Halvat lennot Bacău

Nähtävyydet ja kohteet

Bacăun museo

Bacăun museo sijaitsee kaupungin keskustassa ja se esittelee alueen historiaa ja kulttuuria. Museossa on laaja kokoelma esineitä, taidetta ja näyttelyitä, jotka kertovat alueen menneisyydestä ja nykypäivästä.

Biserica Precista-kirkko

Biserica Precista on merkittävä ortodoksinen kirkko Bacăussa. Kirkko on rakennettu 1400-luvulla ja se edustaa moldovalaista goottilaista arkkitehtuuria. Kirkko on monien uskonnollisten seremonioiden ja tapahtumien keskipiste alueella.

Parcul Cancicov -puisto

Parcul Cancicov on kaunis puisto, joka tarjoaa rentouttavan ympäristön kaupungin asukkaille ja vierailijoille. Puistossa on vihreitä nurmikkoalueita, istutuksia, kävelyreittejä ja leikkipaikkoja lapsille. Puiston läheisyydessä on myös urheilumahdollisuuksia ja piknikalue.

Teatrul Municipal Bacovia -teatteri

Teatrul Municipal Bacovia on Bacăun tunnetuin teatteri. Se tarjoaa vierailijoille laadukkaita teatteriesityksiä, musikaaleja ja näytelmiä. Teatteri on perustettu vuonna 1957 ja sen ohjelmistossa on sekä kotimaisia että kansainvälisiä esityksiä.

Piatra Neamțin keskusaukio

Piatra Neamțin keskusaukio on vilkas ja eläväinen paikka kaupungin keskustassa. Aukiolla voi ihastella kauniita rakennuksia, nauttia kahviloista ja ravintoloista, ja seurata paikallista elämää. Aukiolla järjestetään usein erilaisia tapahtumia ja markkinoita.

Bacăun keskustori

Bacăun keskustori on kaupungin sydän, jossa paikalliset asioivat ja tapaavat toisiaan. Torilla voi ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, käydä erilaisissa kaupoissa ja nauttia paikallisista herkuista. Torilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja markkinoita.

Parcul Catedralei -puisto

Parcul Catedralei on kaunis puisto, joka sijaitsee ortodoksisen katedraalin lähellä. Puistossa on vihreitä alueita, istutuksia ja leikkipaikkoja. Puisto tarjoaa rauhallisen paikan rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä.

Bacăun kreivi Dracula -linna

Bacăussa sijaitsee myös niin kutsuttu kreivi Draculan linna, joka on suosittu vierailukohde Dracula-teemasta kiinnostuneille matkailijoille. Linna tarjoaa näyttelyitä ja kierroksia, jotka kertovat alueen yhteydestä Dracula-mythosin syntyyn.

Kulttuuri ja Historia

Kulttuuri

Bacăussa on useita kulttuuritapahtumia ja -laitoksia, kuten teattereita, museoita ja gallerioita. Kaupungissa järjestetään vuosittain muun muassa kansainvälinen teatterifestivaali nimeltä Teatrul Tineretului, joka esittelee erilaisia teatteriesityksiä ja -projekteja. Lisäksi kaupungissa toimii muun muassa Bacăun maakunnallinen taidemuseo, joka tarjoaa näyttelyitä romanialaisesta ja kansainvälisestä taiteesta.

Historia

Bacăun historia ulottuu vuosisatojen taakse. Kaupungissa on säilynyt joitakin historiallisia rakennuksia, kuten Bacăun katedraali, joka on ortodoksinen kirkko ja yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1835, ja se edustaa bysanttilaista ja goottilaista tyyliä. Bacăussa sijaitsee myös Neoclassical ”Maria Filotti” -teatteri, joka rakennettiin vuonna 1924. Teatteri on tärkeä kulttuurinen ja historiallinen symboli kaupungille. Lisäksi Bacăussa voi tutustua historialliseen Citadel-puistoon, jossa on säilynyt jäännöksiä keskiaikaisesta linnoituksesta.

