Halvat lennot Angers

Nähtävyydet ja Kohteet

1. Château d’Angers

Château d’Angers on keskiaikainen linna, joka sijaitsee Angersin kaupungissa. Linna on rakennettu 1300-luvulla ja se on tunnettu erityisesti 800 metriä pitkästä muuristaan, joka kätkee sisälleen vaikuttavan herttuan palatsin ja Isoin Lohikäärme -nimisen tornin. Château d’Angers on tärkeä osa alueen historian ja kulttuurin säilyttämistä ja se on avoinna yleisölle, joka voi ihastella historiallisia huoneita ja kokoelmia.

2. Cathédrale Saint-Maurice d’Angers

Cathédrale Saint-Maurice d’Angers on Angersin suuri goottilainen katedraali, joka on omistettu pyhälle Mauritiukselle. Katedraali on rakennettu 1100-luvulla ja se tunnetaan varsinkin upeasta akustiikastaan ja lasimaalauksistaan. Katedraali on avoinna yleisölle, ja sinne voi tutustua sekä omatoimisesti että opastetuilla kierroksilla.

3. Jardin des Plantes

Jardin des Plantes on kaunis puutarha Angersin keskustassa, ja se on yksi vanhimmista yleisistä puutarhoista Ranskassa. Puutarha perustettiin jo vuonna 1799 ja se tarjoaa vierailijoilleen kauniita kukkaistutuksia, kasvihuoneita, vesialtaita ja veistoksia. Puutarhassa voi nauttia kävelyistä, piknikistä tai vain rentoutua tunnelmallisessa ympäristössä.

4. Musée des Beaux-Arts

Musée des Beaux-Arts on Angersin taidemuseo, joka sijaitsee vanhassa piispanpalatsissa. Museon kokoelmiin kuuluu ranskalaisen ja flaamilaistyylisen maalauksen teoksia 1300-luvulta aina nykypäivään asti. Lisäksi museon kokoelmiin kuuluu myös veistoksia, keramiikkaa ja taide-esineitä. Musée des Beaux-Arts on suosittu vierailukohde taiteen ystäville.

5. Terra Botanica

Terra Botanica on teemapuisto, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan kasvien ja kasvitieteen maailmaan. Teemapuisto on suunniteltu opettavaisella ja viihdyttävällä tavalla, ja siellä voi oppia ja tutustua erilaisiin kasveihin, niiden ekologiseen merkitykseen ja suojeluun. Terra Botanica tarjoaa mm. interaktiivisia näyttelyitä, teatteriesityksiä ja kasvihuoneita, joissa voi ihailla erilaisia kasvilajeja ympäri maailmaa.

Kulttuuri ja Historia

Cité – historiallinen keskusta

Angersin historiallinen keskusta, nimeltään Cité, on viehättävä alue, joka tarjoaa kiehtovan katsauksen kaupungin menneisyyteen. Alueella on upea linna, joka tunnetaan nimellä Château d’Angers, joka rakennettiin 1100-luvulla ja on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista linnoista Ranskassa. Linna tarjoaa näyttelyitä ja jännittäviä näkymiä ympäröivään maisemaan. Citéssä on myös hurmaavia kujia, kapeita katuja ja historiallisia rakennuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaupungin menneisyyteen ja nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Museot

Angersissa on useita mielenkiintoisia museoita, jotka tarjoavat mahdollisuuden syventyä kaupungin kulttuuriin ja historiaan. Musee des Beaux-Arts d’Angers on taidemuseo, jossa on laaja kokoelma maalauksia ja veistoksia eri aikakausilta. Museossa on myös taidetta, joka edustaa paikallisia taiteilijoita. Musée Jean-Lurçat et de la tapisserie contemporaine on erikoistunut nykyaikaiseen taidetekstiiliin, ja siellä on näyttelyitä, joissa esitellään sekä historiallisia että nykyaikaisia teoksia. Historiasta kiinnostuneille Musée de l’ardoise on mielenkiintoinen vaihtoehto, jossa voi oppia alueen perinteisestä liuskekiviteollisuudesta.

