Halvat lennot Barreiro

Nähtävyydet ja kohteet:

José Manuel Soares-kolmiomainen aukio (Rotunda José Manuel Soares)

José Manuel Soares-kolmiomainen aukio on kaupungin keskeisin aukio, joka sijaitsee Barreiron keskustassa. Aukio on nimetty arvostetun portugalilaisen toimittajan mukaan. Aukiolla on useita kauniita puistoalueita, suihkulähteitä ja penkkejä, jotka tarjoavat paikan rentoutumiseen ja sosiaaliseen oleskeluun. Aukiolla sijaitsevien kahviloiden ja ravintoloiden valikoima houkuttelee paikalle hyvän ruoan ja juoman ystäviä.

Barreiron museo (Museu Barreiro)

Barreiron museo on tärkeä kulttuurikeskus, joka esittelee kaupungin ja sen ympäristön historiaa ja taideperintöä. Museossa on laaja kokoelma näyttelyitä, jotka kertovat alueen menneisyydestä ja nykyisyydestä. Museossa järjestetään myös erilaisia tilapäisiä näyttelyitä, esityksiä ja tapahtumia.

Barreiron urheilukeskus (Complexo Desportivo do Barreiro)

Barreiron urheilukeskus on moderni monitoimikeskus, joka tarjoaa monenlaisia liikuntamahdollisuuksia ja urheilulajeja. Keskuksessa on useita liikuntahalleja, uima-allas, kuntokeskus ja ulkotiloja urheilun harrastamiseen. Urheilukeskus on suosittu paikallisten asukkaiden ja urheiluseurojen keskuudessa.

Barreiron vanha kaupunki (Barreiro Velho)

Barreiron vanha kaupunki on historiallinen alue, jossa voi ihailla perinteistä portugalilaista arkkitehtuuria ja kapeita kujia. Alueella on myös useita historiallisia monumentteja ja kirkkoja, kuten Igreja de Santa Cruz, joka on peräisin 1500-luvulta.

Quinta Braamcamp -puisto

Quinta Braamcamp -puisto on kaunis puistoalue Barreiron kaupungin ulkopuolella. Puistossa on vehreitä nurmikenttiä, kävelyreittejä ja istutuksia, ja se tarjoaa upean näköalan Tejo-joelle. Puistossa järjestetään myös useita ulkoilmatapahtumia ja konsertteja.

Kulttuuri ja Historia

Barreiro-tehdas

Barreiro-tehdas oli suuri metallituotteita valmistava tehdas, joka oli toiminnassa vuosina 1908-2000. Tehdas oli merkittävä alueen työllistäjä ja vaikutti suuresti Barreiron alueen kehitykseen.

Aldea Kuusbergin kävelykatu

Aldea Kuusbergin kävelykatu on suosittu matkailukohde, joka sijaitsee vanhan Barreiron kaupungin halki kulkevalla alueella. Kävelykadulla voi ihailla kauniita vanhoja rakennuksia, kahviloita ja kauppoja.

Barreiron museo

Barreiron museo on kaupungin tärkein kulttuuriperintöä esittelevä museo. Museossa voi tutustua Barreiron historiaan ja kulttuuriin erilaisten näyttelyiden ja esineiden kautta.

Igreja de San Miguel

Igreja de San Miguel on barokkityylinen kirkko, joka sijaitsee Barreiron vanhassa kaupungissa. Kirkko on rakennettu 1500-luvulla ja se on merkittävä historiallinen ja uskonnollinen nähtävyys alueella.

Praça da República

Praça da República on Barreiron pääaukio ja kaupungin keskusta. Aukiolla sijaitsee monumentteja, kauniita rakennuksia ja useita kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista.

Barreiron karnevaalit

Barreiron karnevaalit ovat vuosittainen juhlatapahtuma, joka järjestetään helmikuussa. Karnevaaleilla on pitkät perinteet alueella ja ne houkuttelevat kävijöitä ympäri maata ja ulkomailta.

