoitusta ja palvelua. Hotellissa on ylellisesti sisustettuja huoneita, ravintola, kuntosali, spa-tilat ja huipputekninen kokoustila.

2. Radisson Blu Hotel Wroclaw

Radisson Blu Hotel Wroclaw sijaitsee kätevästi Ostrow Tumski -saarella ja tarjoaa tyylikkäitä ja moderneja huoneita sekä monipuoliset palvelut. Hotellissa on ravintola, baari, kuntokeskus, sauna ja kokoustilat.

3. PURO Wrocław Stare Miasto

PURO Wrocław Stare Miasto on moderni hotelli, joka sijaitsee Vanhassa Kaupungissa. Hotelli tarjoaa tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita sekä monia palveluja, kuten ravintolan, baarin, kuntokeskuksen ja kokoustilat.

4. Q Hotel Plus Wrocław

Q Hotel Plus Wrocław sijaitsee lähellä Wrocławin linnaa ja tarjoaa kodikasta majoitusta ja palveluita. Hotellissa on moderneja huoneita, ravintola, baari, kuntokeskus ja kokoustilat.

5. The Granary – La Suite Hotel

The Granary – La Suite Hotel sijaitsee Wrocławn Vanhassa Kaupungissa ja tarjoaa tyylikkäitä ja tilavia huoneita sekä ainutlaatuista sisustusta. Hotellissa on ravintola, kuntosali, sauna, kokoustilat ja yksityinen pysäköintialue.

Turvallisuus ja terveys

Turvallisuus:

– Wrocław on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, ja siellä liikkuminen päivällä ja illalla on turvallista.
– Kuten missä tahansa suuressa kaupungissa, on kuitenkin hyvä noudattaa yleisiä turvallisuusohjeita, kuten tarkkailla ympäristöä ja pitää huoli arvoesineistä.
– Poliisi on läsnä kaupungissa ja tarjoaa turvallisuutta sekä apua tarvittaessa.

Liikenne:

– Wrocławissa liikennettä hallitsee tiukka lainsäädäntö, ja liikennesäännöistä kiinni pitäminen on tärkeää turvallisuuden kannalta.
– Kaupungissa on hyvä julkinen liikennejärjestelmä, johon kuuluu bussit, raitiovaunut ja taksi.
– Pyöräily on yleistä Wrocławissa, ja kaupungista löytyy hyvin pyöräteitä ja -vuokrausmahdollisuuksia.

Lääkäripalvelut:

– Wrocławissa on laaja valikoima terveyspalveluita, kuten sairaaloita, terveyskeskuksia ja yksityisiä lääkäriasemia.
– Kiireellisissä tapauksissa on olemassa hätäpalvelut, jotka auttavat nopeasti ja tehokkaasti.
– Kaupungista löytyy myös monia apteekkeja, jotka tarjoavat lääkityksiä ja muita terveydenhoitotuotteita.

Turvallisuus matkailijoille:

– Matkailijoiden turvallisuudesta Wrocławissa huolehtii erityisesti turistipoliisi, joka tarjoaa apua ja ohjeistusta.
– Kannattaa olla varovainen ruuhkaisilla alueilla ja välttää liikkumista yksin pimeällä.
– Henkilökohtaisten tavaroiden valvominen ja niiden säilyttäminen turvallisesti on tärkeää matkailijoille.

Rannat ja vesistöt

Oderjoki

Oderjoki on Wrocławn kaupungin halki virtaava joki, joka tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen virkistykseen ja ulkoiluun. Rannoilla on useita puistoja ja kävelyreittejä, joissa voi nauttia maisemista ja kävellä pitkin joen vartta. Oderjoessa voi myös uida ja harrastaa erilaisia vesiliikuntalajeja, kuten melontaa.

Mietkowskie-järvi

Mietkowskie-järvi on yksi suurimmista ja kauneimmista järvistä Wrocławn lähistöllä. Järvi sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungista ja sinne pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Järven ympärillä on upea luonto ja puistomaiset alueet, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilusta. Mietkowskie-järvellä on myös mahdollisuus kalastukseen ja veneilyyn.

Zakrzówek-louhos

Zakrzówek-louhos on entinen kalkkikivilouhos, joka on täytynyt vedellä. Tämä kaunis ja kirkasvetinen vesistö on nykyään suosittu kohde niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Zakrzówekissa voi uida, snorklata ja sukeltaa. Louhoksen rannalla on myös pieni hiekkaranta ja nurmialueita piknikin viettämiseen.

Wrocławski-stausee

Wrocławski-stausee on keinotekoinen vesistö, joka sijaitsee Osobowicen kaupunginosassa. Se on suosittu paikka paikallisten keskuudessa kävelylenkeille, pyöräilylle ja piknikille. Stausseella voi myös harrastaa perhokalastusta, vesihiihtoa ja purjelautailua. Alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia virvokkeita ja ruokaa.