Ruokailu ja ravintolat

1. Perinteinen romanialainen ruoka

Perinteinen romanialainen ruoka Bacăussa koostuu usein lihasta, perunasta ja paikallisista tuotteista. Suosittuja ruokalajeja ovat esimerkiksi mici (lihavarras), sarmale (kaalikääryleet) ja tocană (paistos). Nämä ruoat tarjoavat autenttisen maistelun paikalliseen ruokakulttuuriin.

2. Kansainväliset ravintolat

Bacăussa on myös lukuisia kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman eri keittiöiden herkkuja. Täällä voit nauttia italialaisesta pastasta, kiinalaisesta wokista tai amerikkalaisista hampurilaisista, vain muutamia mainitakseni.

3. Pizzeriat

Pizzeriat ovat erittäin suosittuja Bacăussa, ja monet paikalliset ja kansainväliset ketjut tarjoavat herkullisia pizzoja eri makuvaihtoehdoilla. Voit valita traditionaalisen Margheritan tai maistella jotain eksoottisempaa.

4. Kahvilat

Kaupungissa on useita viihtyisiä kahviloita, joissa voit nauttia romanialaisesta kahvikulttuurista tai maistella erilaisia leivonnaisia. Kahvilat tarjoavat yleensä myös kevyitä aterioita ja välipaloja.

5. Pikaruokapaikat

Mikäli etsit nopeaa ja helppoa ruokailuvaihtoehtoa, Bacăussa on useita pikaruokapaikkoja, kuten McDonald’s tai KFC. Nämä paikat tarjoavat tuttuja valikoimiaan ja ovat erityisen suosittuja nuoren väestön keskuudessa.

6. Ruokatori

Bacăun täyden palvelun ruokatori on hyvä paikka ostaa tuoreita ja paikallisia elintarvikkeita. Täällä voit löytää laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, lihaa, kalaa ja muita paikallisia tuotteita.

7. Baarit ja yöelämä

Bacăussa on myös runsaasti baareja, pubiä ja yökerhoja, joissa voit nauttia virvokkeita ja viihdettä. Baarit ja yökerhot tarjoavat usein myös ruokaa, joten voit nauttia illallisesta samalla kun nautit juomista ja musiikista.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Kulttuurielämä

Bacăussa voi nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Kaupungissa sijaitsee useita museoita, kuten Bacău County Museum, joka esittelee paikallista historiaa ja taidekokoelmia. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia, konsertteja ja teatteriesityksiä.

Luontokohteet

Bacăun ympäristössä on runsaasti luontokohteita, joissa voi viettää aikaa ulkoillen tai rentoutuen. Esimerkiksi Bacăun puisto tarjoaa vehreitä kävelyreittejä ja leikkipuistoja. Lisäksi kaupungin lähellä sijaitsee Piatra Neamțin kansallispuisto, jossa voi tutustua upeaan luontoon ja tehdä retkiä vaellusreiteillä.

Ostokset

Bacăusta löytyy monia ostosmahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin. Kaupungissa on useita kauppakeskuksia, kuten Promenada Mall ja Arena Mall, joissa voi tehdä ostoksia vaatteista elektroniikkaan. Lisäksi Bacăun keskustassa on lukuisia pieniä putiikkeja ja katukauppoja, joista voi löytää ainutlaatuisia tuotteita.

Ravintolat ja kahvilat

Bacăussa on runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja juomaa. Kaupungissa voi nauttia perinteisestä romanialaisesta ruoasta, italialaisesta, kiinalaisesta ja muiden maiden keittiöistä. Lisäksi Bacăun keskustassa on monia viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kahvikupposen tai herkullisen leivonnaisen.

Vapaa-ajan keskukset

Bacăusta löytyy useita vapaa-ajan keskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Esimerkiksi Voinicel-lapsipuisto tarjoaa leikkimahdollisuuksia pienille lapsille, kun taas Adrenalin Parkissa voi kokeilla erilaisia seikkailulajeja, kuten köysiratoja ja kiipeilyseinää. Lisäksi Bacăussa on useita uimahalleja, kuntokeskuksia ja urheilukenttiä, joissa voi harrastaa liikuntaa.

