Halvat lennot Zürich

Nähtävyydet ja kohteet

1. Grossmünster

Grossmünster on Zürichin tunnetuin kirkko, joka sijaitsee Limmat-joen rannalla. Kirkko on yksi kaupungin symbolisimmista rakennuksista ja sillä on merkittävä rooli Zürichin historiassa.

2. Zürichin vanhakaupunki

Zürichin vanhakaupunki on keskiaikainen kaupunginosa, joka tarjoaa vierailijoille historiallisen tunnelman. Alueella on kapeita kujia, kauniita rakennuksia, historiallisia aukioita ja viehättäviä ravintoloita.

3. Zürichin järvi

Zürichin järvi on kaupungin keskeinen vetonaula, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja rentoutua rannalla. Järven ympäristössä on myös useita puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia.

4. Bahnhofstrasse

Bahnhofstrasse on yksi maailman kuuluisimmista ostoskaduista. Täällä voi shoppailla luksusbrändien liikkeissä, tutustua trendikkäisiin putiikkeihin ja nauttia ylellisestä ilmapiiristä.

5. Uetliberg-vuori

Uetliberg-vuori tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja Zürichin järvelle. Vuorelle voi tehdä patikointiretkiä, polkupyöräilyä tai vain rentoutua luonnossa.

6. Kunsthaus Zürich

Kunsthaus Zürich on yksi Sveitsin tärkeimmistä taidemuseoista. Museo tarjoaa laajan kokoelman sveitsiläistä ja kansainvälistä taidetta eri aikakausilta.

7. Schweizerisches Nationalmuseum

Schweizerisches Nationalmuseum on Sveitsin kansallismuseo, joka esittelee maan historiaa ja kulttuuria. Museo sijaitsee vaikuttavassa rakennuksessa, jossa voi tutustua monipuoliseen kokoelmaan.

8. Zürichin eläintarha

Zürichin eläintarha on yksi Euroopan parhaista eläintarhoista. Tarhassa on laaja valikoima eläimiä eri puolilta maailmaa, ja se tarjoaa kohtaamisia villieläinten kanssa sekä kiehtovia näyttelyitä.

9. Fraumünster

Fraumünster on toinen tunnettu kirkko Zürichissä, jonka rakennus juontaa juurensa keskiajalle. Kirkon tärkein nähtävyys on sen lasimaalaukset, jotka on suunnitellut Marc Chagall.

10. Operahaus Zürich

Operahaus Zürich on Zürichin merkittävin oopperatalo, jossa esitetään korkeatasoisia ooppera- ja balettiesityksiä. Talon arkkitehtuuri ja akustiikka tekevät siitä tärkeän kohteen musiikin ystäville.

Kulttuuri ja Historia

Zürichin katedraali

Zürichin katedraali eli Grossmünster on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Se on rakennettu romaanis-goottilaiseen tyyliin ja valmistunut 1200-luvulla. Katedraalin torniin kiipeäminen tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin.

Opernhaus Zürich

Opernhaus Zürich on Zürichin oopperatalo, joka on perustettu vuonna 1834. Se on yksi Euroopan johtavista oopperataloista, ja siellä järjestetään korkealaatuisia ooppera- ja balettiesityksiä.

Heinrich Bullinger

Heinrich Bullinger oli sveitsiläinen teologi ja reformaattori, joka vaikutti merkittävästi Zürichin uskonnolliseen ja poliittiseen historiaan. Hän oli Johannes Calvinin aikalainen ja Zürichin uskonnollisen liikkeen johtohahmo 1500-luvun loppupuolella.

Kunsthaus Zürich

Kunsthaus Zürich on kaupungin taidemuseo, joka sijaitsee keskustassa. Museo on perustettu vuonna 1910 ja se pitää sisällään laajan kokoelman eurooppalaista taidetta, erityisesti sveitsiläisten taiteilijoiden teoksia.

Lindenhofin puisto

Lindenhofin puisto sijaitsee Zürichin vanhankaupungin kukkulalla ja on suosittu paikka rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Puistosta avautuu hienot näkymät yli Limmat-joen ja kaupungin kattojen.