Yöelämä ja viihde Wrocławissa

1. Baarit ja klubit

Wrocławissa on laaja valikoima baareja ja klubeja, jotka tarjoavat monipuolista yöelämää. Suosittuja baarialueita ovat vanhakaupunki ja Market Square, joissa useat baarit ja pubit houkuttelevat paikallisia ja matkailijoita. Klubipuolella esimerkiksi Four Crosses Club on suosittu paikka elektronisen musiikin ystäville. Baareissa ja klubeissa voi nauttia laajasta valikoimasta juomia ja kuunnella usein live-musiikkia tai DJ-esityksiä.

2. Teatterit ja elokuvateatterit

Wrocławissa on useita teattereita, jotka tarjoavat monipuolisia esityksiä. Esimerkiksi Wrocławska Opera tarjoaa klassista oopperaa ja balettia, kun taas Capitol Music Theatre keskittyy musiikillisiin esityksiin. Lisäksi elokuvien ystäville kaupungissa on useita elokuvateattereita, kuten Multikino ja Helios Cinema, joissa voi nauttia laajasta valikoimasta elokuvia eri genreistä.

3. Live-musiikki

Wrocławissa järjestetään useita live-musiikkiin keskittyviä tapahtumia ja konsertteja. Esimerkiksi Stary Klasztor on suosittu tapahtumapaikka, jossa useat artistit esiintyvät eri musiikkityyleistä. Jazzin ystäville Wrocław Jazz Festival tarjoaa mahdollisuuden nauttia korkeatasoisista jazz-konserteista. Lisäksi monissa baareissa ja klubeissa voi kuunnella live-musiikkia eri genreistä.

4. Elokuvateatterien ulkopuoliset elokuvanäytökset

Wrocławissa järjestetään monia elokuvanäytöksiä myös elokuvateatterien ulkopuolella. Esimerkiksi Rynek-elokuvafestivaali tuo elokuvia kaupungin keskustaan, ja Wrocławskie Lato Filmowe -festivaali tarjoaa elokuvanäytöksiä ulkoilmassa kesäkuukausina. Näillä festivaaleilla voi nauttia laajasta elokuvatarjonnasta eri genreistä.

5. Ravintolat ja kahvilat

Wroclawissa on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat viihdyttävää iltaa ruoan ja juoman parissa. Alueet kuten Market Square ja ulica Świdnicka ovat tunnettuja ravintoloiden tiheydestä. Tarjolla on kansainvälisiä makuelämyksiä, kuten italialaista, aasialaista ja meksikolaista ruokaa. Kahviloissa voi nauttia herkullisista leivonnaisista ja kahvista.

6. Konserttisalit

Wrocławissa on useita konserttisaleja, jotka tarjoavat monipuolisia musiikkiesityksiä. Esimerkiksi Narodowe Forum Muzyki (kansallinen musiikkifoorumi) esittää sekä klassista että modernia musiikkia. Wrocław Philharmonic Hall tarjoaa klassisen musiikin konsertteja. Näillä konserttisaleilla voi nauttia laadukkaista musiikkiesityksistä eri tyylilajeissa.

Luontokohteet ja Retkeily

Szczytnicki Park

Szczytnicki Park on yksi Wrocławn suurimmista puistoista, jossa on paljon vehreyttä ja kauniita maisemia. Puistossa sijaitsee myös Japanilainen puutarha, joka on suosittu käyntikohde.

Oder-joen ranta-alueet

Wrocławn kaupungin keskustan läpi virtaavan Oder-joen varrella on useita kauniita ranta-alueita, joilla voi rentoutua ja nauttia luonnosta. Joen rannoilla on myös hyvät mahdollisuudet kävelyyn ja pyöräilyyn.

Wrocław-joen rantareitit

Wrocław-joen rantareitit tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin ympäristön luontokohteisiin. Rantareitit ovat suosittuja retkeilyreittejä ja niillä voi nauttia kauniista maisemista ja rauhallisesta ympäristöstä.

Leśnica-joen laakso

Leśnica-joen laakso on upea luontokohde Wrocławn lähellä. Laaksossa kulkee useita patikointi- ja pyöräilyreittejä, joita pitkin voi tutustua alueen kauniiseen luontoon.

Park Szczytnicki – Wrocławn eläintarha

Szczytnicki Parkissa sijaitsee myös Wrocławn eläintarha, joka on suosittu vierailukohde kaikenikäisille. Eläintarhassa voi nähdä laajan valikoiman erilaisia eläimiä ja se tarjoaa puitteet mielenkiintoiselle retkelle luontoon.

Kuninkaallinen puisto

Kuninkaallinen puisto on kaunis viheralue keskellä Wrocławta, jossa pääsee karkaamaan kaupungin vilinästä ja nauttimaan luonnon rauhasta. Puistossa voi kävellä ja rentoutua sekä ihailla historiallisia rakennuksia ja kauniita maisemia.