Festivaalit ja tapahtumat

Angersissa järjestetään vuosittain monia festivaaleja ja tapahtumia, jotka heijastavat kaupungin rikasta kulttuuriperintöä. Esimerkiksi Tempo Rives -festivaali kesäkuussa tuo yhteen eri musiikkityylejä ja tarjoaa konsertteja ja esityksiä joen varrella. Angersin kesäfestivaalit tarjoavat monipuolisen ohjelman, johon kuuluu elokuvia, teatteria, tanssia ja musiikkia. Syyskuussa järjestetään myös Accroche-Cœurs, joka on katufestivaali, jossa taidetta, musiikkia ja teatteria esitetään koko kaupungissa.

Uskonnollinen perintö

Angersissa on myös merkittävä uskonnollinen perintö. Saint-Mauricen katedraali on huomionarvoinen nähtävyys, ja se on yksi Ranskan suurimmista gotiikan tyylisistä kirkoista. Katedraali on rakennettu 400-luvulla ja se tarjoaa vaikuttavan arkkitehtonisen kokemuksen. Toinen uskonnollinen nähtävyys on Collégiale Saint-Martin, joka on romaanisen tyylinen kirkko 1000-luvulta. Molemmat kirkot tarjoavat kävijöille mahdollisuuden ihailla upeaa arkkitehtuuria ja hengellistä ilmapiiriä.

Ruokailu ja Ravintolat

Ranskalainen keittiö

Angersissa voi nauttia aidosta ranskalaisesta keittiöstä, joka on tunnettu herkullisista ruoistaan ja hienostuneista makuistaan. Perinteisiä ranskalaisia ruokalajeja, kuten escargots (etanat), confit de canard (ankkaa) ja ratatouille, tarjoillaan useissa ravintoloissa kaupungissa. Erityisesti lähistöllä olevat Loiren laakson viinit tarjoavat erinomaisen seuralaisen ranskalaisille ruoille.

Paikalliset erikoisuudet

Angersissa on myös omat paikalliset erikoisuutensa, jotka kannattaa kokea vierailun aikana. Esimerkiksi Cointreau-likööri on peräisin Angersista, ja sitä voi maistaa monissa ravintoloissa ja baareissa kaupungissa. Lisäksi paikallinen viinintuotanto tarjoaa erilaisia ​​viinejä kuten Coteaux du Layon ja Anjou-viinit.

Ravintolat

Angersissa on laaja valikoima ravintoloita, joissa voi nauttia erilaisista ruokakulttuureista ja makumaailmoista. Kaupungissa on tarjolla klassiset bistrotyyliset ravintolat, joissa voi maistella perinteisiä ranskalaisia ruokia. Lisäksi kaupungista löytyy myös kansainvälisiä ravintoloita, kuten italialaisia, kiinalaisia ja meksikolaisia ravintoloita. Angersista löytyy myös useita gourmet-ravintoloita, jotka tarjoavat hienostuneita ruokaelämyksiä haastavampaa makua etsiville.

Paikalliset markkinat

Angersissa on useita paikallisia markkinoita, joilla voi ostaa tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita omiin ruoanlaittoihin. Esimerkiksi Marché Lafayette ja Marché Bichon ovat suosittuja markkinoita, joilta voi ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, lihaa ja juustoja. Markkinoilla voi myös maistella erilaisia paikallisia herkkuja, kuten crêpes (ohukaisia) ja galette-saucisses (makkaralettuja).

Pikaruokapaikat

Angersista löytyy myös erilaisia pikaruokapaikkoja, joissa voi nopeasti nauttia ruokaa. Esimerkiksi erilaiset kahvilat, kuten leipomot ja patisserieet, tarjoavat tuoreita leivonnaisia, kuten croissantteja ja baguetteja. Kaupungista löytyy myös pikaruokaketjuja, kuten McDonald’s ja Subway, jotka tarjoavat tuttuja pikaruokavaihtoehtoja.

Aukioloajat

Ravintoloiden ja ruokapaikkojen aukioloajat voivat vaihdella Angersissa. Tyypillisesti ranskalaiset ravintolat tarjoavat lounasta noin klo 12-14 ja illallista noin klo 19-22. Monet ravintolat voivat olla suljettuna maanantaisin tai tiistaisin, joten on hyvä tarkistaa etukäteen ravintolan aukioloajat. Pikaruokapaikat ovat yleensä avoinna pidempään ja tarjoavat ruokaa läpi päivän.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Museot ja taidegalleriat

Angersissa on useita museoita ja taidegallerioita, joissa voi tutustua eri aikakausien taiteeseen ja kulttuuriin. Tunnettuja kohteita ovat esimerkiksi Musée des Beaux-Arts d’Angers, jossa on laaja kokoelma taideteoksia, sekä Jean-Lurçat -museo, joka esittelee modernia taidetta.