Neumarktin joulumarkkinat

Neumarktin joulumarkkinat ovat perinteiset joulumarkkinat, jotka järjestetään Zürichin kaupungissa joka vuosi marras-joulukuussa. Markkinoilla voi tutustua paikalliseen käsityötarjontaan, nauttia glühweinista ja maistella perinteisiä sveitsiläisiä joulumakeisia.

Opettavainen kaupunkikierros

Opettavainen kaupunkikierros tarjoaa mahdollisuuden tutustua Zürichin historiaan ja kulttuuriin paikallisen oppaan johdolla. Kierroksia järjestetään useilla eri kielillä ja niihin sisältyy usein vierailuja historiallisiin nähtävyyksiin ja museoihin.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokakulttuuri Zürichissä

Zürichissä on monipuolinen ruokakulttuuri, ja kaupungissa on tarjolla erilaisia kansainvälisiä ruokalajeja. Perinteisessä sveitsiläisessä ruokakulttuurissa on vaikutteita saksalaisesta, ranskalaisesta ja italialaisesta keittiöstä. Tyypillisiä sveitsiläisiä ruokia ovat esimerkiksi raclette- ja fondue-ateriat, Zürcher Geschnetzeltes (sveitsiläinen liha-kastikeruoka) sekä Zürcher Eintopf (paikallinen keitto).

Sveitsiläiset ravintolat

Zürichissä on lukuisia ravintoloita, joissa on tarjolla sveitsiläistä ruokaa. Näihin ravintoloihin kuuluvat perinteiset Fondue-ravintolat sekä perinteisiä ruokia tarjoavat ravintolat. Sveitsiläisissä ravintoloissa voi maistella sveitsiläisiä juustoja, liha- ja kalaruokia sekä paikallisia erikoisuuksia.

Kansainväliset ravintolat

Zürichissä on myös paljon kansainvälisiä ravintoloita, joissa voi nauttia ruokia eri puolilta maailmaa. Kaupungista löytyy esimerkiksi italialaisia, ranskalaisia, aasialaisia, amerikkalaisia ja latinalaisamerikkalaisia ravintoloita. Kansainvälisissä ravintoloissa voi maistella erilaisia pizzo

Pääotsikko: Vapaa-ajan aktiviteetit

1. Kulttuuritapahtumat

Zürich tarjoaa monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kaupungissa järjestetään esimerkiksi kansainvälisesti tunnettu Zürichin elokuvajuhlat, joka kokoaa elokuvafanit yhteen. Lisäksi kaupungissa on useita teattereita, konserttisaleja ja gallerioita, joissa voi nauttia erilaisista esityksistä ja näyttelyistä.

2. Ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet

Zürich tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin ulkoilu- ja urheilulajeihin. Kaupungin ympärillä olevat vuoret ja järvi tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuksia esimerkiksi vaellukseen, pyöräilyyn ja hiihtoon. Lisäksi kaupungissa on runsaasti urheiluhalleja, jalkapallokenttiä, tenniskenttiä ja uimahalleja.

3. Ostokset ja markkinat

Zürichin vilkkailla kävelykaduilla ja ostoskeskuksissa voi viettää aikaa ostoksia tehden. Kaupungissa on monia tunnettuja muotiliikkeitä, design- ja sisustuskauppoja sekä kansainvälisiä ja paikallisia brändejä. Lisäksi Zürichissä järjestetään säännöllisesti erilaisia markkinoita, joilla voi ostaa paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

4. Museot ja nähtävyydet

Zürichissä on lukuisia museoita, joissa voi tutustua taiteeseen, kulttuurihistoriaan ja tieteen eri aloihin. Kuuluisimpia museoita ovat esimerkiksi Kunsthaus Zürich, joka esittelee eri aikakausien taiteen kokoelmia, ja Rietbergin museo, joka keskittyy kansainväliseen taideteoksiin. Lisäksi kaupungissa on useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Zürichin tuomiokirkko ja vanha kaupunki.

5. Ravintolat ja ravintolakulttuuri

Zürichissä voi nauttia monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Kaupungissa on laaja valikoima erilaisia ravintoloita, joissa voi maistella kansainvälisiä ruokalajeja sekä perinteisiä sveitsiläisiä herkkuja. Kaupungin ravintolakulttuuriin kuuluu myös perinteiset kahvilat ja konditoriat, joissa voi nauttia herkullisista leivonnaisista ja kahvista.