Przystań nad Odrą – Veneilykeskus Oder-joella

Przystań nad Odrą on Wrocławn Oder-joella sijaitseva veneilykeskus, joka tarjoaa mahdollisuuden retkeilyyn ja veneilyyn. Sieltä voi vuokrata esimerkiksi kajakkeja ja kanootteja ja tutustua alueeseen vesiltä käsin.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Wrocławissa

1. Wrocławn tuomiokirkko

Wrocławn tuomiokirkko, joka tunnetaan myös nimellä St. John the Baptistin kirkko, on yksi kaupungin merkittävimmistä historiallisista kohteista. Se on goottilaistyylinen katedraali, joka valmistui vuonna 1272. Kirkko on tunnettu sen upeasta arkkitehtuurista, vaikuttavasta sisätilasta ja mahtavasta goottilaisesta tornista.

2. Wrocławn raatihuone

Wrocławn raatihuone sijaitsee kaupungin vanhassakaupungissa ja on yksi Euroopan suurimmista goottilaisista raatihuoneista. Rakennus on peräisin 1300-luvulta ja siinä on kaksi pääsiipeä ja 30 metriä korkea torni. Raatihuone on tunnettu myös sen arvokkaasta sisätilasta, jossa on muun muassa historiallisia freskoja ja veistoksia.

3. Piispanlinna

Wrocławn piispanlinna on yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Linna perustettiin 1100-luvulla ja se on toiminut vuosisatojen ajan piispojen asuinpaikkana. Nykyään linna toimii Wrocławn historia- ja taidekokoelmien museona. Linnan upea arkkitehtuuri ja sen sisältämät museoesineet ovat suosittu nähtävyys kaupungissa.

4. Wrocławn juutalainen hautausmaa

Juutalainen hautausmaa on kiinnostava historiallinen kohde Wrocławissa. Hautausmaa perustettiin vuonna 1856 ja se on yksi Euroopan suurimmista juutalaisista hautausmaista. Alueella on yli 12 000 hautaa, joista osa on koristeellisesti ja taiteellisesti taidokkaita. Hautausmaa on tärkeä paikka juutalaiselle perinteelle ja muistuttaa kaupungin monikulttuurisesta historiasta.

5. Iglica-patsas

Iglica-patsas on symbolinen maamerkki Wrocławissa. Se on metallinen neula, joka sijaitsee Wrocławn yliopiston vieressä. Iglica-patsas on korkeudeltaan 106 metriä ja sen rakentaminen alkoi vuonna 1948. Patsas on omistettu Puolan kommunistisen vallankumouksen 100-vuotisjuhlalle. Iglica-patsas tarjoaa myös upeat näkymät kaupunkiin, ja kiipeäminen sen huipulle on suosittu aktiviteetti vierailijoille.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Raatihuoneen torni

Raatihuoneen torni Wrocławissa tarjoaa upean näkymän kaupungin keskustaan. Torniin kiivetessään pääsee ihailemaan kaupungin vanhaa kaupunkia ja sen historiallisia rakennuksia. Näköalatasanteelta avautuu upea panoraamanäköala ympäröivälle alueelle.

2. Sky Tower

Sky Tower on Wrocławin korkein rakennus, ja sieltä löytyy myös hieno näköalatasanne. Tornista avautuu upea näkymä kaupungin ylle, ja sieltä voi nähdä Wrocławin monet siluetit ja maamerkit. Näköalatasanteelta voi myös ihastella laajalti kaupungin ympärillä levittäytyvää näkymää.

3. Piast-linnan torni

Piast-linnan tornista voi ihailla Wrocławin kaunista vanhaa kaupunkia. Tornin näköalatasanteelta aukeaa panoraamanäkymä yli kaupungin kattojen ja vanhojen laakereiden. Torni sijaitsee aivan Odra-joen rannalla, joten sieltä voi myös ihailla joen kaunista maisemaa.

4. Kosciuszkon kukkula

Kościuszkon kukkula on puistoalue Wrocławissa, joka tarjoaa upeita näköaloja kaupunkiin. Piknikille tai kävelylle sopiva puisto sijaitsee Tumski-saarella, ja sieltä voi nähdä kaupungin siltoja, kirkkoja ja historiallisia rakennuksia. Kukkulan näköalapaikalta aukeaa kaunis panoraamanäkymä yli kaupungin.

Raclawicen kukkula

Raclawicen kukkula on toinen puistoalue Wrocławissa, jolta voi ihailla kaupungin maisemia. Kukkula sijaitsee lähellä Wrocławin keskustaa, ja sieltä voi nähdä kaupungin kauniit puistot, historialliset rakennukset ja laajat viheralueet. Näköalapaikalta avautuu upea panoraamanäköala ympäröivälle alueelle.Kohteen sijainti maa on Puola.

Jätä kommentti