Barreiron kansantanssifestivaali

Barreiron kansantanssifestivaali on vuosittainen tapahtuma, jossa esitellään perinteistä kansantanssia. Festivaaliin osallistuu eri kansantanssiryhmiä Barreiron alueelta ja muualta Portugalista.

Barreiron historialliset rakennukset

Barreirosta löytyy useita historiallisia rakennuksia, kuten Casa da Cultura, joka on entinen kartano muutettuna kulttuurikeskukseksi, ja Camara Municipal, kaupungintalo, joka on rakennettu 1800-luvulla.

Barreiron taidegalleriat

Barreirosta löytyy useita taidegallerioita, kuten Galeria Municipal do Barreiro, jossa on esillä paikallisten taiteilijoiden teoksia. Gallerioissa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja taideprojekteja.

Ruokailu ja Ravintolat

Ruokailu

– Barreirossa on lukuisia ravintoloita, kahviloita ja ruokapaikkoja, joissa voi nauttia erilaisia aterioita ja välipaloja.
– Alueella on myös monia ruokakauppoja ja supermarketit, jotka tarjoavat vaihtoehtoja itse ruoanlaittoa varten.

Ravintolat

– Barreirossa on laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia keittiöitä, kuten portugalilaista, kansainvälistä, aasialaista ja mereneläviä.
– Ravintolat tarjoavat usein lounas- ja illallismenuita sekä à la carte -vaihtoehtoja.
– Joissakin ravintoloissa voi tilata myös takeaway-annoksia.
– Useimmissa ravintoloissa on myös baari tai baaritiski, josta voi tilata juomia ennen ateriaa tai seuraksi.

Kahvilat

– Barreirosta löytyy useita perinteisiä portugalilaisia kahviloita, joissa voi nauttia kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös pikkupurtavia.
– Monissa kahviloissa on tarjolla myös kevyitä aterioita, kuten voileipiä ja salaatteja.
– Kahvilat ovat suosittuja kohtaamispaikkoja, joissa voi viettää aikaa ystävien kanssa tai tehdä töitä esimerkiksi kannettavan tietokoneen ääressä.

Fast food -ravintolat

– Barreirosta löytyy myös joitakin kansainvälisiä pikaruokaravintoloita, kuten McDonald’s tai Burger King.
– Nämä ravintolat tarjoavat nopeaa ruokaa, kuten hampurilaisia, ranskalaisia perunoita ja muita pikaruokalajeja.

Ruoan toimituspalvelut

– Barreiron alueella on myös erilaisia ruoan toimituspalveluita, jotka vievät tilaamasi annokset suoraan kotiovelle.
– Useat ravintolat tarjoavat myös omia toimituspalveluita, jotka mahdollistavat ruoan tilaamisen ja kotiinkuljetuksen.
– Toimituspalvelut tarjoavat yleensä kohtuullisen nopean toimitusajan ja erilaisia ruokavaihtoehtoja.

Vapaa-ajan Aktiviteetit:

1. Kulttuuri:

Barreirossa on useita kulttuurikohteita, kuten museoita, taidegallerioita ja teattereita. Suosittu museo on Barreiro Museum, joka esittelee kaupungin historiaa ja kulttuuria. Taidegallerioista mainittavia ovat esimerkiksi JACC (João Arhaus Contemporary Culture Center) ja Lavrar o Mar. Teatterista kiinnostuneet voivat nauttia esityksistä Barreiro Municipal Theatre -nimisessä teatterissa.

2. Luonto ja ulkoilu:

Barreiro tarjoaa monia mahdollisuuksia luonnosta ja ulkoilusta nauttimiseen. Kaupungin lähellä sijaitsee Arrábida Natural Park, jossa voi vaeltaa kauniissa ympäristössä ja ihailla upeita maisemia. Lisäksi Barreiron rannikolla on rantoja, joilla voi rentoutua ja nauttia auringosta. Esimerkiksi Praia de Alburrica tarjoaa hyvät mahdollisuudet rantalomailuun.