6. Viihde ja yöelämä

Zürichin yöelämä tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kaupungissa on lukuisia baareja, klubeja ja musiikkiesityksiä, joissa voi viettää iltaa esimerkiksi kuunnellen livemusiikkia tai tanssien. Lisäksi kaupungissa on elokuvateattereita, kasinoita ja stand up -komediaklubeja, jotka tarjoavat viihdykettä myöhäiseen iltaan asti.

Suositut hotellit Zürichissa

1. Baur au Lac

Baur au Lac sijaitsee Zürichin keskustassa ja tarjoaa ylellisiä majoitusvaihtoehtoja. Hotellin tilavissa ja tyylikkäissä huoneissa on modernit mukavuudet, kuten taulu-tv ja ilmastointi. Baur au Lacin palveluihin kuuluu myös ravintoloita, kuntokeskus ja rentoutumisalue.

2. The Dolder Grand

The Dolder Grand tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Zürichiin ja sijaitsee mäen huipulla, vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Hotellin elegantit huoneet ovat sisustettu ylellisesti ja niissä on modernit mukavuudet. The Dolder Grandissa on myös useita ravintoloita ja kylpylä, jossa voi rentoutua.

3. Marriott Zurich Hotel

Marriott Zürich Hotel sijaitsee lähellä Zürichin lentokenttää ja tarjoaa tilavia ja modernisti sisustettuja huoneita. Hotellin vieraiden käytössä on ravintoloita, baareja, kuntokeskus ja wellness-tilat. Marriott Zürich Hotel on myös loistava vaihtoehto liikematkailijoille, sillä siinä on myös konferenssitilat.

4. Hotel Schweizerhof Zürich

Hotel Schweizerhof Zürich sijaitsee Zürichin päärautatieaseman vieressä ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita ja sviittejä. Hotellissa on modernit mukavuudet ja vieraiden käytössä on myös ravintoloita, baareja ja kuntokeskus. Hotel Schweizerhof Zürich on suosittu valinta matkailijoiden keskuudessa sen kätevän sijainnin takia.

5. Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich sijaitsee Zürichin keskustassa ja tarjoaa ylellisiä ja tilavia huoneita sekä sviittejä. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, kuntokeskus, pieni uima-allas ja spa-alue. Park Hyatt Zurich on erityisesti kiitelty henkilökunnan ystävällisyydestä ja palvelun laadusta.

Turvallisuus ja terveys Zürichissä

Turvallisuus

– Zürich on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, ja rikollisuustaso on matala.
– Näkyvää poliisipartioinnia on runsaasti eri alueilla ja eri aikoina.
– Kaupungin keskusta-alueilla on yleisvalvontakameroita ja monet paikat ovat hyvin valaistuja.
– Kuitenkin, kuten missä tahansa suurkaupungissa, turvatoimista huolehtiminen ja yleisten varovaisuusohjeiden noudattaminen on suositeltavaa.

Julkisen terveydenhuollon tarjonta

– Julkinen terveydenhuolto Zürichissä on laadukasta ja hyvin organisoitua.
– Kaupungissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat monenlaista terveyspalvelua.
– Terveydenhuoltopalvelut ovat yleisesti ottaen hyvin saavutettavissa, ja nopea hoitoon pääsy on usein mahdollista.
– Zürichissä on myös erikoistuneita hoitolaitoksia, kuten lastensairaaloita ja psykiatrisia klinikoita.

Vakuutukset

– Sveitsissä terveydenhuoltojärjestelmä perustuu vakuutusjärjestelmään, jossa jokaisella asukkaalla tulee olla sairausvakuutus.
– Sairausvakuutus kattaa suuren osan terveydenhuollon kustannuksista, mutta osa kuluista jää omavastuun piiriin.
– Vakuutuksen valinta ja maksaminen ovat jokaisen yksittäisen vastuulla.
– Zürichissä toimii useita vakuutusyhtiöitä, jotka tarjoavat erilaisia vakuutuspaketteja.