Suositut hotellit Bacăussa

1. Hotel Deumal

– Sijainti: Bacăun kaupungin keskustassa, lähellä tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Bacăun kulttuuripalatsia ja Bacăun kaupunginmuseota.
– Palvelut: Ravintola, baari, kuntokeskus, ilmainen Wi-Fi, pysäköintimahdollisuus.
– Huoneet: Mukavat huoneet, joissa on ilmastointi, taulu-tv, oma kylpyhuone ja ilmainen hygieniatuotteita.
– Arvosana: Erinomainen. Asiakkaat kehuvat hotellin keskeistä sijaintia, ystävällistä henkilökuntaa ja siistejä huoneita.

2. Hotel EMD

– Sijainti: Bacăun kaupungin keskustassa, lähellä julkisen liikenteen pysäkkejä ja ostosmahdollisuuksia.
– Palvelut: Ravintola, baari, kuntosali, ilmainen Wi-Fi, ympärivuorokautinen vastaanotto.
– Huoneet: Tyylikkäät huoneet, joissa on taulu-tv, minibaari, oma kylpyhuone ja ilmastointi.
– Arvosana: Erinomainen. Asiakkaat kiittävät hotellin siisteyttä, hyvää palvelua ja herkullista aamiaista.

3. Hotel Premier

– Sijainti: Bacăun kaupungin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Bacăun teatterista ja ostoskeskuksista.
– Palvelut: Ravintola, baari, sauna, ilmainen Wi-Fi, ilmainen pysäköintimahdollisuus.
– Huoneet: Mukavat huoneet, joissa on taulu-tv, oma kylpyhuone ja ilmastointi.
– Arvosana: Hyvä. Asiakkaat pitävät hotellin keskeisestä sijainnista, mutta jotkut mainitsevat, että huoneet voivat olla hieman meluisia.

4. Hotel Pacific

– Sijainti: Bacăun kaupungin keskustassa, lähellä Bacăun kulttuuripalatsia ja La Patria -puistoa.
– Palvelut: Ravintola, baari, kuntokeskus, ilmainen Wi-Fi, pysäköintimahdollisuus.
– Huoneet: Tilavat huoneet, joissa on taulu-tv, minibaari, oma kylpyhuone ja ilmastointi.
– Arvosana: Hyvä. Asiakkaat kehuvat hotellin siisteyttä, mutta jotkut mainitsevat, että huoneiden kalustus voi olla hieman vanhanaikainen.

5. Hotel Moldova

– Sijainti: Bacăun kaupungin keskustassa, lähellä Bacăun kauppahallia ja Bacăun linnaa.
– Palvelut: Ravintola, baari, sisäuima-allas, ilmainen Wi-Fi, pysäköintimahdollisuus.
– Huoneet: Mukavat huoneet, joissa on taulu-tv, oma kylpyhuone ja ilmastointi.
– Arvosana: Hyvä. Asiakkaat pitävät hotellin palveluista, mutta jotkut mainitsevat, että huoneiden äänieristys voi olla heikko.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Bacău on yleisesti turvallinen kaupunki, mutta kuten kaikissa suurissa kaupungeissa, on suositeltavaa noudattaa yleisiä turvallisuustoimenpiteitä, kuten pitää arvotavarat tallessa ja olla tarkkaavainen ympäristössä.
– Käytä liikennevaloja ja suojateitä tien ylittämiseen, ja noudata liikennesääntöjä.
– Pysy valvotuilla alueilla ja vältä pimeitä ja eristyksiä paikkoja erityisesti yöaikaan.
– Jos tarvitset apua tai kohtaat hätätilanteen, soita paikalliselle hätänumeroon 112.