Vihreät puistot ja puutarhat

Kaupungissa on useita kauniita puistoja ja puutarhoja, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Esimerkiksi Jardin du Mail on suosittu puisto, jossa on paljon istutuksia ja viihtyisiä istumapaikkoja. Parc Balzac puolestaan tarjoaa hyviä kävely- ja lenkkeilypolkuja.

Urheilu- ja liikuntamahdollisuudet

Angersissa on erilaisia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Kaupungissa on useita uima-altaita, joiden lisäksi rantalentopalloa ja muita rantapelejä voi pelata esimerkiksi Lac de Maine -järvellä. Lisäksi kaupungissa on useita kuntoilukeskuksia ja kuntosalitiloja.

Teatterit ja elokuvateatterit

Angersissa on useita teattereita, joissa voi nauttia näytelmistä ja esityksistä. Esimerkiksi Le Quai on tunnettu teatteri, joka tarjoaa monipuolista ohjelmistoa. Lisäksi kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa voi katsella uusimpia elokuvia.

Shoppailu ja ostoskeskukset

Angersissa on laaja valikoima kauppoja ja ostoskeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia. Rue Saint-Laud on suosittu ostoskatu, jossa on erilaisia vaate- ja kenkäkauppoja. Lisäksi kaupungissa on muun muassa Centre Commercial Grand Maine -ostoskeskus, jossa on monia erilaisia kauppoja.

Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisista ruoista ja juomista. Angers on tunnettu alueen viineistä, joten viinibaareja ja viiniravintoloita löytyy runsaasti. Lisäksi kaupungissa on monipuolisia ravintoloita eri maailman keittiöistä.

Suositut hotellit Angersissa:

1. Hotel le Progres

Hotel le Progres sijaitsee Angersin keskustassa ja tarjoaa viihtyisät huoneet sekä ystävällisen palvelun. Hotellin sijainti on ihanteellinen, sillä se on lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Château d’Angers -linnaa ja Jardin des Plantes -puistoa. Huoneissa on mukavuudet, kuten ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola ja baari.

2. Hotel de France

Hotel de France on viehättävä perhehotelli, joka sijaitsee Angersin vanhassakaupungissa. Hotellin huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja niissä on modernit mukavuudet. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolasta voi nauttia herkullisia alueellisia ruokia ja hotellin baarissa on tarjolla laaja valikoima juomia.

3. Hotel Mercure Angers Centre

Hotel Mercure Angers Centre sijaitsee Angersin keskustassa lähellä kaupungin pääostoskatuja ja ravintoloita. Hotellin huoneet ovat tilavia ja modernisti sisustettuja, ja niissä on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellin ravintolasta voi nauttia ranskalaisia erikoisuuksia ja baarista voi tilata virkistäviä juomia. Hotellissa on myös kuntokeskus ja sauna.

4. Hotel des Plantes

Hotel des Plantes on viehättävä boutique-hotelli, joka sijaitsee Angersin rauhallisella alueella, lähellä Jardin des Plantes -puistoa. Hotellin huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Asiakkaat voivat rentoutua hotellin puutarhassa tai nauttia juomia hotellin baarissa. Hotellista on myös hyvät kulkuyhteydet kaupungin keskustaan.

5. Hotel de L’Europe

Hotel de L’Europe sijaitsee Angersin keskustassa ja tarjoaa mukavat huoneet sekä ystävällisen palvelun. Hotellin huoneissa on ilmastointi, taulu-tv ja ilmainen Wi-Fi. Hotellissa on myös ravintola, jossa asiakkaat voivat nauttia aamiaisen ja illallisen. Hotellin sijainti on ihanteellinen, sillä se on lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia.

Turvallisuus

Järjestysvalvonta

Angersissa on kattava järjestysvalvontajärjestelmä, joka kattaa kaupungin keskeiset julkiset tilat, kuten asemat, ostoskeskukset ja kaupungin keskustan alueet.