Ympäristöterveys

– Zürich on tunnettu puhtaasta ympäristöstään, ja kaupunki sijaitsee upeiden järvien ja vuorten ympäröimänä.
– Ilmanlaatu on yleisesti ottaen hyvä kaupungissa, ja ympäristöön ja luontoon kiinnitetään huomiota.
– Kaupungissa on runsaasti viheralueita ja puistoja, joissa ihmiset voivat nauttia ulkoilusta ja virkistäytymisestä.
– Vesi- ja jätehuolto on hyvin järjestetty kaupungissa, mikä edistä

Rannat ja Vesistöt

Zürichjärvi

Zürichjärvi on suuri järvi, joka sijaitsee Zürichin kaupungin keskustan lähellä. Järven rannat tarjoavat kauniin näkymän kaupungin ympäröivään maisemaan. Kalastus, purjehdus ja uiminen ovat suosittuja aktiviteetteja järven rannoilla.

Badis

Badis on saksankielinen sana uimarannoille, joita löytyy Zürichin kaupungista. Badit tarjoavat pääsyn järveen ja usein tarjoavat myös aurinkotuoleja, pukuhuoneita, suihkuja ja muita mukavuuksia kävijöilleen.

Limmatschwimmen

Limmatschwimmen on perinteinen tapahtuma, jossa ihmiset uivat jokea pitkin Zürichin keskustasta. Vuosittain järjestettävä tapahtuma houkuttelee tuhansia osallistujia ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden uida kaupungin nähtävyyksien läpi.

Uetliberg-vuori

Uetliberg-vuori sijaitsee Zürichin kaupungin lähistöllä ja tarjoaa upeat näkymät järvelle ja kaupunkiin. Vuorelle pääsee helposti junalla tai bussilla, ja siellä on myös rantoja ja vesistöjä patikointiin ja ulkoiluun.

Yöelämä ja viihde Zürichissä:

Klubit ja baarit:

Zürichissä on monipuolinen tarjonta klubeja ja baareja, joissa voi nauttia yöelämästä. Esimerkiksi Langstrassen alueella sijaitsee useita trendikkäitä baareja ja klubeja, jotka tarjoavat erilaisia musiikkityylejä ja tunnelmia. Niederdorf-kadulla keskustassa on myös paljon baareja, joista osa on avoinna myöhään yöhön.

Konserttisalit ja musiikkiesitykset:

Zürichissä on useita konserttisaleja ja musiikkiesitysten tapahtumapaikkoja. Esimerkiksi Tonhalle Zürich on arvostettu konserttisali, jossa on mahdollista nauttia klassisen musiikin esityksistä. Mascotte ja Exil ovat puolestaan suosittuja musiikkiklubeja, joissa esiintyy sekä paikallisia että kansainvälisiä artisteja eri genreistä.

Teatterit ja esitystaiteet:

Zürichissä on monipuolinen teatteritarjonta eri teattereissa. Esimerkiksi Zürichin Schauspielhaus on yksi Saksankielisen alueen merkittävimmistä teattereista, jossa esitetään sekä klassikoita että nykyaikaista teatteria. Kampnagel ja Schiffbau ovat myös suosittuja paikkoja, joissa järjestetään esitystaiteen tapahtumia.

Kasinot:

Zürichissä on myös mahdollisuus kokeilla onneaan kasinolla. Esimerkiksi Casino Zürich tarjoaa erilaisia uhkapeli- ja pelivaihtoehtoja, kuten rulettia, blackjackia ja peliautomaatteja. Kasino on avoinna myös myöhään illalla.

Elokuva- ja elämyskeskukset:

Zürichissä on useita elokuva- ja elämyskeskuksia, joissa voi käydä elokuvissa tai nauttia muista viihdetarjonnasta. Esimerkiksi Arena Cinemas Zürich ja Houdini Kino tarjoavat monipuolisia elokuvaelämyksiä eri genreistä. Sihlcity on suuri elämyskeskus, jossa voi esimerkiksi käydä keilaamassa tai pelaamassa biljardia.

Kulttuuritapahtumat ja festivaalit:

Zürichissä järjestetään vuoden aikana monia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja eri taiteenaloilla. Esimerkiksi Zürichsee-Festival on klassisen musiikin festivaali, joka järjestetään kesäkuussa. Street Parade on puolestaan suuri elektronisen musiikin festivaali, joka kerää satojatuhansia ihmisiä Zürichin kaduille.

