Halvat lennot Xylotymbou

Nähtävyydet ja kohteet Xylotymbou:ssa

Xylotymbou on pieni kylä Kyproksen itäosassa, joka tarjoaa vierailijoilleen rauhallisen ja perinteisen kyläkokemuksen. Vaikka kylä itsessään ei ole erityisen tunnettu nähtävyyksistään, siellä on kuitenkin muutamia mielenkiintoisia kohteita, jotka kannattaa tutustua vierailun aikana.

Xylotymboun kirkko

Xylotymboun kirkko on kylän keskeisin nähtävyys ja se sijaitsee keskellä kylää. Kirkko on perinteinen kyproslainen ortodoksinen kirkko, joka on rakennettu kauniisti koristelluilla freskoilla ja ikoneilla. Kirkon arkkitehtuuri on perinteinen kyproslainen tyyli.

Perinteiset kivitalot

Xylotymbou on tunnettu myös perinteisistä kivitaloistaan, joita voi ihastella kylän kujilla kävellessä. Näissä kivitaloissa on tyypillisesti kauniita puuikkunoita, pieniä parvekkeita ja värikkäitä kukkaistutuksia.

Päiväretki St. Theodoron kirkolle

Xylotymbousta käsin voi tehdä päiväretken St. Theodoron kirkolle, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kylästä. Tämä historiallinen kirkko on rakennettu 1200-luvulla ja sieltä löytyy upeita freskoja ja ikoneja. Kirkko sijaitsee viehättävässä ympäristössä korkealla kukkulalla ja tarjoaa hienot näkymät ympäröivään maisemaan.

Muut lähialueen nähtävyydet

Xylotymbousta on myös helppo tehdä päiväretkiä lähialueen nähtävyyksiin. Esimerkiksi Larnakan kaupunki sijaitsee vain noin 20 kilometrin päässä, ja siellä voi tutustua esimerkiksi historialliseen Larnakan linnoitukseen, Finikoudesin rantaan ja Hala Sultan Tekke -moskeijaan. Myös Ayia Napa, Protaras ja Cape Greco ovat suosittuja vierailukohteita lähellä Xylotymbouta.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuurihistoria

Xylotymboulla on pitkä ja rikas kulttuurihistoria. Kaupungin alueella on jäänteitä antiikin roomalaisesta ajasta, minkä lisäksi siellä on myös ortodoksinen kirkko, joka on peräisin bysanttilaiselta ajalta.

Museot ja galleriat

Xylotymboussa on useita museoita ja gallerioita, jotka tarjoavat kiinnostavia näyttelyitä ja kulttuurikokemuksia. Kaupungin kuuluisin museo on Xylotymbou-niminen historiallinen museo, jossa voi tutustua alueen rikkaaseen historiaan. Lisäksi kaupungissa on useita taidemuseoita ja gallerioita, joissa esitellään paikallisten taiteilijoiden teoksia.

Kansanperinne ja juhlat

Xylotymboussa säilyy elävä kansanperinne, jonka osana järjestetään erilaisia perinteisiä juhlia ja tapahtumia. Näihin kuuluvat muun muassa paikallisjuhlat, kuten kansantanssit, musiikkiesitykset ja ruokakulttuuriin liittyvät tapahtumat. Nämä juhlat tarjoavat kävijöilleen mahdollisuuden tutustua alueen perinteisiin ja nauttia paikallisesta kulttuurista.

Historialliset rakennukset ja nähtävyydet

Xylotymboussa on useita historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä, jotka kertovat kaupungin rikkaasta historiasta. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Xylotymboun linna, joka on rakennettu bysanttilaisella ajalla. Lisäksi kaupungissa on useita kirkkoja ja uskonnollisia rakennuksia, joista monet ovat peräisin keskiajalta.

Kulttuuritapahtumat

Xylotymboussa järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, musiikkikonsertteja ja taidenäyttelyitä. Näiden tapahtumien tarkoituksena on tuoda alueen asukkaille ja vierailijoille korkealaatuista kulttuuriviihdettä ja tarjota foorumi paikallisille taiteilijoille esitellä töitään.