Polisiipiirit

Angersissa on useita polisiipiirejä, jotka vastaavat paikallisesta rikostorjunnasta ja turvallisuudesta. Nämä polisiipiirit tekevät yhteistyötä kaupungin asukkaiden kanssa ja järjestävät erilaisia turvallisuustapahtumia.

Kameravalvonta

Kaupungissa on laaja kameravalvontajärjestelmä, joka auttaa valvomaan julkisia tiloja ja lisää turvallisuutta. Kamerat on asennettu eri puolille kaupunkia, kuten kaduille, asemille ja puistoihin.

Terveys

Sairaalat

Angersissa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhuoltoa kaupungin asukkaille. Näihin kuuluu sekä yleissairaalat että erikoissairaaloita, joiden alaan kuuluvat esimerkiksi neurologia, ortopedia ja gynekologia.

Apteekit

Kaupungissa on runsaasti apteekkeja, jotka tarjoavat laajan valikoiman lääkkeitä ja muita terveydenhoitotuotteita. Apteekit ovat usein avoinna normaaleina työaikoina, ja on olemassa myös päivystysapteekkeja, jotka palvelevat iltaisin ja viikonloppuisin.

Sairaankuljetus

Angersissa on hyvin organisoitu sairaankuljetusjärjestelmä, joka tarjoaa ensiapua ja kuljetuspalveluita sairaaloihin. Tähän kuuluu ambulansseja ja muita erikoiskuljetusajoneuvoja, jotka ovat käytettävissä hätätilanteissa ja kiireellisissä tapauksissa.

Rannat ja Vesistöt:

1. Maine-joen uimaranta

Maine-joki virtaa Angersin läpi ja kaupungissa on useita uimarantoja sen rannoilla. Yksi suosituimmista on Maine-joen uimaranta, joka tarjoaa hiekkapohjaisen uimapaikan kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttöön.

2. Lac de Maine

Angersin lähellä sijaitsee Lac de Maine, järvi, joka tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Järven ympärillä on kävelyreittejä, puistoja ja piknik-alueita, jotka houkuttelevat viettämään aikaa luonnon ja veden äärellä.

3. Couasnon-joki

Angersin toinen merkittävä joki on Couasnon-joki, joka risteilee kaupungin halki. Tällä joella ei ole erityistä uimarantaa, mutta sen varrella olevat vehreät rannat tarjoavat kauniin maiseman ja mahdollisuuden rentoutumiseen joen äärellä.

4. Loire-joki

Angersin lähellä virtaa kuuluisa Loire-joki, joka tarjoaa upeat maisemat ja lukuisat mahdollisuudet veneilyyn ja vesiliikuntaan. Monet järjestetyt veneretket tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden tutustua Loire-joen maisemiin ja nauttia risteilystä.

5. La Mayenne

La Mayenne on toinen tärkeä joki, joka virtaa Angersin läpi. Tällä joella järjestetään usein melontaretkiä ja vesiretkeilyä harrastaville mahdollisuus nauttia kauniista maisemista ja kokea erilaisia vesiseikkailuja.

6. Vihreät puistot ja puutarhat

Angersissa on myös useita vihreitä puistoja ja puutarhoja, jotka tarjoavat kaupunkilaisille ja matkailijoille tilaisuuden rentoutua luonnossa ja nauttia kauniista ympäristöstä. Näiden puistojen ja puutarhojen vesielementit, kuten lammikot ja purot, lisäävät niiden kauneutta ja viihtyisyyttä.

Yöelämä ja viihde

1. Baarit ja klubit

Angersissa on monia baareja ja klubeja, joissa voi viettää iltaa. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Le Chabada, jonka ohjelmistossa on usein live-esiintyjiä, ja Kolor Bar, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristään. Lisäksi keskustan alueella on useita baareja, kuten Le Joker’s Pub ja Le Chai de Jojo.

2. Teatterit ja konserttisalit

Angersissa on useita teattereita ja konserttisaleja, joissa voi nauttia esityksistä ja konserteista. Esimerkiksi Theatre Le Quai on suosittu paikka teatterirakastajille, ja Grand Théâtre d’Angers tarjoaa laajan valikoiman musiikki- ja tanssiesityksiä.