Nightlife-kierrokset:

Zürichissä on myös mahdollista osallistua ”nightlife-kierroksille”, joilla oppaan johdolla tutustutaan kaupungin yöelämään. Näillä kierroksilla käydään eri baareissa ja klubeilla, ja niiden avulla voi tutustua paikalliseen musiikkikulttuuriin ja yöelämän tarjontaan.

Luontokohteet ja retkeily

Zürichin järvialue

Zürichin järvialue on yksi kaupungin upeimmista luontokohteista. Järvialue kattaa noin 88 neliökilometrin alueen, josta 40 prosenttia on virkistyskäytössä. Järvellä voi nauttia upeista maisemista sekä monipuolisista ulkoilu- ja vesiretkimahdollisuuksista. Alueella voi esimerkiksi vuokrata purjeveneen tai kajakin ja tutustua järvimaisemiin omatoimisesti. Järvialueella on myös useita hiekkarantoja, joilla voi nauttia auringosta ja uimisesta.

Uetliberg-vuori

Uetliberg-vuori on Zürichin kaupungin länsipuolella sijaitseva suosittu retkeilykohde. Vuorelle pääsee helposti kaupungin julkinen liikenteen avulla, ja huipulle noustessa avautuu upeat näkymät koko Zürichin seudulle ja järvelle. Uetlibergillä on myös useita luontopolkuja, joita pitkin voi tutustua alueen kauniiseen luontoon. Vuorelta löytyy myös ravintola, josta voi nauttia maisemista samalla kun nauttii paikallisia herkkuja.

Zürichin eläintarha

Zürichin eläintarha, tunnettu myös nimellä Zürich Zoo, on yksi Euroopan parhaista eläintarhoista. Eläintarhassa asustaa yli 360 eri lajia ja yhteensä noin 4600 eläintä. Alue on jaettu eri teemojen mukaan, ja siellä voi nähdä muun muassa apinoita, norsuja, virtahepoja, leijonia ja pingviinejä. Eläintarha on tunnettu myös panostuksestaan eläinten hyvinvointiin ja kasvatusohjelmiin.

Albispelätin luonnonsuojelualue

Albispelätin luonnonsuojelualue sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Zürichin keskustasta ja tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua alueen luonnon monimuotoisuuteen. Alueella on erilaisia luontopolkuja ja retkeilyreittejä, joita pitkin voi ihastella muun muassa reheviä metsiä, joet ja suot. Alueella elää myös lukuisia eri lintu- ja eläinlajeja, joten retkeillessä voi bongata mielenkiintoisia otuksia.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Grossmünster

Grossmünster on Zürichin tunnetuin ja tärkein kirkko. Se oli myös yksi Swiss Reformation tärkeimmistä tapahtumapaikoista. Tämä roomalaiskatolinen kirkko sijaitsee Zürichin vanhassa kaupungissa, ja sen kellotornista avautuu upea näkymä kaupungin yli.

Saint Peter’s Church

Saint Peter’s Church on yksi vanhimmista kirkoista Zürichissä. Kirkossa on maailman suurin kellotornin kellotaulu, jonka halkaisija on 8,7 metriä. Kirkon kellotornista voi myös ihailla kaunista näköalaa Zürichin järvelle ja kaupungin ylle.

Fraumünster

Fraumünster on toinen Zürichin tunnetuista kirkoista. Se perustettiin jo 800-luvulla, ja se on arkkitehtonisesti vaikuttava rakennus. Kirkon sisätiloissa voi ihailla upeita kirkkomaalauksia, kuten Marc Chagallin viisiosaisen maalauksen sarjaa.

Bahnhofstrasse

Bahnhofstrasse on Zürichin tunnetuin ostoskatu. Katu on noin 1,4 kilometriä pitkä ja se tarjoaa lukuisia luksusliikkeitä, tavarataloja ja kahviloita. Bahnhofstrasse on myös yksi maailman kalleimmista ostoskaduista.