Perinteiset käsityöläiset

Xylotymboussa on edelleen olemassa perinteisiä käsityöläisiä, jotka harjoittavat perinteistä käsitöiden valmistamista ja käsityötaitoja. Nämä käsityöläiset valmistavat muun muassa koruja, tekstiilejä ja keramiikkaa perinteisillä menetelmillä ja käyttävät perinteisiä suunnittelumalleja.

Ruokailu ja ravintolat Xylotymboussa

1. Ravintoloiden määrä

Xylotymboussa on yhteensä 7 ravintolaa.

2. Tyypilliset ruokalajit

Xylotymboussa voit nauttia paikallisista ja kansainvälisistä ruokalajeista. Tyypillisiä paikallisia ruokalajeja ovat muun muassa souvlaki, halloumi-juusto ja meze-tarjoilut.

3. Suositeltavimmat ravintolat

Xylotymboun suosituimpiin ravintoloihin kuuluvat:
– Aphrodite’s Kitchen: Kreikkalainen ravintola, jossa tarjoillaan perinteisiä kreikkalaisia ruokia, kuten moussakaa ja tzatzikia.
– Pinto’s Pizza: Italialainen ravintola, joka on erikoistunut herkullisiin pizzoihin.
– The Village Taverna: Perinteinen kreetalainen taverna, jossa voit nauttia autenttisista kreetalaisista ruoista ja viineistä.

4. Katuruoka

Xylotymboun kaduilla voit maistella erilaisia katuruokia. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi gyros, kebab ja kebabrulla.

5. Aukioloajat

Ravintoloiden aukioloajat voivat vaihdella, mutta yleisesti ravintolat Xylotymboussa avaavat ovensa lounasaikaan noin klo 12 ja sulkevat myöhään illalla noin klo 22.

6. Ruokailumahdollisuudet

Xylotymboussa voit nauttia ruokaa ravintoloissa, kahviloissa ja pikaruokapaikoissa. Lisäksi paikallisissa marketeissa on tarjolla elintarvikkeita, joista voit valmistaa ruokaa itse.

7. Hinnat

Ruoan hinnat vaihtelevat ravintolasta riippuen, mutta yleisesti ottaen Xylotymboun ravintolat tarjoavat kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Katuruoka ja pikaruokapaikat ovat yleensä edullisempia vaihtoehtoja kuin fine dining -ravintolat.

Vapaa-ajan aktiviteetit Xylotymboussa

1. Ulkoilu ja luontoretket

Xylotymboussa on lukuisia ulkoilumahdollisuuksia ja kauniita luontokohteita, jotka houkuttelevat retkeilijöitä ja luonnon ystäviä. Alueella on useita vaellusreittejä, joista voi nauttia upeasta maisemasta ja tutustua alueen monipuoliseen kasvillisuuteen ja eläimistöön.

2. Rannalla rentoutuminen

Xylotymboun läheisillä rannoilla voi rentoutua auringon alla ja nauttia Välimeren rannikkoseudun kauneudesta. Rannoilla on tarjolla myös erilaisia vesiurheilulajeja, kuten snorklausta, melontaa ja purjelautailua.

3. Kulttuurin ja historian tutkiminen

Xylotymboussa on useita historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, joissa voi oppia lisää alueen historiasta ja perinteistä. Vierailijat voivat tutustua esimerkiksi Xylotymboussa sijaitseviin museoihin, linnoituksiin ja kirkkoihin.

4. Urheilu ja kuntoilu

Kaupungissa on monia urheilumahdollisuuksia, kuten jalkapallokenttiä, tennis- ja sulkapallokenttiä sekä kuntokeskuksia. Paikalliset ja vierailijat voivat harrastaa erilaisia urheilulajeja tai osallistua ryhmäliikuntatunneille.

5. Ostoksilla käynti

Xylotymboussa on pieniä kauppoja ja markkinoita, joissa voi tehdä ostoksia paikallisista tuotteista ja käsitöistä. Lisäksi kaupungissa on ostoskeskuksia, joista löytyy laaja valikoima erilaisia liikkeitä ja brändejä.

6. Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on erilaisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Vierailijat voivat kokeilla perinteisiä kyproslaisia ruokia tai tutustua eri keittiöiden tarjontaan.

7. Taide ja kulttuuritapahtumat

Xylotymboussa järjestetään erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, teatteriesityksiä ja festivaaleja. Paikallisten taiteilijoiden teoksia voi ihailla gallerioissa ja näyttelyissä.

8. Vesipuisto

Lähellä Xylotymbouta sijaitsee vesipuisto, jossa voi viettää hauskaa päivää vesiliukumäissä, uima-altaissa ja erilaisissa vesipeleissä. Vesipuisto tarjoaa aktiviteetteja kaikenikäisille ja on suosittu kohde erityisesti perheiden keskuudessa.

9. Hevostallit ja ratsastus

Kaupungin lähellä on hevostalleja, joissa voi harrastaa ratsastusta ja osallistua opastetuille ratsastusretkille luonnossa. Hevostallit tarjoavat myös ratsastustunteja ja leirejä eri taitotasoille sopivilla ohjelmilla.

10. Elokuvateatteri

Xylotymboussa on elokuvateatteri, jossa voi käydä katsomassa tuoreimpia elokuvaesityksiä. Elokuvateatteri tarjoaa viihdekokemuksia ja mahdollisuuden rentoutua elokuvien parissa.

Suositut hotellit Xylotymboussa

1. Xylotymbou Bay Hotel

Xylotymbou Bay Hotel on suosittu hotelli Xylotymboussa. Hotellissa on viihtyisät ja modernit huoneet, joissa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ulkouima-allas, ravintola, baari, kuntokeskus ja ympäri vuorokauden avoinna oleva vastaanotto. Xylotymbou Bay Hotel sijaitsee lähellä rantaa, joten vieraiden on helppo nauttia meren läheisyydestä.

2. Xylotymbou Palace Hotel

Xylotymbou Palace Hotel on arvostettu hotelli, joka tarjoaa vierailleen laadukasta majoitusta ja palvelua. Hotellin huoneet ovat tilavia ja sisustettu tyylikkäästi. Hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ravintola, baari, uima-allas, kuntokeskus ja spa-tilat. Xylotymbou Palace Hotel sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin keskustaa, mikä tekee siitä sopivan valinnan matkailijoille.

3. Xylotymbou Garden Hotel

Xylotymbou Garden Hotel on suosittu hotelli, joka tarjoaa rentouttavan ja viihtyisän ympäristön vierailleen. Hotellin huoneet ovat tilavia ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ravintola, baari, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Xylotymbou Garden Hotel sijaitsee lähellä puistoja ja muita luonnonkauniita alueita, mikä houkuttelee erityisesti luonnosta ja ulkoilmasta nauttivia matkailijoita.

4. Xylotymbou Beach Resort

Xylotymbou Beach Resort on suosittu hotelli, joka tarjoaa vierailleen lähellä rantaa sijaitsevan majoitusvaihtoehdon. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja niissä on näköala merelle. Hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ravintola, uima-allas, baari ja lasten leikkipaikka. Xylotymbou Beach Resort on suosittu erityisesti perheiden keskuudessa, sillä se tarjoaa lapsiystävällisiä aktiviteetteja.

5. Xylotymbou City Hotel

Xylotymbou City Hotel on keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, joka tarjoaa vierailleen mukavan ja käytännöllisen majoitusvaihtoehdon. Hotellin huoneet ovat siistejä ja varusteltu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla. Hotellin palveluihin sisältyy muun muassa ravintola, baari, kuntokeskus ja business-keskus. Xylotymbou City Hotel on suosittu valinta erityisesti liikematkustajille.

Turvallisuus ja terveys Xylotymboussa

1. Poliisi ja rikollisuus

Xylotymboussa on läsnäolon poliisivoimat huolehtimassa alueen turvallisuudesta ja rikosten ehkäisemisestä.