3. Urheilu ja liikunta:

Barreirossa on monia urheilumahdollisuuksia, kuten jalkapallo-, koripallo- ja tenniskenttiä. Kaupungissa on myös useita kuntosalit ja urheilukeskuksia, joissa voi harrastaa erilaisia lajeja. Lisäksi Barreirossa järjestetään erilaisia urheilutapahtumia ja turnauksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden seurata ja kannustaa paikallisia urheilijoita.

4. Ostokset:

Barreirossa on useita ostoskeskuksia ja kauppoja, joissa voi tehdä ostoksia. Suosittuja ostospaikkoja ovat esimerkiksi Forum Barreiro ja Barreiro Retail Park. Näistä löytyy laaja valikoima erilaisia kauppoja, kuten vaate-, elektroniikka- ja ruokakauppoja. Lisäksi kaupungin keskustassa on runsaasti pienempiä putiikkeja, joista voi löytää ainutlaatuisia tuotteita.

5. Ravintolat ja kahvilat:

Barreiro tarjoaa monia ravintoloita ja kahviloita eri makumieltymyksiin. Kaupungin keskustassa ja rantakadulla on useita ravintoloita, joissa voi nauttia perinteisiä portugalilaisia ruokia ja kansainvälisiä herkkuja. Lisäksi Barreiron vanhassa osassa on viihtyisiä kahviloita, joissa voi rentoutua ja nauttia hyvästä kahvista ja leivonnaisista.

6. Viihde ja yöelämä:

Barreirossa on useita viihdepaikkoja ja baareja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia musiikista ja juomista. Kaupungissa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, jotka tarjoavat viihdykettä paikallisille asukkaille ja vierailijoille. Suosittuja paikkoja nauttia yöelämästä ovat esimerkiksi Alburrica Bar ja Bar Yellow.

7. Lasten aktiviteetit:

Barreirossa on monia aktiviteetteja lapsille. Kaupungissa on useita leikkipuistoja ja puistoja, joissa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa. Lisäksi Barreirossa on lasten suosimia kohteita, kuten eläintarhoja ja sisäleikkipuistoja. Esimerkiksi Barreiro Municipal Park tarjoaa lapsille leikkipaikkoja ja mahdollisuuden ulkoiluun.

Suositut hotellit

1. Hotel Alfoz

Hotel Alfoz sijaitsee keskustassa lähellä Barreiron pääraitioita. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisesta aamiaisesta ja rentoutua hotellin sisäpihalla. Lisäksi hotellin läheisyydessä on useita ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä.

2. Hotel Barreiro

Hotel Barreiro sijaitsee rauhallisella alueella lähellä Tejo-joen rantoja. Hotellissa on tyylikkäitä ja viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja minibaari. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolassa kansainvälisiä ja paikallisia ruokalajeja sekä rentoutua terassilla. Lisäksi hotellilla on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

3. Hotel Amazonia Lisboa

Hotel Amazonia Lisboa sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Hotellissa on modernit ja tilavat huoneet, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolassa erilaisia ruokalajeja sekä rentoutua sisäuima-altaalla ja kuntosalilla. Lisäksi hotellin läheisyydessä on useita ostoskeskuksia ja viihdetarjontaa.

4. Hotel Residencial Colibri

Hotel Residencial Colibri sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä Barreiron nähtävyyksiä. Hotellissa on viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin baarissa virkistäviä juomia sekä hyödyntää 24h-vastaanoton palveluja. Lisäksi hotellin ympäristössä on erilaisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

5. Hotel Blue House

Hotel Blue House sijaitsee rauhallisella alueella lähellä kaupungin keskustaa ja rautatieasemaa. Hotellissa on moderneja huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi, taulu-tv ja oma kylpyhuone. Asiakkaat voivat nauttia hotellin ravintolassa aamiaista ja tilata huonepalvelun kautta muita ruokalajeja. Lisäksi hotellin lähellä on puistoja ja muita ulkoilumahdollisuuksia.