Sairaala- ja terveyspalvelut

– Bacăussa on useita sairaaloita ja terveyskeskuksia, jotka tarjoavat laadukasta terveydenhuoltoa.
– Suurin julkinen sairaala Bacăussa on Bacăun yliopistosairala (Spitalul Universitar de Urgență), jossa on erikoistunutta hoitoa tarjoavia osastoja ja päivystysosasto.
– Yksityiset sairaalat, kuten Euroclinic Bacău ja Nova Vita Hospital, tarjoavat myös laadukasta hoitoa ja päivystyspalveluja.
– Lisäksi kaupungissa on useita apteekkeja, joista voi ostaa lääkkeitä ja muita terveydenhuollon tuotteita.
– Jos tarvitset terveydenhoitoa tai tietoa lääkäripalveluista, voit ottaa yhteyttä lääkärikeskuksiin tai soittaa sairaalan hätänumeroon.

Poliisi ja pelastuspalvelut

– Bacăussa on useita poliisiasemia, jotka vastaavat kaupungin turvallisuudesta ja ylläpitävät lain ja järjestyksen noudattamista.
– Paikallisen poliisiauton numero on 112, ja sen voi soittaa hätätilanteessa.
– Bacăun pelastuspalvelu (Serviciul de Ambulanță) vastaa hätätilanteisiin, kuten terveyskriiseihin ja onnettomuuksiin.

Rannat ja Vesistöt

Lacul Vasile Roaită

Lacul Vasile Roaită on keinotekoinen järvi sijaitsee Bacăun kaupungissa. Se tarjoaa kauniin ympäristön rentoutumiselle ja ulkoilulle. Järven ympärillä on myös viihtyisä puistoalue, jossa on kävelyreittejä ja penkkejä istuskelua varten.

Lacul Micesti

Lacul Micesti on suosittu paikka virkistäytymiseen Bacăun kaupungissa. Se on kaunis järvi, jossa on hiekkaranta ja uimaranta. Ranta-alueella on mahdollisuus rentoutua aurinkotuoleissa tai nauttia piknikistä hiekkarannalla.

Lacul Lilieci

Lacul Lilieci on toinen viehättävä järvi Bacăussa. Siellä on mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten uintia, melontaa ja kalastusta. Järven ympäristössä on myös mukava kävelyreitti, josta voi nauttia kauniista maisemista.

Lacul Faragau

Lacul Faragau on pienen matkan päässä Bacăun kaupungista. Se on rauhallinen järvi, jossa on kaunis ympäristö. Rannalla on useita pieniä hiekkarantoja, joissa voi rentoutua tai uida. Järven ympärillä on myös viihtyisä metsäalue, jossa voi patikoida tai pyöräillä.

Lacul Sarata

Lacul Sarata on suosittu uimapaikka Bacăun kaupungissa. Se on luonnonjärvi, joka tarjoaa virkistävän paikan uimiseen ja rentoutumiseen. Rannalla on hiekkapohjainen uimaranta ja riittävästi tilaa aurinkotuoleille. Järven ympärillä on myös kaunis puistoalue, jossa voi tehdä piknikkiä tai kävellä.

Râul Bistrița

Râul Bistrița on joki, joka virtaa Bacăun alueella. Se tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja vesistössä voi harrastaa myös erilaisia vesiurheilulajeja, kuten melontaa tai soutuveneilyä. Joki tarjoaa myös kauniita maisemia ja miellyttävän ympäristön kävelyretkille.

Yöelämä ja viihde

Klubit ja baarit

Bacăussa on useita klubeja ja baareja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia musiikista ja juomista. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Club Crystal, Club X, Club Mamamia ja Two Brothers Pub. Näissä paikoissa voi tanssia, kuunnella DJ-musiikkia ja nauttia erilaisista juomista.

Konsertit ja livemusiikki

Bacăussa järjestetään säännöllisesti konsertteja ja livemusiikkitapahtumia eri musiikkityyleistä kiinnostuneille. Tilaisuudet voivat olla esimerkiksi rock-, pop-, jazz- tai kansanmusiikkikonsertteja. Suosittuja esiintymispaikkoja ovat esimerkiksi George Enescu -konserttisali ja Mihai Eminescu -teatteri.

Elokuvateatterit

Bacăussa on useita elokuvateattereita, joissa voi käydä katsomassa uusimpia elokuvia. Suosittuja teattereita ovat esimerkiksi Cinema City Bacău, Cine Globe ja Cinema Lucina. Näissä teattereissa voi nauttia korkealaatuisesta ääni- ja kuvatekniikasta sekä laajasta elokuvatarjonnasta eri genreistä.