2. Liikenne

Xylotymboun liikennejärjestelmä on hyvin organisoitu ja turvallinen, mikä vähentää liikenneonnettomuuksia. Tieverkosto on hyvässä kunnossa ja liikennesääntöjä noudatetaan tarkasti.

3. Pelastuspalvelut

Xylotymboussa on palokunta ja ensiapupalvelut, jotka ovat valmiita toimimaan mahdollisissa hätätilanteissa. Varmistamalla nopea vastausaika ja ammattitaitoinen henkilöstö, pelastuspalvelut tarjoavat turvaa ja turvallisuutta asukkaille.

4. Terveydenhuolto

Xylotymboun alueella on useita terveyskeskuksia ja sairaaloita, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa asukkaille. Terveydenhuoltopalvelut ovat saatavilla läpi vuorokauden, ja alueella on myös apteekkeja, jotka tarjoavat lääkehoitoa ja reseptilääkkeitä.

5. Luonnonkatastrofit

Vaikka Xylotymbou sijaitsee turvallisella alueella, on olemassa luonnonkatastrofien, kuten maanjäristysten tai tulvien, riski. Viranomaiset ovat kuitenkin suunnitelleet hätätilanteisiin varautumisen ja pelastuspalvelut työskentelevät yhdessä paikallisten asukkaiden kanssa varmistaakseen nopean reagoinnin mahdollisissa luonnonkatastrofeissa.

6. Rikosilmoitukset ja hätätilanteet

Xylotymboun asukkaat voivat ilmoittaa rikoksista paikalliselle poliisille tai soittaa hätänumeroon hätätilanteissa. Poliisivoimat ja pelastuspalvelut ovat valmiina vastaamaan näihin ilmoituksiin ja tilanteisiin nopeasti ja tehokkaasti.

7. Terveydenhuoltoon liittyvät neuvontapalvelut

Xylotymboussa on saatavilla erilaisia terveyteen liittyviä neuvontapalveluita. Näihin voi kuulua esimerkiksi ravitsemusohjausta, rokotusohjeita tai terveyskampanjoita, joiden tarkoituksena on edistää terveellistä elämäntapaa ja ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa.

8. Koulujen ja päiväkotien turvallisuus

Kaupungissa on turvallisuusprotokollat, joita noudatetaan kaikissa kouluissa ja päiväkodeissa. Näihin voi kuulua tarkastuksia ja harjoituksia hätätilanteiden varalta, sekä turvallisuusvalvontaa, jotta oppilaat ja henkilökunta voivat olla turvassa kouluympäristössä.

9. Järjestyksenvalvonta julkipaikoissa

Xylotymboussa on läsnäolon järjestyksenvalvonta, joka valvoo julkisia paikkoja ja varmistaa, että asukkaat voivat liikkua turvallisesti ja rauhallisesti kaupungilla. Tämä voi sisältää jalkapatrullit ja kameravalvonnan tiettyjä alueita.

10. Turvallisuuskoulutus

Kaupungin viranomaiset tarjoavat turvallisuuskoulutusta asukkaille erilaisissa tilanteissa, kuten rikosten ennaltaehkäisyssä, hätätilanteisiin varautumisessa tai terveysasioissa. Tämä auttaa asukkaita olemaan tietoisia turvallisuustoimenpiteistä ja toimimaan oikein mahdollisissa hätätilanteissa.

Rannat ja Vesistöt:

1. Kyproksen Napa-järvi:

Suolajärvi Kyproksen saarella, noin 12 km Xylotymbousta.

2. Agia Napa Beach:

Suosittu hiekkaranta noin 40 km Xylotymbousta etelään Agia Napassa.

3. Nissi Beach:

Kaunis hiekkaranta noin 41 km Xylotymbousta etelään Agia Napassa.

4. Macronissos Bay Beach:

Viehättävä ranta noin 39 km Xylotymbousta etelään Agia Napassa.

5. Limnara Beach:

Rauhallinen ranta noin 45 km Xylotymbousta etelään Protaraksessa.

6. Xylotymbou Beach:

Viehättävä hiekkaranta itse kaupungissa, Välimeren rannalla.