Town Hall

Town Hall eli Zürichin kaupungintalo on historiallinen rakennus, joka sijaitsee vanhassakaupungissa. Rakennus edustaa renessanssityyliä ja toimii Zürichin kaupungin hallinnollisena keskuksena. Kaupungintalon pihalta voi löytää myös Zürichin suuren vesisuihkulähteen.

Opernhaus Zürich

Opernhaus Zürich on Zürichin oopperatalo, joka tarjoaa korkeatasoista ooppera- ja balettiohjelmaa. Rakennus itsessään on arkkitehtonisesti kaunis ja sijaitsee Zürichin järven rannalla.

Lindenhof Park

Lindenhof Park on puisto, joka sijaitsee Zürichin vanhankaupungin kukkulalla. Puisto tarjoaa kauniita näkymiä kaupunkiin ja Zürichin järvelle. Se on myös paikallisten suosima rentoutumispaikka ja ulkoilualue.

Rietberg Museum

Rietberg Museum on Zürichin taide- ja kulttuurimuseo, joka keskittyy erityisesti ei-eurooppalaiseen taiteeseen ja kulttuureihin. Museon kokoelmiin kuuluu esineitä ja taideteoksia Afrikasta, Aasiasta, Amerikasta ja Oseaniasta.

Zürichin eläintarha

Zürichin eläintarha on yksi Euroopan vanhimmista eläintarhoista. Eläintarhassa voi tutustua erilaisiin eläinlajeihin ja oppia lisää niiden elinympäristöstä. Eläintarha sijaitsee Zürichbergin rinteessä, joten se tarjoaa myös upeat maisemat yli kaupungin.

Kunsthaus Zürich

Kunsthaus Zürich on yksi Sveitsin merkittävimmistä taidemuseoista. Museossa on laaja kokoelma sveitsiläistä ja kansainvälistä taidetta. Esillä on muun muassa teoksia vanhoista mestareista kuten Rembrandtista ja Monet’sta, sekä modernista taiteesta kuten Picassosta ja Chagallista.

Swiss National Museum

Swiss National Museum on Sveitsin kansallismuseo, joka esittelee maan historiaa ja kulttuuria. Museo sijaitsee upeassa historiallisessa rakennuksessa, ja sen kokoelmiin kuuluu esineitä ja artefakteja antiikin ajoista nykypäivään.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Uetliberg

Uetliberg on korkea kukkula, joka sijaitsee Zürichin länsipuolella. Se tarjoaa upeita panoraamanäkymiä kaupunkiin ja Zürichinjärvelle. Uetlibergin huipulla on myös ravintola, jossa voi nauttia aterian samalla ihaillen maisemia.

Lindenhof

Lindenhof on vihreä puistoalue vanhankaupungin sydämessä. Sieltä avautuu kaunis näkymä vanhaan kaupunkiin ja Limmat-joelle. Puistossa voi rentoutua, pelata shakkia tai vain nauttia kauniista ympäristöstä.

Zürichhorn-puisto

Zürichhorn-puisto sijaitsee Zürichjärven rannalla ja tarjoaa upeat näkymät järvelle ja Alpeille. Se on suosittu paikka paikallisten asukkaiden keskuudessa piknikin pitämiseen, ulkoiluun ja pyöräilyyn.

Lindenberg

Lindenberg on vuori, jolta avautuu upea näköala Zürichin vanhankaupungin yli. Se on suosittu paikka kävelyretkille, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Lisäksi alueella on ravintola, jossa voi nauttia ruokaa maisemia ihaillen.

Prime Tower Sky Bar

Prime Tower on Zürichin korkein pilvenpiirtäjä, ja sen ylimmässä kerroksessa sijaitsee Sky Bar. Baarista avautuu upeat näköalat yli kaupungin, järven ja Alppien. Se on suosittu paikka nauttia drinkkejä ja ihailla maisemia.

Zürichberg

Zürichberg on kukkula, joka tarjoaa upeat näkymät Zürichin kaupunkiin ja järvelle. Alueella sijaitsee myös kuuluisa Dolder Grand -hotelli, jossa voi nauttia ylellisestä majoituksesta ja ihastella kaupungin kauniita maisemia.Kohteen sijainti maa on Sveitsi.

Jätä kommentti