Turvallisuus ja Terveys

Turvallisuus

– Barreiro on yleisesti ottaen turvallinen kaupunki, jossa rikollisuusaste on melko alhainen.
– Poliisi ja paikalliset turvallisuusviranomaiset pitävät huolta kaupungin turvallisuudesta ja järjestyksestä.
– Kaupungissa on lukuisia poliisiasemia, jotka tarjoavat turvaa ja apua asukkaille.
– Barreiron kaupungilla on myös oma hätänumero, johon voi soittaa hätätilanteessa.
– Kaupungin julkiset paikat, kuten puistot ja rannat, ovat yleensä turvallisia ja viranomaisten valvonnassa.

Liikenne

– Barreirossa on hyvä julkinen liikennejärjestelmä, johon kuuluvat bussit, junat ja lautat.
– Liikenneruuhkat eivät ole yhtä yleisiä kuin suurimmissa kaupungeissa.
– Autoilijat ja pyöräilijät noudattavat yleensä liikennesääntöjä, mikä tekee liikenteestä turvallisemman.
– Kaupungissa on myös hyvin ylläpidettyjä kävelyalueita ja pyöräteitä.

Palo- ja pelastuspalvelut

– Barreirossa on useita paloasemia, jotka vastaavat palojen sammuttamisesta ja pelastustehtävistä.
– Kaupungin palo- ja pelastuspalvelut ovat tehokkaita ja nopeita toimimaan hätätilanteissa.
– Palomiehet ja pelastushenkilökunta saavat säännöllistä koulutusta ja heillä on asianmukainen varustus ja kalusto.
– Barreiron asukkaille järjestetään myös turvallisuuskampanjoita ja koulutuksia, jotka auttavat ehkäisemään onnettomuuksia.

Terveyspalvelut

– Barreirossa on erinomaiset terveyspalvelut ja sairaalat, joissa tarjotaan laadukasta hoitoa ja lääkärinhoitoa.
– Kaupungissa on myös terveyskeskuksia ja apteekkeja, joissa asukkaat voivat saada peruslääkäripalveluita ja ostaa reseptilääkkeitä.
– Barreirossa on myös erikoistuneita sairaaloita ja lääkärikeskuksia, jotka tarjoavat erikoishoitoa ja lääketieteellisiä palveluita eri aloilla.
– Kaupungin terveyspalvelut pyrkivät takaamaan asukkaille hyvän terveydenhuollon ja hyvinvoinnin.

Rannat ja Vesistöt

1. Praia do Portinho da Arrábida

Praia do Portinho da Arrábida on kaunis hiekkaranta, joka sijaitsee lähellä Arrábida-vuoria. Ranta on rauhallinen ja turkoosi vesi houkuttelee uimareita. Lisäksi sen sijainti puistosuojelualueella tarjoaa upeita maisemia.

2. Praia de Galapinhos

Praia de Galapinhos on yksi Euroopan parhaista rannoista, ja sille myönnettiin European Best Beaches -palkinto vuonna 2017. Ranta sijaitsee Arrábida Natural Parkin alueella ja sen pienet turkoosit altaat ja kristallinkirkas vesi tekevät siitä erityisen kauniin.

3. Praia de Albarquel

Praia de Albarquel on suosittu ranta, joka tarjoaa upeat näkymät Tejo-joelle. Ranta on hiekkainen ja siinä on hyvät palvelut, kuten ravintoloita ja vuokrattavia aurinkotuoleja.

4. Praia Fluvial do Rosário

Praia Fluvial do Rosário on makean veden uimaranta, joka sijaitsee Rosárion kylässä. Ranta sijaitsee Tejo-joen rannalla ja siinä on hieno hiekkapohja. Se on suosittu paikallisten keskuudessa etenkin kesäisin.

5. Lagoa de Albufeira

Lagoa de Albufeira on kaunis laguuni, joka yhdistyy Atlantin valtameren kanssa. Tämä laguuni on suosittu vesilajien harrastajien keskuudessa, kuten purjelautailun ja melonnan harrastajien. Se tarjoaa myös upeat maisemat ja on suosittu paikka piknikille tai kävelylle.