7. Malama Beach:

Suosittu hiekkaranta noin 32 km Xylotymbousta etelään päin Protaraksessa.

8. Kappari Beach:

Upea luonnonkaunis ranta noin 48 km Xylotymbousta itään Protaraksessa.

9. Kermia Beach:

Rauhallinen hiekkaranta noin 45 km Xylotymbousta etelään Protaraksessa.

10. Cape Greco:

Luonnonpuisto noin 38 km Xylotymbousta etelään Protaraksessa, jossa on uimarantoja ja kauniita luonnonmuodostelmia.

Yöelämä ja Viihde

Baarit ja klubit

Xylotymboun kaupungissa on useita baareja ja klubeja tarjoten erilaisia musiikkityylejä ja illanviettomahdollisuuksia.

Konserttipaikat

Kaupungissa on muutamia konserttipaikkoja, jossa voi nauttia live-musiikista eri genrejen edustajien esittämänä.

Elokuvateatterit

Xylotymboun kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa esitetään erilaisia elokuvia sekä suomalaisista että kansainvälisistä tuotannoista.

Teatterit ja esitykset

Kaupungissa on useita teattereita ja esityspaikkoja, jotka tarjoavat erilaisia teatteriesityksiä, musikaaleja ja muita esittävän taiteen tapahtumia.

Ravintolat

Xylotymboun kaupungissa on monipuolinen ravintolatarjonta, josta löytyy erilaisia keittiöitä ja ruokakulttuureja edustavia ravintoloita.

Yökerhot

Kaupungissa on useita yökerhoja, jotka tarjoavat erilaista musiikkia ja illanviettoa aina kansainvälisistä klubeista kotimaiseen tanssimusiikkiin.

Yhteisötapahtumat

Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia yhteisötapahtumia, kuten festivaaleja, markkinoita ja kulttuuritapahtumia, jotka tarjoavat viihdykettä kaikenikäisille.

Luontokohteet ja retkeily

Kalamonin varjostamat rannat

Xylotymboussa sijaitsevat Kalamonin varjostamat rannat tarjoavat upeita näkymiä Välimerelle. Rannoilla voi rentoutua auringossa, uidav ja nauttia kauniista merimaisemasta. Alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia virvokkeita ja paikallisia herkkuja.

Tasavallan kansallispuisto

Tasavallan kansallispuisto on suojeltu alue lähellä Xylotymbouta. Puisto tarjoaa upeita retkeilymahdollisuuksia ja mahdollisuuden tutustua alueen luontoon. Puistossa on useita merkittyjä vaellusreittejä, joista voi valita oman kunnon ja mieltymysten mukaan. Alueella voi myös nähdä harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja.

Taavettilammen kalastusalue

Taavettilammen kalastusalue on suosittu kohde kalastajien keskuudessa. Lammella voi kalastaa erilaisia kaloja, kuten ahvenia ja haukia. Kalastusalueella on myös nuotiopaikkoja, joissa voi paistaa saaliinsa tai nauttia retkieväitä.

Suojelusmetsät

Xylotymboun ympäristössä sijaitsee useita suojelusmetsiä, joissa voi tehdä rauhallisia luontokävelyitä tai patikointeja. Suojelusmetsät tarjoavat upeita maisemia, rauhaa ja hiljaisuutta. Alueella voi myös nähdä harvinaisia kasvilajeja ja lintuja.

Rautatien varret

Xylotymboun lähellä kulkee rautatie, jonka varrella voi tehdä miellyttäviä kävelyretkiä. Rautatien varret tarjoavat näkymiä maaseudulle ja mahdollisuuden tutustua alueen kylään ja sen ympäristöön. Alueella on myös viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi virkistäytyä retken lomassa.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Pyhän Vasilioksen kirkko

Pyhän Vasilioksen kirkko on merkittävä historiallinen ja uskonnollinen kohde Xylotymboun kaupungissa. Se on peräisin 15. vuosisadalta ja on rakennettu bysanttilaiseen tyyliin. Kirkon katto on koristeltu hienoilla mosaiikeilla ja sen tornissa on kauniita veistoksia. Kirkko sisältää myös useita alttareita ja ikoneja.