Ravintolat ja kahvilat

Kaupungissa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisista aterioista ja virkistävistä juomista. Tarjolla on erilaisia ruokakulttuureja edustavia ravintoloita, kuten perinteistä romanialaista, italialaista, kiinalaista ja intialaista ruokaa tarjoavia paikkoja. Lisäksi kaupungissa on useita viihtyisiä kahviloita, joissa voi nauttia kupposen kahvia ja leppoisan ilmapiirin.

Urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetit

Bacăussa on myös tarjolla erilaisia urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Kaupungissa on muun muassa kuntokeskuksia, uimahalli, keilahalli, tenniskenttiä ja jalkapallokenttiä. Näissä paikoissa voi harrastaa liikuntaa ja viettää aikaa ystävien kanssa. Lisäksi Bacăussa on kauniita puistoja ja ulkoilualueita, joissa voi nauttia luonnosta ja ulkoilusta.

Luontokohteet ja Retkeily

Luonnonpuistot ja suojellut alueet

– Bacăussa sijaitsee useita luonnonpuistoja ja suojeltuja alueita, kuten Târgu Ocna -suola-alue, Slănic-Moldovan luonnonpuisto ja Bistriţa-Neamţin luonnonpuisto. Nämä alueet tarjoavat upeita maisemia, puhtaita jokia ja harvinaisia ​​kasvi- ja eläinlajeja.

Maraisin suojelualue

– Bacăun lähellä sijaitsee Maraisin suojelualue, joka on tärkeä ekosysteemi alueen linnuille ja kasveille. Alueella voi tehdä luontoretkiä ja lintubongailua.

Podişul Tarcăunin luonnonsuojelualue

– Podişul Tarcăunin luonnonsuojelualue tarjoaa upeat näkymät vuoristoon ja mahdollisuuden patikointiin ja retkeilyyn. Alueella on myös monia luolia, joita voi tutkia.

Bacăun metsät ja vuoret

– Bacăun ympäristössä on runsaasti metsiä ja vuoria, jotka tarjoavat upeita retkeilymahdollisuuksia. Esimerkiksi Bacău-vuori tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Leposaaren puisto ja retkeilyalue

– Leposaaren puisto ja retkeilyalue sijaitsee Bacăun keskustan lähellä. Alueella on kauniita kävelyreittejä, viheralueita ja piknik-alueita. Siellä voi myös harrastaa urheilua ja rentoutua luonnon keskellä.

Bicaz-rotko

– Lähellä Bacăuta sijaitseva Bicaz-rotko on vaikuttava nähtävyys ja suosittu retkikohde. Rotkossa voi tehdä patikointiretkiä ja ihailla upeita kalliomaisemia sekä tutustua alueen rikkaaseen kasvi- ja eläinlajistoon.

Uskonnolliset ja Historialliset Kohteet

Bacăun katedraali

Bacăun katedraali, jota kutsutaan myös Pyhän Paraschivan katedraaliksi, on ortodoksinen kirkkorakennus Bacăussa. Se on kaupungin merkittävin uskonnollinen paikka ja yksi sen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Katedraali rakennettiin vuonna 1904 ja se edustaa bysanttilaista arkkitehtuurityyliä. Katedraalissa voit ihailla upeaa sisustusta ja ikoneja sekä osallistua jumalanpalveluksiin.

Bacăun Raatihuone

Bacăun raatihuone on historiallinen rakennus, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on peräisin 1800-luvun lopulta ja se on arkkitehtoninen helmi. Raatihuoneen edessä on kaunis aukio, jossa voit istua ja nauttia ympäröivästä arkkitehtuurista.

Neamțun luostari

Neamțun luostari on toinen Bacăun uskonnollinen ja historiallinen nähtävyys. Se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Luostari on peräisin 1400-luvulta ja se on yksi Romanian vanhimmista luostareista. Luostarikompleksi koostuu useista rakennuksista ja kirkosta. Se on tunnettu kauniista freskoistaan ja rauhallisesta ympäristöstään.