Yöelämä ja viihde Barreirossa

Baarit ja pubit

Barreirossa on useita baareja ja pubeja, joissa voi viettää iltaa ja nauttia juomista sekä seurasta. Esimerkiksi ”Bar do Zecas” ja ”Bar Popular” ovat suosittuja paikallisia baareja, joissa on rento ilmapiiri.

Klubit ja diskotheekit

Kaupungissa on myös muutamia klubeja ja diskoteekkeja, joissa voi tanssia ja juhlia myöhään yöhön. ”Club Serrado” ja ”Club Belle” ovat tunnettuja viihdetiloja, joissa järjestetään usein erilaisia teemabileitä ja esiintymisiä.

Kulttuuritapahtumat

Barreirossa järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja festivaaleja. Esimerkiksi Barreiro Rocks -festivaali on suuri musiikkitapahtuma, joka kerää paikallisia ja kansainvälisiä bändejä yhteen.

Elokuvateatterit

Elokuvanystävät voivat nauttia elokuvateattereiden tarjonnasta Barreirossa. Kaupungissa on useita elokuvateattereita, joissa näytetään sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Esimerkiksi ”Cinema City” ja ”Forum Barreiro” ovat suosittuja paikkoja elokuvien katsomiseen.

Kasinot

Barreirossa ei ole kasinoita. Lähimpänä kasinokeskusta on sijainniltaan noin puolen tunnin ajomatkan päässä oleva Lissabon, jossa on useita kasinoita, kuten Casino Lisboa ja Casino Estoril.

Luontokohteet ja retkeily

1. Parque da Cidade

Parque da Cidade on suuri puisto, joka sijaitsee Barreiron kaupungin keskustassa. Se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun, piknikille, lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Puistossa on myös leikkipaikkoja lapsille.

2. Reserva Natural do Estuário do Tejo

Reserva Natural do Estuário do Tejo on luonnonsuojelualue, joka sijaitsee Tejo-joen suistossa. Alueella voi ihailla monipuolista lintulajistoa ja luonnonkauniita maisemia. Siellä järjestetään myös opastettuja retkiä ja lintubongauskierroksia.

3. Serra da Arrábida

Serra da Arrábida on vuoristoalue, joka sijaitsee Barreiron lähellä. Se tarjoaa upeita näkymiä sekä mahdollisuuksia vaellukseen ja retkeilyyn. Alueella on myös rantoja, joissa voi nauttia auringosta ja uida.

4. Parque Natural da Arrábida

Parque Natural da Arrábida on luonnonpuisto, joka ulottuu Serra da Arrábidan alueelle. Siellä voi vierailla luontopoluilla ja tutkia alueen monimuotoista kasvi- ja eläinlajistoa. Puistossa voi myös nauttia kauniista rannoista ja maisemista.

5. Lagoa da Reserva Natural do Estuário do Tejo

Lagoa da Reserva Natural do Estuário do Tejo on laguuni, joka kuuluu Estuário do Tejo -luonnonsuojelualueeseen. Laguunilla voi harrastaa kalastusta ja retkeillä sen ympäristössä. Se tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet lintujen ja muun luonnon tarkkailuun.

6. Faról do Bugio

Faról do Bugio on majakka, joka sijaitsee Tejo-joen suulla. Majakka on avoinna vierailijoille, jotka voivat kiivetä sen huipulle ihailemaan upeita näkymiä. Majakan vieressä on myös historiallinen linnoitus, jota voi tutkia.

7. Pedra Furada

Pedra Furada on luonnonmuodostelma, joka sijaitsee Barreiron rannikolla. Se on näyttävä kalliokaari, joka on syntynyt vuosien saatossa eroosion seurauksena. Se on suosittu nähtävyys ja retkikohde, ja sen läheisyydessä voi nauttia kauniista maisemista ja merestä.

Uskonnolliset ja historialliset kohteet Barreirossa

Igreja de Nossa Senhora do Rosário

Igreja de Nossa Senhora do Rosário on Barreiron kaupungin keskustassa sijaitseva katolinen kirkko. Se on 1700-luvulta peräisin oleva barokkityylinen rakennus. Kirkossa voi ihailla kauniita maalauksia ja veistoksia.