3. Elokuvateatterit

Elokuvien ystäville Angers tarjoaa useita elokuvateattereita. Esimerkiksi Gaumont Multiplexe Angersissa on useita elokuvasaleja, joissa näytetään erilaisia elokuvia eri genreistä. Lisäksi Angersissa on muitakin pienempiä elokuvateattereita, kuten Cinéma Les 400 Coups.

4. Ravintolat ja ruokapaikat

Angersissa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja ruokapaikkoja eri hintaluokissa ja eri keittiöistä. Voit nauttia perinteisestä ranskalaisesta keittiöstä esimerkiksi Le Petit Comptoir -ravintolassa tai kokeilla lähialueen erikoisuuksia, kuten Crêperie Saint-Aubinissa. Lisäksi Angersista löytyy myös kansainvälisiä ruokapaikkoja, kuten italialainen ravintola Il Ristorante.

5. Kulttuuritapahtumat

Angersissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Temps Danse Festival tuo kaupunkiin tanssin iloa ja Nuit des Choeurs -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kuulla erilaisia kuoroesityksiä. Lisäksi Musée des Beaux-Arts d’Angersissa järjestetään vaihtuvia taidenäyttelyitä.

6. Kasino

Angersissa ei ole kasinoa. Lähin kasino löytyy Nantesista, joka on noin tunnin junamatkan päässä Angersista. Kasino tarjoaa pelien lisäksi myös viihdeohjelmaa ja ravintolapalveluja.

Luontokohteet ja retkeily

1. Parc de Balzac

Parc de Balzac on puisto Angersin kaupungissa, jossa kävijät voivat nauttia viheralueista, kävellä puistossa ja rentoutua luonnon keskellä. Puistossa on myös leikkipaikkoja lapsille ja urheilumahdollisuuksia.

2. Lac de Maine

Lac de Maine on suuri järvi Angersin kaupungissa, joka tarjoaa upeita maisemia ja mahdollisuuksia ulkoiluun. Alueella on kävelyreittejä, pyöräilyreittejä ja piknik-alueita. Järven rannalla on myös hiekkaranta ja mahdollisuus vuokrata polkuveneitä.

3. Parc de l’Arboretum

Parc de l’Arboretum on kaunis puisto Angersin laitamilla, joka on kuuluisa erilaisista kasvilajeistaan. Puistossa on kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua erilaisiin kasveihin ja puulajeihin. Alueella on myös lampi ja pieni eläintarha.

4. Parc Terra Botanica

Parc Terra Botanica on teemapuisto, joka on omistettu kasveille ja kasvitieteelle. Puisto tarjoaa erilaisia näyttelyitä ja aktiviteetteja, kuten puutarhanhoitoon ja kasvien hoitoon liittyviä workshoppeja. Puistossa on myös kasvihuoneita ja ulkoalueita, joissa voi ihailla erilaisia kasveja.

5. Vihreät keitaat

Angersissa on useita vihreitä keitaita, joissa kävijät voivat nauttia luonnosta ja rauhasta. Näihin kuuluvat esimerkiksi Jardin des Plantes, Jardin du Mail ja Jardin du Musée des Beaux-Arts. Nämä puistot tarjoavat kauniita kasvillisuutta, kukkapenkkejä ja istutuksia, jotka luovat kauniin ympäristön retkeilyyn ja ulkoiluun.

Uskonnolliset ja Historialliset kohteet Angersissa:

Angersin katedraali:

Angersin katedraali, virallisesti tunnettu nimellä Cathédrale Saint-Maurice d’Angers, on goottilainen katedraali, joka sijaitsee Angersin kaupungissa. Rakennus alkoi 1100-luvulla ja se valmistui 1600-luvulla. Katedraali on tunnettu erityisesti sen lähes 100 metriä pitkästä ja 39 metriä korkeasta romaanis-goottilaisesta kuoriosastaan. Katedraali on myös kuuluisa ”Angersin vaakunasta” eli maailman suurimmasta peitteestä, joka on ripustettu katedraalin seinälle.