Xylotymboun linna

Xylotymboun linna on historiallinen nähtävyys kaupungissa. Se on rakennettu 1200-luvulla ristiretkeläislinnaksi. Linna on hyvin säilynyt ja siinä on erilaisia ​​näyttelyitä, jotka kertovat Xylotymboun alueen historiasta. Linnan tornista avautuu upea näkymä kaupungin yli.

Maria Magdalenan luostari

Maria Magdalenan luostari on Xylotymboun kaupungin tunnettu uskonnollinen kohde. Luostari sijaitsee vehreällä alueella kaupungin keskustassa ja on toiminut jo useiden vuosisatojen ajan. Se tarjoaa paikan hiljentymiselle ja rauhoittumiselle. Luostarin kirkko on kauniisti koristeltu freskoilla ja sen ympärillä on rauhallinen puutarha.

Xylotymboun muinaiset rauniot

Xylotymboussa on muinaisia raunioita, jotka ovat todisteita kaupungin pitkästä historiasta. Näihin raunioihin kuuluu muun muassa muinaisia kaivoja, jäänteitä muurista sekä muita rakenteita, jotka ovat peräisin antiikin ajoilta. Näiden raunioiden tutkiminen tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää Xylotymboun menneisyydestä ja arkeologisista löydöistä.

Apostoli Andreaksen kirkko

Apostoli Andreaksen kirkko on uskonnollinen kohde Xylotymboussa. Se on moderni kirkko, joka on omistettu apostoli Andreasen. Kirkko on rakennettu vuonna 1925 ja se on suosittu paikka paikallisen kristillisen yhteisön toiminnalle. Kirkon arkkitehtuuri on mielenkiintoinen sekoitus perinteistä ja moderneja elementtejä.

Petronellan kirkko

Petronellan kirkko on toinen historiallinen kirkko Xylotymboussa. Se on rakennettu 1700-luvun loppupuolella ja on omistettu pyhälle Petronellalle. Kirkon arkkitehtuuri edustaa tyypillistä kyproslaista tyyliä ja sen sisällä on kauniita ikoneja ja veistoksia. Kirkosta löytyy myös muistoja kaupungin historiasta ja paikallisesta uskonnollisesta perinteestä.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

1. Kaupungin keskustan näköalapaikka

Kaupungin keskustasta löytyy korkealla sijaitseva näköalapaikka, josta avautuu upea näkymä yli kaupungin. Voit ihailla kaupungin keskustan vilinää, rakennuksia ja maisemia ympäriinsä.

2. Vuoristomaisemien näköalapaikka

Kaupungin ulkopuolelta löytyy näköalapaikka, josta voi ihastella upeita vuoristomaisemia. Voit nähdä vuoriston huiput, laaksot ja laajat metsäalueet. Alueella voi myös patikoida ja nauttia luonnosta.

3. Merimaisemien panoraamapaikka

Kaupungin lähellä sijaitsee panoraamapaikka, josta aukeaa näkymä merelle. Voit ihailla aaltojen liplatusta, laivojen kulkua ja auringonlaskuja. Paikalla on myös penkkejä ja piknik-alue, jossa voit rentoutua maisemia katsellen.

4. Historiallisen alueen näköalatasanne

Kaupungin historiallisen alueen yhteydessä sijaitsee näköalatasanne, jolta voi nähdä vanhoja rakennuksia, kapeita kujia ja kauniita aukioita. Voit uppoutua menneiden aikojen tunnelmaan ja kuvitella, millaista alue on ollut aikoinaan.

5. Luonnonpuiston panoraamapiste

Kaupungin läheisyydessä sijaitsevan luonnonpuiston panoraamapisteeltä avautuu upea näkymä yli koko puiston. Voit nähdä vehreitä metsiä, järviä ja mahdollisesti myös jonkin eläimen liikkumista luonnossa. Alueella voi myös retkeillä ja rentoutua luonnon keskellä.Kohteen sijainti maa on Kypros.

Jätä kommentti