Igreja de Santo André

Igreja de Santo André on toinen merkittävä katolinen kirkko Barreiron kaupungissa. Se sijaitsee kaupungin pääaukiolla. Kirkon rakennus on peräisin 1500-luvulta, ja sisältää goottilaisia ja renessanssityylisiä elementtejä.

Museu Industrial da Baixa Stu

Museu Industrial da Baixa Stu on historiallinen teollisuusmuseo, joka sijaitsee Barreiron vanhassa kaupunginosassa. Museossa voi tutustua alueen teolliseen historiaan ja teollisuuden kehitykseen. Siellä on esillä muun muassa vanhoja koneita, laitteita ja työvälineitä.

Parque da Cidade -puisto

Parque da Cidade on kaupungin keskustassa sijaitseva puisto, joka tarjoaa kauniin ympäristön vapaa-ajan viettoon ja rentoutumiseen. Puistossa voi kävellä kauniissa maisemissa, rentoutua nurmikoilla tai istua puiston penkeillä. Puiston alueella on myös historiallisia rakennuksia, kuten komea kartano, joka kertoo puiston historiasta.

Moinho de Maré de Corroios

Moinho de Maré de Corroios on historiallinen tuulimylly, joka sijaitsee Barreiron lähellä. Moinho de Maré de Corroios on peräisin 1400-luvulta ja on yksi Euroopan vanhimmista valtion omistamista myllyistä. Se oli osa alueen teollisuutta ja käytettiin jauhamaan jyviä.

Nossa Senhora do Rosário da Barroca -luostari

Nossa Senhora do Rosário da Barroca -luostari on benediktiiniläinen luostari, joka sijaitsee Barreiron lähellä. Luostari perustettiin 1500-luvulla, ja siellä on kauniit kirkot, sisäpihan ja piispan palatsi. Luostarissa asuu vielä nykyisin benediktiini-nunnia.

Kaupungin Panoraama- ja Näköalapaikat

Cristo Rei -patsas

Cristo Rei -patsas on suuri Jeesus Kristuksen patsas, joka sijaitsee Barreiron kaupungin lähellä. Patsas on 82 metriä korkea ja se seisoo 113 metrin korkuisella jalustalla. Patsaalta avautuu upea näköala kaupunkiin, Taguksenjoelle sekä Lissabonin kaupunkiin.

Avoin museo ”Moinho de Maré”

Moinho de Maré on vanha tuulimylly, joka on nykyään avoin museo. Se sijaitsee Barreiron alueella, lähellä Taguksenjoen rannikkoa. Museossa voi tutustua tuulimyllyn toimintaan ja historialliseen merenrantaympäristöön, ja sieltä avautuu kaunis näköala joelle.

Bateria do Monte da Caparica -näköalapaikka

Bateria do Monte da Caparica on näköalapaikka, joka sijaitsee Barreiron lähistöllä. Tämä entinen linnoitus tarjoaa upeat näkymät Atlantin valtamerelle sekä lähialueen rannikolle. Paikka on erityisen suosittu auringonlaskun aikaan, jolloin voi ihailla upeita maisemia.

Setubalin kaupungin näköalapaikat

Barreirosta käsin on helppo tehdä retkiä lähellä sijaitsevaan Setubalin kaupunkiin, jossa on useita kauniita näköalapaikkoja. Esimerkiksi Serra da Arrábida -vuoristo tarjoaa upeita näkymiä Setubalinlahteen sekä kaupungin ympäröiviin maisemiin. Myös kaupungin keskustassa sijaitseva Castelo de São Filipe -linnoitus tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin.

Barreiron kaupungin näköalapaikat

Barreiron kaupungissa on myös omia näköalapaikkoja, joista voi ihailla kaupungin näkymiä. Esimerkiksi Barreiron kaupungintalo, joka sijaitsee Rautatieaseman lähellä, tarjoaa hienon näköalan kaupungin keskustaan. Lisäksi jokirannan alueelta löytyy useita paikkoja, joista voi ihailla Taguksenjoen maisemia.Kohteen sijainti maa on Portugali.

Jätä kommentti