Château d’Angers:

Château d’Angers, joka tunnetaan myös nimellä Angersin linna, on historiallinen linna sijaitsee Angersin kaupungin keskustassa. Linna rakennettiin 1300-luvulla ja se on tunnettu erityisesti valtavasta puolustusmuuristaan, joka ympäröi linnaa. Linnan kuuluisimpia ominaisuuksia on ”Apokalyptisen maiseman” muodostava puutarha, jossa on yhdeksänkymmentä punaista puuta. Linna toimii nyt myös taiteen ja historian museona.

Maison d’Adam:

Maison d’Adam on puinen puoliksi-timantti-ja-puoliksi-tinapalainen talo, joka sijaitsee Angersin kaupungin keskustassa. Talon uskotaan olevan peräisin 1400-luvulta, ja siinä on keskiaikainen arkkitehtuuri. Rakennuksen nimi tulee siitä, että on uskottu, että talon rakensi Raamatun hahmo Aadam. Talo on nyt museona ja siellä on esillä Angersin kaupungin historiaan liittyvää näyttelyä.

Collégiale Saint-Martin:

Collégiale Saint-Martin on romaaninen kirkko, joka sijaitsee Angersin kaupungissa. Kirkko rakennettiin 1000-luvulla ja sitä on laajennettu ja muokattu useita kertoja sen jälkeen. Kirkossa on monia arvokkaita veistoksia, korkokuva ja alttareita. Kirkko on myös kuuluisa sen keskiaikaisista maalauksista ja lasimaalauksista.

Musée des Beaux-Arts d’Angers:

Musée des Beaux-Arts d’Angers on taidemuseo, joka sijaitsee Angersin kaupungin keskustassa. Museossa on laaja kokoelma eri aikakausien taideteoksia. Kokoelma sisältää esimerkiksi maalauksia, veistoksia, koruja ja keramiikkaa. Museo on myös kuuluisa sen impressionistisista ja post-impressionistisista teoksista, jotka ovat merkkejä Ranskan taiteen historiasta.

Quartier de la Doutre:

Quartier de la Doutre on historiallinen kaupunginosa Angersissa. Alueella on useita historiallisia rakennuksia, mukaan lukien Saint-Aubinin kirkko ja Saint-Samsonin huoneisto. Kaupunginosassa on myös viehättäviä kapeita katuja ja taloja, jotka edustavat perinteistä ankaraa arkkitehtuuria. Quartier de la Doutre on suosittu alue paikallisten ja turistien keskuudessa, jotka haluavat kokea Angersin perinteisen charmia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat:

1. Château d’Angers

Château d’Angers on Angersin kaupungin suuri linnoitus, joka tarjoaa upean panoraamanäkymän kaupunkiin ja Loiren joelle.

2. Parc Balzac

Parc Balzac on puisto Angersin kaupungissa, josta voi ihailla kauniita näkymiä kaupunkiin ja sen ympäristöön.

3. Moulin de la Roche

Moulin de la Roche on entinen tuulimylly Angersin kaupungin ulkopuolella, joka sijaitsee korkealla kukkulalla ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin.

4. La Promenade du Bout du Monde

La Promenade du Bout du Monde on kaupunkinäköalapaikka Angersin ulkopuolella, josta avautuu upea panoraamanäkymä kaupunkiin ja sen ympäristöön.

5. Bellevue-au-Quai-puisto

Bellevue-au-Quai-puisto sijaitsee Loire-joen rantatörmällä ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja joelle.

6. Saint-Aubin-silta

Saint-Aubin-silta on silta Angersissa, josta voi ihailla kaupungin maisemia ja erityisesti Loire-joen kauneutta.

7. Lac de Maine

Lac de Maine on kaunis järvi Angersin kaupungin lähellä, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja näkymistä ympäröivään luontoon.

8. Cointreau-puisto

Cointreau-puisto sijaitsee Angersin keskustassa ja tarjoaa kauniit näkymät kaupungin ympäröivään maisemaan.

9. Château de Brissac

Château de Brissac on kaunis linna Angersin lähistöllä, josta voi ihailla upeita näkymiä linnaan ja sen ympäröiviin viinitarhoihin.

10. Parc de l’Etang Saint-Nicolas

Parc de l’Etang Saint-Nicolas on luonnonpuisto Angersin kaupungin ulkopuolella, josta voi ihailla kauniita maisemia ja nauttia rauhallisesta ympäristöstä.Kohteen sijainti maa on Ranska.

Jätä kommentti