Bacăun linnoitus

Bacăun linnoitus, jota kutsutaan myös Reduksen linnaksi, on Bacăun keskustassa sijaitseva historiallinen linnoitus. Se rakennettiin ottomaanien aikana 1400-luvulla ja sitä on myöhemmin laajennettu. Linnoituksessa on nykyään museo, jossa voit tutustua paikalliseen historiaan ja nähdä linnan perustuksia.

Dragoş Vodă -patsas

Dragoş Vodă -patsas on muistomerkki, joka on omistettu Mihail Sturzan perustajalle, Moldovan ruhtinaalle Dragoş Vodălle. Patsas sijaitsee Bacăun keskustassa ja se on tärkeä symboli kaupungin historiassa. Patsas kuvaa Dragoş Vodaa ratsain ja se on suosittu kuvauskohde.

Panoraama- ja näköalapaikat Bacăussa

1. Piatra Neamțin näköalatasanne

Piatra Neamțin näköalatasanne tarjoaa upean panoraamanäkymän Bacăun kaupunkiin ja sen ympäristöön. Se sijaitsee korkealla kukkulalla ja tarjoaa vieraileville upean näkymän kaupunkiin ja sen ympärillä oleviin vuoristomaisemiin.

2. Bacăun linnoitus

Bacăun linnoitus sijaitsee kukkulalla kaupungin keskustassa ja tarjoaa vierailijoille mahtavat näköalat yli kaupungin. Linnoitus on historiallinen nähtävyys itsessään, ja sen huipulla voi nauttia upeista panoraamanäkymistä.

3. Onesti-torni

Onesti-torni on symbolinen rakennus Bacăussa, ja se tarjoaa vierailijoille upeat näköalat yli kaupungin ja sen ympäristön. Torni on avoinna yleisölle, ja sen huipulle kiipeäminen palkitsee upealla panoraamanäkymällä.

4. Cozla-vuori

Cozla-vuori sijaitsee Bacăun kaupungin lähellä ja tarjoaa upeat näköalat kaupunkiin ja sen ympäröivään luontoon. Vuori on suosittu retkikohde, ja sen huipulta avautuu upea panoraamanäkymä, jossa voi nähdä Bacăun kauniin maiseman.

5. 9. heinäkuuta -aukio

9. heinäkuuta -aukio on Bacăun kaupungin keskustassa sijaitseva aukio, jolta avautuu kaunis panoraamanäkymä yli kaupungin. Aukio on suosittu paikka paikallisille ja matkailijoille nauttia kaupungin kauniista maisemista.

6. Arena Mallin terassi

Arena Mallin terassi tarjoaa upeat näköalat Bacăun kaupunkiin ja sen ympäristöön. Terassilta voi ihailla kaupungin siluettia ja nauttia upeasta panoraamanäkymästä. Terassi sijaitsee ostoskeskuksen katolla ja on suosittu paikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa.

7. Bacău Stefan cel Mare -aukio

Bacău Stefan cel Mare -aukiolta avautuu upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Aukio on kaupungin tärkeimpiä paikkoja ja sieltä voi ihailla Bacăun kauniita maisemia.

8. Bacăun teatterin kattoterassi

Bacăun teatterin kattoterassilta voi nauttia upeasta panoraamanäkymästä kaupunkiin. Teatterin katto tarjoaa vieraileville upean näkymän Bacăun kaupunkiin ja sen ympäristöön.

9. Bacăun rautatieaseman torni

Bacăun rautatieaseman torni tarjoaa vierailijoille upeat näköalat kaupunkiin ja sen ympäristöön. Tornista voi ihailla kaupungin maisemia ja nauttia upeasta panoraamanäkymästä.

10. Bacăun kaupungintalon torni

Bacăun kaupungintalon torni on avoinna yleisölle, ja sen huipulla voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin. Tornista aukeavat panoraamanäkymät Bacăun kauniiseen maisemaan ja sen ympärillä oleviin vuoristomaisemiin.Kohteen sijainti maa on Romania.

Jätä kommentti